Patricia Field

image809
Roligt med
Asos sammarbete med Patricia Field!
En helt egen avdelning med massa snygga kläder till inte så väldans farliga priser. Som den här snygga shortsdressen till höger, 800 kronor. Alltså bara 200 mer än vad jag betalade för min från topshop. Har man denna är man garanterat sexigast på festen sen! Eller varför inte på stan om vi får några fler varma dagar?

Jag vill verkligen lägga upp cypern bilder i bilddagboken! Men själv glömde jag kameran hemma och de få gånger som jag är inne på dator så är ingen av de jag umgicks med i cypern på msn.. störande! Men, men lagom till nästa sommar kommer de väll upp...

Hej Sverige!

image808
Nu är man tillbaka!!
Hade tänkt uppdatera med en bild som togs på mig och älskling igår men av någon anledning fungerar inte min mobil i älsklings dator längre... weird.

Så det fick bli Ash istället, för såklart var uppdateringar på Olsen bland det första jag kikade på när jag fick tillgång till Internet igen. Så härligt att komma hem till så fina bilder! Älskar sjalen och håruppsättningen. Har även sett bilder från när Mary-Kate är med i serien Weeds. Längtar tills de avsnitten kommer till Sverige!

Åh jag har så mycket att uppdatera! Fina köp, bilder och lite information om hur resan var. Men eftersom vi just precis nu flyttar till Haninge så kommer vi inte ha Internet på ett tag så jag kommer inte kunna sitta här så mycket.

Men nu ska jag till skolan och registrera mig! Spännande, få se hur allting ser ut. Sen på lördag är det introduktion och på måndag börjar jag på riktigt.


...

Klar med packningen!

image807
Imorgon åker man äntligen till cypern!! Kommer bli superroligt även om saknaden efter älskling kommer bli stor.

Packningslistan ser ut så här:
5 klänningar
2 shorts
2 kjolar
9 toppar
1 tunn kofta (ifall att)
1 shortsdress
4 par skor
4 handväskor
2 halsband
4 armband
2 bikini
1 baddräkt
1 hatt
1 huvudsjal
2 par solbrillor
+ underkläder, pengar och annat viktigt som passet och shampo!

Nu har man i alla fall och välja på där.

Duellen - Rachel VS Kate

image806
Äntligen en duell som var väldigt jämn! Rachel vann återigen, men Reese var nära. 26 röster mot 20.

Den här gången handlar det inte om stilen utan om hur man bär upp den. Så vem gör det snyggast? Bilson eller Hudson?

Light up

image805
Jag tänkte beställa mössan från Nelly som jag
skrev om.  Men det verkar vara något fel på hemsidan för den sa att mitt postnr inte var giltligt. Why? Skumt. Så jag får vänta och hoppas att den inte tar slut än.

Annat jag vill ha är de fina armbanden ovan. Hos Asos får man alla fem för 120 kronor.  Söta mamma gav mig ju en tusenlapp till resan men jag tror inte att det riktigt är shopping som de pengarna är tänkt till...
Älskar färgkombinationen guld mot något livfullt. Och att de alla har varsin färg. Ska jag.. ska jag?

En dagens och Cypern shopping!

image804
Ja nu har jag massa nytt att ta med mig till resan. (Åker ju till Cypern nu på fredag!! Längtar)
Blusen som jag har på mig idag kommer från märket Only och väskan är från Louis Vuitton. Ville ha en mindre handväska med långt band, som jag lyckades hitta. Supefin!

Toppen högst upp till höger är från Topshop. Var även på jakt efter en baddräkt där och den hittar ni längst ner. De hade ett fint erbjudande, köper man en baddräkt eller bikini så får man en gratis! Så då blev det även den rosa bikinin. Inte dumt alls.

Har även äntligen hittat en hatt som jag verkligen gillar! Köpt på H&M. Även brillorna är därifrån.

Och så dagens.
Blus - Only
Shorts - H&M
Väska - Louis Vuitton

Lohan photoshoot

image803
Jag är inget fan av Lindsay - egentligen.
Men de här bilderna är ju bara för galet snygga! Luggen klär henne (gissar att det är en peruk med tanke på nedersta bilden). Snygga poser, färg på bilderna och uttrycket i ansiktet. Very lovely Lohan.

Ikväll blir det simpsons filmen med älskling!

Mössan på



image802

Visst, det är långt kvar till vintern. Men om man vill kan man tjuvstarta redan nu med mössan. Speciellt då det finns så fina som den ovan! Själv skulle jag nog bära den högre upp och bakåtlutad.
Gillar den röda färgen, matchas snyggt till grått eller svart. För mycket färg blir bara jobbigt men jag gillar färgklickar.  Den ovan hittar ni hos
Nelly.

Dagens köp, outfit och klippning

image801
Idag kom äntligen jeansjackan som jag budade på förra veckan. Märket är denim och den sitter superbra. Gillar att den är kort i längden och den fina kragen. Sen är den även sliten på rätt ställen.

Igår klippte min mamma min lugg. Något jag funderat på en längre tid. Nu vågar jag äntligen ha uppsatt igen, har fått för mig att min panna är jättestor och att det syns som mest när jag har håret i en fläta haha.

Och så dagens.
Jeansjacka - Denim
Linne - Cubus
Byxor - Crocker
Halsband - Present från Finland

Och så självklart mitt fina badrum i bakgrunden, hehe...







...

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!