Torsdag med stängning


Idag är nya klänningen på! Trots att jag bara ska till jobb. Och nu har jag som vanligt bråttom så det blir inte något långt inlägg. Imorgon är jag ledig så då ska jag försöka blogga flitigare!

Klänning - H&M
Ballerinor - DinSko

She's a dirty dancer, never ever lonely


Hej bloggen! Idag har jag min sista stängning på två veckor. Nog för att det kommer bli jobbigt att börja gå upp halv sex på mornarna igen. Men det är i alla fall bättre än att komma hem mitt i natten.

Jag och Sami har tagit det lugnt nu på morgonen med Grey's Anatomy avsnitt. Han hade aldrig sett den serien, jag var beroende av den för några år sedan. Så vi har börjat kolla om tillsammans. Nu ligger vi på säsong 2 och är lika fast båda två. Jag försöker att inte avslöja för mycket av vad som ska hända.

Snart ska Sami köra Theo till mamma som kommer passa honom i eftermiddag. Anna är inte hemma och både jag och Sami jobbar så på så sätt slipper Theo vara själv. Så kommer han hem ikväll igen. Blir skönt för honom att kunna vara på mammas terass i det härliga vädret. Skulle jag också vilja vara. Men i helgen ska det bli sämre väder igen såklart.

Jaja, outfit får ni senare!

Magen vecka 23


Idag går vi in i vecka 23! Magen växer allt fortare nu och jag har börjat märka hur folk stirrar på stan. Då menar jag verkligen stirrar. Jag är medveten om att jag ser yngre ut än vad jag är, så kanske tror de att det handlar om en tonårsgraviditet. Eller så är de bara nyfikna. Hur som helst är folk dåliga på att vara diskreta.

Annars fortsätter livet på som vanligt, magen känns inte i vägen på något sätt. Däremot kan kroppen ibland säga ifrån om jag stressar för mycket på jobbet.

Visste ni att om jag nu skulle få värkar och behöva föda så har barnet en chans att överleva? Känns ganska overkligt, han är fortfarande så liten. Men jag hoppas att han vill stanna kvar i magen ett bra tag till! Vi har ju fortfarande 17 veckor till bf. Jag ska bli klart större...

Nu måste jag skynda till bussen. Jobb 16.00 till ja... 01.30 gissar jag på. Beroende på vilka jag jobbar med och hur mycket gäster vi har. Restaurangen kommer vara tokvarm också så det blir nog en ganska jobbig dag. Men förhoppningsvis går tiden fort!

Vi hörs imorgon igen kära läsare.

Olika liv


Precis som igår hänger
Anna idag i studion med Andreas Carlsson. Han har sagt att han tycker att hon har en fantastisk röst och kan nå långt. Vem skulle inte leva på dem orden hur länge som helst? Ni kan gissa om Anna är på bra humör de här dagarna!
Man skulle kunna tro att jag är avis, men jag är bara glad för Annas skull. Visst, jag skulle gärna vilja kramas med Andreas också. Men sjungandet är Annas dröm. Jag hoppas att hon kommer kunna leva på det!
Sen får vi se vart mina egna drömmar tar mig någonstans.

Nu har Sami dragit till jobbet och jag och Theo är själva. Har satt igång en diskmaskin och plockat lite i vardagsrummet. På fredag blir det ordentlig städning. Ska nog läsa lite i min senaste graviditetstidning nu. Ni får en magbild innan jag går till jobbet.

Let me in


Underbara Juno

Äntligen onsdag vilket betyder ny graviditetsvecka! Så en bild ska ni få innan jag sticker till jobbet. Stängning idag precis som imorgon, men på fredag är jag ledig igen! Blir nog att städa lägenheten då eftersom vädret ska vara dåligt.

Igår sparkade bebis för fullt i magen, första gången som Anna kände. Hon verkade tycka att det var häftigt. Jag har känt hans rörelser många gånger nu men det är inget man vänjer sig vid. Varje gång är lika fantastisk.
17 veckor kvar till bf, låt tiden gå fort!

You made me who I am from the words you said


Här har ni dagens köp! Ballerinorna var de första jag köpte. Kan knappt bära några skor alls längre. Mina fötter har redan börjat bli svullna. Så fick köpa dessa i storlek 38, har i vanliga fall 37. Köpta från dinsko.
Shortsen och klänningen kommer från H&M. Äntligen har jag shorts utan dragkedja! Börjat bli lite trött på att gå med uppknäppta byxor. Så fler sånna kommer införskaffas. Klänningen behöver egentligen inte beskrivas, den är ju en dröm!

Vi sprang in på Zara också och deras underbara barnavdelning. De har mest till flickor men jag föll för den söta bodyn. Älskar formen och materialet. Sen skorna, grabbens första skor! Han kommer inte kunna ha dem förrän han är ett halvår men de bryr jag mig inte om. För hur fina är de inte?!

Nu kom Anna precis hem och sitter och pratar om sin dag i studion med Andreas Carlsson. Jag är inte bara lite avis. Nu ska hon och jag sjunga lite framför wii. Syskonkväll it is!

Mysig dag med Sarah


Vilken härlig dag vi hade i stan! Är glad att jag kom ut ur den här lägenheten för den är verkligen kokhet. Det är sommar i Stockholm ska ni veta!

Jag och Sarah gick först till café John Christ och åt varsin pastasallad. Himmelskt gott! Drack smoothie till, perfekt i värmen. Efteråt gick vi i butiker och jag hittade lite till mig själv och lite till skatten i magen. Vad ska ni få se senare!

Jag funderade på det och jag tror att sist jag och Sarah umgicks var när jag var 14. Det är 8 år sedan, helt galet! När vi växte upp sågs vi varje dag. Att tiden bara har sprungit iväg är helt ofattbart.

Nu väntar vi båda två barn, jag en pojke och hon en flicka. Våra föräldrar var mammalediga samtidigt (hennes storebror är lika gammal som mig) och nu är det våran tur. Fast den här gången bor vi inte grannar som vi gjorde då. Men jag är så himla glad att vi tagit upp kontakten igen! Idag kändes det som att de här åtta åren inte har existerat, vi pratade på som bästa vänner. Mycket graviditetsnack förstås. Vi pratade även om att hon och hennes sambo ska komma över på middag till oss så att de får träffa Sami. Mys! Måste kolla hur jag jobbar så vi kan hitta datum. Sen är jag bjuden på hennes baby shower i augusti, hoppas jag inte jobbar då!

Tisdag med fika


Nu har jag bråttom om jag ska hinna med bussen men tänkte slänga upp en outfit lite fort. Tar med mig kameran så förhoppningsvis har jag lite fina bilder att visa när jag kommer hem.

Hoppas ni får en fin tisdag!

Klänning - Pimkie
Skor - Tommy Hilfiger

Nordic Water Peace


Den här delade jag och Sami på igår när han hämtat mig från jobbet. Som vanligt var det en väldigt tuff stängning och då hjälper det inte att min kropp säger ifrån så fort jag anstränger mig. Så jag förtjänade allt lite glass!

Idag är jag ledig vilket är himla skönt. Sen stänger jag två dagar så jag tänker allt njuta av den här dagen. Nu ska jag och Sami äta frukost, sen måste jag hoppa in i duschen. Vilket egentligen känns onödigt i den här värmen men i alla fall. Vid två ska jag möta Sarah inne i stan. Hon är två år yngre än mig och vi växte upp tillsammans. Jag var bra vän med hennes bror när jag var liten. När vi blev äldre började även jag och Sarah umgås. Nu är det flera år sedan vi sågs sist. Så gissa om jag blev överraskad när jag fick veta att hon också är gravid. Hon i vecka 30. Hennes lilla flicka är beräknad ganska precis två månader före vår pojke. Så nästa år är det vi som är mammalediga tillsammans, mys!

Badtunna


Jag orkar tyvärr inte lägga upp någon outfit idag. Det är tokvarmt i lägenheten så känner mig alldeles klibbig. Men imorgon ska jag in till stan för att fika med en barndomsvän som också är gravid. Mer om det imorgon, och då får ni också en outfit!

Tänkte istället bjuda er på fler bilder från midsommarafton. De här tog
Birgitta när vi badade i deras tunna. 37 grader var det i vattnet vilket var otroligt härligt! Man ville aldrig gå upp, vi satt där till midnatt. Det skulle inte vara helt fel om jag och Sami fick låna den där tunnan någon gång...

Nu är det snart dags för mig att åka till jobbet! Hoppas på en lugn stängning. Mjukstart så här första dagen efter semestern. Nu räknar jag ner dagarna till 8e augusti, då jag har tre veckor ledigt!

Viktigaste målet


Jag och Sami lyxade till frukosten imorse och avnjöt den framför två avsnitt av Grey's Anatomy. Tänk om man hade tid för det varje morgon. Jag drack marabou's varma choklad till Tassimo. Så jäkla god! Kommer snart att behöva köpa flera. Nu ska vi äta lunch, köttbullar med potatissallad. Sen drar Sami till jobbet, jag åker vid halv fyra. Innan dess får ni en outfit!

Tillbaka till jobb


Idag tvingade jag mig upp tidigare än vanligt. Sami är söt han, han sa igår att vi skulle gå upp vid nio. Jag tyckte att halv tio var bättre och tillslut gick han med på det. Gissa vem som fortfarande ligger i sängen?

Idag jobbar jag stängning. Eftersom att det är sommar vet jag inte vilka jag jobbar med. Många kommer att ha semester i juli så jag får jobba klart fler öppningar och stängningar än vad jag brukar. Nästan inga 10 - 19 och 11 - 20 pass. (Detta eftersom att deltidare kommer ta dessa tider istället då de inte vet hur man öppnar och stänger) Öppningarna blir nog skönast, stängningarna blir nog ganska tuffa. Nu har ju folk sommarlov och semester vilket betyder att våra rusningar kommer hålla på längre. Gästerna stannar tills vi stänger vid tolv så vi hinner inte förstänga så mycket vilket betyder att vi kommer hem senare. Men man får se det positivt, mer pengar!

Nu ska jag äta frukost med Sami som lyckats ta sig upp ur sängen. Vi hörs senare!

Nu vill jag aldrig lämna lägenheten


Nu har jag och Sami storhandlat på elgiganten och onoff! Man ska passa på när det är sommarrea.

Det här fick vi med oss hem:
* En blue-ray spelare.
* Eldriven tandborste (något jag velat ha sedan jag var liten. Har redan hunnit testa den!)
* Kaffemaskin från Tassimo (äntligen är den min!! fanns bara en röd kvar, det var den enda färgen jag gillade)
* Sodastream must (smakar precis som julmust)
* Filmen Pretty Woman (För att Sami inte har sett den, skandal!)
* Fyra disney klassiker (nu har vi bara 45 kvar att köpa, haha)
* Wii spelet "u sing 2" och två mikrofoner som följde med
* Marabou, cappuccino och latte macchiato till vår Tassimo (har inte druckit latte macchiato sedan jag bodde i Italien, som jag har saknat!)

Nu ska vi sjunga lite på Wii och få våra grannar att hata oss mer än vad de redan gör. Sen blir det Latte Macchiato framför en disney klassiker. Grym söndag om ni frågar mig!

Imorgon är semestern slut


Godmorgon bloggen! Idag tog jag och Sami ordentlig sovmorgon och sitter nu och äter frukost. Snart ska vi åka till Länna för att kolla på lite roligt.

Blev lite sent igår så hann inte lägga upp fler bilder. Men ovan har ni ett bildregn från midsommarafton! Ja ni gissar rätt, den där tårtan var tokgod! Önskar att jag kunde få äta mer av den. Istället har jag och Sami en smulpaj att se framemot i eftermiddag.

Söta Nalle Puh vann jag och Sami på lotter. Vi gick för att köpa glass när vi såg det lilla ståndet. Tyckte att det kunde vara kul med lite lotter. Då vann vi också! Ibland har man tur.

Får se om jag bloggar något mer idag, något inlägg borde jag hinna slänga upp i alla fall.
Imorgon börjar jag jobba igen så då är semestern slut. Hela juli jobbar jag sjukt mycket. Men sen har jag tre veckors semester i augusti, och det ser jag framemot!

På Ica Maxi hittar man mycket roligt


Jag och Sami åkte till Ica Maxi idag för att handla mat, vilket vi gör varje helg. Men den här gången kom vi ut med en massa annat roligt också! Jag har velat ha en Sodastreamer hur länge som helst. Hans familj har nämligen en och när vi är där får vi alltid dricka nya smaker. Tyvärr har de varit lite för dyra hittills, men idag fick vi våran till ett riktigt kanonpris! Den fina duken under köpte vi också, från Ica Home. Tyckte att vi saknade det hemma, nu har vi bara vanliga underlägg när vi äter.

Photoshop guiden köpte jag mest för att det var ett så fint omslag, jag vet jag är en nörd. Men nog lär jag få många användbara tips! Ny graviditetstidning kollar jag efter varje gång jag är på Maxi då de inte kommer så ofta. Så blir jag lika glad varje gång ett nytt nummer är ute!

Imorgon ska vi köpa en blue-ray spelare och en kaffemaskin från Tassimo. Kan låta som att jag och Sami spenderar mycket pengar. Men andra kanske lägger sina pengar på kläder och utgångar. Visst shoppar jag en del, men inte alls lika mycket som förr. (Så svårt att hitta kläder när man är gravid.) Så då tycker vi att det är roligare att lägga pengar på saker till hemmet istället! Samtidigt sparar jag undan flera tusenlappar i månaden för framtiden, så ni får inte tro att kontot ekar tomt varje månad.

Så från en förklaring till mer köp. Äntligen har vi Trassel! Vi ska börja samla på disney klassikerna, ta dem i tur och ordning. Men Trassel är ju nummer 50 och så länge orkar vi inte vänta! Sen kostade boken bara 30 kronor, tror den kan vara rolig att läsa, nu när man är blivande mamma.

Dags för Grey's Anatomy! Sen middag, efter det får ni fler bilder från igår hade jag tänkt.

Vilken fin midsommar det blev!


Hej kära bloggläsare! Hade ni en bra midsommarafton? Det hade jag! Man kan allt ha roligt nykter också. Har tagit en hel del bilder som ni ska få senare. Bjuder så länge på en som Sami tog på mig och Theo igår. Älskar pappas terass, den är så mysig. Vi badade tunna i två och en halv timme igår också, livet är bra härligt.

Tur med vädret blev det också, sol hela dagen! I förrgår regnade det och blåste, idag regnar det och blixtrar. Så himla flyt hade vi! Nu är det bara mysigt med åska. Jag och Sami ska se filmen Beverly Hills Chihuahua. Sen får ni bilder från gårdagen!

Fredag med midsommar


Nu är jag och Sami lite sena! Vi ska egentligen vara på Hågelby klockan tolv, men det kommer vi inte att vara. Det är faktiskt Sami som är den sega idag, han har stått och strykit sina kläder. Nu är han inne i badrummet och gör sig iordning medan jag är redo för att gå. Män alltså ;)

Men jag hade ändå velat blogga innan jag drog så det var väll trevligt att jag hann! Räknar med att ta massa bilder idag så imorgon blir det bildregn. Solen skiner nu och jag hoppas att det fortsätter så.

GLAD MIDSOMMAR!

Klänning - Paula Myo
Ringar - Efva Attling och den andra är från Rom
Skor - Catwalk

Duellen - Ariana vs Bridgit

Image and video hosting by TinyPic
Ny duell! En färgglad sådan. Ariana vann över Ashley med 10 röster mot 1. Så stor seger. Den här gången möter hon söta Bridgit. Vem föredrar ni? Helrosa som Grande eller en färgkombo á la Mendler?

Nu ska jag böjra med maten! Snart kommer Sami hem så då blir det att äta. Sen får vi se vad vi hittar på ikväll. Jag kommer in med en midsommaroutfit imorgon!

Anna ska spela in låt med Andreas Carlsson!

Image and video hosting by TinyPic
Vet ni hur stolt jag är över min älskade syster? Hon är en av fyra som gått vidare i McDonalds sångtävling! Minns ni när jag skrev om tävlingen? Nu är den avgjord. Så hon och tre andra tjejer kommer få spela in en låt som Andreas Carlsson har skrivit. Hur mäktigt är inte det? Sen kommer en av dem fyra få gå vidare och tävla med låten, om jag har förstått det rätt. Andreas Carlsson satt själv med i juryn när de valde ut finalisterna, och kommer troligtvis också vara med under de två dagarna inspelningen sker. Vilket är i nästa vecka.

Du är så grym Anna, jag har alltid trott på dig och vet att din talang tar dig precis dit du vill! Du visar att man aldrig ska ge upp och med en bra inställning kan man få uppleva hur mycket som helst. Du är min stjärna!

8 månader tillsammans


Det är lätt att tycka om Sami. Han är så himla snäll, sätter alltid andra människor före sig själv. Jag älskar att se honom tillsammans med sin tioåriga lillasyster Tiffany. Han är en omtänksam storebror och jag vet att han kommer bli en underbar pappa. Jag och mamma pratade om det här igår. Hon kallade honom "stabil".
Det är han absolut. Men han är också så mycket mer. Även om han är den mer lugna i vårat förhållande så har vi exakt samma humor. Jag skrattar varje dag, jämt när jag är med honom! Det är inte ofta vi är ifrån varandra men när det händer så värker det i mig. Jag känner mig nykär på samma gång som vi redan fått en djup relation.

Han vet mina hemligheter, saker jag inte varit så stolt över. Jag vet om misstag han gjort, saker han ångrat.
Vi är inte perfekta, men tillsammans är vi så bra som vi bara kan bli. 8 månader har lärt mig detta.
Att vänta våran skatt med dig Sami är det största jag fått uppleva. Det finns ingen som du. Jag älskar dig så mycket att det ibland skrämmer mig. Jag är så stolt som får vara din.

Veckans blogg - Lioa


Det var en läsare som tipsade om
denna blogg och jag föll direkt! Speciellt för att den är så färgsprakande med fina bilder. Man blir glad av att läsa den, passar bra dagar som är lika gråa som denna. Besök, besök!

Nu har jag fått nya tider hos MVC. Blir ett besök i juli, ett i augusti och ett i början på september. Efter det kommer jag att gå oftare. Ska bli kul!

Forever and ever


Iphone-bild

Se så fin tavla mamma och Harry har fått upp i sitt vardagsrum! Det är från deras bröllop och det var jag som tog bilden. De gifte sig för ett år sedan, jättefint bröllop! Tur med vädret hade vi också. Det har vi inte idag. Idag är det både regn och storm. Jag och Johanna har planerat in en shopping dag. Frågan är om man orkar med sånt i det här vädret. Har skickat iväg ett mess för att se hur hon känner.

Men nu frukost!

Magen vecka 22


Onsdag betyder ny graviditetsvecka! Idag går vi in i vecka 22. Jag tyckte först inte magen vuxit alls den här veckan. Men om man jämför med
förra veckans magbild så ser man skillnad allt. Och nu händer det grejer! Bebis växer fortare för varje dag som går nu, då behövs det plats i magen. Nu vill jag bara bli större, får se när det vänder och jag börjar klaga på magen istället!
Drog förresten in jeansshortsen medvetet för att ni skulle få en bättre bild av magformen, om någon undrar.
Går förstås inte runt så annars.

Så vad är nytt denna vecka? Inte särskilt mycket. Allting har gått smärtfritt, jag klarar av att städa och dona precis som alltid och i samma tempo. Det enda är att jag börjat känna hur magen är i vägen när jag böjer mig fram, som när jag sopar på jobbet. Har även mild halsbränna på kvällarna, men det går över om jag dricker vatten. Sen vet ni att jag vissa mornar vaknat med kramp i vaden. Som tur är var det några dagar sedan sist!
Får se vad vecka 22 har att bjuda på.

Var förresten himla trevligt hos mamma. Vi åt god mat och sen bastade jag. Vi satt även ute på terassen och pratade om finlandsresan. Längtar! Nu längtar jag även efter Sami, hoppas klockan snart blir 23 så han slutar!

Onsdag med mamma


Nu drar jag och Theo hem till mamma! Blir middag och sen kanske en bastu också. Mysigt att umgås med henne och Harry. Sitta på altanen lite kanske. När jag kommer hem igen får ni en ny magbild, för idag går vi in i en ny graviditetsvecka!

Tunika - Gina
Brillor - H&M
Shorts - Pull & Bear
Skor - DinSko

Finland i augusti


Idag har jag och mamma bestämt att det blir två veckor i Finland för mig. I vanliga fall är jag bara där en vecka men i augusti lär jag vara ganska stor och då kan det vara skönt med avkoppling. Har tre veckors semester i augusti medan Sami jobbar två av veckorna. Annars hade det säkert blivit att jag mest gått hemma, många börjar jobba igen och går i skolan. Så Finland och vårat landställe blir perfa! Troligtvis kommer jag att ha tillgång till Internet också. Kommer vara där tillsammans med mamma och Theo första veckan, mormor och morfar lär hälsa på under dagarna också. De bor bara fem minuter därifrån. Sen kommer Anna, Sami och eventuellt Kimy dit andra veckan. Då blir det livat! Ska bli så kul, helt sjukt vad jag längtar. Sen är sommaren över och då kommer bebis snart, jag har så mycket att se framemot!

There's no life after you


Weheartit.com

Godmorgon bloggen! Sovit gott? Igår var ni många som kikade in här, fler än vad ni varit på månader. Hoppas ni nya läsare trivs och vill stanna. Och tack till alla veteraner som aldrig verkar tröttna på mig och min blogg. Hur underbara är inte ni?

Idag ska jag och Sami till systembolaget för att kolla dricka till midsommar. Alkoholfritt för mig förstås. Helst skulle jag vilja göra lite somriga drinkar!

Efteråt åker Sami till jobbet och jag kanske träffar mamma om hon har tid. Såg att hon ringt imorse när jag låg och sov. Hon lär sig aldrig vilka tider det inte går att ringa.
Nu frukost!

Tisdag med semester


Anna och hennes vän Jennie har varit här och gjort sig iordning. Kimy ska ha sommarfest ikväll. Tyvärr är vädret inte så roligt, även om solen kom fram och det var molnfritt någon halvtimme. Men nu är det lika grått igen. Ska snabbt ut med Theo när jag är klar med det här inlägget, känns som att ett nytt regnväder är på väg. Skulle gärna komma ut innan.

Hade inte tänkt göra mig iordning alls men blev så sugen när jag såg hur tjejerna fixade sig. Vad jag kan sakna det där ibland. Ta en drink med härliga tjejer, fixa smink och hår och sedan dra ut och dansa. Visst skulle jag kunna göra det nu också (alkoholfri drink då förstås), men det är inte riktigt samma sak när man är gravid. Sen har man börjat känna sig allt annat än sexig i det man klär sig. Värre kommer det att bli. Men tro inte att jag klagar! För om några timmar kommer min älskade pojkvän hem och gör mig sällskap. Tillsammans längtar vi efter något stort och jag skulle aldrig byta ut graviditeten mot något. Inga utekvällar eller goda drinkar i världen. Mitt liv känns så himla rätt som det är just nu! Får se framemot en hejdundrande 25-årsfest om två år istället.

Klänning - Nelly.com
Halsband - Present från mamma
Skor - Bianco

Can you handle it?


Min prins är cool han. De flesta hundar är rädda för åska och blixtar. Men han blev alldeles fascinerad när himlen lös upp för några minuter sedan och ett förbannat oljud brakade ut några sekunder efter. Själv tycker jag att det är obehagligt med åskväder. Har mycket att lära av min pälsboll.
Nu har vädret lugnat ner sig så dags att ta ut pojken på en promenad!

Love can be easy and full of passion at the same time

Allting från topshop.com

Långklänningar är så fint på gravida! Det är det enda jag vill gå i nu i sommar. Gärna så svala som möjligt, så man klarar av värmen. På tal om värme, just nu verkar det som att det blir fint midsommarväder här i Stockolm. Får verkligen hoppas det stämmer! Jag och Sami ska umgås med pappa och hans familj och några av deras vänner. Blir nog riktigt mysigt! Länge sedan jag firade midsommar i Sverige. De senaste två åren var i Italien och året innan det var i Finland. Så här ska firas!

You leave me speechless


Sami var hemma först vid halv tolv igår eftersom han jobbade kväll. Visste att han skulle vara hungrig så ordnade köttbullar, potatissallad och färska tomater så det skulle vara klart lagom tills han kom hem. Passde på att tända lite ljus också så att det blev extra mysigt. Uppskattades!

Idag jobbar han samma tid. Vi tog oss upp vid tolv-tiden och åt då frukost tillsammans framför ett avsnitt av Grey's Anatomy. Sen blev det att spela alfapet. Nu ska han snart börja röra sig mot jobbet. Får se vad jag kan hitta på!

Vill du bli veckans blogg?


Då var det dags igen! Vill du bli veckans blogg? Eller vet du någon som förtjänar att bli det? Kommentera! Så väljer jag ut en blogg jag finner intressant senare i veckan.

Idag har jag varit duktig och städat. Sovrummet ser inte längre ut som ett bombnedslag och jag har även bäddat om och tvättat. Dammsuga hann jag med också. Säger då det, jag skulle vara en kick-ass hemmafru!
Kanske blir min framtid när jag känner mig klar med donken och fortfarande inte har en aning om vad jag vill göra med mitt liv. Kanske borde punga ut en massa ungar istället.

Nää, framtiden ser nog ljusare ut än så.

Coral love


Som jag har berättat förut så får vi inte ha nagellack på jobbet. Därför passar jag på att ha det nu när jag har en veckas semester! Färgen ser röd ut på bilden men är egentligen coral. Från IsaDora.

Nu är jag så hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så dags att få i sig mat!

Don't miss a thing


Tänkte bara påminna er om att ni kan följa bloggen via
bloglovin!
Antingen genom att klicka på länken eller genom att trycka på bloglovin ikonen som finns i spalten till höger på bloggen. På så sätt slipper ni missa nåra uppdateringar! Bra va?

Nu drog Sami nyligen till jobbet. Han jobbar 15.00 - 23.00 vilket betyder att jag och Theo har kvällen för oss själva. Blir en hel del städning. Sen när jag är klar med det tänkte jag lägga mig och läsa ut min bok. Inte många sidor kvar nu!

110620

Dagens humör: På bra humör!
Dagens planer: Städa lägenheten
Dagens kändisar:

Älskar Mary-Kate's väska och Ashley's randiga tröja!

Dagens serie: Huset fullt, säsong 2
Dagens låt: Katy Perry - Last friday night
Dagens nedräkning: 134 dagar tills bebis är beräknad
Dagens bok: Marian Keyes - En förtjusande man
Dagens väder: 19 grader med molnigt, kan förekomma skurar

Slapp-söndag


Här i Stockholm är det dåligt väder idag, hur är resten av Sverige?
Jag och Sami har därför haft en riktig slapp-söndag här hemma. Så härligt! Vi har sett Grey's Anatomy avsnitt, läst varsin bok tillsammans i soffan och busat med Theo. Däremellan har vi ätit korv med bröd till lunch och sedan kladdkaka till efterrätt. Nu blir det att spela alfapet!

Drömmar om förlossningen


Weheartit.com

Inatt hade jag min andra dröm om förlossningen. Det gick helt smärtfritt även denna gång. Min kropp är dålig på att förbereda mig för händelsen, haha! Men det är alltid så mysigt att drömma om graviditeten. När jag vaknade hade jag sådan enorm längtan till första november, då det är dags på riktigt. Jag vaknade klarvaken klockan nio och Sami var jättetrött. Graviditeten gör att jag vaknar tidigare och tidigare varje morgon. Så det hade varit mysigt att ha en bebis att pyssla om undertiden resten av huset sov. Inte ens Theo ville ta sig upp från sängen.

Men nu är det bara fyra månader kvar. Tiden går fort!

Flickan från havet


Nu har man fått vuxenpoäng! Handlat mat för 1000 kronor och passade då på att köpa Carolina Gynnings senaste bok. Jag vart besviken på hennes första självbiografi så valde att inte köpa den andra. Men däremot är jag otroligt nyfiken på den här romanen som hon har skrivit. Om man läser handlingen så verkar den riktigt intressant! Blir nog att läsa den efter "en förtjusande man" som jag håller på med just nu.

Let the rain fall down


Det här inlägget är tidsinställt. Jag arbetar från 11.00 - 20.00 för den som missat det. Sen har jag semester!

Här får ni fyra outfits från den senaste tiden. När de två första bilderna togs visste ni inte att jag var gravid. Så jag var tvungen att dölja det. Svårast var på andra bilden! Magen var riktigt svullen den kvällen och jag skulle berätta för mina tjejkompisar att jag var gravid. Så jag valde ett plagg som verkligen framhävde graviditeten. Fick hålla in magen ordentligt när bilden skulle tas. Skönt att jag inte behöver göra det längre.
Vilken klädsel är er favorit?

Who say's you're not perfect?

Klänning från nelly.com resten från netaporter.com

Bloggens första önskeoutfit för oss gravida, det var väll ändå på tiden? Tyvärr regnar det utomhus så det blir jeans istället för shorts för min del. Men snart kan jag nog glatt bära upp en outfit som den ovan! Somrigt, färgglatt och fint.

Jag var försig glad att det regnade idag, fick användning av mitt nya paraply när jag var ute med Theo. Fast det verkar som att det blir många dåliga dagar framöver. Vad hade jag egentligen väntat mig? Det är ju jag som ska ha semester. Men nu får jag en anledning att storstäda lägenheten i alla fall! Fast först jobb. Tidsinställer ett inlägg som kommer in vid tvåtiden. Så ni vet!

Snart semester


Godmorgon bloggen! Kolla vilken lyx jag hade igår. Älskling lagade maten. Spagetti och körrfärsås blev det, himmelskt gott. Nu har jag till matlåda också. Jag höll mig inte sysslolös undertiden utan passade på att tömma diskmaskinen. Vilket team vi är.

Idag jobbar jag samma tid som igår, 11.00 - 20.00. Men sen har jag semester en vecka! Och veckan därpå jobbar jag bara 3 dagar. Så nog har jag massa vila och lugn framför mig. Förhoppningsvis bjuder vädergudarna på sol dessa dagar också!

Torsdag med jobb


Det här inlägget är tidsinställt. Jag jobbar 11.00 - 20.00

Här har ni dagens outfit! Eller ja, skorna var riktigt smärtsamma att få på sig. Graviditeten har redan gjort mina fötter mer svullna. Så får vänta ett bra tag till med att bära dem. Nästa vår kanske? Dags att införskaffa fler bekväma skor. Måste även beställa shorts från mamma-avdelningen. De jag har på mig idag kan jag inte knäppa. Kan inte knäppa några byxor alls längre. Får alltid tänka på att bära toppar som döljer det lilla problemet.

Hoppas ni har en fin dag! Får se om jag bloggar efter jobbet, annars hörs vi imorgon. Bebis önskar er också en trevlig dag! Han sparkade nämligen precis i skrivande stund. Älskade skatt.

Topp - La Redoute (mama)
Shorts - Pull & Bear
Pumps - Zara

Lillens första pyjamas


Var inne och kikade på
Campadre idag och såg att jag nästan hade missat en tokfin kampanj! Den håller till imorgon klockan 08.00 nämligen. Föll för pyjamasen ovan. Kostar i butik 400 kronor men jag fick den för 220, inklusive frakt. Tyget är bambu vilket håller bebis varm när det är kallt och svalkar i värmen. Hur bra låter inte det? Ser otroligt mysig ut också. Beställde den i storlek 56. Märket är Rickfors & Rickfors.

Nu är det snart dags för mig att dra till jobbet, men jag har tidsinställt ett inlägg så ni får dagens outfit senare! Så kika in efter två.

Om du vill ska jag ge dig hela världen


Bra bild
Anna tog på mig och Sami igår. Kunde vi se mer uttråkade ut? Men så var inte fallet! Alfapet är supermys och igår ville Anna också vara med. Blev kortspel och glassätande också. Riktigt trevlig onsdagkväll, om ni frågar mig.

Någonting man får ibland när man är gravid är kramp i vaden. Hittills har jag bara fått det några få gånger, alltid på natten. Men inatt fick jag det två gånger! Andra gången höll det på så länge att jag nästan började gråta. Hatar kramp, och det är världens mest onödiga sak att ha. Tycker inte ni?
Är rädd för att jag nu alltid ska behöva vakna med kramp i vaden.

Magen vecka 21


Onsdag betyder ny graviditetesvecka! Idag går vi in i vecka 21. Bebis är livlig varje kväll nu, även en del på dagtid.
Jag läste förut att det är efter vecka 20 som man verkligen börjar se skillnad på magen. Och nu kan man verkligen jämföra med förra veckan och se att magen har blivit större. Så roligt! Jag älskar kulan och vad den står för.

Sorry för dåligt bloggande förresten. Det blir så när jag har öppning. Men idag var sista öppningen den här månaden! Imorgon och på fredag jobbar jag 11.00 - 20.00. Sen har jag semester i en vecka. Så efterlängtat! Hoppas vi får bra väder då. Fast vem ska jag sola med? Mig själv? Får väll ta igen all bloggning jag missat!

Obehagliga graviditetssymptom



En bild på min älskade hund som njuter av lugnet vid vattnet.

I förrgår hände något riktigt obehagligt. Jag har sedan jag var liten haft lätt för att blöda näsblod, men det försvann när jag blev äldre. Nu händer det bara ibland när jag är förkyld och har snytit mig för mycket. Det var vad som hände här om dagen. Fast skillnaden var mängden. Det blödde något extremt, men inte ut genom näsan utan ner i halsen. Tydligen när man är gravid är det lättare att blodkärl i näsan brister. Något som måste ha hänt då. Och fan vad det blödde! Det ville inte sluta. Vid ett tillfälle rann det ner så mycket att jag fick panik. Kände mängden i halsen. Blev tillslut yr och svimfärdig och gjorde Sami väldigt nervös. Det blödde i mer än tio minuter och jag började undra om vi var tvugna att åka in till sjukhus eller om det någonsin skulle sluta av sig själv. Men tillslut gick det över och jag gick och la mig, alldeles utmattad.

Alla graviditetssymptom är inte mysiga.

Sällskapsspel är mys


Jag och Sami sprang in på ÖB för att hitta en fläkt till lägenheten. Tyvärr fann vi ingen vi gillade. Men däremot blev det att köpa spelet alfapet! Jag älskar det spelet verkligen. Sami hade inte spelat det förut och det gick inte så bra för honom heller. Jag vann med nästan 200 poäng. Han vill ha revansch imorgon. Jag gick med på det. Jag menar, det är alltid roligt att få vinna i spel.

Nu ska vi se filmen Knocked up på vår giganta tv. Mys! Sen blir det att sova. För imorgon jobbar jag återigen 06.30 - 16.00.

En dag i solen


Jag, Sami och Theo åkte till Rudan idag för mys i solen. Så härligt! Theo hittade till och med en tjejkompis att busa med. Riktigt besviken blev han när han var tvungen att sluta. Han fick bada lite också, med betoning på lite. En annan chihuahua (kändes nästan som ett chihuahua-möte) simmade runt glatt medan Theo kollade på mig som att jag var dum i huvudet. Han tänkte INTE bada. Tråk-hund.

Efter några timmar åkte vi till Länna och hämtade ut vår tv. Så nu har vi stor tv här i vardagsrummet. Sami lär inte vilja göra något annat än hänga i vardagsrummet from now on. Dags att köpa lite bra filmer?
Nästa månad blir det att köpa en ny dvd!

Nu är man med våffeljärn också


Weheartit.com

Jag och älsking ska äta våfflor ikväll! För nu har vi äntligen åkt och köpt våffeljärn. Strykbräda också. Tänk att vi inte har haft det sedan januari. Nog för att jag inte stryker mycket, men nu är högen groteskt stor. Så det ska jag ta tag i imorgon hade jag tänkt! Köpte lite annat nyttigt till lägenheten också. Som disktrasor och kökshanddukar. Och tupla. För vi var på rusta och då måste man köpa tupla. Så nu är det fullt med choklad i kylskåpet, I like!

Men dagens bästa köp var nog ändå nya teven! En platt-tv på 42" som var nedsänkt med 2000 kronor så vi fick den för 4000. Inte fel någonstans. Dock var den tillfälligt slut men vi har redan betalat för den och kan hämta ut den imorgon. Lovely! Den kommer styla upp vårt vardagsrum ordentligt. Ut med gamla tjokisteven säger jag.

Imorgon är jag ledig förresten! Så då ska jag och Sami äntligen åka och bada. Men vem vet, kanske blir det jättedåligt väder. Som i onsdags. Vi får se, jag hoppas på att få njuta av en solig sommardag i alla fall!

Sommaren är härlig


Här har ni två bilder från gårdagen. Var lite dålig på att ta foton. Var för upptagen av att mysa med deras hund! Otroligt söt.
Vi åt god mat och jag fick träffa några av Sami's vänner för första gången vilket var kul. Hittills är det nästan bara han som har träffat mina vänner.
Det var jättefint väder så vi satt ute i deras trädgård i flera timmar och bara pratade. Riktigt härlig sommarkväll!

Idag har också varit en bra sommardag. Efter jobbet drog jag in till stan och träffade Lind. Som jag inte träffat sedan slutet på februari! Hur gick det till? Inte okej. Vi shoppade lite trevligt inne på The body shop och sen gick vi och åt sushi. Slutade med en glass i kungsträdgården där det blev att prata ikapp. Så härlig eftermiddag!
Hade tänkt ta lite bilder med mobilen. Men glömde den i bilen när Sami körde mig till Gullmars. Så den är med honom som just nu är med Isak skulle jag gissa. Vet inte när han kommer hem. Är alldeles ensam, inte ens Theo har jag att mysa med då mamma passar honom. Sami ska hämta honom när han är på väg hem. Tanken var att jag skulle skriva till honom när jag lämnade stan, men det blir lite svårt nu.

Så dags för egentid! I form av en dusch. Helvete vad varmt det är i den här lägenheten! Jag brinner upp, eller svettas bort. Hur man nu vill se det.

Sådant som gör mig lycklig just nu

1. Att Sami igår överraskade med att städa hela lägenheten. Så fint det blev!
2. När man vaknar 05.30 och möts av strålande sol.
3. Få känna när skatten i magen säger hej i form av massa små sparkar.
4. Att skattepengarna nu finns på mitt konto.
5. Att jag snart har en veckas semester!

Nu är det roligt med regn


Idag kunde jag äntligen hämta ut mitt fina paraply från
campadre!
Längtar efter regn, vilket jag lär få på måndag. Då jag är ledig från jobbet = trist väder.

Inte mycket bloggande idag, inte haft den energin. Efter att jag och Sami hämtade ut paraplyet har vi bara tagit det lugnt här i soffan. Nu ska vi äta en väldigt sen middag. Sen blir det att sova tidigt för mig som är galet trött! Öppnar imorgon också. Sami jobbar natt så för honom börjar arbetsdagen om några timmar.

Ni får ha en trevlig kväll fina läsare!

En förkärlek till det vackra


Den här klänningen beställde jag här om dagen från nelly.com och igår kom den! Var riktigt fin, hann tyvärr inte ta någon bild. Materialet är svalt så kommer vara perfekt nu i sommar. Gillar ryggen speciellt, men blir att skippa Bh under. Ni får se den i någon outfit framöver.

Detta inlägg är tidsinställt. Jobbar 06.30 - 16.00

Göteborg 29e - 31a juli

Det är vad jag och Sami har bokat idag! Vi har pratat ett bra tag om att åka till Göteborg. Och då vi inte kan åka utomlands i sommar är det skönt att åka iväg och göra något annat istället. Vi har planerat ett besök på Liseberg och även en tur till Ullared. Jag tänker spendera alla mina pengar där! Gekås here we come.
Sen hoppas jag även på att mina fina vänner Thina och Antonia har tid att träffas en stund också. Men det har ni va? Ja det var det jag trodde! Tjoho!

Magen vecka 20


Idag går vi in i vecka 20! Nu är vi halvvägs in i graviditeten, är det inte sjukt vad tiden går fort? Snart är sommaren förbi, det ska ni veta!

Jag och Sami kände inte för att sitta inomhus hela dagen så vi åkte till Eriksdalsbadet och badade. Det blev riktigt fint väder så vi hängde en hel del på deras utedel. Så härligt! Sen blev det några åk i vattenrutschkanan. Tog ett tag för mig att bli övertalad, jag är inte lika modig som jag var när jag var liten. Men kul var det helt klart!

Nu ligger jag och Sami i soffan och kollar tv. Samtidigt äter vi jordgubbar. Bra slut på en bra dag!
Eller hans dag slutar inte här, han ska jobba natt ikväll igen. Sen kommer Anna och Steffi hit vid nio. Men jag måste sova tidigt som jobbar 06.30 - 16.00 imorgon. Vilket jag gör till på söndag. Hur ska jag orka?

Lundmyr of Sweden


Jag blev helt förälskad i det här märket för några månader sedan.
Lundmyr of Sweden har en massa fint för de små! Mest förälskad är jag egentligen i deras klänningar. Men jag gissar att vår lilla prins inte skulle vara så förtjust i dem.
Istället blev det lite nyttigheter. Strumpor, nappar, nappflaska och en mössa. Nappflaskan såg jag en mamma ha till sitt barn när de kom i driven på mitt jobb. Jag blev alldeles förälskad i den och visste att jag var tvungen att köpa! Även om jag planerar att amma, om det går. Men sen när det blir dags för välling så blir den perfekt!

Jag och Sami har precis bokat något roligt vi ska göra i juli. Så nu är jag inte lika ledsen över det dåliga vädret längre. På måndag är både jag och Sami lediga igen så vi hoppas att solen skiner då istället.
Sen vad vi ska göra i juli, det berättar jag om lite senare! En magbild ska ni få också eftersom vi idag går in i en ny graviditetsvecka.

Sakta men säkert blir vädret bättre


Två bilder som
Birgitta tog på mig och Sami i lördags. Jag älskar den högra! Du är så vacker älskling.

Det ser inte så ljust ut idag tyvärr. Det har börjat bli bättre väder men det går trögt. Marken lär vara blöt också. Så kanske borde man inse att det inte blir någon soldag idag inte. Vad jag hatar när smhi har fel! De har haft väldigt fel de senaste dagarna. Som i söndags, då hade vi tänkt åka och bada innan vi gick till mamma. Men så stod det att det skulle bli kallt och molnigt så vi tog sovmorgon istället. Tror ni inte att det var klarblå himmel och jättevarmt hela dagen? Tur nog fick vi soltimmar på mammas terass istället. Men jag hade velat åka och bada.
Jag kan lova er att det kommer vara jättefint väder imorgon till på söndag. Då jag arbetar. Så är det alltid, alltid, alltid.

Molnigt


Weheartit.com

Självklart vaknar man upp till en molnig dag. Vad hade jag förväntat mig? Varje dag de senaste två veckorna som jag har varit ledig har det varit dåligt väder. Varje dag jag jobbat har det varit kanonväder.
Det slår aldrig fel. Men enligt smhi ska det bli riktigt fint på eftermiddagen så vi avvaktar och ser. Eftersom Sami har jobbat natt hade vi ändå tänkt åka vid tolvtiden. Jag håller tummarna att det börjat lätta upp till dess.

Jag och mina kusiner


Den här bilden fick min farfar som stor förstoring i 70 års present. Alla hans barnbarn på samma bild.
Jag kan lova er att det var nästan omöjligt att ta den här bilden! Vilma (yngsta) vägrade att vara med och gick mest runt. När hon väl satt snällt i Annas knä (en kvart senare) började Cornelia och Max att tröttna istället och ville absolut inte le på bilden.

Men tillslut gick det. Kanske inte ett skolfoto men alla nio härliga personligheter är med!

Nu har jag, Anna och Sami storhandlat på Maxi. Imorgon ska vi nämligen till stranden och då behöver man tydligen en himla massa. Jag kan vara farlig i butiker, så är det bara. Längtar till imorgon! Det ska vara fint väder och det får verkligen inte ändras.

Sami jobbar natt ikväll så han kommer dra härifrån vid 22.20. Jag kommer nog att gå och lägga mig tidigt, kanske läsa lite i min bok innan. Inget mer bloggande för mig idag inte. Men imorgon tänkte jag ta med kameran till sjön så kan jag komma in med ett bildrikt inlägg efter det. Deal? Okej great. Godnatt!

Hoppas vädret är lika fint imorgon


Imorgon har jag och Sami planerat att åka och bada. Till en mysig sjö där vattnet förhoppningsvis inte är iskallt. Kanske blir det mest att njuta av solen och sen svalka sig lite snabbt. Men det blir i alla fall en riktigt mysig dag, det är jag säker på! Måste bara köpa solskydd. Bränner jag mig kan jag få fula pigmentsfläckar som stannar länge. Som gravid är man extra känslig så får vara försiktig. Fast det ska man förstås alltid vara när man är i solen.

Ovan är två bilder från när jag och Lind var på Rhodos förra sommaren. Så härligt vi hade det! Saknar dig gumman.

Inlägget är tidsinställt. Jag jobbar 11.00 - 20.00

I'm not a beauty queen, I'm just beautiful me


Här har ni maten vi åt på farfars 70 årsfest. Så sjukt gott! Ni anar inte hur mycket jag åt. Ni anar inte hur mycket jag alltid äter. Det finns inget stopp längre. Som jag sagt förut, det är tur att det jag cravar efter är nyttiga saker.

Igår kände jag och Sami vår lillkille i magen hur mycket som helst! Han är en riktig liten vilde. I över en timme sparkade han konstant. En spark var så klockren att jag verkligen kände hur mini hans fot är. Som ett finger. Älskade lilla pojke, snart är vi halvvägs in i graviditeten!

Det är en liten prins vi väntar!


Ja som de flesta av er gissade så är det en pojke vi väntar! Vissa sa pga kläderna vi har köpt. Men de jag visat i bloggen köpte vi innan vi visste, så det var inte planerat. Men neutrala plagg anses ju ofta vara lite mer pojkaktiga.
Jag och Sami är båda två glada över att det är en pojke, men vi hade varit minst lika glada om det hade varit en flicka vi väntat. Det där är inte viktigt, det är vårt barn oavsett! Men nu när jag kan tänka på min lilla son i magen är det lättare att ta till sig graviditeten. Så jag ångrar inte att vi tog reda på könet.

Bilderna ovan är från igår när vi var hemma hos mamma och solade. Så härligt! Är det fint väder på onsdag åker vi och badar. Jag är nämligen ledig från jobbet och Sami jobbar natt. Så när han har fått några timmars sömn drar vi, så härligt!! Underbara sommar, du är så välkommen.

Nu har vi förresten kommit hem från Henrik och Camilla precis. Sett våran framtida barnvagn. Så snygg! Även bilbarnstol får vi på köpet och de ger oss ett jättebra pris. Kan bero på att de är mina släktingar. Mysigt att träffa mina söta kusiner Filippa, Max och Vilma igen också. Världens gladaste barn.

Tror ni att vi väntar en pojke eller flicka?


Jag berättade för er förut att min mage ibland är mycket större än annars. Ovan har ni ett bra exempel, igår var den stor för vecka 19! Så jag passade på att ta en bild! Eller Sami fick ta en på mig när vi var hos mamma.

Tänkte att det var dags att ni får gissa om det är en pojke eller flicka vi väntar. Vi var ju så nyfikna att vi tog reda på könet. Berättar för er ikväll! Men först får ni gissa, är nyfiken på vad ni tror.
tror ni att vi ska få en dotter eller son?

Inlägget är tidsinstället. Jag jobbar 06.30 - 16.00

Bilder från firandet


Här har ni ett bildregn från igår! De finaste bilderna är tagna med Birgittas 85mm objektiv. Det är helt underbart! Typiskt att det ska gå på 8000 kronor. Som att en gravid kvinna med heltidsjobb på donken har råd med det.
Istället sitter jag och tittar efter billigare, som också kan vara bra. Får se vad jag hittar.

Var jättemysigt hos mamma idag. Vi solade hela dagen och åt jordgubbar. Sen blev det att basta när det började bli kallt utomhus. Alldeles perfekt. Lite bilder togs också, vilket ni får se imorgon!
Nu ska jag och Sami kolla på filmen Easy A som ska vara rolig. Ha en fin söndagskväll!

Batteriladdaren borta

Kommer bli bildlöst här ett tag. Så typiskt, har en kamera full med bilder men kan inte föra över dem till datorn. För batteriet behöver laddas men laddaren är helt borta. Förstår verkligen inte vart den kan ha tagit vägen, för så länge sedan var det inte jag laddade. Får väll köpa ett gäng AA batterier som man också kan ha. Sen ta med mig batteriet till pappa då Birgitta har en likadan laddare. Men det blir lite omständigt i längden. Så ikväll blir det jag som städar heeela lägenheten tills den kommer fram.

Men nu ska vi hem till mamma för att fira mors dag en vecka senare än alla andra. Då hon kom hem från Mallis inatt och vi därför inte kunde ses förra helgen. Blir nog mys!

Update; Kimy hittade laddare, tjoho! Ikväll får ni bilder.

Bella Stoccolma


Vilken härlig dag det har varit! Jag har världens bästa farfar, och släkt för den delen. Lite tråkigt att inte få dricka alkohol bara, jag och Sami fick nöja oss med alkoholfri cider (han körde). Men roligt hade vi ändå.
Mycket bilder tog jag också! Ni ska få ett bildregn imorgon. Men nu orkar jag inte. Istället får ni en bild jag tog i bilen när vi åkte genom stan på väg hem. Vi släppte av Anna och Kimy vid Odenplan som tänkte festa vidare. Fy vad jag är sugen på att gå ut och dansa! Borde passa på nu när det fortfarande går. Innan magen är för stor.

Vad säger ni tjejer? En utekväll snart? Lind? Johanna? Emma? Le'ts do it!

Men nu, ischoklad-glass framför Huset Fullt med världens bästa man och hund. Inte helt fel det heller.

Shopping för själen


Här är shoppingen från igår! Köpte även ett set med BH och trosa också men de har jag på mig nu. Av någon anledning vill inte Sami att jag visar er mina underkläder när de är på.... ;)

Idag ska vi till Åkersberga på kalas. Farfar fyller 70 så det blir ordentligt firande. Ska bli kul!
Vädret är toppen också så jag hoppas det finns möjlighet till att vara ute.
Imorgon hade vi tänkt åka och bada, äntligen! Men självklart ska det då bli dåligt väder. Snälla vädergudar, visa att smhi har fel.

Får se om jag hinner komma upp med outfit innan vi drar!

Bikinin är från Gina, tre av spetstrosorna är därifrån också, sista (rosa) paret är från H&M.

Alkoholfri jordgubbsvin


Jag har varit sjukt sugen på vin sedan solen började titta fram. Ett glas på balkongen skulle jag inte säga nej till. (Var rosé-alkis förra sommaren) Men den lyxen får man avstå när man är gravid. Men så kom jag på att det finns alkoholfritt vin också! Jag och Sami gick in på systemet och köpte flaskan ovan. Kostade bara 30 kronor så om den visar sig smaka saft så är det inte hela världen. Men jag hoppas ändå att det är gott, och har smaken av vin. Typ som alkoholfri cider smakar som cider. Det blir att dricka tillsammans med blåbärspajen vi köpte igår. Gott!

Blev även en del shopping idag. Nu har jag äntligen en bikini som passar! Alla andra är för små som jag har, pga att brösten vuxit mer än en storlek sedan jag blev gravid. Så har även köpt en ny bh. Och fyra otroligt fina trosor. Ni får bilder på allting senare eller imorgon. Nu ska jag och Sami se på filmen No strings attached. Får hoppas att den är bra.

Färre modetidningar nuförtiden


När man är gravid kan man anmäla sig så att man får ett startpaket från babyland. Det innefattar en massa trevliga saker som kan vara bra att ha den första tiden när bebis kommer. Allting är också helt gratis och går att hämta ut från och med tre månader innan beräknad födsel.

I samband med detta så ringde dem från Vi föräldrar. Jag är sämst på att säga nej, speciellt till telefonförsäljare. Så det blev en prenumeration på deras tidning och jag får även en fin badhandduk till vår skatt i magen. Var inte så dyrt så är inte så farligt, men känns lite väl tidigt att börja prenumerera på den tidningen egentligen. Är ju inte mamma ännu. Men det kan nog vara intressant läsning! Sen blir det en trevlig nedräkning. För tidningarna kommer en gång i månaden och prenumerationen är på sju nummer. Så när prenumerationen är slut har vi garanterat redan bebis här. Häftig känsla!

Något jag börjat samla på mig är gravidtidningar. Har tre just nu (hittade inte den tredje av någon anledning när jag skulle ta bilden) och jag har läst ut allihop. Från sida till sida. Finner allting med graviditeten så otroligt intressant, det gjorde jag redan innan jag blev gravid. Ett ämne som alltid har intresserat mig.

Jag har förresten gjort om headern, hoppas ni gillar den!

Det här med magen


Vissa av mina läsare har fått för sig att jag trycker ut min mage på bilderna för att se gravid ut. Att ni kan tro att jag gör något sådant! Jag menar varför? Skulle magen inte synas än skulle jag helt enkelt få vänta. Klart man någon gång kommer se gravid ut med ett barn i magen, skatten växer ju för var dag som går! 

Så för att demonstrera tänkte jag lägga upp en före och en efter bild. Första tog jag i vecka sex, bara en vecka efter att jag plussat. Jag ville ta en bild på magen hur den såg ut "före" eftersom den då inte börjat växa. (Jag började se förändring från och med vecka 9)

Jag har alltid varit liten, med någolunda platt mage. Det skulle då vara omöjligt för mig att trycka ut magen så mycket så att den plötsligt blir som bild två. Jag har helt enkelt en växande mage, som jag tycker om att visa upp. Men jag vill inte ge er en falsk bild av verkligheten!

Så då har vi rett ut det. Nu ska jag återvända till mitt te.

Drömmar om graviditeten


Vackra Kate Hudson med sin underbara gravidmage

Jag hade världens finaste dröm inatt! Jag drömde att jag var med om förlossningen. Det gjorde inte alls ont, jag behövde ingen smärtlindring. Haha, om det ändå vore så i verkligheten också.
Sen kom bebis och var otroligt liten! Egentligen onaturligt liten. Men så himla söt! Log verkligen heeela tiden. Kunde inte sluta stirra.

Sen ringde Sami's alarm och jag vaknade. Otroligt besviken.

Nu ska jag ta ut Theo i det underbara vädret! Idag är jag ledig precis som hela helgen, sweet.

Förberedelser för framtiden


Här är det tänkt att bebis skötbord ska stå om några månader. Platsen är perfekt, precis bredvid badkaret. Problemet är bara alla våra saker. Jag måste komma på en lösning som får undan dem på ett snyggt sätt. Men allting löser sig, visst?

Nu är det dags för frukost nummer ett. Är vrålhungrig! Sami kom precis in efter en promenad med Theo. Så nu ska vi äta. Tjoho!

Sponsrat inlägg: SvenskKasinoGuide


Det här inlägget är tidsinställt. Så förhoppningvis ligger jag och sover gott om ni läser inlägget innan klockan tio/elva.

Som ni rutinerade läsare vet är jag något av ett pokerfreak. Försig inte så ofta längre. Har inte riktigt tid. Men pokern ligger mig varmt om hjärtat. På sidor som svenskkasinoguide kan man finna nyttig tips på hur du kan bli bättre på de olika spelen. Du lär dig även hur de fungerar om du skulle vara nybörjare.

Något jag aldrig testar förut är
Roulette. Men vissst har vi väll alla hört talas om det på tex film? Det råkar vara ett väldigt populärt kasinospel.

Roulette går att spela online också om man vill, det finns många hemsidor som erbjuder detta. Ifall man precis som jag tycker att kasinospel verkar läskigare ute i "verkliga livet". Sen när man känner sig säkrare på spelet kan det vara roligt att testa det ute bland folk också. Men det är upp till var och en själv.

Nu när jag sitter och skriver detta blev jag väldigt sugen på att spela lite själv, ska nog passa på innan Sami kommer hem!

Magen vecka 19


Idag går vi in i graviditetsvecka 19. Snart är vi halvvägs! Tycker att det känns som att jag lägger in nya magbilder hela tiden. Får hoppas att tiden fortsätter att gå så här fort! Jag vill ha höst! Tror allt jag är en av få bloggare som skriver så. Det är bara vi som väntar höstbebisar som känner likadant hihi.

Magen väljer att fortsätta vara ganska liten. Vilket är helt okej, jag har hört att mycket händer efter vecka 20 så det ska bli spännande att se. Vissa kvällar är den dock så stor att jag nästan känner mig höggravid. Konstigt hur det kan ändras från dag till dag. Måste komma ihåg att ta bild nästa gång det händer! Så ska ni få jämföra.

Men att jag är gravid känner jag av helt klart! Bebis sparkar känner jag nästan varje dag nu och det får mig alltid att le. Jag längtar tills jag känner av dem hela tiden. Hungrigare än någonsin är jag också, vilket jag skrivit om tidigare. Varje morgon måste jag även skynda mig upp från sängen för att springa och kissa. Går även klart fler gånger per dag, även då jag knappt druckit något.

I övrigt mår jag bra i graviditeten. Har inte alls humörssvängningar som jag hade de första tolv veckorna. Då kände jag knappt igen mig själv och mitt och Sami's förhållande fick gå igenom en hel del prövningar. Jag tror att det kan vara menat så, för nu känner vi oss bara ännu starkare tillsammans. Jag älskar honom så mycket och kan inte beskriva med ord hur glad jag är att få dela denna upplevelse med just honom. Han är min styrka. Det är han som kommer vara anledningen till att jag klarar av förlossningen. Hans stöttande ord och närhet som kommer hjälpa mig igenom alla dagar av sömnbrist när vår bebis är här.

Utan Sami hade jag inte varit lika stark.

Som en saga


Hemma från jobbet! Jag stod och tog betalt i drivern sista tre timmarna och då hade vi konstant bilar. Är glad att jag inte stänger ikväll, för de verkar ha mycket att göra! Stänger gör jag istället imorgon så då hoppas jag att det är lugnare. Sen är jag ledig fredag till söndag. Det ser jag framemot! Har massa roligt inplanerat också.

Nu håller jag på att laga mat. Är så himla trött så valde att göra något som går fort. Sen ekar kyl och frys så gott som tomt (vi ska handla imorgon) så jag tog det som fanns. Blev snabbmakaroner, väntar just nu på att vattnet ska koka upp. Till det blir det tonfisk och en knäckemacka. Lovely! Annas choklad till efterrätt. Trots att jag lovade att inte röra den. Men hon är borta tills imorgon så jag kan köpa en ny till henne när vi ändå är på Ica Maxi. Smart va? Då borde hon förstå...

Min låtsas fru


Den här filmen såg jag och Sami igår. Jäklar var vi skrattade, hysteriskt rolig! Nicole Kidman är med i den lite och spelar en helt galen kvinna. Var roligt att se henne i en annorlunda roll. Har ni sett filmen?

Det här inlägget är förresten tidsinställt då jag nu befinner mig på jobbet. Så vi hörs igen efter sju ikväll. Ni får ha en underbar dag kära läsare!

Veckans blogg - Sophia Monti


Sophia fick bli veckans blogg! Hon är en vän till Anna, de gick i samma skola då Anna studerade mode och Sophia teater. Hon är otroligt talangfull och studerar nu skådespeleri i LA. I bloggen får ni följa hennes liv och hon har ett unikt sätt att skriva som är roligt att läsa. Plus att hon är förbannat söt! Besök, besök.

Idag hade jag tänkt gå upp vid sju men vi somnade inte förrän vid tolv igår så jag valde att ta sovmorgon. Jobbar 10 - 19 idag. Ska försöka hinna tidsinställa ett inlägg innan jag går, annars hörs vi ikväll!

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!