Magen vecka 34

Vi är framme vid vecka 34 och nu är det inte många veckor kvar tills vi gått en fullgången graviditet. Känns bra!
 
Bortsett från att jag flåsar som en gris från minsta ansträngning så mår jag bra. Känner mig inte så trött på kvällarna och halsbrännan kommer varje dag men den är väldigt mild.
 
Lillasyster har som ni vet vänt sig med huvudet nedåt och hon ligger med ryggen vilandes mot min vänstra sida. Vilket gör att alla sparkar hamnar på samma plats på högra sidan. Det känns som att jag har blåmärken i magen för att det blir så känsligt när hon är där och drar med knän eller lyckas få till några ordentliga sparkar. Men trots smärtan är det fortfarande lika mysigt varje gång. Jag är glad över att känna livstecken från henne dagligen, speciellt med tanke på att hon är så mycket lugnare än vad storebror var.
 
Magen ser inte ut att ha vuxit något sedan förra veckan, men det vet vi beror på att mitt sf-mått inte ökar som det ska. På fredag ska jag till MVC och se om det skett någon förändring. Vi får hålla tummarna! Börjar bli lite nervös även om jag vet att det antagligen inte är någon fara. Men man oroar sig så lätt som gravid.
 
Det känns overkligt att vi redan är framme vid de sista veckorna av graviditeten. Det har gått så mycket snabbare den här gången än vad det gjorde när vi väntade lilleman. Vi längtar efter lillasyster något enormt och oktober kommer bli en riktig förberedelsemånad. Då tar vi upp spjälsängen, bäddar den, bäddar iordning vagnen, tvättar alla kläder och köper det sista. Sen är hon så välkommen vår efterlängtade skatt! ♥

Kommentarer
Postat av: Sabina

Precis så bosatte sig min lilla med, trodde ena sidan av magen fullkomligt skulle spricka till slut eftersom alla sparkarna var på exakt samma ställe. Eller att revben skulle gå, men otroligt nog verkar jag ha förblivit intakt haha

Postat av: Esmeralda

sv. vad bra:D det gjorde jag också :)

2014-09-15 @ 14:24:37
URL: http://getfitandhealthy.blogg.se
Postat av: mot plus

åå fin du e! =)

2014-09-15 @ 15:23:39
URL: http://motplus.se/
Postat av: Emelie

Åh så kul och spännande!

2014-09-15 @ 15:38:37
URL: http://ewelies.blogg.se
Postat av: Petra

sv tror jag har en förkylning på gång fryser som bara den i dag

2014-09-15 @ 16:02:52
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: cassie

SV: tack :)

2014-09-15 @ 16:49:42
URL: http://luciferz.blogg.se
Postat av: C by Caroline ❤️

Vad mysigt! Inte långt kvar nu. När var det beräknat? :)

2014-09-15 @ 16:55:17
URL: http://cbycaroline.blogg.se
Postat av: anna

Fin du är

2014-09-16 @ 20:58:59
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Marika

Själv har man redan hunnit med att ta upp spjälsäng och annat, det är bara vagnen som ska bäddas (väntat med det då vi har två katter, måste lista ut hur man ska göra så de inte lägger sig i vagnen.. vill inte börja rolla alla saker hela tiden där i) och köpa blöjor. Allt annat är färdigt. Så skönt! =)

2014-09-17 @ 16:59:52
URL: http://katrimarikas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback