Min dator har kraschat!

Campadre har just nu en kampanj som heter Kitchen & Bed selection med massa fint till hemmet. För mig blev det att klicka hem handduken ovan från Lexington. Hann precis beställa innan den tog slut. Älskar det märket, så stilrent och fint. Kommer passa perfekt till nya radhuset, som jag hoppas att vi skriver kontrakt på senast imorgon. Än kan allt hända men vi har fortfarande högsta budet och jag hoppas in i det sista...

Jag lyckades förresten tappa min bärbara dator precis. Har den ovanför ett skåp för att Liam inte ska få tag på den. Så när jag skulle ta ner den tapppade jag taget och den föll rätt ner i vårt stengolv. Den gick otroligt nog att starta så jag tänkte snabbt lägga över alla senaste bilderna på externa hårddisken. Istället började datorn ge ifrån sig ett väldigt skrämmande och oroväckande ljud. Bilden "windows startas" kom upp men sen hände ingenting. Jag väntade och väntade men insåg att jag väntade förgäves. Det blir ingen mer bärbar dator för mig. Jag känner inte för att lägga pengar på en ny, blir så mycket kostnader när vi ska flytta. Vi vill bland annat köpa ny säng och soffa. Tur att iphone och ipad finns. Uppdatera bloggen kommer jag kunna göra från Samis dator, som jag använder nu. Men hur ska jag klara mig utan Photoshop?

Kommentarer
Postat av: Molly

Åh vilken fin blogg!
Titt gärna in på min där jag skriver bland annat om pepp för tonnårstjejer, tips på skönhetsprodukter och en del outfitbilder.

Postat av: Sara Ekman

Åh så fin handduk! Jäkla otur med datorn, men tur att du kan låna Samis och använda mobil och platta :)

2013-07-25 @ 11:09:36
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Ida Nilsson

Photoshop är nog roligt och användbart om man kan det, men jag brukar strunta i det. Det tar för mycket tid tycker jag. Och huvudsaken är ju faktiskt att man tar bilder tycker jag :)

2013-07-25 @ 15:53:04
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh nej vad tråkigt!! :( Tur att iphone och ipad finns som sagt, men sjukt trist! Håller tummarna för att ni får radhuset i alla fall! :)

2013-07-25 @ 16:26:29
URL: http://glagla.blogg.se
Postat av: Zenitha Nordqvist

Lägg in photoshop på Samis dator. Jag har det både på min bärbara och sambons stationära. :) Haft mycket problem med mina bärbara så vi löste det så.

2013-07-25 @ 17:27:01
URL: http://nitashundvardag.blogg.se/
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Men oh vad trist. Det är nackdelen med bärbara att man kan tappa dem eller att barnen kan få tag i dem och råka få dem i golvet. Jag har min bakom soffan och än så länge låter barnen (framförallt den minsta) den få vara ifred.

2013-07-25 @ 21:40:30
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: ♛ E R E E K A - Småbarnsliv & träning

Usch, vad jobbigt! :(
Så ni fick köpa? :D

2013-07-25 @ 22:54:51
URL: http://ereeka.se
Postat av: Nathalie

Snygg handduk! Älskar Lexington ;-)

2013-07-29 @ 13:03:50
URL: http://nathalier.blogg.se
Postat av: Mamma till William och Wilma

Ha en fin sommar söta..kram krma

2013-07-30 @ 21:33:39
URL: http://blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback