Semester!

Idag fyller mina favvo-tvillingar 28 år! De är fortfarande precis lika framgångsrika som de var för 27 år sedan och började medverka i serien Huset Fullt, där allting startade. Deras klädmärke The Row är väldigt populär och de vann precis pris för bästa accessoarer. Heja Olsen!
 
Jag har också något att vara extra glad över, nämligen att jag har semester! Ska inte tillbaka till jobbet förrän den 24e juni. Då blir det jobb fem veckor innan jag går på ytterligare tre veckors semester. Insåg för ett tag sedan att jag tagit exakt samma semesterveckor i år som jag gjorde när jag var gravid med Liam. Lite komiskt.
 
Nu ska jag njuta av ledighet. Imorgon kommer Sarah och K över för bus och stannar sedan natten. På söndag ska vi till Gröna Lund med barnen, första gången för Liam så det ska bli väldigt roligt. Sen på tisdag har jag tid hos MVC och då får Liam följa med eftersom han är hemma från förskolan nu när jag har semester. Efter MVC blir det lunch och shopping i centrum med Elin. Sen på torsdag åker vi upp till Rättvik där pappa har sin sommarstuga och stannar över midsommar. Så min lilla mini-semester ser ut att bli strålande. Hoppas vädret håller samma standard.

Kommentarer
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

de två är så galet snygga :D GRATTIS GRATTIS

Postat av: Sofia

Så sjukt att de är 27, de va typ mina idoler när jag var yngre

2014-06-13 @ 19:48:07
URL: http://byfia.com
Postat av: Elin o Olle

Roligt, ja har följt dem sen ja va liten, o har deras filmer, o de va mina största idoler när ja va liten :D
o gillar dem fortfarande! :)

2014-06-14 @ 03:27:57
URL: http://teamtollare.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Härligt med semester :)

2014-06-15 @ 19:34:09
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Postat av: anna

å vad skönt med semester

2014-06-16 @ 09:00:13
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback