Pasta med kött


Lite bilder från middagen hos Orvokki och Esko idag. Alltid lika trevligt att vara där! Vi pratade mest om det kommande valet. Det gick en debatt på teven mellan partierna. Vi blev alla irriterade över hur de avbryter varandra hela tiden. Och istället för att säga hur saker och ting kan bli bättre anklagar de dem andra partierna för att göra fel. Man blir så less. Orkar inte ens kolla på dessa debattprogram. Man får inte ut ett skit av dem. Blir bara irriterad.

Det var förresten gott med riktig mat för en gångs skull! Vi har blivit lite dåliga med det nu när mamma och Harry är i Turkiet. Panpizzor och toast har vi levt på. Inte riktigt okej. Men imorgon blir det att köpa grillad kyckling!  

Tisdag med Chribba


Här har ni dagens outfit! Ovanligt färgglad för en gångs skull. Esko var snäll och körde hem oss så vi passade på att svänga in på McDonalds så jag kunde lämna mitt cv. Jag märker verkligen hur länge jag varit borta från arbetsmarknaden. Jag brukade vara stencool och äga på varje arbetsintervju. Lugn och världsvan. Om jag fick en intervju så fick jag även jobbet. Varje gång. Men idag, bara när jag skulle lämna mitt cv, så höll jag på att dö av nervositet. Det där måste jag verkligen få bort om jag får en intervju. Man vill inte direkt sitta där inne och stamma.
Chefen; Varför ska du jobba hos oss Maria?
Jag; Va? Ehh.. jag vet inte ehh... jo alltså, joo men.. kan jag få lite vatten?
Haha! Nejdå, det ska nog gå bra. Först måste jag bara få en intervju. Så vi håller tummarna.

Klänning - Gina
Kofta - H&M
Väska - Stradivarius (om jag minns rätt)
Klocka - Guldfynd
Skor - DinSko

Middag hos Chribbas farmor och farfar


Nu är jag och Chribba hos Orvokki och Esko. De håller på och gör mat så jag passade på att skriva ut mitt cv och nu att blogga. Bilden är från sist vi var här. Efteråt blir det att dra till McDonalds med Jackie för att lämna CV't. Så lär jag få jobb där. Braaa skit. Maria behöver pengar.

Nej nu ska jag se på när Theo leker med Casper, en hund som också är här på besök. Fast de verkar ha tagit en vilopaus just nu. Vi hörs!

Mina böcker är här!


Idag kom mina skolböcker och boken Guccikrigen som jag fick med nästan gratis när jag köpte dem. (För 19 kronor.) Idag har jag även gjort första skoluppgiften. Skrivit en a4 om ett barndomsminne. Jag skrev om när jag ramlade och slog i ögonbrynet så att jag fick sy fyra eller sex stygn. när jag var sex år gammal. Minns inte hur många stygn det var men annars minns jag nästan allt från den dagen. Blev klar med uppgiften väldigt fort, måste bara förkorta den lite för nu är den något länge än en a4. Den ska inte vara inne förrän den 13e september så jag kommer läsa den igen någon dag innan det. Då brukar man alltid se det man skriver ur en annan vinkel, göra några ändringar och på så sätt blir den bättre. Ett tips till er som också gillar att skriva! Ikväll ska jag sträckläsa Nobels testamente så att jag blir klar med den. Imorgon blir det läroboken "skriva med kropp och själ". Tror att den kan vara himla intressant.

Nu ska jag och Chribba till Ica Maxi för att handla mat. Kommer in med dagens outfit när vi kommer tillbaka om jag hinner. Annars blir det efter att vi varit hos Orvokki och Esko. Later!

Ny dator till Anna


Bild från siba.se
Mamma bad mig beställa en dator eftersom hon är i Turkiet med Harry och inte kan göra det. Annas dator har nämligen kraschat. Inte särskilt konstigt då den var väldigt gammal. Så nu ska Anna bli med bärbar precis som mig. Härligt, då kan vi sitta mittemot varandra och nörda oss. Det blev en från Acer för 5495 kronor. När den kommer lär jag bli väldigt avis. Min dator är gammal och värdelös. Krånglar hela tiden. Men först måste jag få jobb innan jag kan beställa något sådant. Alla har inte flyt som min lillasyster som bara behöver betala för halva datorn. (Eftersom att min fortfarande fungerar tänker inte mamma köpa någon ny dator till mig)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Kommer in med en outfit senare.

100831

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Hem till Orvokki och Esko för fika med Chribba
Dagens kändis:

Jag gillar verkligen Ashley Tisdale's outfit

Dagens plugg: Ska skriva en a4 om ett barndomsminne
Dagens låt: Robyn - Hang with me
Dagens önskan: Att min fot blir helt bra snart
Dagens smink och hår: Brunaktig ögonskugga, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt
Dagens väder: 17 grader och sooool

Australia


Jag och Chribba har precis sett på filmen Australia. Han tyckte att den var seg, jag tyckte att den var lika magisk som första gången jag såg den. Men nu är det dags att sova. Det är en dag imorgon också och hela det där köret.

Godnatt raringar!

OMG cat


Haha alltså fy fan vad jag älskar den här reklam! Så söööööt.

Låg precis i soffan och läste Nobels testamente. Ja boken då, inte hans testamente. Men det kanske ni förstod. Jag blev oerhört trött och trodde att jag skulle somna. Undrar om jag inte har vitaminbrist för det här fungerar inte. Nej nu ska jag beställa en bärbar dator åt mamma. Vi hörs!

Pizza är gott


Mycket bilder på Anna idag, men sånt är ju aldrig fel! Vi har en pizzeria bara fem minuter från vart vi bor. Så det blev att köpa middag därifrån. Himla gott! Sparade halva till Chribba. Han är van vid att få mina leftovers.
Nu har Anna åkt till båten. Jag vill ocksåååå. Livet är orättvist ;)

Snart ska jag och Chribba ringa Orvokki och Esko (hans farmor och farfar) och fråga om vi kan komma över för fika imorgon när Chribba slutat skolan. Länge sen man träffade dem... och jag behöver skriva ut mitt CV. Så två flugor i en smäll. Härligt. Nu ropar min bror, så vi hörs!

I would rather hurt than feel nothing at all


Min snygging håller på och testar kläder för kvällen nu. Då hon ska på kryssning. Hon väljer mina kläder, mina finaste kläder. Och jag är snäll och bara nickar och säger "visst ,visst låna på". Jag menar, jag ska ändå bara gå hemma i mina mjukisar med Theo som sällskap. Mina söta klänningar förtjänar en natt ute. Eller på båten då.
Börjar bli lite avis nu. Men samtidigt är det skönt att ta det lugnt också. Chribba lär komma över senare. Jag funderade på att spela lite poker, men är faktiskt inte så sugen. Har tappat det där helt. Men det kommer nog tillbaka när jag får mina pokerböcker. Vilket påminner mig, dags att planera med Jenny hur vi ska göra. Om hon skickar mina grejer eller om jag åker dit och hämtar dem. Det vore trevligt att ha garderoben tillbaka snart. Och hon ser nog framemot att ha lite plats i förrådet igen...

Se non vai via... Il mondo e' qui


Bilder från weheartit.com

Jag blir så fotosugen av bilderna ovan. Det har slutat att regna så blir nog att ta med kameran på promenaden senare. Man kan få så fina naturbilder efter regn.

Idag är jag lite kärlekstörstig känner jag. Vill ha närhet och känna mig älskad. Visst har man sånna dagar ibland? Får väll gå och kramas med Anna eller något. Annars vill Theo alltid gosa. Tur det!

100830

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Förhoppningvis kommer mina studieböcker så jag kan börja plugga. Är avis på Anna som ska på kryssning med jobbet idag
Dagens kändis:

Vackra Mary-Kate Olsen för tidningen Marie Claire

Dagens serie: Pretty little liars, sista avsnittet. Sen blir det lång väntan till januari.
Dagens låt: Shakira - Waka waka
Dagens vill ha: En cappuccino
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 15 grader och regn

Dance is all I wanna do


Jag och Lind drog som sagt till Solidaritet igår. Anna ville följa med men valde att vara duktig och åka hem då hon skulle jobba idag. Vi kom in på krogen utan att behöva visa leg. Det har jag aldrig varit med om. De frågade oss bara hur gamla vi är. Solidaritet som brukar vara hårdast av alla med att kolla leg och att man inte druckit för mycket. Kanske hänger vi där för mycket eller något haha.

Trevligt var det hur som helst! Vi dansade en massa och senare på kvällen mötte vi Joel (inte gröna lund Joel utan en kille från Tumba) och Chris. De som var på Rhodos samtidigt som oss. Men då var jag redan trött efter en lång dag och beslutade mig snabbt för att åka hem. Lind stannade kvar klart längre. Min partypingla. Jag träffade förresten en läsare på Solidaritet igår. Andra gången det händer. Mina läsare har bra smak på uteställen!

Nu ska jag fortsätta att titta på Pretty little liars. Ligger på avsnitt åtta av tio. Tråkigt nog verkar det vara en sommarserie. Den har gått nu under sommaren och nästa säsong kommer först nästa sommar. Så det blir lång väntan. Men än har jag tre avsnitt kvar att se.

Update; Pretty little liars kommer tillbaka i januari. Bättre det än nästa sommar! Det stod fel på sidan jag fått information från.

En dag på Grönan


Grönan igår var trevligt! Insane var insane haha. Vi åkte den två gånger. Andra gången spårade den totalt. Snurrade runt heeela tiden. Jag och Lind trodde att vi skulle spy haha.

Efter att ha åkt en del mötte vi Joel och hans vänner som hade 7-kamp. Ja inte 5-kamp. Härliga killar! Vi satte oss och tog några drinkar ihop innan de drog till en pub, Anna som skulle jobba dagen efter drog hem och jag och Lind åkte vidare till Solidaritet. Mer om det senare! Nu är jag trött.

Lördag med grönan och utgång


Här har ni dagens och kvällens outfit! Vi har verkligen underbart väder här i Stockholm idag. Solen skiner och det är precis under 20 grader. Så det blir väll idag man säger hejdå till sommaren kanske. Tur att jag har en heldag utomhus inplanerad!

Ska läsa lite bloggar innan jag rör mig mot bussen. Vi hörs igen imorgon snyggingar!

Klänning - Salt
Armband - Annas
Skor - DinSko
Bandage - Mammas (Hehe)

I'm just trying to find the better part of me


Det är ett trött hus jag lever i just nu. Fast Chribba har tagit sig upp och sitter nu här bredvid mig. Han blev förälskad i en bloggtjej och hoppas väll att jag ska läsa hennes blogg igen. Theo ligger i min famn och sover över min arm. Lite svårt att skriva.

Jag har bestämt mig för att låta foten vara lindad idag på grönan. Den gör lite ont och en del attraktioner är ju påfrestande för foten. Men sen kommer Lind ha den i sin väska när vi drar ut. Blir nog Lobby tror jag. Fast jag har inte fått något sms om att vi står med på listan. Undrar om jag inte skrev upp oss fel. Jag råkade i alla fall skriva min mail på Cissis namn och så tvärtom. Men det borde ju inte vara så viktigt? Nu ska sminket komma på!

Gröna lund med Lind och Anna


Idag blir det Gröna Lund! Äntligen. Jag och Cissi har planerat hur länge som helst att vi ska dit och se när Anna jobbar. Men det har alltid kommit något ivägen. Var på väg att vi inte skulle kunna åka idag heller, pga min förbannade fot. Jag tog bort bandaget igår när vi bastade. Då gjorde den lite ont. Jag kan gå på den helt nu, men om jag råkar skaka till den gör det ont. Så nu sitter jag och funderar på om jag ska ha den lindad på grönan. Men vi ska ut efter.... så ja vi får se. Ska testa och se hur den känns. Joel, en killkompis berättade att han också ska till grönan idag. Han ska dit med med några killkompisar för att spela 5-kamp. Ska bli kul att kunna säga hej till honom. Vi ses så sällan.

Klockan tre kommer Dennis hit för att passa Theo. Han är så snäll! Då måste jag åka in mot stan. Ska möta Cissi i slussen klockan fyra. Anna slutar jobba klockan fem så då hinner vi se henne jobba. Men hon skrev att hon står vid ett tråkigt spel idag. Efteråt åker hon attraktioner med oss. Hon har gett mig och Cissi gratis inträde och 15 fribiljetter var till attraktioner. Själv har hon ett gult kort eftersom hon jobbar där och får åka allting gratis.
Ska bli en rolig dag!

Duellen - Shakira vs Megan


Ny duell! Shakira vann mot Nicole med 9 röster mot 2. Den här gången möter hon Megan. Vem får din röst? Blondinen Shakira eller brunetten Fox?

Anna kom hem för en halvtimme sedan. Vi åt pannkakor som jag lagat. Hälften blev bra och hälften dåliga. Skyller på mammas värdelösa stekpannor. Saknar min i Italien! Anyway. Nu har vi satt igång bastun och tänkte avsluta fredagskvällen med en redbull vodka. Vi hörs igen imorgon raringar!

I don't care if I break, at least I'll be feeling something


Jackie (höger i bilden) kom över för en timme sedan för att prata lite. Vi satte oss på terassen och pratade ikapp. Var några dagar sedan vi sågs sist nu. Och då bara en snabbis när jag var ute med Theo. Hon bor i samma område som mig så det är dåligt att vi ses så lite. För er som inte vet vem hon är så är hon Chribbas exflickvän. De är fortfarande vänner vilket är skönt. För jag vill ha kvar Jackie i mitt liv! Hon ska förresten kolla om jag kan få jobb på det McDonalds som hon jobbar på. Det är tydligen väldigt många som precis har slutat. Det ligger bara fem minuter med buss härifrån så tänkte att det kunde vara ett perfekt jobb undertiden jag studerar. Sen är McDonalds bra att ha på sitt CV. Visar att man är stresstålig. Blir kassajobb om jag får det. Nu håller vi tummarna!

Hon gick förresten precis och jag ska ställa mig och laga pannkakor till mig och Anna. Hon borde vara hemma om någon timme skulle jag gissa.

I'm in the corner watching you kiss her


Idag kom säsong 4 av House på posten. Jag ligger fortfarande i början på säsong 3. Men då jag beställde skolböcker från cdon passade jag på att beställa House också. Man får ju allt på samma frakt. Men skolböckerna dröjer tyvärr. Hoppas de kommer i nästa vecka i alla fall. Vill börja studera!

Nu drog Chribba ut med några vänner. Anna lär inte vara hemma på flera timmar. Så vad kan lilla jag hitta på då? Det blir väll att se någon serie som vanligt ;) Som ni ser på bilden går jag runt i mjukisar. Livet är bra härligt.

Veckans blogg - Sofie


Sofie skriver en personlig blogg med mycket bilder. Hon är 19 år och bor i Kiruna med sin pojkvän. I bloggen får du följa hennes liv. Bara att börja läsa!

Nu kom Chribba hem från skolan så ska fråga ifall han vill gå på promenad med mig och Theo. Det blir ingen shopping förresten. Hittade en söt klänning i Annas garderob. Det gäller ju att bära något som både fungerar på Grönan och på krogen. Det gör den nog! Ni får en outfitbild imorgon innan jag drar.

They say bad things happen for a reason


Bild från lookbook.nu

Hur snygg stil? Jag skulle gärna kopiera den rakt av. På tal om det, eller inte om att kopiera utan shopping. Jag ska till Haninge centrum lite senare för att leta kläder till imorgonkväll. Är så trött på de kläder jag har här i Sverige. Har ju det mesta fortfarande i Italien. Jag och Anna har inte riktigt samma smak i kläder så finns inget jag kan låna av henne heller. Typiskt. Men det betyder shopping! Hoppas jag hittar något fint.

100827

Dagens humör: Fredagsglad!
Helgens planer: Idag ska jag ut på fotopromenad. Imorgon ska jag och Cissi till Grönan där Anna jobbar. Sen blir det utgång
Dagens kändis:

Alltid lika snygga Nicole Richie

Dagens serie: Pretty little liars
Dagens låt: Sonohra - Salvami
Dagens önskan: Att det blir fint väder imorgon
Dagens smink och hår: Brunaktiga ögonskuggor, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt.
Dagens väder: 17 grader och sol, lite moln.

Vill du bli veckans blogg?


Länge sedan vi hade veckans blogg. Som vanligt nominerar ni er själva eller någon annan. Så väljer jag ut en blogg som får ett eget inlägg!

Har precis kollat på House med Chribba. Vet inte vad vi ska hitta på nu. Jag är sugen på att se ett till avsnitt av serien Pretty little liars, men jag tror inte riktigt det är hans typ av serie. Så vi får hitta på något annat. Anna jobbar till stängning på Grönan och ska sedan ut med vänner. Så hon kommer inte hem på länge. Tråkigt.
Vi hörs igen imorgon kära läsare!

Andra videoklippet från Rhodos


Jag kom på att jag glömt visa det här klippet från Rhodos. Kanske inte världens roligaste men ändå. Vi är på väg till gamla stan och håller på att bli påkörda. Linds fel, hon vägrar att gå på trottoaren. Sen är hon bröstfixerad tror jag. Filmar mina bröst istället för ansktet och avslutar med att säga att hon stirrade på en tjejs bröst. Hur som helst, enjoy!

Nu ska jag och Chribba äta köttbullar med makaroner. Var evigheter sedan jag gjorde mat så känner mig duktig. Trots att det är matlagning på nivå 1.

Sommar 2010




För två veckor sedan så gjorde jag en fotobok på Fujidirekt. Och idag kom den! Det är en massa foton från sommaren som varit. Tänkte att det kunde vara ett roligt minne. Istället för att alltid ha alla bilder i datorn. Så fler fotoböcker lär göras.

Nu kom Chribba hit så jag slipper vara själv, woho! Så kanske dags att sluta nörda sig vid datorn.
Vi hörs senare raringar.

Your heart is so cold and now I'm freezing


Jag älskar den här bilden på Anna. Ljuset och blicken speciellt. Hon är så snygg!

Passade på att se ett till avsnitt av Grey's Anatomy. Vad ska man annars göra när man är hemma själv? Men nu ska jag ta ut Theo på en promenad. Hade tänkt ta med mig kameran men det har börjat regna. Känner inte för att förstöra min baby. Så det får bli att ta med den ut morgon istället, om det är bättre väder då. Vi håller tummarna att det är fint väder på lördag. Då jag och Lind ska till Grönan!  

When they're gonna stop breaking my heart

Allting från net-a-porter.com

Dagens önskeoutfit är en blandning av sommar och höst. Ungefär som dagens väder. Jag tycker att klänningen är oerhört söt och romantisk. Väskan är en klassiker från Mulberry, vem vill inte äga den?

Har precis sett ett avsnitt av Grey's Anatomy. Ligger nu i slutet av säsong 5, har börjat komma ikapp. Väntar just nu på brevbäraren. Har jag tur kommer mina böcker och säsong 4 av House redan idag eftersom jag beställde dem så tidigt igår. Men vi får se. Senast imorgon borde de vara här i alla fall.

100826

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Har ännu inte bestämt mig vad jag ska hitta på idag. Blir nog en rätt lugn dag.
Dagens kändis:

Ashley Olsen ovanligt lik MK (i alla fall på vänstra bilden) i tidningen Fashion

Dagens serie: House
Dagens låt: Sonohra - Baby
Dagens önskan: Att min iPhone 4 kommer snabbare än om 8 veckor
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 16 grader och molnigt, lite sol

Inne- och utelista nr 54


Haha kolla vad tjock Theo ser ut på bilden! Mamma som tog kort på mig och Chribba i Finland.

INNE

- Att jag kommit in på utbildningen! Kreativt skrivande på distans
- Att
Emelie övertalade mig att följa med på Blogawards i alla fall. Hon, jag och Jessica ska ha så roligt!
- Sommar 2010, den har verkligen varit underbar!

UTE

-
Att hösten är här. Jag gillar hösten, men känner mig inte riktigt klar med sommaren ännu.
- Det är svårt att få jobb. Men jag söker vidare.
- Att alla jobbar eller går i skolan nu. Vem ska jag umgås med på vardagar?

Shimmy shimmy


Den här busungen har jag lekt med precis. Han gillar även när man lägger hundgodis i en boll som har små hål. Så snurrar han på den tills godisbitarna kommer ut. Ser så gulligt ut!

Idag har jag gjort lite nytta. Jag har fixat användarkonto på nätsidan skolan har. Så att jag kan se när det händer nya händelser och liknande. Längtar tills mina böcker kommer så jag kan börja läsa! Jag har saknat att studera, speciellt svenska. Skriva och läsa är två intressen som ligger varmt om hjärtat. Men då jag inte har läroböcker ännu ska jag istället lägga mig i soffan och läsa Nobels testamente av Liza Marklund. Kommer nog in med ett sista inlägg senare!

Det är ju jag som är storasyster... inte hon


Som jag skrev i mitt första inlägg idag så tror Anna att jag glömmer saker lätt. Vilket jag försig också gör. Men vanliga rutiner har jag koll på, men hon fortsätter ändå att påminna mig. För någon timme sedan när jag gick på toaletten fann jag lappen ovan på toalettstolen. Man skulle kunna bli irriterad, men hon är ju söt.
Så dags för mig att vattna lite blommor!

Iphone 4 beställd


Bild från
apple
Min Nokia E71 blev stulen i våras på klubben Le Banque i Milano. Jag blev ledsen men hittade en rosa skönhet som bara kostade 1000 kronor. Fast för mig gratis, då jag fick den på försäkringspengarna. Den hade också tangentbord vilket jag gillar. Men problemet är att den inte har ÅÄÖ. Vilket var okej i Italien men störande här i Sverige. Så istället har jag nu beställt Iphone 4, hur skulle jag kunna hålla mig? Vill fortfarande ha Comviq så jag får leva med att det kan ta upp till 8 veckor innan jag får den. Ska bli skönt med abonnemang igen, jag är inte så mycket för kontantkort. Även om mobilräkningen lär bli något högre, men det var ett bra erbjudande! Nu längtar jag allt. Får hoppas att det går snabbare än 8 veckor. Det är kö på telefonen och de skickar så fort de får in nya.

Jag har även passat på att beställa två skolböcker från cdon.com. Som tur nog inte var särskilt dyra, och verkar väldigt intressanta! Då kunde jag inte låta bli att köpa säsong 4 av House samtidigt. Sen fick jag pocketboken GucciKrigen för bara 19 kronor. Så stort paket borde anlända imorgon eller på fredag!

I wanna have that crazy love, want it running in my blood


Spotify och en pirog till lunch. Jodå, den här onsdagen är helt okej! Ska nu beställa två skolböcker som jag behöver till den första lektionen i september. Hoppas de inte är allt för dyra.

Annars har jag inte så mycket att skriva om. Har en fuldag idag, går i mjukiskläder och glasögon. Theo sover sött på soffan och det regnar inte längre. Tur det då det snart är dags att ta ut honom på en promenad. Men först, ett till avsnitt av House!

I keep dancing on my own


Fina Anna från fotograferingen i måndags.

Idag regnar det och är kallt. Höst? Absolut. Men man ska inte låta humöret gå ner för det. Anna är i köket och diskar en kastrull. Hon har gjort matlåda till jobbet. Hon verkar även tro att jag är efterbliven. "Glöm inte att ta in posten när den kommer. Glöm inte att ge Theo mat."
Nämen oj! Han har inte fått mat på en vecka, inte konstigt att han är så trött...

Another craving


Yes
Andreas it's you I'm looking for.

Cravings?


Jag och Anna är små gottegrisar och bakade chokladmuffins. På Björklundvis ska det i ingredienserna finnas Malibu och ananasjuice också! Ja inte i muffinsen. Men i en drink bredvid! Nam nam.
Sen om man tycker om att äta smeten blir det inte många muffins... men goda!

Nu sitter vi i killarnas rum då de inte är här. Det är bara jag, Anna och Theo. Anna vid Dennis dator och jag med min bärbara i hans säng. Vi har det bra alltså. Musik från spotify förstås. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på. Anna jobbar och Chribba har första dagen i skolan. So I'm all alone. With my dog.

Smile, the camera is watching you


Här får ni två bilder till från igår. Cornelia ville också vara med på fotograferingen!

Jag och Anna har varit på Ica Maxi nu. Mamma gav oss pengar att köpa mat för. Vi ska lämna tillbaka kvittona till henne. Jag undrar vad hon säger när hon ser vad vi köpt. Idag blev det Billy's piroger och pizzor. Plus glass. Jag som trodde att jag skulle kunna gå ner i vikt dessa två veckor. Äsch då, man lever bara en gång. Då kan man lika gärna få frossa lite. Jag undrar hur det blir när jag flyttar hemifrån igen. Michele var den som såg till att vi köpte bra mat. Jag får väll bli klart mer mogen innan jag flyttar till en egen lägenhet igen.

Nu ska vi göra chokladmuffins!

You can make it feel so real


Nu är jag och Anna tillbaka i Haninge. Vi kollade imorse på en film som pappa gjorde till Anna i studentpresent. En film som visade hennes musikutveckling från det att hon var ett år. Riktigt roligt! Bilderna ovan är från hemvägen. Vi var tvugna att hämta vår soptunna från dagis.

Nu städar Anna rummet och jag ska redigera bilderna från igår. Ni får se några fler senare! Roligt förresten att ni gillar bilderna jag la upp igår.

What am I gonna do when the best part of me was always you


Photoshooten med
Anna var galet rolig! Vi testade en massa nya grejer och det blev mycket skratt. Resultatet blev min bästa fotografering hittills skulle jag nog våga säga. Det är det som är så bra när man fotar med någon man står nära. Man behöver inte skämmas eller vara blyg. Bara att köra på!

Nu ska jag och Anna spela Super Mario på Wii. Vi hörs imorgon igen! Då får ni fler bilder.

Hos pappa


Jag bestämde mig för att åka till pappa och har varit här sedan fyra. Vi har ätit middag och myst med Cornelia. Nu har pappa och Birgitta åkt på bio. Så jag, Theo, Anna och Cornelia har huset för oss själva. Anna håller just nu på att göra sig iordning. Jag ska fota henne i Birgittas studio. Ska bli roligt! Har inte fotat i studion på evigheter.

Kommer antagligen in senare med bilder från photosessionen. Annars blir det imorgon.
Hoppas ni har en fin måndag!

Obsession


Mary-Kate är då alltid lika vacker! ♥

Blev inget mer bloggande igår. Chribba kom över och vi kollade på en flummig film som gick på sexan. Sen var jag så trött att jag slocknade, trevlig sällskap helt klart haha.

Anna vill att jag ska åka till pappa där hon är idag. Det skulle vara mysigt men det är ju det här med min fot. Den gör ännu mer ont. Ganska säker på att ledbandet gått av eller är på väg att gå av. För jag har precis samma symptom och ont på samma ställen som Chribba hade. Och då var det ledbandet. Vilket betyder att jag kommer ha ont i 1 - 2 månader... Fy fan! Men ska se. Kanske tar en ipren och åker till pappa i alla fall.

Ensam igen


Det blev en ganska lång promenad med Theo, tills min fot gav upp. Då gick vi hem till mig och kollade på tv och pratade ikapp allt vi missat. Blir lätt så när man inte träffats på länge. Var trevligt hur som helst. Han gick precis för att träffa några killkompisar. Så jag messade genast min bror och undrade vart han höll till. Tycker inte om att vara ensam? Det verkar nästan så. Jag tror inte att jag varit ensam sedan jag kom hem från Italien. Där jag alltid var ensam. Så det är lite obehagligt. Chribba är med några kompisar nu men skulle höra av sig senare när han är tillbaka i Haninge. Så jag tänker lägga mig i sängen och börja titta på säsong 3 av House.
Vi hörs nog senare raringar!

Promenad i solen


Jag har suttit och raderat foton på facebook. Då kom jag över den här. Från när Anna och Steffi var och hälsade på mig i Italien. Mysbild!

Nu kommer en killkompis över snart som jag inte träffat på evigheter. Vi ska ut på en promenad, tar med Theo också. Jag har varnat honom om min fot. Att vi kommer få gå låååångsamt. Tur att solen skiner!

Egoboost - recension


Igår läste jag ut Isablla Löwngrips bok Egoboost. En bok för unga tjejer, för att få bättre självkänsla.
Isabella skriver från hjärtat och det märks att hon lagt ner mycket tid på den här boken. Den är främst riktad till tjejer i högstadiet och gymnasiet. Men de flesta kan känna igen sig i det hon skriver. Om förhållanden, vänskap, att känna att man inte räcker till. Hon kommer med bra tips på hur man mår bättre och berättar om händelser ur sitt egna liv. Främst gillar jag kapitlet om det sexuella övergreppet hon råkade ut för i Italien. Där slår hon verkligen tillbaka mot alla som inte trodde på henne. Isabella är oerhört stark och samtidigt ödmjuk.
Läs boken! Den är riktigt bra.

Right now there's a steel knife in my windpipe


Kolla vilken snygg
syster jag har! Jag och mamma kollade igår igenom en massa foton. Den ovan är från förra året. Tidigt imorse åkte mamma och Harry mot Arlanda. Om någon halvtimme har de landat i Turkiet. Jag är så avis!
Det betyder att jag och Anna nu har huset för oss själva i två veckor. Laga mat, tvätta, diska, ta ut Theo etc... Men det ska nog gå! Jag har ju faktiskt varit sambo förr. Jag lär dock vara ensam mycket, så som Anna jobbar. Och kan inte åka in till stan så mycket, om jag inte vill släpa med mig Theo. Så får väl släpa folk hit istället. Och ordna allting inför skolan som börjar den sista augusti.

Where have you been all my life?


Nu har Antonia skickat bilderna från igår! Vi förade hemma hos mig och fick bråttom när vi skulle skynda till bussen. Så jag hann inte leta efter min egen kamera. Därför var Antonia den som tog alla bilder, tråkigt. Vill ju ha med henne på kort också! Den vackra brunetten är Antonias vän Gizem. Underbar tjej! Sen har vi Lind förstås, som ni redan känner till här i bloggen. Min darling.

Riktigt trevlig kväll! Vi träffade roliga människor och det var bra musik. Galet varmt på det nedre dansgolvet bara.

I'm right over here, why can't you see me?


Bilderna är tagna av
Birgitta.

Antonia har inte hunnit skicka bilderna från igår ännu. Så istället får ni foton från kräftskivan. På mig, Cornelia och farfar. Man kan lugnt säga att fotointresset är stort i min släkt.

Idag har jag bara tittat på en massa House-avsnitt. Är klar med säsong 2 nu. Foten värker något förbannat. Är det likadant imorgon får jag åka till akuten här i Haninge. Så nu håller vi tummarna att foten är mirakulöst bättre imorgon. Nu ska jag kasta i mig en ipren och göra en macka. Sen blir det mer House!

Bra jobbat Mary


Jag var ju ute igår, ska berätta mer om det när jag får bilderna från Antonia.

Igår när jag tog nattbussen hem till Haninge lyckades jag somna. Jag brukar alltid somna men vakna upp flera gånger så att jag mot slutet kan hålla mig vaken. Det tar 40 minuter hem till mig.

Men igår stängde jag ögonen vid Gullmarsplan, och tittar igen vid bussgaraget 35 minuter senare. Som är en bra bit från vart jag bor. Så jag springer av bussen med mina 12 centimetersklackar och lyckas ramla. När jag ska resa på mig igen så kan jag inte stödja mig på benet så jag ramlar igen. Och igen. Är på väg att ramla under bussen men en rar tjej hjälper mig upp. Så jag måste ta av mig skorna och gå till Statoil som tar fem minuter. Jag kan knappt stödja på benet och försöker ringa Chribba för att ha någon att prata med. Men han ligger och sover och svarar inte. När jag kommer till Statoil ser jag en taxi och tar den hem.

Idag är foten svullen och jag har pissont. Tror inte att den är bruten men blir det inte bättre får jag gå till vårdcentralen och kolla upp den. Idag skulle jag ha gått hem till farmor som fyller 65 år men det blir lite svårt att ta sig dit. Sen efteråt skulle jag och Cissi ha åkt till Gröna Lund. Så jag känner mig så där lagom glad över händelsen. Att allt alltid ska hända mig.

Svar på era frågor del 2


Här kommer svaren på resten av era frågor.

vem/vad saknar du mest från Italien?
Värmen och aperitivon.

Vem skulle spela dig i filmen om ditt liv? ;P
Jessica Alba! Hahahaha näää skoja bara. Ingen aning faktist.

Hur sminkar du dig och fixar håret till vardags?
Jag gör inte så mycket till vardags, ibland är jag helt osminkad. Ibland bara mascara. Har jag tid/ork fixar jag ögonskugga, då oftast tre olika toner av brunt. Håret har jag antingen i en slarvig fläta, hästsvans eller utsläppt.

Favoritplagg i din garderob just nu?
Min vit/svarta klänning ni fortfarande inte fått någon bild på. Illa, det kommer! Hade den när jag var ute med Lind förra lördagen men fick ingen bra bild på den. Nästa gång den åker på får jag se till att fixa en outfit också.

vad är dina planer nu när du bor i sverige? plugga, jobba, flytta hemifrån?
Jag har kommit in på en distansutbildning, kreativt skrivande. Den är på ett år. Söker även jobb och till våren börjar jag kolla egen lägenhet.

när ska du till italien och hämta dina saker och kommer du träffa ditt ex då?
Jag och mamma, även Harry kanske, åker nog dit i september. Eller så skickar Jenny mina grejer, vi får se vad som blir lättast/billigast. Jag tror inte att jag kommer att träffa Michele ifall jag åker dit.

har du kontakt med dina vänner i italien?
Var egentligen bara två tjejer jag lärde känna i Italien och de är svenskar. Janina och Emma. Janina har jag träffat en gång här i Sverige efter att vi flyttade hem och kommer garanterat att träffa igen. Jag och Emma pratar om att ses snart.

Vad har du gjort med din förlovningsring? och vad har michele gjort med sin? :)
Michele säger att han fortfarande har på sig sin. Jag har min i en ask, funderar på att sälja den.

Hur mycket klarar man av i ett förhållande tills man för nog? Hur mycket klarade du av i ditt förra förhållande?
Ganska mycket. Jag var olycklig i ett halvår och försökte att få det att bli bättre. Det var många gånger jag trodde att vi aldrig skulle göra slut. Eftersom vi alltid hittade tillbaka till varandra oavsett hur mycket vi bråkat. Men tillslut får man nog. När jag fick det dröjde det inte länge förrän jag var tillbaka i Sverige. Mindre än en vecka faktiskt.

Kommer det stunder då du ångrar att  du åkte tillbaka till sverige?
Inte ännu. Men vi får se hur jag känner när det blir kallt och regnar här varje dag haha.

Kommer du vilja åka till Italien frivilligt i framtiden tror du, eller kommer landet alltid förknippas med Michele?
Jag vet inte om jag kommer åka tillbaka till Milano. Inte pga Michele utan bara för att jag inte har någon anledning att åka tillbaka. Har fått ut allt av den staden. I så fall skulle det vara för att träffa Jenny men jag träffar henne när hon kommer och hälsar på oss i Sverige. Däremot vill jag hemskt gärna till Rom.

Har du nån ny kille (eller iallafall flirt) på gång?
Nej det har jag inte. Tror inte att jag är redo för det ännu.

Vad tycker du om metoden att så fort man blivit dumpad hoppa in i ett nytt förhållande?
Det beror helt på situatonen. Men jag skulle nog inte fixa det själv. Då skulle jag bara jämföra mitt nya förhållande med mitt gamla. Sen tror jag att det är viktigt att bevisa för sig själv att man kan vara ensam. Jag tror att det är först när man känner sig säker i sig själv som man hittar den rätta.

Vad är ditt drömjobb?
Jag vill bli författare

Har du någonting du ångrar?
Jag tycker inte att man ska ångra något. För idiotgrejer jag gjort tidigare har ändå fört mig hit. Och man lär av sina misstag.

Hur ser ditt drömliv ut? Om du verkligen får drömma liksom.
Då bor jag i Stockholm som författare men har en lägenhet i New York. Som jag åker till när jag behöver komma iväg, eller få inspiration till en ny bok. Jag är förälskad i en man som älskar mig mer än livet. Utan att vi kväver varandra. Har världens bästa vänner (de jag har i mitt liv idag) och Theo lever lika länge som mig.

Vilka är dina drömresemål?
Förresten måste jag säga att jag beundrar dig och din styrka. :)
New York och Thailand. Tack förresten!

När du och michele var tillsammans så ville du ju bo i Italien resten av ditt liv, ha en framtid, barn där osv. Var det bara för att michele bodde där som du ville det med tanke på att du vill bo kvar i Sverige nu eller av någon annan anledning? Kanske svår fråga men hoppas du fattar :)
Då trodde jag att det var i Italien jag hörde hemma. Jag älskade landet och älskade Michele. Men efter ett tag började jag undra vad som höll mig fast. När jag någon gång skrattade helhjärtat undrade jag när fan det var jag gjort det sist. Jag mådde inte bra, och insåg att jag stannade för Michele och inte för min egen skull.

hur vill du att din drömkille ska se ut ??
Utseende är svårt att säga. Jag faller för långa, korta, blonda, brunetter... Charm röstar jag för. Och muskulösa, utan att det blir för mycket. (Typ Edward, inte Jacob)

när ska du skaffa en man ??
28e oktober.
Haha vilken fråga! När jag är redo och när jag träffar någon som får mitt hjärta att slå dubbelslag?

Hur länge lärde du dig italienska och pratar du flytande?
I två år bodde jag i Italien och tre månader studerade jag språket. Pratar inte flytande men förstår det mesta. Ska ta lektioner för att hålla språket vid liv.

Eftersom jag inte hängt med i den där Michele historian; vem var han? Din sambo från Italien?
Yes, han var min sambo i Italien.

Varför bestämde du dig att flytta till just Italien?
Jag förälskade mig i landet och min dåvarande pojkvän.

Vilken stad bodde du i?
Milano

Är det värt att flytta från Sverige dit?
Om man gillar Italien, absolut!

Shrek 3D


Hej raringar! Nu är jag hemma från stan. Jag och Filippa hade det riktigt mysigt. Först åt vi lunch på McDonalds och sedan blev det bio. Filmen var riktigt bra, rekommenderas! Jag skäms lite. När jag ser en film om en cancersjuk tjej faller jag inte minsta tår. Men när det är en sorglig del i Shrek? Då tjurar jag!

Vid sju kommer Lind hit. Sen ska även Antonia komma och eventuellt hennes vän. Blir nog en bra kväll. Nu tjatar mamma på mig om att jag måste hjälpa henne med att bränna över bilder till en skiva. Så vi hörs senare, kommer då in med svar på resten av frågorna från frågestunden.

Bio med Filippa


Idag ska jag ta min söta kusin Filippa på bio. Vi skulle ha sett Toy Story men den har premiär först nästa fredag och då ska hon utomlands med familjen. Så vi ser Shrek istället, blir nog roligt!

Efter bion ska jag träffa Antonia som är på besök här i Stockholm, så blir det shopping. Sedan åker jag tillbaka till Haninge dit Lind kommer efter jobbet. Så blir det att föra innan vi drar ut. En bra fredag! Vi får se hur mycket jag hinner blogga idag.

Duellen - Nicole vs Shakira


Ny duell! Senast vi hade en var i juni så det var garanterat dags för en ny. Nicole vann över Ashley med 26 röster mot 2. Så ganska överlägset. Den här gången möter hon Shakira. Vem får din röst? Sommar som Richie eller höst som Shakira?

Nu planerar jag morgonkvällen med Lind. Jag är även bjuden på en insparksfest. Men att umgås med gymnasielever.. Jag känner mig lite för gammal för det. Inte för att festa med dem äldsta, i den åldern har jag många fina vänner. Men välkomna 94or till gymnasieliv? Näää det får dem klara själva. Anna kommer ju inte dit förrän efter jobbet, så vid 12. Då ska jag och Lind vara på Kenza's nya klubb Lobby. Om vi inte hamnar på White Room istället, skulle inte förvåna mig. Så istället kommer Lind och förar med mig här hemma innan vi drar ut.
Blir nog riktigt trevligt!

Svar på era frågor del 1


En till bild från i måndags på Frida, Anna, Linnea och mig. Imorgon kanske jag hinner träffa mina raringar innan jag ska ut med Lind!

Här kommer svaren på de första frågorna:

Har du någon kontakt med Michele (stavning?) idag?
Vi har bråkat mycket sedan jag flyttade till Sverige. Han som hört av sig till mig eller mina vänner. Men jag tror inte att vi kommer höras av något mer. Även om han säger att han ska till Stockholm i september med vänner. En av hans killkompisar ska ha svensexa och tydligen ska den vara i Sverige. Vet inte om det är sant eller inte. Hur som helst kommer jag inte träffa honom då.

Ångrar du att du flyttade från italien? och Michele?
Nej jag ångrar det verkligen inte. Däremot märker man att sommarne är på väg att ta slut här i Sverige. Hade jag varit kvar i Italien hade jag haft en till månad av sommar kvar, och det får mig att sakna. Men jag vill bo här i Sverige.

Vad använder du för smink? Schampoo? krämer osv..
Sminkmärken? Hmmm olika. En del italienskamärken. Jag använder mineralfoundation från I.D.
Schampoo är det mamma som sköter. Oftast sånna som är bra när man har torr hårbotten. Krämer är medicinkrämer. Den bästa mot torr hud heter Cano Derm.

Hur lång är din utbildning?
1 år

Hur gammal är du? (Hur gammal är Michele?)
Jag är 21, Michele blir 27 i oktober.

Jag undrar hur din relation är till michele nu om han är snäll osv..?
Han har varit riktigt elak och fått mig att må dåligt. Men här om dagen fick jag ett långt mail från honom. Där han bad om ursäkt, sa att allt var hans fel. Att han önskade att han inte sårat mig och att han vet att han aldrig kan få mig tillbaka. Att han alltid kommer älska mig men vet att han förstört allting. Han sa även att han aldrig mer kommer höra av sig så vi får se om det stämmer. Självlart var det inte bara hans fel att det tog slut. Jag kan inte ha varit rolig de sista månaderna i förhållandet. Med min hemlängtan och så rastlös som jag var. Det är bådas fel, men jag är glad att vi nu kan säga hejdå på ett vuxet sätt. Då blir det lättare att respektera honom. Jag hoppas att han snart blir lycklig igen, att vi båda blir det.

En heldag i Italien versus en heldag i Sverige, vilket vinner? Typ, äta sötsaker till frukost, shoppa i Milano och ta en aperetivo på kvällen á la Italien eller äta en svensk nyttig frukost, shoppa i Stockholm och ta en go fika á la Sverige? Hoppas du hänger med på vad jag menar! ;) un abbraccio!
Jodå jag fattar! Svår fråga helt klart. Jag saknar garanterat aperitivon, lär jag göra ännu mer när sommaren är över och man bara kan gå ut fredagar och lördagar här. Men jag röstar ändå på Sverige. Så länge jag alltid kan återvända till Italien igen och uppleva allt det fina ibland. Det är som god choklad. Man ska inte få för mycket av det, bara få njuta ibland. Då blir upplevelsen bättre. Jag och Cissi ska förhoppningsvis i höst eller i vår till Rom för en långweekend. Det ser jag verkligen framemot!

Hur mår du idag efter flytten och att hela ditt liv vändes upp och ned?
Jag tar en dag i taget. Ibland är jag otroligt nere, men oftast är jag på strålande humör. Jag är äntligen omringad av de jag älskar igen. Det är då man känner att man verkligen lever. Nu när jag kommit in på utbildningen känner jag att jag börjat få ordning på mitt liv igen. Jag går inte bara och väntar på att något ska hända. Söker jobb också.

Tänker du mycket på Michele och på er tid? Saknar du honom?
Michele finns i mina tankar nästan varje dag. Men jag saknar honom inte, inte ens lite. Vilket jag kan tycka är lite konstigt. Jag saknar inte ens de bra stunderna i vår relation. Jag bearbetade allting det sista halvåret i förhållandet. Nu är jag proppmätt. Det finns inga fler tårar, ingen mer längtan. Jag är bara klar.

Vad heter du i mellannamn?
Angelica

När fyller du år?
18 december

Tappar du mycket italienska nu när du inte pratar det varje dag?
Inte vad jag har märkt men är rädd att jag ska göra det. Så ska börja ta kvällslektioner för att hålla språket vid liv. Det är inget jag vill förlora.

Skulle du kunna tänka dig att inleda något nytt med Michele nu när ni har varit ifrån varandra ett tag? Om jag minns rätt var det dock inte länge sedan du pratade negativt om hela situationen. Men ändå, kanske om ni låter det vila ett tag till?
Nej vi är helt klara med varandra. Man ska förstås aldrig säga aldrig, men jag har otroligt svårt för att se en ny framtid med honom.

Hur kommer de sig att du inte är överöst med killar så vacker som du är?
Haha fy fan vad söt! Ja du, ingen aning. Jag föredrar att vara överöst med fina vänner istället!

Vad ser du mest fram emot nu till hösten?
Börja skolan, finna jobb och umgås med mina vänner. Bara njuta av att leva. Förhoppningsvis även åka på en utomlandsresa med Anna och våra vänner när de har höstlov. Men då behöver man få jobb först...

Nu har vi gäster så jag svarar på resten av frågorna imorgon!

When it comes to love you're just as blinded


Nu blir det sockerkaka här hemma. Den ligger framför mig och doftar förbannat gott. Mamma är bra hon. Men hon får mig att gå upp i vikt. Så därför är det bra att hon åker till Turkiet två veckor, så jag kan sköta mig haha. Fast som Blondinbella säger, man måste äta för själen också.

Tack för era frågor i frågestunden! Ni kan fråga ett tag till, senare kommer jag in med svaren.

Believe in me


Tycker så mycket om den här bilden på Cornelia och Filippa. Motljus är kärlek.
Idag skulle jag och Chribba ha gått på bio men Kommisarie Späck som vi skulle se går bara på Heron. Sen ville vi se Vampires suck också men det är slutsålt överallt. Eller nästan slutsålt. Så ingen bio idag. Vet inte vad jag sa göra istället.

Förresten, min utbildning är ju på distans. Enligt studera.nu när jag sökte så skulle jag inte behöva gå på en enda lektion. Men nu har det visat sig att så inte är fallet. Hela utbildningen är bara på distans. Men vi måste gå på 6 lektioner under året. Så tur att Gävle inte ligger så långt borta. Idag ska jag beställa böcker som man måste ha läst ut innan första lektionen i slutet av september. Dit ska man även ha med en bra mening. Vilken som helst, den ska bara vara bra. Jag är nervös för den uppgiften. Dags att leta upp ett bra citat?

Frågestund


Några läsare har bett om en frågestund, så fråga på! Jag svarar som vanligt på det mesta.

Nu har jag precis bastat. Letade efter min bikini som en galning tills jag insåg att jag faktiskt kunde basta naken. Då jag bastade själv. Har bastat med Chribba de senaste 6 - 7 gångerna. Tror att jag och min kära bror umgås väldigt mycket. Men idag hänger han med sina vänner. Som jag gärna håller mig borta ifrån. Jackie är underbar, även ett fåtal av hans killkompisar. Men resten är antingen korkade eller barnsliga. Som jag säger till honom, som han håller med om haha. Ibland syns vår ålderskillnad på 4 år tydligare än andra gånger.

Sei la terra di mezzo dove ho lasciato il mio cuore


Nu kom de! Säsong 2 och 3 av House. Som jag har väntat, säkert fyra dagar ;)
Mamma är lite orolig tror jag, eftersom jag förälskat mig i Dr. House. Men hur kan man inte? Jag känner mig som Leighton Meesters roll, när hon förälskar sig i honom trots ålderskillnaden. Fast för henne beror det på en sjukdom. Så vad är det för fel på mig? Äsch. Jag är ju lika kär i
Andreas som är fem år yngre. (Ni anar inte hur arg jag är på mig själv för att jag inte hälsade på honom när jag hade chansen!) Så jag är nog bara lite konstig. Anyway, nu ska jag ringa hit min bror så vi kan kika på avsnitten tillsammans!

Vimmelbilder


De har lagt upp en massa foton från bokreleasen. Vill ni se alla kan ni
gå in här.

Idag har jag inga planer. Hade tänkt gå på bio med Chribba men det blir nog imorgon istället. Säsong 2 och 3 av House borde komma så det blir nog en slödag. Egentligen borde jag vara på stan och träffa vänner. För på söndag åker mamma och Harry till Turkiet, vilket betyder att jag blir hundvakt i två veckor. Kul sätt att spendera sista två veckorna av sommaren. Men har man hund så har man ett ansvar. Jag har blivit bortskämd i sommar då mamma har tagit hand om honom mest. Även om jag förstås spenderat mycket tid med Theo också. Han är ju min prins. Enda mannen jag behöver i mitt liv.

Goodiebag


Här är det som låg i goodiebagen från igår. Man fick även senaste numret av veckorevyn. Men Anna tog med min till jobbet då hon lyckades slarva bort sin egna på After igår. Jag har ju redan fått Isabellas bok för att recensera den. (Har läst halva nu.) Så Steffi ska få boken jag fick i goodiebagen, då blev hon glad! Jag får hålla mig till chokladen, mascaran och de fina armbanden istället.

Idag har jag bortsett från lunchat med pappa bara tagit det lugnt hemma. Jag och Chribba såg på filmen 2012. När han drog såg jag på några Sex and the city avsnitt. Vilket brukar vara världens bästa serie att se på när man är singel. Men jag är på säsong 4 nu när Carrie och Aidan testar att ha ett förhållande igen. Han är sjukt snygg med kort hår. Många gånger föredrar jag faktiskt honom över Mr Big. Fast man egentligen inte får säga det. Men jag älskar Aidan! Jag tror det är pga honom som jag haft en del drömmar om ett av mina ex den senaste tiden. Inte för att jag vill ha mitt ex tillbaka. Men han var alltid så lugn och säker. Det var aldrig något drama. Vilket nog var anledningen till att jag tröttnade på förhållandet. Varför vill man alltid ha det som är osäkert? Fast jag känner att jag inte orkar med den biten heller. Nej, singel är ordet. Umgås med vänner istället.
Det är det som gör mig lycklig.

Sono qui... salvami


Här har ni bilder från F 12 där modevisningen var. Eller okej, bara de tre första bilderna är därifrån. Resten är från After, dit vi tog taxi efter. Men modevisningen först. Frida gick modell för ett litet märke jag inte minns namnet på. Så fin hon var! (Tjejen med den stooora luggen förresten) Efter modevisningen, vid elva, kände vi att det var dags att dra vidare. F 12 är sjukt fint, men utan dansställe och istället proppat av gay people. Vilket inte är fel, bara när ställets snyggaste kille står och flirtar med en annan lika snygg kille. Dela med er grabbar! Fanns inga sittplatser heller och vi började bli trötta i fötterna. Så vi drog till After, åt pommes frites. När vi blivit mätta och druckit alldeles för starka drinkar. (Bartendern glömde vodkan i min redbull vodka. Jag klagade, och han hällde tills jag fick utbrista "nej, nej nu räcker det!". Ja efter den blev det att dansa. Som vi dansade! Underbart. Linneas tre killkompisar som hon inte träffat på tre år kom också till After så det blev att hänga med dem. Trevligt värre. Bra måndag!

Kommer in med det som var i goodiebagen senare. Nu ska jag äta middag.

Sushilunch


Nu är jag hemma igen! Var riktigt god sushi, tror jag fick i mig 15 bitar. Jag blev glad när pappa frågade om jag ville luncha med honom. Det är inte ofta vi har stunder för oss själva. Samtalsämnena blev om hur mycket jag och Anna egentligen går ut, utomlandsresor, Michele och att någon kört in i pappas och Birgittas bil och sedan smitit från platsen. Intressant lunch helt klart.

Nu väntar jag på brevbäraren som förhoppningsvis har säsong 2 och 3 av House att ge mig. Då blir det jag och Chribba som kikar. I så fall kommer jag sno hans telefon och sätta den på ljudlös. Han är omöjlig! Eller hans vänner är, som ringer han konstant. Det tog oss evigheter att komma igenom Valentine's day så som vi behövde pausa. Som förresten var en riktig besvikelse. Ni ska få en ordentlig recension senare.

Blondinbellas bokrelease


Hej raringar! Jag kom i säng vid fyra igår så det var lite svårt att ta sig upp idag. Men jag har en inplanerad sushilunch med pappa klockan tolv inne i stan, det kan man inte missa.

Igår var jag och Anna hur som helst på Blondinbellas bokrelease av boken Egoboost!
Det var riktigt trevligt. Träffade lite folk, bland annat
Egoina för första gången. Vilket är lite komiskt då vi planerade att ses för några år sedan men det blev inte av. Sen såg jag henne bara mitt i minglet, hade ingen aning om att hon ens skulle vara där. Känns som att jag varit lite dålig på att läsa bloggar den senaste tiden. Sjukt trevlig tjej i alla fall! Även om vi inte hann prata så länge, vi skulle båda två åt olika håll. Hon ut med vänner och jag och Anna vidare till modevisningen.

Isabella var jättevacker i långklänning och blev intervjuad av... någon. En äldre tant, gissar att hon är känd och att jag borde kunna namnet? Hur som helst. Jag har ännu bara kommit till kapitel 4 i hennes bok men den verkar bra. Isabella är smart och ärlig när hon skriver och boken har blivit hyllad. Jag kommer att ge er en recension när jag läst klart den. Får ta med den på tåget idag.

Förresten, när jag och Anna lämnade releasen så såg vi ingen mindre än Andreas. Jag höll på att dö. Jag är ju hemskt förtjust i honom! Trots att vi aldrig pratat och han är fem (!!) år yngre än mig. Men faaaan vad fin. Och faaan vad han sjunger bra. När han ler så dör jag. Och igår såg jag honom på riktigt, inte bakom en datorskärm. Jag ville gå fram och hälsa men vågade inte. Trots gratisdrinken man fick på releasen.

Jag; Jag måste gå fram till honom!
Anna; Och säga vad?
Jag; Att jag är dödligt förälskad i honom?

Haha nej det blev inte att skrämma Andreas tyvärr. Får bli en annan gång.

Nu ska jag göra mig iordning och sedan åka in till stan. När jag kommer hem får ni se vad som fanns i goodiebagen man fick och även bilderna från modevisningen och när vi drog till After. Hörs då!

Måndag med bokrelease och modevisning

u Nu är jag och Anna redo för att dra in mot stan. Men bussen går först vid fem så än har vi gott om tid. Vi skrattade lite åt våra olika outfits. Ska vi verkligen åt samma håll? Jadå! Först Blondinbellas bokrelease som håller på i två timmar. Efter det drar vi vidare till Fashion 12 där Frida är med på en modevisning. Mer info än så har jag inte, annat än att det blir efterfest efter ;) Sen kommer flera av Annas fina vänner så jag är säker på att det blir en bra kväll!

Vi hörs imorgon raringar! Lilla kameran följer med.

Min outfit:
Klänning - B.Young (Den nya från Finland)
Armband - Lånade av Anna
Klocka - Guldfynd
Klackar - Bianco

Annas outfit:
Linne - Stella Kai
Kofta - Pimkie
Armband - JC
Ring - Från dra i snöret på grönan ;)
Shorts - (Mina) Zara
Kängor - Skopunkten

Kräftskiva i Stockholms Skärgård del 2


Här får ni fler bilder från kräftskivan. Filippa som sitter i min famn på första bilden är så söt. Hon tycker så himla mycket om mig, trots att jag varit borta i två år och vi då knappt setts. Hon är fem år och älskar serien Segemyr. När vi var klara med kräftorna gick den på tv. Den ville hon hemskt gärna se och skyndade sig upp från soffan och skulle springa in. Så vänder hon sig mot mig.
Filippa; Ska inte du titta Maria?
Jag; Nej jag tror att jag stannar kvar här ute.
Filippa; Ja vet du, den där serien blir bara sämre och sämre!

Så stannade hon hos mig istället. Så sööööt! Verkligen galet. Så på fredag har jag lovat att ta med henne på bio. Det blir Toy story 3. Det kan mycket väl bli jag som gillar filmen bäst haha.

Ikväll ska jag på Blondinbellas bokrelease tillsammans med
Anna. Hon jobbar inte idag för en gångs skull. Det är mellan 18 - 20. Efter det ska vi direkt vidare för att gå på Fridas modevisning, och så blir det efterfest efter det. Så, rolig dag!

Jag hade ju även en tävling där två personer kunde vinna Blondinbellas bok. Dessa blev vinnare:

Gabriella - Jag omger mig av människor som jag älskar och som jag vet älskar mig för den jag är, då känner jag mig som vackrast för jag är mig själv med dem och jag vet att det spelar ingen roll om jag har världens sämsta dag för dem kan alltid få mig att känna mig unik och värdefull och det är något som alla förtjänar att känna.

Emmelist - Jag brukar skriva små "lovenotes" till mig själv som jag lägger ut lite här och var. På spegeln i sminkväskan, i bilen osv osv... ibland så har jag helt glömt bort att lappen ligger just "där" så man blir väldigt glad av att läsa en liten lapp där det står något positivt om just mig. Exempelvis "Jag är bra" eller "Jag är stark". Rekommenderas!

Un bacio segreto


Igår drog jag, Lind, Shami, Maria och Diana till White Room. Väl där inne mötte vi en till tjej som heter Maria (ja man blev något förvirrad när vi var tre) och Therese. Lite senare kom även en till Therese och joinade oss. Så en riktig tjejkväll! Sjukt trevligt. Jag dansade runt i min nya klänning. Dianas flirt bjöd oss på drinkar och champagne hela kvällen, hur kan man klaga då?

När jag ser första bilden är jag glad att jag mest höll mig på dansgolvet. Fy vad det röktes på uteserveringen! Så pass att det syns på bild. White Room är öppet till fem och vi drog vid halv. Föll trött i säng vid halv sex imorse. Efter att ha bråkat lite med en korvgubbe. (Vem tar 30 kronor för korv med bröd?! RÅN!)

Trodde jag skulle ha bloggat mer idag. Men istället blev det att se de två sista avsnitten av House säsong 1 tillsammans med Chribba. Även filmen Snabba Cash som han inte hade sett. Nu ska vi se Valentine's day som jag köpte på båten. Hoppas han inte klagar över att det är en tjejfilm...

Kräftskiva i Stockholms Skärgård del 1


Kräftskivan igår var riktigt mysig! Känns som evigheter sedan jag träffade min släkt så det var härligt med en heldag. Vi åt och drack gott och farfar fixade en tävling. Han hade tagit tio bilder och beskurit dem ordentligt. Så skulle vi gissa vad bilderna föreställde. Riktigt svårt! Men vi fick som de flesta lag 8 av 10 rätt.

Vi brukar stanna sent på kräftskivan men eftersom man måste ta båten till fastlandet ville vi undvika att åka i mörkret som förra året. Så vi åt kräftor redan vid fyra och vid nio var det dags att åka hem. Då messar min fina Lind mig och säger att hon saknar mig. Så plötsligt stressar jag hem för att hänga med henne, Shami och några till på utgång! Fy fan vad jag stressade. Och hade inte flyt alls. Först missade jag tåget från Älvsjö precis. Så då kör pappa och Birgitta mig till Gullmarsplan istället. Därifrån springer jag som en idiot - och ser bussen köra iväg. Jag var hemma klockan elva och fick stressbyta kläder, förbättra sminket och få i mig en sista cider innan det var dags att dra in mot stan. Tog en del bilder så dem får ni senare! Nu är Chribba på väg hit och vi ska se på fler House-avsnitt. Alltid lika trevligt.

Puss på er!

Dags för årets andra kräftskiva


Här har ni bilder från förra årets kräftskiva med svenska släkten. Vi hade tur med vädret då, och det har vi även idag. Tio i elva hämtar pappa och Birgitta mig från Älvsjö. Sedan åker vi ut till Skärgården som tar ungefär en timme. Därifrån blir det båt ut till landstället där vi har 5-kamp och senare äter kräftor. Blir nog lika trevligt som varje år! Jag tar med mig kameran förstås. Känns konstigt att Anna inte är med. Hon jobbar idag.

Nu är jag klar med min frukost så jag ska få på mig smink och kläder. Vi hörs nog först imorgon igen, tror inte att jag kommer hinna blogga något mer idag. Ha en fin dag raringar!

6-kamp


Jag märkte att jag bara hade tråkiga och få bilder från hemresan. Däremot var det en trevlig tur med Silja Europa. Mamma ville som vanligt döda mig när jag glömde bort att visa vårt Club-kort. Vi är guldmedlemmar så vi får billigare resor och kommer längst fram i bilkön och sånt crap. Detta får man tack vare poäng, som man samlar när man handlar på båten. Jag är expert på att glömma att visa kortet. Mamma sa "du åker för i helvete gratis, se till att fixa lite poäng då!" Okej så jag skärpte mig. Köpte några vodka redbull, eller vodka dynamite som de kallas på båten. Visade kortet och fixade poäng. Mamma kan vara stolt. Sen satt jag och pratade med mina bröder på svenska. En finsk kille kommer och sätter sig bredvid mig och frågar om vi är finnar. Jag ser förvånat på honom och svarar sedan på finska "nej vi är från Sverige". Och han svarar "Jahaaa... ja ni kom väll för shoppingen." Jag svarade ja men undrade vem fan åker till Finland för att shoppa?! Yes jag fick fina köp hem. Men tre av fyra plagg/skor var från svenska butiker. Man åker inte till Finland för att shoppa. Sen pratar man inte stockholmska och är finsk. Anyway, det var en trevlig hemresa. Men jag fick återigen inte dansa. Var ändå inte så bra musik. Snart åker jag, Anna och Steffi på kryssning hoppas jag. Då jävlar slår jag klackarna i taket! Mina bröder är världsbäst, men livrädda för dansgolvet.

Ehm.... Mycket text som inte har något med bilderna att göra. Vi hade 6-kamp på landet. Ja vi hade för många grenar för att ha en 5-kamp. Jag sög. Vann bara en gren, boll i hink. Verkar som att siktet från handbollen sitter kvar. Sen kom jag tvåa i en riktigt cool gren. Jag spöade två av tre killar i att skjuta med luftpistol. Vi sköt på en burk. Dennis vann, träffade med andra skottet. Vi andra var tvugna att köra om, och då var det bara jag som träffade. Chribba och Harry såg så där lagom nöjda ut. Jag låtsades att burken var allt jag var förbannad på. Det fungerade.

Nu ska jag lyssnar på Eminem och Rihanna sjunga om hur personer i förhållanden gör varandra illa men ändå älskar varandra. Och stannar, utan att gå. Jag säger gå när man gör varandra illa. Men vad vet egentligen jag?

Shoppingen från Finland


Här är det jag köpte i Finland. Vi åker alltid till ett stort köpcenter som ligger tjugo minuter från landet. Byggdes för några år sedan, något vi blev väldigt glada över. Annars tar det en timme att åka till närmsta stad, Tammerfors.
Bara två dagar efter vi var där skedde ett knivrån. Lite obehagligt.

Hur som helst. Det jag köpte. Koftan gick på motsvarande 300 kronor och är köpt på JC. Klänningen är verkligen tokfin när den sitter på. Kostade 200 kronor. Från B.Young. Hade den på båten hem, ska kolla om man ser den bra på någon av bilderna. Ni får bilderna från hemresan lite senare. Kängorna fick jag av mamma och kostade motsvarande 450 kronor, från DinSko. Jag har letat efter ett par fina kängor länge så var glad när jag hittade dem. De andra skorna är från Bianco och var det dyraste köpet. 770 kronor. Kärlek. Hade dem på båtresan med klänningen, fick aldrig ont i fötterna.

Idag har jag tittat på House med Chribba igen. Jag är snart klar med säsong 1, började kolla igår. Beroende? Yes! Underbara, underbara serie. Bara sett 2 - 3 avsnitt förr. Nu tänker jag köpa alla. Det gör jag alltid när det är en serie jag verkligen gillar. Har alla säsonger av vänner och SATC. Funderar även på att köpa Grey's Anatomy boxarna. We'll see. Kanske bäst att skaffa ett jobb först. Något jag ska söka nu. Chribba har ändå dragit ut med några vänner.

Hej Norge!


Det har varit så mycket sedan jag flyttade hem till Sverige att jag inte hunnit titta på några Mary-Kate foton. Så ni kan gissa vilket regn av bilder jag fann idag! Så vacker hon är. Här har ni min favoritoutfit. Verkligen klockren. Hennes skor påminner förresten lite om ett par jag köpte i Finland. Det blev två par. Och en klänning och en kofta. Ni ska få bilder senare!

Steffi berättade förresten att hon träffade på en av mina läsare i Norge. Tyckte att det var riktigt coolt! Visste inte att jag hade läsare där. Hon hade hittat till min blogg tack vare Kenza. När hon var i Milano och vi passade på att ses. Så hej till dig! Och hej till ni andra Norge-läsare, om ni skulle finnas i plural. Jag älskar förresten norska. Nästan lika mycket som brittisk engelska. I alla fall den norska jag förstår. Ni pratar verkligen så olika. Ibland förstår man allt, ibland ingenting. Som de norskar jag träffade på Rhodos. Ibland var det riktigt svårt. Men så fanns Alex, han förstod jag! Dryg jävel men askön ändå. Fin kontrast. Jag saknar Rhodos.

Kräftskiva på landet


Vi ordnade en kräftskiva i Finland andra dagen där. Det var roligt för kräftskivor är inte lika vanligt i Finland som i Sverige. Min släkt hade aldrig varit med om något liknande och vi fick visa hur man suger och vad man får äta. Eller okej, Chribba fick lära mig. För jag har varit ganska dålig på att äta kräftor tidigare. Något vi skämtade om. Chribba utbrister "oroa dig inte Maria, jag ska lära dig att suga!" och vi skrattar så högt att de andra tittar konstigt på oss. Äsch då.

Trevlig kväll hur som helst. Med badmintonspel, sånger, snaps och ja kräftor förstås. Imorgon ska jag på nästa kräftskiva och det blir nog lika trevligt det! Med svenska släkten i Stockholms Skärgård. Tråkigt bara att Anna inte kan gå då hon jobbar. Hon jobbar väldigt mycket nu för tiden. Knappt så man ser människan. Hinner bara säga godmorgon, nu stack hon för en kvart sen. Och kommer hem när man sover. Men hon trivs på Gröna Lund, så tur det. Cissi! När ska vi hinna dra dit? Nästa lördag?

Just gonna stand there and watch me burn


Ni frågar en hel del och jag svarar gärna. Första frågan jag fick var om Chribba är min pojkvän. Jag började skratta när jag fick frågan, för det var i mina ögon så absurt. Jag kallar både honom och Sebastian för mina bröder. För att det känns mysigt. Men vi är inte blodssyskon. Plast kallar man nog oss. Hans pappa har gift sig med min mamma. Det är inte direkt så man kastar sig i armarna på varandra då. Han är även fyra år yngre än mig. Däremot har vi nu känt varandra i 4 år och står varandra väldigt nära. Chribba är en av få jag kan berätta allt för. Han dömmer aldrig. Precis som jag aldrig dömmer honom. Han är en av mina bästa vänner. Vi har samma humor och vi tycker om att kramas. Är det något fel med det?

Ni vill också veta hur det känns att vara tillbaka i Sverige. Det känns otroligt skönt. Samtidigt har jag sedan dagen jag kommit hem fått ångest. Den smyger sig på minst en gång om dagen. Det känns i magen och om jag inte passar mig försvinner jag ut i fjärran. Med blicken långt borta och tänker på... ingenting alls. Jag är bara borta. Det hände mig första gången i Italien, efter ett bråk med Michele. Jag satt på balkongen i flera timmar och tittade bara bort. Utan att bli rastlös, utan att tänka på någonting. Det var som att jag inte fanns. Så känner jag varje dag, men försöker dölja det med ett leende. Så länge jag är med folk är det lugnt, då kan jag tvinga den tillbaka till den plats den kom ifrån. Värre är det om jag är själv. Jag vet inte vad ångesten beror på. Jag gissar att det har med vändningen i mitt liv. Jag bodde i Italien, var förlovad med mannen i mitt liv. Nu bor jag i Sverige, kommit in på min drömutbildning men söker fortfarande jobb som en idiot. Jag lär också för var dag som går att mannen jag älskade både var omogen och elak. Som nu gör allt för att såra mig. Jag försöker hålla mig stark, vara den som är vuxen. Men ibland brister det. Han har bett mig att inte skriva om honom i bloggen så därför har jag inte gjort det på sista tiden. Jag har inte velat skriva om honom heller. Men så länge han fortsätter att trakassera mina vänner eller ringer mig mitt i natten så envisas han med att vara kvar i mitt liv. Jag känner ingenting annat än en ilska som börjat bli hat för det barnet.  

Tävling! Vinn Blondinbellas bok


Undertiden jag var i Finland kom
Blondinbellas bok Egoboost! hem i brevlådan. Jag har fått den för att recensera. Har ännu bara hunnit läsa inledningen men tänkte lägga mig och läsa den ikväll. Så om några dagar kommer en recension i bloggen. Nu har även ni möjlighet att få boken!

Skriv ditt bästa egoboost tips i kommentarerna. Vad gör du för att förbättra självkänslan?
På söndag lottar jag ut två vinnare som får varsin bok. Lämna mail i kommentarfältet om ni inte har blogg.

Jag kom in på högskoleutbildningen!


Det syns kanske inte så bra på den här bilden. Hann inte ta en bättre innan Theo flyttade sig. Men han låg så gulligt över Chribba en eftermiddag i Finland. Hans ben brukar vara framåt men här var de rakt bakåt. Såg så kul ut!

Jag kom förresten in på högskoleutbildningen jag sökt. Till och med mitt förstahandsval som jag inte trott. Så i höst blir det jag som läser "kreativt skrivande" på distans. I'm happy! Nu måste jag kolla upp vad för böcker jag behöver köpa och hur jag skriver in mig. Känns lite drygt om jag måste åka till Gävle för att gå på upprop... We'll see. Någon som läst på distans tidigare som vet hur det brukar gå till?

Idag har jag legat och kollat på fyra House-avsnitt med mina bröder. Vi ska nu se första avsnittet av Vampire Diaries. Jag är redan klar med säsong 1 men tittar gärna om då killarna inte sett något avsnitt alls. Som ni ser är det en riktig slödag, så blir det när man bara sover 4 timmar på natten. (Vi gick och la oss vid ett, men då båten är framme så tidigt var vi tvugna att gå upp efter fem)

Nu är jag hemma igen


Hello lovers! Nu är jag hemma igen. Kunde inte blogga från Finland för mina kusiner åkte hem redan efter någon dag där. Så därför stod bloggen tom. Men nur är jag tillbaka. Med inte lika mycket bilder som sist men många roliga minnen. Jag hade lätt kunnat stanna på landet en vecka till. Är alltid så avslappnad där. Även om ångesten visar sig var dar så blir det inte lika ofta. Ångesten har jag nog inte skrivit om så det ska få ett eget inlägg. Någon gång.

Hur som helst! Ovan är bilder från båten. Var himla trevligt även om jag nog drack några redbullvodka för mycket. Tex smsade jag Cissi och skrev att om vi inte ses snart så slår jag henne. Vi bestämde oss för en utgång på lördag, tills jag några dagar senare kom på att jag då ska på kräftskiva. Hon ska på kräftskiva imorgon, så där sket det sig. Hon jobbar ju vardagar så då blire lite svårt att hinna ses. Men jag ska nog med Anna till pappa nästa vecka och då tänker jag allt se till att få träffa min Lind!

Men vafan, nu spårade det. Skulle jag inte skriva om båten? Jag sjöng karaoke. I'm so excited. I mitten av låten fuckade min hals totalt. Jag har ju hosta. Så det blev lite falsksång, men det bjuder jag på. Lika glad för det liksom. Sen drog vi och dansade. Eller jag ville dansa, men inte grabbarna. Så istället träffade vi härligt folk och jag sa till mannen i rött ovan (nej jag minns inte hans namn. Eller ja, nu ropade Chribba att han heter Gurra så vi gissar på det) att en annan kille var min pojkvän. En kille som gick förbi. "Hej älskling" skrek jag. Han kollade på mig och gick iväg. Bra kväll!

Senare kommer både tävling och bilder från landstället upp.  Eller tävlingen är inte från landstället, den kom på posten. Vi hörs då. Nu blir det att se första säsongen av House tillsammans med Chribba. Köpte den nämligen på båten igår.

P.S. Sugrör, inte cigarett i mitt glas. Bara så ni vet.

Framme i Finland



Hej bloggen!

Båtresan var toppen. Undertiden jag njuter av landet får ni ett flummigt videoinlägg från bröllopet. Enjoy!

Tisdag med finlandsbåt


Nu har jag sjukt bråttom! Folk stressar mig. Hemma från Finland 12e augusti igen. Ska försöka blogga därifrån 1 - 2 gånger beroende på hur segt Internet är. Klänningen är en av de nya jag köpt!

Klänning - Vero Moda
Armband - Guldfydn
Skor - Zara

Första videoinlägget från Rhodos


Har ju glömt att visa videoinläggen från Rhodos! Ni får det andra vi gjorde när jag kommer hem från Finland sen.
Jag och Cissi sitter på våran balkong efter en dag i solen. Vi var nog lite övertrötta. Åh jag saknar Rhodos och min Lind! ♥ Enjoy!

Ikväll till båten


Kul. Jag hade skrivit ett långt inlägg. Och så försvinner det. Så jag tar en kortare version.

1. Steffi och Jerry ovan var servitörer på bröllopet. De gick tidigare i Annas klass på gymnasiet. Jag bad Jerry att se ut som en pimp på bilden, nog lyckades han allt! Haha

2. Ikväll tar vi finlandsbåten till Finland. Som jag har längtat!

3. Nu frukost, sen ska jag försöka hinna lägga upp videoblogg från Rhodos, och så ska ni få se bild på mina nya klänningar. Eventuellt även en bild på kvällens outfit.

Family


Jag gillar den första bilden eftersom det ser ut som att jag ändrat den i photoshop. Alltså gjort en del svartvitt och låtit det andra vara i färg. Men nej, det är helt kamerans jobb då duken redan var grå. Lite coolt.

Sen den andra bilden älskar jag av annan anledning. Min fina familj + Jackie! Så roligt vi hade på bröllopet. Helt galet. Och imorgon åker jag med båda mina bröder till Finland. Vi fixade så att Dennis kunde följa med också. Anna måste jobba tyvärr. Vi fyra brukar ha grymt roligt på landstället så jag tror att Anna tycker det är lite tråkigt att hon inte kan följa med. I Finland har de förresten nu mellan 25 - 27 grader och sol. Hoppas det håller i sig hela veckan jag är där! Imorgonkväll åker vi.

Jag och Anna dansar på bröllopet


Här får ni ett videoklipp från bröllopet! Jag dansar med Anna. Det kan hända att videon är lite långsammare än musiken. I så fall är det youtubes fel, för när vi kollade på inspelningen var det synkat. Tycker förresten det är lite komiskt att Anna skriker "vi älskar er mamma och Harry" och jag ger en slängkyss "till alla mina fans". Någon blir diva när hon dricker? Hehe. Enjoy!

Det var förresten Ville från Idol's pappa som var enmans orkester på bröllopet ;)

Forever and ever


Här har ni några fler bilder från bröllopet. Jag tycker att bilden med mamma och riset är så härlig. Sen lilla Cornelia, yes hon heter så också och är precis lika gammal som min syster. Tokblyg tjej som vägrader att titta på mig. Men precis och den enda gången hon faktiskt log mot mig så lyckades jag få med det på bild. Stolt! Haha
Den understa bilden på mig och Anna vet jag inte vem som har tagit. Jackie kanske, som är i den tredje bilden.

Idag hade jag tänkt sola för att inte förlora färgen. Det skulle ju bli fint, men istället är det molnigt. Så jag får nog packa istället. Vilket jag måste göra med Anna eftersom det är hennes kläder jag ska packa. Tur att man ska till landet. Då behövs bara mjukisbyxor och slitna tröjor. Kanske något finare för båten. Men då tänkte jag ha en av mina nya klänningar. Juste! Ni har inte ens fått sett dem än, later. Nu frukost!

Friends and fun


Två bilder från bröllopet! Jag har bilder på Anna och Steffi där Annas ben inte försvinner ur bild. Men de var alldeles för galna för att visas i bloggen, haha! Jag kommer även behöva gå igenom bilderna med mamma innan jag kan visa för mycket i bloggen. Vissa anser hon för privata, som man kan förstå. Men med tanke på att jag tog 506 bilder kommer det garanterat komma upp en hel bunt till!

Förresten, på tisdag åker jag till Finland en vecka. Blir jag, mamma, Harry och Christofer som åker. Ska bli så härligt! Älskar finlandsbåten och vårat landställe. Hoppas vi får bra väder. Mina kusiner som bor intill har dator, men Internet är sjukt segt. Så lär inte bli så mycket uppdateringar, så ni vet. Men kameran är med som vanligt. Imorgon ska jag försöka komma ihåg att lägga upp lite videobloggar. Har två från Rhodos och en från igår. Som är lite knäpp, men man får bjuda på sig själv. Men nu räcker det nog för idag! Om jag inte kommer in med ett inlägg senare, det får vi se. 

Anna sjunger i kyrkan


Min duktiga syster sjöng två låtar i kyrkan, här är den andra. Och ja, det är mig man ser med kameran till höger ibland haha. Enjoy!

Vackra bröllop


Bröllopet igår var riktigt fint. Mamma och Harry såg så lyckliga ut. Anna sjöng två låtar i kyrkan så man fick tårar. Hennes röst ger än rysningar. Det var länge sedan jag hört henne live sist. Själv läste jag upp en dikt och mamma och Harry utbytte ringar. Efter det tog vi alla en buss till Vendelsö där festen skulle hålla till. Steffi och Jerry (som tagit bilden ovan) hade dukat fram med skumpa och vi skålade för de nygifta. Sedan blev det god mat, mycket dans och trevligt sällskap. Otroligt lyckat helt klart! Idag mår man som man förtjänar.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!