Alla hjärtans dag


Idag hoppas jag att ni skämmer bort era nära och kära med massa kärlek! Jag och Sami ska på bio ikväll och se New years eve. Liam och Theo ska undertiden vara hos min mamma.

På tal om Theo förresten. Han har nu två dagar på raken börjat morgonen med att kissa i sängen. Han sover tillsammans med oss och det har aldrig varit något problem. Varje morgon går jag upp och byter blöja på Liam och får på honom kläder. Om Theo någon gång är extra kissnödig och behöver komma ut brukar han ställa sig och gnälla vid dörren. Men kissa i sängen har han aldrig gjort förut så vad tusan kommer det beteendet ifrån?! Idag tog jag honom på bar gärning i alla fall så nu vet han att jag blir arg när han gör det. Imorgon får jag lyfta ner honom från sängen direkt.

Kommentarer
Postat av: Sofi

Kan vara värt att kolla upp med veterinären så att han inte har blåskatarr eller liknande?!,det har ju varit kallt de senaste dagarna,..annars kanske han bara markerar,..Jag har själv en han hund som tyvärr någon gång kissar inne,..men han är ju ganska gammal (12 år) så på honom kan det bero på att han har svårt att hålla tätt :) Ha en mysig dag på er :)

2012-02-14 @ 09:36:39
Postat av: Fia- mamma till Edison

Å vad mysigt med bio, jag vill också! Hoppas ni får en härlig dag! :)

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Sofi; ja du har rätt det kan vara värt att kolla upp!

2012-02-14 @ 10:04:44
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: nita

Våran hund som hellre skulle dö än kissa inne hade problem med sånt dr ett tag. Helt plötsligt började han kissa inne och kunde inte sluta. Mamma såg på han att han verkligen led och han skämdes så mycket, men nu är han bättre.

Men att Theo gör det kan ju även bero på att han vill ha den där extra uppmärksamheten. Han är ju van vid att vara enda "barnet", så var Liam okej till en början men nu kanske han vill ha mer uppmärksamhet. Vet att riktiga barn brukar kunna göra så efter att ha fått ett litet syskon. Säkert bara trots från hans sida. Slutar nog snart. Men du kanske ändå bör kolla med en veterinär ifallatt. (:

2012-02-14 @ 10:19:45
URL: http://zphoto.blogg.se/
Postat av: Sara

Söt bild! :) Konstigt det där med Theo :/

2012-02-14 @ 10:19:57
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: anna

usch jobbigt. mina föräldrar hade en labrador när jag var bebis, han tyckte så mkt om mig å vaktade mig så mkt så han kissade inne bara för han ville inte gå ut utan mig.

hoppas ni får mysigt på bion

2012-02-14 @ 10:30:04
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Rebecka me tösen i magen v38

Jag håller med om att det är värt att kolla upp. Visst det kan även vara beteende för att han kanske känner sig utanför osv pga nya familjemedlemmen, men de borde ju då ha kommit i samband med att Liam kom hem från början. Så de är nog nåt "veterinäriskt"

2012-02-14 @ 10:43:46
URL: http://rebeckash.blogg.se/
Postat av: Emma

Tråkigt att han har börjat med det eftersom det har gått så bra..

Hoppas att ni kommer på anledningen och att det går att göra något åt!



Ha en underbar alla hjärtans dag!

2012-02-14 @ 10:52:30
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se/
Postat av: tilde ♥

Hej! Du vet tävlingen om en halsduk från Gillblads? Vem vann den tävlingen egentligen? :D



Och ha en jättebra alla ♥-dag!

2012-02-14 @ 10:54:10
URL: http://tildeetuff.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej Maria! Hoppas att ni får en mysig kväll! Tänkte bara dubbelkolla ifall du fick mitt mail som jag skickade för ett par dagar sen? Hoppas att jag skickade rätt :) Kram

2012-02-14 @ 11:02:05
URL: http://jjessica.webblogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

Har det aldrig hänt förut kan det vara värt att kolla upp. Det kan vara någon infektion, behöver inte heller vara något alls. Han kanske bara inte hinner säga till att han är kissnödig.



Fast bli inte arg när han kissar inne, lyft ner honom från sängen bara, han vet ju egentligen inte vad han gjort för fel eftersom han bara gör som han alltid gjort - kissa när han är kissnödig. Eller om det är en infektion som gör att han inte kan hålla sig.



Hoppas det inte är nått allvarligt!

2012-02-14 @ 11:35:14
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag skickade till den hotmailadressen som står här till vänster :)

2012-02-14 @ 11:43:58
URL: http://jjessica.webblogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Bruce

Jobbigt att han kissar i sängen! Så började våran hund med göra när Bruce kom, så det sluta med att hon inte får vara i sängen alls, lite tråkigt.. Men det finns ju inte så mycket att göra åt det.



Mysigt med bio, hoppas ni har en trevlig kväll! =)

2012-02-14 @ 13:38:12
URL: http://thestoryofangelica.blogg.se/
Postat av: Sandra - Mamma till Leon

Usch vad tråkigt att han börjat göra så, hoppas det inte fortsätter. Min hund Hugo har börjat kissa på saker här hemma också, bland annat brukar han ibland hoppa upp på köksbordet och kissa där. Jag tror (eller snarare vet) att han gör det i ren protest över att han inte är nummer ett hela tiden längre. Han gjorde aldrig så innan vi fick Leon så det är där det sitter.



Theo kanske protesterar över att du tar Liam det första du gör på morgonen? Eller om det är något annat på tok, hundar kan ju tyvärr inte berätta så man får spåna lite på det innan man kommer fram till något. Hoppas det löser sig iaf :)

2012-02-14 @ 15:13:53
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Postat av: Matilda Sigemo - Fotografi & Vardag!

Kan vara våren som kommer

2012-02-14 @ 15:46:37
URL: http://matildasigemo.blogg.se/
Postat av: Helena - barnvakt i Vasastan

söt bild :)

2012-02-14 @ 16:09:23
URL: http://www.tendea.se/barnpassning
Postat av: Christina

Jag skulle säga stress/frustration eller något medicinskt. Kolla med veterinären först.

2012-02-14 @ 16:36:52
URL: http://christinarooth.blogg.se/
Postat av: anna

Hoppas ni får en mysig kväll :)

2012-02-14 @ 17:36:36
URL: http://annaandr.blogg.se/
Postat av: Em - Mamma till Malva, Charlie & Malte.

Åh, vad fina ni är! Hoppas ni får en riktigt mysig mamma-pappa-kväll, sånt behöver man verkligen ibland! :)

2012-02-14 @ 18:06:33
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/
Postat av: Emma

Trist! Antingen kan det ju vara nåt fel som många skriver, eller så är det helt enkelt kanske en protest.



Det är nog en stor omställning när det kommit in en ny i familjen, att han känner sig undanskuffad efter att alltid fått vara i centrum... tror ju givetvis inte att ni bara struntar i honom, men det var bara en tanke :-)

2012-02-15 @ 05:05:42
URL: http://saladgoesfat.blogg.se/
Postat av: Karolina

Vet precis hur trist det där är! Har två chi-killar som aldrig någonsin kissat i sängen, inte ens som valpar men där en av dom sedan också gjorde det ett par dagar på raken, detta hände vid två olika tillfällen. Detta sammanföll båda gångerna med att det bodde en tjejvovve i huset som löpte som han var lite olyckligt kär i stackarn, haha :) Sedan gick det över och jag har ingen aning om varför det skulle ha ett samband men eftersom det sammanföll båda gångerna så drog jag ändå den slutsatsen :) Om han fortsätter fler dagar kan det ju ändå vara värt att kolla upp! Lycka till :) Kram

2012-02-15 @ 14:59:08
URL: http://walkwithme.webblogg.se/
Postat av: maria

Ush va det är trist när ens hund gör sådär.. Min pinscher tjej har gjort det några ggr och det har vart för att markera hennes revir.. troligtvis har det luktat för lite henne och då har hon kissat..



Tror nog detta har med avundsjuka och revirmarkering att göra.. Han trivs säkert bra med bebisen men vill ändå visa att han inte är nöjd med hur det är.. och därför markera med revirmärkning.

Bra att du tog han på bargärning i allafall, då har du chans att få stopp på det..

Hoppas han slutar med dessa dumheterna, och så får du väl ge han lite mamma theo tid..bara ni två .. tror vovvorna behöver sånt lika mycket som barn.

Har märkt att mina hundar behöver lite sånt här hemma nu när William är här.. Busan min pinscher är van att ha mig för sig själv och det märks att hon saknar det, så försöker ge henne det till kvällarna när bebis sover. Så hon inte börjar med nå tokigrier för att visa sin missnöjdhet.



Som sagt hoppas allt bli bra igen med vovven!



kram

2012-02-15 @ 17:12:17
URL: http://marialicious.bloggagratis.se
Postat av: Marie

Kolla upp med en veterinär innan du blir arg på honom, en hund som varit rumsren länge borde inte kissa inne.

2012-02-18 @ 09:55:54
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Marie; Theo är inte som andra hundar :p

2012-02-20 @ 10:02:34
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback