Inne- och utelista nr 19

INNE


- Att våren har kommit hit. Känns ännu bättre att det är varmare här i norra Italien än i södra hehe.
- Småbarn. Jag får inte nog och Michele blir lika rädd varje gång han ser min lyckliga min när jag ser små pojkar och flickor eller när jag får hålla dem. Som idag när jag träffade mina au pair flickors två kusiner, ena är ett år och den andra tre. AWWWWW!! Världens sötaste. Och den lilla gav mig en  slängkyss. Jag smälte och min livmoder började värka haha.
- Att det börjat vara ljusare längre. Nu blir det inte mörkt förrän efter klockan sex, not bad.


UTE


- Min hud. Ena stunden är den bra, i nästa dålig. Skönt att det börjat bli bättre väder nu, borde få min hud helt återställd snart. Får man allt hoppas.
- Att jag blir allergisk mot mer och mer. Förut var det bara nötter och coca cola. Plus att jag är extra känslig mot kyla. Men nu gäller det även mandariner och tomater. Snart får jag väll inte äta något jag gillar.
- Dagens teknikprylar. Min mobil är ny och den var inte direkt gratis. Men redan har den börjat krångla. Michele försökte ringa mig i söndags men det lät som att min mobil var avstängd så han skickade sms också. Min mobil var igång och jag fick varken emot hans samtal eller sms. Som tur var har han numret hem hit så han ringde det istället. Men hur kul är det att ha en dyr telefon som fungerar illa? Bättre var det  förr (låter som en sjuttio årig tant men let's face it - it's true!) Och med förr menar jag innan mobiltelefoner skulle vara robotar. Då de användes för att ringa och skicka sms och de inte slutade fungera efter två månader. Hur många andra funktioner använder man av sin mobil egentligen?


Kommentarer
Postat av: Heidi

SV: Men det är judt det som är det härliga när man flyttar ihop. Man får upptäcka varnadras hemska och bra sidor inom inredning. Mycket kul kan man ha när man inreder kan jag lova. Jag och min pojkvän har turen att vi gillar samma saker...fast nu har vi en väldans problem att kommer överrens om vilka sängbords lampor som ska köpas. Vet inte hur många timmar vi suttit framför datorn och letat..hehe

Postat av: Malin

Det var kanon gott! =D



Skulle då aldrig falla mig in och sno, är bara så nyfiken på och få läsa =) Verkar intressant!

2009-02-17 @ 19:12:04
URL: http://smuffen.blogg.se/
Postat av: Mia

okej, låter riktigt bra! :)



Usch va jobbigt att va allergisk.. ;(

Jag är överkänslig mot mnötter, mandel och tomat.

Dock är jag allergisk mot klor och får utslag som kliar o allt.. ;<

2009-02-17 @ 19:18:48
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Fia

Vad jobbigt att nya mobilen krånglar:(

2009-02-17 @ 19:20:06
URL: http://dagarmedfia.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: ja gud :)

2009-02-17 @ 19:34:06
URL: http://annaelisabethlinde.blogg.se/
Postat av: Angelica

Tråkigt att vara allergisk, är själv allergisk mot pälsdjur. Och tekniken var bättre förr! Hur blir du förresten när du är ute i kyla? Är också känslig och får liksom som "blåsor" på kinderna, fast det är inte blåsor. Om du förstår, tänkte om du var likadan och hade nåt tips på hur man kan göra för att tona ner det :P

2009-02-17 @ 19:40:29
URL: http://angelicafredriksson.blogg.se/
Postat av: linn

jaa småbarn är verkligen hur söta som helst, :D

men ibland kan de vara motsatsen, hah

2009-02-17 @ 19:44:16
URL: http://nellylinn.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Håller med där om huden- dte är såå iriiterande!

2009-02-17 @ 19:45:14
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: maria

du, kom tillbaka och prata om dina allergier när du är en glutenallergiker som mig! ;) Buhuu får inte äta någonting med mjöl, tänk pizza, pasta, bullar osv osv. =( Och nej, det är inte alls lika gott när det är glutenfritt usch. Men det får man väl ta. Men nötter, det är tråkigt! Det som är så gott. Fast Cola kan man vara utan =)

2009-02-17 @ 19:45:17
Postat av: Jennie

åh har ni fått vår ;) hihi

2009-02-17 @ 20:16:54
URL: http://unreal.blogg.se/
Postat av: shoebox

Jag tycker också mobilerna är för tekniska nu :P



Det är klart, det är väl skönt att inte behöva stiga upp tidigt, men jag skulle hellre göra det än gå skola så sent....

2009-02-17 @ 20:34:30
URL: http://myshoebox.se
Postat av: Liene

stackars dig som är allergisk mot så mycket:/ men hur är du allergisk mot cola?

Jag trodde det förut, eller att mian tänder var det fast än jag drack det bara en gång i månaden typ. Men sen gick det över.

2009-02-17 @ 20:34:41
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: S

Det där med mobilerna är så himla sant. Man betalar några tusen för en ny och fräsh mobil, men sen om den är helt ny eller om den inte har funnits ute på marknaden så särskilt länge så brukar den krångla.. Har hört att iPhone krånglar jättemycket för vissa! Men antar för att den är så "ny", haha. Windows Vista krånglade ju också i början när det var nytt, men nu så har de uppdatera programvaran och sånt och mitt funkar väldigt bra :) Men det är så sjukt irriterrande när mobilen krånglar och när den är nyköpt. Och ibland så tänker jag att varför köper man en sån "avancerad" mobil med så många funktioner. Använder inte så särskilt många.. sms, ringa, musik, email, internet, GPS. Ibland spelar man när man har sjukt tråkigt och ibland så är även andra funktioner lite roliga. Men egentligen så är det flesta funktionerna på mobilen inte så användbara.. haha. Men man vill ju inte ha en mobil från stenåldern med noll funktioner haha, ah, dilemma. ;D Och det blev en oerhört lång kommentar, haha.

2009-02-17 @ 20:47:21
URL: http://laurenconrad.blogg.se/
Postat av: JONNA

sv: hehe ja verkligen! :)

2009-02-17 @ 20:59:39
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: Emma

Fy så irriterande med mobilen. Håller med där. Jag använder aldrig min till något annat än att ringa och SMS:a. Sambon har en iPhone som jag surfar på ibland om vi är borta någonstans dock.

2009-02-17 @ 21:23:22
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

Maria; oj ja det var ännu värre du!

2009-02-17 @ 22:01:32
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

de låter som om vi har precis samma sorts allergi.. eller hade. min kom under tonåren. (eller tomat, jordgubb och andra röda bär var jag överkänslig för sen tidig ålder) sen så växte de fram mer och mer saker under tonåren och de även astma.. nu är jag så lyckligt lottad att de mesta vuxit bort igen och de är bara jordnötter kvar. och även de börjar försvinna..



men kan säga som så att en gång fick vi åka in till akuten på grund av att jag ätit banan-dumle och druckit citornsoda.. så visst är de nåt galet med maten vi äter. kram

2009-02-18 @ 09:55:19
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

kul med era reflektioner =)

2009-02-21 @ 16:25:52
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback