En snabb update

Bloggar lite snabbt, Sarah och Kahléen kommer närsomhelst.
 
Vi hade kul på föräldragruppen. Hjälp vad alla barnen växt! Sen var vi ett stort gäng idag. För en annan föräldragrupp var med också. Massa små söta bebbar, i åldern 3 - 4 månader.
 
Liam busade runt. Han är än så länge den enda i vår grupp som kan gå. Men Albin ser ut att göra det vilken dag som helst nu. Han behöver bara våga släppa taget. Han kan få lite av Liams övermod...
 
Min älskling slocknade efter en halvtimme. Förstår inte hur han kan somna så där, mitt i kaoset. Barn skrek och kröp runt och dietisten pratade om barnmat. Men Liam sov så nöjt ändå. Tur det för han vaknade när jag lyfte upp honom och här hemma ville han inte sova. Så han får klara sig på en halvtimmes sömn ett tag. För snart blir det bus! Ska börja med maten nu.

Kommentarer
Postat av: Alicia!

Heej! Fin blogg! :)

Svar: Tack :)
Maria

Postat av: Denise Eriksson

sv: ja jo, ursäkta. jag tänkte bara att eftersom att de tiderna funkar bra för oss och många andra jag känner så ville jag tipsa om det. det är också dom tiderna som det är på de flesta förskolor och det kan ju vara bra att börja vänja barnen vid de tiderna ett tag innan de ska börja på förskola. fast nu vet jag ju inte när liam ska börja. självklart sover alla olika länge.

Svar: jo jag förstod att du bara menade väl :) Liam har ganska lätt för att ändra på sina rutiner så det ska inte vara någon fara :) han får första målet när han vaknar sen var tredje timme efter det
Maria

2012-09-25 @ 13:23:03
URL: http://biographic.se
Postat av: anna

Vad roligt med så mkt barn

2012-09-25 @ 16:39:13
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Therese

Så söt! Kan han gå nu? kram

2012-09-25 @ 21:06:13
URL: http://sailorswife.se
Postat av: Karin O

Måste vara roligt att se:)

2012-09-26 @ 06:15:22
URL: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback