Stängningsvecka

Den här veckan kommer jag att hinna blogga mer än de senaste veckorna. Förra veckan var sista gången jag hade mitt dagschema. Nu kommer jag ha en vecka stängning och en vecka öppning för att lära mig att stänga och öppna kök. Sen kommer jag öppna en vecka då jag utbildas till att bli arbetsledare, sen två veckor stängning som också är utbildning. Sen är jag klar arbetsledare 1 april! Så blir mycket att ta in de kommande veckorna. Eftersom jag planerar att ta körkort i april också. Men med god planering klarar man det mesta.
 
Nu när jag har stängningsvecka är jag hemma på dagarna så ska försöka att blogga en gång om dagen i alla fall. Idag ska jag iväg och träna när jag lämnat Liam på förskolan och sen har jag körlektion innan jobbet.
 
Bilderna ovan är från igår när jag och Liam var hemma hos Nathalie och Melina. Linda, Mikaela och Ilon kom över också. Barnen busade som vanligt. Var så roligt att ses igen. Blir inte lika ofta nu när vi mammor börjat jobba. Men så länge vi ses ibland är jag nöjd, vill inte förlora mina härliga nya vänner jag fått. Liam tycker detsamma!

Kommentarer
Postat av: michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

härligt att du snart är klar med din utbildning!
och vilka söötfisar på bilderna :)

Postat av: anna

roligt med nya arbetsuppgifter. kommer säker att gå superbra:)

2013-02-25 @ 08:53:44
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: MissJeni - mamma till Lucas ♥

Kul att utbildningen till arbetsledare drar igång :D och förstår att du inte vill förlora dina mamma-kompisar. Snart blir ju vi mamma-kompisar också ;) hihi :D

Och om du vill, så får du jätte gärna hjälpa mig att vinna en foto tävling, har lagt upp en länk i min blogg. Vill inte dela den här för reklam. Men vore jätte snällt om du gick in och hjälpte mig på vägen på vinsten :) ♥

2013-02-25 @ 10:42:54
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Sara Ekman

vad kul att bli arbetsledare :)

2013-02-25 @ 11:36:22
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Sara och Charlie

Ja, jättejobbigt men nu har vi överlevt vattkopporna också! Var ett par riktigt jobbiga nätter, men annars var det en ganska snäll sjukdom.

Roligt med utmaningar på jobbet! Står inför en del sånt på mitt jobb till hösten, ska bli roligt. Man utvecklas så mycket som person när man får lära sig nya saker :)

2013-02-25 @ 14:18:13
URL: http://sarasland.com
Postat av: Linn - mama, eldsjäl och skogalning

Åh, jag vill också träffa er snart! Känns som att det var huuuundra år sedan sist! Så svårt att få till bara... Det blir väl till sommaren!;) Kram!

2013-02-26 @ 09:50:03
URL: http://svansbo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback