Don't wait up

Hej på er! Hur mår ni? Var några dagar sedan jag bloggade senast.
 
För mig har det handlat om jobb, jobb och jobb. Liam är nu inne på sin fjärde dag själv på förskolan och han sköter sig strålande. Han äter ordentligt, leker hela dagen och är en av de första barnen att somna efter lunchen. När man lämnar honom är han ledsen en kort stund. Han börjar även gråta när man kommer. Antagligen inser han då att han saknat än. Längtar tills han blir glad när man kommer istället för ledsen. Gör så ont i mammahjärtat. Men hans förskolelärare säger att han är en glad pojke hela dagen, vilket är det viktigaste.
 
Idag skulle jag ha gått på cellprovning men pga personalbrist var det långa väntetider så jag stack och tränade istället. Får gå dit en annan dag, kallelsen gäller ett år från idag så jag har tid på mig.
 
Imorgon ska jag övningsköra för första gången på länge. Spännande! Sen är det föräldramöte på förskolan på kvällen också. Vi har ingen som kan passa Liam så jag får gå själv. Men det går nog bra, spännande med första föräldramötet. I'm growing up. 
 
Ett blogginlägg kommer upp i eftermiddag! Jag har en överraskning åt er.

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Hoppas att han snart blir glad när du kommer. Ida vill inte gå hem när vi kommer...

Postat av: anna

tänkte nästan att du jobbade mkt, men blev ändå lite nojig att det hänt nåt. Skönt att det går bra på förskolan. Min dotter var på en förskola ett kort tag då hon grät när jag lämnade henne och tydligen hela dagen, hon åt inte heller. kan säga att där var vi inte långvariga

2013-02-13 @ 13:16:48
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Sara Ekman

så söt bild :)

2013-02-13 @ 13:19:13
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Anna

vilken söt bild! härligt att han verkar ha det kul iaf :)

2013-02-13 @ 17:46:05
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Zenitha Nordqvist

Jag pluggar just nu till förskollärare och läser nu en kurs om specialpedagogik och barns beteende. Jag kan säga att du ska vara glad att Liam är ledsen vid lämning i början, det tyder på att han har en trygg anknytning till sina föräldrar och känner sig trygg med er. Det tar ett tag för ett barn att finna en trygg anknytning till sin "reserv"-person i förskolan. Om du förstår? :)

2013-02-13 @ 21:26:35
URL: http://nitashundvardag.blogg.se/
Postat av: Denise - nybliven mamma!

Så stor han blivit :)

2013-02-15 @ 15:54:13
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Therese

Så söt bild på er! Hoppas ni får en mysig fredag!

2013-03-01 @ 16:23:19
URL: http://sailorswife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback