Knatteskutt och hårklippning

Haha ja det är Sami ni ser i bakgrunden. Han var lite trött när bilden togs och var på väg att ge Leah nappen som satt i sin babysitter.
 
Idag var det dags för knatteskutt igen och sporten de fick testa på var Volleyboll, fast med ballonger. Liam tyckte att det var jättekul första halvtimmen och sen ledsnade han totalt och vägrade att röra på sig. Jag och Sami funderade på om vi skulle strunta i knatteskutt i framtiden, försöka igen i höst när han är lite större. Detta var nämligen andra gången och fortfarande en prova på gång. Men nästa gång ska de ha gympa och de ska göra en stor hinderbana till barnen. Det gissar jag är något som Liam gärna testar. Så vi frågade honom om han ville gå på knatteskutt igen och det ville han absolut. Så vi ger det en chans och får vara väldigt ödmjuka inför det hela. Han kanske inte kommer göra allt som förväntas av honom, men så länge han tycker att det är kul så går vi dit.
 
Efter träningen åkte vi till Port 73 där han fick klippas. Jag blev väldigt imponerad av min son. Han såg väldigt mycket framemot att få klippa sig och när han satte sig i stolen satt han alldeles stilla under hela klipptiden. Han var tyst och tålmodig, när jag frågade om det gick bra nickade han bara. Resultatet blev jättebra och han såg genast flera år äldre ut när lockarna i nacken försvann.
 
Nu är Sami iväg på handbollsmatch och jag tänkte laga lite våfflor till mig och lilleman. Inte världens nyttigaste middag direkt men väldigt gott istället. Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson - Fotograf

Hinderbana är sjukt kul! Hoppas han gillar det :)

Postat av: S A R A

vad härligt med klippning!

2015-02-15 @ 20:28:49
URL: http://sarafl.forme.se
Postat av: Sara Ekman

Vad härligt att det gick bra hos frisören! :) Jobbar ju själv på frisörsalong och det är så roligt när det kommer barn som tycker det är kul att klippa sig och sitter helt stilla :)

2015-02-15 @ 21:14:08
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: carro

så fint det blev :)

2015-02-15 @ 21:39:44
URL: http://carroat.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Det är ju så gott med våfflor! :-)

2015-02-15 @ 22:17:40
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: anna

testa en gång till, om det är ok för ledarna så kanske det räcker att han är med en stund och sen kan ni åka.

2015-02-16 @ 08:19:49
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Mamma Malin

Vad härligt att det gick bra med klippningen och att han ändå gillade knatteskutten. Hoppas det blir bra med hinderbanan nästa gång då!

2015-02-16 @ 12:34:47
URL: http://www.mammamalin.se
Postat av: Sara

Härligt att vara igång igen, aldrig roligt när det blir uppehåll ofrivilligt :(

2015-02-17 @ 10:07:25
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback