Hungry?


Blev lyxig frukost för mig och Sami idag! Mamma kom förbi en snabbis med nybakade munkar som vi fick smaska på. Hon ska även passa Theo ikväll när jag jobbar. Sami ska grilla med några kompisar och jag vill inte att min lilla prins ska behöva vara själv idag igen. Så är glad att mamma gick med på att ta hand om honom.

Det är ju valborg idag så gissar att vi får mycket att göra ikväll. Tur att vi är en extra som stänger. Annars vet jag inte om vi hade orkat. Var mycket redan igår.

Nu ska jag och Sami mysa lite, bloggen uppdateras nog först imorgon igen så ni vet. Ha en fin valborg!

Fredag med stängning


Här har ni dagens våriga outfit! Snart dags att cykla till jobbet. Sen har Sami bil ikväll och kommer och hämtar mig så det är skönt. Lite drygt att cykla på natten, men skönt nu när solen skiner.
Jobbar 16.00 - 01.00 vilket jag gör hela helgen. Så inga valborgsplaner för mig inte, men däremot dubbelt betalt första maj. Så jag ska inte gnälla!

Vi hörs imorgon igen fina läsare.

Topp - Topshop
Halsband - H&M (Rom)
Kjol - Monki
Pumps - Deutchmann

Wonderful things will happen


Här har ni en till bild på Anna som jag tog igår. Hon bar sin studentklänning när vi fotade.

Vad vacker Kate's klänning är förresten, och hon själv för den delen! De går just nu ut ur kyrkan och verkar riktigt lyckliga båda två. Det är något magiskt med bröllop.

Dream


Här har ni en del av det som låg i paketet från Ellos. En riktigt fin hink som jag funderar att ha blommor i. Visst är den vacker? Blev även riktigt fina garderiner till sovrummet. Ni ska få bild när Sami har hjälpt mig att få upp dem.

Nu ser jag på det kungliga bröllopet. Ebba von Sydow sitter och pratar hattar i svt. Tycker att det är riktigt intressant. Ser ni också?

Veckans blogg - Fuckingposers


Godmorgon bloggen! Ovan har ni veckans blogg.
Moa skriver en mysig blogg med mycket bilder. Hon lägger in shopping, bilder på sin söta hund och nu får vi även följa hennes graviditet. Har ni inte redan börjat läsa är det dags att göra det nu!

Nu ska jag ut med Theo och sen ska vi äta frukost. Later!

Fame


Jag och
Anna har precis sett klart filmen Fame, som kom förra året eller när det var. Helt okej, men antar ändå att orginalet är tio gånger bättre. Fy skam att man inte har sett den.

Vi gjorde god mat och lyxade tyvärr inte med vin som det kanske ser ut. Nej påskmust för oss, fast nu är musten slut och man får vänta till julen. Kanske borde komma en midsommarmust också? När de ändå har flera varianter som det är.

Hur som helst, sovdags för mig! Snart börjar stängningshelgen som alltid är tuff. Tur att jag har haft en riktigt bra dag här hemma då! Hunnit med mycket. Godnatt raringar.

Sunshine


Fotograferingen med Anna var mysig! Ovan har ni två av bilderna. Först fotade vi i skogen här i närheten, sen återvände vi hem för klädbyte och tog bilder på uteplatsen istället. Ni ska självklart få se fler!
Den första är min favorit av alla. Blev så glad när jag såg den i kameran redan. Min vackra tös!
Tycker dock att blogg.se misshandlar färgerna något. Märkte det redan på bilden på Theo. Anna har bilden som profilbild på facebook nu och där är färgerna rätt. Mycket klarare och starka. Men, men. Man kan inte få allt.

Nu ska jag öppna paketet från ellos! Har inte hunnit göra det ännu.

Träningspass


Jag borde ha förstått att när man handlar inredning över internet så är det ett stort paket som väntar på än. Ställde min lilla hello kitty tös bredvid för att ni verkligen skulle förstå. Den här släpade jag hem på bussen! Tillsammans med en full matkasse då jag passade på att köpa hem lite gott. Mest nyttigheter faktiskt, som yoghurt och tomat. Lyxade med smörgåsrån istället för godis, vuxenpoäng?

Nu håller Anna på att göra sig iordning och strax ska vi ut och fota! Hoppas att bilderna blir bra. Men de blir de nog. Oavsett kommer vi att ha roligt. Ni får självklart ett smakprov när vi kommer tillbaka. Och ikväll när Sami hjälpt mig med det som ligger i paketet får ni se även det. Härligt va?

Nytt beroende


Den här bilden tog jag på min pälsboll nyss och är endast redigerad i raw. Känns bra att använda det verktygen igen! Förstår inte varför jag väntat så länge. Måste även tipsa er fotointresserade där ute om moderskeppets filmer. De är grymma! Inte en massa termer och fotografer som pratar om invecklade saker. Utan de förklarar så att man faktiskt förstår och lär sig något. Birgitta har ännu fler så jag ska kolla med henne om jag kan låna några när jag är klar med mina!

Men nu ska jag göra mig iordning. Väntar på att Anna ska komma hem från jobbet så att jag kan låna hennes busskort. Då åker jag och hämtar ut mitt paket! Vad det innehåller får ni veta sen.

110428

Dagens humör: Toppen!
Dagens planer: Hämta ut paket, fotografera Anna
Dagens kändis:

Snygga Ashley Tisdale i en vardaglig men läcker outfit.

Dagens serie: Glee
Dagens låt: Jessie J - Do it like a dude
Dagens önskan: Att bilderna på Anna blir grymma
Dagens smink och hår: Mascara och håret i en hästsvans
Dagens väder: 14 grader och sooool

Vill du bli veckans blogg?


Då var det dags igen! Välj din egen eller någon vars blogg du gillar. Väljer en imorgon eller på fredag.

Nu ska jag cykla iväg till konsum för att köpa mat och sen vidare till jobbet. Ha en bra dag raringar!

Och jag har redan börjat


Igår kom mina skivor från moderskeppet och jag är så glad! Har redan börjat kika lite på Allt om raw.
Jag och Anna har funderat på att ha våran photoshoot redan imorgon. Första gången här i Vendelsö, får se vad vi kan hitta för roliga platser! Kanske blir fotograferingen i raw också.

Nu har Sami dragit till jobbet. Jag funderar på om jag ska orka göra lunch eller om jag ska köpa på vägen. Cyklar ändå förbi konsum. We'll see we'll see.

Fröken söt


En till bild på Ariana! Imorgon när jag är ledig tänkte jag maila bilderna till Jenna så hon själv får välja vilka hon vill att jag ska redigera.

Jag och Anna har pratat om en ny photoshoot. Antingen i studion eller utomhus, ska bli kul! Vi har alltid så roligt när vi fotograferar ihop. Den här gången vill jag ha mer planering innan, ett tema som när vi fotograferade
vampyrbilderna. Det är alltid roligast.

Never give up


Fotokärlek som alltid från weheartit.com

Godmorgon bloggen! Idag är man lite trött efter gårdagens stängning. Vi var ganska få som jobbade så hade mycket att göra. Får hoppas att vi är fler idag! Jobbar samma tid.

Ska nu ta ut vovven på promenad och sen blir det frukost. Vi hörs senare!

Tisdag med jobb


Här har ni dagens enkla outfit. Toppen är ny från Rom och klart sötare än vad bilden visar. Håret ska upp i en hästsvans också men när bilden togs var det fortfarande lite blött efter duschen.

Dagen började med soligt men nu har det blivit molnigt och imorgon ska det bli regn. Men resten av veckan skulle vara fin i alla fall! Jag är bara ledig på torsdag den här veckan så jag håller tummarna för den dagen.

Ni får ha en fin tisdag snyggingar!

Topp - Promod (Rom)
Byxor - Gina
Väska - H&M (Milano)
Skor - DinSko

Sista videoinlägget från Rom


Sista dagen i Rom, när jag och Sami satt och åt glass. Jag verkade mer intresserad av glassen än själva klippet. Men hur som helst, enjoy!

When in Rome


Här får ni fler bilder från Rom! Jag och Sami råkade gå fel första dagen och hamnade då i en riktigt mysig park. Så nästan tur att man läste kartan fel. Senare samma dag kom vi fram till Colosseum. Mäktig byggnad! Jag tog alldeles för dåligt med bilder, tråkigt nog. Ville uppleva platsen med egna ögon. Sådant man alltid ångrar efteråt.
Som ni ser var det väldigt mycket folk och kön in till Colosseum var på över en timme! Så vi nöjde oss med att kika in utifrån.

Nu har jag och Sami ätit frukost utomhus igen. Mackor, te och yoghurt. Mumma! Theo sover här intill mig och Sami ser på en film. Jag ska hoppa in i duschen! Kommer senare in med sista videoinlägget från Rom.

110426

Dagens humör: På bra humör!
Dagens planer: Ta det lugnt hemma och sen jobb 16.00 - 01.00
Dagens kändisar:

Mary-Kate (till vänster) och Ashley (till höger) i senaste numret av Vogue. Världens finaste tvillingar!

Dagens spel: Sims medeltiden
Dagens låt: Oskar Linnros - Genom eld
Dagens önskan: Att det fina vädret håller i sig
Dagens smink och hår: Foundation, ögonbrynsskugga, naturliga ögonskuggor, eyeliner och mascara. Håret i en hästsvans, som alltid på jobbet.
Dagens väder: 16 grader och sooool

Eat away my friend


Imorse började jag bokstavligt talat hoppa på Sami klockan nio för att han skulle vakna. Så att vi kunde äta frukost tillsammans! Blev premiär ute. Trodde jag skulle behöva jacka då vi mest satt i skugga men icke, hur skönt som helst i linne! Det bästa är att grannarna inte har insyn. Nio på morgonen en måndag är inte riktigt en dag man gärna delar med av sitt yttre. If you know what I mean.

Nu blir det sen middag. Imorgon har jag planerat att blogga massor för då börjar jag först klockan 16.00. Ja precis, stängningsveckan är här!

Mysigt med besök


Här är lite bilder från när pappa, Birgitta och Cornelia kom över för en fika igår. Tyvärr jobbade Anna så hon kunde inte vara med. Bilderna är tagna med Birgittas nya objektiv från Sigma som jag nämnde i ett annat inlägg igår. 70mm och 1/4 i bländartal. Jag blev kär! Bara att börja spara pengar. Om några månader borde det finnas begagnat och lite billigare.

Cornelia busade en massa med Theo, de hade himla roligt tillsammans! Theo sov hela eftermiddagen sen, totalt slutkörd. Nu ska jag och min prins ut på promenad i det fina vädret. Sen blir det att göra sig iordning för att dra till jobbet. Sami är ledig idag så han kör mig! Ska precis väcka honom.

6 dagar jobb


Godmorgon bloggen! Jag satte klockan på halv åtta för att ha extra tid på morgonen. Sover jag till nio och sen gör mig iordning för jobb känns det som att man inte gör något annat än jobbar när man börjar klockan 10 och slutar 19.

Jag har verkligen haft en jättefin helg! Ni ska få fler bilder från igår. Bilden ovan är när jag och Sami åt Tacos, så himla gott!

Den här veckan jobbar jag sex dagar, får hoppas tiden går fort. För nästa vecka jobbar jag bara tre dagar (min slappvecka), då ska jag passa på att boka in lite roliga saker. Ni andra är lediga idag antar jag så ni får ha en fin annandag påsk!

Bilder från igår


Här kommer några bilder från när vi var hos mamma igår! Den här häxan tar mamma fram varje påsk. Jag kommer ihåg en påsk för några år sedan då den hängde i köket. Jag blev så skrämd av den. Men det var inte det som var det komiska. Utan att jag utbrast förskräckt "Oj, Anna!" Jag trodde nämligen att det var hon och inte en docka. Men visst är de lika...?


Mamma tycker inte att Theo borde sova i sängen, så hon köpte en egen till honom. Dock föredrar han att ligga bredvid den. Fail.


Jag trodde att jag var för gammal för att få påskägg. Det tyckte inte mamma, så jag blev himla glad! Sami också.


Är det någon som vet varför tuppen är transvestit?

Nu ska jag sova! Är så sjukt trött. Imorgon jobbar jag 10.00 - 19.00. Jag uppdaterar bloggen innan jag drar iväg!

Nu får det fina vädret gärna hålla i sig


Vår uteplats har stått tom sedan vi flyttade in i januari. Det kändes onödigt att köpa en massa fint dit när vi ändå inte kunde sitta där. Men nu är våren verkligen här och man vill kunna hålla till utomhus! Så jag och Sami drog igår till Ica Maxi som hade en massa fint. Hade fått pengar av både farfar och mormor som jag la ihop och köpte bord och stolar för. Sen fick vi blomman av mamma. Vad nöjd jag är! Längtar tills Anna kommer hem från jobbet vid åtta så att hon kan se.

Nu har pappa, Birgitta och Cornelia precis åkt. De var över för fika. Jag fick testa Birgittas nya 70 mm objektiv som var underbart! Så kostade det 8000 kronor också. Att man inte har några tusenlappar liggandes alltså. Får nöja mig med att låna ibland. Några bilder får ni senare!

Lördag hos mamma


Titta! En outfit ;)

Dags att dra till mamma. Blir nog inget mer bloggande idag, men bilder ska tas! Så hörs vi imorgon igen.
Ha en fin påsk nu kära läsare.

Klänning - Gina
Halsband - H&M (Rom)
Skor - Catwalk

Påskafton


Jenna var också med på några av bilderna vi tog, den här gillade jag skarpt!

Jag och Sami ligger fortfarande kvar i sängen. Han med sin iPhone och jag med den bärbara datorn i knät. Mysigt! Men snart ska vi upp och äta frukost. Jag försöker övertala honom om att ta morgonrundan med Theo. Jag har ju faktiskt tagit den varje morgon i två veckors tid. (Sen kan vi strunta i att han har tagit varje kvällsrunda)

Vid två ska vi hem till mamma för påsklunch, så nu måste jag leta fram kameraladdaren till systemkameran! Efter att vi har varit hos mamma ska vi köpa utemöbler till altanen. Äntligen!!

Life is unexpected


Här är lite outfits jag burit i år. Har blivit dålig på att lägga upp outfits känner jag. Ska bättra mig! Kanske redan imorgon. Vilken är er favorit?

Helt sjukt hur fort tiden går. Trodde att klockan var runt tio så var den halv tolv. Galet. Så dags att sova! Imorgon hem till mamma för påsklunch. Sen åker jag och Sami hem till honom och sover då Anna ska ha tjejkväll här.
Vi hörs imorgon igen!

I know there's no life after you


En bild jag tog på de vackra träden i Rom!

Idag jobbar jag 11.00 - 20.00 precis som igår. Men sen har jag helgen ledig! Imorgon blir det att åka till mamma för påsklunch. Sen på söndag kommer troligtvist pappa, Birgitta och Cornelia hit för fika. Så mysig helg är vad jag har framför mig helt klart! Dags att leta efter batteriladdaren till min systemkamera så jag kan föreviga påsken.

Vi hörs nog ikväll kära läsare. Ha en fin långfredag.

Your love has always been enough for me


Det blev förstås en del shopping i Rom. Ovan har ni en topp jag föll för. Köptes i en liten mysig butik på shoppinggatan Via del corso. Kostade motsvarande 240 kronor, ett riktigt kap!

Idag är det molnigt, lär inte bli 20 grader som vi hade igår (!!). Men då jag ändå ska jobba hela dagen spelar det inte så stor roll. Bara helgen blir fin istället!

Nu ska jag få i mig lite frukost och ta ut Theo på en runda. Men kommer in med ett till inlägg innan jag börjar cykla mot jobbet.

Känner mig viktig


Det här häftet är tjockare än vad det ser ut. Något jag måste plöja igenom för att få bli handledare. Tänkte bara lägga upp det här inlägget för att få chansen att skriva att jag ska bli handledare på jobbet. Yaay Mary goes great.

Godiset är till små påskkärringar. Vi köpte extra mycket, så vi inte råkar äta upp allting själva istället.

GLAD PÅSK!

Att fota är kärlek


Mitt fotointresse går hela tiden upp och ner. På vintern vill jag nästan aldrig fotografera. Men så här när solen tittar fram igen och landskapet blir vackert då börjar det klia i fingrarna på nytt! Är så sugen på att utvecklas, var länge sedan jag gick någon fotokurs nu. Är mest självlärd. Men passade på att beställa lite från
Moderskeppet. De ska ju ha så mycket bra! Jag gick en kurs i att fotografera i raw för några år sedan. Tyckte att det var himla intressant! Men nu var det så länge sedan jag gjorde det så det kändes bra att få friska upp minnet. Sen beställde jag också "det bästa ur kamera & bild". Som hjälper än att få bättre porträtt och landskapsbilder. Nu längtar jag tills jag får dem! Lär vilja köpa en massa objektiv nu också. Detta är en dyr men underbar hobby.

Nu ska jag ut med Theo och sen blir det att röra sig mot jobbet! Hade så mycket tid över då jag vaknade tidigt så jag passade på att blogga en gång till.

Smile for me honey


Här får ni fler bilder på en tös som alltid vill ha saker i munnen!

Idag jobbar jag mellan 11.00 - 20.00. Det lär bli mycket, skärtorsdagen är tydligen en av dem dagar vi säljer som mest. Vilket borde betyda att tiden går fort, kul! Så länge inte många är sjuka och man bara blir stressad.
Fint väder har vi i alla fall, kommer bli skönt att cykla till jobbet. Vi hörs igen ikväll eller imorgon!

Andra videoklippet från Rom


Jag och Sami satte oss i en park efter en lång dag av shopping. Det var varmt och härligt, enjoy!

Fail


Se vad jag upptäckte när jag skulle gå på toaletten. Vad tusan gör VISA kortet i tvättmaskinen?!
Måste ha legat kvar i arbetsbyxorna. Crap crap.

Sen att det verkligen ligger pressat mot glaset är som ett direkt hån.

Spanska trappan


Här är några fler bilder från Rom! När vi besökte Spanska trappan. Sista bilderna är utsikten när man var högst uppe. Ganska svårslagen va? Hade inte varit fel att hålla till på balkongen som ni ser i bild ett (längst ner). Vilket jag tror var en restaurang, vi kollade aldrig in den närmare tyvärr.

Nu äter jag nybakade frallor som Sami köpte med hem efter jobbet. Får se vad vi hittar på nu. Tänkte ladda upp andra videoklippet från Rom så att ni kan få det ikväll. Härligt va?

Cornelia & Maria


Jag och Cornelia tog också lite foton igår. Även om hon tröttnade fort. Men när hon väl är med på noterna ger hon allt! Min lilla stjärna. Förhoppnignsvis kommer hon med familj hit på söndag för lite påskfika. De har ju inte sett lägenheten ännu.

Nu kom Sami precis hem från jobbet. Jag och Anna har suttit en timme i soffan med varsin dator och bra musik. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Ariana 1 år


Jag har haft en riktigt mysig eftermiddag med Jenna och Ariana. Först tog vi studiobilder och sedan en massa utomhus. Hon njöt allra mest i gungan. Se så glad!

De har precis gått hem och jag tänkte ta lite foton på Cornelia i studion innan pappa och Birgitta kommer hem. Får se om hon går med på det. Hon brukar tröttna efter ungefär fem minuter. Men några bilder kan man få! Vill passa på nu när man har tillgång till grymma fotoblixtar.

Ska äta middag här och sen börja röra mig hemåt där Theo väntar. Han är med Anna just nu men hon ska ut ikväll. Ska försöka komma ihåg att lägga upp andra videoklippet från Rom då.

Hos dig är jag underbar


Lite fler bilder från Rom! Här när vi åt pasta al pomodoro på fredagen. Servitören var riktigt trevlig och frågade om vi ville att han skulle ta en bild på oss. Vi har inte så jättemånga bilder på oss tillsammans från resan eftersom man inte ville gå fram och fråga någon med stora kameran. Rädd att de skulle springa iväg med den, haha!

Idag känner jag mig utvilad, så härligt. Kopplar av här hemma med Anna och Theo. Klockan ett rör jag mig mot Tumba för att hämta Cornelia. Mer om det står i inlägget nedan. Ni får lite bilder ikväll!

Water for Elephants


Den här filmen har jag och Sami precis sertt på bio. Var riktigt bra! Jag gillar både Reese och Robert väldigt mycket så när jag såg att de var med i samma film var jag tvungen att se den.

Imorgon är jag äntligen ledig, efter att ha öppnat fyra dagar på raken. Så vid två-tiden ska jag hämta Cornelia från dagis och sen tillsammans med Jenna och Ariana ska vi hem till pappa. Hans fru har nämligen en fotostudio som jag får låna. Jenna vill nämligen att jag ska ta ett års bilder på hennes dotter. Idag är hennes födelsedag! Helt sjukt att det redan gått ett år. Tiden går så fort. Ska bli roligt att umgås med tre härliga människor imorgon. Kanske hinner vi hänga lite på altanen också, det ska bli tokfint väder! 16 grader och sol.

Nu ska jag och Sami se ett avsnitt av vänner innan det är dags att sova. Godnatt raringar!

Finbesök från Finland


Igår hann jag inte med att blogga. För direkt när jag slutade jobba var det att skynda hem för att städa lägenheten. Som tur var hade Sami redan börjat, annars hade den aldrig hunnit bli fin. För snart knackade det på dörren och mamma och Harry kom in tätt följt av mormor och morfar. Som bor i Finland men är här den här helgen! De var nyfikna på lägenheten och hade med sig en massa gott till oss. Som choklad och finskt knäckebröd tex. Jag träffar bara mormor och morfar på somrarna egentligen så det var kul att de kunde komma över så här på våren.

Sen gick vi hem till mamma för att äta middag där. Bilderna ovan togs på promenaden dit. Theo fick en ny kompis!

Nu ska jag och Sami se på Vampire Diaries och sedan Glee. Skönt att chilla efter en riktigt stressad dag på jobbet. Vi får många gäster på helger, speciellt nu när solen skiner. Uteserveringen är proppfylld! Jag cyklar till jobbet nu och det var riktigt härligt på vägen hem. Våren är här på riktigt nu!

I want to go back


Lite fler foton från Rom! Den första var en av de första vi tog. Vi hade precis beställt upp pizza till hotellrummet. Så då blev det att fota några väldigt seriösa bilder. Den andra bilden togs dagen efter. På en underbar blomsteräng. Mitt i city. Tredje la jag upp för att jag älskade bilden. Helt enkelt.

Nu äter jag och älskling en massa godis och umgås med Anna. Men det är dags för städning! Finbesök imorgon. Mormor och morfar kommer över från Finland.

Första videoinlägget från Rom


Jag och Sami genom en park i Rom. Enjoy!

Rösta på min syster!


McDonalds har en egen musiktävling. Tre personer får spela in en låt som är skriven av ingen mindre än Andreas Carlsson. En kommer få tävla mot medarbetare från hela Europa. Vinnaren där får vara med i den stora tävlingen i Florida. Där man har chans att vinna 25 000 dollar. Inte helt fel? Om Anna vinner ska jag med till Florida! Så är det bara.

Just nu ligger hon trea på sidan. Den med flest röster kommer få spela in låten. Sen väljer juryn två till.
Så vad väntar ni på?
Rösta, rösta, rösta!

I would fly away with you


Vårt hotell i Rom låg lite på utsidan av stan. Men det var fortfarande gångavstånd till centrum. Vi följde bara floden som löper genom hela staden. Vilket var riktigt mysigt. Jag har fler foton från floden. På folk som paddlar kanot och hus som är bosatta i vattnet. Vi såg par som satt på broräcket och höll om varandra. Något jag aldrig hade vågat då man lika gärna kunde ha fallit ner i vattnet. En resa på säkert femton meter.

Idag är jag ledig och det tänker jag njuta av. För imorgon börjar öppningshelgen. Öppnar torsdag till söndag. Man brukar känna sig som en zombie på söndagen. Gäller att komma i säng i god tid. Idag tänkte jag redigera lite fler bilder från resan, ge er första videobloggen och spela sims medeltiden. Måste även städa sovrummet som ser allt annat än okej ut.

Hoppas ni har en trevlig onsdag!

Fontana di trevi


Ledsen att jag inte bloggade igår efter jobbet. Jag och Sami åkte och storhandlade och sen var jag för seg. Så vi kollade ett avsnitt Vampire Diaries istället och lite vänner. Men imorgon är jag ledig så då ska jag ägna bloggen mer kärlek!

Ovan är den plats i Rom som tilltalade mig mest. Fontana di trevi, en av turisternas favoriter. Vilket märktes, helvete vad mycket folk det var där i söndags! Som tur var gick vi dit redan i fredags och då var det lugnare. Så lättare att få fina bilder. I söndags när vi bara skulle gå förbi fontänen kom man knappt fram.

Vill tillbaka till vårat Rom!


Hej bloggen! Nu är jag tillbaka i Sverige. Känns riktigt tråkigt. Saknar värmen, att kunna gå runt på de mysiga gatorna med kameran i högsta hugg. Prata italienska och äta glass på ett romantiskt litet café. Jag och Sami har verkligen haft fyra underbara dagar. Nu har vi kommit hem till den gråa vardagen igen. Men vi har våra minnen! Och väldigt många bilder. Till er har jag även tre videobloggar. Hur bra?
Ni får en redan ikväll. Men nu måste jag ut med Theo och sen göra mig iordning.

Jobb står på schemat, 10.00 - 19.00. Vi hörs ikväll!

Rom 7e till 10e april

Hej bloggen! Blev lite bråttom imorse så jag hann inte blogga. Men nu är jag och älskling på väg till flygplatsen! Är så glad. Lovar er både bilder och videobloggar. Det står att vädret den här helgen är 23 grader och sol i Rom, så jag har packat sommarkläderna! Hoppas även på att hitta en massa fint där. Vi hörs på måndag! Puss puss

Systrarna Björklund


Åh vilken dag jag har haft! Har verkligen världens bästa systrar. Jag och Anna hämtade Cornelia från hennes dagis vid ett-tiden. Då åkte vi in till stan för att se filmen Hopp. Vilket var en riktigt mysig film. Tummen upp från oss alla tre. Var evigheter sedan jag träffade Cornelia senast. Tråkigt nog. Men snart ska hon nog sova över här, hoppas det inte dröjer allt för länge.

Kvällen ser lugn ut. Anna och jag sitter vid varsin dator. Jag funderar på att spela Sims medeltiden. Men först ska lite räkningar betalas. Egentligen borde man få ett glas vin serverat när man betalar räkningar. Eller en flaska.

Bio idag!


Idag ska jag och Anna på bio med vår lillasyster och se filmen ovan. Blir nog mysigt! Var ett tag sedan jag var på bio nu. Fint väder har vi ute också, så härligt. Ska sätta på mig något av det jag köpte i torsdags tänkte jag. Roligt när man har nya plagg att välja mellan.

Ska försöka vara flitig med kameran idag så ni kan få lite foton ikväll!

Anna och Theo


Vissa av er har säkert redan sett det här klippet på min systers
blogg. Hon och Theo busar och sen blir han alldeles till sig när han ser Kimy utanför fönstret. Gulligt!

Det var trevligt hemma hos mamma igår. Av mig och Anna fick hon två kaffekoppar från märket Mateus. Något ni borde kolla in om ni missat. De har så mycket fint! Mamma hade bakat underbart goda kanelbullar, några fick vi ta med hit. Så ni kan gissa vad jag tänker äta efter frukost.

Idag är sista stängningen för den här månaden. Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag på onsdag bara. För på torsdag drar jag och Sami till Rom. Åh vad jag längtar!

Grattis mamma!


Idag ska jag och Sami hem till mamma för att fira henne som fyller 45. Anna kommer dit senare, hon jobbar till tre. Själv börjar jag klockan fyra idag igen så vi byter av varandra. Typ.

Har inte så mycket mer att skriva om, ni får ha en fin söndag!

Jag vet att jag inte fungerar utan dig


Det blev ett till köp under torsdagens shoppingrunda. När jag insåg att Monki-nallarna bara kostade 100 kronor var jag tvungen att få med en hem! Tyckte den ovan var sötast. Som tydligen har namnet Mocki. Välkommen till familjen! Har en fin plats i soffan. Det tog ett tag för mig att övertala Theo att lämna honom ifred.

Jag och Sami har precis sett senaste avsnittet av Vampire Diaries. Han står nu och lagar mat och jag tänkte kolla lite bloggar innan det är dags att göra sig iordning. Jobbar återigen 16.00 - 01.00.
Ni får ha en fin lördag!

Gårdagen shopping


Här har ni gårdagens shopping! Den rosa koftan är tunn och i en jättehärlig färg. Den och båda klänningarna är från Gina. Sen andra koftan och toppen som är svart och genomskinlig kommer från Monki. Nu måste jag köpa en passande spetsbh eller bustier.

Dags för lite Sims medeltiden, later!

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!