Magen på 10 veckor

Det har gått 10 veckor sedan jag började lägga upp magbilder i bloggen och jag tänkte att det kunde vara lite roligt att jämföra. Nog har magen vuxit allt. Minns att jag tyckte att magen var jättestor i vecka 17 men då var det bara en liten kula. Magen är inte jättestor nu heller men den syns tydligt under kläder och även okända människor kommenterar graviditeten. Som på hotellet i fredags satt en kvinna och rökte. Det var sent och började bli mörkt och ljusen på vårt bord var inte tända. Så jag gick fram till henne och frågade om vi fick låna hennes tändare. Bad om ursäkt flera gånger att jag störde för att hon pratade i telefon men hon hade pratat i en halvtimme redan så kändes inte som att hon någonsin skulle lägga på. När jag gick därifrån sa hon till personen hon pratade med "jahapp nu bad en gravid kvinna mig om en tändare, kan du tänka dig?". Som att jag behövde den för att röka!  
 
Tänkte lägga upp ett sånt här inlägg igen om tio veckor, när vi går in i vecka 37. Tiden har gått snabbt sedan jag var i vecka 17, hoppas att de kommande tio veckorna ska gå ännu snabbare!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken fin mage, den har verkligen vuxit på 10 veckor!

Postat av: Malin -Mamma och Änglamamma

Fina magen!
Men om hon visste att du var gravid borde hon fimpat el gått iväg och rökt. Fast hon kanske inte såg det förrens du kom fram.

2014-07-29 @ 20:21:20
URL: http://josefinaelma.blogg.se
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Så fin :) går nästan lite för fort denna gång! :)

2014-07-30 @ 08:25:42
URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Marie

Så fin mage, påminner om min, saknar den ibland =D

2014-07-30 @ 19:58:28
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: erikasblogg.se

Såå fin mage du har!!
Och angående kvinnan, hon verkade tro att man endast använder tändare till cigg, haha. Knas!
Kram fina!

2014-08-01 @ 11:20:49
URL: http://erikasblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback