We're gift-wrapped kitty cats. We're only turning into tigers when we gotta fight back


Handbollsträningen igår var riktigt rolig! Det känns underbart att vara tillbaka på planen. Sen är Tungelsta damer ett gäng riktigt härliga tjejer. Vi tränar i samma hall som Tungelsta herrar, där Sami spelar. Först har vi varsin planhalva sen gör vi en del övningar tillsammans och slutligen match tjejerna mot killarna. Var lite weird att spela mot Sami. Men mest roligt! Vi gjorde en övning där jag var vänster nia och han linje. Jag gjorde ett fint inspel till honom och han gjorde mål. Vilket team va ;)

Tungelsta verkade nöjda med mig också. De ville att jag skulle spela match med dem på lördag. Gissa om det var svårt att säga nej! Tyvärr är matchen samtidigt som släkten kommer och firar mig och Cornelia som fyller år. Så det får bli match i januari istället. Nu är det uppehåll över jul och nyår med träningen men jag ska se till att fortsätta att springa på egen hand! Som jag gjorde för några dagar sedan. Blir en tur ut imorgon så länge det inte är snöstorm som det är idag...

Efter träningen tog jag och Sami en dusch tillsammans hemma hos honom. Sen blev det ett avsnitt av vampire diaries innan vi båda slocknade. Han gick upp tidigt imorse för att dra till jobbet. Själv stänger jag så jobbar 16.00 - 01.00. Åkte från Sami vid tio och kom hem för en kvart sedan. Dags att göra lite skolarbete!

Kommentarer
Postat av: denise

sv; usch :P tidigt

Postat av: emma

Gud så bra=)

vad händer för dej i helgen?

2010-12-16 @ 11:27:01
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: anna

kul att det gick bra :)

2010-12-16 @ 12:15:46
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: emma

Åhh vad mysigt, :D hur gammal är din syster?

imorgon ska jag bara slappa, sen lördag har vi julbak/pyssel:D<3

2010-12-16 @ 12:17:53
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv. nejdå =) alla har väl fb :P

2010-12-16 @ 12:24:17
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: ESSEM, Selena M

allt bra? :)

2010-12-28 @ 16:04:17
URL: http://essems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback