Särkänniemi

 
Igår åkte vi till nöjesparken Särkänniemi och fick en dag med solsken. Vi valde verkligen rätt dag att åka eftersom vare dag har varit lite halvdålig. Molnigt och regnskurar. Men igår var det fint! Vi åkte alla möjliga attraktioner, kollade in nya hundparken med mysiga djur. Önskade att Liam hade varit med för det hade han uppskattat. Nästa år! Då kommer han kunna åka en massa attraktioner också.
 
Förresten, om ni ställt frågor i kommentarsfälten och inte fått svar beror det på att jag knappt hunnit godkänna några kommentarer. Vill som sagt inte sitta hela dagarna framför datorn så kommer bara snabbt in och bloggar, så ni vet. Men snart är vi hemma igen, alldeles för snart.
 
Imorgon blir det förresten fullt hus här. Då kommer Harry, Chribba, Nisen och lilla Freja med flyget. De ska stanna en vecka så vi har tre dagar med stugan fullproppad med härliga människor. Imorgon ska vi förresten fira våra kusiner (tvillinggrabbar) som fyller 13. Vår moster har stuga bara 100 meter bort så här har vi nära till släktingar. Kameran ska med så får vi se när bildregn dyker upp i bloggen. Nu ska vi äta lunch, klockan är en timme senare här och Liam väckte mig halv sex imorse så magen kurrar. Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Fatma

nice!

Postat av: MissJeni - mamma till Lucas ♥

åh så härligt det låter med fullt hus :D Älskar när hela familjen samlas och bara umgås :D

2013-06-14 @ 17:21:36
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: anna

oj oj oj...ni har en del på gång:) vad roligt när familj samlas så. hoppas att ni har det toppen bra

2013-06-15 @ 20:43:42
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback