Hej älsklingar!

Faaaan vad taggad jag är!
Har druckit massa vin på buffen. Skulle inte dricka så mycket jag vet, men gratis är gott.
Min dansgrupp är den bästa. Vi har pratat om allt från norska skämt till vilka kroppsdelar som ska behålla hår... höhö.

Nu ska vi göra oss iordning för kvällen. Bilder lovas.
Ni är bäst i världen, you know that right?
Hoppas ni har en toppenvalborg! Såg att vädret är illa. Men vad väntade vi oss liksom?
Sköt om er. PUSS!

Onsdag med valborg och kryssning

image1613
Yes idag blir det kryssning. Detta är inte kvällens utstyrsel för vi ska göra oss iordning på båten. Blir den lilla svarta för min del. Har ingen inspiration just nu alltså, ska se till att shoppa en ny garderob i Milano! 9e maj så sticker jag och Cissi. Wiihooo! Fast det skulle jag förstås inte prata om nu.

Så här ser jag ut på vägen till båten och även imorgon när jag tröttnar på att gå runt i klänningen. Får se hur mycket sömn det blir alltså, haha! Men med tanke på att jag inte ska dricka så mycket (måste spara pengar plus att det känns fel mot syster som inte får dricka alls) så orkar man inte hur länge som helst. Men dansa hela natten blir det helt klart! Ska bli sjukt kul. Med mina underbara tjejer.

Kameran och datorn åker med så blir det tristess imorgon innan vi är framme i land igen så kan jag uppdatera med lite bilder. Sen ska jag nog få iväg ett inlägg ikväll när vi gör oss iordning. Ha en toppen valborg nu allesammans. Gör inget som jag inte skulle göra.

Topp - Zara
Kjol - Lisa Strandberg
Tights - MQ

Ciaaaaaaao!

Yellow love

image1612

Veckans bild 2

image1609
Faller bild 1 dig bäst i smaken?

image1610
Faller bild 2 dig bäst i smaken?

image1611
Faller bild 3 dig bäst i smaken?

Yes dags för er att rösta fram veckans bild.
Jag sitter och lyssnar på grym musik i mina hörlurar. Mamma lyssnar på något klassiskt i köket så kunde inte spela direkt från datorn. Gör försig inget då jag nu kan spela högre. Gör låtarna tio gånger bättre. Fan vad taggad jag är för ikväll!! Blir att dansa all night long

Dagens låt: U2 & Greenday - The saints are coming (Tack
Jeni jag älskar den!)

Chanel Dinner Party

image1608
Mary-Kate såg lite sliten ut på Chanels dinner party. Dock glad, men ja.. sliten. Som hon gjort ganska ofta det senaste året. Dags för ett break från allt? Ladda om batterierna?

Men om man bedömer hennes outfit så måste jag säga att jag älskar både kjol och kavaj! Måste införskaffa fler puffiga kjolar, sen vill jag också ha en kavaj i marinblått. Förbannat snyggt! Till och med mamma har skaffat en nu.

Nej dags för frukost, håller på och hungrar ihjäl. Ciaaaao!

Sommar enligt väder

image1607
Godmorgon allesammans! Återigen en underbar dag. Sen har vi ju valborg också! Jag slipper oroa mig för dåligt väder eftersom att jag ska på 24 timmars kryssning. Silja festival har en salsa/reggaeton kryssning från ikväll till imorgon kväll så ska iväg med dansgruppen. Fy vad kul! Hinner tränas massor inför vårt jobb på fredag då jag och min danslärare ska dansa på en klubb. Datorn följer med. Fast kommer inte använda 3 mobilt när vi är i finland då det kan bli riktigt dyrt. Plus att det inte är meningen att jag ska sitta och uppdatera bloggen utan ska ha roligt med mina vänner. Men lite uppdateringar lär det allt bli!

Så bilden ovan då. Jag måste säga att jag älskar den. Den är så lekfull, avspänd och.. somrig! Tycker ni inte?

Duellen - Lauren vs Whitney

image1606
Yes Lauren vann även över Audrina och nu är det röda mattan stilar ni ska rösta mellan. 23 röster mot 10 blev det sist.
Men hur många röster och vem vinner denna gång? Mönstrade Conrad eller färgglada Port?

Modellen Anna

image1604
image1605
Ännu fler bilder, hoppas ni orkar haha. Denna gången på min
syster, som alltid får stå modell när jag ska fotografera människor. Den enda som ställer upp helt enkelt.

Första gången vi gått till en plats som ligger en bit ifrån vårt hem för att fotografera. Tog med en filt också, och så Theo. Några bilder med honom blev det också som ni kanske får se någon dag. Solen kunde ha stått lite lägre men gillade ljuset i bilderna ändå. Måste lära mig att ha tålamod, haha! Bästa vore om vi stack iväg nu igen. Men något säger mig att Anna inte skulle gå med på det...

Från fotorundan

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Två bilder från idag. Den första togs förstås inomhus, kunde inte missa tillfället. Han är så fin!

Den andra blev jag riktigt nöjd med. Det roliga är att detta var ännu en bild som jag var på väg att ta bort direkt från kameran men ångrade mig. Tur det!

Veckans blogg - Michaela

image1602
Åh vad underbart vädret är. 21 grader sist jag tittade. Var ute med Theo på en riktigt lång runda och det fotograferades en hel del. Just nu går jag igenom bilderna och raderar de som jag inte är nöjd med. Skulle jag spara alla jag tar så skulle hårddiskarna snart bli överfulla, haha!

Så veckans blogg då. Gick utan en vidare lång fundering till
Michaela Forni.
Hon ger än inte bara en massa tips på snygga kläder eller visar bitar ur hennes garderob.
Vi får även följa med i hennes liv där det bjuds på mycket vin, fikapauser med vänner som ofta också är bloggerskor samt fina bilder från hennes festande. Det är glamouröst, ödmjukt och helt underbart.
Sen älskar jag hennes små krönikeliknande inlägg. Där hon skriver tankar och funderingar direkt från hjärtat. Sådant är fint och hon har verkligen en talang för att skriva.

Besök bloggen om ni inte redan har gjort det!

Önskeoutfit från mytheresa

image1601
Idag skiner solen och det är varmt ute. Efter våra bästa år ska jag ut på en runda med Theo och kameran får följa med. Hoppas att jag kan få några fina bilder!

Så här skulle jag gärna klä mig idag. Okej, inte ultimata utstyrseln när man ska ut och fotografera, med tanke på att man lätt hamnar med kroppen i gräset haha! Men sen, efteråt. Skulle jag gärna klä mig lite finare än de mjukisbyxor jag bär just nu.

Allt från mytheresa.com

Free like a bird in the sky

image1600
Fotograf: Camilla Åkrans Från:
BildBild

Åkrans tar några av de vackraste bilder jag har varit med om! Hon verkar föredra att fotografera människor, men samtidigt är hon så medveten om bakgrunden. Det är vackra platser, detaljer och känslor. Fantastiskt verkligen.

Som bilden ovan. Frihetskänsla för min del. Att vara på en vacker plats där tid inte spelar någon roll. Man bara njuter av att få leva. Vi behöver nog alla flera sånna stunder.

Hot/Not - Mariah vs Nicole

image1598
Yes det var länge sedan jag gjorde ett ordentligt hot/not inlägg. 19 april 2007 var sista så över ett år! Tiden går sjukt fort. Många känner antagligen inte ens till vad det går ut på. Lite som duellen, där ni får rösta på vem som är hot och vem som är not. Men skillnaden är att även jag synar våra små älskade celebrities uppifrån och ner.
Mariah Carey då. Det spelar ingen roll att hon ser så söt ut för att hon strålar ikapp med solen. Hela stilen känns så 90-tal. Ni minns väll tröjorna man hängde över axlarna? Ingenting man skulle göra idag. Men Mariah har valt att linda sin sjal på det sättet. Sen kombinationen babylila med babyrosa blir bara för mycket. NOT! är det för min del.

image1599
Här är det förstås Nicole och inte pojkvännen som jag synar. Jag älskar det. Lite Kate Moss men så kör Richie sin grej med flätan i håret för att det ska bli mer hon. "Fin festival" känsla om det finns ett sådant uttryck, well nu gör det. Very hot! Enda som går bort är skorna men resten räddar henne.

Håller ni med eller tycker ni annorlunda?

Sweet is the smile that paints your lips

image1597
De perfekta skorna har jag nu funnit. Planerar att lägga mina deklarationspengar (3000 kronor) på skor. Antingen ett par dyrgripar från Hope eller några billigare så kan jag spara lite pengar också. Som de underbara ovan från Asos. Älskar att de inte är too much. Men har ändå små detaljer som gör att skorna skiljer sig från mängden. Klacken, remmen. Svart är sexgt.

Blivit mycket sexigt denna dag. Ska vi gå tillbaka till sött och fint imorgon? Vad säger ni?

Godnatt lovers!

Dance the nigh away

image1596
Haha ska jag gissa på hur många taskiga (anonyma) kommentarer jag kommer få nu. 3? 4? 5?

Så här kommer affischen se ut, tyvärr finns ingen större för tillfället. Ska fota den som är utanför klubben så får ni se.

Alltså fyyy en enda bild där jag var tvungen att stå som ovan (togs över 100) och självklart väljer de denna. Porrdrottning?
Ingen bild att visa svärföräldrarna, vilken tur att jag inte har några.
Men det kommer bli förbannat kul. La Isla heter stället, dyk gärna upp! Vi kommer att dansa mellan 01 - 01.30

Inne och utelista nr 6

image1595
My legs are hot ;)

INNE
  • Matador Kids. Vi är med i tidningen Stockholm City idag. Oh yeah!
  • 18 plusgrader
  • Stjärnor på accessoarer
  • Snabbmat
UTE
  • Anonyma som skriver att jag har feta lår. Ofta.
  • Bloggmobbare
  • Söndagens buss- och tågtrafik

Måndag

image1594
Planerna att gå runt i mjukisar och glasögon hela dagen ändrades när chefen ringde. Jobbdags! Men lika glad är jag för det. Men gladast var nog räven!

Okej nu tappade vi snabbt rätt riktning. Hmm.. Ja idag kom senaste numret av veckorevyn så jag satt ute i värmen (dock ingen sol i sikte men 18 grader i alla fall) och slappade. Dock började det regna precis efter att bilden togs så då gick jag in för att blogga istället. Tur att jag och Theo hann gå en långrunda innan det började droppa från himlen. Bussen går om en halvtimme så tänkte avnjuta tiden som är kvar med att mysa med vovven. Hoppas ni får en bra dag! Bloggar igen på hemvägen. Jobbar i barnklädesbutiken
Matador Kids för er som inte vet.

Klänning - Gina
Halsband, armband - Glitter
Tights - H&M

080427

image1589
Ja gårdagen i bilder då. Dock glömde jag bort att fotografera när vi gick i affärer. Här är omklädningsrummet där vi bytte om och sminkade oss.

image1590
Det var här vi fotograferades. Dock var det ingen fotograf som jag trodde? Utan ägaren av klubben som tog bilderna. Men han var duktig och hade en proffsig kamera. Synd bara med dåligt ljus. Hatar blixten, hoppas de ordnar lite i photoshop haha! Men bilderna blev bra och jag är nyfiken på hur affischen kommer bli. Bilderna ovan är tagen av mig och tösen till vänster, min underbara danslärare Marcela! Fy fan vad kul vi hade igår. Har märkt att vi har exakt samma humor. På onsdag blir det resa, visst M? ;)

image1591
Så här såg man ut, lägg märke till de läckra knytbanden som bar upp linnet. Älskar! Märkte dock att jag glömt det rosa läppstiftet så det fick man ordna.

image1592
Sen blev det bråttom till dansen så vi fick äta på tåget. Haha vad ska man säga, ladda upp med Burger King innan två timmar dans... hmmm bra jobbat!

image1593
När det var dags att sova möttes jag av åsynen ovan. Awwww lika söta båda två!

Nu våra bästa år, sen göra sig iordning till jobbet. Yes chefen ringde och frågade om jag kunde jobba idag. Klaaaart att jag kan!

Tips tips

image1588
Jag måste bara tipsa om denna underbara parfym! Fick på en pressfrukost för drygt två veckor sedan och jag älskar den. Doftar underbart och håller i sig hela dagen. Man kan dra på en del utan att det blir för mycket. Kommer jag helt klart att köpa igen!

Dagens låt: Facing up - Kate Voegele

Familypic

image1587
Åh detta är första gången som jag ser hela familjen ute tillsammans. Vad fina de är! Lilla Harlow är mysklädd vilket jag tycker att småbarn ska vara. Bekvämlighet före stil.
Nicole är dock lika smashing som alltid och jag vill verkligen ha hennes solbrillor från Chanel! Men, jag passar inte i runda. Testade igår när jag och Marcela (min danslärare) var och kollade lite kläder och tyvärr... det är helt fel på mig. Synd!

Veckans 7

image1585
image1586
Oj! Första veckan då ni har fått en outfit varje dag. Den ni! Haha
Vilken gillar ni bäst?

Sen tack, tack, tack för era ord i inlägget nedan. Ni är så fina.
Till anonyma. Bara för att man har bra självförtroende betyder inte det att man inte tar åt sig. Säger någon taskiga saker om dig så blir man ledsen. I alla fall när de börjar bli alldeles för personliga. Som jag sa, jag ser inte mig som världens vackraste. Men jag tycker om mig för den jag är. Något jag gör är att jag hatar mina hudproblem. Jag har torr hud. Jag får finnar när jag äter för mycket sötsaker som jag gjort den senaste tiden. Jag har döljt detta som fan förut, men jag orkar inte längre. Men att någon ska zooma in och skriva och skratta åt det. Jag förstår inte hur man står ut med sig själv när man gör en sådan sak.

Nej nu ska jag sova. Godnatt ni underbara!

Vilken dag!

image1584
Denna tyckte ni överlägset bäst om och blir veckans bild, på onsdag kommer jag upp med en ny!
Tagen på Gotland när vi var på en travbana. Svinkallt var det, men himlen var vacker.

Har haft en toppendag verkligen. Men nu mår jag sådär så tar och berättar om allt och visar bilderna som tagits under dagen imorgon.

Anledningen? Utmattning (dansat två pass idag på raken) blandat med förbanning. Först så går det inga bussar hem från dansen då jag åkte senare än vanligt. Hatar söndagstrafik! Fick ta en taxi, 100 kronor direkt i sjön.

Sen kommer jag hem och ser att en viss
Gossiptjej skrivit om mig. Igen. Och igen och igen.
Jag blir så arg. Hon får tycka att jag är svag eller whatever. Men jag har inte gjort ett jävla skit för att förtjäna allt som hon skriver om mig! Så nu har jag kopierat varje inlägg hon har skrivit som jag anser stötande och fortsätter det så gör jag en anmälan. En anmälan som jag ska se till att polisen tar seriöst. Jag kan vara hård när jag vill. Detta är ett sådant tillfälle. Men jag ger henne en chans att lägga ner. För jag är faktiskt den starkare av oss två. Jag gömmer mig inte bakom ett par solbrillor.

Så det så.

Söndag

image1583
Ja då ska man strax dra till tåget. Hoppas att vi hittar fina kläder att dansa i. Känner man sig inte snygg så kommer det vara det enda man tänker på. En av anledningarna till att kläder är så viktigt för mig, det får än att må bättre om man känner sig fin. Ytligt, javisst. Men inte mindre sant för det.

Vi hörs innan eller efter dansen, ha en bra dag!

Kofta - Vero moda
Klänning - H&M
Skärp - Second Hand
Lackväska - Lindex
Strumpbyxor - H&M
Skor - Dinsko

We love you Blair

image1582
Foto från: Posh24.se
Yes inspelningen av Gossip Girl är i full gång. Jag älskar Leighton Meesters stil. Men hennes roll i serien, Blair, slår faktiskt hennes. Alltid lite extra och bjuder på en feminin tolkning av vårens trender. Läckert!

Ja då var det söndag, och ska äta frukost, duscha och göra mig iordning. Idag blir det att åka till stan med min underbara danslärare för att hitta kläder till nästa fredag då vi ska uppträdas. Lär inte ta med mig datorn då jag ska bära på en massa grejer, mina danskläder tillexempel för jag är inte säker på att jag hinner hem emellan.
Ni får en outfit lite senare sen får vi se när jag uppdaterar nästa gång. Hoppas ni får en toppendag!

Vinchill

image1579
Yes det blev vinchill med gitarr på terassen denna kväll. För min del alltså, töserna är allt för unga för att dricka. Suckers.
Stephanie och så Anna. Det blev mycket sång och mycket skratt, så ska slappa lördagar spenderas tycker jag.

image1580
Jag hade med mig kameran som vanligt och det blev mycket bilder. Många fina, men töserna lät mig knappt lägga upp någon. Tråkigt. Men denna ovan på syster blev lite tuff.

image1581
Solbrillor krävdes då solen var framme igen. Ovan är mina tre som kommer gå på högvarv denna vår och sommar. Ray Ban längst ner, de två andra är från H&M.

Nu ska vi nog se på film. Fast jag vill sova, fattar inte varför jag är så trött. Måste kolla med dansläraren om hur det blir imorgon. Verkar lite osäkert just nu. Jaja, får se om det blir något mer bloggande idag. Kanske att jag stänger ner och säger godnatt. Lite The Hills vore inte fel heller.

Ciao babes!

Majbudgets svenska köp

image1578
Jo jag vet, fååår ju inte köpa något. Alla pengar ska ju till Italien den 9e då det ska drickas en massa vin och shoppas lika mycket.
Men secondhand köp får man faktiskt unna sig, speciellt när man hittar så fin väska som ovan! Kostade bara 60 kronor dessutom så jag är toknöjd. Men nu får jag inte shoppa något mer denna månad (maj alltså), förutom i Italien förstås.

Sorry för dålig uppdatering, umgås med syster och hennes vän. Har fotograferat massor, bilder kommer senare!

Regnet öser ner

Ja så här blöt har jag inte varit på länge!
Tur att jag tog på mig skinnjackan till jobbet, tvekade då det var så fint väder när jag åkte. Nu är jag helt dyngsur och känner mig allt annat än fräsch. Kom på att det var väldigt länge sedan som jag gick i regn sist, lär det bli ändring på..

Nu sitter jag förstås på tåget på väg hem. Kommer inte vara hemma förän vid halv sex, fick jobba över då de kom in massor fem i fyra. Så himla typiskt! Så missade mitt tåg och var tvungen att ta nästa som ingen buss passar till. Jaja, mer pengar får man i alla fall.

Vad har ni hittat på idag och har ni några planer för kvällen?

Lördag

image1577
Hej lovers! Fint väder vi har idag visst? Har dock inte haft tid att ligga och sola. Gjort mig iordning och ätit frukost. Sen har jag tagit hand om min stackars Theo som gått och blivit sjuk. Spytt säkert sex gånger stackaren. Åååh vill inte att han ska må dåligt! Hoppas det går över tills jag kommer hem från jobbet, mamma kommer ta hand om honom undertiden. Vi hörs på hemvägen, hoppas ni får en toppendag!

Topp - Fick av min kära vän Johanna för några år sedan
Kofta - H&M
Halsband - Glitter
Kjol - Divided by H&M
Tights - Lindex

Ciaaaaaaaao!

101 dalmatiner

image1576
Det är vad ni är för mig, ni som har mig på bloggkoll. För just nu är ni precis 101 stycken som jag älskar lite extra.
Vill ni joina hundarna? Varsågod och klicka på det fina krysset under min bild hihi.

Jag säljer förresten min Body från American Apparel då den är för stor.
En storlek M så är du intresserad är det bara att
klicka här.
 

Passar i allt

image1575
Ja det är något som söta Nicole gör alltså! För se ovan. Klänningen som faktiskt skulle kunna vara hur snygg som helst... kolla bara mönster och färger. Men något gick galet. Det ser ut som en ljus sopsäck. Eller regnkappa. Men jag tror inte att det är syftet. Ändå ser Richie adorable ut. Vill också!

Duellen - Lauren vs Audrina

image1574
Lauren vann men Heidi var ovanligt populär ändå. 28 röster mot 13.
Jag tycker att vi fortsätter med The Hills tema, nästa gång blir det Whitneys tur, om jag kommer ihåg, haha.
Så vem blir det. Stilsäkra Conrad eller läckra Patridge?

Rea på dyrt

image1573
Jag fick ett mail om att jag just nu kunde få rabatterat pris på en del av
Tintin Styles kläder. Känns ju något frestande med tanke på att det kom in pengar på kontot idag. Meeeen jag avstår. Måste ju spara, spara, spara.
Skulle kunna tänka mig både första och andra. Men linnet.. superfint om det var budet. Men över 1000 kronor för ett linne?! Never.

Work it

Min danslärare ringde mig när jag höll på att räkna pengarna i kassan.
Tydligen så ska hon dansa på en klubbs scen nästa fredag. De vill ha med en till så hon frågade om jag ville. Det är ett betalt jobb så jag sa ja direkt, plus att det nog blir riktigt kul.

Men, och detta men alltså haha. Min danslärare är grym. Hon skulle lätt kunna komma långt i "so you think you can dance" om hon sökte. Jag har bara dansat reggaeton under två terminer. Hon sa att det var lugnt, att vi skulle träna på söndag och så kryssningen som är nästa onsdag. (En reggaeton/salsa kryssning)

Så nu är det mycket på gång alltså! Så här ser schemat ut:
Imorgon lördag: Köpa klänning att dansa i, kommer betalas av de pengar vi kommer få. Sen jobb 14 - 16.
Söndag: Åka in till stan för att fotograferas klockan 14.00, till deras affischer. Har glömt vilken klubb det var men får fråga. Sen dans 17 - 18. Vi blir bara två stycken då de andra, min syster bland annat, är på andra saker. Så då hinner vi öva en del.
Onsdag - torsdag: Kryssningen
Fredag: Dansen på scen.

Sen skola där emellan också.
Men det ser ut att bli en trevlig vecka alltså!

Jag älskar mig själv

Jag har bra självförtoende. Det vet ni redan. Det handlar inte om att jag tror att jag är världens vackraste, för det vet jag att jag inte är. Jag mår helt enkelt bra med mig själv, har en bra relation till Maria. Jag suckar inte när jag ser mig i spegeln. Jag är medveten om att jag inte är världens smartaste, roligaste, eller galnaste. Är ganska medel. Duktig i matte, driver gärna med mig själv. Jag har helt enkelt accepterat mig själv, lärt mig att älska den jag är. Något jag önskar att fler unga tjejer (och killar för den delen) också skulle göra.

Jag har ett tips. Lek med era hjärnor. Som idag när jag gick bakåt på perrongen då jag ska sitta längst bak på tåget. Med musiken i öronen så är det lätt att spela en roll. Jag låtsades att alla som stod på perrongen tittade på mig för att de tyckte att jag var snygg. Eller häftig. Kanske att de önskade att de var lite mer som mig.

Ganska larvigt visst? Men som en mjuk smekning för ens självförtoende! Testa, det är roligt. Jag mår bra av det, trots att det bara är en illusion. Man får drömma sig bort ibland, vardagen blir för tråkig annars. Det som får än att må bättre kan inte skada.

The world is my playground, and you're welcome to watch.

Freeeedag

image1572
En big outfitbild idag. Från min nya solplats hihi. Så skööönt att bara ligga och sola! Okej, jag pluggade faktiskt i en timme, fick en hel del gjort så att jag kunde vara nöjd. Sen var det av med brillorna, lägga sig ner, sluta ögonen och bara njuta. Det har varit två stressiga veckor sedan jag började jobba. Den konkurrerade ju med Theotid, bloggtid och skoltid. Men samtidigt har det varit två helt underbara veckor! Var lite ledsen imorse när jag tänkte på att det var sista dagen på
Matador Kids. Men min chef ringde för någon halvtimme sedan och frågade om jag ville jobba två timmar imorgon. Jippey! Inte bara det att jag får jobba, utan det är även en lördag = 70% OB. Jag som redan har en bra timlön får lust att dansa, haha!

Nu ska jag se på våra bästa år och sedan drar jag till jobbet. Vi hörs på tåget!

Solbrillor - Ray Ban Wayfarers
Jacka - Sigrids Garderob
Topp - Topshop
Klänning - American Apparel
Halsband - Av Maria

Ugly Betty + Naomi Campbell = Sant

image1571
Bild: Barcroft Från: Vogue Covers Book Launch i London förra året.

Yes det verkar som att vi kommer få se denna supermodell i de tre sista avsnitten av Ugly Betty säsong 3! Spännande, älskar när andra skådisar och modeller joinar serier som man gillar.

Men nu måste jag plugga! Blir ut i solen igen, det är ju till och med varmare idag än vad det var igår, underbart!
Och vet ni? Jag har avslutat prenumerationen på Illustrerad vetenskap, fy vad jag är duktig! Haha.
Sen har jag även mailat surt till Glamour, hoppas de låter mig slippa betala den extra fakturan, vore guld.
Nej solen var det, Theo ska också med förstås. Ciaaaaaaao!

Jag säger nej

image1570
Mary-Kate jag älskar att du inte är som andra, att du nu för en gångs skull bär färg.
Men ändå, det är så fel. Jag säger nej, nej, nej, nej.

Nej.

Rött är hett

image1569
Fotograf: Marcus Ohlsson Från:
LundLund
Kolla, det är skitsexigt att vara rödhårig. Jag gjorde ett bra val! ;)

Med det säger jag godnatt, blir inget långdraget inlägg nu. Det har ni ju fått ganska mycket av idag ändå. Bara att skrolla ner och läsa om ni vill ha massa text.

Om inte det passar så får ni sova så söt, ciaaaaaao!

Stjärnor

image1568
Stjärnor är på tapeten som många säkert vet. Jag älskar trenden. Det får dock inte bli för mycket. På jobbet har vi flera fina plagg med stjärnor och det är riktigt fint! Gillar hur
Matador Kids har köpt in moderna plagg trots att de är till barn. Som jag sagt tidigare, det finns fler tryck än disney.

Gillar även stjärnor på smycken, som det fina halsbandet ovan från Cocoo. Blir ditt för 195 kronor.

Panik

image1567
Jag känner mig lite som de i lyxfällan, fast att det inte har gått lika långt... än.
Jag tror att jag har nämnt för er att jag inte kan säga nej till telefonförsäljare, det gååår bara inte. Så sist de ringde fick jag hem en prenumeration på både digital foto samt illustrerad vetenskap. Tycker att båda två är ganska ointressanta då fototidningen mest är reklam för olika kameror och illustrerad gäspar jag bara av namnet...
Men ändå betalar jag nu för dessa två. Ska dock gå ur prenumerationerna hade jag tänkt men idag kom en räkning på ytterligare tre nummer som jag måste betala.. jävla skit! Hata Bonniers!

Det är nämligen så att med de flesta tidningar så behöver man ju bara sluta betala räkningarna så slutar de komma. Som Veckorevyn och Elle tillexempel. Men inte Bonniers tidningar tydligen, som Glamour tillexempel. För jag beställde för läääänge sedan tre nummer för att jag skulle få en bok och en väska. Ingenstans stod det något om att det var en tillsvidare prenumeration utan bara att jag skulle ha de numrerna. Sen tog det extremt lång tid innan jag fick min första tidning, flera månader. Efter att tre månader gått och jag fått min sista tidning så kom det en räkning. Tänkte att då betalar jag inte den så slipper jag Glamour, prenumererar ju ändå på Elle och har fått en gratisprenumeration av veckorevyn.

Men vad händer? Jo jag får en äcklig påminnelse från Bonniers jävla Glamour där det står att jag glömt att betala och de lägger på 50 kronor i förseningsavgift.

Nu har den fakturan försvunnit... Ja panik var ordet.

Update; Seriöst nu går jag under! Anna spillde precis vatten över heeeela min laptop. Detta gjorde hon även på vår förra dator vilket resulterade i att tangentbordet slutade att fungera. Det här är en bärbar dator. Fungerar inte tangentbordet fungerar inte datorn. PANIK!!!

Live från work

Helluuu! Inga kunder i butiken, kläder är upphängda och det ser snyggt ut. Jag gav mig själv en fem minuters paus. Hej, vi är tillåtna det enligt lag!

Idag är mitt humör både upp och ner. Uppåt tack vare solen och att två grabbar gav mig en komplimang idag när jag gick mot jobbet från tåget. De sa "du passar skitbra i rött!" Haha en sån liten sak kan göra så mycket.

Sen är jag lite ledsen också. Först när jag kom till jobbet tänkte jag "det här är verkligen trist" bara för att det skulle vara lättare att ta till sig att imorgon är min sista dag. (Okej jag kommer jobba extra men hur ofta kommer det bli liksom...) Men det gååår inte att tycka att det är tråkigt. Kunderna är så förbannat underbara! Söta bebisar som lockar till skratt och tanter som vill berätta om deras liv. Det är härligt, jag är glad och trivs så bra här.

Men, men back to work... Får se det positivt, jag har fått en toppenmerit, nu tänker jag fortsätta söka deltidsjobb!
Vad hittar ni på?

Torsdag med H&M

image1566
Det blev inget Haninge Centrum i alla fall, insåg att det var bättre om jag la ner tiden till pluggande istället. Kul att gå i ett centrum när det är så fint väder också, får bli i helgen. Right mamma? Hihi
Det syns inte på bilden men bredvid min mobil ligger anteckningsblock och marknadsföringsbok. Fick mycket gjort! Theo hade jag i koppel med kopplet runt handleden och inte i handen som på bilden. Han vill ju också vara ute i solen! Varför jag hade honom kopplad beror på att det är så mycket katter i området som han gärna springer efter. Men det är ett sånt där långt koppel som går till fem meter så han kunde ligga och njuta av solen och springa runt och nosa på saker så han var nöjd!

Det var tänkt att jag skulle sitta ute till tio i ett då våra bästa år börja. Men precis när jag skulle in genom bakdörren så såg jag en stor (fyfan vad feta de har blivit!!) humla låta som de gör när de försöker ta sig ut. Jag höll på att svimma! Det där brrrzzz eller hur man ska förklara det i text. För er som inte vet det, jag har en extreeeeem fobi för alla insekter som flyger. Främst getingar och humlor men även flugor. Många skrattar åt mig men det är så hemskt och inget jag kan göra något åt! Stog utanför dörren med Theo beredd på flykt, vågade inte gå in när humlan cirklulerade vid dörren. Varför är de så dumma för?! Han var bara några centimeter från friheten men ändå envisades han med att försökta ta sig ut genom det stängda fönstret, dumma! Tillslut flög den ut i alla fall och jag skyndade mig in och stängde dörren. Tog dock en tjugo mintuer så blev att hoppa days och blogga istället.

Oj nu blev det ett långt inlägg! Var det inte tänkt. Snart dags att dra till jobbet. Outfiten ovan är helt från H&M. Undrar om det någonsin har hänt förut, haha! Eller klockan är ju min Tritoni förstås och halsbandet är glitter. Men resten så.

Ciaaaaao!

Önskeoutfit från Monki

image1565

Om det inte var för att jag ska till Milano den 9e maj (nu är det inte långt kvar!) och måste spara pengar så hade jag imorgon när studiebidraget kommer in på kontot dragit till Monki och köpt ovan. Kunde dock inte bestämma mig för vilken väska... Men den blåa tror jag. Dock passar den svarta bättre till outfiten.

Har fortfarande inte ätit någon frukost... illa! Men ska dra till centrum och får väll kasta i mig något innan. Milanoprylar som ska kikas på. Vi hörs sen då ni får en outfit!

Selita Ebanks

image1564
Jag vet inte vem denna skönhet är men hon gjorde verkligen min morgon! Att kika på bilder och hitta någon som ler så vackert smittar av sig helt klart. Sen är jag kär i klänningen! Att kombinera svart med rosa fungerar alltid.

Nu ut med Theo och sen frukost! Måste även plugga en hel del innan jag drar till Haninge Centrum. Vi hörs!

080423

image1560
Ja dagen började med att jag drog in till medborgarplatsen och träffade härliga typer från klassen. De flesta av oss var hungriga så vi började med en lunch. Årets första uteservering! Helt underbart. Dock gjorde jag bort mig lite när det kom till val av mat. Huuur skulle jag kunna veta att atlantfilé eller vad det hette betydde fisk? Hade hoppats på kött jag... Mina klasskamrater tyckte att jag var dum som inte hade förstått att det var fisk, och jag som lever efter mottot "inget från havet" fick det tufft... Blev att tvinga i sig maten.

image1561
Här har ni de jag hade tänkt spendera dagen att plugga med!
Från vänster: Niklaz, Gurra, Christopher och så Jenna.

image1562
När vi var mätta och belåtna (nåja) så drog vi till den stora gräsplätten. Det var dags för plugg! Fast det blev mest skitsnack och att sola. Jag drog upp laptopen för att uppdatera bloggen, såklaaaaart. Hihi
Jenna snodde kameran för sina egopics, she does love them!

image1563
Niklaz fick till en riktigt snygg bild genom min skärm! Man kan lugnt säga att det är lätt att spegla sig i den... höhö.
Till höger ser ni att vi allt pluggade lite i alla fall!

Image and video hosting by TinyPic
Aww visst är vi söta? Gurra testade på modellandet också, haha klockrent!

Image and video hosting by TinyPic
Sen drog jag vidare till min arbetsplats och har tyvärr är en tråkig nyhet att berätta för er. Jag kommer att jobba imorgon och så på fredag precis som vanligt. Men efter det kommer jag endast att vara extrapersonal om någon är sjuk eller liknande. Visst lär jag få jobba en del i sommar då det sker semestrar och sånt. Men inte alls lika mycket som det var tänkt. Detta eftersom det var lugnare i butiken på Solna än vad de trodde så de kommer bara behöva en som arbetar där. Vilket innebär att ena ägaren istället kommer arbeta tillsammans med Maria A på Söder och jag behövs alltså inte lika mycket. De går efter sist in först ut regeln precis som de allra flesta gör... jaja. Är ju fortfarande extranställd, kommer dessutom forsätta att leta butiksjobb. Borde vara lättare att få jobb nu när detta varit en himla bra merit för mig! Även om det bara höll på i två veckor. Känns dock tråkigt då jag trivdes så bra!

Image and video hosting by TinyPic
Nu ligger jag och myser med Theo men det är dags att sova. En dag i morgon också! Vi hörs då. Natti!

Utmaning

Blev utmanad av Wysteriia

Tre namn du går under:

1) Maria
2) Mia
3) Kär barn har många namn? Jag kallas knappt ens för Mia längre, hahahah

Tre saker som skrämmer dig:
1) Mörker
2) Att någon jag älskar ska råka illa ut
3) Getingar

Tre saker du har på dig (just nu):
1) Brun kjol (bytte om när jag kom hem från jobbet)
2) En ring jag fick av min mor i studentpresent
3) Grå klänning instoppad under kjolen.

Tre av dina favoritlåtar just nu:
1) Love song - Sara Bareilles
2) Break the ice - Britney Spears
3) Will you remember me - April Matson

Tre sanningar om dig:
1) Har världens bästa självförtroende - men är ändå ödmjuk
2) Det var först i gymnasiet som mitt självförtroende började gå uppåt, innan var jag riktigt nere med ätstörningar och andra problem.
3) Min syster Anna är den viktigaste för mig, jag älskar henne över allt annat.

Tre av dina intressen:
1) Min hund Theo
2) Att dansa
3) Bloggen

Tre saker du verkligen vill ha:
1) Ett jobb (har du inte redan det undrar ni säkert, jag förklarar i nästa inlägg)
2) En ny laptop med bättre batteri och hårddisk.
3) En egen lägenhet

Tre människor du utmanar:
Alla som vill får gärna göra denna utmaning!

Nattlinnet på

image1559
Ovan: Karen Walker, La Perla, Stella McCartney

I vår vet vi alla att man klär sig mer lättklätt än annars - vem går i dunjackor under solen?
Men i år är det mer lättklätt än vanligt. Ens BH får gärna synas igenom tröjan och korsetter sätts utanför plaggen.

Ovan ser ni tre outfits som går i trendens tecken. Hudnära toner, klänningar som ser ut som nattlinnen och sidentyg. Vad säger ni, för lättklätt eller kommer ni bära trenden i sommar?

Veckans bild

Jag har fått en idé på ny kategori, tack vare söta Alexandra som kör på detta fast varje dag.
Ni får rösta mellan 3 bilder om vilken som ska bli veckans. Så rösta på! På söndag visar jag den bild ni gillade bäst.

image1556
Är bild 1 din favorit?

image1557
Är bild 2 din favorit?

image1558
Är bild 3 din favorit?

Ligger i solen, har fotograferat en hel del så ni får ett "mitt dag" inlägg, det var på tiden vaaa?
Vi hörs när jag ska åka hem, puss!

Onsdag

image1555
Solen skiner även idag och det är gryyyymt! Jag,
Jenna och grabbarna i klassen ska nämligen till medborgarplatsen för att hitta en solig plats att plugga på. Så skönt att få kombinera nytta med nöje! Drar med laptopen också förstås så att ni kan få en update från solen.

Vi hörs då, hoppas ni får en toppendag! Ciaaaaaao.

Solisar - Ray Ban Wayfarers
Klocka - Tritoni
Skjortklänning, väska - H&M
Armband - Systers
Tights - Lindex

Instoppat

image1554
Jag har sagt det förut och jag säger det igen - enkelt kan faktiskt vara det snyggaste!
Se på Lauren ovan tillexempel. Jeans och linne. Vad blir resultatet? Toppen!
Älskar att hon har linnet instoppat i jeansen, så vill jag också gå i sommar, fast byt ut byxorna mot shorts eller chinos.

Sen är jag ute efter riktigt läckra solbrillor. Mina från förra sommaren är alldeles för stora och mina wayfarers fungerar bara till vissa kläder (har jag inbillat mig) Vill testa ett par runda eller liknande de som Lauren bär ovan.

Jaja, nu ska jag ut med Theo sen får ni en outfit!

Dagens låt: First time - Lifehouse

Veckans blogg - Egoina

image1553
Ny vecka och ny blogg att presentera! Fast
Egoina har ni väll inte missat? Alla älskar tösen! Jag med.
Hon skriver allt med glimten i ögat, driver med sina vänner, läsare och sig själv. Det går inte att lämna bloggen utan ett leende på läpparna!

Gossip about me

image1552
En läsare tipsade mig om en blogg som skvallrar om andra bloggar. Som bloggkommentatorerna, fast mindre seriöst. Tydligen hade hon skrivit om mig.
Här hittar ni inlägget. Det handlar om när jag skrev om helgens partajande och vissa tyckte att det verkade som att jag skröt om att jag var full. Så jag förklarade mig, blev inte arg på mina läsare som hon sa. Men kanske fler tolkade det så? Hon var rädd att jag skulle tappa läsare men att en bild på Theo skulle rädda situationen så hääääär får ni ;)

Nej men seriöst. Jag blev faktiskt inte arg över det hon skrev, eller att den enda kommentaren på inlägget var en anonym där det stod "hahaha aldrig gillat henne :P" well tur att jag har er som faktiskt gör det, visst? Åh be nice nu!

Ugly Betty nu, vi hörs efter DH.

Inne och utelista nr 5

INNE

  • Jobba
  • Få det att låta som att det går fler timmar på ditt dygn än 24
  • Sola sig brun
UTE
  • Klaga på min hårfärg
  • Sitta inne när solen skiner (om du inte bloggar förstås)
  • Rökning

Claudia Schiffer

image1551
Claudia har jag väll aldrig sett som en stilikon, men här klär hon sig riktigt snyggt! Kavajan är helt klart vårens jacka och jag älskar den. Har själv en grå liknande den som Schiffer bär ovan. Är även sugen på en längre modell i marinblått utan former, mer gubblikt. Det är riktigt snyggt!

Nu är jag på väg till jobbet, vi hörs på hemvägen. Ciaaaaao!

Vårkänslor

image1550
Ett av de foton jag tog idag på promenaden med Theo, nu ligger han och sover så sött vid mina fötter.

Fy vad omöjligt det är att vara singel på våren, alla är så förbannat söta! Jag vill också ha någon som håller om mig, som jag kan prata om allt med. Någon att åka hem till efter krogen eller att sakna när han jobbar.

Men samtidigt vill jag vara singel. Mer tid till mig själv och inte känna mig skyldig att vara med någon annan en massa. Detta gör mig kluven, så därför är jag glad att jag inte alls är kär just nu.

Babydance


Haha jag skrattar så mycket varje gång de här reklamen kommer på teve. Det är något speciellt med bebisar hihi.

Är på väg hem från skolan nu,
Jenna försökte övertala mig att stanna kvar och plugga utomhus. Lockande helt klart då vädret är så fint men jag måste (och vill gärna) hem till Theo. Det blir en långpromenad med kameran så blir både jag och vovven glada! Sen måste jag få i mig lunch så att jag orkar arbeta. Hoppas det kommer fler människor än igår då det tyvärr var ganska segt.
Vad gör ni idag?

Dagens låt: Kate Voegele - I get it

Tisdag

image1549
Idag kör jag på en enkel jag-gick-upp-halv-sju-och-drog-på-mig-det-som-var-närmast klädsel. Funderar på om jag måste dra på mig en cardigan också med tanke på att det är minus 2 just nu... Men solen skiner och jag känner på mig att det kommer bli varmt. Hellre frysa lite på morgonen än att svettas på vägen hem.

Skola först till klockan tolv sen är det hem till Theo för att ge honom mat och ta honom på en runda. Sen är det iväg till jobbet som gäller. Vi hörs när jag är på väg hem från skolan! Ciaaaaaaaao.

Topp - Topshop
Jeans - H&M
Klocka - Tritoni

Håret mer live


Så nu får ni se hur håret ser ut, hoppas fler gillar det nu! Trodde att jag skulle känna något av att så många var negativa angående min nya hårfärg. Men faktiskt likgiltlig till det, jag gillar håret och struntar i vad ni tycker. Däremot värmer de fina orden i stället och det är så jag tycker att man ska handska kommentarer! Annars orkar man inte. Däremot tycker jag att saker som att skriva "lilla gumman" är jävligt onödigt när det används på ett negativt sätt.

image1548
Som ni ser så fungerar det med löshåret fortfarande. Anledningen till att jag håller upp det beror på att löshåret är lockigt och mitt rakt = galet ihop. Men färgerna fungerar, det röda är ju inte superrött så de går in i varandra.

Nu sova, tidig föreläsning imorgon. Godnatt!

På terassen

image1546
image1547
Jag vill fotografera folk jämt, men det är inte alltid möjligt. Så när Anna ger minsta vink om att jag kan få fota henne så är kameran framme fort, haha! Min fina, fina syster, och hund!

Grym tävling

image1545
Motivering:
Aldrig förut har jag velat vinna en tävling så mycket som jag vill vinna denna! Ni vet hur mycket jag har tjatat om att jag vill fotograferas framför en fotograf. Har aldrig fått möjligheten så detta skulle verkligen göra mig otroligt glad! Med tanke på att jag är 164 cm lång vilket inte är modellmaterial...

Så håll tummarna för mig sötnosar!

Här hittar ni tävlingen.

Hej underbara!

Som ni ser är klockan över tre och jag befinner mig på jobbet. Blir ett snabbt inlägg då det inte är meningen att jag ska sitta vid datorn här. Av någon anledning fungerar inte mitt mobila bredband i skolan, very weird.
Har ingen kund i butiken just nu men kan komma när som helst så vi hörs på hemväge istället! Hoppas ihar en bra dag i det fina vädret. Förresten stog det inte om butiken i city idag, borde komma imorgon då.

Vad gör ni idag?

Måndag med rött hår

image1544
Yes nu får ni äntligen se min nya hårfärg, hihi. Jag är nöjd dock är det så himla ovant. Jag har haft mörkt, mörkt brunt hår, mellan brunt och till blondaste blond. Men aldrig haft rött, what do you think?

Nu ska jag till skolan och sen blir det jobb. Mamma har tagit ledigt idag och hon tar hand om Theo, det är bra! Vi hörs när jag har rast i skolan. Förresten står det om
Matador Kids i Stockholm City idag så vi stockholmare får se till att läsa! Hihi Ciaaaaaao!

Topp - H&M
Jeanskjol - Zara
Halsband - Glitter
Armband - Chique
Tights - H&M

Lovemydog

image1543
Jag visste inte att Hilary var hundägare, men åh andra sidan.. vilken kändis är inte det?
Riktig sötnos hon har i famnen i alla fall! Ser lite ut som Heidis Bella. (Som man för övrigt inte alls har sätt i säsong två av The Hills??)

Tycker även om Duffs mysiga kofta, frågan är bara om den inte är lite för varm?

Pretty Woman

image1542
Sitter och tittar på den underbara filmen just nu. Som många andra antar jag? Pretty Woman kan man då aldrig se för många gånger!

Angående håret. Det är möööörkt. Och rött. Glömde bort att det skulle bli mörkt också, haha! Jag gillar inte att se blek ut. Blir nog solariet i veckan. Men annars... jag är nöjd! Dock är det fortfarande blött så ni får bild först imorgon.

Veckans

image1541
Se där, denna vecka har jag varit duktig med att fota och visa mina outfits. Vilken är din favorit?

Jag och
syster fick en impuls att färga håret. Så det är vad vi har donat med denna kväll och anledningen till varför jag inte har bloggat så mycket. Har varit iväg på dansen också förstås. Får se hur resultatet blir! Syster ska bli blond och jag... rödhårig ;) Äntligen! Har velat länge, alltså inte rött rött utan mer åt det bruna hållet. Får hoppas att det blir bra. Jaja, man lever bara en gång. Ni får en bild ikväll!

Sara Bareilles

image1540
Jag har blivit kär i Sara. Hon som man hör sjunga i senaste tre reklamen. Igår höll de på att bli galna på mig för att jag ville höra på hennes låt "love song" heeela kvällen. Men den är ju så förbannat bra! Någon annan som har hört?

Såg precis avsnitt 7, säsong 2 av The Hills. Slutet på Heidis och Laurens vänskap antar jag. Fy vad jag hatar när bra vänskap förstörs, speciellt när det är på grund av en kille. Hur många gånger har inte det hänt liksom? Vänner borde komma före killar men gör det så förbannat sällan.

Dagens låt: Sara Bareilles - Love song

Matador Kids

image1539
För det första vill jag förtydliga en sak angående inlägget nedan. Jag är herre gud inte stolt över att jag dricker alkohol. Jag är 19, inte 12. Jag älskar vin för att det är förbannat gott. Jag tycker om att ha en trevlig kväll med mina vänner med eller utan alkohol. Det finns ingen coolhetsfaktor inräknad.

Sen för det andra. Jag har fått tillåtelse att berätta vart jag jobbar. Det är i butiken
Matador Kids. De har världens sötaste barnkläder som är lite roligare än det man hittar på tillexempel H&M. Inte bara disneytryck på allt. De har till och med klänningar som jag själv skulle kunna bära! Om det fanns i större storlekar. Välkomna in i butiken på Söder eller i Solna. Eller handla i deras nätshop.

Cirkelspelet gör dig knäpp

image1533
Kvällen igår var riktigt trevlig! Dock ska det där jävla cirkelspelet alltid göra än så förbannat full.
Killen till vänster var bland det sötaste jag har sett, och självklart hette han Christian haha! Meeeen oroa er inte, Maria gjorde inte bort sig. Killen hade flickvän och även om han inte hade haft det så hade Tove, till höger i samma bild, ett öga för honom. Gustav var imponerande duktig på gitarr med tanke på hur snabbt han har lärt sig. Jag måste varna för mina miner, förstår inte vad som gick fel. Brukar alltid posa på samma sätt men här är man lite galnare än vanligt, haha! Enjoy the freakshow.

image1534
Hur kommer det sig alltid att jag och Jenna ska hitta den högsta punkten i lägenheten för att dansa på? Haha go nuts.

image1535
Jenna hur gick det igår egentligen? ;)

image1536
Min babe är förbannat söt! Chrisopher i bakgrunden, också en kille i klassen. Haha kolla in Christian till höger. Han fick häxblandningen i cirkeln. (Vid vissa kort ska man hälla en liten del av det man har i sitt glas. Den som tar det sista kortet måste dricka. Han fick en blandning av sprit, vin, sprite och öl. Mumma!)

image1537
Jag var populär hos the ladies! Rara Linda till höger.

image1538
Tack för ännu en toppenkväll!

Pigg jävel

Haha ni skulle ha sett mina kära vänner imorse när jag sa att jag skulle dra hem vid klockan nio. Hade då redan varit vaken i en timme och smsat med lite folk. Resten som var hos Gurra (yes blev att sova där istället för hos Jenna, typiskt när mina grejer är hos tösen men det ordnar vi imorgon) var riktigt sega och tyckte nog att jag var dum i huvudet. Maybe I am. Gårdagen var dock jättekul! Enda minuset var krogen, 150 kronor fick man punga ut och vi stannade där i max fem minuter... Skulle aldrig ha lämnat Gurras lägenhet! Värre var det dock för killarna. De köpte alkohol i baren för 500 kronor och i samma stund som de fick sina drinkar så sa vi att vi skulle dra. Haha de fick hiva i sig allting under minuten, great! Blev mcdonalds någonstans, Norrmalmstorg tror jag. Åh vad jag älskar donken när man är full! Eller dagen efter.

Jaja nu ska jag ta Theo på en runda i det fina vädret, ni får bilder lite senare.
Vad gör ni idag?

Lördag

image1532
Så då var man fixad för kvällens bravader. Kommer först att dra hem till Jenna för att lämna saker att sova i då jag stannar natten. Tycker inte om att åka hem själv, dels för att jag är lat och dels för att jag inte är så försiktig när jag har druckit och något kan faktiskt hända! Vet inte hur många gånger jag gått själv i stan mitt i natten. Not good.

Sen blir det att dra till Gurra, en grabb i klassen. Blir nog riktigt trevligt! Blir flera från klassen och jag älskar att parta med folket, de är bäst. Sen kommer även Tove och Linda från Åland, wiee bra brudar!

Vi hörs imorgon sötnosar, trevlig lördag!!

Klänning (egentligen kjol) - Zara
Topp - H&M
Skärp - Gina
Armband - Glitter
Klocka - Tritoni
Tights - H&M
Skor - Tiger

Don't fall in love

image1531
Ååå vilket ass Spencer, Heidis pojkvän är. Har sett fyra avsnitt av säsong 2 nu och kan säga så här att Heidi fortfarande är en skitsöt tjej. Ni som inte ser på serien... Spencer är en sådan kille som är halvt söt, tycker jag i alla fall.. Det han vinner på är hans enorma charm. Han har Heidi lindad runt sitt lillfinger. Han är som vilken annan player som helst. Charmig till tusen men inte bara mot sin flickvän utan mot alla snygga tjejer som han ser. Jag hatar sådant! Det är lätt att vara efterklok men seriöst, när en sådan kille sätter på charmen är det oftast svårt att se de dåliga signalerna. Det finns så många tjejer som faller för idioter och det gör ont i mig. Vi ska inte bli behandlade som skit. Varför är otrohet så vanligt idag? Varför är det så svårt att hålla sig till en person, älska den och all den charm som idioter som Spencer lägger på alldels för många, varför inte ge all den uppmärksamheten till den person man älskar?

Jag vill kunna tro på kärlek igen. Men som Lauren Conrad sa i slutet av fjärde avsnittet: Don't fall in love.

Det känns nästan säkrast så.

Feminimt in i hösten

image1530
Jag skriver mycket om sommaren, vad jag längtar till. Men när det kommer till trender ligger jag alltid steget före, på våren vill jag ha koll på hösten och så tvärtom. Det kan kännas något deprimerande att gå igenom höstkollektionerna när man längtar efter solen men samtidigt är man för nyfiken för att låta bli.

Det jag gillar hos Tommy Hilfiger ovan är att de behåller feminimitet trots att man måste klä på sig mer. Iställer för kjolar och klänningar så blir det a-linjeformade jackor som ger en kvinnlig känsla, och skulle inte det vara nog så finns även den underbara kragen. Lovely all the way to the top.
Sen har ju faktiskt jag kört på kjolar och klänningar hela vintern också. Men jag menar, när man klär på sig ytterkläderna så syns det inte så väl.

On set

image1529
Märkte att bloggen inte fungerade imorse och blev orolig att de satt igång med flytten, jag vill vara kvar på blogg.se så länge som det bara går! Haha

Så bilden ovan, Rachel on set för en ny film. Vet dock inte vad den heter, någon annan kanske gör?
Outfiten är väll inget ut över det vanliga, anledningen till detta inlägg är att jag undrar vad ni gillar nya luggen. Hot eller not? Själv är jag faktiskt inte så förtjust i den, den döljer för mycket av hennes annars så fina ansikte. Hon klippte den för tjock också, en tunnare variant hade nog varit finare.

Jag skulle kunna gråta än.

image1528
Bild från Talang 2008's egna hemsida
Alltså ååååh. Herre jesus. Gud. Voodoll. Eller whatever som sägs ha högre makt.

Jag blev förälskad i lilla tösen ovan när hon rockade med rockring. 5 jävla år är hon. Men det som fick mig att gråa (och joo jag grät så mycket att jag skämdes. mamma, sambon, anna, mormor och så morfar tittade förvånat på mig) Men det jag grät över var inte hur duktig hon var, det fick mig bara att le. Nej jag grät över att se det stolta uttrycket i hennes mors ansikte. Åh det är kärlek! Skulle också vara förbannat stolt om jag hade en dotter som henne. Det var det som fick mig att gråta.

Ni missade väll inte?

Tack Jonna!

image1527
Fy vad underbara människor det finns! Jag var med i
Jonnas tävling om att vinna en voodoll. Jag vann dock inte, men fick en i alla fall! Detta eftersom hon verkligen gillade detta inlägg som jag skrev. Denna docka som jag fick heter nämligen Trinity och detta står det om henne.

Tritnity ger dig kraften att lyckas och uppnå dina mål. För Trinity är framgång en självklarhet...

Hon tyckte att det passade mig och det tycker jag med! Så är jätteglad att jag har fått denna lilla handstora voodoll. Så tack igen Jonna, du gjorde min dag!

Cykel på köpet

image1526
Vid slussen cyklar det alltid förbi en massa folk. För tio minuter sedan såg jag en kille som hade en cykel med korg. Jag tror att jag blev kär i honom. För att det var så fint. För att han vågade.

Allltså åååh nu vill jag ha den perfekta cykeln.

Segla iväg i sommar

image1525
Fotograf: Andreas Johansson Från:
LundLund

Åh vad den här bilden ger mig seglarlängtan! Seglade mycket med en vän och hennes familj när jag var yngre. Nu skulle jag vilja dra ihop ett gäng och bara segla, sola, bada och dricka vin heeela dagarna. Fy vad härligt!

Är hemma hos Jenna nu, vi drog tidigare från skolan (herre gud vem försökte jag lura? 9 till 3 fungerar inte, vi drog vid kvart i två) Ska strax dra till jobbet.
Vad gör ni i helgen?

Fredag

image1524
Godmorgon sunshines! Idag är man uppe tidigt, föreläsningar från nio till tre... dock en paus för lunch förstås. Jag måste dra från skolan vid halv tre eftersom att jag börjar jobba klockan tre. Men det är lugnt brukar sällan orka gå på hela föreläsningar ändå, haha!

Någon undrade hur det blir med Theo när jag har skola och jobb. Har förklarat förut men kan väll upprepa. Skola har jag väldigt sällan, innan jag började jobba var jag mest hemma med Theo. Nu har jag ett jobb, men det är på eftermiddagar. Så mina syskon brukar ha hunnit komma hem eller är på väg hem när jag drar. Att Theo får vara själv 1 eller 2 timmar är ändå bara nyttigt. Idag blir det ju lång dag från hemmet men mamma och hennes sambo är lediga då mormor och morfar kommer (närsomhelst yeeey! För er som inte såg videoklippet, de är från Finland så de kommer med morgonbåten och ska stanna över helgen) Så Theo behöver inte vara själv alls idag. Underbart!

Nu ska jag ut med pojken innan det är dags att dra till skolan. Blir inte så mycket bloggande idag, men ska nog få iväg ett inlägg på lunchrasten!

Blus - JC
Jeans - H&M
Klocka - Tritoni
Skor - Stadium (Kommer ofta gå i sånna här skor nu när jag jobbar, bara så ni vet)

Ciaaaaaao!

Nytt Hej


Sexig min jag har så här innan man startar klippet alltså, haha!

Hade inte tänkt videoblogga men så såg jag en kommentar om att jag alltid säger hej på samma sätt... meeeen inte denna gång haha!

Nu blir det inget mer bloggande för mig ikväll. Måste städa, göra mig iordning för sängen och sedan upp tidigt. Dags för skola, känns som evigheter sedan sist.

En liten sidokommentar, jag menar förstås "gå till jobbet" eller vad jag säger, inte till skolan... låter verkligen vettigt att gå från föreläsningar till skolan.. haha jaja så kan det gå när man pratar snabbt.

Godnatt sötnosar!

Vad krävs för att bli en modell?

image1523
Elsa Hosk ovan, en av våra svenska modeller som även lyckats internationellt.

Det är många som vill bli modeller, jag vill testa på att plåtas framför kameran men vet inte om jag vill göra det så ofta som modeller... Då trivs jag nog bättre bakom kameran.

Men vad krävs för att bli modell? Lång och smal brukar de första tänka på när de undrar vad man kräver för att bli modell. Snygg är en annan, men jag skulle nog ändra snygg till fotogenisk.

Dock krävs det klart fler saker. För hur många fotogeniska, långa och smala människor finns det inte? Kindben är en sak som många agenturer tittar på tillexempel. Tydliga fina som ger klara drag i ansiktet. Ögonen ska förmedla en känsla och hela kroppshållningen ska lyckas hjälpa till. Man kan jämföra modellandet lite med skådespeleri då man också förmedlar olika känslor.

Jag tycker att hela modellandet är intressant. Från modeller till fotografer, miljöer och ljussättning.

Skulle du vilja bli modell?

Barnkär

Jag ska vara glad att jag är singel. För hade jag haft pojkvän och skrivit detta hade jag nog blivit det snabbt ändå.
Vet ni hur barnkär jag blir av mit jobb eller! Det kommer in en massa söta små barn hela tiden. Som idag tillexempel, en pojke på två år gick runt och sa "bulle" åt allting. Sen när jag höjde musiken lite så började han dansa. Alltså aww det går inte att bli sötare! Jag vill ha en sån.

Första timmen idag var lugn så då kunde jag läsa senaste numret av veckorevyn i lugn och ro, det var skönt. Den sista timmen var det mer folk men det är också roligt. Det värsta är när det går en person i butiken och bara tittar läääänge. För då kan jag inte dra upp tidningen utan måste hela tiden vara beredd på att hjälpa till.

Jaja, nu håller jag på att hungra ihjäl så jag hoppas att jag är hemma snart.Vi hörs lite senare.
Vad hittar ni på ikväll?

Kristen Bell

image1522
Bild från posh24.se
En tös jag nog aldrig har skrivit om i min blogg. Anledningarna? Har funnit henne ganska ointressant när det kommer till hennes stil och hon har aldrig varit med i någon serie eller film som jag gillat. Dock växte intresset för henne när jag fick veta att hon var rösten i Gossip Girl.

Undrar om hon någonsin kommer vara med i själva serien, ja mer än som rösten som skvallrar om saker lite då och då. Hur som helst älskar jag hennes skinnjacka. Påminner om en som Ashley Olsen bar precis när skinnjackan började bli populär igen, så där för två år sedan.Den jackan har verkligen hållit sig kvar!

Nu är jag på väg till jobbet, vad gör ni i eftermiddag?

Sun in my eyes

image1521
Jag är expert på att tappa bort eller sätta mig på solbrillor så att de går sönder. Därför har jag alltid valt att köpa dem till budgetpris. Nu har jag ju förstås ett par Wayfarers men de är jag väldigt rädd om!

Skulle även vilja ha de runda från Chanel som man bland annat har sett Mary-Kate Olsen och Nicole Richie gått runt i. Om jag nu passar i runda det vill säga... Annars köper jag bara solbrillor från H&M, som något av paren ovan. Kostar mellan 50 - 60 kronor och är riktigt snygga! Roligt med andra färger än svart också. Vilket par föredrar ni?

Nu ska jag och Theo ut i solen sen blir det att åka till jobbet, vi hörs som vanligt på tåget!

Pressfrukost hos Gents Wears

image1517
Jag och Cissi (som ska med mig till Italien 9e maj, längtar!) kom till Kungsträdgården och drog vidare till Gents Wears för pressfrukosten som jag blev bjuden till. Vi var båda ganska hungriga och såg det trevliga frukostbordet. Tyvärr var det inte alls lika gott som det såg ut... Brödet var jättehårt, fruktsalladen som jag trodde serverades med grädde var någon konstig yoghurt (vad förväntade jag mig egentligen, det här var ju människor i Den branchen, haha) Däremot fick man cupcakes som var riktigt goda! Alltid nått.

image1518
Jag kikade runt lite på kläderna, märkte snabbt att de var främst för en äldre målgrupp men hittade i alla fall en del guldkorn. Som en riktigt söt tee från Armani Jeans, den måste jag hålla ögonen öppna på i höst!
Emilia de Poret uppträdde och hon var riktigt duktig! Älskar hennes halvt hesa röst och härliga utstrålning. Sen är hennes klädstil helt fantastisk. Ovan bär hon en klänning från märket Valérie som jag tycker att ni ska lägga på minnet. Höstkollektionen var helt underbar! Jag och Emilia har ju båda skrivit om varandra i våra bloggar så det var kul att hon kände igen mig. Tyvärr blev bilden på henne inte så bra, kolla fötterna. Detta eftersom batterierna dog på min digitalkamera och jag blev tvungen att byta till mobilen.

image1519
Här ser ni platsen där Emilia sjöng. Till höger om henne står Valérie, hade världens sötaste klänning! Går på ca 1600 kronor, om jag ändå hade pengarna... Hon var också supergullig och man fick lust att köpa upp hela kollektionen bara för att få henne att le. Mitt emot henne står Pingis som är personen som bjöd mig på detta event, tack!

image1520
En liten goodiebag fick man med sig hem. En parfym från märket Kenzo, Emilias första singel "I can" och så en skiva med bilder från Valéries höstkollektion. Den tänkte jag kika på nu! Hoppas ni har haft en lika händelserik morgon som mig, eller kanske bara njutit av det fina vädret? Vi hörs lite senare!

Torsdag med Pressfrukost

image1516
Idag är man uppe tidigt! På bilden har jag inga skor eftersom jag ännu inte har bestämt mig för vilka det blir, haha! Men tror att jag tar mina från
Forever 21, vi får se.

Hinner inte sitta så länge vid datorn men tar dock med den till stan. Ska på pressfrukost där Gents Wears har en introduktion till olika varumärken som tillexempel Armani Jeans och Kenzo. Ska bli kul att få se! Det hela kommer även avslutas med att Emilia de Poret uppträder.

Men nu måste jag skynda mig! Vi hörs sötnosar, och godmorgon!

Topp (egentligen klänning) - Gina
Kofta - Kappahl
Halsband - Glitter
Kjol - Second Hand
Tights - H&M

Update; Sitter på tåget nu och efter att ha sett era kommentarer kom jag på att jag skulle berätta om mascaran. Än så länge har jag inte märkt någon skillnad från en vanlig mascara, dock gillar jag steg ett om det vekligen styrker fransarna. Dock är den andra bosten lite klumpig och det kommer lätt utanför. Den ger ett mer volymfullt utseende än att ögonfransarna skulle vara jättelånga, vilket jag försig föredrar. 3/5 får den av mig.

Vlogg och mascara


Ny videoupdate! Det var ett tag sen, är förvånad att ingen har kommenterat det haha. Visar hur glad Theo blir när han får gå ut på en runda.

image1515
Det här låg i paketet som jag fick av L'oreal. Första gången som jag fått ett paket hemskickat tack vare bloggen. Det är nya mascaran som går på reklam, den som man sätter på istället för att kleta, säger de själva.

Steg 1 vårdar våra fransar och steg 2 har skillanden från andra mascaror då det när det torkat så läggs det som en tub runt fransen. Vilket ska se till så att det inte börjar rinna. Om det fungerar låter det toppen! Får se imorgon.
Mascaran heter Double Extension Beauty Tubes

Djurmönstrat

image1514
Lindsay Lohan ser oförskämt fräsch ut. Glad över leendet på hennes läppar som inte alltid har funnits där.

Det jag reagerar på är hennes ballerinor. Är leopardmönstrat redan tillbaka? Vad säger ni? Bra eller dåligt?

Ensam på jobbet

Yes det går fort alltså. Igår var introduktion då jag jobbade bakom Maria A (roligt att vi blir Maria A och Maria B haha). Hon jobbade idag fram till fyra och jag började klockan tre så då kunde jag ställa lite frågor. Men mellan fyra och sex var jag ensam! Det gick faktiskt bra, bättre än väntat. Min största svårighet just nu är inslagning av paket... och det är många. Helt ärligt suger jag på det. Tycker synd om kunderna som väntar sig proffsinslagning som folk som jobbar i butik brukar klara av. Men nej, mina ser ut som barns verk, kan låtsas att det är en del av grejen eftersom att det är en barnklädesbutik... eller inte. Blir att träna på det där!

Men jag trivs riktigt bra, det är inte så jättemycket kunder vilket gör att jobbet inte blir stressigt. Man hinner ta del av varje kunds önskemål och komma med tips, det är riktigt skoj! Sen gäller det att fortsätta plugga märken, vilka som är ekologiska och så vidare.

Nu sitter jag på bussen på väg hem, när jag har fått i mig mat tänkte jag visa er en present som jag fick med posten idag. Vi hörs sen. Ciaaaao!

kyssmigjohanna

image1513
Det var länge sedan jag kollade in
kyssjohanna så tyckte att det var dags.
Länken ovan föll mig helt i smaken. Gillar hjärtat och rosentaggarna igenom. Läckert!

Sitter på tåget på väg till jobbet nu. Hoppas att det går lika bra som igår! Eller nej förresten, idag ska det gå ännu bättre. Vi hörs på hemvägen om jag inte får iväg ett mobilinlägg. Det fungerade inte igår.

Onsdag

image1512
Idag kör jag på liiiite klack. Men dessa skor är så sköna att jag kommer klara mig bra! Sen jobbar jag ju bara en halv dag idag så då är det inte så farligt. Barnklädesbutik där jag började igår för er som inte vet!

Dags för en runda med Theo, var är solen? Vi hörs på tåget.

Klänning - Tiger
Halsband - Kappahl
Klocka - Tritoni
Armband - Åhlens
Tights - MQ
Skor - DinSko

Ciaaaaaao!

Dagens låt: Help me remeber - Rascal Flatts

Lovemeshoes

image1511
Jag älskar mina skor från
forever 21. Skulle lätt om jag kunde, beställa de tre paren ovan. För visst är de snygga, och förbannat läckra! Visst, en frakt tillkommer och även tull om man har otur. Men det blir ändå billigt. Skor som ovan ser ut att kosta mycket mer. För när kommer dinsko eller skopunkten ta in liknande?

Precis.

New War Inc

image1510
Så här är vi inte vana att se Hilary Duff! Bilden är från hennes nya film New War Inc och det verkar som att vi kommer få se henne i en seriösare roll än vad vi är vana vid. Spännande!

Nu ska jag ta ut Theo på en runda och sen blir det frukost. Idag börjar jag jobba först klockan tre så det är skönt att ha en ganska lång stund för mig själv innan. Vi hörs lite senare!

Duellen - Lauren vs Heidi

image1509
Lauren vann igen! Ni verkar, precis som mig, verkligen gilla hennes stil. Fast det var ganska jämt mellan henne och Kate, 25 mot 19 röster blev det.
Den här gången får hon möta sin ex best friend, Heidi från samma serie. Den jag jämt tjatar om nuförtiden - The Hills! Tycker knappt att man känner igen fröken på bilden till höger... måste vara håret.
Men vem vinner denna gång? Sockersöta Conrad eller självsäkra Montag?

Önskeoutfit i budgetform

image1508
Gårdagens önskeoutfit var riktigt dyr. Denna är från H&M och klart billigare. Jag har dock fortfarande inte råd. Mina sista 29 kronor gick på två kokt korv med bröd till lunch idag. Gissa om jag räknar ner till den 25e...
Så till och med en outfit från H&M finns bara att önskas. Men visst var det fint?

Klaaart att jag tittar på DH samtidigt som jag bloggar, höhö.

Korsetter

image1507
Fick ett mail om dessa korsetter som går på 1000 kronor vardera. Alldeles för dyrt för min egen plånbok men de var riktigt snygga! Speciellt gillar jag den vänstra. Snyggt över vanliga tröjor eller att bära ensam för den som vågar. I vår och sommar ska underkläder visas.

De finns här att köpas för er som har råd.

Älskar mitt jobb

Oj vad mycket det är att lära sig! Kassa är enkelt. Att vara trevlig mot kunden är en självklarhet. Men sen att kunna allt om plaggen, kommer det komma in fler? Vilka andra färger finns det? Från vilka länder är de?

Ja det är mycket att lära sig men samtidigt är det så himla kul! Maria som jag kommer jobba med ibland är toppen och alla kunderna idag var trevliga. Det är en barnklädesbutik för er som inte vet.

Sitter på bussen på väg hem nu, uppdaterar bloggen efter att jag har fått mat i magen!
Vad gör ni?

Veckans blogg - Lisaplace

image1506
Veckans blogg går till
Lisa. Jag har följt hennes blogg sedan hon startade på blogg.se och fortsatt sedan hon gått över till tjejsajten. Den här tjejen är född 94, vilket gör henne.. vadå? 14 år?
Hon har en otroligt snygg och egen stil och jag älskar alla hennes outfitsbilder. Hon har även en grym systemkamera som hon fotograferar fantastiska bilder med. Det skadar heller inte att hon ser ut som en docka, bland det sötaste jag har sett.

Har ni inte redan hittat till hennes blogg så tycker jag att det är dags nu!

Tisdag

image1505
Nu är det snart dags att dra iväg till jobbet. Ska kika på lite bloggar och pussa på Theo innan, bussen går vid elva.
Lär bli mycket skor liknande de ovan då det är jobbigt att stå upp i flera timmar i högklackat. Man får ju inte vara dum haha.

Klänning - MQ
Topp - H&M
Halsband - Ur&Penn
Strumpbyxor - H&M
Skor - Stadium

Vi hörs när jag är på tåget!

Mycket att hinna

image1504
Haha att missförstå varandra är inte bra. Jag trodde att jag började jobba klockan 3 idag som jag kommer göra i fortsättningen. (Nytt jobb i en barnklädesbutik) Men tydligen just idag ska jag börja klockan 12. Vilken tur att jag är en morgonmänniska så att jag såg det mailet i tid, haha! Men nu måste jag göra mig iordning och ta ut Theo på en runda. Slänger in en outfit innan jag drar!

Ville passa på att visa bilden på Nicole Richie ovan. Sommaroutfit! Så där kommer jag lätt gå runt större delen av sommaren. 46 dagar people, hihi.

Önskeoutfit

image1503

Ljuset för Engla

image1502
Vi har nu tänt ett ljus för Engla och hennes familj. För att visa att vi bryr oss. Det finns så många olika liv här i Sverige, på jorden. Men att visa omtanke för andra, även helt okända är viktigt det också.

Det är många som tänder ljuset just nu, hoppas att ni också gör det.

Vila i frid Engla.

Karl Lagerfeld

image1501
Jag bär sällan helt svart då det oftast är ganska tråkigt.
Men ska jag göra det så skulle outfiten ovan inte sitta fel! Det är Karl Lagerfeld som visar upp hur man bär helsvart helrätt.

Kragen är på banan igen viket kan vara riktigt läckert! Kul att det inte bara gäller på jackor utan även toppar eller klänningar som ovan. Gillar det höga skärpet och lackskorna. Allt är i min smak!

Aprilnyheter

image1500
Cocoo har fått in nya smycken och här har ni mina favoriter!

Halsbandet är fantastiskt, peace i hjärta, varför har ingen tänkt på det innan? Snyggt!
Är kär i ringar trots att jag inte bär så många. Men det ska det bli ändring på! Den från cocoo ovan var helt i min smak. Rund och stor is the shit.
Sen broschar har jag gått och blivit besatt i. En fin detalj på kläder.

Inne och utelista nr 4

INNE

  • Nytt jobb
  • The Hills
  • Sneakers med klackar
  • Tro på sig själv
UTE

  • Mördande pedofiler
  • Sprida videon på Kissie
  • Plagiera andras designer
  • Vara bitter
Dagens låt: The Veronicas - Secret

Jag har fått jobb!

image1499
När jag satt ute i vårsolen med nya Veckorevyn och glass till det så trodde jag inte att dagen kunde bli bättre.
I samma stund ringer min nya chef från barnklädesbutiken som jag sökt jobb till. And guess what, jag fick det! Är så satans lycklig nu att det är helt sanslöst. Kan inte säga vilken butik det är förän jag vet att det är okej. Men det ligger på Söder och jag kommer att jobba eftermiddagar på vardagar och så lördagar. Med start... imorgon! Hihi snacka om snabba puckar. Yeeeeees!

Jag tänker bli något

image1498
Den här bilden har egentligen ingenting med inlägget att göra. Men den är tagen av
Janika och jag tyckte att den var söt! Hihi Från vänster: Janika, jag och Jennie

The Hills är inte bara en jäkligt bra realiteserie. Den sporrar mig också att fortsätta försöka. Att lyckas, att inte leva mitt liv på halvfart. Under gymnasiet hade jag stora planer för mig själv. Jag skulle flytta till USA och pröva på mina drömmar. Skita i om jag inte lyckades. Det skulle vara en livserfarenhet och jag älskar att resa. Men så visade det sig att jag skulle bli storasyster på nytt och jag ville inte åka så långt ifrån älskade lilla Cornelia.

Idag vet jag inte om det är USA som är min framtid, även fast att jag tror att om det är någonstans man kan få journalist, skådespelarkarriär eller liknande så är det nog där. Men vart det än blir och vad jag än bestämmer mig för så tänker jag bli något. Jag vägrar sitta på ett halvtrist jobb för att jag inte orkade försöka. Livet är för kort för det. Jag vill leva ut mitt liv så som jag förtjänar att göra.

Remember my name people ;)

47 dagar

image1497
Fotograf: Camilla Åkrans Från:
Lundlund

Yes jag har räknat. 47 dagar till den första juni och första sommardagen. Läääängtar! Jag vill vara ledig, ta foton i naturen liknande den ovan, bada, sola, bli brun och dricka vin på uteserveringar. Som tur är tjuvstartar jag sommaren lite, då jag och Cissi åker till Milano den 9e maj. Inte så långt kvar nu!

You stole my heart before I could say no

image1496
Jag har börjat att förälska mig i svala, långa sommarklänningar. Som denna ovan som bärs av Rachel Bilson. Helt fantastisk. Nu skiner solen ute också... sommaren känns runt hörnet!

Idag är jag ledig från skolan, något jag är enda fram tills på fredag. Så himla skönt! Nu när det har varit så himla mycket. Får se vad man kan hitta på, med alldeles för lite pengar på kontot brukar det bli ganska slött hehe.

Tiden går

image1495
Jag satt vid min laptop i sängen och sneglade på systers dator där skärmsläckaren med gamla bilder hade dragit igång. Plötsligt kom en bild upp som jag inte minns att har tagits. Denna på mig och Theo från när han precis hade kommit till oss. Åh så liten han var! Och grå. Och söt. Min lilla ängel som har gett mig så mycket kärlek!

Nu är det dags för mig att sova. Tänker sända en tanke till Engla och hennes familj. Ingen ska behöva gå igenom det som dem får göra nu.

Bilder från Sundsvall

image1491
Bild lånad av
Jennie

Jag hann ju inte visa så många av bilderna från igår. Så här kommer några som jag har tagit och några som är lånade av Jennie. Ovan är jag och Janika. Satt på mcdonalds där det bjöds på många skrattattacker!

image1492
Bild lånad av Jennie

Som Jennie själv sa, jag bloggade, målade naglarna och drack vin samtidigt. I'm good! ;) Klänningen kommer från Gina.

image1493
Första bilden är min egen, den andra lånad från Jennie.

Var ju tvungen att fotografera det söta paret! Pussa på Jennie fick jag också göra haha.

image1494
Första bilden är lånad av Jennie, den andra är min egna.

Jag och Jennie fyrar av slängkyssar. Tyckte att den andra bilden blev cool, syns bättre när den är stor. Så mycket rörelse.
Det var några av de bilder som togs! Krogen och jag delade inte riktigt samma musiksmak men förfesten hos Jennie var riktigt trevlig! Gillade folket och fick dansa en hel del där istället.

Veckans två

image1490
Oj vad lite outfits det har blivit denna vecka! Endast två, så ni får säga vilken ni gillar av dessa.

Dansen gick bra idag. Tyvärr missade vi bussen, vilket ledde till denna dialog när vi kom hem.
Mamma; Hej, varför är ni så sena?
Maria; Vi missade bussen.
Mamma; Så ni gick hem?
Maria;
Näää vi drog till mcdonlads och tog en senare buss.

Dansdags

image1489
Oj vad fort tiden går! Måste rusa till dansen nu. Tänkte passa på att visa fina franska omslaget ovan med Hilary. Snygging!

Vi hörs när jag kommer hem, ciaaaao!

Girls night

image1481
Då kommer bilderna från gårdagen! Hade riktigt trevligt. Ovan ser ni
Jenna och Maria (födelsedagsbarnet) som båda hade klätt sig riktigt fint! Ni gillar ju att fråga var mina vänner har köpt sina kläder så jag frååågade. Även för min egen skull måste jag erkänna haha. Marias underbara klänning är tyvärr över ett år gammal och hon minns inte var hon köpte den, attans! Riktigt fin.

image1482
Det började bra och flera töser från klassen var där! Yes bara tjejer, Marias lägenhet är inte så stor (men fantastiskt fin) så hon körde på girls night. Riktigt kul! Till höger ser ni mig i mitt AA fodral. Bara andra gången som den användes faktiskt, helt galet.

image1483
Vi använder händer när vi pratar! Hahaha

image1484
Strike a pose!

image1485
Paaaaaarty!

image1486
Me and Jen älskar vin!

image1487
Mina klasskompisar kan festa, for sure! Haha

image1488
Vi kan avsluta med att jag säger så här. Jag minns inte att jag fotograferade på tunnelbanan på vägen hem. Eller att Jenna körde en rockabilly. Det är så man ska avsluta varje kväll, i dimman. ;)

Nej men seriöst, det var en underbar kväll! Tack Maria att man blev bjuden hihi.

Neutrogena Visibly Clean

image1480
Som
Buzzador har jag fått möjligheten att återigen pröva en ny produkt. (Min förra var Marabou X)
Ni kan också bli buzzadorer. När ni blir medlemmar och det står vem som tipsade er så skriv MiaBallerina, då kan ni snabbare få ert första paket.

Så om min produkt då.
Fick testa Neutrogena Visibly Clean. En ansiktsmask som man har i fem minuter. Verkligen underbar! Den är sval, luktar gott och huden blir bebismjuk. Tycker absolut att ni ska testa! Har fått 250 stycken så här ska det bli masker, plus att ge till mina vänner, min systers vänner och mammas arbetskamrater.

Kommer in med bilder från gårdagen lite senare, hade riktigt kul!

Utekväll igen

image1478
image1479
Två bilder från gårdagen! Hade tänkt lägga upp flera men så ringde söta Jenna och hade antagligen läst min blogg för hon sa "vaaa är du hemma?" Sen påminde hon mig om en klasskompis födelsedagsfirande som är idag. Jag hade sagt att jag inte skulle gå eftersom jag skulle till Sundsvall men nu när jag kom hem kan jag ju gå i alla fall! Haha jag som trodde att det skulle bli en lugn lördag. Men nej, nej utgång på ingång återigen.
Mår faktiskt bra sedan igår så det ska bli skoj! Mycket folk från skolan vilket inte är fel.

Detta betyder att jag måste hitta kläder att ta på mig, blir nog AA fodralet. Vi hörs när vi hörs kära läsare och så får ni ha det så bra ikväll!

Bilden högst upp är på Janika, Jennie och mig. Skithärliga tjejer!
Den nedan är på Jennie med sin älsklingskamera. Armbandet fick hon av mig i födesledagspresent.

Uppsala

Yes där befinner jag mig nu och vi har precis sett klart på Juno. Jag klarade mig precis från att börja gråta haha! Nu känner jag för att bara komma hem och krama min vovve och äta mat och vila. Seg är man helt klart men nu äre bara två timmar kvar. Yeei!

Har varit himla kul att få lära känna Janika samt att träffa Jennie igen! Toppentjejer båda två.
Räknar med fler gånger hihi! De ville att jag skulle till Västerås nästa helg men jag har tyvärr inte råd. Sen tror jag att vi i klassen har pratat om en gemensam utgång i nästa helg. Det vill jag inte missa! Blir alltid något galet haha.

Vad hittar ni på idag?

Hemvägen

image1477

Jag älskar när Mary-Kate har sitt hår uppsatt. Det är verkligen så fint! Ser mer livfullt och vackert ut.

Sitter med
Janika på tåget hem. Blev att åka redan idag eftersom tiderna imorgon var så dumma, skulle ha missat min dans. Då kändes det roligare att få sällskap istället för att behöva åka själv.

Gårdagen var himla trevlig och jag har massa bilder att visa er! Ordnar jag upp så fort jag kommer hem. Vilket är efter femtiden. Ska krama Theo maaaaassor. Saknar honom redan. Jennie har dock de finaste bilderna så får hoppas att hon skickar.

Nu ska vi se på Juno, kommer in med ett inlägg efter filmen!

















...

Tävlingen avslutad!

image1476
Nu är tävlingen avslutad!
Ni hade så himla rara ord om varför ni läser min blogg, det värmer djupt verkligen!
Men det var en person som verkligen fick mig att smälta med sina. Orden var "Kärleken till livet" och de kom från
Ebba. Jag vet inte vad jag ska säga, jag blev mållös. Att hon/ni verkligen förstår att jag känner så. Att ni kan ta en sådan sak på allvar, för det är det verkligen! GRATTIS TILL ÖRHÄNGENA!

Nu ska vi snart börja göra oss iordning för kvällen. Först står mat på schemat innan hela folket kommer. Har även hunnit sova middag och det var sköööönt. Nu kan jag köra natten ut! Hihi

Ha en bra helg älsklingar!

Hej babes!

Förlåt för att det blir så mycket text i mina blogganden nu men det är väll bättre än att bloggen står tom riiight?
Är nu i Jennies skola, hon sitter och pluggar med några i klassen och jag fick sitta vid en dator, nice!
Tänkte berätta att jag inte har glömt att tävlingen avslutas idag. Vi får ta det när jag kommer hem till Jennie.
Så ni kan fortfarande vara med förstås! Under kategorin "nyheter" finns inlägget.

Resan gick bra. Blev lite bloggande och så tre avsnitt av The Hills. Sen kom jag på att jag hade ett osett Kyle XY avsnitt så det blev att kika på också. Var ett tag sedan sist men älskar fortfarande serien.

Sååå vad händer idag? Vet inte hur planerna ser ut för dagen men ikväll blir det utgång. Får se vad Sundsvalls uteliv har att erbjuda. Om det är några läsare som bor här tycker jag att ni också ska gå ut! Så kanske vi stöter på varandra. Jag menar det är ju inte varje dag man är här ute i snön.

Nej dags att kika på lite bloggar, har varit dåligt med det på senare tiden.

Ciaaaaaao!

Friends forever

image1475
Nu är jag klar med säsong 1 av The Hills. På hemvägen blir det att sätta igång att se tvåan, roligt! Men ju längre fram jag kommer desto bitchigare kommer ju Heidi att bli... Don't want that.
Jag gillar hur hon och Lauren tar hand om varandra när de mår dåligt, att de sa att de alltid skulle vara bästa vänner när hon drog till Malibu.

Sen avsnitt nio.. när det tog slut mellan Heidi och Jordan. Alltså jag började nästan gråta! Fick hålla emot ordentligt eftersom jag satt på tåget och har folk omkring mig. Men fy vad hemskt, att göra slut är det värsta som finns. Speciellt när killen börjar gråta. Då vill man gå sönder.

Jaja, ni som inte ser på serien undrar vadfaaan jag pratar om kanske?
Får önska er en bra dag istället! Nästa gång vi hörs är jag i Sundsvall och hos
Jennie, längtar!

Update; Ohno! Min mobil bara dog. Min förra gjorde det hela tiden men då gick det att sätta på den igen. Men den här är helt död, batteriet var nästan fullt. Vad faaan är grejen?! Jag ska lyckas hitta Jennie... not good.

Update 2; Vilken tur att jag är förbannat smart! Haha. Såg att en röd lampa lös på baksidan så antog att den hade laggat. Drog ut batteriet och så in igen och nu funkar det.. men det där var läskigt!! Händer det igen ska jag samla allt hat jag har för olika saker (mobbing, djurplågeri, när kaffet är slut (lägg på johan glans dialekten)) så arg ska jag bli och dååå ringa och klaga!

Godmorgon allesammans!

Åh vad underbart, x2000 har ju kontaktuttag = Dator heeela vägen till Sundsvall (3 och en halv timme)
Jag som hade tänkt sova halva resan och sen köra en timme på batteri.

Denna morgon då. Jag vaknade klockan fyra då jag trodde att jag hade försovit mig. Var uppe vid halv ett och kriga på Tradera men gjorde en miss och tappade platsen på målsträcket. Man måste vara lite mer iskall haha! Nåja, fick ändå en ganska billig biljett från hemsidan och har fönsterplats. Så jag klarar mig! Var dock riktigt trött imorse och hade svårt att tänka klart. Kom iväg mot bussen och var lite sen då jag märkte att jag inte hade med mitt studentkort. Måste visas upp för att få åka på min biljett. Så det var bara att rusa hem, hämta kortet, och sen springa de 10 minuterna som de tar om man skyndar till bussen. Det är jobbigt i vanliga fall - nu hade jag en kameraväska + resbag att släpa på också. Svettet bokstavligt talat rann om mig när jag väl kom fram! Haha kondition på noll.

Nu har jag de tre sista The Hills avsnitten att kika på, sen kommer jag med ett nytt inlägg, då lär väll ni ha börjar vakna, haha!
Vad gör ni idag?

Update;
Men vafaaaan! Nu kollade de biljetten, och hon kikade inte ens på mitt studentkort. Hon brydde sig inte. Jag sprang och svettades och mådde illa heeeelt i onödan! Nästan så att jag ville trycka upp kortet i ansiktet på henne men jag stod emot impulsen...

Sundsvall here I come!

Alltså fyy vad stressad jag känner mig! Sedan klockan sex när jag kom hem från intervjun så känns det som att jag inte har gjort något alls. Duschat och tagit en lång promenad med Theo och syster. Men har jag packat något? Kollat kläder? Andra saker som ska med? Nej ingenting.

Sen har det blivit ändring av planer, jag ska åka redan halv sju imorgon! Då jag inte har så mycket pengar just nu och x2000 vid halv ett har börjat gå upp ordentligt i priserna. Så det bli att stiga upp vid fyra tiden. Vilket betyder att jag måste sova nuuuu!

Vi hörs på tåget imorgon! Både datorn och mobilt bredband åker med så ni behöver inte oroa er hehe. Lär dock förstås inte blogga lika mycket denna helg som jag gör vanligtvist.

Ni som missat vad jag ska göra är att jag ska hem till Jennie, kan inte länka just nu av någon jobbig anledning men det är jeni.blogg.se i alla fall.Ska fira att hon har fyllt 22 år! Blir nog en toppenhelg då hon är en toppentjej!

Natti allesammans!

Sun all over my face

image1474
Fotograf: Henrik Halvarsson Från;
LundLund

Åh ge mig sommar. Jag vill också se störtskön ut med solen i ryggen och med en kaxig min stå och posa framför kameran. Nu är det inte långt kvar tills den tiden är här!

Happy times

image1473
Åh jag är så lycklig just nu! Allting vill sig verkligen (Förutom skolan dock men det ska jag också ordna på något höger) Idag har jag fått veta ännu en sak som troligtvist kommer hända men det är ännu inte säkert. Hoppas, hoppas! Lovar att berätta till er så fort jag vet om det är klart. Borde inte dröja så länge.

Sen kom deklarationen idag. Jag får 3000 kronor tillbaka i skatt! JAAAAAA!! Det är nu öronmärkta till skor från Hope. Jag kommer att vara så fin i sommar.

Nu är det bara en lika söt outfit som Rachel har ovan som saknas, sen skulle dagen vara klockren! Haha

Det gick bra!

Fy vilken lång dag det har varit. Mini tentan gick åt skogen, föreläsningen höll jag på att somna på... men arbetsintervjun kunde inte ha gått bättre!
Träffade världens trevligaste, intervjun skedde på ett fik. Sen kan man inte kalla det en intervju. Det lät snarare som att jag redan hade fått jobbet. Han pratade om företaget, (barnklädesbutik) vad de vill åstadkomma och sådant. Sen undrade han vad jag ville ha i lön och när jag kunde arbeta. Men det är fortfarande inte säkert att jag får det. Hoppas dock massor! Skulle vara så skoj.

Sitter på tåget nu, vi hörs när jaghar kommit hem och fått i mig mat!

hej söta! Gissa om jag mår bra nu. En kombination av drinkar och f

DSC00037.JPG
hej söta! Gissa om jag mår bra nu. En kombination av drinkar och för lite mat har gjort mig bakis. Mcdonalds är den ultimata medicinen. Puss!

080409

image1466
Gårdagen då! Dagen började med att vi åkte till skolan för att få in det sista inför tentan. (Ganska meningslöst då tentan var skiiiiitsvår)

image1467
Beställde en varm choklad till min lunch som blev mackor. Fick ett hjärta! Wiie haha.
Vad sägs om mina vänner? Tentasugna? Njaaaa.

image1468
Efter tentan drog jag direkt till Stureplan för en lunch med dessa underbara töser. Dock blev det vatten för min del eftersom jag redan hade ätit. Emma till vänster och Thessan till höger. Vi gick i gymnasiet tillsammans! Emma gick jag även med i högstadiet så det är en old friend haha. Efter lunchen drog vi till en mysig bar för en drink innan showen. Därifrån kommer bilderna på oss ovan!

image1469
Sen blev det Raw! Som var helt grymt. Dock började det nio och vi kom in vid sju (för att få platser längst fram) och tills dess hann man med några drinkar haha! Mårten drog som jag skrev i inlägget nedan ett skämt om mig och Thessan fick komma upp på scenen! Lovely kväll.

image1470
Lite folk?

image1471
Bäst var förstås Björn. Det finns så mycket jag skulle kunna säga om honom men två ord får räcka.
Marry me.

Nu ska jag till skolan för en minitenta och efter det har jag föreläsning. Sen drar jag till Solna för en arbetsintervju för en barnklädesbutik. Detta betyder som ni nog förstår att det blir glest med bloggande även idag men jag hoppas ni klarar er! Vi hörs på hemvägen, tar med mig datorn.

Bästa kvällen

Åh vad underbart jag har haft det! Kan direkt varna att jag har druckit några drinkar.. så stavfel kan förekomma men ska försöka att sköta mig!

Har ju som sagt varit på Blue Moon Bar och sett några ståuppkomiker få mig att skratta.
Tillexempel, värden som var en viss
Mårten.
Han drog faktsikt ett skämt med mig! Det var mycket folk där men vi lyckades få plats längts fram.
Han; Du där! (Pekar på mig) Vad heter du i efternamn?
Jag; Björklund!
-någon i publiken ropar något-
Han; Verkar finnas fler björklundare här inne, undra vilka som kommer ligga med varandra!
Hahaha fyyy så grov!

Men bäst var förstås sista komikern. Veeem kan det ha varit? Joooo Björn såklart! Tog massa bilder! Även vi hade en kort dialog. Men detta var efter showen och han skulle iväg till VIP. Jag stod emot min impuls att kasta mig runt hans hals och lät han snällt gå förbi. Han log och tackade, awwww det där leendet kan jag leva länge på!

Nej dags att sova. Bilder får ni såklart imorgon. Sov sött babies!

haha vad ska man säga? Jag sitter längst fram. Kommer kunna andas p%

DSC00036.JPG
haha vad ska man säga? Jag sitter längst fram. Kommer kunna andas på björn haha! Bilder kommer imorgon. Behöver lägga mig när jag kommer hem. Ha en trevlig kväll!

Nu sitter vi och pluggar till tentan. Kan gå riktigt bra men kan äve

DSC00034.JPG
Nu sitter vi och pluggar till tentan. Kan gå riktigt bra men kan även gå riktigt dåligt. Beror på vilka frågor som kommer haha. Hoppas ni har en bra dag!

Onsdag med tenta och Björn

image1463
Haha fötter som inte vill ligga rakt och ett jätteleende, så ska väll varje dag börjas? ;)

Så idag är dagen då det kommer bloggas dåligt. Vid tolv ska jag dra till skolan för att få in det sista. Vid lunchtid kan jag kasta iväg ett mobilinlägg. Sen blir det tenta som jag verkligen hoppas att kommer gå bra! Har ju lagt ner mycket tid på att plugga.

Efter tentan blir det snabbt iväg till Stureplan för att möta upp Thessan och Emma. Ska bli så skoj att se Björn Gustafsson! Förhoppningsvist blir det platser längst fram, wiee lovely. Därifrån blir det ett till mobilinlägg. Sen är jag inte hemma förän runt 23 - 24 gissar jag. Borde hinna blogga då men lär ju ha en drös med kommentarer att godkänna haha.

Så ni får klara er utan mig.
Men passa på att tävla så länge!

Topp - Zara
Halsband - Från Maria
Cardigan - Vero Moda
Skärp - Second Hand
Jeans - H&M

Lovely Lauren

image1462
Okej ingen kan slå min kärlek för Mary-Kate Olsen. Hon kommer alltid vara nummer ett. Men Lauren Conrad har lyckats ta sig upp till en andra plats! Jag älskar hennes alltid lika feminima och vackra stil. Vi har ganska lik smak tror jag också. Älskar kombinationen topp, hög kjol och så en cardigan. Jag måste även testa om jag kan bära upp ett par runda solbrillor! Who knows...

Så idag då. Tenta och ståuppkomik står på schemat. Kommer upp med en outfit innan jag drar till skolan men sen blir det låååång bloggpaus. Eller kan nog mobilblogga en eller två gånger. Ni som är uppe sent får en "mitt dag" inlägg när jag kommer hem om jag inte är allt för trött. Annars blir det imorgon.

Hoppas ni får en bra dag!

080408

image1456
Då var det snart dags att sussa men först blir det ett inlägg med dagen i bilder! Jag och Theo drog till
Jenna vid tolvtiden för att plugga. Ja Theo lekte förstås mest haha! Se tavlan bakom mig som min tös har, geeee mig! Typ världens vackraste kvinna. Någonsin.

image1457
Jag lärde Jenna aaaallt jag kan! Nu ser vi till och fixar den här tentan viiiisst? Ibland är jag något avundsjuk på Theo, han förstår nog inte hur jäkla bra liv han har haha!

image1458
Jenna bjöd på godis vilket var välkomnande! Vid tvåtiden kom även Niklaz och Gustav förbi för att plugga med oss. Blev även prat om utgång om två helger! Gurra ska nog till Sundsvall i helgen precis som mig så kanske ser man honom på stan! Hihi vore skoj.

image1459
Theo njöt av all uppmärksamhet och Jenna var lika söt som alltid! Hon ska alltid trycka upp ansiktet i kameran när jag ska ta porträttbilder på henne, crazy chick.

image1460
Sen drog killarna när samtalsämnet började lämna tentan. Jag och Jenna satte igång och plugga igen! Haha veeet ser inte bra ut när man har skolboken i ena handen och mobilen i den andra, men använde den faktiskt som miniräknare! Theo fick en chans att vila på den sköna mattan när det blev lugnare.

image1461
På kvällen har det blivit två avsnitt av The Hills. Ni ser Anna i sötaste frisyren över datorn och även mig i datorskärmen med lurarna på haha!
Jag måste säga att så här långt (avsnitt 6, säsong 1) så gillar jag Heidi faktiskt. Okej det faktum att hon inte fattar att jobb betyder jobba. Men hon är himla rar mot sina vänner och verkar bara vilja dem det allra bästa! Något bortskämd kanske men vem är inte det i LA? Blir dock sur på hennes pojkvän, fyy vad svartsjuk han är! Gillas inte. Samma sak gäller Laurens. Vad är det med bra tjejer att skaffa knasiga killar? Where's the good guys?

Nu ska jag se ett avsnitt till och sen sova, vi hörs imorgon!

Videobloggar



Haha det går knappt en dag utan mig framför kameran innan ni börjar kommentara det. Jag som tycker att jag jämt videobloggar! Men, men, vad skulle jag inte göra för er?

Nu tillbaka till skolpluggandet. Egentligen vill jag se på The Hills men vill ta mig igenom hela exempeltentan innan jag lämnar det åt sidan. Vi hörs senare då jag kommer in med ett "min dag" inlägg.
Vad gör ni ikväll?

Fram med de riktiga modebloggarna

Nu är man hemma! Har tryckt i mig två tallrikar mat (kyckling med ris) har ju inte ätit något sen frukost vilket var en macka så detta var efterlängtat! Har gått bra att plugga idag. Ska fortsätta någon timme till och imorgon blire med grabbarna och Jenna tre timmar innan tentan. Sen borde det gå bra! Får man hoppas.

Men så anledningen till detta inlägg. Jag reagerade när jag läste blondinbellas blogg. Tydligen ska hon vara med i Belindas program. Inget fel med det, jag gillar att se henne på teve och tycker att hon sköter sig bra. Men de ska prata om mode. Varför är media så himla tunnelsedda? Det finns jättemånga bra bloggar som inriktar sig på mode. Michaelas, Shecity och Lisaplace bara för att nämna några. Men de väljer Bella, som själv sagt att hon inte är en modebloggerska. Varför, varför, varför? Suck för media alltså.

Nej nu spela in ett videoinlägg som kommer upp senare, för först är det dags att dyka ner i skolböckerna. Ciaaaao!

P.S tavlan i outfitsinlägget är inte sne, det är kamerans fel. Jag kan ta en bild på den sen om ni inte tror mig. Att lita på folk är tydligen svårt nuförtiden.

Veckans blogg - Jenna Ekström


image1458
Den här veckan är det min ängel (åtminstone nykter) Jenna som blir veckans blogg!
Vi har nästan identisk stil vilket har lett till många liknande köp haha! Hon kommer med toppentips på hur du kan få finare hår eller hud och berättar om sitt innehållsrika liv både på Åland och här på Odenplan. Ett besök vore på sin plats!
Vi tog en paus för mat men nu ska vi fortsätta plugga. Grabbarna har dragit hem då parkeringspengarna tog slut höhö. Jag och Theo lär bli kvar någon timme till. Vi hörs när jag kommer hem!
Ciaaaao

Pluggdag

Jävlar vad vi jobbar! Stolt, stolt.
Det är jag, Jenna, Gustav och Niklaz. Nu ska vi fixa A på tentan höhö.
Vi hörs senare, kommer bli lite glest med bloggande, hoppas ni klarar er.

Vad gör ni idag?

Tisdag

image1454
Nu har jag bråttom! Blev typ världens sämst tagna bild men hinner inte ta en ny. Jag och Theo måste springa till bussen nu för att åka till Jenna. Pluggdag står på schemat! Vi hörs senare.

Topp - Rules by Mary (var det den du menade Jennie? hihi)
Sjal - Lindex
Latex - AA
Skor - Skopunkten
Klocka - Tritoni
Bambooörhängen - Bloggerska

Here we go

image1453
Jag tycker att det är skönt att börja mina mornar med att se vad det har kommit för nya kändisbilder.
Oftast gör det mig glad, som när jag såg Sienna ovan. Hon kör på min favoritkombination. Allting är i nyanser av grått och sen bryter hon av med en annan färg, i detta fall skärpet.
Försig är inte sjalen grå men blått hör ändå till skalan, tycker jag. De två färgerna smälter ihop med varandra.

Jaja, godmorgon allesammans!

Dagens låt: Hopeless - Sister Hazel

Seriekväll

image1452
Avslutade pluggandet med att kolla på Cashmere Maffia som för övrigt är en oväntat bra serie! Ni missar väll inte?

Efter det valde jag att börja se på The Hills. Jäklar vad jag har missat! Serier är ju grym. Har hunnit se de två första avsnitten från säsong 1. Kan bara säga att jag gillar och respekterar Lauren Conrad ännu mer nu! Hon är ju grym. Heidi är söt men inte riktigt lika seriös i arbetet som Lauren. De två andra töserna har man inte hunnit se så mycket av ännu..

Nej nu måste jag se ett avsnitt till innan jag går och lägger mig, wiee!

Ge mig Hope

image1451
Jag har varit förälskad i
Hope väldigt länge nu.  Gissa om jag blev glad när jag fick veta att de har nätshop!
Dåså, då är det bara att klicka hem. Kostar 2800 kronor.

Betyder att jag behöver si så där 2800 kronor till på kontot.

Mycket planer

Anna blev tydligen argare än vad jag trodde att hon skulle bli. Så laaaaarvig!

Först vill jag säga, åååh vad rara ni är i inlägget nedan! Om bara hälften är ärliga och inte baaara smöreri så är jag stolt! Hihi

Tänkte dela med mig av veckans planer, för de är en hel del!
Måndag (idag); Tentaplugg! Har lyckats ta mig igenom heeela övningsboken på 300 sidor. Inte illa pinkat.
Tisdag; Plugga tillsammans med Jenna, kanske Niklaz också? Då blir det att gå igenom allting och se att man kan det.
Onsdag; Tenta! Hoppas verkligen att det går bra så mycket tid som jag har lagt ner. Efter tentan ska jag iväg till ett ställe jag glömt namnet på och träffa Thessan och Emma. Vi ska se på Björn Gustafsson och några andra komiker! RIktigt, riktigt kul.
Torsdag; Ta det så lugnt som det bara går! Äntligen ingen tenta i skallen. Dock har jag en föreläsning tror jag..
Heeela helgen; Först en föreläsning. Sen hem till Jennie i Sundsvall för att umgås och fira att hon fyllt 22! (som hon gör imorgon). Ska bli skoj!

Mycket att göra alltså, men blir nog riktigt skoj! Vad har ni för planer?

TÄVLING Peace-örhängen

image1449
Nu är det dags för en ny tävling!
Reglerna är väldigt enkla.
1. Glöm inte att lämna din mail i kommentarsfältet! Annars är du inte med och tävlar.
2. Svara på detta:  Beskriv med 3 ord varför du läser min blogg, inte fler eller färre. Endast 3 ord.

Priset är de fina Peace-örhängena ovan från
Betties Galleria som är helt slutsålda på hemsidan. Vilket betyder att det är endast här som ni har en chans att vinna dem!

Tyvärr kan vi bara ha en vinnare men här kommer lite smått och gott för er sötnosar:
Just nu får man 50 kr rabatt när man köper en klocka!
Även 10% om du inte handlat i nätshopen förut.

Tävlingen avslutas på fredag eftermiddag!

LYCKA TILL ALLESAMMANS!

Önskeoutfit från Asos

image1448
Jag älskar bohem-stilen. Önskar att jag gick mer som ovan (allt från asos.com) då det är lite unikare än den vanliga svenska stilen och förbannat läckert! Hudnära toner, flickiga klänningar och mycket smycken. Där känner jag igen mig själv. Så fort pengarna börjar rusa in på kontot igen ska jag få in lite mer av stilen ovan i gardeoben.

Inne och utelista nr 4

INNE

  • Att se på våra bästa år men tycka att det är dåligt
  • Uppvikta ärmar och byxben
  • Resa utomlands
  • Vitt vin
UTE

  • Hoppa över frukost
  • Sova för länge om dagarna
  • Sno saker
Dagens låt: Wild horses - Natasha Bedingfield

Flowers

image1447
Det här är så typiskt! Man ser massa bilder på Mary-Kate Olsen där hon bär svart, svart svart.
Så kommer en där hon har en underbar blus/klänning/whatever som är blommig! Denna är den enda bilden jag hittade där hon bär outfiten. Någon som sett fler? Jag vill haaaaaa

Jaja, nu äre bokföring som gäller! Vad hittar ni på?

Make me forever 21

image1446
Tre söta toppar i tre olika färger, vilken föredrar du?
De kommer allihop från den underbara nätshopen forever 21.

Ligger nu i sängen och bara tar det lugnt, så skönt! Men snart måste jag sätta igång med skolarbetet igen.
Vi hörs lite senare!

080406

image1439
Haha dagen började med frukost. Ja vad ska man säga... jag är inte så fantasifull direkt. Rostat bröd med endast smör på och så två ägg. Som inte var kokta tillräckligt länge så de åkte ner i papperskorgen.. är jättekräsen med mat.

image1440
Efter en massa pluggande så var det dags för mig och
syster att dra till dansen. Crazyness runs in the family...

image1441
Det är i stunder som ovan som jag verkligen, verkligen älskar min syster. (Höll på att dö av skratt)

image1442
Sen var det dags för mig att ta ut pengar för att betala dansterminen. Sen ville jag också springa lite galet. Vilken frihetskänsla! Kan tala om att till höger är tågen där mååånga satt och tittade förundrat haha.

image1443
Fotograferade gjorde vi överallt, även i hissen upp till dansstudion.

image1444
Här har ni vår fiiiina dansstudio! Till höger även syster (nr 2 från vänster) tillsammans med några i dansgruppen. Min underbara danslärare längst till höger!

image1445
När vi kom hem blev det bastu för mig och syster. Nu ligger hon och sover så sött bredvid mig (yes delar rum med henne varannan vecka, den andra halvan är hon hos far)

Nu sova, natti!

Gör mig 11 år och förbannat kär igen

Av ren impuls satte jag på Backstreet Boys milleniumskiva när jag slutade plugga. (Jag var ett stoooort fan som yngre)
Efter några låtar spelas I need you tonight och plötsligt är jag elva igen.

Jag står på dansgolvet och har armarna om pojken som jag varit kär i fram och tillbaka sedan fyran, alltså drygt ett år. Just i den stunden så får man kramas där vi omfamnar varandra i en tryckare. Pirret går igenom hela kroppen och just där känner jag mig hel. Tiden går lika långsamt som låten och alla ens tankar formar bara en enda mening, han håller om mig just nu.
Det var så fint, man mådde så bra. Trots att man bara var ett barn så kunde man känna saker som jag aldrig längre känner. Den där känslan av att bara genom att vara i hans armar så var jag nöjd. Jag behövde inte mer än den där stunden. 4,23 minuter räckte. Inga andra krav fanns.

Gör mig 11 år och förbannat kär igen. Tack.

Min buse


Förlåååt men jag kan inte sluta filma min pojke och heller inte låta bli att lägga upp. Han är ju för söt!

Har precis bastat med min syster, superskönt.
Men nu måste jag verkligen återgå till skolböckerna! Hörs senare sötisar.
Vad gör ni ikväll?

Här kommer veckans

image1438
Ja då var det söndag igen och dags att rösta fram veckans finaste outfit. Vilken föll dig bäst i smaken?

Dagens låt: Calaisa - If I could

Time for dance

image1437
Haha tänkte att ni förtjänade ett bildbevis på att jag också var på fiket igår! Här i en het diskussion med
Minna hihi.
Det är söta Emelie som har tagit fotot!

Nu ska jag och Anna till reggaetonträningen, ciaaaao!

Önskeoutfit trots tom plånbok

image1436
Alltså fyyy! Så här illa har det aldrig varit förut.
Jag hade totalt missat att jag ska betala systers dans idag också (mamma förde över pengar i förra veckan, vi får själva betala hälften och dem resten)

Efter skolböcker för 700 riksdaler och mobiltelefon för 3000 så kan vi lugnt säga att mitt konto närmar sig 0. Nu när jag måste betala över tusen kronor för min och systers dans kommer jag knappt ha några ören på kontot. Det är nästan en hel månad tills jag får studiebidraget. Höll på att svimma när jag såg det.

Sen kommer mamma. Räddaren i nöden. "du har ju inte fått dina försäkringspengar än. jag fixar det imorgon så de borde vara inne på kontot på tisdag."

Vilken underbar känsla.

Vackert hår

image1435
Ashley i en ganska vanlig men otroligt fin outfit. Skorna kan väll dock diskuteras haha.
Men det jag gillar bäst är hennes hår! Både hon och systern brukar ha ganska slitet hår... men här ser det ut att vara fullt av volym och livfullt. Riktigt fint. Kanske för att kaffekoppen har blivit utbytt mot vatten? Hehe

080405

image1427
Ja här kommer gårdagen i bilder då! Mammas sambo ovan som köpte motorcykel. Riktigt fräck! Så det är sådant körkort man måste fixa nu också...

image1428
Mamma och Theo var ute och myste i solen medan jag var tvungen att plugga bokföring... Var försig ganska roligt när det började gå bra!

image1429
Sen blev det att bada Theo, han luktade inte gott haha! Men nu är han så fin hihi. Dock ser han alltid så söt ut nyduschad. Sen går han runt och skakar trots att det inte är kallt. Då älskar han när jag lindar in honom i en filt.

image1430
Efter ett litet velande så beslutade jag att köra på löshåret! Det är ju så mycket finare hihi.

image1431
Sen åkte jag till rådmansgatan och Café 60 för en fika med de trevliga personerna ovan! Tobias och Emelie. Beställde en hallonsmoothie (gudomlig, dock liite för varm.. men det är alltid så gott) och så en stoor och god kanelis.

image1432
Efter ett tag kom Minna och hennes vän Alexandra, wiie skoj! Kolla på Alexandras hår (blondie) jag vill haaa! Till höger om henne som heller inte ville vara med på kort var en klasskamrat till dessa två. Hon och en till tjej var där bara en kort stund och det var aldrig så att man hann prata. Men det var trevligt att träffa dem ändå!

image1433
Efter några timmar blev det dags att tunnla hem. Klockan var redan runt halv ett och vi var alla måttligt trötta hehe.

image1434
Tyvärr lite suddig. Men en bild på Alexandra (som aldrig vill vara med på kort, förstår inte för hon är verkligen jättesöt!) Och så rara, söta Emelie! Hade en supertrevlig kväll verkligen och hoppas på fler!

Godnatt på er!

Nu ligger jag i min säng och ska alldeles strax sussa. Måste ju kika in här och se vad ni har för er!

Blir "min dag" inlägget imorgon istället eftersom detta blev klart senare än vad jag trodde haha. Gissade på att jag skulle vara hemma vid elva men kom nyss in genom dörren och klockan är halv två.
Har dock haft supertrevligt! Vi satt på café 60 hela kvällen och bara pratade. Om bloggar, skolan, idiotlärare och annat trevligt haha!

Riktigt roligt att få träffa
Emelie. Precis lika härlig som jag hade fått uppfattning om i hennes blogg.
Sen självklart lika trevligt att träffa Tobias och Minna (yes hon kom!!) Hade med sig sin vän Alexandra som också var en heltrevlig tjej. Så där lite avis på hennes hår... hehe. Superlångt och blont för den som undrar!

Nej nu kika på vad ni har skrivit och sen soooova. Vi hörs imorgon!

Fikat

DSC00009.JPG
Nu fikar jag med många flickor och så Tobias. Supertrevligt. Ha en trevlig kväll

Fikadags

image1425
Mycket bilder idag men så kan det vara ibland hehe. Fler dyker upp när jag kommer hem för idag kommer ett "min dag" inlägg! Säkert en vecka sedan sist så nu är det allt dags. Har blivit så eftersom jag mest suttit och pluggat hela tiden och det är inte så roligt att fota.

Men idag ska jag ta en fika med
Emelie och Tobias! Minna också kanske, eller hur var det? Hon kanske skulle på middag, hoppas inte! hihi

Tobias och Minna träffade jag på veckorevyn minglet och vi hade jättetrevligt ihop! Men nu ska det bli kul att få träffa Emelie för första gången också!

Lär mobilblogga från fiket, med nya mobilen för första gången hihi! Sen hörs vi när jag kommer hem som jag sa.
Ciaaaaao!

Våren betyder kjolar

image1424
Det ska bli skönt att få dra av sig tightsen och bära kjol till bara ben, så mycket finare! Vill bli brun och fin.
Ovan är fyra kjolar från eluxury.com som jag gärna skulle bära. Den fjärde är tillexempel från Acne. Kul när våra märken finns internationellt också!

Ska fortsätta med bokföringen nu. Är så jäkla tacksam att jag har min mamma! Satt helt fast och svor en massa på den här kursen. Sen kom hon och förklara hur det gick till och allt klarnade. Nu går uppgifterna nästan helt smärtfritt, har en tendens att göra onödiga slarvfel dock som jag inte får göra på tentan! Vi hörs senare sötisar.

Lördag

image1423
Haha jag fick uppleva hur det var att bete sig som en bortskämd skitunge i några sekunder.

Mamma sitter ute på altanen och solar (skulle gärna joina om det inte var för den där jävla redovisningstentan)
Maria; Jag är hungrig.
Mamma; Det finns mat i kylen.
Maria; Hungrig, hungrig, hungrig, hungrig, hungrig
Mamma svarar inte
Maria; HUUUUUUNNNNGRRIIIIIGGG!!

Jaja, får väll laga ihop något själv då... haha ofta. Ska kika efter rester, vi hörs senare!

Klänning - Lindex
Kofta - H&M
Halsband - Ur & Penn
Tights - H&M

Det är kärlek

image1422
Foto taget av mig.

Att ha en valp som älskar att vila i ens famn.
Vänner som ringer efter evigheter ifrån än bara för att säga hej.
En kommentar som säger du är så härlig Maria!
Att få en kram när man som minst förtjänar en.
Få en låda med mer choklad än vad man orkar äta.
Att ge någon en komplimang.

Det är kärlek för mig. Vad är kärlek för dig?

Borta igen

image1421
Fy för drömmar alltså! Drömde inatt att jag och
Jenna var på någon fest. Så skulle vi gå in på toan och då lät jag en tjej hålla min telefon så länge (??) för det vore tydligen jättejobbigt att ta med sig den in...
Så när vi kom ut var den självklart snodd och jag blev helt galen. Neeeeej inte min mobil!! Min förra blev snodd och jag fick denna idag. Jag tänker ta livet av mig om jag inte får den tillbaka!!
Haha melodramatisk? Jag? Nej nej. Men jag fick den tillbaka! Kanske det man skulle ha kört med sist... hehe

Dagens låt: I'll stand by you - Carrie Underwood

Kärlek i luften

image1420
Detta kommer väll stå på alla bloggar då vi alla har posh24.se som en av våra källor hihi!

Det ryktas nämligen att söta föräldrarna Nicole Richie och Joel Madden ska gifta sig i sommar! Det vore ju hur gulligt som helst. Verkar verkligen vara äkta kärlek mellan dessa och jag hoppas verkligen att det håller. Världen, Hollywood och jag behöver mer långvarig kärlek. Eller rättelse, livslång. För hur många fixar det med någon de träffat vid ung ålder idag?

Godmorgon allesammans! Fin dag vi har va? Nu måste jag sätta igång med tentapluggandet men vi hörs sen.

Sängen

image1419
Med denna bild säger jag godnatt. Vi hörs igen imorgon förstås!
Natti sötnosar

Önskeoutfit á la blommor

image1418
Idag hade jag gärna gått runt så här. Långa klänningar är faktiskt fina, de är eleganta. Sen vill jag ha en med många små blommor, som denna från Lindex (där allt kommer ifrån) eller en väldigt lik från Indiska.
Like it?

Håll koll på flugan


Vet att det har varit mycket Theo nu men det här måste ni se! Satt och pluggade när jag hörde honom skälla från köket. Kommer in och ser honom sitta blickstilla och titta på kökshandduken. Där sitter det en fluga. Haha första flugan Theo någonsin ser och han förstår ingenting!  Var tvungen att filma, ni måååste kolla! Han är så söt hihi.

Sen lite rolig datorhumor, för oss datornördar. Dessa har hänt på riktigt.
-ringer in till support-
Kund; Mitt Internet fungerar inte.
Support; Okej, har du fått in alla kablar till datorn?
Kund; Datorn? Jag köpte ju Internet!!

-ringer till support-
Kund; Hej, jag försöker komma in på min pojkväns dator men det fungerar inte.
Support; Okej kan du lösenodet?
Kund; Ja, jag såg när han skrev det.
Support; Okej vad var det?
Kund; Fem stjärnor!

Min nya kärlek

image1417
Jag är käääär i min nya mobil! Det var väldigt delade uppfattningar om den, vissa tyckte att den var grym andra värdelös. Jag hoppas att jag kommer få hålla med er som gillar den. Snygg är den i alla fall! Största displayen.
Nu ska jag nog fortsätta leka med den, och lägga in nummer! Alla försvann ju när min förra snoddes.

Intressant

Jag ska strax återvända till pluggandet men måste bara berätta en sak.
Jag fick en present idag. Det är en barometer som är extra bra. Den kan inte bara mäta grader utan även säga om det är sol ute eller om det regnar.

Vad bra. För det vore ju jobbigt att kika ut genom fönstret.

Barometer, termometer puckometer, who the fucking caaaaares?!

Springlove

image1416
Har kikat runt lite på mytheresa med tanken att en dag har jag råd med dessa kläder.
Den dagen kommer jag säkert inte vilja ha just de som ni ser ovan. Men om någon tryckte in en si så där 20 000 på kontot nu, skulle ovan vara det som köptes. För familjen skulle jag låtsas att det var köpt på H&M, för de skulle döda om jag spenderade så mycket pengar på kläder! Men jag vill

Blackground

image1415
Ibland blir bilder allt annat än man tänkt sig - men ändå toppen.
Som denna ovan på Theo. Den svarta bakgrunden var inte direkt planerad. Det är faktiskt våran soffa som egentligen är lite brunsvart.

Dagens låt: Help me remember - Rascal Flatts

Äntligen fredag

image1414
För mig känns det tyvärr inte så speciellt med fredag. Jag har ju tenta på onsdag och har mycket kvar att lära mig så det kommer bli en ganska trist helg tyvärr. Idag ska det firas mamma dock och det är skoj! God mat, trevligt folk och så jag förstås! Enda som kommer saknas är min
syster som är på annat partaj idag. Synd! Jag har förresten lånat din topp igen hehe. Vad ska man göra när man tröttnat på sin egen garderob? Jag vill shoooooppa!

Nej dags att återvända till skolböckerna. Har tenta i redovisning ni som undrar. Bokföring och sådant larv.

Topp - Gina
Transparent skjorta - JC
Halsband - Cocoo
Jeans - H&M

Deoreklam

image1413
Ashley spelade in en reklam för en deoderant. Ganska ointressant? Yes.
Hade hon en fantastisk klänning? Yes.

Förbannat söt är den, speciellt upptill. Sen är man ju inte bara lite avundsjuk på hennes hårsvall!

Godmorgon på er!

Duellen - Lauren vs Kate

image1412
Oj så jämt det blev i den förra duellen! Lauren vann med 36 röster mot Haylies 34.
Den här gången blir det blond mot blond istället. Vem gillar du bäst? Conrad i mönstrad klänning eller Bosworth i enfärgad?

Still going red

image1411
The Sartorialist lyckas då alltid.

Jag måste införskaffa en röd klänning. För se ovan, trots att hennes outfit är ganska enkel så känns den ändå helt rätt. Man behöver inte en massa accessoarer när man bär rött. Klänningen kommer ändå ta all uppmärksamhet.

Jag hatar köpstopp.

Ni är bäst

image1410
Villan rakt fram, inte den till vänster, är våran hihi! Se så vacker himlen är just nu. Bilden togs för 5 minuter sedan.

Jag vill ägna detta inlägg till er. Mina älskade läsare. Kan inte förstå hur ni har gått och blivit så många. Och att ni verkar så fantastiskt underbara allihop! (Ja de allra flesta i alla fall) Ni får mig att le åt era söta ord.
Jag vet att jag är dålig på att svara på era kommentarer. Det finns tyvärr inte tid om jag ska hinna blogga så mycket som jag gör, och det vill ni väll? Men jag läser allt och direkta frågor brukar jag alltid försöka svara på.

Tack för att ni finns, ni är vardagslyx för mig.

Me and my boy


Ny update! Något längre än de brukar vara, hoppas ni orkar lyssna! Haha

image1409
Sen måste jag bjuda på denna bild på Theo. Han ligger och sover och kramar om mitt ben just nu, awww. Det om något är kärlek.

Du är våren

image1408
Du är våren
Du är längtan
En kylig vind
En brännande värme
Du är en början
Du är chansen att börja om


Blev lite poetiskt av någon anledning. Hoppas ni inte skrattar åt mig.
Ashley var fin ovan.

Frågor om bloggande

Bestäme mig för att dra med datorn till stan så sitter nu och svarar på en enkät om bloggar som Maria utmanade mig att göra. Enjoy!

1 - Hur länge har du bloggat?
I lite mer än två år. Började med en personlig blogg i februari 2006, startade denna november samma år.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
Ingen aning, visste först inte ens om att den existerade. Det var en artikel i Veckorevyn om bloggande så det fick mig att börja!

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Silverfisken, älskade hans sätt att skriva! När han bytte till metro så började jag läsa hans blogg allt mer sällan och nu händer det nästan aldrig...

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
De känns ganska trista haha! Skrev inte med hjärtat, tycker att bloggen är tio gånger bättre nu än vad den var i början.

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Oj ingen aning! Men de är många. Har nog ca 15 på bloggkoll som jag läser varje inlägg. Sen är det jättemånga andra som jag läser lite då och då.

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Jag vet inte... det är nog ganska 50/50 på mode och dagbok tror jag.

7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Vad svårt, Hanna Fridén kanske. Hon är mycket vassare än mig haha.

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Jeni och jag tycker lika om det mesta har jag märkt hihi. Och vi båda älskar att fotografera!

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?

De tycker att det är roligt! Nästan alla jag känner läser den haha. Kanske att jag spenderar lite för mycket tid på bloggen, men äsch det har väll ingen dött av?

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ingen har sagt det motsatta i alla fall.

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jag tror att jag har hittat vad som känns bäst för mig och vad som läsarna accepterar. Myket privat men inte alldeles för mycket.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Sex är väll en grej jag aldrig skulle skriva om. Sen skriver jag inte om saker som skulle kunna såra folk jag känner, försöker inte i alla fall.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Jag bloggar inte för att få bekräftelse. Men visst är det roligt när folk gillar mina bilder, stil och hur jag skriver! Alltid bra för självförtroendet.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Till viss del absolut, man ger ju en del av sig själv. Men helt och hållet går inte, då hela jag aldrig skulle få plats i en blogg haha.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Jaaa absout! Jeni tillexempel som jag ska åka till nästa helg också. Och så Tobbe, Minna, Kenza, Maria (aww tack för det du skrev om mig du är lika söt du!), Elin och Jennie. Sen är de ännu fler så nog har man fått träffa på folk! Förlåt att jag inte länkar blev så många haha.

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Det tror jag tyvärr absolut.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?
Jo vissa kommentarer har varit riktig grova. Men då har jag ringt någon vän och så mår jag bättre igen. Det är bara att strunta i de falska, avundsjuka jävlarna.

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar
Jag fick ta bort ett inlägg nyligen som jag skrev onykter, det var en riktig tabbe av mig och ska försöka hålla händerna ifrån datorn nästa gång jag dricker!

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
De elaka kommentarerna, förstår inte hur de orkar.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
Jag hoppas på det. Som det ser ut nu vill jag aldrig sluta. Jag är ju äldre då och det kommer nog märkas i mina inlägg. Man förändras ju som person hela tiden.

21 - Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
Det gör den ju redan. Kolla bara media, de lämnar inte bloggarna ifred. Vi är så mycket större nu än förut då allting hände inne i bloggvärlden. Den påverkar resten av folket också nu.

22 - Avslutningsvis : Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Det har förändrat mitt liv totalt. Jag får skriva varje dag vilket jag älskar. Jag får göra en massa roliga saker som jag aldrig skulle ha fått uppleva annars och bäst av allt - alla nya vänner man har fått! Sen alla ni läsare som är så fantastiska. Ni får mig att må bättre. Jag är lyckligare än jag någonsin har varit tack vare er.

23 - Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
Jag har fått tillgång till så många fler människors liv och det finns plötsligt så mycket mer inspiration överallt!

24 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
Jenna, Jeni, Sandra, Niffin och Tobias

Torsdag

image1407
Idag ska jag till stan och bli rånad på studiemedel. Fy alltså! En jävla kurs på typ 5 veckor ska man behöva betala 700 kronor för! De är galna, rent utsagt skadade. Sen måste jag hitta en present till mamma också som fyller år idag. Grattis mami! (Nej det blir inte det du trodde att du skulle få, tråkigt ju!)

Sen blir det att åka hem och plugga till tentan.. Hoppas att böckerna finns bara. Jävla idioter som jobbar på bokhandeln. Har försökt ringa sedan igårkväll, men hela tiden så kommer en telefonsvarare som säger att det är mycket kunder inne i butiken just nu. Ofta att det är det klockan tio på morgonen en torsdag! Sitter väll och dricker kaffe eller något. Så om böckerna inte finns blir det utskällning! Yes, jag kan vara hård när jag vill haha.

Fick ingen bra outfitbild idag, fina
halsbandet syns ju knappt. Sen ser toppen ut som en vanlig tröja men den har ett jättefint mönster. Lånat av syster, det har du väll inget emot tösen? ;)

Topp - Zara
Halsband - Maria
Kjol - Sandberg
Tights - H&M
Skor - Forever 21


Dagens låt: Mark Ronson feat Amy Winehouse - Valerie



...

21

image1406
Just nu går annonsen för filmen 21 högst upp på min sida. En film som jag är väldigt sugen på att se! Jag och min
syster är två riktiga spelgalningar och har varit sedan vi var små. Vi brukar alltid spela på alla automaterna på finlandsbåtarna och göra av med alla våra småpengar haha. Så hur vore det inte att få åka till Las Vegas? Me want!

Filmen handlar om en kille som behöver pengar till collage och därför helt oskyldigt kommer på ett sätt tillsammans med några andra hur de kan tjäna mycket pengar. Men som vanligt när det handlar om pengar så slutar människor tänkta rationellt...

Åh vill se! Hihi

Ge mig

image1405
Tre klänningar som alla är välkomna hem till mig. Finns att köpas hos
eluxury.

Nu ska jag sova, imorgon måste jag iväg till Odenplan och köpa skolböcker. Vi hörs då! Synd att Jenna håller till på Åland these days, annars hade du fått bjuda på en fika! Haha

Redlove

image1404
Fotograf: Oscar Falk Från:
Lundlund

Jag har gillat lundlund ett tag nu. Men inte längre. Nu är jag förälskad.
Bilden ovan är helt fantastisk.

Jag gillar hur hon sitter på kanten till en klippa där hon när som helst kan ramla ner, men allt hon tänker på är att klänningen inte ska flyga upp. Sen val av färg på klänning. Inte röd. Utan RÖD. Sådär så att man plötsligt inte vill gå i någon annan färg.

Men nu har jag babblat tillräckligt, det är ju Grey's!

Min Theo


Nu får ni ett videoklipp med 100% Theo! Flera har bett om det, andra har klagat på att det har varit för mycket hund. Ni kan klicka er vidare till en annan blogg istället eller läsa inlägget nedan ;)

Vilka smarta ska se på Grey's Anatomy ikväll då?

Nya halsbandet

image1403
Nu har halsbandet från
Maria kommit! Det är verkligen jättefint.

Ojdå, mamma tjatar om att vi ska till Ica Maxi, vi hörs när jag kommer tillbaka! Ciaaaaao

Budgetönskeoutfit

image1402
Just nu har jag totalt köpstopp. Inga undantag. Så därför består mina önskeoutfits även i budgetvarianter just nu.
Som ovan, hur vårigt fin skulle man inte vara om man gled runt så? Allting är från H&M

Dagens låt: Nevermind the phonecalls - Kyle XY Soundtrack

Promenad i vårsolen

image1400
Maria fick mig att testa på att leka med lager igen, var ju länge sedan sist.
Vart passar bättre än ute i det fina vädret? Hihi, mjukisbyxor för hela slanten också.

image1401
Jag hade på mig väääärldens största brillor! Haha de låg närmast och det var sol ute, klaga inte.
Theo var lika söt som alltid!

Men nu slut på det roliga, måste få klart hemtentan. Men nu är det nog bara en sisådär 100 ord kvar, avslutningen alltså. Sen är jag ledig till imorgon då tentapluggandet börjar. Sommarlov snart? Snälla?

Grattis älskling

image1399
Det är helt sjukt hur fort tiden går! Min älskade pojke blir 7 månader idag. Snart vuxen!

Så till frukost fick han extra gott, torrfoder ofcourse men lite andra mumsigheter också. Jäklar vad han åt!
Nu ska vi ut på en långrunda i det fina vädret, drar med mig kameran. Sen blir det att plugga till hemtenta. Måste även hinna med att köpa present till mamma som fyller år imorgon! Mycket på gång alltså.

Vi hörs lite senare!

Nicole gör en MK

image1398
Nicole syntes komma hem med barnkläder, undrar till vem? Haha!
Tycker inte ni också att den här stilen känns väldigt Mary-Kate Olsen? Med Brillorna och väskan från Chanel. Dock var detta även en typisk stil för Nicole själv när hon kämpade som mest med sina ätstörningar. Det senare året har hennes stil känts mer
klassisk. Vilken föredrar ni? Jag gillar båda.

License to wed

image1397
Åh ni måste se den här filmen den är så rolig! Speciellt när de ska ta hand om robotbebisar.

Handlar om ett par som är jättekära och ska gifta sig. Men för att få gifta sig i den kyrka som de vill måste de utföra en massa tester för att se att de verkligen hör ihop. Tror att många par i verkliga livet skulle behöva detta med tanke på hur många skilsmässor som sker... Fan tragiskt!

Jag tror att det finns en för alla, men att vi idag ser att det finns så många andra alternativ att vi skiter i att kämpa för kärlek och på så sätt förlorar den som det är meningen att man ska vara tillsammans med resten av livet.
Jaja, läggdags för min del. Natti natt!

Veckans blogg - Svartvitlila

image1396
Veckans blogg går till modemedvetna
Victoria som råkar bo i Haninge precis som mig men som jag aldrig har träffat.

Hon har inte en typiskt svensk stil utan sticker ut lite mer - vilket jag gillar. Dock följer hon trender av rent intresse och skriver om vad hon tycker och tänker i sin blogg.

Men det är just skrivandet som är hennes allra starkaste sida. Hon är grym. Om ni väljer att gå in på hennes blogg (som jag rekommenderar er att göra) skumma inte bara igenom inläggen. Ta er tid att läsa det hon skriver, för det är då det blir som allra bäst!

Nu ska jag se License to wed med min älskade Mandy Moore i huvudrollen. Vi hörs efter filmen!

Giorgio Armani

image1395
Jag har börjat tjata om kavajen, och vi kan lugnt säga att jag kommer fortsätta.
Den från Acne är jag medveten om att jag inte kommer kunna köpa.. Alldeles för mycket utgifter i april och maj, men en rolig tid framöver!

Hur som helst. Den ovan var snygg också, men förstås antagligen ännu dyrare än Acnes variant.
Gillar hur de har blandat frisk med stiligt och sommarledigt. En kombination helt i min smak!

Kom till mamma

image1394
Som de flesta av er nog redan vet så blev ju min mobil snodd i fredags. Som tur är så har jag världens bästa försäkringsbolag som kommer ge mig nästan hela beloppet tillbaka! Förlorar bara självrisken på 800 kronor. Så nu har jag beställt en ny telefon som är snäppet bättre som plåster på såren.

W910i som ni ser ovan. Hade egentligen velat ha den i rött men den var tyvärr slut. Är musikmobil jag är ute efter i första hand och det är denna. Toppen! Borde vara hos mig inom några dagar. Tills dess har jag min gamla från 2003... Den har så dåligt batteri att om jag tar ut den ur laddaren i mer än fem minuter så dör den. Yeah great! Men nu går det att nå mig i alla fall, när jag är hemma det vill säga.

Mysdag

image1393
Onyttigt javisst, men fytusan vad gott! Har skrivit på hemtentan så tyckte att jag kunde förtjäna ett avbrott. Med pizza, choklad och senaste numret av VeckoRevyn får man det ultimata vardagslyxet.
Hur ser er dag ut?

Inne och utelista nr 3

INNE

  • Vårväder
  • Kanelbullar
  • Mönstrade tights
  • Sommartid
  • Slitna jeans
UTE

  • Att klaga på min inne och utelista
  • Skor på hundar
  • Bittra människor
  • Tjata om träning inför beach 2008
Nu ska jag trycka i mig en pizza, vi hörs sen!

Förra veckans

image1392
I söndags var det ju inte så lätt (läs omöjligt) att lägga upp några inlägg. Så ni får istället idag rösta på förra veckans outfits nu! Vilken föll dig bäst i smaken?

Önskeoutfiten

image1391
Denna gjordes igår, något vill man ju hitta på när bloggen inte tar upp sin tid. Solen sken och det skulle ha varit en perfekt outfit. Idag är det kallare och molnigt... men hade jag chansen skulle jag klä mig så här ändå!

Allting kommer från världens bästa nätshop, om man skulle ha råd.
Eluxury som jag har önskat från så många gånger förut.

Dagens låt: Marianas Trench - Alibis

Måndag trots Tisdag

image1390
Jaaa man får blogga igen! Hihi. Känns väll lite sådär att det är borta i mer än två dygn och sen... går de tillbaka till det som var innan. Haha! Jaja, då kör vi igen. Har saknat er sötnosar. Vad jag har hunnit med är att dansa en massa med syster, lekt med Theo extra mycket och testat nya saker i photoshop. Sen har jag varit i skolan förstås, men nu är jag ledig till nästa onsdag! Dock tenta då så blir en pluggvecka.

Så gårdagens klädsel ovan, idag blir det mjukisar.
Topp - Topshop
Cardigan - Vero Moda
Jeans - H&M
Halsband - Kappahl
Skor - Nike

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!