Med släkten

Igår firade vi lilla Vilma som redan fyllt 3 år. Av oss fick hon en stor Nalle Puh bok med fyra berättelser i en. Hon utbrast glatt "Nalle Puh!!" så det verkar ha varit en bra present.
 
Liam har förresten börjat utveckla talet i en rasande fart. Nästan varje dag säger han ett nytt ord eller ljud. Igår tittade han på Teletubbies som han inte gjort på flera månader. Imorse gick han runt och sa "uh-oh!" till allting. Så jäkla söt.
 
Har lämnat honom på förskolan nu. Vilken härlig dag! Plusgrader och solsken. De var självklart ute och lekte när vi kom. Liam blir inte ledsen när man lämnar honom längre. Han gick genast och lekte med några kompisar. Var jag som tyckte att det var jobbigare. För jag blev lite stressad när vi skulle gå eftersom jag var tvungen att byta en bajsblöja precis när jag fått på honom alla ytterkläder. Andra gången det händer. Så när jag står i hallen och ska få på mig mina egna ytterkläder sliter Liam av sig sina vantar om och om igen. Jag blir arg och säger ifrån och sen skyndar vi till förskolan. Egentligen hade jag velat sitta och mysa med honom, säga förlåt, att det är en onödig sak att bli arg över. Men istället fick jag en snabb puss och se honom busa med kompisarna. Gör lite ont att jag inte kommer få gosa med honom förrän imorgon. Men då kommer han inte gå till förskolan förrän 13.30 så vi har en massa tid tillsammans! Tur det.
 
Nu taggar vi ännu en stängningsvecka med lite sömn. Tur att jag stänger med härliga människor.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja det är verkligen en toppen tidning :) så fin blogg du har här!

Postat av: MissJeni - mamma till Lucas ♥

vad roligt att han börjar prata mer och mer :D

2013-03-25 @ 11:52:08
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: anna

åh vad kul att han börjat prata mer och mer :)

2013-03-25 @ 17:10:42
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Hanna

Mysigt med kalas!

2013-03-25 @ 22:46:11
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Postat av: Anna

Det e ju så lätt att man blir irriterad å arg för små saker men det blir ju så när man är stressad. Jag å min dotter har världens kaos varje morgon, jätte trist

2013-03-26 @ 07:22:07
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Maja ♥

Det är roligt när presenten man köpt uppskattas :D

2013-04-05 @ 17:03:53
URL: http://wordsbymaja.blogg.se
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

Mysigt! :)

2013-04-09 @ 11:08:56
URL: http://beattriicee.blogg.se
Postat av: Emma - mamma till två

Det är så typiskt det där med bajsblöjor precis när man ska iväg nånstans och är lite stressad.. Och man blir sådär irriterad när man är stressad, det är inget att bry sig om. Säger jag som blir precis likadan och sedan så sliter man med ett dåligt samvete hela dagen eftersom man vet att det inte hjälper att bli irriterad.. Bara att hoppas på att man kommer att bli bättre på att tygla sig själv.. Jag hoppas fortfarande på att jag ska bli lite bättre på det och jag har varit mamma i tre år lite drygt..

2013-04-13 @ 20:25:43
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback