Vabbande förälder

Igår fick Liam feber och fick vara hemma med mig. När man får feber ska man alltid vara hemma en dag extra så jag ringde till jobbet och berättade att jag inte kunde jobba idag. Liam har feber även idag, 38,6 visade tempen imorse. Vilket är lite oroande eftersom febern brukar vara som lägst på morgonen. Jag hoppas att den inte stiger allt för mycket under dagen. I helgen jobbar jag men Sami är ledig. Jag hoppas verkligen att febern är över senast imorgon så att Liam kan få gå till förskolan på måndag och jag jobba. På tisdag är vi hemma i alla fall för då är jag ledig. 7 dagar på förskolan tog det innan Liam blev sjuk. Sen kan det faktiskt vara tänder som spökar. Han fick feber över julen och då var det hörntänder som spökade. Vi får se. Jag är glad att Liam äter som vanligt, han leker en del men man märker att han är hängig.
 
Igår var det alla hjärtans dag och jag spenderade kvällen på förskolan då det var föräldramöte. Väldigt intressant möte som var tillägnat oss föräldrar som nyligen skolat in våra barn.
 
Jag och Sami firade alla hjärtans dag med att titta på min nya favoritserie Once upon a time och äta choklad som han köpt till mig. Jag fick även boken Beautiful Creatures. Av mig fick Sami en klocka från Diesel och först blev han lite sur på mig eftersom vi sagt att vi bara skulle köpa något litet. Men jag förklarade att jag fick klockan för ett väldigt bra pris. Sen har jag bara nämnt boken i förbigående för flera veckor sedan. Att Sami lägger något sådant på minnet och sen köper den till mig betyder mer än vad en dyr men ogenomtänkt present skulle göra. Jag blev jätteglad! Och Sami blev glad över klockan i svart läder som jag tycker är supersnygg.
 
Nu måste jag bara läsa ut Fifty shades of Grey som är en av de tråkigaste böcker jag någonsin läst. Det måste vara den extrema mängden sex som gjort boken så populär. För handlingen är enformig och långtråkig. Kvinnor världen över är bara glada att de kan njuta av en erotisk novell utan att behöva skämmas. Det är vad jag tror i alla fall, för jag kan verkligen inte förstå varför boken blivit så populär.
 
När jag läst klart boken (jag måste läsa ut böcker även fast de är dåliga, kan inte förklara varför) ska jag lägga mig och sträckläsa Beautiful Creatures. För jag har en känsla av att den är riktigt, riktigt bra. Tur att jag inte sett filmen än, föredrar att läsa böckerna först.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag är likadan, måste läsa ut en bok om jag börjat läsa den. Tycker också att 50 Shades böckerna är sjukt dåliga, har läst två av tre och känner att jag måste läsa den sista fast jag vet att den kommer vara sjukt dålig.

Postat av: MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åh hoppas han mår bättre snart!

2013-02-15 @ 09:51:19
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Anna

Hoppas Liam blir bra snart. Tror oxå att den är bra, lite som twilight. Den kommer väl på bio snart?

2013-02-15 @ 10:04:44
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

Hoppas han kryar på sig!! Jag vill också läsa den bokserien :)

2013-02-15 @ 12:47:58
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Emmy

Åh jag tänker köpa boken och läsa den innan jag ser filmen. Hoppas att den är bra!

2013-02-15 @ 13:07:24
URL: http://www.emmywood.blogg.se
Postat av: Ereeka - 20årig mamma till Jasmine ♥

Hihi, jag är också lika när det gäller att läsa ut böcker innan man börjar på nästa ;)

2013-02-15 @ 13:10:15
URL: http://ereeka.se
Postat av: Nina

Jag läser också Fifty Shades of Grey (vilken bok är du på? Jag är på slutet av andra) och jag håller med om att det är mycket sex i dom men samtidigt blir det mer spännande. Jag kan inte ens fundera ut hur den sista boken ska sluta! Ofta brukar man ju kunna ha i alla fall ett par teorier men jag tycker det händer saker hela tiden, som man inte kan förutspå.

Mina nästa böcker att läsa ska nog bli Beautiful Creatures för jag har bara hört gott om dom. Dessutom gillar jag fantasy =) Ska du läsa den på engelska eller svenska?

2013-02-15 @ 19:05:56
URL: http://ninni87.blogg.se
Postat av: Anna

jag gillar verkligen 50 shades-böckerna, tycker dock att det blir bättre efter första boken. I först aboken är det ju typ 90% sex i de andra blir det mer fokus på annat också :)

2013-02-15 @ 20:21:47
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: jenny - mammaliv i nashville

Hoppas Liam må bättre snart!

Och visst betyder det SÅ mycket mer när man får något man liksom bara slängt ur sig i farten! Så himla fint att de lägger ens ord på minnet <3

2013-02-16 @ 15:58:40
URL: http://jennybenny.se
Postat av: Isabell - mamma till Embla och bebben i magen

Hoppas Liam kryar på sig, Embla har varit sjuk sen i måndags! Jag förstår verkligen varför det kallas för vabruari

2013-02-16 @ 22:14:55
URL: http://annaisabells.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma och Alice

Är precis likadan, måste verkligen läsa ut en bok, hur usel den än är... helt idiotiskt egentligen...

Hoppas lillkillen mår bättre nu

2013-02-18 @ 14:10:32
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Ingrid

Jag håller med om "femtio nyanser"-böckerna. Ingen finlittaratur direkt. Men däremot är det intressant spel mellan man och kvinna (inte minst om man är genusintresserad). Själv läste jag dem för maktspelet, inte för sexdelen. Men ett tips, läs inte sista boken. Den var något av det sämre jag läst. Och förstörde hela serien (det lilla som var okej med framförallt den första boken, men även den andra ;))

Svar: Jo fast jag gillar inte hur han behandlar henne. Det är väldigt gammalmodigt. Och jag lär inte läsa sista boken! haha :)
Maria

2013-02-19 @ 12:23:46
Postat av: Lina

Ja fiftyshades of grey är faktiskt inte nå bra, inte alls så bra som alla säger. Jag tröttnade på den och läste inte ens ut den! :P

2013-02-20 @ 08:55:09
URL: http://nisselina.blogg.se
Postat av: Sandie

ÄLSKAR once upon a time. Helt hooked!

2013-02-21 @ 06:33:01
URL: http://chipset.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback