Tre dagars vila

Här är tre bilder från gårdagen. Liam hade kul med sina kompisar som busade runt. Nathalie blev väldigt populär när hon satte igång Babblarna på telefonen. Fast Liam var mest intresserad av Nathalie. Barnen börar bli så stora nu. Imorgon blir Melina 1 år och nu går hon mer än vad hon kryper. Så duktig! Lykke är väldigt social och nyfiken på allt och alla. Påminner mycket om Liam på det sättet.
 
Han hade förstås lika kul idag på minisats som igår. Fast några minuter innan mitt pass skulle börja kom en av tjejerna som jobbar där med en skylt där det stod "Liams mamma" på. Skyndade ut från salen och var orolig att Liam var ledsen. Men inte var det så, det var blöjbytedags. Eftersom de har så många barn att ta hand om kan de inte byta blöjorna själva. Vilket jag förstår. Gick in med Liam på toaletten och jäklar så fint de har! Ett ordentligt skötbord med en mobil ovanför som Liam blev väldigt nyfiken på. Sen har de en blöjhink så man slipper slänga blöjorna i vanliga soporna. Perfekt! Minisats är verkligen toppen.
 
Sats också för den delen. De har så många bra pass. Dagens var det jobbigaste jag kört, någonsin. Jag visste att det skulle vara tufft men tänkte att jag kunde hålla mig långt bak och köra i mitt eget tempo. Blev inte riktigt så. Instruktören stod inte där hon brukar och plötsligt var jag längst fram, precis bredvid henne! Sen var många övningar att man sprang på led efter varandra och hoppade över stepbrädor och liknande. Så man var tvungen att hålla högt tempo. Jäklar vad vi körde på! Passets enda kille gav upp när det var tio minuter kvar. Vi andra kämpade på och var allihop röda i ansiktet. Efteråt mådde jag hur bra som helst. Jag älskar sånna här pass, när man verkligen tar ut sig. Då känner man att man lever.
 
Jag hade tänkt köra yoga på söndag men kom på att jag ska ut på lördag (med Anna, Steffi och Lind). Så känner inte för yoga 10.15 morgonen efter. Kommer inte vara ute så sent eftersom jag jobbar söndag.
Nästa träning är på måndag då det är dags för det tuffa passet ViPR. Sami ska med också! Han har fått en gratisträning av Lollo. Tills dess får min kropp vila. Det har den förtjänat.

Kommentarer
Postat av: Mamma Wild ❤

sv; haha, tack så mycket :}

Postat av: Sara Ekman

Härligt :)

2012-11-01 @ 16:43:28
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Emma ❀ My Inspiration

Underbart att få träna och riktigt ta ut sig ibland ;)

2012-11-01 @ 17:10:45
URL: http://myinspiration.blogg.se
Postat av: anna

härligt när det är så där jobbigt ju! vad var det för pass? :)

2012-11-01 @ 17:44:31
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

Låter ju nästan för bra för att vara sant:-)

2012-11-01 @ 20:23:07
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Anna

Frida, Julia, Linnea och Victoria ska med ut också :))

2012-11-01 @ 21:02:59
URL: http://annakanna.blogg.se/
Postat av: Sanna Mamma Till Skrutt och Lillebror

åh vad lyxigt det känns att kunna ta med barnen till träningen, då inser man verkligen att man lever i en för liten stad. möjligheten till sånt finns tyvärr inte här,

2012-11-01 @ 21:20:58
URL: http://Susannahlundberg.blogg.se
Postat av: Anna

Den första bilden är riktigt söt :))

2012-11-02 @ 09:08:55
URL: http://annakanna.blogg.se/
Postat av: MissJeni

Åh vad roligt det där passet lät :D

2012-11-02 @ 20:05:30
URL: http://jeni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback