23e november - bloggen 4 år


Jag bloggar så lite nuförtiden att jag till och med glömde bort bloggens egen födelsedag. Inte okej! Över fyra år har fashionstars varit min goda vän. Finns otroligt mycket tankar och bilder sparade. Några gånger har jag gått tillbaka och läst och kommit ihåg sådant jag tidigare glömt. Man får perspektiv på mycket.
Tror ni vi fixar fyra år till? Det får vi se. Grattis till bloggen i alla fall!

Nu är det snart jobb för mig igen. Känns som att jag inte gör annat än jobbar. Hur kommer det då kännas när jag går upp på heltid den 7e december? Men det ska nog gå bra!

You are the best thing that's ever been mine


Igår firade jag och Sami första advent med mamma och Harry. Det blev pepparkakor, glögg och lussebullar. Mysigt värre! Efter det åkte jag, Sami och Theo hem till honom för att äta middag med hans föräldrar. Theo fick även träffa hans hundar för första gången. Det gick riktigt bra! Tjejen gömde sig mest och ignorerade Theo som var otroligt nyfiken på henne. Med Casper lekte han en massa. Ulrika, Sami's mamma, jobbar med hundar och det var väldigt intressant när hon förklarade hundarnas språk. Hur de konverserade med varandra. När de ville leka och när det var maktkamp mellan dem. Theo fick ge sig, det var ändå Caspers hem.

Nu jobb!

Första advent


Hej darlings! Nu bloggar jag igen. Igår hann jag inte för jag var på bio med Sami, Tiffany och hennes pojkvän Robin. Mysigt värre! Toy Story 3 såg vi och yes den var bra. Jag som är en ovanligt blödig person höll på att börja gråta mot slutet. Men klarade mig, hade varit lite pinsamt.

Idag är det första advent så jag och Sami ska hem till mig i eftermiddag och äta pepparkakor och dricka glögg med mamma och Harry. Men innan dess blir det visningar!

Angående lägenheten


Anna, Theo och jag har bestämt oss för att flytta ihop. Det var Theo's förslag. Nej men ni vet ju redan att vi pratat om lägenhet men jag är förvånad över reaktionerna.

Ni tycker att det är konstigt att jag och Anna vill flytta ihop, speciellt med tanke på att vi båda är i förhållanden. Men jag förstår inte resonemanget. Allting är väldigt nytt, för oss båda och vi har inte planer på att bli sambos med våra kära. Varför tycker ni att vi ska stressa så förbannat? Vägra leva i nuet.

Jag vill bo med Anna för att hon är världens finaste person. Jag saknade henne något enormt när jag bodde i Italien och är inte redo att bo ifrån henne redan. Men är trött på att bo hemma. Så varför inte bli sambo med min kära syster? Även om det inte handlar om föralltid.

Ni verkra även tycka att det är konstigt att vi vill ha bostadsrätt och inte hyresrätt. Likaså här förstår jag inte hur ni tänker. Om man har råd med bostadsrätt är det tio gånger bättre än hyresrätt. När vi inte längre vill bo ihop är det bara att sälja eller att en flyttar ut, det löser vi då. Men det är nästan garanterat att vi kommer göra en vinst på lägenheten, och då få tillbaka pengarna vi gick in med. Så en investering. Plus att lägenheten kommer kännas mer "våran" när det är bostadsrätt. Vi har möjligheter att göra de förändringar vi vill, utan att söka tillstånd.

Några frågor?

Vakna när solen lagt sig.

15.00. Då vaknade jag och Sami idag. Blev helt chockad när jag såg tiden. Fan vad vi kan sova! Hur normalt är det att det enda man hinner med innan jobb är frukost, när man börjar klockan fyra. Imorgon däremot blir det att ställa klockan! Vi ska till port73, ett köpcenter, för att få inspiration till julklappar. Nu ska jag njuta av min cappuccino. Vi hörs!

Du styrker det svaga i min själ


Här är klänningen jag köpte för några dagar sedan. Den är ännu finare i verkligheten, speciellt på! Får fixa en outfit någon dag. Från H&M och kostade 299 kronor.

Har haft två lediga dagar från jobbet. Igår umgicks jag och Sami med Tiffany. Sen blev det att bada jacuzzi på kvällen. Så sjukt härligt! Först badade Tiffa med oss, sen fick vi lite alone-time. I like! Idag har vi inte gjort något speciellt, mest chillat.

Lägenheten gick på 1 400 000 kronor så vi kunde inte vara med så långt i budgivningen. Den var sjukt fin och sjukt populär. Lite tråkigt då jag verkligen förälskade mig i den. Men, men. Vi har två nya visningar att gå på nu i veckan!

Men nu måste jag ta mig igenom en massa plugg. Passar på när Sami är på träning. Han kommer hit vid elva så sover vi med varandra. Imorgon är det jobb igen! Fram till på fredag. Sen har jag en fin helg. Mer om det när den närmar sig.

Visning


Jag älskar den här bilden på Sami. Kan man bli sötare? Lägg gärna märke till lillfingret haha. Min lilla bög.

Sitter i hans rum med lillasystern Tiffany just nu. Som är 9 om ni glömt det. Sami är inne och fixar håret. Precis innan han skulle gå blev det den här dialogen.
Sami; Jag vet inte om jag vågar lämna er själva
Tiffany; Vadå, är du rädd att vi ska sexa eller?

Haha fy fan vad jag garvade! Aldrig hört uttrycket sexa. Nioåringar har bättre koll än oss nyvuxna känns det som.
Nu ska jag och Sami på visning! Innan ni frågar, nej vi ska inte flytta ihop. Det är ju jag och Anna som ska köpa lägenhet tillsammans. Men hon har inte möjlighet att följa med så Sami kommer med som sällskap. Kanske även hans storasyster Lollo. Vore kul! Är en jättefin trea som vi ska titta på. Nyrenoverad och inte så dyr. Vi hörs när vi hörs raringar. Puss!

Shopping

Idag har jag och Sami varit i Haninge centrum. Jag hade 50 kr rabatt på bokhandeln så blev en ny bok. Har drygt nio olästa hemma. Tar mig aldrig tid att läsa längre. Händer så mycket annat kul i mitt liv. Blev även en jättefin klänning från H&M. Blev helt förälskad. Så fort jag fixat bild på den får ni se hur den ser ut. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen fortsätta jobba. När jag slutar hämtar Sami mig. Vi ska bada i hans jacuzzi. Som jag längtar! Puss på er

PS. Inlägget jag skrev tidigare idag har hamnat under inlägget jag skrev igår. Förvirrande javisst, vill ni läsa och se bild på grymma produkter är det bara att bläddra ner.

Fin förhelg


Hej på er! Nu har jag bråttom, dags att gå till jobbet. Tar inte cykeln eftersom Sami kommer och hämtar mig när jag slutar. Han och jag har varit här hos mig idag men han drog för en halvtimme sedan ungefär för att se på en kompis handbollsmatch. Jag har haft riktigt mysiga dagar med honom och hans syster Tiffany! Som ni ser på bilderna ovan. Blixten gör ögonen något demonliknande men jaja, har inte tid att fixa det nu. Dags för jobb!

Franck Provost

Godmorgon bloggen! Eftersom bilden är sparad i utskick gissar jag att det står lite fel tid och datum. Det är söndag och klockan är tjugo över tio. Jag sitter i en hall i Skogås och snart börjar Sami's match. Så nu hejar vi på honom!

Ovan är trevligheter som kom med posten. Har fått fina hårprodukter som ska vara riktigt bra! 85 kr styck i butik. Nej snart matchstart, vi hörs!

Harry Potter

Hej raringar! Nu sitter jag och Sami i bilen på väg till Heron för att gå på bio. Vi ska se senaste Harry Potter filmen! Hoppas den är bra. Ha en fin kväll.

Team Gudöbro


Idag kom min namnskylt äntligen. Woho! Även om mina medarbetare säger att det känns konstigt när gästerna kan ens namn. Nu har nya som börjar koll på vad man heter. Så slipper man bli kallad för "du där".
Eftersom jag lär få frågan så svarar jag direkt. Gudöbro är namnet på vårat McDonalds.

Sami har äntligen kommit hem från Norrköping! Okej han var bara borta tre dagar men det känns som en evighet. Jag har verkligen gått och varit överdrivet glad på jobbet idag. Haft så mycket överskottsenergi att jag flera gånger gjorde tre uppgifter samtidigt. För snart får jag se min Sami! Han är på väg till mig nu och så sover vi hos honom eftersom hans mamma behöver bilen imorgon. Åh vad jag ska pussas och kramas med honom. Saknat något enormt! Inget jobb nu torsdag och fredag, lär vara ganska dött i bloggen också. Men lite ska jag försöka hinna uppdatera!

McFlurry Toblerone

Yes det är vår nyhet här på donken. Sjukt gott! Kostar 20 men jag som har personalrabatt får den för en tia. Härligt värre! Gjorde en egen variant med chokladsås på. Jag kommer nog att börja gå upp i vikt av att jobba här. Nu blir det drivern för mig igen! Hann inte med en duell tyvärr som en läsare bad om. Får bli ikväll eller en annan dag.

I wanna start a fire, I wanna burn tonight


Fyra outfits jag burit den senaste tiden. Tre vardagliga och en fest, vilken är er favorit?

Jag har precis sett på filmen 17 again. Tycker att den är så mysig. Nu ska jag göra mig iordning för att sen röra mig mot jobbet. Vi hörs där antagligen!

Anna sjunger karaoke


Anna som sjunger När löven faller på kryssningen hon var på förra veckan. Enjoy!
Hon och jag sjunger förresten alltid karaoke på kryssningar. Så roligt! Men nog har det aldrig varit så bra drag som det verkade vara där. Fan vad folk skriker och applåderar! Men så är hon en stjärna också.

101117

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Jobba mellan 16.00 - 22.00. Förhoppningsvis får Sami åka från Norrköping idag och kommer i  så fall och möter mig när jag slutat jobba så sover vi hos mig!
Dagens kändis:

Alltid lika vackra Ashley Tisdale i en riktigt söt klänning

Dagens serie: Vampire diaries
Dagens låt: Melanie Fiona - Monday morning
Dagens önskan: Att det dröjer innan snön kommer tillbaka
Dagens smink och hår: Brun ögonskugga, svart eyeliner, mascara och foundation. Håret i en hästsvans
Dagens väder: Molnigt, frost på marken och - 1 grad

Don't let the colors scare you, it's just a state of mind


I söndags blev det bowling med härliga människor! Jag kirrade tre strike men bortsett från det gick det ganska dåligt och jag och min fina syster kom på delad sista plats. Härligt. Och yes. Hon har flickvän. De där två rödtottarna är toksöta tillsammans. Har inte sett min syster så lycklig som hon är just nu... ja någonsin. Det sprudlar om henne och aldrig har jag fått så många kramar förr! Glad för din skull hjärtat. Du förtjänar det bästa.

Somebody to love


Hur kan ens dag inte börja bra när man vaknar och ser något sånt här? Jag har världens bästa pojkvän!
Det stod förresten i gårdagens metro under horoskop att jag förälskat mig i en våg. Sami råkar vara en våg så jag tyckte att det var coolt.

Nu är jag förresten nästan klar med dagens plugg. Ska bara skriva ett studiebrev. Sen blir det att hoppa in i duschen! När jag är klar kommer jag in med bilder från söndagens bowling.

If I could see you this darkness would turn into light


Theo är så söt när han åker med i bilen. I vanliga fall ligger han nöjt och sover i sin väska. Men om det är Sami som kör vill han bestämt ligga med huvudet över hans arm. Tokhund.

Idag är det tisdag och jag jobbar mellan 16.00 - 23.00. Innan dess har jag en massa plugg. Ska göra en skrivuppgift och läsa ut kurslitteratur. Ska nog gå bra. Vi hörs lite senare raringar!

I don't care cause this is my night


Hej bloggen! Sitter på min rast nu. Man går senare när man jobbar stängning. Har även en timme istället för 45 så kan äta lååångsamt. Bilderna ovan är från i lördags då jag, Lind, Viktor och Sami var på TB's i Tumba. Var bra drag och många man kände och inte träffat på evigheter. Kul! Bäst var att träffa min Lind förstås. Saknar dig redan darling! Sami också, som nu är på väg till Norrköping. Kommer bli tråkigt att sova ensam inatt. Men lär slockna direkt eftersom jag jobbar stängning. Vi hörs imorgon raringar!

It's the stars that lies to you


Hej bloggen! Ny vecka och jag ska se till att vara bättre på att blogga. Det är så typiskt, jag har hur mycket som helst att blogga om men det finns ingen tid. Är för upptagen med att leva istället. Många av er har förståelse för det, andra har klagat.

Helgen då. Började med att jag och Sami tog en fika med Jenna och hennes dotter Ariana. Sjukt mysigt! Galet hur mycket tösen har vuxit. Hon ville inte sitta still i famnen. Studsade, gjorde ljud ifrån sig och drog mig i håret. Sju månader är hon snart, tiden går fort. Jag ville kidnappa henne. Vad säger du Jenna? Låna henne till mig några dagar? Snääääälla ;)

Nu ska jag göra iordning i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Känns som att det var evigheter sedan jag var hemma. På jobbet får ni bilder från lördagens utgång. Jobbar förresten stängning idag så slutar 01.00 istället för 23. Det är nämligen en person som är sjuk så jag jobbar över. Snällt va? Lika bra att jag vänjer mig då jag i december går upp på heltid. Kommer bli en hel del stängning. Tur att jag jobbar med så härliga människor!

Sami åker förresten till Norrköping idag för jobb. Stannar till onsdag, torsdag eller fredag. Det får han veta ikväll. Jag hoppas på onsdag men självklart är det bra för honom om han får jobba mera. Fy vad jag kommer sakna honom! Men antar att det är bra på det sättet att jag verkligen måste plugga. Sen jobbar jag dessa dagar. Vore bra om han kommer hem torsdag eftersom jag är ledig då och på fredag. Men vi får se. Telefon finns i alla fall!

Lycka!

Världens bästa helg raringar! Mysigt hemma hos pappa, härlig utgång, fått se Sami spela handboll och så bowlat med Sami, Anna, Elli och Kimy. Jag är så sjukt lycklig! Ni anar inte. Imorgon eller senast på tisdag får ni bildregn.

Snart helg

Hej på er! Sitter och har rast på jobbet. Lika roligt som vanligt men jag längtar ändå tills jag slutar och får helg. För det verkat bli en toppenhelg! 23.00 hämtar Sami mig. Då åker vi till mig och hämtar lite saker. Sen åker vi till honom, ser på Idol lite senare än alla andra. Imorgon ska vi till Tumba och fika med min fina vän Jenna och hennes dotter. Sen åker vi till pappa och är där hela eftermiddagen och kvällen. Sen går vi ut i Tumba med Anna och Lind. Som jag saknat min tös! Tre veckor sedan vi sågs sist nu och det är evigheter för att vara oss. Sen sover vi hos pappa och på söndag ska jag och Anna se på Sami som har handbollsmatch. Första gången jag ser honom spela. Ska bli så roligt!

Hej bloggen! Sitter nu i köket och dricker...

img_9413 (MMS)

Hej bloggen! Sitter nu i köket och dricker kaffe med Sami's låtsaspappa. Sami själv står i duschen. Jag fick en stor kram av underbara Tiffany imorse. Hon fick bestämma vart jag och Sami skulle sova inatt och ni kan gissa vad hon svarade ;) Så det blir en till natt här. Har jag verkligen inget emot! Men först har jag jobb 16.00 - 23.00. Innan dess ska jag hämta paket. Mina lådor från Italien har äntligen kommit. Tack Jenny! Ni fick förresten en toksöt bild på Theo då bloggen varit lite tom på bilder den senaste tiden. Vi hörs på jobbet!

Från jobbet

Hej bloggen! Nu sitter jag på jobbet och har rast. Sami och jag såg på Solsidan i förmiddags. Underbara serie! Han ska förresten till Norrköping med sitt jobb i nästa vecka. De kommer jobba där måndag - onsdag. Kanske till och med till torsdag. Fy vad jag kommer sakna honom då! Tur att det bara är några dagar i alla fall. Sen jobbar jag själv dem dagarna men är ledig på torsdagen och fredagen. Så med tajmingen är det bra i alla fall. Han kommer och hämtar mig efter jobbet idag så sover vi hos honom. Det gör vi nog imorgon också. Till helgen ska vi till pappa! Då kommer vi även att träffa Lind och Jenna. Mysigt värre. Nu ska jag dricka upp min cappuccino och sen återgå till jobbet. Vi hörs nog imorgon igen!

Fröken klantig

Jag står i kök idag. Det första jag gjorde var att klämma mitt finger så kraftigt att halva nageln hängde med. Länge sedan jag såg så mycket blod. Nu börjar jag igen! Verkar som att jag ska stå i service nu. Vi hörs igen imorgon raringar.

I wont stop living just because I used to be yours


Sitter och sjunger med i låtar tillsammans med snyggingen ovan. Snart ska vi till Ica Maxi. Någon får se till att hålla mig borta från lösgodiset. Blivit liiite mycket den senaste tiden. Kommer nog få acne-hud snart så mycket choklad som jag trycker i mig.

Väntar på att Sami ska ringa. Hans uppkörning borde vara klar nu. Jag är toknervös för hans skull! Fy jag kommer nog aldrig fixa en uppkörning. Är inte så bra på det där med att hålla nerverna på plats.

Update; Sami ringde precis, han fixade uppkörningen! Det visste jag väll :D Grattis underbara!

Now I'm free fallin'


Det blev mariokart igårkväll. Mysigt värre! Jag skämtade med Sami och sa att om han kör så här dåligt på uppkörningen kommer han aldrig få körkort. Det var väll inte mitt mest uppskattade skämt hittills kanske ;)
Så allvarliga de ser ut på bilden, helt inne i spelet. Jag försökte få en bra bild i dåligt ljus och bad dem att sitta stilla. Så där lagom lätt när man ska svänga på ratten. Äsch då.

Jag och Sami såg även filmen Grown ups. Riktigt rolig! Nu saknar jag mitt hjärta. Om han fixar uppkörningen kommer han att låna sin mammas bil och köra hit. Så bjuder jag på hallonbakelse innan jobbet. Jobbar idag, imorgon och på fredag. 16.00 - 23.00. Sen har jag helgen ledig!

Solsidan


Igår såg jag och Sami på de två första avsnitten av Solsidan. Sjukt roligt! Jag skrattade konstant. Han har redan sett serien 3 - 4 gånger. Någon som vet om det kommer en andra säsong?

Sami tog precis bussen och är på väg till Nynäshamn. Åh vad nervös han är! Men jag tror att det går bra. Tur att vädret är lugnare än igår, även om det idag fortfarande ligger snö på marken. Men vägarna borde vara lugna. Han ska ringa mig så fort han vet, jag hoppas verkligen att han får körkortet och slipper köra om!

Everytime you shine, I'll shine for you


Vet ni vad? Jag och Anna funderar på att köpa lägenhet tillsammans! Vi är båda två smått trötta på att bo hemma. Det har sina fördelar men ibland vill man ha eget. Däremot vill jag inte bo själv, skulle inte gå med Theo heller. Skulle vara hemskt roligt att bo med min kära syster! Finns faktiskt en lägenhet här i Haninge som inte är så dyr. En tvåa på 64a kvadratmeter. Jag och Anna ska på visningen! Sen får vi se. Fy vad roligt det skulle vara!

Ikväll blir det att spela wii med Sami och Anna. Sen ska jag och Sami ha filmmys som sagt. Så det blir nog inget mer bloggande idag, det hinner jag inte med. Men vi hörs imorgon!

Scusa ma ti chiamo amore


Jag har sutitt inne på facebook den senaste timmen och bara kikat på bilderna som lagts in på mig de senaste åren. Blev lite rensning kan jag lova, haha! Fy vad man har sett ut ibland.

Ramlade över bilden ovan som togs på mallis för två år sedan. Blir lite sugen att färga håret så där guldblont igen. Så fint! Blir bara alltid så trött på utväxten, då jag är naturligt brunett. Skulle även behöva färga mitt löshår eller köpa nytt. Sen om man ska vara töntig så föredrar Sami brunetter. Så vi får se! Var länge sedan jag gjorde något med håret. Vissa av er har ju tjatat länge om att jag borde skaffa lugg också. We'll see.

Sami kommer att sova hos mig ikväll igen istället eftersom han fortfarande har gäster hos sig. Känner mig taskig som drar honom från sin släkt, de kan inte tycka mycket om mig. Men förlåt om jag är så förbannat nykär att varje sekund utan Sami känns påfrestande. Tur att han känner likadant! Annars hade jag behövt skaffa en ny hobby. Typ dricka trettio liter kaffe eller bita ner mina stackars naglar. Ja det gör jag redan men ändå.

Anyway, han kommer hit med sin externa hårddisk där han har en massa filmer. Så ska vi gå till Maxi och köpa en massa godis. Mysfaktorn är hög alltså! Wiho bättre kan inte denna snöiga tisdag spenderas!

50 % rabatt på smink och accessoarer!


Homepartystore har just nu lagerrensning på smink och accessoarer. Så mina läsare har blivit erbjudna 50 % rabatt! Ange bara koden "fashionstar" i meddelanderutan på betalsidan så får ni rabatten. För att komma fram till sidorna där rabatten gäller går ni antingen in här eller här.

Fy vilket oväder det är idag! Tycker synd om Sami som ska köra upp imorgon, lär ju vara snökaos även då. Tycker även synd om mig själv som kommer behöva gå till och från jobbet. Går nog inte att cykla i det här vädret tyvärr.

Halv sex ska jag träffa responsgruppen så ska vi gå igenom våra texter. Är nervös, har aldrig fått respons "live". Bara över mail. Men det ska nog gå bra. Roligt att träffa alla igen. Efter det ska jag hem till Sami och stanna natten. Han har uppkörningen vid ett imorgon så jag åker hem till Theo då. Sen är det jobb mellan 16.00 - 23.00. Men idag är jag ledig! Nu ska jag spela poker, var evigheter sedan sist. Eller ja, en månad typ.

Hate will get you everytime


Godmorgon bloggen! Sorry att jag inte bloggade mer igår, Sami var klar på körskolan snabbare än vad jag trodde så jag hann inte skriva något mer. Fick mer tid med min fina istället! Han drog förresten från mig vid nio imorse redan. Fy vad trött jag var! Han skulle skriva teorin. Nu ringde han precis och berättade att han fixade den. Grattis underbara!! Det visste jag redan att han skulle göra för han är så duktig. Imorgon har han uppkörningen och jag är säker på att den går lika bra! Jag har lovat att köpa två bakelser från Ica Maxi som vi såg i helgen om han får körkort imorgon. Så nu får vi hålla tummarna för de såg jäkligt goda ut! Haha

Lauren Conrad ovan. Man är då inte liiite avis på att hon kan gå i sommarklänning i november. Lika vacker som alltid är hon också!

We'll never be as young as we are tonight


En bild jag tog under min och Annas fotosession. Jag pratade lite med Jenna idag och vi ska ha en ny fotosession med henne och hennes lilla Ariana. Som har börjat bli en stor flicka nu! På lördag ska jag, Anna och Sami till Tumba för att spendera natten hos pappa. Så då passar vi på att ta en fika i Tumba med Jenna och hennes flicka innan vi drar till pappa. Har saknat min tös! Hon och hennes sambo har köpt radhus i Tumba så nu kommer hon inte vara lika långt borta som hon varit. Då hon för tillfälligt bor i Södertälje, vilket är evigheter från Haninge!

Nej nu ska jag skriva klart min skrivuppgift. Har fått ner text på en a4, det ska bli två totalt. Sen blir det att ta en dusch och medan håret torkar ska jag läsa kurslitteratur. Sen får ni en outfit och senare kommer Sami.
Woho underbara måndag!

All I ever wanted


Här är från när jag spelade guitar hero i Tiffany's rum med henne och Sami. Medan Sami körde på hard kämpade jag och Tiff på easy. Men vi är ju inga nördar som min kära Sami ;)

Han och jag träffades förresten för två veckor sedan. På 54an när jag var där med mina tjejkompisar. Han var där och firade sin födelsedag. Hans kompisar hade supit honom under bordet så han var ganska rolig haha. Jag trodde aldrig att han skulle ringa dagen efter, att han ens skulle komma ihåg mig. Men han hörde av sig, vi tog en fika och jag fick lära känna den nyktra Sami istället. I was stuck. Nu är jag så lycklig jämt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Alla vill till donken

Idag står jag i driven och det är otroligt mycket folk! Men jag tycker bara att det är roligt eftersom det blivit lite för mycket kök för mig den senaste tiden. Det är roligt där men jag föredrar variation. Innan jobbet var jag med Sami. Han sov hos mig och det slutar alltid med att vi sover till mitt på dagen. Men det är så svårt att ta sig upp när man har världens mysigaste person bredvid sig!
Imorgon ska jag sova hos honom då jag är ledig från jobbet. Men ska dit först på eftermiddagen eftersom han ska till körskolan. Han har teoriprov på tisdag och uppkörning på onsdag så ni får hålla tummarna för honom! Jag måste även skriva en skrivippgift imorgon så det gör jag på förmiddagen. Och läser kurslitteratur på vägen till honom. Bra på att planera eller vad?
På tisdag ska jag träffa min fina vän Johanna som jag inte träffat sedan i somras! Som jag längtar. Men nu är det dags att återvända till jobbet. Vi hörs imorgon! Då ska jag förresten vara så snäll att ge er en bild på Sami. Härligt va?

Jävla visdomstand

Hej raringar! Sitter på rast nu men börjar jobba igen kl 19. Har haft rast med Therese och Johanna vilket har varit trevligt. Oftast har jag rast själv och då går tiden långsamt. Idag känner jag verkligen inte för att jobba vilket är första gången det sker. Kan bero på att jag har förbannat ont i en visdomstand som är på väg upp. Blir nog att dra ut den. Kul för mig som har tandläkarskräck. Nej dags att jobba, står i kök idag. Vi hörs imorgon! Sorry att det blir dåligt med blogginlägg. men när jag inte jobbar eller studerar så umgås jag med Sami!

Vivere senza rimpianti


Har haft en jättemysig "helg" med Sami och hans familj. Eftersom jag jobbar idag och imorgon så tog vi våran helg lite tidigare. I torsdags åt vi tacos med hans familj och satt och pratade till småtimmarna. Så mysigt! Igår spelade vi monopol med hans syster Tiffany och hon ägde oss totalt. Pinsamt. Hon är nämligen nio. Så kan det gå. Jag åkte ut först, var lagom glad.

Och yes jag skriver Sami och inte S. Lika bra när alla ändå går och snokar på egen hand. Man kan väll inte förvänta sig så mycket privatliv när man har en blogg.

Snart jobb, tills dess ska jag umgås med min fina. Vi hörs på min rast!

Godmorgon bloggen!

Hej raringar!
Nu ligger jag i S säng med hans dator. Känner mig ovanligt pigg trots att vi la oss vid två igår. Satt i köket med hans familj och drack vin. Tokmysigt! Jag älskar hans familj. Speciellt hans 9 åriga lillasyster. Hon är underbar. Imorse när jag gick på toaletten log hon stort när hon såg mig och utbrast "Maria!" Det värmde i själen min.

S sover nu eller försöker sova. Stackarn. Toktrött och jag är överpigg. Därför jag bloggar. Nu ska jag nog hoppa på honom tills han vaknar. Mary wants company!

Later!

Torsdag med jobb och S


Nu är man redo för jobb! Evigheter sedan jag jobbade dagtid, ska bli intressant att se vilka jag jobbar med. Hoppas jag slipper stå i kök, känns så där att lukta hamburgare när jag ska träffa S sen haha. Har ju redan duschat idag. Sen bränner jag mig hela tiden, ni ska se min högra hand! Men roligt är det ändå, killarna i köket är så sköna. Det går inte att ha tråkigt.

Får se om jag bloggar något från mobilen idag eller imorgon. Annars hörs vi till helgen!

Tunika, halsband - Leilei.nu Nya!
Armband - Glitter
Jeans - JC
Stövlar - Annas

Show me all the things I shouldn't know


Mitt fina halsband från leilei.nu! Lite dåligt bara att det kom först efter en månad när det stod på hemsidan leveranstid två veckor. Men den som väntar på något gott...

Nu ska jag rätta min responsgrupps arbeten. På tisdag ska vi ses för att prata om varandras texter. Sist kunde jag inte då jag jobbade så är lite nervös över att få höra vad de tycker om det jag skrivit. Det är skillnad när man får responsen över mailen.

Sen jobbar jag mellan 12.00 - 16.00. S kommer och möter mig efter jobbet så åker vi hem till mig en stund då jag ska lämna mina saker. Sen sover jag hos honom eftersom jag är ledig imorgon. Så det kommer bli dåligt med uppdatering av bloggen både idag och imorgon, så att ni vet. Men jag kommer in med en outfit innan jag drar till jobbet!

I'm searching you, the missing part of my heart

Klockan är nu 18.33 och jag sitter på min halvtimmesrast. Kortare än vanligt eftersom jag bara jobbar sex timmar idag. Bilderna ovan är från min och Annas fotosession. Nu är jag sugen på att fota i studio igen. Jag och Anna ska till pappa nästa helg för att bada tunna så då kanske det blir av. Nu ska jag som vanligt dricka upp min cappuccino. Vi hörs imorgon!

It ain't love


Berättade jag att jag och
Anna har gjort en låt tillsammans? Jag har skrivit texten och hon gav den musik. Varsågoda och lyssna. Enjoy!

Nu är det snart dags för mig att dra till jobbet. Vi hörs där!

Let me take you by surprise


Nu sitter jag och äter goda piroger till lunch och lyssnar på Olle från Idol när han sjunger the scientist. Man får rysningar av hans röst!

Läste förresten ut "Bree Tanner's andra liv" igårkväll. Den var bra men ganska ointressant i jämförelse med Twilightböckerna. Nu har jag börjat läsa Alkemisten av Paulo Coelho. Som ska vara riktigt bra! Har läst ungefär 50 sidor och den är helt klart annorlunda mot böcker jag brukar läsa. Men jag älskar Coelho's språk och sätt att skriva.

Veckans blogg - Alma Johansson

Söta tjejen Alma blev veckans blogg! Hon lägger upp många fina bilder och underbara outfits man blir inspirerad av. In och besök bloggen!

Nu har jag sett senaste avsnittet av Gossip Girl. Var riktigt bra! Väntar på brevbäraren då mina skolböcker ska komma idag så att jag kan sätta igång och läsa. Innan dess ska jag läsa igenom arbeten som de i min responsgrupp har skrivit.

101103

Dagens humör: Trött men på bra humör
Dagens planer: Plugga och sen jobba mellan 16.00 - 22.00
Dagens kändis:

Underbara Mary-Kate Olsen i en jättefin kappa

Dagens serie: Vampire diaries
Dagens låt: McFly - I've got you
Dagens önskan: Att det hunnit sluta regna tills jag måste cykla mot jobbet
Dagens smink och hår: Hudnära ögonskugga, svart eyeliner och mascara. Håret i en hästsvans
Dagens väder: 7 grader och regn

20 % rabatt på personlig almanacka

Igår hade det kommit ett litet paket till mig från vulkan.se. En personlig almanacka för 2011! Jag blev så glad, den är så fin. Vill ni också ha en? Gå in på deras hemsida och ange rabattkoden blogg2010 så får ni 20 % rabatt. Inte illa va?
Idag står jag i kök på jobbet. Åt precis två hamburgare jag själv gjort. De var otroligt goda ;) nu börjar jag snart igen så vi hörs imorgon!
Klockan är förresten 18.40, blir dumt när man placerar inlägg i utkast.

Med en dator på magen

Jag trodde att om jag laddade upp en bild till bloggen över datorn kunde jag lägga in den här i mobilen sen. Men det gick tydligen inte så jag får visa min överraskning imorgon istället. Anyway, nu har jag stått utomhus med en dator på magen och tagit bilars beställningar. Vi gör så när det är rusning ibland för att det ska gå snabbare. Nu börjar jag jobba snart igen så vi hörs imorgon! Ha en trevlig kväll

Can you really see through me now?


Här får ni en bild från dagens fotosession! Jag tycker att den är så härlig. Hennes hårfärg passade verkligen vårat hösttema.

Nu är det snart dags att börja gå mot jobbet. Eftersom S kommer och möter mig när jag slutar så cyklar jag inte. Tar ungefär tjugo minuter att gå så det är inte så farligt. Himlen är blå och solen lyser så det blir nog en mysig promenad! Jobbar som vanligt mellan 16.00 - 23.00. Jag har en liten överraskning till er som jag publicerar på min rast senare. Vi hörs då!

Don't be afraid to jump and fall


Jag och
Anna var precis ute på en impulsiv fotosession. Höstbilder blev det och jag är så nöjd med resultatet! Ska hoppa in i duschen nu men efter det får ni en eller två bilder på min vackra töst.

Bilden ovan togs också. Jag gillar att den är så målande. Höstens alla färger... finns det något finare?

I can still feel the taste of your skin


Igårkväll spelade jag och S kortspel i mitt rum. Tyvärr vann han och fick veta av hur dålig förlorare jag faktiskt är. Mitt rum är så fint nu förresten! Jag har sovit hos Anna de senaste månaderna. Men nu med min stora säng har vi fixat i mitt rum. Kärlek till min bokhylla tillexempel!

Theo är förresten tokig i S. Han har själv två hundar (världens sötaste!) och är van. Jag jobbar mycket den här veckan, sex dagar för att vara exakt. Har skrivit upp mig på extrapass. Det är höstlov denna vecka så många ville ha ledigt. Jag passade på att skriva upp mig på fler timmar när jag ändå inte hade några planer. Detta var som ni säkert förstår innan jag träffade S. Men det löste vi fint, han sover hos mig ikväll så han kommer och möter mig på jobbet när jag slutar. Imorgon är han ledig och jag jobbar först klockan 16.00. Så då hinner vi umgås!
Vilket är tur då han är beroendeframkallande.

His lips, his lips, I could kiss them all day if he let me


I lördags innan bion passade jag på att köpa två böcker. Elsas värld är Sofi Fahrmans's andra bok om Elsa. Jag gillade verkligen den första så är så glad att tvåan nu kommit ut. Sen köpte jag även en Nicholas Spark's bok på engelska. Äntligen få läsa på engelska igen! Sen har jag konstigt nog aldrig läst någon av hans böcker. Trots att de av hans böcker som blivit filmer har varit de bästa på marknaden. Som a walk to remember, Dear John, the last song och The Notebook tillexempel. Safe haven verkar riktigt bra efter att jag läst baksidan!

Förresten, I rymden finns inga känslor är en av de finaste filmer jag någonsin sett. Garanterat den bästa svenska film jag sett. Bill Skarsgård är klockren.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!