Alltid kul att shoppa ministorlekar


En läsare undrade om jag kunde visa vad jag köpte till Liam igår. Visst kan jag det. Blev att shoppa på Kappahl. De har så mycket fint till barn. Hade gärna handlat ännu mer men måste påminna mig själv om att jag lever på mammapeng.
 
Byxorna fick jag ingen bra bild på. De högra är röda, inte rosa. Vänstra är i leggingsmaterial så de är både snygga och sköna. Skjortan tänkte jag att Liam ska få ha på söndag då vi ska på ettårskalas. Tänkte att han kan ha den tillsammans med västen han fick av Birgitta. Bara de inte är för stora.
 
Liam har vuxit ur väldigt mycket nu. Så senare idag om jag hinner kommer jag komma in med en bloppis. Mycket i storlek 68, lite i 62 kan det vara också. Kommer även lägga upp några av mina kläder som jag inte använder.
 
Nu sover Liam så jag ska antingen börja på en ny bok eller spela sims. Har inte bestämt mig ännu. Först kolla mailen!

Kommentarer
Postat av: sandraa

vaccinerade ni liam mot nåt spec innan ni åkte till grekland?
eller bara dom vanliga bvc sprutorna?

Svar: Han behövde inte vaccineras, kunde ha gjort det men vi avstog. Man hade i så fall gett 1 års sprutan redan då, men BVC-sköterskan tyckte att det var bättre att vi väntade. Grekland är inte ett av riskländerna och vi skulle mest hålla oss på familjehotellet :)
Maria

Postat av: Hanna

Kul med shopping!

2012-08-29 @ 12:01:14
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Postat av: Våran Lycka - vecka 37

Fint!
Älskar kappahls kläder men tycker webshoppen har mer än vad dem har i butiken, de e synd. Man vill ju gärna klämma och känna.

2012-08-29 @ 12:07:44
URL: http://varanlycka.blogg.se
Postat av: Yohannas.se

Ja jag gjorde dtsamma idag, oooooj vad mkt fint de har.. tur jag hade kuponger.. en gratis body och en vara med 25% rabatt.. mkt bra!! :) :) Å du - huuuuur får man en så poppis blogg som du, du har galet mkt följare ju???? BERÄTTA!!!! :) :)

2012-08-29 @ 13:02:51
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Fina kläder! Visst är det kul att shoppa till de små!

2012-08-29 @ 15:12:01
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Louise

Har du testat de röda byxorna på från kappahl?? Jag köpte sådana och dom va så tajta i midjan även om det var rätt storlek och min son är inte speciellt knubbig! Bara så du vet, annars e de superfina :)

2012-08-30 @ 14:54:09
URL: http://louiserautio.webblogg.se
Postat av: Amanda

Det är ju så himla kul att shoppa mini-kläder! :)

2012-08-30 @ 18:46:57
URL: http://doppa.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback