Aperitivo om en timme


Det blev visst ännu sämre bloggning än vad jag trodde. Ligger efter, har inte ens lagt upp bilderna från fredagen haha. Jaja, här är en på Cissi och Theo i alla fall. Sötnosar. Jag hinner inte lägga upp fler just nu då jag ska börja göra mig iordning. Klockan sju drar vi till Loft som ligger två minuter härifrån för aperitivo. Blir chill kväll då vi ska åka hemifrån halv åtta imorgon. Min baby ska tillbaka till Sverige. Jag sa åt henne att komma tillbaka snart, hon säger att hon kommer i mars. Haha någon är trött på snön? Men det blir nog tyvärr senare än så ändå.

Svider förstås det här med mobilen. Anna kommer på torsdag och då ger hon mig en gammal Nokia 3310 att ha så länge haha. Grymt! Massa snake spel, ni minns väll? Ska fråga Michele om han kan komma hem på lunchen imorgon så vi kan polisanmäla. Hoppas det inte är samma polisman som jag träffade förra veckan när jag polisanmälde min plånbok. Han kommer tro att jag är ett skämt. Sen skickar jag polisanmälan till mamma så jag på försäkringen kan få en ny telefon, vilket jag får först när jag kommer till Sverige i påsk. Greeeeat.

Förresten, det är min namnsdag! Gör mig på bättre humör genom att önska mig grattis will ya? Graaazie.
Godkänner kommentarer när jag har tid. Därför eventuella frågor inte blivit besvarade.

Men jag oooorkar inte

Min mobil blev stulen igår. Alltså vad är det här? Först plånbok och nu mobilen. Tror den är försäkrad så borde få en ny. Men ändå. Jag la även över precis 100 kronor på den, tur att det inte är abonnemang i alla fall.

Mamma kommer att skjuta mig.

Fredagens kvällsoutfit


Jag hade lite svårt för att posa när Cissi kom in i rummet haha. Nej mitt hår är inte rött, ser ut som det när jag fotar i dåligt ljus.

Det blev himla trevligt igår! En av de sjukaste men roligaste kvällarna på länge. Ni ska få veta allt senare, när jag även visar de foton vi tog. Nu ska jag väcka Cissi och sen börja göra lunch. Vi får strunta i frukosten eftersom vi sovit så länge. Men sen är pasta perfekt bakismat också. Även om jag inte mår dåligt. Men hungrig på mat är jag. Michele kommer hem från jobbet vid ett så då äter vi. Sedan drar jag och Michele direkt till mataffären och efter det drar jag och Cissi till Monzacentrum. Ska vara 15 grader varmt idag och soligt så man kan inte annat än att njuta! Årets första glass utomhus? I think so!

Klänning - Stradivarius
Armband - Chicy.se
Skor - Pull & Bear

Dags att börja göra sig iordning


Ni får ursäkta, jag har ingen tid i världen att ta kort på mitt shoppande. Har egentligen inte tid att skriva det här inlägget heller. Men vad gör man inte för er?

Det var molnigt när vi lämmade Monza. Väl i Milano var molnen borta och solen sken. Underbart! Jag saknade mina brillor. Vi gick runt i butiker, njöt av våren och skrattade åt allt. Vad jag har saknat Lind, vi delar verkligen samma humor. När benen var trötta och armarna tunga efter att bära shoppingfynd (och Theo) så satte vi oss på en uteservering och drack ett glas vin. Alltså livet är så sjuuuukt härligt just nu.

Dags att få på nytt smink och dricka upp vinet. Klockan elva drar vi till bussen. Michele är ute med killkompisar men lär inte komma hem så sent eftersom han jobbar imorgon så Theo är nog inte ensam längre än någon timme, skönt. Jag ska försöka hinna foto kvällens outfit, och självklart ska en massa bilder tas på plats.

Ha en underbar fredagkväll älsklingar!!

Fredag på stan


Bilden till vänster är vad jag bar idag:

Linne - Glömt namn, affär här
Skjorta - Only
Jeans - H&M
Stövlar - Miss Sixty

Bilden till höger är en kjol jag testade på Zara. HUR SÖT?! Tyvärr var knapparna värdelösa, tre höll på att åka av. Cissi föll också för kjolen och valde att köpa den. Hon får låta sin mamma sy haha. För mig blev det andra köp istället.. nyfikna?

Har varit en jättetrevlig dag i Milano. Väl inne försvann alla moln så vi var lite för varmt kläddda. Men inte gjorde det något. Ni får fler bilder senare och då berättar jag mer om dagen. Nu är jag helt slut. Dags att tagga för ikväll då vi drar till Hollywood. Ja krogen alltså. Vin på den!

Ciao ragazzi

Nu drar vi in till Milano!


Jag och Michele var smått uttråkade när vi väntade på att dra till flygplatsen. Så jag lekte lejonkungen med Theo, tur att han inte är höjdrädd. Någon reagerade på att jag busade med honom i senaste videoklippet. Men han tycker att det är roligt! Ni måste slappna av lite people.

Cissi håller på och gör sig iordning nu och jag är redan klar. Alltid snabbast. Solen har börjat skina lite nu så vi verkar garanterat slippa regn. Lovely! Cissi ångrar att hon tog med vinterjackan, jag sa åt henne att ta en vårkappa men som att hon lyssna på mig. Eh NEJ Haha. Så nu får hon svettas.

Vi hörs när vi kommer hem, ska leta ny plånbok...

Världens bästa helg framför mig!

'
Jag var 16 år när jag lärde känna Cecilia, eller Lind som jag kallar henne. För över fem år sedan när vi gick på gymnasiet tillsammans. Vi har så sjukt många minnen ihop! Kryssningen med klassen, utgångar, kvällar hemma och våra resor till Italien och även en gång till Cypern. Aldrig någonsin har vi haft ett enda litet tjafs, för vi har bara förbannat kul ihop. Jag har till och med henne att tacka för att jag träffade Michele. För vi tappade bort varandra på krogen när vi var här på semester. Sen fann jag henne med ett gäng killar, varav en av dem var Michele.

Och inatt kommer hon hit! Stannar till på måndag och vi ska ha världens bästa helg! Första gången hon ser lägenheten, helt sjukt. Hon brukade komma och hälsa på mig jämt när jag var au pair kändes det som haha. Fast att hon då fick bo hos Jenny eller på hotell. Men det är först nu, sju månader efter vi flyttat in som hon kommer och hälsar på. Det var ganska komiskt faktiskt. Jag sa att det var väldigt länge sedan hon var i Italien. Sagt och gjort, hon bokade en resa direkt och skulle komma tre veckor senare. Alltså inatt.

Klockan halv elva åker jag och Michele mot flygplatsen, hon ska landa halv tolv. Förhoppningsvist tidigare då ryanair brukar vara trevliga på det viset. Som när mamma kom och hälsade på och de landade en halvtimme för tidigt. Det tar 45 minuter till flygplatsen.

Som ni förstår lär det inte bli lika aktivt bloggande den här helgen. Men jag kommer bjuda på många bilder och videobloggar! Det kan ni räkna med.

Vår vår vår


Det är så härligt att gå ut på promenader nu när det är varmare. I  början av december när vi hade 13 grader tyckte jag att det var kallt. Då man var van vid 20 - 25. Men nu efter att ha legat på 3 - 7 grader så länge känns dessa 13 alldeles underbara. Speciellt om solen skiner. Våren är världens bästa årstid. Visst gillar jag sommaren, men den är nästan föör varm här i Italien. Våren uppskattar man allt så mycket mer också. Man vet att vädret bara kommer bli bättre och bättre.

Vilken årstid är eran favorit?

Italienskalektion nr 10


Ny italienskalektion!

Fler glosor.

Solo - Bara
Lo straniero - Utlänning
Svizzero - Schweizisk
Vero - eller hur / sant
La domanda - Frågan
Dove - Var
La risposta - Svaret
Vicino - Nära

Två meningar av orden:
Dove sei? - Vart är du
La risposta è vero - Svaret är sant

Här kan ni lyssna på uttalet.

If holding hands is to discrete let's make out in the middle of the street

Allting från net-a-porter.com

Hur söta är inte skorna?! Jag är käääär. Jag som inte ens brukar titta på skor utan klack. Men de hade härlig rundning, glans och mönster.

Jag fick panik precis. Kunde inte hitta Theo tills jag märkte att han sov bakom min rygg haha. Så kan det gå.
Denna morgon har varit lite kaos. Mamma ringde mig och sa att bankkortet inte kom igår. (Ni vet jag ska få ny eftersom min plånbok blev stulen) Så hon var tvungen att få Cissis bankuppgifter så hon kunde föra över pengar till henne så att Cissi i sin tur kunde ta ut pengar till mig. Detta behövde även göras innan klockan elva (klockan var halv) eftersom hon har en annan bank än mig. Annars skulle inte pengarna komma förrän imorgon. Det är bättre om Cissi växlar pengarna i Sverige så att vi slipper avgiften här i Italien. Allt ordnade sig som tur var och då ringer Anna och säger att kortet har kommit så hon ska nu in till stan och möta Cissi och ge det. Men min personliga kod kommer inte förrän imorgon eller på måndag. De skickar inte dem tillsammans ifall brevet skulle komma bort. Så det var tur att mamma förde över pengar i alla fall. Hur skulle jag annars klara mig den här helgen?

Tack mamma! Du är bäst.

100225

Dagens humör: På väldigt bra humör
Dagens planer: Städa lägenheten och inatt hämta Cissi från flygplatsen. Planet landar inte förrän 23.30
Dagens kändisar:

Äntligen nya foton på Olsen! Anledningen till att Mary-Kate hållit sig borta från kamerorna kan bero på att det nyligen tog slut med pojkvännen. Jag hoppas att hon mår bra.

Dagens dröm: Jag drömde att jag var vän med Kissie och att jag hela tiden var tvungen att försvara henne när mina vänner var kritiska haha
Dagens låt: 30 seconds to Mars - Kings and queens
Dagens önskan: Att det inte tar allt för lång tid att städa lägenheten.
Dagens smink och hår: Blågrå ögonskugga, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt.
Dagens väder: 13 grader och soooool.

Onsdagkväll


Det är många som undrar vad min roman handlar om. Det enda jag kan svara är kärlek, hemskt mycket kärlek. Men handlingen är speciell och jag vill inte att någon ska sno den. Därför jag inte berättar om den.
Men däremot om jag bestämmer mig för att lägga upp boken på vulkan.se när den är klar så kommer säkert första kapitlet komma upp i bloggen. Så att ni som inte vill betala för den ändå kan se hur jag skriver. Men det där ligger långt bort i framtiden. Först måste den bli klar. Sen vill jag att någon som är duktig på det svenska språket (jag tänker främst på dig Joey hihi) skulle kunna läsa igenom den. Komma med tips och kanske hjälpa mig där jag har problem med grammatiken eller vad det kan vara.

Just nu är det mamma som läser igenom den och hon kommer med väldigt bra synpunkter! Men det är alltid bra om fler läser. Men det blir längre fram. Nu stänger jag ner bloggen för idag. Vi hörs igen imorgon raringar!

Klänning (använder som topp eftersom den är i kortaste laget) - Gina
Halsband - Stradivarius
Armband - Chicy.se
Kjol - Divided by H&M
Skor - DinSko

Dagens fråga - Kissies bröst


Bild från
Kissie

Ja det ska förstås stå "Har du börjat läsa hennes blogg efter operationen?" Jag skrev nog för fort.
Ingen har väll undgått att Alexandra gått och förstorat brösten? Egentligen är det väll ingen nyhet, unga och äldre kvinnor gör det här jämt. Men det har blivit himla mycket prat om att just Alexandra förstorade dem.
Kolla bara statistiken, nu har hon en miljon läsare i veckan, tack vare ett par bröst. Är inte det ganska sjukt egentligen?!

Så ja, jag undrar om ni börjat läsa den efter operationen och i så fall, varför?
Jag kan erkänna att jag börjat gå in oftare (förr läste jag inte bloggen alls) bara för att jag är så fascinerad.
Allt hon gör retar upp folk något otroligt.

You can talk all you want but my skin is very thick


Jag var precis ute på en riktigt skön promenad med Theo. I solen var det riktigt varmt så vi njöt båda två. Härligt värre. Hoppas solen är här för att stanna. Snart blir det att sitta och sola på balkongen, jag vill bli brun!
Du kommer få en chock när du kommer hit Cissi haha. Efter 20 minus i Stockholm. Kanske det kan få dig att flytta hit? Pleeeease. Italy äger.

Vart är nya foton?


Alltså jag får abstinens! Varför finns det inga nya bilder på MK Olsen?! Förr kom det nya minst en gång i veckan, nu har det gått över en månad sedan sist. Någon som lider med mig?

Angående romanen, jag har kommit till en väldigt sorgsen del nu. Är jag pinsam om jag erkänner att jag tycker att det är jobbigt att skriva delen? Jag har jobbat med den här romanen till och från ett år nu. Karaktärerna känns så levande. Deras smärta är min smärta, vilket gör det väldigt enkelt att beskriva vad de går igenom.

Ni som tycker om att skriva, har ni märkt hur det ibland känns som att det är karaktärerna som skriver åt er? Det var vissa delar som var sååå Mattias (en kille i boken) och inte alls jag. Saker han sagt som var riktigt charmiga att jag blev stolt att i grund och botten är dessa ord faktiskt ur min egen hjärna. Knäppt det där.

Nu ska tvätt hängas upp!

Hur Twilight borde ha slutat


Jag hittade den här videon hos
den här tjejen. Så jäkla roligt och klockrent! Såg att de hade gjort egna slut till andra filmer också, som Avatar tillexempel. Så det måste jag kolla igenom nu.

Riktigt skönt väder idag verkligen. Solen skiner och 12 grader ute. Senare i veckan ska det gå upp till 16. Äntligen! Vad jag har längtat efter våren. Du kommer i bra tid hit Cissi hihi.

100224

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Till skolan en snabbis och sedan städa
Dagens kändis:

Lindsay Lohan i London. Hon skrev på sin twitter att hon ville flytta dit.

Dagens romanskrivande: Jag har läst igenom hela nu och skrev ett halvt kapitel igårkväll. 114 sidor just nu, jag tror att det kommer bli runt 180.
Dagens låt: Agnes - I believe
Dagens nedräkning: Imorgon kommer Cissi hit! Fast först på natten.
Dagens smink och hår: Blågrå ögonskugga, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt.
Dagens väder: 12 grader och soooool.

Duellen - Peaches vs Rihanna


Ny duell! Peaches vann förra med 21 röster mot Christinas 10. Den här gången möter hon Rihanna.
Vem är din favorit? Gillar du det romantiskt à la Geldof eller tuffare à la Rihanna?

Jag har nu nästan läst igenom hela romanen. Ligger på sidan 110 av 111. Jag är så stolt över den! Den är ju intressant från början till slut. Och då är jag ändå otroligt självkritisk. Nästa kapitel kommer både bli svårt och roligt att skriva. Då det handlar om väldigt mycket känslor. Men det är oftast de jag skriver bäst (och måste jobba mer med detaljbeskrivning) Om Michele inte har planer för oss ikväll blir det att börja det nya kapitlet efter middagen!

Vill till värmen


Anna la upp bilder från Mallis 2008 här om dagen och jag saknade genast paradiset. Det var verkligen en toppenresa! Åkte med mamma och Anna. Vi bodde på ett jättefint hotell och hade nära till stranden. Sen lärde vi känna en kvinna och hennes brorsdotter på hotellet. Jag och Anna träffade på en gammal vän och lärde känna hans vänner från England. Sen kom även Michele och Thomas de sista dagarna. Klockrent verkligen!

Michele vill att vi ska åka till Kina i sommar. Kina som ligger precis vid Thailand där Emma och hennes pojkvän nu befinner sig. Frågan är bara när och om vi har råd. Men det vore verkligen underbart.

Veckans blogg - Pimp X Princess


Jag började läsa
bloggen för en månad sedan tror jag. Skriven av en riktigt söt och rar tjej! Hon brinner för djurens rätt och kommer med intressanta inlägg där man förstår varför. Hon har fått mig att fundera på att bli vegetarian tillexempel. Hon skriver även om sin vardag och de köp hon gör. In och läs om ni inte redan gör det!

Nu har jag varit ute på promenad med Theo. Ska återvända till romanen igen. Ligger på sidan 80 av 111 så det går långsamt framåt. Jag kan inte släppa den längre än några minuter och den är konstant i huvudet. Underbart!
Vi hörs senare raringar.

Italienskalektion nr 9


På torsdag får ni nya glosor och då kör jag även några meningar med orden i ett videoklipp så ni kan få lyssna på uttal.
Idag blir det två nya ord att böja.

Andare - Att gå/åka
Io vado - Jag går/åker
Tu vai - Du går/åker
Lui/Lei va -Hon/Han går/åker
Noi andiamo - Vi går/åker
Voi andate - Ni går/åker
Loro vanno - De går

Guardare - Att titta
Io guardo - Jag tittar
Tu guardi - Du tittar
Lei/lui guarda - Hon/han tittar
Noi guardiamo - Vi tittar
Voi guardate - Ni tittar
Loro guardano - De tittar

Guardare är ett regelbundet verb. Alla regelbunda ord böjs lika. Man tar bort are i slutet av ordet.
Io = Lägg till O (guard - are + o = guardo)
Tu = Lägg till i
Lei/ Lui = Lägg till a
Noi = Lägg till iamo
Voi = Lägg till ate
Loro = Lägg till ano

Detta gäller dock bara regelbunda verb som slutar på are. Andra regler gäller verb som slutar på ire och ere. Men det tar vi en annan gång.

Ställ gärna frågor om ni har några!

If you never know truth you never know love


Bild från lookbook.nu

Hur cool är inte den här tjejen då? Vill också ha ett Duff glas! Heja Simpsons. Förresten har jag en liknande pälsväst, fejk förstås. Roligt att få tips på hur den kan matchas. Jag vill testa något liknande någon dag hihi.

Såg precis på gårdagens glamourama. Jag tycker att serien verkligen är jätterolig. De är härliga tjejer!
Nu ska jag skriva på romanen. Gick igenom över 50 sidor igår och suget är ännu större idag. Sitter just nu och skrivet ett extra kapitel i mitten då jag tycker att vissa grejer har gått för fort. Jag kommer in senare med ny italienskalektion.

100223

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Skolarbete och skriva på romanen
Dagens kändis:

Leighton Meester som Blair. Åh vad jag längtar tills Gossip Girl börjar igen!

Dagens dröm: Jag drömde att jag träffade Mary-Kate och Ashley Olsen! De tyckte att jag var rolig. Vaaaaarför var det bara en dröm?
Dagens låt: Jordin Sparks - SOS
Dagens önskan: Att min inspiration för att skriva romanen håller länge!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 10 grader och molnigt.

Inne- och utelista nr 48



INNE

-
Min roman! Jag vill inte sluta skriva. Därför jag är glad att Big Brother visas ikväll. För Michele älskar att se på det så då an jag fortsätta skriva. Håller fortfarande på att läsa igenom. Ligger på sidan 33 av 110. Så en till sida har jag fyllt ut med. Mer detaljer bland annat. Jag är faktiskt stolt. Vilket jag inte varit över den på länge. Innan tyckte jag att den var dålig. Att den förtjänade en bättre författare, men jag tror mer på mig själv nu.
- Mitt och Michele's förhållande! Vi har haft en svacka nu ganska länge. Men ack den som ger sig. För just nu är det bättre än någonsin. Vi beter oss som nykära. Jag älskar det.
- Blogg.se, alltså jag är ledsen men jag måste berömma när alla klagar. Visst att det är överbelastat på kvällar, men blogga andra tider om det är så jobbigt (eller vänta en halvtimme det brukar lugna ner sig). Blogg.se är det bästa bloggverktyget tycker jag. Sidorna laddar snabbt, det är lätt att kommentera och man kan ha snygga designs. Jag som inte har världens snabbaste Internet orkar inte läsa vissa andra bloggar för att deras sidor tar en evighet att ladda. Som spotlifes bloggar tillexempel. Vilket är riktigt tråkigt då de har många bra.

UTE

- Att min fina plånbok är borta. Jag tror inte att jag kommer få tillbaka den, den blev nog bestulen. På torsdag får jag nytt bankkort, jag får använda mitt pass som ID tills i april vilket är något jag kan ta. Men jag saknar min fina Jil Sander plånbok! Jag har inte mycket som är design. Men nu är både Jil Sander plånbok och Guess klocka borta. Jävla skit.
- Mardrömmar, varför har vi dem? Så onödiga!
- Att mat hinner bli dåligt innan man hinner äta upp. Idag fick jag slänga iväg god chokladkaka. Jag och Michele får helt enkelt lära oss att inte köpa för mycket av allt.

Lite outfits


Här är tre outfits jag lagt upp den senaste tiden. Vilket är er favorit?

Var precis ute på promenad med Theo. Det regnade inte som tur var men marken var blöt. En kille gick förbi med paraply. De är verkligen larviga här i Italien. Minsta lilla regn och de måste bära paraply. Michele brukar se på mig som om jag är galen ifall jag går till bilen utan paraply när det duggar. Vilket larv.
Nu tillbaka till romanen! Ligger just nu på sidan 12 av 109. Var ju 108 innan så nog har jag fyllt ut texten en del. Ibland är det bra att lägga ifrån sitt arbete ett tag. Då ser man den med helt andra ögon. För sist tyckte jag inte att den var perfekt men jag visste inte vad jag kunde ändra. Nu ändrar jag massor. Handlingen är förstås densamma. För jag är väldigt stolt över den. Ni får veta när boken är klar. Som sagt vill jag inte att någon ska gå och sno min idé. Visst den är kanske inte helt unik. Men ändå ganska speciell.

Reta inte upp italienska tjejer


Jag såg att Shami lagt upp lite foton från när hon var här i Milano på facebook. Den andra bilden fick mig att komma ihåg en dialog mellan oss när vi satt på fiket.

Shami; Fråga paret bredvid om de kan ta kort på oss.
Jag; Nää hon ser elak ut.
Shami; Men fråga killen då!
Jag; Ja för det kommer inte göra henne förbannad. Om jag börjar prata med hennes kille.

Haha hon såg verkligen ut som den typen av tjej. Så jag frågade tillslut henne om hon kunde ta en bild och då log hon och sa ja. Hon var visst inte så otrevlig i alla fall... Jag måste sluta dömma människor.

Jag skrev förresten på romanen en timme. Eftersom det var flera månader sedan dess har jag börjat läsa om. Passade på att göra små förändringar och lägga till text där det behövdes. Och förbättrade språket. Det här känns bra! Ligger bara på sidan sex så ska fortsätta att gå igenom mer nu. (Har skrivit 108 a4 totalt. Tror jag är ungefär fem kapitel från slutet)

Close your eyes and clear your heart

Allting från hm.se

En billig önskeoutfit idag. Men lika fin för det! Klänningen känns höstig men med rätt accessoarer blir den perfekt för våren. Idag är det regnigt här. Ska vara lika tråkigt väder imorgon med. Men på onsdag ska det bli fint igen och förhoppningsvist håller molnen sig borta hela helgen! Det vore underbart.

Nu ska jag skriva på romanen. Yes intresset är tillbaka! Så bara att passa på. Jag vet ju hur jag är.. Om någon vecka tröttnar jag väll igen. Men jag vill få den klar, för jag tror verkligen på den. Precis som ni vet. Så dags att skriva!

100222

Dagens humör: Trött men glad
Dagens planer: Plugga italienska och tvätta kläder.
Dagens kändis:

Nicole Richie otroligt söt hos David Letterman. Jag måste leta upp klippet på Youtube!

Dagens dröm: Fy jag hade en jättejobbig dröm om Michele inatt så jag trodde när jag vakna att jag var tvungen att göra slut. Tur att det bara var en dröm!
Dagens låt: Rihanna - The last song
Dagens önskan: Att det är fint väder när Cissi är här
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 9 grader regn.

Hos svärföräldrarna


Nu sitter jag i soffan med Theo hos svärföräldrarna. Vi har varit i Monzacentrum fikat. Ni får bilder därifrån efter maten. Var riktigt trevligt! Jag tror att Michele och Francesco är i sistnämdas rum och spelar poker. De är mer omöjliga än vad jag är. Anna (Michele's mamma) står i köket och lagar mat och Jenny och Michele's pappa ser på en film. Jag nördar mig framför datorn, allt är som vanligt hehe.

Till middag blir det lasagne, gott! Efter det blir det att se Milan vinna. Hoppas jag!

Ja men det var ju hans idé


Jag och Michele kör på rester idag. Kycklingklubbor, potatis och omelett. Grande!
Jag och Michele började bråka tidigare idag. Därför jag bloggar först nu. Det var om städningen. Han tyckte att jag skulle hjälpa till mer och jag tyckte att vi redan delat upp allting hälften. Vi blev onödigt arga så när vi lugnat ner oss sa Michele att vi borde ta fem minuter och lugna ner oss när vi bråkar och sen prata om det hela. Så vi inte säger en massa saker som vi sen ångrar. Smarta ord.

Efteråt:
Michele; Kom så ska jag visa dig hur man använder den här (en grej vi städar med)
Jag; Näää
Michele; Jo kom nu.
Jag; Jag tycker vi tar de där fem minuterna nu.

Haha så rymde jag bort till vardagsrummet så jag skulle slippa städa. Fast tyvärr är lägenheten liten... han fann mig snabbt och nu har jag varit duktig och städat!

Varför man älskar Italien


Godmorgon bloggen!
Man kan inte annat än att vakna på bra humör. Solen skiner och vi har tio grader. Det är även så klart att man ser bergen bakom husen från balkongen. Så vackert.

Igår såg jag och Michele på filmen Eyes wide shut med Nicole Kidman och Tom Cruise i huvudrollerna. Det var nog den tråkigaste filmen jag sett. Massa långa ointressanta dialoger. Sen några snuskiga scener, som direkt kunde klassas som porr, och så långa ointressanta dialoger igen. Världens sämsta slut. Nä fy. Vilket slöseri av ens tid. Har någon av er sett den?

Fan fan fan jävla helvetes fan

Min plånbok är borta. Den måste ha försvunnit i onsdags när jag träffade Shami. Jag har inte använt den sedan dess så därför jag inte märkte det förrän idag när vi skulle till mataffären. Sista gången jag använde den var när jag gick igenom spärrarna till tunnelbanan när jag skulle möta Michele onsdagkväll. Min fina plånbok från Jil Sander. Hade inte så många kontanter i, runt 100 kronor. Men däremot mitt ID och mitt bankkort.

Det positiva är att jag gick in på kontot och såg att alla pengar är kvar på kortet. Så kanske tappade jag den på något sätt och någon har lämnat in den. Man kan alltid hoppas. Så jag och Michele ska till polisstationen nu. Jag har fört över pengarna till mitt sparkonto så om det är någon som snott den kommer personen inte åt mina pengar i alla fall.

Men det här går ju inte! Hur ska jag klara mig utan pengar?! Jag kommer ju inte åt sparkontot utan kortet. Där ligger en massa pengar i säkert förvar. Från alla till och med mig.

Fan fan fan vilken jävla mardröm.

Casino någon kväll


Bild
Vi skulle ha gått på Casino ikväll med Michele's bror och hans vänner. Men min kära pojkvän är så smart att han glömt att fixa nytt ID då hans gått ut. Man kommer inte in utan giltigt ID eller om man är under 21. Så jag har äntligen åldern inne, haha!

Men jag vet inte... det känns som att man spelar bort mer pengar på Casinon än vad jag skulle göra på Internet. Men om man spelar för 100 - 200 kronor bara för att se hur det går och för skoj skull så kan jag göra det. Så länge jag kan sätta mig vid något bord och prata stunt med en trevlig person ifall jag skulle förlora mina marker. Men det går tydligen. Så någon helg blir det Casino! Vad säger du Cissi? Något du vill göra när du är här? Haha

Nyduschad

 
Jag har varit riktigt trött den här morgonen. Knappt orkat ta mig upp från soffan haha. Men jag släpade in mig själv i duschen och nu känner jag mig som en ny människa igen. Härligt!

Idag blir det vanlig lördag. Lunch med Michele när han kommer hem från jobbet, åka och handla mat efter och sedan städa. Kvällen är oklar dock. Imorgon ska vi på aperitivo. Var evigheter sedan sist. Blir nog som förr, först 3M för mat och sedan till Mirasol för att se Milan spela. Det betyder att Theo behöver vara själv fyra timmar men det bore inte vara något problem. Han har ju varit det förr, som när jag är i skolan. För säkerhetsskull kommer vi låta honom vara i sovrummet. Så att om han gnäller kan inte grannarna höra, eftersom deras hem är i andra sidan av lägenheten. Jaja, vi får se. Nu ska jag börja laga mat strax.

Tända ljus och pizza


Igår överraskade jag Michele med tända ljus och pizza. Han blev väldigt glad hihi. Jag brukar göra det lite extra fint ibland. Lyx i vardagen. Det blev en trevlig kväll helt klart, tror vi båda behövde det.

Idag har vi tio grader och soligt, okej en del moln men de hoppas jag att försvinner. Så härligt väder! Skönt att regnet är borta, då kan jag gå ut på en ordentlig promenad med Theo senare. Han gillar ju inte regn som ni vet. Igår tvärnitade han vid trappan och bara vägrade. Jag fick dra ut honom så att han kunde kissa åtminstone haha. Jag vet inte när han blev så fjollig. Skyller på Michele! Nääädå. Bara skoja.

Friday I'm in love


Idag har jag läst på säkert fem bloggar att folk ska äta pizza idag. Så? ikväll blir det pizza för mig och Michele också! Såg att vi hade två i frysen så tog genast ut dem för tining (heter det så?). Pizza och vin, aaah underbara fredag.

Hur ser mina helgplaner ut? Jag vet inte ännu. Janina pratade om att hon ville ses. Så det blir väll kanske någon aperitvo skulle jag gissa. Något jag inte ska göra däremot är att gå i butiker. Jag litar inte på mig själv haha. Nästa helg blir det shopping med Cissi och helgen efter med syster och Steffi. Så jag håller i plånboken så hårt jag kan. Ska förresten bli roligt att gå ut och dansa med mina tjejer. Har jag inte gjort sedan julen. Sjukt. Anledningen är Michele, han gillar inte att gå ut och dansa längre. Han säger att han alltid måste bråka med alla som ska vara på mig. Men de är inte på mig, bara på mina vänner. För jag är den enda som ber dem att sluta.

Hur som helst. Lugn helg nu, party party nästa och nästa. Vill gå till Armani och Le Banque. Fy vilket sug jag fick nu! Tänkte precis höja musiken på högtalarna, tills jag insåg vilka våra grannar är. Äsch då.

TREVLIG FREDAG ÄLSKLINGAR!

Skjorta, svart/vitt armband - Pimkie
Silvrigt armband - Glitter
Latex - Stradivarius
Skor - Zara

I know that I've got issues, but you are pretty messed up too


Jag har ont i magen. Anledningen? Jag hittade en bortglömd godispåse i skafferiet som genast gick åt. Jag är verkligen omöjlig. Men det är ju fredag visst? Då gör det inget? Sen kan vi strunta i att jag åt resten av godiset i måndags och tisdags.

Sitter och lyssnar på musik över spotify. Just nu spelas Alice Svensson från Idol 2008. Hennes röst är mysig.
Jag har börjat läsa boken "Can you keep a secret" av Sophie Kinsella. Så här 66 sidor in i boken är jag ännu inte så imponerad. Handlingen är inte lika intressant som "Remember me" var. Men folk säger ju att den är bra så är bara att fortsätta att läsa. Ska jag ta och göra nu. Eller nej fan. Strykning var det. En stor hög, disk också. Party friday!

Så ja vi hörs när jag är klar med sysslorna. Då får ni dagens outfit. Som ni ser bär jag nya skjortan. Love it!

Italienskalektion nr 8


Ny italienskalektion! Tänkte det var dags att ni lärde er lite fler glosor. Det är bra att kunna många ord när man börjar bygga meningar och lär sig grammatik.

Abbastanza - Ganska
Benissimo - Mycket bra
Buona sera - God kväll
Buongiorno - God dag
La città - Stad
Grazie - Tack
Imparare - Att lära sig
L'indirizzo - Adress
Intensivo - Intensiv
La lingua - Språk (lingua betyder även tunga)
Il lavoro - Arbete
Ma - Men
Molto - Mycket
Mosca - Moskva
Niente - Inget
Nessuno - Ingen
Non - Inte
Ottimo - Utmärkt
Parigi - Paris
Parlato - Talat
Per - För
Perchè - Varför/därför (De använder samma ord för båda)
Piccolo/piccola - Liten (o vid maskulint och a vid feminint)
Questo/questa - Denna/detta

Klart fler glosor den här gången. Bara att öva för er som vill lära er språket! Vore väll roligt om ni kunde förstå det jag och Michele säger i våra videobloggar haha. Eller så borde jag försöka få till undertexter till det vi säger? Haha. När jag har tid och ork för sånt så kan man pröva på det.

He loves her definitely maybe

Allting från net-a-porter.com

Inte en outfit för dagens regn, men drömma kan man alltid göra. Vad jag längtar tills man kan klä sig i gladiatorsandaler och kortärmat.

Förresten! Ni vet igår att någon granne plingade på dörren tre gånger? Jag trodde ju att det var de på nedervåningen. Jag hade fel. Det var mamman i familjen bredvid. Ni vet de som först hatade oss men som Michele lyckades charma. Hon kom nämligen över på kvällen (Michele släppte in) och klagade om Theo. Tydligen hade han börjat skälla när jag lämnade honom själv och åkta till Milano och träffade Shami. Han brukar vara tyst nuförtiden så detta var väldigt förvånande för mig. Hon sa att hon och barnen fick ont i huvudet och att det här inte fungerar.

Jag tänkte på två saker. Först, det händer en gång och de får panik. Den där familjen är seriöst störd. Jag kan lova er att de skriker mer än vad Theo skäller. Jämt bråkar de. Jag gissar att de är en olycklig familj. Bittra tråkiga människor som måste hitta annat än sig själva att klaga på. Vilket råkar vara Theo.
Det andra jag tänkte på, visst kan det vara jobbigt att lyssna på en hund som skäller. Men det var på dagen! Sätt på teven eller gör något annat. Åh jag blir så sur. Vill flytta härifrån. Jag känner alltid det här. Att jag inte kan lyssna på för hög musik eller sjunga eller liknande. För då komer någon att banka på dörren. Därför känns inte detta helt som mitt och Michele's hem. Det känns som att vi delar lägenheten med sex andra främlingar ungefär. Jag saknar att bo i villa! Eller med vettiga grannar.

Hon sa förresten att hon inte vill vara otrevlig och att hon faktiskt gillar hundar. Men det som gjorde mig så sur att om jag inte räknat till tio hade jag klippt till henne var hennes nästa kommentar. Hon sa att det är just typiskt småhundar att skälla hela tiden. What the?! Theo är en av de tystaste hundarna som existerar! Inte förr, när han bodde hos mormor och morfar för då skällde han verkligen jämt. Men jag fick tyst på det. I början när han flyttade hit började han skälla för minsta lilla ljud. Men då sa jag till honom bestämt. Två - tre dagar senare var han en helt annan hund. De enda gångerna han skäller eller snarare gnäller är när han är ensam hemma. Vilket enligt de andra grannarna har han slutat med. Vet inte varför han började igen i onsdags. Men jag menar, att en hund är ledsen när den är hemma själv har inte med storleken på rasen att göra.

Kolla bara på hundfan på våning ett, huset bredvid. Så fort någon går förbi börjar han skälla på balkongen. Jag är rädd för fanskapet. Och han är STOR.

Älskling - när flyttar vi?

100219

Dagens humör: Fredagsglad!
Dagens planer: Stryka kläder, vet inte vad jag ska göra ikväll ännu
Dagens kändis:

Miley Cyrus passar verkligen i den här stilen!

Dagens serie: Jag har börjat kolla på Laguna Beach
Dagens låt: Britney Spears - 3
Dagens önskan: Att det är fint väder varje dag Cissi är här
Dagens smink och hår: Blågrå ögonskugga, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt
Dagens väder: 8 grader och väldigt mycket regn

Inne- och utelista nr 47


Jag tror inte att jag lagt upp den här bilden förut. Satt och kikade på foton från Milano maj 2008 och fann den. Nu är det precis en vecka tills Cissi kommer, åh vad jag längtar! Vi ska ha så roligt.

INNE

- Choklad. Behöver jag förklara?
- Att min syster börjat läsa mina recensioner på bloggen. Haha! Hon sa att de var ointressanta förut, men att hon insett att hon gillar hur jag recenserar böcker.
- Svensk godis. När vi var på Ikea i söndags köpte jag massvis. Bilar, marabou och fiskgodisar som jag älskar. Allt är slut nu. När jag är deprimerad slutar jag äta mat. Men däremot äter jag väldigt mycket godis istället haha. Nu mår jag bättre igen och blev stolt som fick ner en hel måltid igår.

UTE

- Jag kan inte få långt hår. Seriöst! Jag trodde att om jag sparade och sparade och inte klippte det så ofta skulle det bli precis lika fint som Cissis. Men icke. Tydligen kan inte alla få långt hår? Jävla skit. Får väll börja köpa löshår eller något.
- Disk. Det känns som att jag jämt diskar högar. Vi är ju ändå bara två personer som äter. Hur blir det när vi får barn? Eller nej förresten, diskmaskin ska köpas innan dess!
- Att jag och Michele har en tendens att bråka på alla speciella dagar. Som nyårsafton och alla hjärtans dag och månadsdagar och sånt.

Vår i Milano


Idag är det underbart väder verkligen! Molnen försvann så nu har vi soligt och fint. Gått upp till 9 - 10 grader också så då kan man väll ändå säga att det är vår? Hoppas det här vädret håller i sig! Typiskt att det inte kunde ha varit så här fint igår, när jag var i stan med Shami. Då regnade det. Men sådan tur brukar jag inte ha direkt.

Så vad har hänt idag? Någon granne har ringt på dörren tre gånger idag. Fått Theo att skälla. Tror de är grannarna där nere som vill tjata om när vi ska ses. Jag öppnade inte av två anledningar.

1. Jag går i mjukisar, slarvig tofs och glasögon. Brukar inte vilja hälsa på folk då.
2. Jag vill inte umgås med dem. De är tråkiga. Vi har ingenting och absolut ingenting gemensamt. Tjejen är konstig och killen tjatar om sin träning. Ett glas vin på en fredagkväll vill de inte ha heller. Tjejen blir full på ett glas och killen säger att man blir fet. Jahapp. Hoppas de inte plingar ikväll också, då kommer Michele garanterat att öppna. Han är för snäll för att göra något annat.

Gårdagens shoppande


Det här är vad jag köpte igår! Blev jättenöjd över mina köp. Klänning och skor kommer från Zara och skjorta från Pimkie. Klänningen är mycket vackrare i verkligheten än på bild. Fina detaljer och är väldigt elegant, utan för den sakens skull bli tantig. Skjortan är i exakt den färg jag letat efter länge. Hade velat ha i långärmat, men kortärmat fungerar det med. Speciellt nu när det snart blir varmare här. Skorna är jag kär i. Min förälskelse till rosetter verkar inte ha lagt sig än hehe. I'm happy! Men Milano är farligt för stunden. Det finns sjukt mycket fint. Får se hur det går när jag shoppar med Cissi och sedan med Anna och Steffi... Men vadå? Klart vårgarderoben behöver förnyas.

Milano med Shami


Det var verkligen mysigt att träffa Shami igen! Hon, jag och Cissi umgicks jämt på gymnasiet. Vi planerade alltid en massa italienresor ihop och hade galna engelskalektioner haha. Att det skulle ta enda tills nu innan Shami kunde komma hit. Men vi pratar om att kanske hon och Cissi skulle kunna komma och hälsa på mig tillsammans i sommar. Det vore något! Slå klackarna i taket... eller himlen? Då vi kan festa under stjärnorna hihi.

Jag hade nästan glömt hur mycket jag tycker om Shami. När sågs vi sist? Sommaren 2008? Inte okej. Hon är alltid så härlig och glad och vi skrattar åt allt. Nu kommer jag ihåg alla roliga utgångar vi haft ihop. Studentskivor och liknande. Sjukt hur det känns som ett helt annat liv. Hon är Milan fan i alla fall, kanske kan jag övertala henne att flytta hit? Hehe. Nästa gång vi ses blir i påsk i alla fall, när jag kommer till Sverige och Cissis 22 årsdag ska firas. Vad gammal du börjar bli älskling! (Jag är fortfarande vääääldigt ung. Blir ju inte 22 förrän i december hehe)
Hur som helst. Igår blev det shopping. Jag som inte skulle köpa något alls fick med mig en tröja, klänning och nya skor. Men allt var sådant som jag verkligen ville ha. Något annat får jag inte shoppa. Shami hittade en del fint hon med.

Vi åt mycket också haha. Först pasta till lunch. Riktigt gott! Hon valde pesto och jag lax. Efter att ha gått i fler butiker satte vi oss på ett mysigt fik. Men hon var inte särskilt nöjd med sin äppelpaj (här vet de inte ens vad vaniljsås är) och min Tiramisù som jag betalade motsvarande 70 kronor för smakade bröd.

Sen mot slutet blev jag sugen på en kaffe så vi satte oss på McCafé där hon drack varm choklad och jag fick en cappuccino för bara 7 kronor (det råkade ta för lite betalt, yaay!) och en chokladmuffins. Så en ganska onyttig dag. Men trevligare än vad jag haft det på länge. Saknar dig redan gumman!

100218

Dagens humör: Trött men glad
Dagens planer: Plugga italienska och mysa med Theo
Dagens kändis:

Rachel Bilson lika söt som alltid i en färgglad klänning.

Gårdagen: Det var jätteroligt att träffa Shami igår! Ni får bilder senare.
Dagens låt: Rihanna - Rude boy (Rihanna spelades i varje affär igår haha)
Dagens nedräkning: Bara en vecka tills Cissi kommer hit!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 6 grader och molnigt, kan komma regn.

Onsdag med Shami




Regnet kom i alla fall. Gick ut med Theo på promenad nyss och han var inte nöjd. Gjorde sina behov direkt och sen ville han in igen. Gör inte mig något, jag är bara glad att han inte är något fan av regn haha. Tyvärr ska det dåliga vädret hålla i sig ett tag ser det ut som.

Hade tänkt ta med honom till stan men nu får han stanna hemma, bäst så. Sen har han ändå inga problem med att vara själv längre. Så länge det inte är för länge.

Får se vad jag och Shami kan hitta på. Gömma oss från regnet på något mysigt fik antar jag. Kameran hänger med! Nej nu måste jag gå. Hinner inte godkänna era kommentarer. Tar det när jag kommer hem. Ha en fin onsdag!

Tröja, cardigan - JC
Jeans - H&M
Halsband - Kappahl
Väska - Zara
Skor - Pull & Bear

Remember me - Recension


Jag läste ut Remember me skriven av Sophie Kinsella på två dagar. Något jag ångrar så här i efterhand, den var så bra att jag önskar att jag läst den under en längre period. Då hade den nog gjort större intryck på mig.
Även om den var väldigt bra.


Den handlar om Lexi, som vaknar upp på sjukhus efter en bilolycka. Hon blir helt återställd, det är bara ett problem. Hon tror att det är år 2004 fast att det i själva verket är 2007.
Hon känner sig som en 25åring som har en pojkvän som alltid sviker henne, ojämna tänder, nerbitna naglar, världens bästa vänner och ett jobb som inte är bra betalt. Men hon får veta att hon i själva verket är 28, är gift med en otroligt vacker man och chef över ett stort företag. Dessutom är hennes naglar långa och fina, tänderna jämna och vita och det är något annorlunda över hennes ansikte. Som att hon gjort en skönhetsoperation.
Hon tror inte att det är sant, hon är överlycklig och livrädd på samma gång. Hon vill få tillbaka sitt minne för det nya livet känns väldigt främmande för henne. Till en början tror hon att hon lever ett drömliv. Men hon inser snart att hon verkar ha tappat sig själv under de tre åren. Vad hände med den livsglada Lexi som älskade färger? Den nya känner hon inte igen. Vad hände egentligen med henne? Varför vill inte hennes vänner prata med henne längre? Och vem är den sexiga mannen som säger att han är hennes älskare? Lexi skulle aldrig någonsin vara otrogen. Kommer minnet någonsin tillbaka och om det sker, vad händer då?


En väldigt bra bok verkligen. Rolig handling och det är få gånger som jag skrattar så mycket som jag gjorde när jag läste den här boken. Sophie Kinsella är ett geni. Det enda jag är lite missnöjd med är slutet... Jag hade hoppats att det slutat annorlunda. Men det är ändå en bok jag garanterat rekommenderar!


Såg även att det kommer en film nu som heter Remember me med Robert Pattinson i huvudrollen. Men efter att ha kollat upp handlingen på imdb.com så såg jag att det var en helt annan story.
Synd. Men den lär jag vilja se ändå, Rob är ju med!

I'm back


Det blev inte en lång paus, det är för roligt att blogga. Mår fortfarande inte som förut. Det är som jag sa till Michele igårkväll. Jag är inte arg, jag är inte glad heller. Men jag hoppas jag blir det snart igen och att olika saker klarnar upp. Idag är jag på bra humör i alla fall! För min fina vän Shami är här på besök. Tror hon var och såg med några på Milan matchen igår. (Tråkigt att vi förlorade med 3 - 2 mot Manchester United trots att vi spelade bättre)
Så ska in till Milano och möta henne klockan två. Det ser ut som att det kan komma regn, men hoppas ändå vi slipper det.

Nu frukost, vi hörs senare!

Andreas har talang


Tack för era stöttande kommentarer! Ni är finast.
Jag är inte riktigt redo att komma tillbaka till bloggvärlden ännu. Mycket är jobbigt i mitt liv just nu och jag har fått rådet att inte skriva för mycket av det på bloggen. Vilket är helt okej för mig, jag har knappt några ord just nu.
Hur förklarar man att man tappat tron på allt som betydde något för än?

Men jag vill ändå lägga upp detta klipp och förundras och beundras av
Andreas. Han har inte bara stil, utan även en otroligt behaglig och vacker röst. Söker han till Idol igen blir han en av finaliserna.
Kom ihåg vart ni läste det först.

Bloggpaus

Inget går rätt i mitt liv just nu. Jag försöker hitta förmågan att andas och tänka framåt.

Vi hörs när jag lyckas.

Alla hjärtans dag


Gårkvällen blev väldigt lyckad! Jag berättar mer om den senare och då kommer även fler bilder. Nu ska vi äta frukost och sedan drar vi till Ikea! Hitta fina saker till lägenheten, äta svensk mat och köpa svensk mat. Vi har fortfarande rabatt från när mamma var här så vi kan få riktigt billiga köttbullar hihi.

Jag tycker absolut att det är ett fint sätt att spendera alla hjärtans dag på. Speciellt med tanke på att det är regn i luften, så en långpromenad hand i hand känns inte lockande. Ikväll blir det hem till Michele's föräldrar. Först ville Michele fråga sina föräldrar om de ville följa med oss till Ikea, då gick jag nästan upp i taket. Jävla italienare! Inte ens den här dagen vill han spendera endast med mig haha. Men han insåg varför det var en dum idé och släppte den.

Hoppas ni är extra snälla mot nära och kära och att ni får en fin dag!

Ge mig sommar


Emmas tomt är underbar på sommaren. Det känns alltid som att man är i ett annat land än Sverige. Alla växter och skulpturer, sen är poolen som syns bakom mig inte så dum den heller. Emma har dock flyttat till Kina nu, närheten av Thailand. Hon bor där med sin pojkvän och det blir ett år troligtvist. Man är ju inte lite avis. Hon vill att jag och Michele ska komma och hälsa på i sommar. Får se om det finns tid och att man har pengar till flygbiljetterna, vore inte helt fel!

Nu ska jag få på mig kläder och linser, sen blir det att börja med maten. Eller ja, sätta på ugnen då vi äter kycklingen som blev över från igår.

Godmorgon lördag


Igår åt vi kyckling, sallad och omelett till middag. Gott! Då vi varit dåliga på att diska de två senaste dagarna var det en hel hög, så vi åt med plasttallrikar haha. När Michele gick ut på kvällsrundan med Theo diskade jag bort allt i alla fall. Efter middagen såg vi på den tredje pirates filmen. Jag hade glömt hur mycket jag avskyr slutet. Michele somnade som vanligt under filmens gång. Han försökte komma med undanflykter "näää jag somnade inte". Men med tanke på att han hade snarkat ljudligt var hans ursäkter onödiga.

Idag blir det städa lägenheten och handla mat som vanligt. Ikväll kommer några vänner över för pokernight!
Nu ska jag få i mig frukost.

Theo på balkongen


Theo älskar att hålla till på balkongen och kika på andra människor. Så fort vi kommer in från promenaden springer han till balkongdörren. Men bara då, han älskar rutiner lika mycket som jag själv. Därför vet han exakt när vi kommer gå ut och när vi går och lägger oss. Sen tar jag ut med mobila bredband från datorn då är det något på gång. Antingen att jag ska duscha, vi ska äta lunch/middag eller jag ska till skolan. Han har koll.

Solen skiner så härligt idag, vi njöt båda två av promenaden. Nu ska jag se ett till avsnitt av The City (tredje för idag) och sen blir det poker och en dusch! Inte samtidigt förstås.

The girl next door - recension


The girl next door av Elizabeth Noble är en underbar bok som är värd att bli läst.
När jag började med den var jag dock inte imponerad. Den handlar om flera olika personer och familjer i en och samma byggnad i New York. Av erfarenhet gillar jag inte sånna här böcker. Och den var väldigt svår att hänga med i från början. Men så fort man lärde känna de olika karaktärerna blev den bättre, i mitten var den redan en av de bästa böcker jag läst. Så olika fina historier som på något sätt binds samman. Fin personskildring, och den är romantisk, sorglig, rolig och beroendeframkallande. Grät i några kapitel mot slutet, vilket jag väldigt sällan gör när jag läser.

Handling:
Hur kommer det sig att mannen som har den perfekta frun är otrogen? Går det att älska någon igen efter år av helvete tillsammans, eller är det försent? Kan en graviditet lösa alla dina problem och hur kan tjejen i lägenheten bredvid bli kvinnan i ditt liv?

Ja ni hör ju, en bok man garanterat ska läsa!

The City är beroendeframkallande


Jag såg två avsnitt igår och har hittills sett ett idag. Underbara serie! Mycket intressantare än The Hills i mina ögon. Jag har dock väldigt svårt för Olivia. Spelar ingen roll att hon är galet söt och har en underbar stil. Hon är en överklass-snobb som är otrevlig jämt. Det är en sak att jag gillar Blair i Gossip Girl, som har samma personlighet. För det känns ändå som att hon har en djupare sida, det finns en anledning och en osäkerhet bakom hennes attityd. Och ja, kanske för att det är en serie om personer som faktiskt inte existerar. Men Olivia känns kall, har dock inte kommit så långt i serien ännu så kanske får man veta varför hon är som hon är. En bitchig mamma?

Jag gillar inte killarna i serien. Jay har en jobbig röst och Adam är ointressant och ett manssvin.
Men serien är underbar! Heja Whitney och Erin.

Jag har bett Michele att köpa en bok till mig idag. Jag vill ha en som är någolunda lättläst men ändå för inte för barn, och på italienska. Så jag kan träna upp språket snabbare. Hoppas han hittar någon bra hihi.

100212

Dagens humör: Fredagsglad!
Dagens planer: Plugga italienska och spela poker! Får se vad vi gör ikväll
Dagens kändis:

Taylor Swift lika söt som alltid i en härligt färgglad klänning!

Dagens dröm: Jag drömde att jag, Michele och drygt 25 vänner tog båten från Italien till Argentina haha.
Dagens låt: Jon McLaughlin - So close
Dagens önskan: Att tiden går snabbt tills Cissi kommer hit hihi
Dagens smink och hår: Mascara, lite foundation och håret utsläppt.
Dagens väder: 3 grader och molnigt.

Duellen - Christina vs Peaches


Ny duell! Förra blev väldigt jämn. Christina vann med 23 röster mot Ashley's 22. Den här gången möter hon Peaches. Vem är din favorit? Aguilera i rutigt eller Geldof i blommigt?

Ikväll vet jag inte vad jag och Michele gör. Det blir ganska chill skulle jag tro. Kanske se en film? Min helg har redan börjat i alla fall så jag sitter och funderar på vad jag kan göra imorgon. Hoppas vädret är fint!
Får se om jag kommer in med ett blogginlägg senare. Känner att blogglusten inte riktigt infinner sig dessa dagar när jag bara har poker i huvudet. Ni får ha tålamod! Inspirationen kommer alltid tillbaka. Men jag tänker inte tvinga mig själv att ordbajsa.

Memories never die


Nu när det är klart att Anna och Steffi kommer om en månad så fick jag lust att kika på bilderna från när Anna var här i början på september förra året. Det var riktigt trevligt! Jag försökte få Anna att äta sushi, gick inte bra. Anna lyckades supa Jenny under bordet vilket inte är det lättaste, vi shoppade och skrattade och tog massa bilder. Vädret kommer vara kallare nu men tror ändå att helgen de är här kan bli ännu bättre! Jaharå!

Såg förresten tidigare idag tredje avsnittet av Glamourama. Då det buffrade för mycket igår. Bra avsnitt!
Anna är för härlig alltså haha.

Anna och Steffi kommer och hälsar på!

Allting från netaporter.com

Det kaossnöar här i Monza så jag väntar med att göra mig iordning. Ser nämligen inte ut som att jag kommer kunna komma iväg till skolan, riktigt drygt. Är ju sista lektionen i italienska innan provet. Så får plugga väldigt mycket på egen hand om jag inte kommer iväg... Får även maila mitt arbete till Rebekah då vi antagligen inte kan ses innan italienskan. Att italienare ska ha så svårt för snö förstår jag inte. Samma sak varje vinter, men i år har vi ju haft omöjligt mycket snö. Det ska vara vår nu! 16 grader - minst!

Hade vädret varit finare hade jag gärna burit outfiten ovan. Är på sjukt shoppinghumör idag men pengar sparas. För den 25e februari kommer Cissi hit för långhelg. Ska bli riktigt kul! Sen helgen efter kommer även
Anna och Stephanie. Så roligt! Vilket betyder att jag kommer få träffa min fina syster många gånger i år. Lycka.
Ni alla tre är otroligt välkomna! Jag längtar.

100 saker omkring mig


Jag minns att när mamma köpte vardagsrumsbordet till oss så lovade jag Michele att inte ha en massa prylar på bordet. Hmm....

Sorry nu blir det mer pokersnack. För jag kunde inte låta bli att spela en andra pokerturnering, det är ju så roligt! Och man lär sig så mycket varje gång man spelar. Idag gick det betydligt bättre än igår tillexempel!
Jag kom på plats 97 av 454. Kändes lite surt för hade jag hållit mig till plats 74 hade jag tjänat pengar.
Men jag är ändå glad, eftersom det bara är andra gången jag spelar. Jag är duktig i poker, absolut. Annars hade det inte gått så här bra från början. Jag har alltid haft lätt för att spela kort. Det jag behöver nu är erfarenhet, så att jag är lugn i stressiga situationer. Fick smått panik ibland haha (men idag skakade inte benen som igår i alla fall) Det jag gjorde fel nu var att jag inte gick in med mer marker när jag var säker på att jag skulle vinna. Istället fegade jag och tänkte "ja men 800 är mycket det med". Grejen är bara att när de flesta har åkt ut ökas konkurrensen ordentligt. Så har man bra kort så gäller det att ge allt (men samtidigt hitta balansen mellan att få de andra att tro att man inte har jättebra kort så att de inte lägger sig, men att ändå satsa så många marker som möjligt) Det är en svår balansgång. Men övning ger färdighet.
Sen det viktigaste tipset jag lärt mig, spela för att det är roligt!

Nu blir det pokerkvällar hemma!


Jag har världens bästa pojkvän! Jag har flera gånger sagt att vi borde ha pokerkvällar hemma, det vore så roligt. Bjuda över några vänner och spela bort deras pengar. Haha nejdå självklart med låga insatser, mest för skoj skull.

Michele mms'ade mig idag när jag satt på lektion att han köpt spelet ovan. Allt som behövs för att spela Texas Hold'em! Kostade 90 kronor och jag betalar för hälften, är ju ingenting. Så nu till helgen vill jag bjuda över vänner. Yaay the pokerfreak is happy.

Kvinna flög av bussen imorse


Jag undrar hur glada ägarna blir när de kommer ut och ser vad den busiga hunden hittat på. Jag tog bilden från vår balkong. Hon har lyckats ha sönder papperskorgen och vällt ut allt innehåll, bra jobbat.

Imorse på bussen till skolan var jag med om något obehagligt. Det fanns inga sittplatser så jag stod upp. Märkte att bakre dörrarna fungerade dåligt. De ville inte stängas ordentligt och började pipa så jag höll mig så långt ifrån dem som möjligt. Ni vet hur bussarna åker iväg och samtidigt stänger dörrarna? När vi var nästan i Sesto så gjorde bussen just detta. Det stod en kvinna vid mittendörrarna som inte stängdes så hon flög av bussen! Folk skrek åt busschaffören att stanna som genast gick ut och hjälpte kvinnan. Hon hade ett treårigt barn som grät högljutt i bussen, stackarn som behöver se sin mamma ramla ut. Och stackars henne! Hon verkade som tur var mest chockad än skadad, men det kunde ha gått riktigt illa. Jag hoppas verkligen de tog bort bussen ur trafik efteråt.

100210

Dagens humör: Trött men glad
Dagens planer: Till skolan för att ha första lektionen i marketing intelligens
Dagens kändis:

Hilary Duff snygg i hatt.

Dagens roligaste: Min syster och Steffi kanske kommer hit på deras sportlov, I'm happy!
Dagens låt: Owl city - Fireflies
Dagens önskan: Att marketing intelligens är intressant.
Dagens smink och hår: Svart eyeliner och mascara, håret utsläppt.
Dagens väder: 3 grader och regn. Behöver lika snygga stövlar som Hilary har.

Min första pokerturnering


Pussar på min latfis. Som nu i skrivande stund slickar min hand. Vi ger och får vi två haha.

Jag har precis avslutat min första pokerturnering. Det finns massa olika och man betalar en summa pengar och så får man vara med. Det som är bra är att man aldrig kan bli skyldig mer pengar. Typ gå bananas och så har man en skuld på 3000 kronor. Nej jag betalade motsvarande 50 kronor. Vinnaren fick över 3500 kronor och det var 69 personer som gick i vinst.

För mig gick det riktigt bra i början, jag vann och vann. Såg hur folk åkte ut hela tiden och tänkte att jag kanske skulle få placera i alla fall. Men så åkte många ut från mitt bord och vi fick byta. Man måste alltid vara 8 eller 9 vid varje bord. Så jag hamnade på ett annat där de spelade helt galet.

Ni sa att det är skillnad på gratisbord och där man betalar, så det var det jag ville se. Vid mitt första bord var det så. Alla spelade väldigt försiktigt, ingen vågade bluffa. Gissar att många var nya precis som mig. Men på det andra spelade de precis som man gör på gratisborden. Chansar hej vilt. Jag hade helt okej kort mot slutet, par i knektar och sjuor och det låg inte så höga kort på bordet. Efter att ha gett upp gång efter gång kände jag att det var min tur. Så jag satsade, två till gjorde detsamma (som var just galningarna vid bordet) så jag tänkte att de inte kunde ha lika bra kort som mig. Kanske hade någon knekt som mig och vi skulle dela på vinsten.

Det visade sig att en av personerna hade två femmor i handen, en låg på bordet. Fan triss. Jag förlorade.
Slutade på 220e plats av 422. Så i mitten. Nästa gång ska jag allt placera!
Roligt var det i alla fall, mina ben skakade under hela spelets gång haha. Bra att man kan träna på gratisborden, jag behöver lära mig fler trix innan jag ger mig ut på den riktiga banan igen.

Glamourama


Först måste jag säga tack tv3play!! Jag får knappt se några program på Internet för att jag bor i Italien. Det känns riktigt dumt. Men jag har kunnat se de första två avsnitten av Glamourama så jag är glad.

Serien påminner väldigt mycket om The Hills och The City. Så ni kan ju gissa om jag är hooked.
Man följer Petra, Michaela och Annas liv, som redan är kända i bloggvärlden. Det är glammigt, roligt och man får se modevärlden i Stockholm. Jag tycker att det är en riktigt rolig idé och är glad att tjejerna tackade ja till att låta delar av sina liv filmas. Första avsnittet var bra men det kändes falskt, anledningen är antagligen för att de inte var vana vid att ha en eller flera kameramän efter sig. Alldeles naturligt. Men redan i avsnitt två var alla tre väldigt avslappnade och jag skrattade flera gånger. När kommer nästa avsnitt? Nästa måndag? Garanterat något jag kommer följa!

Såg att Kenza tackat nej till ett liknande program. Skulle jag få förfrågan hade jag nog sagt ja tror jag. För man blottar inte sitt liv mer än vad jag gör i min blogg. Det är ju bara bitar man får se. Inte som i big brother där det finns kameror på toaletten och allt man gör filmas. Nej jag skulle absolut tycka det var roligt att låta er få följa med när jag går på aperitivos eller en shoppingrunda i Milano. Varför inte? Men det lär nog aldrig hända tyvärr hehe.

Vill du också se glamourama?
Gå in här.

Update; Michele fixade pokerstars på sin jobbdator. Han ringde mig när han började. En kvart senare ringde han igen.

Michele; Jag förlorade precis 9000 så jag kan inte spela mer på en timme.
Jag; Hur fan lyckas du bli av med 9000 på tio minuter?!
Michele; Ta det lugnt jag spelade inte med riktiga pengar.
Jag; Ja och lova att du ALDRIG gör det

hahahaha

Ikea på söndag!


På söndag ska jag och Michele till Ikea. Han har en del grejer han vill köpa, jag behöver nya galgar och så det viktigaste. Svenskt mat!!! Kötbullar, lingonsylt, marabou och gifflar står på önskelistan. Här ska det shoppas hehe.

Nu måste jag plugga italienska. Är lite nervös inför provet nästa tisdag... grammatiken blir bara svårare och svårare. Men det ska nog gå vägen.

Rast på fashion marketing


Sexy mama i webcam.

Har rast nu och vi har pratat om "Be stupid" kampanjen som Diesel har nu. Roligt att diskutera något som man har en åsikt om. (Jag älskar den). Vår lärare gillar inte att vi är så tysta. Jag gillar att diskutera men hur ska jag kunna diskutera om något jag inte kan något om? Det är som att grävs sin egen grav. Men idag pratade jag på och då hon inte kunde mitt namn (hon kan knappt någons) så kallade hon mig för "smarta tjejen".
Haha I'm back ;)

Sitter och funderar på om jag ska gå på projektlektionen. Vänta två timmar för att sedan ha en lektion på fem minuter känns inte lönt. För vi är nämligen grupperade och Jennifer hade igår. Hon sa att de inte gjorde något som vanligt. Läraren ville bara se att vi har något att jobba på. Men hon gillar mitt arbete, om streetstyle ni vet som ska presenteras nästa tisdag. Hon hade till och med gett mitt projektarbete som ett exempel på bra projektarbete till Jennifers grupp igår. Så jag tror att dagens lektion är väldigt ovärd... Känns som att jag hellre spenderar tiden till att plugga till italienskaprovet nästa tisdag. Jag vill söka jobb snart så vill få språket någolunda flytande så fort som möjligt.

Texas hold'em for dummies


Igår gick jag runt i hela Milano och letade efter en bok om poker. Hittade till och med en butik som bara hade engelska böcker (dit måste jag återvända) men inga om poker. Jag som tycker att spelet är så roligt vill lära mig ännu mer. Jag tror fortfarande att det bästa sättet att lära sig är genom att spela själv. Men att få lite tips är aldrig fel. Jag har alltid velat ha någon dummies bok, de är ju så söta. Sen förklarar de väldigt enkelt, så att det är omöjligt att inte förstå. Först hittade jag poker for dummies och var på väg att klicka hem. Tills jag såg den ovan. Texas Hold'em for dummies. Vilket är just det poker spel jag spelar. Perfekt!
Nu ska jag bli ett proffs. Boken borde vara här om två veckor.

Dags att få på linser och smink, vi hörs i skolan mellan fashion marketing och projektet.

I'm searching for a language the two of us can speak


Så var man hemma igen. Dagens contemporary art lektion var ovanligt seg. Jag är nog helt enkelt inte en konstmänniska. Historia har alltid varit ett intresse och därför har jag kunnat hänga med på dessa lektioner. Men han har börjat blanda årtal så mycket att man blir alldeles förvirrad.

Nu måste jag plugga igen. Läsa på ungefär 40 papper till fashion marketing imorgon, då läraren kommer ställa oss frågor. Surt. Vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon.

Flitiga elever


Webcam bild.

Nu har vi kommit bra bit på vår presentation. Vi har delat upp arbetet så alla fyller i och lär sig den del som de ska säga. Sen ses vi igen innan italienskan på torsdag och färdigställer. På måndag är presentationen och sista lektionen i business management. Därför vi inte hade någon idag. Det kommer bli skönt att slippa gå upp halv sju varje måndagmorgon. Göra den jobbiga dagen något trevligare i alla fall. 

Nu ska jag på contemporary art lektionen. Vi hörs när jag kommer hem från skolan.  

Klänningen är funnen!


Ni vet
klänningen som jag blev så förtjust i och även många av er? Jag frågade er om ni visste vart man kunde köpa den. Som vanligt är det någon som har koll! Här finns den nämligen. Om ni skrollar ner lite på sidan. Tyvärr inte i lager, men kommer förhoppningsvist in. Jag vill ha!

Jag har varit duktig och pluggat nu på morgonen. Letat fakta till projektarbetet som jag har med Rebekah och Amparo. Jag ska träffa dem i skolan klockan två. Innan det ska Theo få mat, jag spela poker och sen ska jag ut med Theo på en runda. Om jag hinner innan contemporary art lektionen så bloggar jag i skolan!
Ha en fin dag raringar.

Update; När jag skulle ge Theo sin mat började han springa runt och verkade orolig. Jag förstod ingenting. Men när han började skaka insåg jag att löst var på väg. Så jag kastar av mig handduken (precis tagit en dusch) fick på mig kläder snabbt och tog ut honom. Då jag inte ville att han skulle skita ner trappan eller liknande så tog jag honom under armen och sprang mot parken. Haha ni skulle ha sett hur folk stirrade. Så fort jag släpte ner honom så sket han och jag blev glad att jag gjort rätt. Hade inte varit kul att börja städa golvet. Sen när vi kom in var jag stolt över mig själv som förstod signalerna. Försökte ge Theo mat men han ville fortfarande inte ha. Istället spyr han ner golvet. Jahapp.. älskling har ätit något dåligt. (Gissar maten hos Michele's föräldrar) och jag blev tvungen att städa golvet i alla fall. Nu verkar han må bättre vilket är viktigast.

100208

Sorry att jag bara uppdaterade bloggen en gång igår, jag hade inte tid.

Dagens humör: Trött men glad
Dagens planer: Till skolan för att jobba på projektet i Business Management med Rebekah och Amparo. Sen ha contemporary art.
Dagens kändis:

Vad jag gillar Rachel Bilson's sjal!

Dagens dröm: Jag har drömt om poker tre nätter i rad nu haha
Dagens låt: Mandy Moore - Only hope
Dagens önskan: Att det inte kommer mer snö
Dagens smink och hår: Eyeliner och mascara, lite foundation. Håret utsläppt självlockigt.
Dagens väder: 4 grader och molnigt

Dags för streetstylefoton


Zac och Vanessa är verkligen sjukt söta! Jag tycker att det är så roligt när unga par håller ihop länge. Kärlek är fint. De är ett av hollywoods sötaste par garanterat.

Idag skiner solen och inte ett moln syns på himlen. Perfekt! Det blir in till Milano för att fota streetstyle till mitt Milanoprojekt. Hoppas jag hittar många inspirerande stilar och att folk är beredda att ställa upp på bild.
Nästa gång jag uppdaterar bloggen blir i eftermiddag. Ni kommer självklart få se några av de foton jag tar!
Ha en fin söndag sötnosar!

I'm having fun don't put me down


Bilder från lookbook.nu

Hur söt är inte den här tjejen då?! Man vill bara krama om henne. Någon som vet vart jag kan finna en liknande klänning? Eller varför inte exakt den hon bär? I want...

Pokerspelandet går bra idag med förresten. Idag har jag gått 2000 kronor upp. Ni kan bara ana hur mycket det kliar i fingrarna att spela med riktiga. Men nej.. jag behöver mer erfarenhet av det hela först. Vissa av er säger att det är jättestor skillnad på att spela med riktiga pengar. På ett sätt kan jag hålla med. Man blir ju mer försiktig med sina pengar. Vågar inte satsa på samma sätt. Då blir det svårare att vinna stora summor också. Sen vet jag redan att konkurrensen är hårdare. Men en sak har ni fel om. Folk spelar fortfarande galet med riktiga pengar. Vissa kör all-in när de har en tvåa och en trea, bara för att skrämma de andra. Sen finns det förstås (oftast de flesta) som är försiktiga. Men det tycker jag att folk är med låtsaspengarna också. Alla spelar olika.

Någon sa att jag borde köpa en instruktionsbok om poker. Men jag tror ändå att det bästa sättet att lära sig är genom att öva. Som om man köper en fotobok tex, det spelar ingen roll om du matar in hela innehållet. Om du inte testar övningarna det står om kommer du ändå inte veta hur du ska ta fina foton. Så en instruktionsbok kanske vore bra (typ poker for dummies hehe) men jag märker hur mycket jag lär mig av att spela. Vad jag kan tänka på till nästa gång och liknande...

Mycket pokersnack i bloggen nu, sorry för det. Nytt beroende ni vet. Som när jag bara skrev om min novell, eller sims 3 eller wii. Det går över och kommer tillbaka. Jag kan inte skriva om... paraplyer när jag absolut inte har något intresse i det. Haha ja ni fattar.

Back to the game!

Ella den förtrollade


Jag och Michele såg den här filmen igår. Jag tycker att den är otroligt mysig även om den kanske är lite barnslig. Men den har en söt historia och sen är prinsen galet snygg haha. Michele däremot somnade efter halva...
Anne Hathaway spelar i alla fall tjejen Ella, när hon är liten blir hon förtrollad till att alltid behöva göra vad andra säger. Vilket folk börjar utnyttja när hon är i tonåren. Enda sättet att bryta förtrollningen är genom att hitta den fe som gav henne den, och be henne ta tillbaka den. Vilket är lättare sagt än gjort.
Åh filmen är så mysig! Får se hela själv eller nått idag... Även om jag redan sett den så där tio gånger.

Men nu blir det poker!

Lat fredag


När man spelar poker en hel dag finns det inte så mycket att blogga om. Eller jag skulle väll kunna skriva om fina kläder, göra snygga kollage. Men tiden jag spenderar på bloggen idag är väldigt liten haha. Jag känner inte att jag har tid att leta bilder. Så ni får nöja er med att jag fotar det som finns i min närhet. Dörren till balkongen, det snöar ännu... Högtalarna som spelar musik från spotify och så en trött hund.

Den senaste timmen har det inte gått bra med spelandet. Jag ligger fortfarande på plus... men förlorade en hel del. Fast så är det ju. Som när min vän sa till mig för något år sedan "idag förlorade jag 3000 kronor på pokerspelandet" och han verkade inte vidare ledsen. Kanske för att han vann 20 000 dagen innan. Bara så där. Helt sjukt! Men jag väntar helt klart med att spela med riktiga pengar... Det är roligt med låtsaspengar också. Annars slutar det väll med att jag säljer Michele för att få pengar till spelandet hehe ;)

Har helt glömt bort fredagsfrågorna, de kommer upp ikväll! Ska skicka iväg frågorna i ett mail till älskling nu.

Förra året hade vi vår i februari...


Inte varje dag man ser nersnöade palmträd...
Förra året vid den här tiden var jag iväg på skidsemester. I italienska alperna med au pair familjen så då var det kallt. I samma stund som jag åkte iväg blev det varmt i Milano. När jag kom tillbaka på alla hjärtans dag sken solen och det var 18 grader. Jag kunde gå i tunn jacka och bara njuta. Det ser ganska avlägset ut just nu... Snön bara öser ner, var så där lagom kul att ta ut Theo på promenad. Även om han älskade det. Han är en av få som inte tröttnar på snö haha. Michele lär komma hem väldigt sent så det är tur att vi inte tog bion idag. Blir Avatar 3D imorgon istället, för andra gången, ja om det slutar snöa. Annars kommer vi inte komma iväg. Här i Italien stannar all trafik totalt när det snöar. Skolor stängs av och liknande. De förstår inte vad vinterdäck är för något.

Jag håller mig inomhus resten av eftermiddagen. Och spelar poker! Totalt fast är vad man är. Men vet ni vad? Jag har redan gått i vinst. Med 7000 kronor!! Fatta om det var riktiga pengar. En Miu Miu väska bara så där. Jag skulle direkt gå över till att spela för riktiga pengar om det inte var för att jag vet att det är högre konkurrens där. Så klart. Så jag får fortsätta att öva och ha tålamod. Det är riktigt kul ändå, även om pengarna är på låtsas.

Min styrka är att jag är bra att läsa människor. Jag märker ganska fort hur andra spelar. Vilka som satsar högt oavsett vad de har för kort och vilka som bara satsar när de har riktigt bra kort. Då är det lättare att avgöra hur man själv ska spela. Nyckeln i poker är att våga chansa, men samtidigt inte vara dumdristig. Sen skadar det inte att ha tur också.

Back to the game!

Så var man besatt


Helt sjukt hur roligt det är att spela poker på Internet! Varför har jag inte börjat tidigare? I gymnasiet spelade killarna i klassen hela tiden. Men då skrattade vi andra bara åt det. Jag blev nyfiken när min vän började tjäna så mycket pengar, men tänkte aldrig på att börja själv. Men nu är det gjort!

Spelar förtås med låtsaspengar. Måste förstå spelet helt och se hur folk fungerar först... Men jag lär mig fort.
Som nyss. En kille gick all-in fem gånger på raken. Jag vågade aldrig satsa, men efter ett tag blev man irriterad. Så bra kort kan han inte ha. Så fick jag halvdanna kort, men ändå okej. Tror jag hade par i kung och sen en tia eller något sådant. Så jag la mig inte när han återigen gick all-in. Satsade varenda låtsaspeng jag hade. Vilket tre andra gjorde också. Vem vann? Jag!! Över tusen kronor. Wooohoooo. Tyvärr var det ju inte riktiga pengar. Men fortsätter det så här kommer jag bara bli mer och mer besatt haha. (Även om jag förstås skulle vara försiktigare med riktiga pengar, oroa er inte mamma och pappa)
Nu fortsätta spela, sen ut med Theo i snökaoset. Nej det har inte slutat snöa ännu... Vad är det här?!

Nu ska jag bli en pokerstjärna


Haha ursäkta min dåliga humor men jag tyckte att det här var jättekul!

Igår när vi var hemma hos Michele's föräldrar spelade hans bror poker på pokerstars.it. Inte med riktiga pengar då han precis börjat. Man får spela på "låtsas" hur länge man vill. Jag blev väldigt intresserad eftersom jag alltid älskat att spela kort. Alla olika sorters spel. Och jag råkar vara ganska bra i poker. Vinner tillexempel alltid över Michele när vi spelar haha. Så nu har även jag skapat ett konto. Så får vi se hur det går, vem vet.. i framtiden kanske jag kan spela med riktiga pengar. Beror på hur bra det går.. Vill ju inte förlora allt jag äger hehe.
Har en killkompis i Sverige som är grym på poker. Han kan leva på det. Kanske borde jag be honom om några lektioner när jag kommer till Sverige i påsk? Hehe

Förresten regnar det inte idag. DET SNÖAR. Inte bara lite heller. Vad är det här? Vädret är galet i år.

100205

Dagens humör: Fredagsglad!
Dagens planer: Ledig från skolan. Ska träna wii fit och plugga
Dagens kändis:

Nicole Richie lika snygg som alltid på väg till en sushibar. Vad jag blev sugen på att äta det nu då!

Dagens serie: Vänner säsong 3
Dagens låt: Mandy Moore - Cry
Dagens roligaste: Cissi kommer antagligen hit den 25e februari. Yaay!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut.
Dagens väder: 4 grader och regn. Snö på marken igen! Men den borde smälta bort snabbt, hoppas jag.

Inne- och utelista nr 46


Cissi och jag igen! Hon kommer nämligen antagligen och hälsar på mig snart. Var alldeles för länge sedan sist!
Saknar min fina.

INNE

- Lyssna på Italienare när de försöker slippa böter. Tex såg jag en som bråkade med en lapplisa idag när jag var på väg hem från skolan. Mannen skrek "jag skiter i att det fanns en skylt, jag tänker ändå inte betala böter!" Haha
- Att "
Heja Abbe" fick pris på aftonbladets bloggpris eller vad det hette. Så jäkla förtjänat. Världens bästa blogg!
- Att fler och fler lägger till mig på bloglovin. Jag blir så himla glad hihi! Ni får gärna säga hej ni som lagt till mig idag. Även ni som gjort det tidigare också förstås.

UTE

- Att man sitter på fyra timmars håltimme, och får veta klockan fyra (när lektionen börjar) att läraren är sjuk. Vi fick sitta och titta på film med en annan italienskagrupp om vi ville man jag blev så jäkla sur. Vet man inte om sånt här tidigare? Så jag gick hem istället. La hellre tid på att plugga till provet än att se en film. Ser ändå filmer på italienska jämt nuförtiden tillsammans med Michele.
- Att de inte uppdaterat mest aktiva listan på flera dagar. Jag vet jag vet, man ska inte ta den för seriöst. Men lite surt är det ändå. För när jag ligger högre upp har ni lättare för att hitta hit, och jag blir alltid lika glad när någon säger att de hittat till min blogg och att de gillar den. På samma sätt som jag gillar när någon kommenterar för första gången efter att ha läst mitt blogg i ett år, och liknande. Man blir glad.
- Att jag är otroligt hungrig men att middag blir först klockan åtta. Positivt är att jag slipper både laga och diska eftersom vi äter hos Michele's föräldrar som sagt. Där min älskade prinskorv är just nu! Saknar min vovve.

Hon gick ner 50 kg - med wii fit


Bild tagen med webcam.
Nu är man tillbaka i biblioteket och har fått i sig en lunch. Eller ja, crackers, Men jag äter hellre en dålig lunch för fem kronor, än betalar 60 kronor för en ordentlig. Speciell med tanke på att vi ska hem till Michele's föräldrar ikväll. Då äter man alltid för mycket.

Har suttit och läst på aftobladets hemsida. Jag ramlade jag över
denna artikel. Blev så glad! Det är så många som inte tror på att man kan gå ner i vikt av wii fit, men här är det bevisat. Hon tränade en timme varje dag och gick ner 50 kg. Det hade hon aldrig kunnat gjort annars. Visst kan man nå samma resultat på gym eller med annan träning. Men hon vågade inte visa sig i träningskläder bland folk. Så nu kunde hon köra ett ordentligt träningspass hemma istället. Det är ju underbart! Heja wii fit. Imorgon blir nästa pass för mig.

Veckans blogg - iloveMI


Veckans blogg blir
iloveMI. Skriven av en sjukt snygg tjej som verkar ha ett riktigt interssant liv. Ja juste, sen bor hon i världens basta stad också.

Biblioteket har lunchstängt, jag har fått i mig en liten chipspåse och sitter nu i en av datorsalarna. Tillsammans med höggljudda italienare och tjejer som tar kort på sina kläder. (Bloggare?) Jag känner mig smått vilsen, men behöver bara vara här en halvtimme till i alla fall. Sen kan jag gå tillbaka till biblioteket och låta tiden gå där istället...
Italienskan börjar klockan fyra. Jag hinner nog blogga en gång till innan dess.

Så har vi börjat den långa håltimmen


Jennifer och Caroline på illustratorlektionen. Just nu känns det lite flummigt det vi ska göra. Man ska beskriva sen typiskt dag med bilder, men även illustrationer. Jag gillar inte när man har för fria händer.. Då fastnar jag innan man ens börjat. Men jag har två veckor på mig i alla fall, vi har ingen lektion nästa torsdag, så jag borde komma på något i alla fall.

Nu sitter jag i biblioteket. Klockan ett stänger de för lunch så då måste jag också få i mig någon mat. Vad vet jag inte ännu, något billigt. Känner att jag behöver spara pengar den här månaden. Vi hörs lite senare.

Under illustratorlektionen

Image and video hosting by TinyPic
Fantastiska klänningar från net-a-porter.com. Speciellt den första, om man bara hade råd.
Sitter på illustratorlektionen. Blev klar med uppgiften efter tio minuter så har inte så mycket att göra. Nu har vi rast så jag passar på att uppdatera bloggen. Imorse var jag otroligt trött när klockan ringde kvart över sex. Så jag ställde om klockan till kvart i sju. Vilket betydde att jag inte fick sitta i lugn och ro framför datorn som jag brukar göra. Som jag brukar föredra, gillar inte att stressa på morgonen. Men ibland är det skönare att sova.
Imorgon är jag ledig igen! Var helt förvirrad imorse. Trodde det var måndag och tänkte "fan jag har glömt att köpa bussbiljett för veckan igen" haha. Inte lätt alltså utan rutiner.
Vi hörs i den långa håltimmen!

100204

Dagens humör: Trött!
Dagens planer: Till skolan för att ha illustrator och italienska.
Dagens kändisar:

Underbara MKA! Älskar Mary-Kate's kappa.

Dagens jobbigaste: 4 långa håltimmar.. ska göra klart italienskaläxan då.
Dagens låt: Demi Lovato - Catch me
Dagens önskan: Långa dagen i skolan går fort!
Dagens smink och hår: Eyeliner, mascara och håret utsläppt-
Dagens väder: 4 grader och molnigt, lite sol kan komma skur

Just nu vill jag att dessa bloggare skriver mer...


...
Stina-Lee
Jag saknar hennes åtta dagliga inlägg. Trodde det skulle bli bättre när hon kommit in i rutinerna som nybliven mamma. Men hon verkar ha tappat lusten att blogga helt. Jag vill veta hur det går för Mayia, hur hon upplever allting. De få inlägg hon skriver är underbara! Man vill ju hemskt gärna se en bild på hennes skatt också, men jag förstår på samma gång varför hon låter bli.


...Egoina
Hennes blogg är så underhållande och hon verkar vara en otroligt härlig tjej! En gång sa hon att hon ville komma till Stockholm för att ta en fika med mig. Det blev aldrig av. Men jag skulle inte tacka nej om hon frågade igen! Mer inlägg sötnos, pleeeeease.

Vilka bloggare önskar ni skrev mer?

How much do you know about yourself?


En lista jag hittade hos
syster. Tyckte den var rolig så lägger upp den jag med. Bilderna ovan är på mig i tonåren. 

Berätta sju sanningar om dig själv;
1. Jag har velat ha en chihuahua sedan jag var en liten flicka. Anledningen? För att jag älskar valpar, och de ser ut som valpar hela livet hihi. Även om jag inte ser Theo som en valp idag hehe.
2. Jag var ganska duktig på att sjunga förut. Nu sjunger jag nästan aldrig och har märkt hur jag blivit sämre.
3. Jag har en mjölktand kvar. Jag har nämligen en tand för lite så när mjölktanden lossnar eller om det skulle bli hål i den måste jag sätta i en fejktand för att slippa ett stort hål i käften. Något som tandläkaren förstås informerade mig om efter att jag fyllt 20. Så att jag behöver betala för det.
4. I gymnasiet led jag konstant av huvudvärk. Så fort jag fick det blev jag väldigt flummig och kunde inte sluta skratta eller retas med folket i klassen. Konstig reaktion.
5. Jag kommer nog aldrig att ta körkort.
6. Om jag sover längre än till tio får jag ångest för att halva dagen är borta.
7. Efter påsk kommer jag söka deltidsjobb då vi knappt kommer ha lektioner i skolan.

Sex sanningar om hur du var som liten;

1. Jag skulle alltid bestämma när vi var en grupp barn som lekte. Ville de inte göra som jag ville blev jag sur.
2. När jag och en kompis lekte och mina föräldrar sa att Anna var tvungen att vara med oss så blev vi sura. Så när vi kom ut sprang vi ifrån henne. Något som jag idag får dåligt samvete för när jag tänker på det.
3. Jag älskade att läsa redan som liten och brukade läsa för Ingrid på varje släktkalas vi hade.
4. Jag hade en ganska hes röst som barn.
5. Mina föräldrar klädde mig i de absolut fulaste kläderna som existerade, haha!
6. Jag (och Anna) åt alltid pepparkaksdegen när vi skulle baka med mamma. Tills vi mådde dåligt.

fem sanningar om mitt kärleksliv;
1. Jag är en "pojkvänstjej". Alltså har jag nästan alltid haft pojkvän, det är inte länge jag är singel. Till skillnad från min syster som vi kallar för en "kompistjej" hehe. Men hon finner nog sin prins snart hon med skulle jag tro.
2. Jag blev kär på riktigt när jag var 11, faktiskt. Jag var galet kär. Tog mig flera år att komma över honom.
3. Men mitt första seriösa förhållande var när jag var 15, höll i 4 månader.
4. Jag har alltid varit den som gjort slut. Haft många förhållanden men alla har varit korta. Mitt längsta bortsett från Michele är 6 månader. Jag och Michele har nu varit tillsammans i nästan 20 månader så det handlade nog bara om att finna den rätta.
5. Jag och Michele är förlovade och jag älskar honom mer än någon annan här på jorden. Eller okej, jag älskar Anna lika mycket, men på ett helt annat sätt.

fyra sanningar om mitt familjeliv;
1. Mina föräldrar skilde sig när jag var 11.
2. Jag kan inte tänka mig mina föräldrar tillsammans, som Anna verkar vilja ibland. För det har blivit så himla bra ändå. Jag har ju nya jättefina människor i mitt liv tack vare att mina föräldrar inte är tillsammans längre.
3. Men jag vill aldrig att mina barn ska behöva vara skilsmässobarn ändå. För att kunna bo på ett ställe när man växer upp är väldigt viktigt för mig. Sen får man en helt annan syn på kärleken när man ser att ens föräldrar är tillsammans. Förut trodde jag aldrig på att kärlek kunde vara evigt.
4. Jag har haft mammalängtan sedan jag var 14. Nu har jag större än någonsin. Men det känns som att det aldrig är rätt tid för mig haha. Får ha tålamod och vänta några år till. Varför min längtan är som störst nu är nog för att mina föräldrar var 21 - 22 när de fick mig. Många gånger får man barn i samma ålder som sina föräldrar.


tre sanningar om mitt vänskapsliv;

1. Jag har tappat kontakten med nästan alla mina vänner från Sverige. Men de jag har kvar är värda guld.
2. Jag är aldrig tjejen som struntar i vännerna pga pojkvännen. Ser alltid till att ta mig tid till båda relationerna.
3. Att jag tappat kontakten med många beror inte bara på att jag flyttat till Italien. För det gjorde jag även jämt innan också. Den jag känt längst är Cissi och vi har känt varandra sedan första året på gymnasiet. Sex år? Jag har förstås kontakt med flera som jag känt längre, men vi umgås aldrig.


två sanningar om min personlighet;

1. Jag är högljudd och skrattar mycket.
2.  Jag är nästan aldrig stressad, så blir jag det under några dagar så bryter jag nästan ihop.


en sanning om detta testet;

1. Det tog längre tid än vad jag trodde att det skulle ta. (Precis som Anna sa hehe)

Italienskalektion nr 7


Jag och Cissi på flygplatsen i början på maj 2008. På väg till Italien för andra gången tillsammans, dagarna innan jag träffade Michele.

Här kommer åtta meningar på italienska som används till vardags. På fredag när jag lägger upp nästa lektion får ni även ett videoinlägg till så ni kan lyssna på hur orden uttalas.

Che cosa hai fatto oggi? - Vad har du gjort idag?
(Che cosa = vad, hai = du har, fatto = gjort, oggi = idag)

Che cosa abbiamo per la cena? - Vad blir det till middag? (Eller vad har vi till middag)
(abbiamo = vi har, per = för/till, la cena = middag)

Hai bisogno di aiuto? - Behöver du hjälp? (Eller har du behov av hjälp)
(bisogno = behov, di = av, aiuto = hjälp)

Lei sarà a casa in un'ora - Hon är hemma om en timme
(Lei = hon, sarà = kommer att vara, a = till, casa = hem, in = om, un'ora = en timme)

Dove voui andare stasera? - Vart vill du gå/åka ikväll?
(Dove = vart, voui = du vill, andare = att gå/åka, stasera = ikväll)

Devo solo andare in bagno - Jag behöver bara gå på toaletten
(Devo = jag behöver, solo = bara, bagno = badrum)

Io ritorno presto - Jag kommer tillbaka snart
(Ritorno = tillbaka, presto = snart)

Che cosa stai pensando? - Vad tänker du på?
(stai = du (lite svårt att förklara då det bara används i vissa tillfällen. När det sker just nu. "Sto pensando" är "jag tänker" och "ho pensato" är jag har tänkt), pensando = tänker)

Det kommer även komma fler inlägg med hur man böjer ord, då det är viktigt att kunna. Som sist då ni lärde er att böja "essere" och "avere". Gå in i kategorin "italienskalektion" om ni missat någon/ några lektioner.

100203

Dagens humör: På bra humör!
Dagens planer: Träna wii fit och plugga
Dagens kändis:

Vackra Leighton Meester för brittiska InStyle

Dagens serie: Vänner säsong 2
Dagens låt: Sheri - U got me good
Dagens önskan: Att det är fint väder på söndag när jag ska ta streetstyle foton.
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut.
Dagens väder: 7 grader soligt, lite moln.

Duellen - Ashley vs Christina


Ny duell! Ashley vann över Kristen med 30 röster mot 20. Den här gången möter hon Christina.
Vem är din favorit? Skjorta à la Greene eller skinnjacka à la Aguilera?

Jag och Michele satt länge och åt mat. Först pasta med god skinksås, till efterätt Tiramisùn som Jenny gav oss. Underbart gott men nu är man helt klart mätt hehe. Tur att jag ska träna imorgon.
Nu ska jag kika på en film med älskling. Trevlig kväll raringar!

Imorgon är jag ledig!


Theo välkomnade mig hem sötnosen hihi. Känns alltid lika underbart att komma hem till honom. Imorgon är jag ledig så då slipper han vara själv, yaay! Sen på torsdag kan han vara hos Michele's föräldrar och på fredag är jag ledig igen. Bra vecka det här.

Jag såg förresten the scary lady idag igen. Ni vet hon som ser ut som 15 bakifrån och 50 framifrån. Såg henne två gånger i förra veckan också. Men idag pratade vi till och med. Vi behövde nämligen springa till bussen i Sesto och precis när vi ska på snubblar hon och tar tag i min arm för att inte falla. Hon sa "förlåt men min kjol är så tajt att det är svårt att springa" haha så jäkla söt!

Italienskan gick bra också. Men fy vad svåra grejer vi går igenom nu alltså. Så mycket att hålla koll på. Om två veckor har vi prov... läskigt. Fick 26 av 30 sist, så det vill jag försöka slå. Men i så fall måste jag plugga lite på fritiden också.

Streetstyle på schemat


Sitter på projektlektionen. Det är riktigt segt, vi har inte gjort något på en timme. Men nu förstår jag i alla fall vad projektet går ut på. Om två veckor ska vi presentera något om Milano. Jag har bestämt mig för att ta streetstyle foton på folk på stan och fråga dem om vad de bär och vad de inspireras av. För det roliga med Milano är att det finns så många olika stilar. Mycket lättare att inspireras än i Sverige där så gott som alla klär sig likadant..
På söndag ska jag be Michele att gå i stan med mig, så han kan vara min assistent. Spännande!

Nu slutar den här lektionen snart och då har vi direkt italienska. Jag hinner som sagt inte godkänna kommentarer nu så det är därför ni inte får några svar om ni ställt frågor. Vi hörs när jag kommer hem!

Jag blev godkänd!

Jag kommer bara in och skriver snabbt för att berätta att JAG BLEV GODKÄND I MATERIAL TECHNOLOGY!!
Visst jag fick 19, 18 var godkänd så jag låg på gränsen. Men som hon pratade till mig lät det som att jag inte skulle få ett enda poäng. Så nu är jag på galet bra humör! Hihi

Jag godkänner era kommentarer när jag kommer hem.

Tisdag i skolan


Så var man redo för att dra till skolan, men bussen går inte förrän tio i ett så än har man ganska mycket tid. Ska kolla bloglovin, ta ut Theo på promenad och bara ta det lugnt tills dess. Har först flummiga projekt-Milano lektionen. Efter det italienska. Jag tar med mig datorn så vi hörs mellan lektionerna!

Lång topp - stylebystars.se
Jacka - Divided by H&M (kommer förstås även ta på mig en ytterjacka över denna)
Armband - Pimkie och Diesel
Jeans - H&M
Skor - DinSko

Första alla hjärtans dag present


Igår gav Michele mig boken "Remember me" av Sophie Kinsella. Han vet att jag gillar shopaholic böckerna så han ville köpa den för han förstod att det var en bok i min smak. Underbaraste! Nu har jag tre böcker att läsa, härligt då jag läser så fort. Blir lite dyrt att köpa ny bok hela tiden hehe. Ni får en recension när den är slutläst!

Inatt hade jag fina drömmar. Till exempel att jag gick vidare i Idol till tredje steget i slutaudition. Sen vaknade jag, attans.

Idag skiner solen igen, underbart. Det lär komma regn till slutet av veckan så man får passa på att njuta så länge det fina vädret är framme. Lite varmare också, 5 grader ska det bli idag. Ni får ha en jättefn dag sötnosar. Jag kommer in med en outfit senare.

Back in the apartment


Ny månad betyder ny bild på världens finaste Audrey i min underbara Hepburn kalender. Alla bilder är magiska. Så jag visar hellre henne än datumen hehe.

Hemma från skolan hos en glad Theo. Lektionen gick bra. Men vår lärare har tyvärr en jobbig förmåga att upprepa sig. Det han gick igenom idag på två timmar kunde han lika gärna ha tagit på en. Men förstås, hellre det än att han pratar om så mycket att man blir alldeles förvirrad.

Michele säger att han har köpt flera grejer till mig för alla hjärtans dag. Men att han vill ge första ikväll för att flera kvällar i februari ska vara speciella. Han är så söt, även om han inte behöver köpa något till mig för att jag ska tycka det. Min romantiska prins. Nyfiken är jag allt och tycker att det är dags för honom att komma hem från jobbet nu. Tills dess ska jag läsa lite bloggar.

I'm a free bitch, baby


Här är förra veckans outfits, vilken var din favorit?

Alltså fy fan vad illa jag mår idag! Spyfärdig. Trodde det berodde på att jag var hungrg, men nu har jag fått i mig mat och mår fortfarande lika illa. Kan mycket möjligt vara Michele som som smittat mig, han har feber men jobbar ändå. Jag tog tempen nu och den låg precis på 37, så ingen feber. Får bara hoppas den inte går upp. Har inte tid att vara sjuk.

Nu ska jag ut på promenad med Theo och sen till skolan. Får hoppas tågtrafiken fungerar nu!

Får det här idioterna att hålla sig borta tro?


Mamma skickade lite roliga bilder på mailen, vilka underbara människor det finns alltså haha.

Idag syns knappt ett moln på himlen så det ska bli riktigt skönt att ta ut Theo på promenad. Enda positiva med att jag missade lektionen. Hade varit bra om jag gått för nästa lektion (om två veckor) har vi tenta. Men jag har i alla fall allt jag behöver plugga på. Ska börja redan den här veckan så jag har gott om tid att lära mig allting. Vill inte få stressig period som med material technologyn. Då jag är ledig både onsdag och fredag tar jag tag i det då.

Nu mat till Theo, sen lite annat plugg och efter det en promenad.

Vi har i alla fall tur med vädret


Vilken jäkla morgon jag har haft!

Började med att bussen var tio minuter sen. Då insåg jag att jag glömt köpa settimanale för veckan. Så jag får tjuva på bussen, åka utan biljett. I sesto är det milslång kö till kassan. Så jag inser att jag kommer komma precis i tid till skolan. Vilket inte gör något eftersom de flesta kommer fem minuter försent och läraren inte bryr sig.
Sen när jag går ner till tågen så är det proppfullt. Vilket är konstigt då jag åker från första hållplatsen, man brukar vara garanterad sittplats. Nu var det knappt att man kom på. Tåget åkte först fem minuter senare och jag kom två hållplatser, sen tog det stopp. Vi stod där i tio minuter och jag insåg att jag skulle bli väldigt sen. Ytterliggare tio minuter senare gav jag upp. I den här takten skulle jag komma en timme sent till skolan, känns ganska ovärt. Så jag gick av och satte mig på tåget tillbaka till Sesto istället. Satt där fem minuter men då sa de i högtalarna att något var fel (antagligen något signalfel eller liknande) så inga tåg skulle åka och de visste inte hur länge det skulle dröja. Alla gick av och jag följde efter.

Så jag var alltså fast i Sesto Marelli. Jag visste inte vilken buss jag skulle ta för att komma hem och fick smått panik. Ringde Michele som precis lämnade hemmet. Han var snäll och sa att han kunde komma och hämta mig, trots att det betydde att han skulle bli väldigt sen till jobbet. Så jag gick in på närmsta café och drack en cappuccino medan jag väntade.

Först nu är jag hemma, två timmar efter att jag lämnade hemmet i första taget. Vilken morgon! Får hoppas att tågen går i eftermiddag. Jag MÅSTE på contemporary art.

100201

Och så är det februari!

Dagens humör: Trött men på bra humör
Dagens planer: Till skolan för att ha business management och contemporary art.
Dagens kändis:

Christina Aguilera i en snygg outfit! Men det är knappt så man känner igen henne.

Dagens jobbigaste: Jag måste ta en tram någonstans för att ta foton till projektarbetet imorgon.
Sen säga vad dessa bilder får mig att känna. Hur mycket kan gamla ofta smutsiga byggnader säga egentligen? Milano projektet är det flummigaste någonsin.
Dagens låt: Kat Deluna - Calling you
Dagens önskan: Att långa dagen i skolan går fort.
Dagens smink och hår: Lite ögonskugga, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt.
Dagens väder: 4 grader soligt, lite moln.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!