Nu är man med våffeljärn också


Weheartit.com

Jag och älsking ska äta våfflor ikväll! För nu har vi äntligen åkt och köpt våffeljärn. Strykbräda också. Tänk att vi inte har haft det sedan januari. Nog för att jag inte stryker mycket, men nu är högen groteskt stor. Så det ska jag ta tag i imorgon hade jag tänkt! Köpte lite annat nyttigt till lägenheten också. Som disktrasor och kökshanddukar. Och tupla. För vi var på rusta och då måste man köpa tupla. Så nu är det fullt med choklad i kylskåpet, I like!

Men dagens bästa köp var nog ändå nya teven! En platt-tv på 42" som var nedsänkt med 2000 kronor så vi fick den för 4000. Inte fel någonstans. Dock var den tillfälligt slut men vi har redan betalat för den och kan hämta ut den imorgon. Lovely! Den kommer styla upp vårt vardagsrum ordentligt. Ut med gamla tjokisteven säger jag.

Imorgon är jag ledig förresten! Så då ska jag och Sami äntligen åka och bada. Men vem vet, kanske blir det jättedåligt väder. Som i onsdags. Vi får se, jag hoppas på att få njuta av en solig sommardag i alla fall!

Kommentarer
Postat av: pimpXprincess

Åh, vad gott med våfflor!

Postat av: Bodypalace

vilken charmig, trevlig och läsvänlig blogg du har =)

2011-06-13 @ 08:55:26
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: Evelina

Våfflor är ju så himla gott :D

2011-06-13 @ 10:46:38
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: LIENE

Våffeljärn är ett måste:D

2011-06-13 @ 15:02:26
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Mums med våfflor =)

2011-06-13 @ 17:24:08
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback