Köpen från mässan

Jag kom på att jag inte visat mina köp från Underbara Barn mässan som jag var på i fredags. Var för det första väldigt mysigt att gå runt med fina gravidmammor och bara titta på allt som såldes. Vi var fem gravida totalt som gick tillsammans, alla ungefär lika långt gångna så vi såg nog ganska roliga ut tillsammans. Sen var Liam med också och han satt för det mesta nöjt i vagnen. Började tröttna sista timmen men då fick han rita lite och sen fick han även en ballong formad som en nalle och en krokodil gjord av trä.
 
I klädväg hittade jag ingenting till Liam men däremot en del till lillasyster! Som den söta filten och spjälsängsset med täcke och örngott från Frank & Poppy. Det blev även byxor från Geggamoja. Älskar att de är så mjuka men ser ut som jeans. Har ett par gråa också som hon får ärva av sin storebror. Name it hade tre bodys för 100 kronor så jag fyndade riktigt fina i storlekarna 50 - 56. Sen blev det även en klänning från LipFish. Älskar den söta ugglan!
 
Nöjd med dagen helt klart och är glad att vi var där när det öppnade. För vid 12 när vi började röra oss därifrån var det så mycket folk att man knappt kom någon vart. Så öppning är helt klart att rekommendera.
 
Men nu måste jag ta bilen till jobbet, ha det fint kära bloggläsare.

Kommentarer
Postat av: fashion

Såå sööta kläder! :D

Postat av: snie.blogg.se

Så sött!!

2014-10-07 @ 12:55:55
URL: http://snie.blogg.se/
Postat av: Mamma Mindy

Filten är så fin..Söta kläder du har köpt till snäckan din..kram

2014-10-07 @ 13:20:17
URL: http://blondis81.blogg.se
Postat av: anna

jätte fina kläder

2014-10-07 @ 16:27:45
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Sabina

OTroligt fin filt :-)

2014-10-08 @ 12:14:05
URL: http://sabinahoglund.se/
Postat av: Lilla Malin

Vad fina grejer du har köpt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback