Presentkortsshopping


Igår när jag shoppade med Jackie blev det även en del inne på Guldfynd. Jag fick 500 kronor i presentkort efter att ha haft tävlingen på bloggen. Om ni minns? När en lycklig vinnare vann 1000 kronor att shoppa för.
Jag valde verkligen helt rätt tillfälle att använda presentkortet. De hade nämligen storrea. Bara klockan kostade egentligen 350 kronor. Men jag fick den, örhängen, armband och halsband för 400 kronor. Inte illa! Den återstående hundringen ska jag köpa ringar för någon dag.

Idag har jag varit och hämtat ut paket. Min stora fina kameraväska har kommit och omni-bouncern till blixten. Inte hunnit testa den ännu. Men det hinner jag nog. För snart kommer kusinerna hit, då jävlar blir det liv! De har varit på kolmården hela dagen. Jag har precis kommit ut ur duschen. Tänkte att det var lika bra att jag gjorde det innan. Vi får se om jag bloggar något mer ikväll. Annars hörs vi imorgon innan bröllopet!

Kommentarer
Postat av: Erika

Riktigt fin klocka det där!

Postat av: pimpXprincess

Vilket kap! :) hehe

2010-07-30 @ 20:14:30
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/
Postat av: Linnea

fiina smycken :)<3

2010-07-30 @ 20:24:36
URL: http://chinniee.blogg.se/
Postat av: Amanda

gud vad fina saker! jag har sj vart inne på guldfynd och suktat under rean. är nog mest förälskad i det där armbandet...

2010-07-30 @ 21:53:08
URL: http://bilancioni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback