Strömavbrott... igen


En till webcam bild, Theo överfaller mig.. haha! Han blir alltid så glad när jag kommer hem förstås.

Vi har stömavbrott. Det kan inte bero på vädret då det är vindstilla och sol. Så vad tusan är problemet? Hoppas verkligen det går över snart för jag måste verkligen göra photoshopuppgiften. Har inte photoshop på den här datorn och på min andra fungerar inte batteriet. Så jag måste ha ström! Annars vette fan vad jag gör. Går och sover nu och gör uppgiften hela natten istället? Nääää...
Vi ska till Michele's föräldrar ikväll i alla fall och om de inte har strömavbrott och vi fortfarande har det här får jag göra uppgiften där. Men vi ska dit först åtta, jag har ganska mycket kvar om jag vill att det ska bli fint. Fan att det alltid är något som ska krångla!

Kommentarer
Postat av: Tobias

Strömavbrott är inte kul, vi hade kvällen innan julafton en gång.. haha

Postat av: JennieZen

sv: ja visst är det gulligt. Sen är det så skönt nu när det är kramsnö att inte Gizmo får "bollar" i son päls, han har inte så lång päls än så det tackar jag för!



Hatar strömavbrott förresten, tur man har slällskapet av en underbar hund :) Fastnade i hissen med Gizmo i helgen, inte alls kul..

2009-12-16 @ 13:25:28
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Michelle Guhlstorf

Heeej =)

Den 1a januari börjar jag en site om kost & träning.. Lika bra att börja i tid till Beach 2010 =) Lägg gärna till mig som favorit på blogglovin som prenumerant.. Jag hade varit jätte tacksam =)

2009-12-16 @ 13:35:47
URL: http://michelleguhlstorf.blogg.se/
Postat av: JESSICA

Tack=)



ha en great dag=)

2009-12-16 @ 13:59:05
URL: http://jessiiiru.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

ja riktigt drygt, speciellt när det var mitt fel haha

2009-12-21 @ 11:07:06
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback