I Sverige!

Hej raringar!
Hann inte blogga på flygplatsen. Stod i evighetskö för att få en cappuccino och sen fick jag springa till min gate.
Nu är jag i Sverige i alla fall. Har fikat med Jenna och hennes vän, träffat min fina syster och ätit god middag hos pappa där jag är nu. Har även hunnit busa en heeeel del med Cornelia. Mitt hjärta.
Kameran går varm, ni ska få foton. Men nu har jag inte tid. Dags att natta Cornelia och sen tjejmys med Anna.
Vi har så mycket att ta igen! Trots att vi sågs för tre veckor sedan har vi en massa att berätta. Så pass mycket att paret bakom oss på bussen sa "'äsch vi lyssnar på dem istället" när de inte fick någon syl i vädret haha oops.

Lär bli väldigt dåligt med bloggande här i Sverige som ni säkert förstår, men jag tar igen det i framtiden!
Trevlig kväll

På flygbussen


Nu sitter jag på flygbussen och ska när som helst åka mot flygplatsen. Det tar en timme dit så jag har gått om datortid, tur att jag har fem timmars batteri. Laddade igår. Det var ovanligt lite trafik imorse så vi kom in tidigt till centralstationen. Stackars Michele som är på jobbet en timme för tidigt haha. Han var så snäll som körde mig, jag sa att jag hade kunnat ta buss och tunnelbana. Men det var skönt att slippa.

Nu kommer jag ha gott om tid att uppdatera bloggen på flygplatsen. Då får ni bild från sushimiddagen igår.
Wiiiee snart är jag i Sverige!

Tisdagkväll med sushi


Snart kommer Michele hem och då ska vi äta sushi. Var evigheter sedan sist! Mysigt med våra nya tallrikar också. Ska ta foton så ni får se imorgon. Jag flyger redan klockan elva till Sverige. Michele kör mig till centralstationen så jag bloggar från bilen. Därifrån tar jag buss till flygplatsen. Kanske hinner blogga en gång till om jag är uttråkad, vem vet haha.

Har faktiskt varit så duktig att jag packat klart! Helt otroligt. Eller bara småsaker kvar, som tandborste och sånt som man måste lägga ner i sista stund. Pass och biljetter är redan i resväskan så jag inte glömmer. Tar bara med mig liten resväska, ska inte checka in något. Blir så dyrt med ryanair och sen är jag ändå bara i Sverige i 6 dagar. Hade gärna stannat längre men det hade blivit så dyrt om jag skulle boka om. Nåja, kommer åka i juni igen för min systers student. Sen blir det flera veckor i juli-augusti! Lovely. Så vad säger ni? Dags att be vädergudarna om fint väder till Stockholm? Har nämligen hört att det är kallt...

Vädret här har förresten lugnat ner sig som tur är.

Trevlig kväll!

Klänning, skor - Stradivarius
Cardigan - Zara
Armband - Chicy.se
Klocka - Neptune

Storm i Milano


Jag och min söta kusin Filippa och så famor i bakgrunden. Pappa, Birgitta och Cornelia ska dit på fredag för påsklunch. Jag och Anna hinner inte då vi ska se Stockholm Ice med mamma, så jag hoppas att vi kan gå dit i helgen istället. Saknar min fina släkt.

Nu är det storm här i Milano. Regnet öser ner, det blixtrar och åskar något extremt. Himlen är seriöst grön! Jag sitter på lilla datorn nu och kör på batteriet. Tyvärr dör den när som helst. Vill använda så lite elektronik som möjligt när vädret är så här. Hoppas det lugnat ner sig tills Michele ska börja ta sig hem från jobbet. Kollade upp på meteo.it att det ska vara strålande sol imorgon. Tur det, idag ställer de säkert in flygplan...

Vill du bli veckans blogg?


Då kör vi igen! Precis som förra veckan sker det ingen utröstning. Jag går igenom era bloggar och väljer en jag gillar. Sen tipsar jag om bloggen i ett inlägg. Tycker det är himla roligt att se vad mina läsare har för bloggar!
Vill du bli veckans blogg?

Såg precis på senaste avsnittet av Gossip Girl, de måste verkligen göra något åt handlingen. Nu är det samma sak hela tiden. Känns som att de har fastnat lite. Men, men.. jag fortsätter att titta ändå. Nu måste jag börja packa, som vanligt gör jag allt i sista minuten.

Update; Tack tack tack vad snälla ni är angående håret! =)

Nu är håret klart


Nu är jag hemma från Franco och är supernöjd! Nu kan jag gå med utsläppt hår igen haha. Han la i lite mer löshår och sen klippte till det. Jag behövde inte betala någonting, han är alldeles för snäll. Hoppas ni gillar!

Nu måste jag få i mig lunch, tror jag dör. Vi hörs senare raringar.

Kan bli lång dag hos frisören


Imorgon får jag äntligen se den här sötnosen igen. Sen på torsdag förmiddag ska jag vara barnvakt till henne. Mysigt värre! Ska komma ihåg att ta måååånga foton. Då jag var dålig på att fota i julas.

Nu ska jag strax dra till frisören. I lördags var det så mycket folk att Franco tog mig mellan kunder. Hade han bara jobbat på mig hade det nog tagit drygt en och en halvtimme. Men i lördags var jag där i fem timmar. Jag tycker att det är otroligt att jag kunde sitta still så länge. Idag ska jag bara klippa till håret bättre och sen lägga in lite mer hår. Mitt hår är så tjockt och jag tror inte att Franco insåg det. Det syns inte att det är det nämligen, men när håret inte är plattat så ser man var mitt hår slutar och var löshåret börjar. Inte okej.

Vanligtvist brukar det vara lite folk på vardagar, men tydligen är det många idag med. Så Franco kommer återigen ta mig mellan kunder... Så vi får se hur länge jag behöver vara där. Vi hörs när jag kommer hem och då får ni såklart se resultatet. Utan fläta hihi

100330

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Till Franco för att fixa håret och sen packa
Dagens kändispar:

Ashlee ute på promenad med sin fina familj

Dagens serie: Gossip girl
Dagens vill ha: Snabbare Internet
Dagens roligaste: Imorgon åker jag till Sverige
Dagens smink och hår: Blågrå ögonskugga, svart eyeliner och mascara. Håret i en fläta.
Dagens väder: 15 grader och soligt, kan börja regna i eftermiddag

Duellen - Agnes vs Nina


Ny duell! Förra blev väldigt jämn. Agnes vann över Selena med 30 röster mot 28. Den här gången möter hon Vampire diaries stjärnan Nina. Vem är din favorit? Agnes i djurmönstrat eller Dobrev i shorts?

Idag slipper jag laga middag. För när Michele kommer hem ska vi till hans föräldrar och äta där istället. Igårkväll mådde Michele dåligt så vi stannade hemma och myste istället när vi kom hem från Ikea. Därför som vi drar till hans föräldrar ikväll.

Jag har förresten pratat en hel del med mamma, pappa och Anna idag över mailen, angående Sverige. Jag kommer landa i Skavsta klockan halv två på onsdag, så då tar jag flygbussen in till Stockholm där mamma möter mig. Då ger jag henne kramar och min resväska haha så jag slipper ta med den till pappa. Sen möter jag upp Jenna och grabbarna för.. ja inte bestämt vad vi ska hitta på men ska bli underbart att se dem igen! Anna slutar klockan fem så vi möts på tåget vid halv sex skulle jag gissa och så åker vi tillsamans till Tumba så att jag är där de två första dagarna jag är i Sverige. Detta eftersom pappa med familj åker till Dalarna på lördag, så annars skulle vi inte hinna ses. Jag ska även vara barnvakt till Cornelia (min treåriga lillasyster) på torsdag förmiddag. Ska bli otroligt mysigt!! Vad jag har saknat henne. Även alla andra också förstås. Vill att det ska bli onsdag nu!

Twenties girl - recension


Twenties girl handlar om kvinnan Lara. Hennes företag går dåligt då hennes partner bara har dragit och lämnat henne att ordna upp allting. Hennes föräldrar är konstant oroliga över henne och hennes pojkvän som hon älskade över allt annat har plötsligt gjort slut. Över mail. Hon har det helt enkelt inte så lätt. Plötsligt början hon se och höra en kvinna som verkar vara i tjugoårsåldern. Hon tjatar om ett halsband som hon inte kan hitta. Det visar sig snart att Lara är den enda som kan höra den här kvinnan. Hon undrar om hon hallucinerar. Men Sadie, som kvinnan heter, visar sig vara till stor hjälp när det kommer till att få företaget att fungera igen, expojkvännen att ta tillbaka henne och ja.. att få henne att göra bort sig några gånger.

Twenties girl är en bok jag verkligen rekommenderar. Den är rolig, varm och underbar. Sophie Kinsella's bästa måste jag faktiskt säga. Så läs den!

Lördagens outfit


Jag tog foton på lördagens outfit innan jag drog till friösren men han inte lägga in dem i bloggen. Något jag kom på nu. Så här var jag klädd. Kjolen från Zara på igen, min nya favorit så den lär ni få se mycket av hehe.
Jag har inte shoppat på heeela tre veckor nu skulle jag tro. Om man bortser ballerinorna på bilden. Jag kommer inte shoppa mycket i framtiden heller. Men jag måste in och kika på topshop när jag är i Stockholm, evigheter sedan sist.

Fy solen är helt borta. Bara massa moln. Hoppas den har stuckit iväg till Sverige för att värma där istället nu när jag kommer snart. Vore inte helt fel! Orkar inte damma av vinterjackan ;)

Tröja - Tror det är H&M, har glömt och är för lat för att gå och kolla
Halsband - Stradivarius
Armband - Pimkie
Klocka - Neptune
Kjol - Zara
Ballerinor - Liten butik i Venedig

Sveriges mest köpta bil!


Igår på Ikea blev det en hel del köp. Ni ska få se allting lite senare. Jag passade även på att köpa lite svenskt godis. Bilar! Lyckades sedan dra i mig hela påsen när jag och Michele såg på filmen King Kong... Vet ni? Jag har aldrig sett den förut, bara hört folk prata om den. Men ingen har någonsin nämnt att det fanns dinosaurier i filmen! Gjorde den mer freaked. Men ja, ändå en väldigt fin film.

Var även väldigt trevligt att ha Emma över igen. Ska berätta mer om lördagkvällen när jag får bilderna hon tog. Själv lyckades jag glömma kameran.

100329

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Börja fundera på vad jag ska ta med till Sverige, stryka kläder
Dagens kändis:

Lindsay Lohan är snygg i svart.

Dagens serie: Kyle XY
Dagens vill ha: Svensk frukost
Dagens nedräkning: 2 dagar tills jag åker till Sverige
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en fläta
Dagens väder: 18 grader och soligt, kan vara en del moln

Nu har jag långt hår!


Jag vet att jag ser trött ut. Jag ÄR trött. Och visar BH'n visst, men sånt är livet. Hur som helst, igår gick jag och fixa in löshåret (därför jag inte bloggade mer) och jag är så nöjd! Mitt hår är låååångt hihi. Bara ett problem. Igår såg det jättefint ut när Franco hade fixat det. Har bilder från när Emma, jag och Michele gick på aperitivo. Ni ska få se bilderna när jag får dem av henne. Men idag när jag vaknade så såg det mer fejk ut. Det visa sig att jag måste fixa håret väldigt länge för att få till en snygg frisyr som gör att det ser bra ut. Så jag ska tillbaka till Franco på tisdag och be honom klippa till det bättre. Så får ha det i en fläta nu.

Idag har vi varit på Ikea och köpt en hel del. Ni ska få se foton imorgon. Nu är jag för trött för att göra något alls. Ha en fin söndagkväll!

All good things don't end, sometimes things just continue


Både jag och Theo är nog lite sega idag. Han har legat och sovit här intill mig och jag har sett på ett avsnitt av Kyle XY. Ligger på säsong 3 och ser att de av någon anledning avslutade serien mitt i. Riktigt tråkigt! Tänker i alla fall titta klart.

Nu får jag se till och piggna till. En dusch skulle hjälpa men vi har fortfarande bara kallvatten. Grabbarna ska komma nu när som helst, så jag hoppas det. Fixar de inte vattnet idag får jag välja mellan två alternativ. 1. Duscha iskallt (då antagligen bara håret) eller alternativ 2. koka upp vatten och duscha som man gjorde förr i tiden. Vi får se. Ultimata vore ju om vi kunde få problemet fixat. Man kan inte leva så här.

Nu ska jag diska, sen kommer Michele hem och äter lunch. Efter det ska jag försöka hinna lägga upp dagens outfit, sen åker vi och handlar mat och efter det kommer Emma hit. Vi ska på aperitivo ikväll och sen sover hon hos oss inatt också. Så trevlig lördag! Hoppas eran blir lika fin.

Svensk sommar


Om det är något jag saknar och längtar efter så är det svensk sommar. Okej inte när det regnat jämt och när solen väl skiner så måste man ut oavsett om man har en tenta att skriva/har ont i huvudet eller helt enkelt bara vill vara inne för dagen.

Men det bästa med svenska sommaren är att träffa fina vänner och familj. Äta god mat utomhus (som alltid smakar bättre än inne av någon anledning), segla i Stockholms Skärgård där naturen är underbar. Eller varför inte grilla med vänner eller ta ett glas vin på terassen och se hur solen aldrig verkar vilja gå ner.
Jag ska försöka vara i Sverige 2 - 3 veckor i sommar. Då ska jag utnytja dagarna till max!

Idag har vi fint väder här i Italien, 17 grader och soligt. Imorgon ska det bli 20 igen, wonderful!

Fool me once shame on you


Jag drack mycket te i Venedig. Riktigt mysigt att sätta sig på ett litet fik och välja bland alla sorter de hade. Jag är vanligtvist en kaffedrickare, men ibland kommer tesuget och sätter sig ordentligt. Visst är min kopp fin? Jag övervägde att stjäla den haha. Men tyvärr är jag för duktig för sådant beteende. Such a shame.

Grabbarna har förresten inte kommit ännu för att fixa varmvattnet. De skulle ha varit här klockan fyra. Jag är inte förvånad. Det här är typiskt italienskt beteende. Oh well. Dags att se gårdagens Bella & Tyra show.

Savannah Outen


Jag kikade på lite klipp över youtube igår och fann då Savannah. Hon lägger upp många klipp där hon sjunger med gitarren och har blivit väldigt populär över youtube. Så populär att hon fått tack vare disney göra två musikvideor till egna låtar. Ovan är en av dem. Lite Taylor Swift stuk på videorna, fast för yngre då.
I think it's sweet!

Såg precis avsnitt 15 av vampire diaries. Jobbigt att behöva vänta en hel vecka på nästa avsnitt! Antagligen ännu längre för mig eftersom jag är i Sverige då. Kommer inte att ha tid att se på serier. Som vanligt är varje dag fullbokad när jag är i Sverige haha. Lovely! Jag blir lätt uttråkad där om jag inte har något att göra. Finns ju inga rutiner längre... då blir man rastlös.

100326

Dagens humör: Fredagsglad!
Helgens planer: Det blir en chill fredag. Imorgon kommer Emma hit och på söndag ska jag och Michele till Ikea
Dagens kändis:

Miley Cyrus är så vacker

Dagens serie: The vampire diaries
Dagens vill ha: En stor cappuccino
Dagens nedräkning: 5 dagar tills jag åker till Sverige
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 14 grader och molnigt, blåser en del (tur att helgen ska bli fin!)

Earth Hour


På lördag, den 27e mars klockan 20.30 är det Earth Hour. Vart du än är i världen så bör du släcka alla lampor för jordens skull. Det kan låta som en onödig sak, vad ska en timme göra för skillnad? Men studier har visat att detta projekt har lett till att fler tänker på sina energi-vanor. Något som behövs så som vi behandlar vår jord idag.
Jag kommer garaneterat att släcka. Släcker du?

Veckans blogg - Storamodegarderoben


Först måste jag säga att det är jätteroligt vilken respons jag fick! 137 kommentarer skrevs på inlägget "vill du bli veckans blogg". Så det var många fina bloggar att gå igenom, ett väldigt svårt beslut att ta.

En jag fastnade för speciellt var en blogg jag kikat in på några gånger förut.
Mikaela skriver om mode men även om vad som händer i vardagen. Hon tipsar om kläder hon gillar och ger oss även en inblick i sin egen garderob. Fina outfits kombinerat med tips på filmer. En ytlig blogg kan tyckas, men ibland är det skönt att bara få läsa en blogg om allt det fina i livet och påminnas om varför shopping är en så trevlig hobby.
Besök, besök!

Nästa vecka har någon annan turen att få bli veckans blogg.

She looks good but her boyfriend tell her she's a mess


Fler foton från världens bästa Venedig. Visst blir man sugen på att gå på maskerad? Venedig har en karnival i februari som är väldigt populär. Jag skulle gärna gå nästa år.

Har nu sett tre avsnitt av Veronica Mars, jag vet jag är världens serienörd igen. Nu börjar det likna något, tror absolut det kan bli en serie jag gillar! Men den går inte längre va? Såg att säsong 3 slutade 2007.

Skön musik så här på morgonen


Söta
Steffi är inte bara en riktigt härlig och rolig tjej. Hon är också väldigt bra på att sjunga! Hon och Anna går Stockholms estetiska gymnasium tillsammans, och det var så de lärde känna varandra. Ovan kan ni höra Steffi sjunga låten Gravity. Har redan lyssnat på den tre gånger nu på morgonen. Underbart!

Har även sett första avsnittet av Veronica Mars. Är inte överdrivet imponerad ännu tyvärr. Men ni är ju så många som säger att ni gillar den så jag ska fortsätta att titta. Det var ju samma sak när jag började läsa första True Blood boken. Första kapitlet hade jag jättesvårt för att ta mig igenom, men nu är den utläst och jag älskade den! Underbart att det finns många böcker kvar.

100325

Dagens humör: Ganska trött
Dagens planer: Städa lägenheten
Dagens kändis:

Hilary Duff lika fin som alltid

Dagens serie: Veronica Mars
Dagens låt: Robert Pattinson - Never think
Dagens nedräkning: 6 dagar tills jag åker till Sverige
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 16 grader och regn.

Onsdag


Så här har man klätt sig idag. Kan tala om att jackan var alldeles för varm för 20 grader. Igår var den för kall, knäppt det där. Imorgon ska det bli 17 grader igen så då kanske den är perfekt hihi.

Hmm är lite irriterad på Michele. Eller okej väldigt irriterad. Vissa grejer förstår bara inte män i allmänhet. Man blir så less. Egentligen är det över en sak jag inte får bli irriterad... svårt att förklara när jag inte vill berätta vad det gäller. Men vissa saker önskar jag bara att han själv kunde inse. Är det så med alla män att de bara kan se sina egna sidor och inte förstå hur andra känner? Jag försöker alltid tänka hur situationen är för den jag har en konflikt med. Försöka förstå den andra personens argument. Jag har aldrig mött en kille som verkar göra samma sak tillbaka. Tidigare när samma sak har hänt har jag bara lett och sagt "självklart älskling, inga problem" men jag har lessnat. Inte på honom, utan på det här beteendet. Ibland är det som att han inte känner mig över huvud taget.

Anyway, trevlig lill-lördag mina fina läsare.

Klänning - Zara
Jacka - Stradivarius
Halsband - Pimkie
Skor - Pull & Bear

The vampire diaries


På en vecka har jag nu sett alla 14 avsnitt av The vampire diaries. Vill ni veta? Den slår faktiskt Gossip girl som tidigare var min favoritserie. Eller ja, inget slår vänner men av serier som visas just nu. Det som skiljer den här serien åt från andra är allt som händer. Det handlar inte om att alla karaktärer ligger med varandra och turas om att vara tillsammans med alla. Nej den är spännande, romantisk och beroendeframkallande. Det är inte konstigt att vampyrer är så populära, det är så förbannat intressant!

Nästa avsnitt kommer imorgon så jag kommer kunna se det på fredag. Efter att ha sett 3 - 4 avsnitt per dag känns det lite tråkigt att inte kunna göra det längre. Så vad ska jag fördriva tiden med nu? Veronica Mars? Fler av er har ju tipsat om den serien.

Vill du bli veckans blogg?


Jag har inte gillat veckans blogg tävlingar, de är spamm-tävlingar något jag tar avstånd från. Men jag har läsare som frågat om jag kan börja med detta och även de som velat bli länkade. Jag länkar inte bara för länkadets skull, då tycker jag att jag verkar fejk. Men självklart vill jag lyfta fram bra okända bloggar!
Anmäl din eller någon annans blogg du tycker är bra!
Jag kommer gå igenom alla bidragen och sen imorgon skriva om den blogg som fångade mitt intresse. Det kommer alltså inte ske någon röstning, där den som får flest röster vinner. För det konceptet gillar jag inte.
Så jag väljer helt enkelt ut en blogg som jag gillar! Och kommer fortsätta med detta en gång i veckan om det är något ni gillar.

Kom förresten precis från frisören. Satan vad varmt det är ute! Troligtvist kommer håret sättas i på måndag, så innan jag åker till Sverige. Roligt!

Sometimes all you need is that one night


Hotellet i Venedig hade en väldigt mysig trädgård. Ingen pool dock, så jag undrar hur de kan ta ännu dyrare priser på sommaren. Italien är så varmt i augusti att man knappt orkar gå ute på stan på dagtid. Så då skulle nog många turister föredra att hänga vid poolen de varmaste timmarna.

Hur som helst. Lördagnatt när jag och Michele kom tillbaka till hotellet sa han att han ville röka en sista cigarett. Jag som var stenhård med att han inte fick röka på hotellet (lagen säger nej, han bryr sig inte) så la vi oss ner på dessa solstolar istället. Det var riktigt mysigt att se upp på den nattsvarta himlen och njuta av tystnaden. Jag frös inte trots att det vid den tiden antagligen inte var varmare än 11 grader. Jag gissar att mina drinkar var anledningen och inte vårjackan. Trevlig kväll i alla fall. Venedig är magiskt.

Nu ska jag ge Theo mat sen drar vi till frisören. Vi hörs när jag kommer hem igen.

I don't wanna go where you don't follow


Bild från lookbook.nu

Så romantisk stil! Skulle kunna kopiera rakt av. Eller... hade nog valt en annan färg än svart på skärpet. Typ mörkrosa. Men annars så.

Ja idag ska jag till Franco angående håret. Men det hela är så konstigt. Jag var ju där för en eller två veckor sedan? När jag klippte mig. Då sa han att han skulle beställa håret. Vi ringde för några dagar sedan och då hade det inte kommit in. Igår ringde Franco Michele och sa att jag var tvungen att komma in för att han var osäker på min hårfärg. Detta är så typiskt italienskt! Seeeega människor haha. Känns otroligt drygt att gå dit bara för att han ska se att han beställer rätt färg. Kunde han inte ha gjort det när jag var där? Dit är det en kvarts promenad, så det är inte så långt i alla fall. Solen skiner så jag borde sluta klaga. Men ändå...

100324

Dagens humör: Lite trött men på bra humör
Dagens planer: Till min frisör, angående hårförlängningen
Dagens kändis:

Ashley Tisdale efter att ha varit på gymmet, söt tee!

Dagens serie: The vampire diaries
Dagens låt: Britney Spears - 3
Dagens nedräkning: En vecka tills jag åker till Sverige
Dagens smink och hår: Blåalila ögonskugga, svart eyeliner och mascara, håret utsläppt
Dagens väder: 20 grader och soooool, woho rekordvarmt för i år!

Duellen - Selena vs Agnes


Ny duell! Selena vann över Rihanna med 43 röster mot 29. Den här gången möter hon Agnes, första gången en svensk är med i duellen. Vem får din röst? Gomez i vitt eller Carlsson i svart?

Tack för idag mina fina! Jag hoppas febern är borta imorgon, det är tråkigt att vara sjuk. Trevlig kväll!

Nya böcker


Boknörd som jag är kunde jag inte motstå Venedigs största bokhandel. Den var gigantisk! Med hissar och grejer. En hel avdelning med böcker på engelska. Jag har inte fått välja och vraka på länge. De flesta bokhandlar här har bara en hylla på engelska...

Det slutade med att jag höll 5 - 6 böcker som jag vill ha och kikade på ytterliggare femton. Men jag fick nöja mig med de två jag var ute efter. Living dead in dallas, bok nummer två i True Blood serien. Sen Twenties girl av Sophie Kinsella. Vad jag älskar hennes unika och roliga handlingar. Den här handlar om en tjej som har en vän som bara hon kan se. Knäppt eller vad? Kan nog bli väldigt rolig att läsa, hon skriver alltid med humor.

Nu ska jag gå tillbaka till The vampire diaries, har sett tre avsnitt bara idag. Serien blir bara bättre och bättre, slutet på förra (avsnitt fem eller sex minns inte) fick mig att gråta. Var länge sedan jag grät till en serie. Då är den garanterat bra! 

MariaBallerina


När vi var i Venedig fick jag ont i fötterna efter någon timma. Mina "bekväma skor" var visst inte så bekväma. Så jag beslutade mig för att köpa nya då vi skulle gå mycket. Blev ballerinorna ovan, gick på motsvarande 180 kronor. Inte illa! Jag tycker att de är jättesöta, perfekta nu i vår och i sommar. Som Michele sa i videobloggen, nu är jag en riktig MariaBallerina haha.

Dags för lunch. Vet inte vad jag ska äta, är inte så hungrig heller pga febern. Men något är det viktigt att få i sig.. gör nog en smörgås. Theo ska få sin mat också och sen går vi ut på en runda. Jag kommer in med sista videobloggen från Venedig senare.

Tillbaka i tiden


Bilder jag tog när vi gick mot hotellet. Tycker det är roligt hur man hänger upp tvätt i Venedig, precis som i filmen Lady & Lufsen. Sen alla fina uteserveringar, åh vad jag vill tillbaka!

Jag har förresten fått feber. Har mått konstigt sedan i söndags och tog tempen för ett tag sedan, över 38 grader. Himla tråkigt då jag skulle ha gått på aperitivo ikväll. Jag och min perfect timing. Emma ska troligtvist hit på lördag i alla fall, hoppas! Jag har precis sett ett avsnitt av Gossip Girl, nu blir det The vampire diaries istället.
Perfekt sätt att spendera en dag när man är sjuk.

100323

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Ikväll ska jag på aperitivo med Emma och hennes vänner
Dagens kändis:

Alltid lika fina Nicole tillsammans med söta dottern Harlow.

Dagens serie: The vampire diaries
Dagens låt: Agnes - Love me senseless
Dagens nedräkning: 8 dagar tills jag åker till Sverige
Dagens smink och hår: Mörkbrun och ljusbrun ögonskugga, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt plattat
Dagens väder: 17 grader och molnigt, lite sol

Nu får ni bestämma igen


Här är de senaste fyra outfiten jag lagt upp, vilken är er favorit?
Vet att flera av er tyckte att jag borde ha tagit bort skärpet i outfit tre. Men det såg faktiskt bättre ut i verkligheten. Vissa grejer fungerar bara inte på bild.

Har sett tre avsnitt av The Vampire Diaries nu. Blir bara mer och mer besatt. Underbara serie! Stefan är sjukt snygg och charmig. Jag menar.. det är inget fel på Damon, jag gillar hans råa humor och sarkastiska kommentarer. Men Stefan är ändå guld.

Vårt hotellrum


Vi hade ett så mysigt hotellrum i Venedig! Verkligen stort och fint. Glömde bort att ta kort på badrummet, lite synd då det också var himla fint.

Jag har märkt det när jag är på semester. Jag orkar inte riktigt dra fram kameran hela tiden. För det känns som att om jag tar foton jämt så förlorar jag en del av upplevelsen. Visst man lägger märke till nya saker men ibland vill man bara gå med handen i pojkvännens och se allting från sina egna ögon. Och inte ur en kameravinkel. Något jag alltid ångrar när jag hemma igen och vill kunna minnas med en massa foton. Tur att jag tog över 100 ändå. Sen när jag och Michele satt på bryggan lördagnatt är något jag vet att jag alltid kommer ha som ett starkt minne ändå. Trots att det inte finns på bild.

100322

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Visa er en massa bilder från Venedig
Dagens kändis:

Världens finaste Mary-Kate

Dagens träningsvärk: Fy vad jag har ont i vaderna efter att vi gått så mycket i Venedig haha
Dagens låt: Tiziano Ferro - Ti scattero una foto
Dagens nedräkning: 9 dagar tills jag åker till Sverige
Dagens smink och hår: Mascara och håret utsläppt
Dagens väder: 12 grader och regn. (Imorgon ska det bli finare och varmare igen) Det har regnat hela helgen här i Milano men i Venedig slapp vi det!

På väg hem


Nu sitter vi i bilen på väg hem. Vilken underbar helg vi har haft! Jag trivs så bra med Michele, vi har så roligt ihop och han är en av få som skrattar åt min knäppa humor haha. Vi har gjort två videobloggar, tagit väldigt många foton och sett väligt fina platser. Venedig är absolut en stad ni måste besöka. Tack också till alla som gav oss en massa tips, de har varit nyttiga. Sen var en man på hotellet otrevligt hjälpsam. Han gav oss en karta och ritade ut alla platser vi borde besöka och hur man lättast tog sig dit. Vi besökte allihop. Till mig själv köpte jag två böcker och en söt resväska. (Den var billig och jag hade aldrig orkat gå runt idag om jag behövt bära min väska. Lättare att lägga in allting i resväskan och dra den istället) Även om det är väldigt många broar i Venedig haha, så man var tvungen att bära den ändå. Har även köpt födelsedagspresent både till Cissi och mamma, men annars var jag duktig och shoppade inte bort mina pengar. Har ju blivit lite mycket den senaste tiden.

Imorgon ska ni få en massa bilder! Nu är vi på väg till Michele's föräldrar där vi ska äta middag. Åh ska bli så roligt att få träffa Theo, han kommer att vara så glaaaad. Men först har vi en lång bilresa framför oss. Det blir att plugga italienska. Michele säger en mening på engelska och jag måste översätta den till italienska. Jag har nästan alltid helt rätt, bara att jag säger artiklar fel eller ord i fel ordning. Sånt där måste sätta sig nu.
Puss på er!

Framme vid hotellet


Nu är vi framme på hotellet. Hur fint som helst! Vilken lång dag vi redan har haft. Kom fram till parkeringen klockan elva, då fick vi veta att båten precis gått så vi fick ta nästa som gick klockan tolv. Jag började ta foton på havet, vilket var svårt pga dimma. Men fick några fina. Michele drack en kaffe och vi tittade på folket som gick förbi oss. Haha villl ni veta två dialoger vi haft på resan? De är liiiite barnförbjudna men ändå mest roliga. Översatta från italienska/engelska till svenska.

I bilen:
Michele; Har du sett filmen Italianjob?
Jag; Italian blowjob?
Michele; Italianjob! Vad tänker du på egentligen?
Jag; True Blood....

Hehe, tänker inte förklara mig.

Sen denna när vi väntade på båten. Michele sa någonting som jag inte kommer ihåg nu, men det var något retsamt skämt.

Jag; Fy varför kan du inte vara romantisk för? Det här är vår kärlekssemester. Kolla på det där paret tillexempel (pekade) han håller om henne och sa säkert att han älskar henne.
Michele; Men vadå? Jag sa ju att jag ville ligga?

Haha charmig han är va? Nu ska vi ut och kika på stan. Har redan hunnit ta över 100 bilder. Kan lugnt säga att när vi kom av båten så var det långt att gå. Min väska vägde ton, ångrar verkligen att jag tog med mig datorn. Kommer behöva bära den tunga väskan hela dagen imorgon också... Funderar på att köpa en tillfällig vagn haha. Nu kan jag lämna den här i alla fall. Vi hörs evenutellt ikväll annars imorgon! Hinner inte godkänna era kommentarer nu så ni vet om ni inte får svar på någon fråga.

TGIF!


Michele har fullt upp på jobbet då han måste ta igen det han missar imorgon. (Jobbar egentligen förmiddagar på lördagar). Så ni får fredagasfrågorna imorgon innan vi åker. Tar förresten med mig mini-laptopen. Är ju lång bilresa så då hinner jag uppdatera bloggen. Sen säkert någon gång från hotellet. Men det blir inte ofta, vill ju inte sumpa all tid i kärlekens stad framför datorn.

Pizza hade inte suttit fel ikväll! Men istället blir det pasta. Kanske vi kan äta pizza på någon mysig restaurang imorgon? Åh vad jag längtar! Kommer säkert inte kunna sova inatt.

Förresten, jag är verkligen ett vampire freak nu. Har börjat kolla på The vampire diaries. Hade tänkt låta bli. Men sen såg jag hur snygg vampyren i serien är så då kunde jag inte låta bli. Herre jävlar. Obsessed.
Har även sett två första avsnitten av True Blood. Jag menar det var bra, jag gillar hur allting var i exakt som i första boken. Men har hört att storyn sen ändras. Tror ändå inte att jag kommer fortsätta kolla på serien. Den är för... vrickad. Boken är galen men det har jag vant mig i. Så kanske borde jag försöka vänja mig vid den serien också? Ska i alla fall läsa ut första boken först. Så jag inte råkar se något som inte hänt i boken ännu.

Jaaa vampyr galen var det. Funderar även på att läsa om Twilight böckerna... igen. Har ju redan gjort det två gånger. Men jag saknar Edward och Bella. Om det nu är möjligt.

Puss på er!

Venedig imorgon!


Som ni vet åker jag och Michele till Venedig imorgon. Världens kortaste resa, bara en natt eftersom han jobbar. Men som tur är det bara en tre timmars bilresa dit. Vad jag längtar! Det blir upp tidigt imorgon och komma hem sent söndag kväll, allt för att få ut så mycket av Venedig som möjligt. Michele har förresten heller aldrig varit där förut.
Någon läsare som varit där som vet något vi absolut inte får missa?

Något jag vet att vi inte får missa är de där jäkla båtarna haha. Fast de heter väll något annat? Glömt namnet nu. Jag tycker att det ser ut som att de kan välta när som helst... Undra om jag kommer kunna njuta och finna det romantiska i situationen, eller tjata om flytväst...

Hur som helst, många bilder lovas! Och en och annan videoblogg. Kommer in med fredagsfrågorna senare om Michele hunnit svara.

21 år men lever som ett barn


Den här chipspåsen tog slut idag. Det har varit min lunch denna vecka. Jag kan bara inte ställa mig i köket och laga mat till mig själv. Finns det något tråkigare? Och vilket onödigt sett att spendera sin tid. Jag städar redan nästan varje dag... resten av min tid vill jag spendera till roligare saker. Däremot tycker jag om att göra middag till mig och Michele, det är en helt annan sak. Och jag ser alltid till så att Theo får sin mat.

Jag undrar hur jag hade levt om det faktiskt tagit slut mellan mig och Michele och jag köpt lägenheten. Aldrig riktig mat? Nej det hade nog slutat med att Emma kom över och lagade mat till mig. Om jag känner henne rätt ;)

Har förresten precis kollat på gårdagens Bella & Tyra Show. Ännu roligare än sist, vad bra de är!
Kommer in senare med fredagsfrågorna.

Italienskalektion nr 12


Bild på byggnaden vi bor i.

Ny italienskalektion, var ett tag sedan nu. Tänkte att det var dags för lite nya glosor. Har tyvärr inte fixat en video där jag säger orden. Men det är ganska lätt att få till italienskt uttal då orden i nio fall av tio uttalas precis som de skrivs.

Anno - År
Avvocato - Advokat
Giorno - Dag
Infermiera - Sjuksköterska
Insegnante - Lärare
Interessante - Intressant
Il lavoro - Arbetet
Medico - Doktor
Mese - Månad
Parrucchiera - Frisör
Settimana - Vecka
Studente - Student

Som ni ser är vissa ord lika våra, andra några helt andra. För att vara ett väldigt fint språk har italienskan många konstiga ord. Som Insegnante tillexempel, man tänker inte direkt på "lärare" när man hör det. Sen har jag aldrig varit förtjust i "ragazzo" (kille) eller "ragazza" tjej. Likaså heter barn ungefär samma sak både för flicka och pojke. "Bambino" är pojke och "bambina" är flicka. När vi säger barn använder man också bambino/a
Sånna ord går snabbt att lära sig.

True Blood


Jag är nästan klar med "Dead until dark" nu. Måste säga att den verkligen bara blir bättre och bättre. Ni kommer få en recension när den är utläst. Nu är jag väldigt sugen på att se serien True Blood, som är baserad på böckerna om Sookie och vampyren Bill. Det finns ganska grova scener i boken så jag undrar om min mage skulle klara av det. En läsare sa något väldigt sant. Dessa böcker är som Twilight, fast mörkare.

Ska se om jag kan svara på era kommentarer nu, det slutade att fungera tidigare idag. Så då la jag mig ner och läste istället. Kommer in med en italienskalektion senare!

Update; Verkar som att ingen kan kommentera just nu. Jaja, då återgår jag till min bok.

100319

Dagens humör: Fredagsglad!
Dagens planer: Idag blir det att sova tidigt då vi ska upp redan vid sju imorgon.
Dagens kändisar:

Jag tycker att det är så roligt när man ser olika kändisar tillsammans. Här Nicole, Miley och Hayden.

Dagens önskan: Att vi får fint väder i helgen.
Dagens låt: Mc Fly - I've got you
Dagens nedräkning: Imorgon åker vi till Venedig!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut.
Dagens väder: 13 grader och molnigt.

Torsdag med myskväll


Jag kände för att vara lite extra fin för min man idag. När man bara går hemma orkar man inte tänka på hur man ser ut. Men då vill jag ändå få känna mig fin ibland.

Jag har förresten nyheter! Ska börja rida igen! Jag klagade ju på att det inte finns några stall här i Milano. Men jag undrade om det verkligen var sant. Så jag googlade och fann ett riktigt fint stall. Ligger precis utanför Milano city så det tar inte lång tid dit. På bilderna ser det verkligen otroligt fint ut och det är både ridskola och privatstall. Jag skulle vilja ta en lektion i veckan till att börja med. Sen om jag börjar studera på distans i höst (marknadsföring och romanskrivande) så skulle jag kunna bli medryttare eller skötare. Ni ser jag har stora planer haha. Skulle även behöva ha ett deltidsjobb (kommer börja jobba helt i maj) så det beror ju helt på. Men det är roligt att spekulera. En ridlektion i veckan blir det garanterat. Ja om de har bra priser och jag gillar stallet. Annars letar jag vidare! Wiii nu är jag så glad.

Kommer in senare med en inne- och utelista.

Topp, latex - Stradivarius
Armband - Chicy.se
Klocka - Neptune
Skor - DinSko

Morgondagens stjärna


Herre jävlar alltså. 
Andreas borde lägga upp nya låtar hela tiden. Kan inte sluta lyssna... Vilken röst han har! Charmig blick och mycket känsla. Hur kan människan bara vara 17? Jag känner mig gammal haha.
Hur som helst, lyssna och njut raringar.

Herr klantig och fröken slarv


Michele klagar alltid på hur slarvig jag är. Jag tappar bort allt tycker han. På ett sätt har han väll rätt. Jag tappade bort Guess klockan han gav mig. Min blåa klocka från Tritoni har jag tappat bort här hemma säkert sex gånger. Nu är den borta igen. Så tur att jag har min rosa från Neptune. Jag har alltid varit slarvig, enda sedan jag var liten. Har en tendens att lägga ifrån mig saker omedvetet. Något jag hade hoppats skulle bättras med åldern, än så länge har inget hänt.

Men Michele däremot, han är klantig istället. Fyra av våra vinglas har han haft sönder. En lampa i badrummet gick sönder när han dammade. Sen senaste, ett av glasen till drinking chess som jag köpte i alla hjärtans dag present lyckades han ha ner i golvet. Så egentligen borde han inte säga någonting haha!

Do what you want like nobody's watching

Allting från topshop.com

Så här snyggt skulle jag gärna klä mig idag! Topshop har så galet mycket fint just nu. Måste passa på och shoppa lite när jag kommer till Sverige. Av någon anledning har ju inte Milano Topshop. Eller Starbucks. Tur att det kommit till Arlanda, för mig som flyger så mycket.

Annars... mycket sims spelande igen. Theo ligger och sover bredvid mig och jag varvar spelandet med att läsa "Dead until dark". Den blir bara bättre och bättre och nu är jag helt fast. Roligt att det finns så många böcker i serien, just nu nio. Har hört att hon håller på med en tioende eller hur var det? Rekommenderar er att läsa hur som helst.

Internetproblem


Rachel Bilson är så söt! Här på väg till casting. Jag älskar väskan.

Anledningen till att jag bloggar först nu beror på mitt dumma Internet. Har inte velat fungera. Konstigt då mitt mobila alltid har fungerat hittills. Är rädd för att det ska vara något glapp i den. Jag föredrar att ha datorn i soffan. Men när jag flyttar på den så slutar Internet att fungera. Så måste ha den på bordet. Gillar inte att luta mig framåt, får ont i ryggen. Vilka i-landsproblem jag har.
Hur som helst, hoppas ni har sovit gott!

Med Emma och Emelie i Milano


Eftersom jag fortfarande inte kan få in bilderna från mobilen till datorn så lånar jag
Emmas istället. Kolla min fina Theo, alldeles bedårande.

Vi sågs inne i Milano i lördags vid tvåtiden. Då gick vi runt, kollade lite i butiker, njöt av vädret och de åt glass. Jag som inte var sugen nöjde mig med en cappuccino istället. Var första gången jag valde take away i Italien. Vilket skämt! Fulaste take away muggen någonsin. Den var liten och rund. Har den på bild i mobilen.
Var hur som helst trevligt att träffa Emmas vän Emelie. De är nu båda två i Sverige. Emma är där för att operera sitt knä, som nu är gjort och det gick bra. Snart är hon tillbaka här igen och då blir det aperitivo! Kommer jag behöva bära dig gumman? Hehe

Veckans blogg - Emelie Talvis


Emelie verkar vara en riktigt mysig tjej och det är roligt att följa hennes blogg. Hon skriver om sin vardag kombinerat med fina bilder hon tagit och modellbilder på sig själv. Besök, besök!

Återigen en eftermiddag på balkongen. Svensken i mig tänker att det är bäst att passa på. Men från och med nu borde de flesta dagar se ut så här. Det är inte som i Sverige då man kastar sig ut så fort solen skiner. Då resten av veckan lär bli regning. Nej Italien har fler soldagar än dåliga, detta älskar jag!
Har även spelat sims 3 en del. Är riktigt beroende igen. Samt hunnit med att skriva på romanen. Man hinner mycket när man går hemma.

Arrivero fino alla fine di te


Jag tog med mig systemkameran ut på promenad idag. Vilket jag aldrig gör. Lite skillnad från när jag bodde i Sverige och tog med den så fort solen sken. Men naturen i Sverige är klart mer intressant än den är här i Italien. Blomman på bilden ovan är tex en av få jag fann. Varenda blomma i Italien borde vara fridlyst, så få som de är.

Däremot om man åker till Monzaparken finns det mer att fota. Älskling det måste vi göra nästa helg! Om vi inte drar till Ikea då förstås. Det får vädret avgöra. Fint väder = park. Dåligt väder = Ikea. Vad jag är bra.

Hemlängtan kommer alltid veckorna innan jag ska till Sverige


Doppa kakor i mjölk fungerar det med.

Precis som jag har skrivit på min twitter så är jag otroligt sugen på svensk frukost idag! Kaffe, tekakor eller ostmackor... Ååååh vad det skulle sitta fint! Idag är det precis 2 veckor tills jag åker till Sverige. Dagarna innan brukar alltid vara jobbigast. Resfeber kallas det väll? Vilket ger mig otrolig hemlängtan. Jag saknar familj, vänner och den svenska maten. Något jag däremot inte saknar är det svenska vädret. Så pleeeeease bli varmare fort!

Angående Venedig. Min fina vän Antonia berättade att det finns en stor parkering utanför Venedig där man kan parkera bilen. Det ska inte vara så dyrt, så tar man färjan över. Låter inte helt fel. Så det blir nog en weekend dit i alla fall! Härligt, bara tre dagar kvar.

100317

Dagens humör: Trött men blir nog på bättre humör när jag vaknat till liv
Dagens planer: Kanske apertivo ikväll
Dagens kändis:

Hilary Duff i en riktigt snygg outfit.

Dagens bok: När man vänjer sig vid språket i "Dead until dark" så blir den bara bättre och bättre!
Dagens låt: Mc Fly - Not alon
Dagens nedräkning: 14 dagar tills jag åker till Sverige.
Dagens smink och hår: Mascara och håret i en knut.
Dagens väder: 16 grader och soooool.

Duellen - Rihanna vs Selena


Nu var det länge sedan vi hade en duell. Rihanna vann överlägset över Peaches, med 72 röster mot 19. Som också innebar nytt rekord i antal röstningar. Kul! Den här gången möter hon söta Selena. Två helt olika outfits, men vilken faller dig bäst i smaken? Party à la Rihanna eller vardag à la Gomez?

Ikväll blir det ensamt för mig. Michele ska se på fotboll med några killkompisar. Jag hade tänkt fråga Emma om hon ville hitta på något men hon åkte till Sverige idag för semester. Typiskt. Så det blir bara jag och Theo.
Trevlig kväll raringar!

Simple as that


Jag har haft en riktigt härlig eftermiddag! Har suttit utan jacka på balkongen och bara njutit av det härliga vädret. Det är så klart att man kan se bergen tydligt, även om det inte syns på bilden.
Hur det blir med Venedig i helgen har jag ingen aning om. Vill så gärna åka. Tåg verkar uteslutet så vi funderar på att ta bilen. Men det är just den där parkeringen. Över 500 kronor för två dagar svider verkligen. Men det borde väll finnas någon annanstans man kan parkera?

Angående balkongen förresten. Nästa gång jag och Michele åker till Ikea ska vi leta efter bord och stolar att ha ute. Tänk vad mysigt att sitta och äta frukost i solen. Vi har ju bara morgonsol tyvärr, den försvinner vid tolvtiden på dagen. Men hellre det än ingen sol alls.

Sommaren är bakom hörnet


17 grader är härligt alltså! Årets varmaste dag och det ska bara bli varmare. Nu fryser man inte ens i skuggan. Lovely life. Jag kommer ju till Sverige om två veckor så hoppas det är varmare då! Annars kommer min kropp få en chock och jag kommer vara den enda som går i vinterjacka haha.

Jag minns när jag och Cissi kom i slutet på oktober 2006 hit på semester. Då var det 20 grader och vi gick i sommarkläder. Jenny bar jacka och halsduk och tyckte att vi var galna. Men det är som ni skriver i kommentarerna. När man är van vid kyla tycker man att minsta plusgrad är vår. Och allt över 18 är sommar!

Vad man längtar efter Eclipse!


Många är precis som mig inte nöjda med trailern för Eclipse. Den visar bara hur Edward och Jacob båda två vill ha Bella. Inget nytt med det. Men tredje boken är den mest spännande. Så jag är förvånad att inget av det syntes i trailern. Tråkigt. Men så skickade Michele mig den här linken. Behind the scenes från filmen och de pratar om vad som hända ska. Äntligen känner man igen storyn! Och vad jag längtar till i sommar när vi får se den.

Sitter nu och äter godis som lunch. Vilket hälsofreak jag är. Men det är så tråkigt att laga mat till sig själv!

I give everything baby here's my heart

Allting från net-a-porter.com

Nu är molnen borta och solen skiner. Outfiten ovan skulle vara perfekt för dagens väder! Den hypade Wang väskan, klänningen från Victoria Beckham och skorna från älskade Miu Miu. Vore inte helt fel alltså.

Jag har förresten sökt tre kurser på distans som jag börjar läsa i höst om jag kommer in. Det känns bättre att ha någon högskoleutbildning bakom sig än ingen alls. Är glad att jag kan läsa hemifrån så att jag fortfarande kan jobba vid sidan om. Jag har sökt två marknadsföringskurser och en skrivkurs i svenska. Vill ärligt talat helst komma in på sistnämnda, då jag gärna vill utveckla mitt romanskrivande. Vi får se om jag kommer in!

100316

Dagens humör: På bra humör, något trött
Dagens planer: Ska skriva på min roman
Dagens kändisar:

Mary-Kate (till vänster) och Ashley lika fina som alltid!

Dagens önskan: Att jag och Michele kan komma iväg till Venedig i helgen.
Dagens låt: Michelle Branch - Everywhere
Dagens nedräkning: 15 dagar tills jag åker till Sverige.
Dagens smink och hår: Mascara och håret i en knut.
Dagens väder: 17 grader och molnigt, solen ska titta fram senare.

Angående skolan

Har du slutat på skolan?

En fråga jag fått av många den senaste tiden, jag har inte velat svara då jag inte haft något svar. Under en månadstid har jag gått och funderat. När jag mådde dåligt kändes skolan som ett stressmoment. Men jag klarade studierna då jag kämpade på. Men jag har känt att det inte är något jag vill göra. Jag älskar mode, men är det något jag vill arbeta med? Jag har fått möta på många människor i branschen och förstått hur deras dagar är. Det är många gånger man är borta från hemmet i 10 timmar. De första fem åren kan man få jobba väldigt hårt för lite pengar. Sen börjar man tjäna bra på yrket, men man får jobba ännu mer. Jag tror inte att det är vad jag velat göra. Jag hade tänkt stanna ändå, för det är ändå en bra utbildning. Även om jag studerar modemarkndadsföring kan jag få ett annat jobb i framtiden.

Men jag har insett att här i Italien behöver jag inte en dyr utbildning bakom mig för att lyckas. Jag har fått kontakt med flera människor som vill anställa mig, bara för att jag är fyrspråkig. (Engelska, italienska, finska och svenska)
Italienare är inte bra på engelska, det gör oss som kan språket sällsynta. Sen finns det många italienska företag som samarbetar med svenska, vilket gör det lättare för mig att hitta jobb. Jag har en del saker på gång, men måste få upp italienskan. Så nu pratar jag och Michele bara italienska med varandra. Jag kommer börja arbeta i början av maj. Vilket är perfekt då jag och Michele har vårt lilla projekt ni vet och om det går igenom så kommer det krävas en hel del tid.

Jag har verkligen tänkt igenom mitt beslut och jag känner i hela mig att jag har gjort rätt val. Jag var rädd för att berätta för mamma, trodde att hon skulle bli besviken. Men hon sa bara att det är mitt liv och jag tar mina egna beslut. Om jag känner att det här är rätt så är det säkert det. Ibland är det bättre att hitta egna mönster och vägar i livet. Jag tror jag äntligen hittat min väg.

Can you keep a secret - Recension


Emma sitter på ett flygplan när det blir kraftig turbulens. Hon är helt säker på att hon kommer att dö och grips av panik. Plötsligt spiller hon ut varenda liten hemlighet hon bär på för den förvånade mannen som sitter bredvid henne. Hon berättar alltifrån hur hon finner stringtrosor obekväma, att hon tycker sin pojkvän ser ut som Ken, alltså Barbie's Ken. Till hur hon vattnar en kollegas blomma med apelsinjuice varje gång hon irriterar henne. Vilket är ofta. När hon väl landar och inser att hon inte dött känner hon sig generad. Mannen säger som tur är inte ett ord och allting verkar bra igen. Tills hon inser att han är grundare till företaget hon jobbar på.

Jag älskar hur Sophie Kinsella skriver sina böcker, det är så mycket humor. Något som är hennes starka sida. Hennes böcker är ofta skrivna i "jag" form vilket jag gillar. Den här boken var bra. Även om de första 100 sidorna (!!) var riktigt sega. Men sen kom boken igång och visade sig himla bra. Kanske inte den bästa bok jag läst, men jag rekommenderar den absolut. Och om ni fastnar precis som mig i de första kapitlena, fortsätt bara att läsa.
Jag lovar den blir bättre.

Cosa ho detto?


Milan vann igår!! Så nu är vi bara ett poäng ifrån Inter. Nu jävlar ska de tas. Men det är tio matcher kvar på säsongen, allt kan hända.

Det såg inte så ljust ut för Milan igår tyvärr. Vi skapade många chanser men sumpade varenda en. Michele och hans bror blev galna. Jag sa i början av andra halvlek att jag hade en känsla att Milan skulle göra ett mål. Att de skulle vinna med 1 - 0. Michele hoppades att jag hade rät.

David Beckham skadades allvarligt och det kan hända att det är slutspelat för honom. Helt. Stackaren grät vid sidan om, det syns hur mycket han älskar fotbollen. Hoppas det inte är så allvarligt som det verkade!

När det är tio minuter kvar har Milan sumpat ännu fler chanser.
Michele; När vi spelar så här vet man att vi kommer förlora.
Jag; Nejdå, de kommer byta in Seedorf som gör ett mål.

Vad händer? Seedorf kommer in på planen och gör ett mål kort därefter. Michele och hans bror hoppar upp glatt och jag säger med ett brett leende "Cosa ho detto?!" Vilket betyder "Vad var det jag sa?"

Är man grym så är man!

Tre metri sopra il cielo


Jag och Michele har haft en riktigt mysig söndag. Bara chillat hemma och även påbörjat ett hemligt projekt. Visst är jag jobbig? Det är ingen hemlighet egentligen. Men känns jobbigt att berätta för mycket om det vi planerat inte sker. Men stort är det! Och spännande och en dröm. Livet är härligt och oförutsägbart.

Vi har även hunnit se filmen "Tre metri sopra il cielo" som är en italiensk film. Otroligt mysig! Det finns en tvåa och jag tjatar om att vi ska gå och hyra den på Blockbuster imorgon. Måste se. Italienare är bra skådisar. Det lät som en typisk tonårsfilm. Good girl fall for the bad boy. Men då den är italiensk och inte amerikansk så händer oförutsägbara saker. Vackert!

Är hos hans föräldrar nu. Det är samma visa som igår. Jag tar det med en klackspark, nu har min kära börjat förstå vad jag menar nämligen. Skönt att inte behöva kämpa ensam. Allt är nog tillbaka som det brukade vara snart. Hoppas jag. Sorry för dåligt bloggande, imorgon uppdaterar jag bättre.

Uttråkad med stort U


Det var mysigt att äta ute på restaurang igår. Men man kan lugnt säga att jag tagit fem steg bak i Michele's familj. En historia har alltid två sidor, ingen vill höra min. Jag tänker inte nämna namn. Men en sa inte ett ord till mig på hela kvällen, en annan klagade på så gott som allt jag sa eller gjorde. Sen var en annan lika söt och trevlig som alltid. Det får inte glömmas. Pga hur jag blev bemött hade jag svårt för att äta, så det var tur att portionerna var minimala. Jag har tagit bilder och även gjort en videoblogg faktiskt. Ni får allt senare idag eller imorgon.

Igår var det mysigt i Milano med Emma och hennes vän Emelie. Jag tog foton med mobilen men usb-sladden vill inte fungera. Jag kan inte få in bilderna i datorn, surt! Ska försöka lösa det på något sätt.

Idag är stämningen mellan mig och pojkvännen något tryckt. Han tycker att jag överdriver angående gårkvällen, jag tycker att han tar deras sida. Så jag la mig och läste "Dead until dark" i sängen. (Har läst ut "Can you keep a secret" Ni ska få en recension) Men fy... Dead until dark har inte gjort ett bra första intryck på mig. Jag gillar inte hur författaren skriver, riktigt störigt. Sen tycker jag inte att man riktigt hänger med på vad som händer i boken. Dålig beskrivning och ingen personskildring heller. Sen vem ger en vampyr namnet BILL?! Men förhoppningsvist blir det bättre ju mer jag läser.
Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en fin söndag raringar.

Lördag till Milano


Nu åker jag in till Milano. Solen skiner och det är 13 grader, så vårjackan åker på! Är sugen på en cappuccino och ska bli roligt att träffa Emma igen. Finally! Michele kom hem för lunch och ska nu tillbaka till jobbet för ett sista möte. Så han kan köra in mig till stan, härligt. Theo följer med också, så blir han glad. Efter mötet ska Michele gå och sola sig (jag skulle ha följt med om det inte var så äckligt dyrt här i Italien. Gör det i Sverige i påsk istället)
När han är klar med allt kommer han och hämtar mig, lika bra att jag inte är för länge i Milano. Då kommer det bara sluta med att jag shoppar. Igen. Hehe

Ha en fin lördag!

Topp - JC
Halsband, armband - Pimkie
Klocka - Neptune
Skärp - Stradivarius
Kjol, skor - Zara

Fredag och ingen aperitivo


Det är väll typiskt! Jag var jättesugen på lite god mat, söta drinkar och trevligt sällskap. Men så går inga tunnelbanor. Alls. De har inte gått på hela dagen, vet inte vad det är för fel. Så blir chill här hemma istället.

Hur det är mellan mig och Michele nu kanske någon undrar? Bättre än på länge. Jag är bara rädd att något ska hända som spricker hål på bubblan. Men vi vet vart vi har varandra och vad som skulle göra den andra personen förbannad. Det känns som att vi sakta men säkert börjar hitta tillbaka till det vi hade. Men det är alldeles för tidigt att ta ut segern. En resa till Venedig nästa helg verkar det bli i alla fall! Det har börjat bli varmare här igen, och jag hoppas det fortsätter så. Vill ha soligt och mysigt i romantikens stad.

Kofta - Pimkie
Linne - Stylebystars.se
Latex, halsband, armband & skor - Stradivarius
Klocka - Neptune

Bella & Tyra show


Såg precis första avsnittet på
hemsidan och vad grymma de är! Såg att de har fått väldigt många negativa kommentarer men vad förväntar sig folk egentligen? En talkshow i samma klass som Oprah och Tyra Banks? Kom ner på jorden raringar. Jag tror att med lite tid och erfarenhet så kan den här showen bli riktigt bra!
Älskar deras humor och självdistans. Hur Bella skämtar om att hon nog inte kan bli brandman för att hennes hjärta inte är av guld haha. Mer sånt people! Jag kommer garanterat fortsätta att se programmet.
Tänker passa på att säga att det är tråkigt att Glamourama snart är slut. Trodde att det skulle hålla på i flera säsonger. Vad säger ni? En ny tv-serie med mig och ilovemi? Där jag står för vardagen i Milano och hon för det glamourösa. Haha jag ringer tv3!

Vad roligt att ni gillar håret förresten! Ni är så snälla.

All kärlek till Franco!


Jag har verkligen världens bästa frisör! För nu kommer jag att få hårförlängning hihi. Okej inte få, jag får betala för det. Men till ett väldigt bra pris. Då kommer jag verkligen få till frisyren jag vill ha (se två inlägg ner)
Vi klippte upp det idag och nu har jag även snelugg. Något jag vet många av er gått och tjaaatat om hehe.
Nu ska han beställa hår till mig (så att det passar min egen hårfärg) och så ringer han när det blir dags att sätta in det. Jag verkar inte kunna få långt hår på naturlig väg (har sparat i två år) får helt enkelt fuska. Längtar!

Theo följde med och hälsade på allt folk som kom in i salongen. Han vill verkligen hälsa på alla! Min lilla raring. Så fort jag sa till honom så kom han direkt till mig. Min lydiga lilla bebis. Skönt att kunna ha med honom nästan överallt här i Italien.

Ikväll blir det kanske aperitivo. Men tydligen ska det vara problem med tunnelbanorna, att de inte går. Måste kolla upp det där. Vill ju träffa Emma! Allt för länge sedan sist.

Stockholm Ice


Bild härifrån

Den andra april ska jag, mamma och Anna på Stockholm Ice! Ska bli otroligt roligt. Jag åkte skridskor i flera år när jag var yngre, och har alltid velat gå och se en show. Hittills har jag bara sett på tv. (Bortsett från när jag såg Disney on Ice, men jag var så liten att jag knappt minns något) Vad jag längtar!

Nu ska jag nörda mig framför The Sims 3 tills Michele kommer och hämtar upp mig. När jag kommer hem får ni se hur håret blev! Förhoppningsvist bra hehe. Puss på er.

Dags att klippa håret!


Jag har inte klippt mer än lite lite på topparna på två år nu. Bara för att jag velat att det ska bli långt. Men det blir inte det! Håret har alltid samma längd. Jag hade tänkt att jag först sparade det långt, sen klippte en snygg frisyr av det. Men jag tror inte att jag kan få långt hår, så nu har jag gett upp. Jag är trött på att det bara hänger ner och inte är snyggt alls.

Så idag ska jag till frisören! Vill ha tjejen ovans frisyr. Mitt hår är inte lika långt så jag kommer inte kunna få till samma frisyr helt. Men jag kommer be honom att inte ta alls på längden eftersom mamma klippte mig nyligen. Och sen klippa upp det ordentligt. Kan nog bli snyggt! Nu blir ni som vill att jag ska ha lugg glada, även om den kommer vara lite längre än framlugg. Jag hoppas det blir bra!

Michele ska också till frisören och klippa sitt hår, vi har tid klockan ett då Michele har lunch.

Älska vårkläder


Milano är verkligen farligt just nu, det finns så mycket fint ute i butiker! Så i helgen tänker jag inte gå i stan, då är jag garanterat körd haha. Men åh vad jag är nöjd med mina köp!

Kavaj, vit topp med markerade axlar, söt klänning och kjol med guldknappar kommer från Zara.
Svart jacka, skärp, armband och halsbandet med leopardmönster kommer från Stradiarius.
Halsband och korta koftan kommer från Pimkie.
Den långa toppen kommer från Mango.

Nu när jag har så mycket nytt borde jag bli bättre på att uppdatera outfits! Ni får en imorgon ifall det blir aperitivo med töserna. Annars på lördag när vi ska ut och fira Michele's mamma som fyllt 50. Måste säga att det tar emot att träffa Michele's familj i helgen... Då jag vet att de bara hört Michele's sida om det som hände. Och jag vill inte börja bråka. Är rädd att de inte tycker om mig längre. Vi får se hur det går.

Jag har precis varit ute och busat i parken med Theo. Vi mötte på en farbror som vi alltid ser. Han har världens sötaste hund! Som alltid leker glatt med Theo. De är så söta ihop, måste komma ihåg att ta med kameran nästa gång. Nu sims 3!

Need a drink?


Jag pratade med Emma över skype, om allt som hänt. Hon var den första som sa att jag kanske skulle tänka till. Inte göra ett sådant här beslut när jag är arg och sviken. För Michele är inte heller sig själv just nu. Hon sa att vi behövde vara ifrån varandra, verkligen. Och att det är nyttigt att jag åker till Sverige. Hon tycker också att jag borde ta lägenheten om jag får den. För ifall jag och Michele skulle finna tillbaka till varandra. Inse att vi inte kan vara utan varandra och på det sättet komma ur denna onda cirkel så skulle vi kunna flytta ihop i den lägenheten istället. Visst, den är mindre. Men ändå tillräckligt stor för båda, vi skulle betala samma hyra och Michele skulle ha fem minuter till jobbet. Drömläge. Men om vi inte hittade tillbaka till varandra skulle jag kunna börja mitt eget liv.

Jag gillade idén. För medan min hjärna ber mig att packa väskan så fort jag kan så vill hjärtat ligga i den obäddade sängen för att känna hans doft. Jag gillar inte att ta ett livändrande beslut så här fort. När jag ligger ensam om kvällen och gråter undrar jag om det han gjorde verkligen var oförlåtligt. Har jag kanske överdrivet? Han var ju inte otrogen, allt annat borde man väll kunna lösa?

Så jag ringde. Michele blev direkt jätteglad och sa att han älskade Emma (haha) och jag mådde direkt bra när jag hörde att han var glad. Jag hatar att såra folk. Han sa att han gillar att vi ska tänka på saken. Att vi ska se vad som händer. Men han vill inte att jag tar lägenheten, för om vi blir tillsammans igen så vill han att det är ett beslut som vi tar tillsammans.

Jag frågade om han skulle komma hem för middag. Och då blev han genast kalla Michele igen. Sa att han är för arg då jag satte min relation som singel på facebook. DÄRFÖR är han förbannad på mig. Det är vad jag har gjort fel enligt honom. Så istället för att komma hem och prata om allting väljer han att umgås med vännerna.

Återigen ser jag hur chansen att vi ska hitta tillbaka till varandra försvinner allt längre bort.

Update; Han ringde precis och sa att han kommer hem ikväll. Han insåg nog själv sitt misstag. Så ikväll blir det att prata... jag är fortfarande hundra procent säker att jag åker till Sverige nästa vecka och att jag stannar lite mer än två veckor. För vi behöver verkligen komma ifrån varandra. Men jag måste säga att tanken att det kanske finns en liten, liten chans att vi hittar tillbaka till varandra igen... Gör det lättare att andas.
Nu får det bära eller brista. 

Jag kan ha funnit lägenheten!


Det är lite komiskt hur Theo och jag är raka motsatsen av varandra. Han äter plötsligt mycket bättre trots stämnignen här hemma, äter alltid upp sin mat. Medan jag inte kan få i mig något alls. (Oroa er inte, jag tvingade i mig pasta igårkväll)

Jag kanske har hittat den perfekta lägenheten förresten. Den ligger någolunda centralt, är nyrenoverad, på bilderna verkar den tokfin, 35 kvm och bra pris. Jag ska ringa nu i efterhand och be om att få gå och titta på den. Är himla nervös över att prata italienska. Kanske borde jag hinka i mig lite vin, då pratar jag alltid på för fullt haha. Men det ska nog gå bra. Jag har övat på vad jag ska säga i huvudet och till det har min italienska räckt. Jag är nog bättre än vad jag tror...

Det är förresten inflyttning direkt. Så om jag gillar den och får den kanske jag flyttar snart. Såg att andra lägenheter hade inflyttningar först i maj. Så länge skulle jag inte kunna bo så här...

New beginning


Det snöar. SNÖAR!!! Vad fan... förra året hade vi 20 grader vid den här tiden. Vädret är officiellt kaos. Förra veckan hade vi 16 grader och sol, man kunde gå i solbrillor och tunna vårjackor. What the fuck. 
Jag som skulle ut med Emma ikväll, det kan jag bara glömma. För det kommer bara sluta att jag fastnar på kvällen i Sesto för att inga bussar går. Det är inte direkt rätt ställe att vara där på kvällen som ensam tjej.
Fan också! Jag som behövde träffa min tös. Komma bort från den här lägenheten.

Hur som helst. Nu går jag på lägenhetsjakt! Över Internet alltså. Har även kollat flygbiljetter, kommer att svida i plånboken men det får jag ta. Blir troligtvist 22a mars - 7e april. Så två och en halv vecka, hääärligt! Theo kommer bli glad när han träffar mamma och Anna och alla igen. Jag kan se att han märker av den tryckta stämningen här hemma, han är inte dum. Mitt lilla hjärta. Jag är glad att jag har honom.

Why did you leave me here to bleed?


Haha jag älskar den här bilden! Jag och Steffi hade så sjukt roligt när vi spelade Mario Kart. Snacka om att gå in seriöst i spelet... Det är så roligt! Inte roligt att spela själv dock.... har för mig att pappa har spelet också så ska utmana honom när jag kommer dit om någon vecka hihi.

Angående inlägget nedan. Jag grät mig själv till sömns, måste ha somnat utmattad. Men det var sista gången som jag fällde tårar för Michele. Vill ni veta varför? Jag insåg när han kom hem (skitsent och aspackad som dagen innan) att jag gråter över den Michele jag förlorat. Han jag förlorade till 2009. För det här året har han varit en helt annan person. Vilket gjort mig livrädd, vilket lett till att vi bråkar om allt.

Vill ni ha ett exempel på nya Michele? Igår strök jag alla Michele's skjortor och andra kläder. Det tog mig över en timme. Imorse vägrade han gå ut med Theo trots att han gnällde vid dörren. Detta vid samma tidpunkt som alltid då det är en vana att Theo går ut med Michele innan han går till jobbet. Men nej, Michele vägrade. Han är så omogen! Ska göra allting så svårt för oss som möjligt.

Igår hade hans chef lett Michele gå två timmar tidigare från jobbet för att kunna lösa saker med mig. Vet ni vad han gjorde? Han var hemma en kvart, sen drog han ut med sina killkompisar. Jag skickade ett sms igårkväll när jag mådde som sämst. Skrev att jag ville att vi skulle hitta ett sätt att lösa allting, det måste gå eftersom vi båda älskar varandra. Han svarade inte. Han föredrog att stanna ute med sina kompisar.

Han har gjort sitt val. Nu har jag gjort mitt.

Det kommer att bli en tung natt

Jag känner det mer och mer nu... hur jag dras in i depressionen.
JAG VILL HA MICHELE.

Livet är orättvist. Så jävla orättvis. Varför ska jag finna den bästa? För att sedan ha helt olika åsikter. Bråka om allt. Bara förstöra för varandra. Hur ska jag kunna le igen... Han är min luft. Nu kan jag inte andas.

Lite bättre mår man ändå.
När man läser sånt här. Ni är guld värda!

Mognad sitter garanterat inte i åldern

Många av er frågar hur vi gör nu. Jag vet inte, jag har inte planerat något alls. Ännu.
Men det blir att leta lägenhet, ska kika närmare Milano. Sen lär jag åka tidigare och längre till Sverige. Nu finns det ingen som kan passa Theo så jag måste ta med honom och boka om med Sas. Vilket betyder att det blir dyrare. Så jag kommer vara 2 - 3 veckor i Sverige. Tror att jag kan behöva det. Men det beror på om jag måste fixa lägenhet innan eller efter Sverige. Michele har ju visat en ganska otrevlig sida idag, så jag gissar att jag måste hitta något fort. Vi får se. Allt löser sig.

Det positiva är att vi betalat en halv månadshyra var för möblerna i lägenheten. Då de inte är sönder ska vi få dem pengarna tillbaka, vilket betyder att jag inte borde behöva betala hyra nu i slutet av månaden.

In the end, it's family and friends that matter


Nej vad säger ni? Dags att lätta upp stämningen på bloggen!

Här är bilder från Le Banque. Herre jävlar vad jag älskar det stället. Grymma människor, musik och stället är så FINT! Emmmmmaaaa? Kan vi inte gå dit i helgen när din kompis kommer och hälsar på?

Steffi sminkade mig och Anna som vanligt, hon är ju så duktig! Du måste lära mig knepen i påsk sötnos. Efter det spelade vi cirkelspelet och det gjorde än garanterat taggad. Så mycket som vi dansade på Le Banque har jag aldrig gjort förr. Inte diskret heller utan mina armar var överallt haha. Får hoppas jag inte slog till någon. Har för mig att jag gick in i någon grupp som inte var så glada... Jaja.

Bilden längst ner till vänster gillar jag. Vi träffade några härliga tjejer som är här och studerar. Hon bredvid mig fick jag jättebra kontakt med. Ska ha hennes nummer tror jag.. Kommer bara inte ihåg vad hon heter, får kika igenom telefonen. Vore roligt med en aperitivo eller nått. Just nu känner jag att jag behöver vara omrinagd av vänner. Så fort jag är själv tänker jag bara. Jag är trött på att vara arg och ledsen. Nu vill jag bara leva!

You know what you did

Jag och Michele är inte tillsammans längre. Ni vet att vi har haft problem länge, och det har varit bådas fel. Jag vet inte varför det blev som det blev. Jag antar att vi gled ifrån varandra, och kämpade inte tillräckligt för att finna tillbaka till varandra.

Jag har aldrig älskat någon så som jag älskar Michele. De första 17 månaderna av vårat förhållande var de bästa i mitt liv. Vilket är anledningen till att jag inte kan ångra att jag träffade honom. Hur mycket det än gör ont idag. Jag kan inte äta. Jag sover dåligt och glömmer bort viktiga saker. Mitt hjärta värker något ofattbart och slår konstant hårt. Jag har aldrig känt mig så här ensam i hela mitt liv.

Michele har gjort något oförlåtligt. Det finns inget att rädda längre.

Jag vänder mig inte om.

Update; Ni är jättefina med era kommentarer! Jag kommer inte svara på några frågor om vad som hände. Det är privat och jag hoppas ni respekterar det. Han har verkligen INTE slagit mig som någon trodde!! Det handlar endast om psykisk smärta.

Lika som bär


Jag tycker att söta
Steffi är toklik Vanessa Hudgens. Gör inte ni? Speciellt när hon sminkar sig med sotiga ögon.

Michele överraskade mig precis med att komma hem för lunch. Så jag hinner inte skriva så mycket mer. Han gav mig den speciella blomman kvinnor får på kvinnodagen. Minns ni från förra året? Ska leta upp det inlägget, och även ta kort på nya. Jag gillar hur kvinnodagen är något fint här. I Sverige ska man alltid gnälla på dagar som kvinnodagen och alla hjärtans dag. I stället för att se det fina i det hela ska man leta fel. "Ja men nu skiljer man ännu mer på kvinnor och män" "Varför ska man fira kärleken"
LEEEEV MÄNNISKOR. Måste varje dag vara grå och vanlig?

Lovely night


I torsdags drog vi till Loft, baren i närheten där jag bor. Blev aperitivo vilket var himla mysigt. God mat, goda drinkar och trevligt sällskap. Så det ska vara! Jag skulle vilja börja jobba söndagar på Loft då det är som mest folk där. Vore ett jättebra sätt för mig att jobba upp italienskan, tjäna lite extra pengar och sen har jag nära hem. Ska tänka på saken.

Loft är så himla fint också, och folket härliga. Konstigt att jag trots detta bara varit där 3 - 4 gånger! Får det bli ändring på.

Boken har kommit!


Jag hade nästan glömt bort att jag beställt den här boken då det var över två veckor sedan. Men jag hade skickat den till Michele's föräldras adress och de sa att den hade kommit i fredags. Happy me! Det är anledningen till att jag inte bloggade mer igår. Läste hela kvällen, och den var underbar! Ligger på kapitel tre och har redan fått många värdefulla tips. Måste testa tipsen senare idag! Om den är riktigt bra tänker jag även beställa "Winning at Internet Poker for Dummies" då den också ska vara bra. Så var man pokernörd igen!

Mina knäppa tjejer har åkt :(


Haha jag vet inte hur min syster lyckas med sina miner! Skönare går det inte att bli.

Imorse gick vi upp vid halv fyra och körde tjejerna till flygplatsen. Gissa om man var trött! Jag och Michele åkte hem och somnade om direkt. Vaknade vid halv ett, då kändes hela resan till flygplatsen som en dröm.
Det känns tomt här hemma utan mina flickor. Vilken helg vi har haft! Tur att vi ses igen om tre veckor. Då jag kommer till Sverige. Sen kanske Anna kommer tillbaka i maj igen, det vore lovely hjärtat!
Nu har jag mycket att skriva om i bloggen. Jag råkade ju vara den som uppdaterade sämst den här helgen. Min syster är mer bloggnörd än mig. "Maria sätt igång datooooorn" haha. Idag har jag inte så mycket tid att skriva, vi ska städa lägenheten. Sen ikväll ska vi till Michele's föräldrar. Men lite uppdateringar ska jag nog hinna med ändå.

Min nya mobil!


Sorry för dålig bild. Vår lägenhet är så stökig nu att jag inte kan hitta systemkameran haha.

Men det här är min nya mobil i alla fall! Jag är så glaaaaad. Mobiler är så billiga här så mina försäkringspengar räckte, behövde inte lägga till. Verklinge underbart. Jag är glad att jag fortfarande har tangentbord och så är den så fint rosa. FÅR INTE TAPPAS BORT! (Igår på krogen tappade jag inte bort något, braaaa Björklund)
Första gången jag har en Samsung, tidigare har jag bara haft Nokia och Sony Ericsson. Kommer sakna ÅÄÖ. men mina svenska vänner får bara vänja sig vid att jag messar mobbat.

Har varit en fin dag! Mer shopping, nu är det köpstopp... i två veckor då vi åker till Venedig hehe. Ska bli så underbart! Hoppas vi har vädret på vår sida. Det är min julklapp till Michele för er som inte vet.
Ikväll blir det chill. Vin och wii spel. Upp halv fyra imorgon då jag och Michele ska köra tjejerna till flygplatsen. Kommer sakna dem mycket! Imorgon lär jag vara seg men på måndag ska jag se till att uppdatera bra om helgen som varit. En helg i världsklass!

Ännu en trevlig dag med tjejerna


Jag känner mig lite efter.
Tjejerna har redan skrivit om dagen. Jag är fortfarande på gårdagen, innan Loft. Men hur som helst! Igår i Monza blev det shopping och mat på Donken. Härligt med tjejer som inte vill ha dyr pasta. Vem säger nej till en hamburgare? Råkade bli donken även idag haha.

När vi kom hem sminkade Steffi oss. Hon är sjukt duktig! Hon har några råheta bilder på mig från Loft. Alltså seriöst! Haha. Så hon får smink oss för ikväll med, då vi drar till Le Banque. Ska bli skoj!
Kommer in med en outfit bild på oss alla tre senare ikväll. Har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig. We'll see.

Snart kommer Michele och då blir det pizza. Efter det gör vi oss iordning och sen blir det cirkelspel. All-in ikväll alltså!

Shoppingen igår


Vi gick till Monza igår och kikade i butiker. Promod hade fina saker men det var först på Zara (Zara har FÖR mycket fint just nu) som vi började dra på oss kläder. Jag vet inte hur många plagg jag testade. Det var flera jag hängde bort trots att jag ville ha dem. Tråkiga ekonomen i mig ;) Sånt jag väljer bort är antingen plagg jag har liknande hemma, eller de som jag bara tycker är fina. De jag köper är plagg som är helt nya i garderoben eller några jag inte kan slita blicken från. På så sätt gör man inga köpfel och sparar pengar! Typ...

Idag blir det in till Milano. Det är lite molnigt just nu men de ska försvinna allihop. Så blir min nya parkas till solbrillor och nakna ben? Nääää. Italien har gått och blivit kallt igen, 10 grader. Så blir tights eller jeans. Har inte bestämt mig ännu. Dags att äta frukost och sen få på sig kläder. Vi hörs efter Milano!

Det är mycket bilder som tagits, och vi hinner inte blogga så mycket. Så vill ni ha mer koll på vad vi gör på dagarna, kika in på
Annas och Steffis bloggar också.

Innan Loft, nu är efter Loft


Jag har inte riktigt haft tid att blogga idag, men nu har jag! Dessa bilder tog jag innan vi drog till Loft. Yes, det är ny jacka och klänning jag bär. Mitt shoppingbeteende har gått över styr. Vilken tur att jag har secret inkomster den här månaden, så att jag inte behöver känna ångest.

Loft var trevligt! Skönt när man drar iväg vid sju så man är tidigt hemma. Steffi och Anna står i köket och diskar. Jag känner mig glad som slipper för en gångs skull. De pratar om hur mycket de ska shoppa imorgon. Känns som att jag behöver hinka i dem några glas för att de ska fatta det fina i shopping. Varför man inte ska bry sig när kontot ekar tomt veckan efter löning. Typ.

TREVLIG KVÄLL!

Torsdag med finbesök!


Nu har jag bråttom! Anna messa precis och sa att bussen börjat åka, vilket betyder att de är på centralstationen om ungefär 40 minuter. För mig tar det en halvtimme så jag ska springa till bussen nu. De går så galet ibland men jag hoppas det kommer en strax. Vi hörs senare raringar!

Tröja, jeans - H&M
Halsband, armband - Pimkie
Väska - Promod
Skor - Zara

Idag är en bra dag!


Idag är man uppe tidigt! Michele väckte mig och sa att klockan var åtta och jag svarade "nej den är sju! låt mig vara". Haha tyvärr hade jag fel så det var bara att kasta sig upp. För idag kommer min älskade
syster och hennes fina vän Steffi hit! De sitter nu på flygplanet. Jag såg att det var tjugo minuter försenat men sådant brukar de kunna köra ikapp. Ska hålla koll på Bergamos hemsida. Sedan tar de en buss till centralstationen där jag möter upp dem. Gissar att vi ses vid halv elva. Då blir det direkt hem och stryka kläder för min del haha. Tjejerna får gå och sova några timmar då de redan varit upp sedan runt halv tre inatt. Galet! Hoppas de kunnat få någon sömn på planet.

Idag ska det bli soligt så välkomna till värmen tjejer!!

Första svaren på era frågor


Nu kommer svaren på era frågor! Har som vanligt delat upp det. Så när jag har tid att göra en videoblogg (får be Anna att hjälpa när hon är här) så svarar jag på resten så istället.

Frågorna om mig och Michele

1. Om det skulle ta slut med Michele (jag säger inte att jag varken vill eller tror att det gör det men OM)... skulle du bo kvar i Italien då?
Förut sa jag nej. Men jag älskar Italien och ser min framtid här. Förhoppningsvist tillsammans med Michele men skulle det ta slut skulle jag nog stanna ändå.

2. Hur träffades du och Michele?
Läs om hur vi träffades här.

3. Hur träffades du och din pojkvän? Både han i Italien då? och liksom hur kom det sig att du flyttade dit :)?
Jag gillar verkligen din blogg :D<3

Tack vad glad jag blir!
Ja han bodde i Italien när vi träffades. Jag föll för Italien innan jag träffade honom, men det var när jag föll för honom som jag tog beslutet att flytta.

4. hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? (:
20 månader =)

5. Hur tror du dina 2 närmaste månader kommer se ut, kommer michele vara kvar?:/
Jag hoppas det, mycket är väldigt instabilt i vårt förhållande just nu. Men jag tror vi kan hitta tillbaka till det vi hade. Vi älskar varandra, och så länge man gör det kan man flytta berg.

6. Ni funderar inte på att flytta till Sverige?
Nej det gör vi inte. Ibland säger jag att jag vill till Sverige när hemlängtan är för stor. Men både jag och Michele känner att vi hör hemma här i Italien.


Frågor om bloggen och bloggar

1. favoritbloggar? kille/tjej

Jag brukar alltid ha någon blogg jag är helt beroende av, men ingen just nu. Däremot är det många jag läser och tycker om. Det finns många fina människor ute i bloggvärlden! Manliga bloggar är det bara tre jag läser. Andreas, Heja Abbe och Tobias, underbara alla tre!

2. Hur många bloggar läser du på ett ungefär?
Tror jag följer 20 på bloglovin, sen har jag många jag kikar in på lite då och då. När det finns tid.

3. vad vill du uppnå med bloggen?
Jag har inga framtidsplaner. Jag bloggar så länge det är roligt, slutar om det skulle börja kännas som ett stressmoment. Att bloggen styr mig och inte tvärtom, men så känns det inte nu. Nu älskar jag det bara. Jag vet att om jag inte har tid kan jag lämna bloggen några dagar och sedan komma tillbaka igen, och alla ni fina människor som följer den förstår.

4. tjärnar du pengar på dig blogg?
om får man fråga hur mycket ? ^^

Jag tjänar lite pengar, men inte mycket. Under de tre åren jag haft fashionstars-bloggen har jag tjänat ihop ungefär 10 000 kronor. Vilket inte blir mycket om man delar upp det per månad.

5. Hur länge har du bloggat? =)
Började blogga för över fyra år sedan då med en privat blogg. Den här bloggen startade jag i november 2006.


Övriga frågor ni har ställt

1. mary-kate med mörkt, röd nyans eller ljust hår?
Hon är alltid vacker! Men jag älskade henne som brunett.

2. När är du som gladast?
När jag har folk jag älskar i min närhet

3. om du fick ändra vad du ville i ditt liv, vad skulle det då vara? :)
Jag vill inte ändra något. Även de dåliga beslut jag tagit har lett mig dit jag är idag.

4. Vem är din förebild och varför?
Min syster Anna och Michele. Anna är genomgod, Michele är det lätt att tycka om. Jag har mycket att lära av båda.

5. vart har du köpt linnet du har på dig på bilden i det här inlägget ? ;) sjukt snyggt!
Linnet kommer från Pimkie, 150 kronor, fynd!

6. Vad har du/ni för planer i sommar?
Det blir till Sverige och Finland. Kanske även till Emma i Kina om vi har tid och råd.

7. Funderar du på att bli blondhårig igen? (:
Nix, jag älskar det bruna =) Men håret kommer börja blekas snart när värmen kommer hit på riktigt.

8. Vad är det bästa du vet? :)
Kyssar på en terass med ett glas rosé i handen! Får man svara så? Det var det första jag kom att tänka på

9. Dansa eller sjunga?
Jag älskar att sjunga, men gör det så sällan nuförtiden. Så får säga att dansa.

10. vilken är din favoritdrink? :)
Cosmopolitan

11. Förut fotograferade du väldigt mycket har jag för mig, hur kommer det sig att det inte är lika mycket sånt nu? Kram :D
Italien är felet :P Det finns bara byggnader att fota och det är inte lika roligt. Jag föredrar natur då man gärna kommer nära. Macro-foton är så fina.

12. Har du bra självförtroende?
Jag har väldigt bra självförtroende! Jag älskar mig själv. Samtidigt som jag ibland har dagar då jag undrar varför jag ser ut som jag gör och önskar att jag var vackrare. Men sånna tankar är så onödiga att känna. Man ska vara nöjd över det man fått istället.

13. Hur kommer du klä dig i vår/sommar?
Älskar din blogg btw!

Tack vad snällt!
I klänningar och nakna ben! Färgglatt och sött. Och skyhöga klackar.

14. Har du något husdjur?
Yes min Theo på två år, en långhårig chihuahua.

15. Vad är det viktigaste i ditt liv förrutom kärleken?
Min familj och vänner

16. Favorit plagget? :)
Just nu är det den rosa klänningen från Zara. Den kommer vara perfekt på sommarkvällar under stjärnorna.

Aperitivo på Loft


Här är de sista bilderna från när Cissi var här. Söndagkväll drog vi till Loft för aperitivo. Men vi stannade bara en timme. Trots goda drinkar, världens bästa mat och mysig lokal så orkade vi inte stanna. Vi var så förbannat trötta båda två. Antagligen för att vi var ute till fem på morgonen på fredagen och till sju på lördagen. Vi är för gamla för sånt beteende haha! Men jag tänkte fråga tjejerna imorgon om de vill dra till Loft för aperitivo. Då gäller det bara att vara ute i god tid, för det blir proppat med folk snabbt!

Tillfällig telefon


Jag beslutade mig för att ta med mig lilla datorn, den är ändå inte så jobbig att bära på. Det ser ut som att det kan bli regn, så dumt att jag lämnade paraplyet hemma.

Hur som helst. Ovan är telefonen jag använder just nu. Det är Michele's gamla. Bortsett från att den är trög och inte har några roliga funktioner så älskar jag den! För man kan snurra runt på "locket". Så jag sitter och pillar med den hela tiden. Slutar väll med att jag tar sönder den... ska försöka låta bli.
Tidningen fick jag av Cissi. Hon gav mig en hel del då hon shoppat så mycket här i Milano att hon var rädd för övervikt. Så kläder och ett par skor ska jag ta med mig till henne i påsk. Tidningen får jag behålla, lucky me!

Le Banque med Lind


Här är några bilder från Le Banque i lördags. Intressant kväll helt klart! Tack vare min fina vän Emma kunde vi komma in gratis. I fortsättningen får jag alltid komma in gratis då killen som stod med listan var himla trevlig. Så jag, Anna och Steffi ska nog dit på fredag. Tydligen är det bättre drag på lördagar men lika bra det, för det var knappt så att man kunde ta sig fram i lördags! Då går jag hellre dit när det är lite mindre folk.

Först gick vi till baren och tog en drink. Sex on the beach för min del. Sen satte vi oss ner där det var resarverat, ingen annan var nämligen vid bordet. Helt sjukt hur sugna vi blev på deras tårtor, men vi lyckades hålla oss ifrån haha. Le banque är verkligen en fin lokal och ligger centralt. Vi dansade mycket och Cissi lekte vimmelfotograf. Det var trevligt folk, bra musik och hade kunnat vara en av mina bättre utekvällar om det inte var för att någon stal min mobil. Så på fredag blir det att hålla hårt i partyväskan!

Italienskalektion nr 11


Ny italienskalektion. Bilden ovan tog jag när jag och Cissi gick till Monza i lördags.

Idag får ni lära er att böja två nya verb.

Rispondere - Att svara
Io rispondo - Jag svarar
Tu rispondi - Du svarar
Lei/lui risponde - Hon/han svarar
Noi rispondiamo - Vi svarar
Voi rispondete - Ni svarar
Loro rispondono - De svarar

Imparare - Att lära sig
Io imparo - Jag lär mig
Tu impari  - Du lär dig
Lei/lui impara - Hon/han lär sig
Noi impariamo - Vi lär oss
Voi imparate - Ni lär er
Loro imparano - De lär sig

Exempel där verben används:

Tu rispondi la domanda - Du svarar på frågan
Noi impariamo italiano - Vi lär oss italienska

100303

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Till skolan och städa lägenheten
Dagens kändispar:

Hilary och Mike ute tillsammans som är nyförlovade!

Dagens önskan: Fint väder i helgen.
Dagens låt: Rihanna - Rude boy
Dagens nedräkning: Imorgon kommer Anna och Steffi hit!
Dagens smink och hår: Mascara och håret i en knut.
Dagens väder: 12 grader och molnigt, solen ska titta fram på eftermiddagen.

Frågestund


Jag har lovat flera av er en frågestund så nu kör vi! Fråga vad ni vill så svarar jag imorgon.
STOPP! Hjälp vad mycket frågor. Nu räcker det för den här gången =)

Fan jag skulle ha städat golven men lyckades somna på soffan med Theo. Inte bra jobbat. Helt sjukt hur trött jag är! Blir att gå och sova vid nio ikväll... Skulle gärna fortsätta att sova men nu måste jag diska och sen laga mat.

Allt handlar om att vänja sig


När jag såg den här bilden hos
den här tjejen fick den mig att tänka på två killar i skolan. De är nämligen sjukt heta båda två - och är ett par. Precis som det finns team Edward och team Jacob, så har alla tjejer valt vilken av dessa två de skulle vilja ha som hetrosexuell, alltså för sig själv haha. Men det kan de glömma, för dessa killar verkar otroligt kära och är galet söta ihop.

Jag har aldrig varit emot homosexualitet. Varför skulle jag? Däremot kunde jag känna mig olustig på tunnelbanan för några år sedan om jag såg två killar kyssa varandra. Men det gör jag inte längre - sedan jag började på IED. För varannan kille där (minst) är homosexuell. Allt handlar bara om att vänja sig vid sånt som känns annorlunda. Man räknar väll med att ungefär var tioende person är homosexuell, så därför ser man inte två killar hålla handen varje dag. Jag har märkt att många homofober inte har problem med två tjejer som är tillsammans. Antagligen för att man ofta ser tjejer kyssas på krogen eller gå hand i hand på stan. Skulle man se två män göra samma sak jämt så skulle det nog inte finnas några homofober alls! Nästan i alla fall. Om man umgås med homosexuella så inser man att de är precis som vilka som helst. All kärlek är bra kärlek!

Om något annat. Jag var så sjukt trött tidigare idag, somnade nästan på soffan. Så ringde Michele och frågade hur man gör kaffe, då det är annorlunda än i Sverige. Nu efteråt inser jag hur pinsam jag är som inte lärt mig det trots att jag bott här i över 17 månader. För det är så enkelt! Blev sjukt gott. Nu efter två koppar espresso känner jag mig på banan igen, härligt.

Min och Cissis tredje videoblogg


Här är en videoblogg från när vi var i Monza. Något övertrötta men lika glada som alltid. Vi pratar om mina skor, kvällen på Hollywood och om att jag ska fixa mitt eget Glamourama haha. Enjoy!

Förresten Cissi, du skulle inte ha åkt hem! För idag har vi seriöst 16 grader och inte ett moln på himlen! När jag var ute i parken med Theo satte jag mig på en bänk och bara njöt. Det blev riktigt varmt, så otroligt härligt.
Vad jag älskar mitt Italien.

Vardag och fest


De tre outfits jag la upp i förra veckan, vilken är er favorit?

Jag har suttit och läst skvallerbloggar. Vilket jag sällan gör då de bloggar som de hela tiden skriver om är inga jag läser. Jag förstår verkligen inte hur dessa människor orkar. Folk gör vad som helst för att bli kända. Skapar rykten om sig själva, sviker vänner, blir elakare och elakare... och för vad? Kändisskap? Där man är hatad av Sverige?
Nej jag hoppas de växer upp innan det är försent.

Om något helt annat. Theo slickar på min hand. Solen skiner ute. Jag saknar Cissi och längtar samtidigt tills Anna och Steffi kommer hit. Torsdag morgon till söndag morgon. Hoppas det fina vädret håller i sig! Helgen efter blir det chill, ska fråga Michele om han vill gå och se Valentines day filmen då, är så sugen på att se den! Helgen efter drar vi till Venedig, min julklapp till honom. Vad tror ni? En kärlekssemester bara han och jag, yes den kommer passande! Helgen efter åker jag till Sverige. Så mycket nu alltså. And I love it!
Italienska idag. Plugga, plugga, plugga.

Norskar och rosor


Vägen till Le Banque i lördags var intressant. Vi hittade roliga ställen att fota på och Milano kändes dött. Man märker verkligen hur italienare alltid tar bilen till krogen. Det är seriöst tomt på tunnelbanorna! I Stockholm förfestar man på tågen in typ haha. Galet.

Det gick i alla fall på några killar i 15 - 16 årsåldern när vi hade en hållplats kvar. Tror både jag och Cissi fick den där ångestkänslan att vi börjat bli gamla haha. Killarna var från Norge så det var roligt att man förstod mycket av vad de sa. De visste inte att vi var från Sverige så när vi reste oss för att gå upp sa en kille "neeej de ska av" och en annan av killarna gav Cissi en ros haha. Hon tackade på svenska och precis när dörrarna stängdes bakom oss hörde vi samma kille säga "fan de var svenskar!" hahahah. Cissi lyckades sumpa rosen på krogen. Hon verkade lika ledsen som jag var över min telefon haha.

Jag insåg igårkväll att jag inte har några nummer kvar. Tänkte inte på det när mobilen försvann. Drygt om något! Jag lånar just nu Michele's gamla telefon. Den är jättesöt! Om den inte var så seg hade jag nog behållit den haha. Så nu ska jag ragga tillbaka nummer. Mamma? Anna? Lind? I neeed you.

Just me and these four walls again


I lördags drog jag och Cissi till Monza för shopping och årets första glass utomhus. Var riktigt gott! Solen höll sig borta när vi väl kom fram men det var en mysig promenad i solen i alla fall. Vi gick in på Rinascente (Italiens motsvarighet till NK) bara för att kika. Men slutade med att jag köpte Guess plånboken två inlägg ner och Cissi köpte en ny tokfin väska från Guess och en annan lika fin från Love Moschino, vi är bra alltså haha.

Har pratat en massa med Anna idag. Om på torsdag när hon och Steffi kommer hit. Idag är jag sjuuukt trött. Så det känns konstigt att det blir ännu en fartfylld helg. Men jag vill inte klaga, man lever bara en gång och dessa tjejer är underbara! Vi kommer ha sjukt kul. Precis som jag och Cissi hade. Jag ska bara vila upp mig dagarna innan haha.

Jag är förvånad att ingen reagerade på inlägget nedan. Jag la inte upp låten bara för att den är fin. Den handlar ju om mig och Michele. Jag vill inte säga att det är slut, det tar så jäkla mycket emot. Men jag är less på att vara den enda som kämpar i det här förhållandet. Och att han inte låter mig vara den jag är. Jag är inte tillräckligt bra i hans ögon. Det har börjat göra för ont ändå vill jag inte ge upp. Men jag orkar inte vara den enda som försöker.
Ett hjärta kan inte ta hur mycket som helst. Hur mycket man än älskar.

Goodbye to you


Of all the things I've believed in
I just want to get it over with
Tears form behind my eyes
But I do not cry
Counting the days that pass me by

I've been searching deep down in my soul
Words that I'm hearing are starting to get old
It feels like I'm starting all over again
The last three years were just pretend
And I said,

Goodbye to you
Goodbye to everything I thought I knew
You were the one I loved
The one thing that I tried to hold on to

I still get lost in your eyes
And it seems that I can't live a day without you
Closing my eyes and you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light
But it's not right

Goodbye to you
Goodbye to everything I thought I knew
You were the one I loved
The one thing that I tried to hold on to

And it hurts to want everything and nothing at the same time
I want what's yours and I want what's mine
I want you
But I'm not giving in this time

Helgens shopping


Här är det jag shoppat i helgen! Lyckades fynda rejält. Fin jacka från H&M som inte gick på mer än 400 kronor. Perfekt nu i vår, har bara korta jackor så var glad när jag fann denna. Ni ska få en bättre bild någon gång när jag bär den. Även den vita toppen är från H&M, älskar mönstret. Andra tröjan är från Pimkie. Den hade egentligen två kedjor men ena gick av på Le Banque i lördags. Jag är verkligen förföljd av otur. Som tur är den fortfarande snygg. Även ring och halsband är från Pimkie. Väskan är från Promod. Enda sedan Cissi köpte en liknande har jag letat som en galning efter en till mig själv haha. När jag såg att den bara kostade 200 kronor kunde jag inte låta bli att slå till.

Trots att jag då redan köpt helgens bästa köp. Plånboken från Guess! Hur fin? När jag såg den vågade jag inte kolla på prislappen. De flesta Guess plånböcker ligger på mellan 800 - 1200 kronor. Men den här var klart billigare. 450 kronor vilket kanske är mycket för en vanlig plånbok men inte för denna. Den är så fin, så fin. Tänkte ta med den ut i lördags men ångrade mig i sista sekund. Vilket var jävligt tur! Med tanke på att mobilen blev stulen hade de garanterat tagit plånboken också. Då hade jag dött. Bokstavligt talat.

Angående telefonen, mamma har ringt försäkringsbolaget. Jag trodde jag skulle få ny mobil som för två år sedan då jag också råkade ut för att någon stal min. Men den här gången förde de över pengar till mitt konto. Jag har haft min fina Nokia E71 i över ett år, så fick inte mer än 2000 kronor av försäkringsbolaget. Skit också, jag kommer behöva köpa en sämre mobil, har inte råd att lägga ut för mellanskillnaden. Jag som verkligen älskade den! Brukar alltid tröttna på mina mobiler efter något halvår men den älskade jag verkligen. Funderar på om jag ska köpa en ny mobil här i Italien, så slipper jag vänta tills i april. Men det betyder mobil utan ÅÄÖ vilket är drygt. Men samtidigt är mobiler billigare här. Så ska se. Michele kommer om en halvtimme och då ska vi gå och handla mat. Sen ska vi till en TIM butik och fixa nytt kontantkort. Fast jag funderar på att byta från TIM. Det är så äckligt dyrt, dyraste som finns på marknaden här. Ska kolla med Michele vad han tycker. Då ska jag passa på att kolla vad det finns för mobiler och till vilka priser...

Vi hörs när jag kommer hem!

Hollywood, friday night


Hemma! Kort dag idag. Jag hade sjuk tur på vägen hem. Båda tunnelbanorna gick direkt när jag kom, sen fick jag springa till bussen men hann! Rekooordfort hemma. I like.
Det var tråkigt att säga hejdå till Cissi. Har haft en toppenhelg med min fina och saknar henne redan. Men vi ses om en månad vännen!

Så fredagen då. Där vi ligger i uppdaterandet tror jag. Kvällen började inte så jättebra. Vi fick betala 250 kronor i inträde, som man sen fick en drink för. Sen kostade garderoben motsvarande 50 kronor. Rån! Ännu värre för Cissi. Jag tryckte in koftan i ärmen innan, men hon gjorde det framför vakterna. Så hon fick betala 100 kronor! För garderoben! Verkligen sjukt. Allt hängdes tillsammans men de tog ändå 50 kronor per plagg. Okej att man tar extra för en väska, men en kofta?!

Efter det gick vi till baren för vår drink. Vi frågade några killar om de kunde ta kort på oss då vi ville ha en tillsammans. Sen ville de fota en massa också (bilden längst ner till vänster). Efter det såg vi inte dem något mer, lika bra det då de var lite konstiga haha. Men de gav oss varsin drink! Så snälla men konstiga. Efter det bjöd en bartender oss på shots så vi började spara ihop alla pengar vi spenderade på inträde och garderob.

Senare på natten hände det bästa. Vi träffade en man (han i bild nr 1) som jobbar inom PR. Han jobbade just då. Han kände verkligen allt och alla. Och han såg till så att vi aldrig behövde betala för en drink. Och jag kommer aldrig behöva betala inträde på Hollywood (eller The Club där han också jobbar) igen, så länge jag ringer honom innan. Hur snällt? Så det blev väll all-in den kvällen... Vi kom hem klockan fem på morgonen efter lite nattmat. Jag som brukar längta hem vid 2-tiden. Vart tog tiden vägen? I don't know. Men lyckat blev det!

100301

Och så var det officiellt vår!

Dagens humör: Trött!
Dagens planer: Följa med Cissi till centralstationen där hon ska ta buss till flyget. Sen till skolan.
Dagens kändis:

Underbara Mary-Kate Olsen! Jag älskar skorna.

Dagens serie: Glamourama, nu har jag kommit efter en del.
Dagens låt: Agnes - Love me senseless
Dagens nedräkning: 30 dagar tills jag åker till Sverige!
Dagens smink och hår: Blågrå ögonskugga, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt.
Dagens väder: 13 grader och soligt, lite moln.


Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!