Film och nagel

Ja då har man sett på 27 dresses. Himla söt film men efter tio minuter visste man vad som skulle hända. Men det göööör inget. Let's face it. FIlmen kommer aldrig få en Oscar. Men den lämnar en feel good känsla och man blir alldeles sådär nu ska jag också bli förbannat, galet kär i någon. Fast jag klarar mig med Theo också.

Jaja, Ronjas nagel gick av. "Jag har ingen tååå längre" Smart hon är va? Som min syster idag efter att hon hostade "jag satte vattnet i fel lunga" Efter att ha spenderat eftermiddagen med dessa töser känner man sig något dummare..

Nej nu ska vi snacka skit antar jag. Äta mer godis, känner mig hög på socker. Vi hörs igen imorgon babes.

Ciaaaaaao!

27 dresses

image1389
Efter körslagen (måste ju se, älskade Agnes är med) så ska jag,
Ronja och Anna se på 27 dresses. En perfekt lördagsfilm tror jag allt.

Vi hörs efter den, ciaaaao!

Blusen

image1388
Lindsay Lohan i det nu så fiiiina håret syntes på en shoppingtur. Byxorna hon kollar på är väll inte riktigt något för mig men fy vad hennes blus är söt!

Har precis spelat The urban jungle tillsammans med Anna och hennes vän Ronja. Jag vann! Haha de tyckte att det var fusk för att jag kunde modefrågorna klart bättre än vad de gjorde... Äsch då. Ronja är grym på reklamer. Visade olika produkter jag fått i goodiebags och hon visste hur allas reklamer gick till, roligt och otroligt.

Nu tänkte jag sätta mig ner och läsa lite bloggar, har blivit lite dåligt med det idag.

Tack

image1387
Det finns verkligen underbara människor. Detta smycke kommer jag att få av
Maria.
Varför? För att hon vill visa sin uppskattning, för att hon gillar min blogg.
Vad glad jag blir. Över att det finns människor som hon. Trodde inte att jag skulle kunna vara glad idag då min mobil blev snodd igår. Men hon fick mig på toppenhumör.

Så tack! Halsbandet är jättefint. Hon har gjort det själv.

Converse

image1386
Jag är riktigt sugen på ett par converse till sommaren. Vita eller röda som de ovan. Låga också, har aldrig varit särskilt förtjust i den höga modellen. Mamma och jag var och kikade på skorna här om dagen men i Haninge hade de inga fina tyvärr. Får leta vidare! För visst är de fina?

Det var en bra kväll ändå

image1377
Jo jag hade kul igår, trots stölden. (Läs inlägget nedan) Blev dock inga bilder från krogen eftersom jag då började bli trött, var arg, få ont i fötterna och vilja gå hem. Träffade dock Cissi som jag ska till Milano med i maj. Roooligt! Vi måste hitta på något någon dag baby? Ovan då. Jag och min syster åkte tillsammans till Gullmarsplan eftersom hon skulle på en artonårsfest. Kolla in hennes outfit, typ likadan som min haha! Fast att hon hade blått och jag rosa. (Ja min tubklänning är faktiskt rosa, typ melonfärgad. Inte röd som på bilden, fick många kommentarer om att man inte ska blanda rött med rosa och det gjoooorde jag faktiskt inte) ;)

image1378
Det här är töserna som hängde ihop hemma hos
Jenna! Tove träffade jag för två helger sedan (hon som hade likadan outfit som mig, haha!) De andra två töserna som jag dock lyckats glömma namnen på.. typiskt mig, var i alla fall hur trevliga som helst! Hon ni ser bredvid mig var så rolig "Jag berättade precis för Jenna att jag tycker att du är jäääättesnäll!" Sa hon till mig haha, aww du med!

image1379
Haha what's up med röra håååret?

image1380
Här har ni några trevliga göteborgare. Det sjuka är att jag pratade mycket med han till höger i svart, Axel och så killen i vitt som jag inte minns namnet på. Sen satte jag mig i soffan och plötsligt var de på varsin sida om mig. De sa "nu är det så här att vi gillar dig båda två men du måste välja en." Haha what? Vilket jävla lyxproblem. Hatar sånt där, säga neeeej till någon? Kan man inte bara få prata lite med alla. Jag valde Axel! Och vad som menas med valde skiter vi i ;) Nej jag har inte en ny kille på g. Ofta jag börjar dejta en kille som bor så många mil bort. Men det blev en trevlig kväll!

image1381
Sötnosarna Jenna och Tove!

image1382
Upp på stolarna people! Jag och min tös. Kortspel framme då vi återigen spelade cirkeln. Jag fick häxblandningen... (man måste hälla vid vissa kort och den som tar sista kortet måste dricka upp.) En blandning av vitt vin, öl, tomatjuice, och cider. Fyyyy faaan!

image1383
Rara töser och så blondies grabb! Haha fint smeknamn.

Tack för en bra kväll! Alla ni förutom de som tog min mobil.

Förlåt alla invandrare

Vaknade imorse och tänkte precis på min älskade lilla mobil.
Sen kom det tillbaka till mig. Skrev inte jag ett inlägg igår innan jag gick och la mig...?

Går in i bloggen och ja jävlar. Arg och full är inte en bra kombination. Nej jag är inte rasist.
Kommer ta bort det där inlägget. Så ni som inte hinner läsa det, min mobil försvann igår och det var två killar som snodde den. Att de hade utländsk bakgrund gör mig inte mer arg, jag skulle ha blivit lika arg om det var min hund Theo som hade ätit upp min mobil. Eller att två tjejer, övermogna tonåringar eller brats, ja whatever. Den som tar min mobil och Jennas + hennes kamera vill jag spotta på. Kanske inte Theo förresten, han skulle ju inte fatta värdet av teknikprylen. Men ni bordet förstå vad jag menar. Hoppas jag. Kan förstås inte vara helt hundra på att det var just dem men de andra som var där skulle aldrig göra det. Jag bara vet det. Sen drog de tidigare än alla andra...

Men skitsamma. Min mobil är borta och det är förbannat jobbigt. Har spärrat och polisanmält så ska hoppas på att jag får försäkringspengar. Mobilen borde i alla fall vara värd ca 3000 kronor nu då den var väldigt dyr när jag köpte den.

Så förlåt igen ni som blev upprörda över inlägget nedan.

Fredag med utgång

image1376Tyvärr blev det skugga på ansiktet och sen dog batteriet på kameran... Systemkameran. Digitalkamerans batterier laddar för kvällen sååå vi får nöja oss med denna.

Har nog inte berättat det men ska ut med
Jenna och tydligen ett helt gäng till! Skoj, skoj. Jag veeet jag har ju inga pengar. Men man lever bara en gång. Man är bara ung en gång. Det är fredag. Det finns så många ursäkter för att ta sig ut ändå, haha!

Tubklänning - Gina
Halsband - Ur&Penn
Väska - Lindex
Tights - Gina
Pumps - DinSko

Vi ses på stan!




















...

Dags att strunta i att låsa?

image1375
Haha hittade detta hos
nio till fem.

Sådant händer verkligen bara i USA.

Magiskt

image1374
Fotograf: Camilla Åkrans Från:
LundLund

Jag älskar sånna här bilder. Mystiska, färger går in i varandra och det finns ingen egentlig skärpa. De ser nästan handmålade ut. Det är magiskt.

Crazy Theo

image1372
image1373
Jag gick igenom mina outfitsbilder häromdagen och kolla vad jag upptäckte då! Hahaha Theo going crazy på fotot. Hade inte märkt det, klipper ju alltid bort det som är runtomkring när jag lägger upp i bloggen.

Vad ska ni hitta på idag då?

My loving MK

image1371
Jag älskar Mary-Kate. Hennes stil är så fantastisk. Varit min nr 1 stilikon sedan 2005.
Varför har flera undrat. För mig är det enkelt. Hennes stil är utöver det vanliga. Hon vågar prova på nya saker och testar saker ingen annan skulle våga. Dock tycker jag allt att hennes storhetstid var just 2005. Hon prövade mycket mer, testade alla möjliga olika färger. Var mer bohem över henne vilket är en stil jag inspireras mycket av. Nu är det svart och grått som gäller mestadels.

Det var även MK som gjorde mig förbannat svag för Ray Ban Wayfarers (som jag nu har ett par) och så Chanelväskan ovan, som jag en dag kommer att bära. I just will.
Har ställt frågan förut men gör det igen, vem är din stilikon?

Dagens låt: O.A.R - Wonderful Day

Förresten! Om ni uppdaterar sidan så får ni se en tillfällig header haha

Anna Björklund

image1370
Jag tog den här bilden igår på min
syster och blev riktigt nöjd! Hon är så vacker min tös.
Vi hade förresten en lite komisk dialog igår.
Anna; Ska du göra situps med mig?
Maria; Näää jag tar en bulle istället.
Beach 2008 here I come ;)

OBS: Nej headern går ännu inte att se så det behöver ni inte kommentera.

Ny design

Ja som ni ser har jag ny design. Vann den utav rara Emma. Är jättenöjd!
Nu har det blivit mycket designändringar på bloggen men denna tänker jag ha läääänge. Tills den blir fel.
Då den är somrig så blir det väll en ny till hösten. Men nu får ni vänja er vid en grön blogg!

Sovdags. Vi hörs igen imorgon sötnosar!

Visst gillar ni väll nya designen?

Update;
Hmmm när jag postade detta inlägg så kunde man längre inte se headern... får kolla upp det med Emma!

080327

image1360
Morgonen började med att dra upp musiken till max och dansa. Bästa sättet att vakna till liv haha.

image1361
Jag och mor drog till Haninge Centrum. Hon ville ha nya toppar och inte kunde hon välja själv. Nej jag fick leta fram ett tiotal toppar som jag trodde att skulle passa på henne. Sen prövade hon och föll för två. Medan hon provade (vilket tog tiiiid) kunde jag underhålla mig själv med kameran haha.

image1362
Jag och mamma gick för att hitta lite leksaker till Theo. Kolla vad vi såg då - han har ett eget märke! Tufft.

image1363
Sen blev det att kika på skor. Mamma prövade många men hittade inga hon gillade. Jag däremot föll för de rosa pumpsen för andra gången. Som jag denna gången fick! hihi. DinSko är butiken. Som ni ser bytte jag ut min blommiga secondhand väska till kamerabag. Orkade inte gå och hålla kameran i handen hela dagen.

image1364
Anna ringde och sa att hon var påväg. Så jag och mamma gick och köpte glassar undertiden. Namnam! Piggelinen för mig. Sen kom min söta syster för att joina shoppingrundan. Hon hade sovit över hos nya grabben med några vänner.

image1365
På Lindex köpte syster den gula toppen som ni aldrig fick se i shoppinginlägget (några inlägg ner). Jag testade den omtalade klänningen men gillade den inte. Efter vår shoppingrunda så drog vi ut och fotade lite galna bilder!

image1366
Jag med shoppingen och sen fick jag en liten tanke. Sa till Anna att hon skulle springa mot kameran. Haha ja när man väntar på mamma kan man göra många roliga saker.

image1367
Ja de sjuka bilderna fortsatte... Vi skrattade hysteriskt och sen kom polisen. Mognadsnivån var höööög.

image1368
Nu på kvällen har vi busat med Theo. Ovan är nya leksaken som han fick, vad glad han blev!

Nu ska jag se Juno igen, med
syster. Hon har inte sett den ännu.
Sen blir det att sova så vi hörs igen imorgon!

Video och Theo


Sååå nu kommer klippet! Dröjde lite eftersom jag och syster bastade. Skönt! Snackade en massa skit och sjöng oss hesa. Det är så det går till liksom.

image1359
Tydligen har Theo en liten fanclub haha! Någon (eller några?) tyckte att de skulle komma fler videoklipp med honom. Det kommer jag lovar! Dock inte just idag men här får ni en bild.

Nu ska jag och syster sätta i en lermask. Vi hörs senare då jag kommer in med dagens bilder!

Mars nyheter hos Cocoo

image1358
Cocoo har många nyheter nu. Älskar butiker som är duktiga med att uppdatera sina hemsidor!
Ovan ser ni mina fyra favoriter. Det fjärde med rosetten skulle jag även ha köpt - om det inte var för mitt köpstopp.

Hade tänkt att lägga upp ett videoinlägg men big surprise - Youtube segar. Får bli lite senare!

Mitt smink

image1357
Jag vet att fler av er vill ha mer tips i form av smink, hudvård och liknande.
Men kläder och skor är mer min grej. Men tänkte att jag kunde visa det smink jag använder till vardags.
Foundation tar jag bort ibland, som idag har jag det inte. Används bara när huden känns extra tråkig.

Men så här går det till när allt används:
Börjar med att lägga foundation från Nivea. Tycker att den är toppen då den inte torkar ut huden som vissa andra kan göra. När jag tycker att jag har fått ett jämt och fint resultat (tänk på att foundation endast ska jämna ut huden, inte göra dig brunare) så går jag över till concealer. Min är från wetnwild. Lägger på haka, under ögonen och under ögonbrynets kant. Detta för att ge en highlight i ansiktet.
Efter det är det dags för min puder, denna är till för att ge mer färg i ansiktet. Lägger på kinderna och sen även liiite på pannan. Knappt märkbart men det gör skillnad. Min kommer från L'oreal true match.
Sen är det dags för ögonskuggor. Använder två stycken från Dior. En ljusare brun som läggs över hela ögat och sen en lite mörkare som bara läggs på själva ögonlocket. Tredje är en mörkare från Isa Dora ID som läggs vid kanten och ut mot ögonbrynet i en oval form som följer ögonbrynet. (Jag är lite B på att förklara I know)
Sen är det bara mascaran kvar och jag är klar för dagen! Min kommer från L'oreal och heter Telescopic.

Yes min Dior spegel är förbannat smutsig haha!

Dagens låt: Norah Jones - Turn me on

Wieee shopping

image1354
Det blev som ni såg i inlägget nedan shopping på Gina. Mamma var förbannat snäll och betalade för allt! Hon vet att jag har det tufft med mycket utgifter i april och maj. Taaaack!
Blev tubklänningar i roliga färger för mig och
Anna. Jag valde en ljusröd och Anna blå. Ska användas utan BH-band. (Kolla så fin syster är i löshåret!)

image1355
Anna köpte även en gul topp från Lindex som ni kommer se i "min dag" inlägget. För mig blev det klänningen ovan från Gina. Kul med färg! Nu har gråa Maria varit duktig haha.

image1356
Sen dessa underbara skor från dinsko som jag kollade på redan när jag, Jennie och Emanuel var i stan. Nu är de miiiiina hihi!

har man lite pengar blir det att shoppa på gina. Vi hörs när jag%2

DSC00634.JPG
har man lite pengar blir det att shoppa på gina. Vi hörs när jag kommer hem

Torsdag

image1353
Haha något crazy pose men den bjuder jag på.
Ska precis ta ut Theo på en runda i det fina vädret och sen åker jag till Haninge centrum för att shoppa med mor och syster. Skoj! Även om jag inte får köpa en massa denna månad så är det roligt att titta, inspireras och längta.
Anna brukar även gilla när jag ger henne lite shoppingtips haha. Mamma med för den delen.

Nej nu måste jag uuut. Vi hörs när jag kommer hem sen. Ciao!

Topp - Lindex
Väska - Second Hand
Halsband - Glitter
Jeans - H&M
Armband - Cocoo









...

Önskeoutfit till Wayfarers

image1351
Idag är min önskeoutfit mindre flickig än vad de brukar vara.
Fick som många av er redan vet ett par wayfarers och jag matchar dem gärna på två sätt. Antingen som kontrast till en väldigt feminim outfit. Klänningar, tunikor, kjolar etc.

Eller så gör jag som ovan och kör stenhårt på det lite tuffare. Valde att visa med en budgetoutfit, allt kommer från H&M.

Godmorgon allesammans!

Juno

image1350
Åh vilken helt fantastiskt underbar film! Jag grät efter en halvtimme. Sen efter en timme och så i slutet.
Jag skrattade åt små söta saker och kommentarer. Älskade soundtracket.

Jag älskade Juno.

080326

image1341
Dagen började med att jag myste med Theo. Han var riktigt trött, inte konstigt då klockan var runt 7! Sen drog jag till Odenplan och mötte söta
Jenna! Våra munnar gick i ett, har ju inte setts på säkert en halv vecka! Haha

image1342
Drog till skolan men tyvärr fick vi inte tag på lösenord till datorerna. Så det blev att posa på trappan istället!

image1343
Även att tunnla tillbaka till stan. Haha hur söt fååår man vara?

image1344
Drog till centralstationen eftersom Jenna skulle skaffa biljett, dumbomen åker till Skövde. Inte stanna för länge bara!

image1345
När man åker till Skövde behövs det tidning, på pressbyrån finns det några... Det här var typ en femtedel av alla!
Samtidigt som jag fotograferade duvan två inlägg ner passade jag på att ta kortet till höger också.

image1346
När jag kom hem tog jag ut prinsen på en långrunda. Vad han älskar snön!

image1347
En egomoment om dagen brukar jag ha. Minst.

image1348
Sen kom syster. Jippey! Hade saknat. Men hon försvann nästan lika snabbt till några vänner. Fast sång hann vi ju med, som ni ser tre inlägg ner.

image1349
Jag avslutar med att visa hur fantastisk himlen såg ut denna kväll. Helt magisk.

Nu ska jag se klart på Grey's Anatomy. Sen blir det Juno. Kommer med ett inlägg om vad jag gillade filmen innan jag går och lägger mig!

Acne

image1340
Ebba bloggade om kavajen ovan från Acne. Vad ska jag säga? Jag är fast. Totalt. Det spelar ingen roll att jag redan har köpt en fin kavaj som var klart billigare. Jag måste ha denna.

Måste.

En duva

image1339
Kolla vilken läcker bild jag tog inne i stan idag! Stog och väntade på tåget och där går det ju så mycket duvor förbi. Hade lång slutartid eftersom jag ville ta kort på tågen och fick sedan syn på en ensam liten pippifågel. Blev lite coolt, eller vad säger ni?

Fy vad bloggen har bråkat idag, klart mer än vanligt. Men tack alla rara för kommentarerna i inlägget nedan! Ni är helt fantastiska. Verkligen.

Överraskningen


Gissa om jag är nervös nu med tanke på att jag fick så många taskiga kommentarer sist.

Tänk bara på att min syster går musik, hon är utbildad att sjunga. Hon är grym.
Jag är bara en vanlig tjej som tycker att det är roligt med sång. Försöker inte bevisa någonting med detta.

Tyckte bara att det var roligt.

Jag och min syster Anna sjunger Kelly Clarkson - Because of you

Romantik

image1338
Bild från style.com
Vi kör en till höstfavorit. Från Valentino denna gång som verkligen visar romantiken.
Är förresten helt förälskad i knuten (eller hästsvansen) där man har mittbenan. Förbannat snyggt om man har ansikte för det. Som den vackra modellen ovan.

Är fortfarande galen i rosetter och kan gärna tänka mig stora på klänningar som ovan.

Jag och syster har förresten ordnat en överraskning till er. Kika in här runt fyra!

Videoupdate


Ja här kommer en till, I'm still on o roll! Haha aww Theo så söt, gäspar precis när jag filmar honom.
Sa att jag skulle på långpromenad med pojken, sagt och gjort. Nedan är en av bilderna jag tog. Fler kommer ikväll!

image1337

Hey Hil

image1336
Enkelt. Det kommer vara mitt ledmotiv i sommar. En topp och shorts. Söt klänning och ett skärp i midjan.
Inga konstigheter utan svalt, fräscht och fantastiskt snyggt. Som Hilary Duff har lyckats med ovan.

Är redan påväg hem. Receptionen öppnade inte förän om flera timmar så jag och
Jenna tar det där i nästa vecka istället. Fick veta att vi har tenta först om två veckor också, wiee kan ta lite längre ledigt från studierna! Känns skönt då jag är måttligt skoltrött just nu. Har fotats en hel del idag, så lita på att ni får ett "min dag" inlägg även ikväll!
Vad gör ni idag?

Kate Moss för franska Vogue

image1335
Hittade dessa bilder på Kate Moss men måste säga att jag är ganska besviken. Det var ca 4 till och de var verkligen hemska. Såg ut som att hon försökte se sexig ut men looken var bara äcklig. Dock gillar jag de två bilderna ovanför. Söt är hon i lugg!

Sitter på bussen nu påväg till skolan. Hoppas att det inte tar allt för lång tid den tråkiga uppgiften som vi ska göra. Vi hörs på hemvägen!

Onsdag

image1334
Värdelös kvalité på bilden men så här innan klockan sju så får det duga.
Idag står plugg på schemat. Ska möta Jenna på Odenplan vid kvart i nio. Sen blir det hem och fortsätta pluggandet fast till tentan. Klaaart att jag kommer hinna blogga lite emellan också hihi.

Vi ses på stan!

Topp - JC
Magtröja - Second Hand
Halsband - Ur & Penn
Latex - American Apparel


Dagens låt - Will you remember me (Lori's song Kyle XY)











...

080325

image1329
Jag träffade
Jennie och Emanuel (ja sååå hette han. Visste jag väll) vid 12 tiden. Vi tittade runt lite på stan men hittade inte riktigt något. Jag tittade inte så noga eftersom jag måste spara mina pengar. Pratades en hel del i alla fall! Mysiga människor det där. Blev onyttig lunch också, kebabtallrik för mig och Jennie. E körde på kyckling med ris. Vi drack fanta alla tre, duktiga, coca cola som är så ute ;)

image1330
Kolla vad läcker bilden till vänster blev på Jennie! Vi hade lite roligt medans Emanuel var på toaletten haha! Man kan ha mycket skoj med en kamera, eller två som i det här fallet.

image1331
Jennie köpte två toppar, en från topshop och en från Divided by H&M. Ovan var vi och kikade på herrskor på NK. Se så förbannat söt tösen är ovan! Hihi

image1332
Jag hittade ju min jacka och i provhytten drogs kameran upp, dock först efter att jag bytt om igen haha! Smart jävel.

image1333
Sedan drog man hemmåt och där bjöds det på våfflor. Goooott! Självklart hade jag datorn nära till hands.

Se där, en toppendag helt enkelt. Nu ska jag sova, imorgon upp tidigt för att plugga med Jenna. Vi hörs då.
Ciaaaao!

Vloggdags


Då kör vi igen! :)

Vad gör ni ikväll?

Veckans blogg - Miss Jeni

image1328
Ja det är klart att
Jennie blir veckans blogg!

Inte bara för att hon har en fantastisk personlighet och är otroligt söt. Utan även för att hon tar fantastiska bilder. Läser hennes blogg varje dag, varje inlägg. Finner det väldigt intressant att följa allt som händer i hennes vardag och med både bra text och vackra bilder så blir det riktigt roligt!

Har en videoupdate på väg till er, youtube segar bara. Får ni inte missa! hihi

Nya jackan

image1327
Oj så det har kommenterats flitigt undertiden jag var i stan! 101 nya hade jag att godkänna, roligt värre! Men tog sin lilla tid, har knappt hunnit läsa någon blogg idag så ligger efter!

Satt även och tittade igenom bilderna som togs idag, kommer på "Min dag" inlägget innan jag går och lägger mig. Ska åka och träffa Jennie igen redan i april då hon fyller år! Himla skoj då jag tycker att vi gick himla bra ihop.

Jackan ovan då, som jag inte kunde stå emot trots att jag borde spara pengar.
Från Divided by H&M och gick på ca 300 kronor.

Mango

image1326
Kolla vilken läcker klänning! Det är Penelope Cruz som är frontfigur för Mango denna vår.

Sitter på tåget på väg hem nu. Har haft en jättetrevlig dag tillsammans med Jennie och hennes pojkvän, som jag nu lyckats glömma namnet på haha. Blev lite shopping som ni såg i inlägget nedan och vi har även ätit kebabtallrik, ruskigt gott när man är hungrig. Nu känns det lite jobbigt att jag glömde vattenflaskan hemma. Är törstig men kommer inte ha tillgång till vatten förän om 40 min. Fyy vill hem nu!
Vi ses då igen, ciaaao!

står i provrummet och prövas jacka. Blir ett köp! Ni får bättre%

DSC00633.JPG
står i provrummet och prövas jacka. Blir ett köp! Ni får bättre bild när jag kommer hem

Mina skor

image1324
Har ni sett hur mycket mina skor från forever 21 har cirkulerat runt på bloggar? Fy vad skönt att de är köpta från USA, de är ju så fina att de säkert skulle ha suttit på var och varannan person annars. Men nu känner jag mig unik och speciell med dem! Ska shoppa mer från utlandet känner jag. Hihi lilla Theo lyckades som vanligt komma med på bild.

Sitter nu på tåget på väg in till stan. Tar ca 30 min så skönt att kunna blogga undertiden! Vi hörs på hemresan. Ciaao!

Tisdag

image1323

Idag är en toppendag! Dels är jag ledig. Men ska även träffa världens bästa
Jennie och hennes pojkvän inne i stan idag. Wiiee! Blir att gå i stan och ta en fika. Sen ska jag även till NK och shoppa lite. Har fortfarande 600 kronor där i presentkort och eftersom jag kommer behöva spara så gott som alla pengar denna månad så känns det skönt att få shoppa något i alla fall!

Idag bär jag lila nagellack från Depend nailpolish nr 115 och överlack från Wetnwild

Klänning - MQ
Halsband - I.Me.My
Armband - Cocoo och Angela Gotborn
Klocka - Tritoni
Strumpbyxor - H&M


Dagens låt - Kylie Minogue - Wow





...

080324

image1318
Dagen började med min nya vana - dra fram laptopen i sängen. Lyssnade på lite bra musik och kikade efter vad som hade hänt i bloggvärlden de senaste timmarna. Theo låg och myste i sängen undertiden.

Image and video hosting by TinyPic
Hade tänkt gå i mjukisbyxor hela dagen men eftersom vi skulle på påsklunch så blev det att klä upp sig litegranna. Smink orkade jag dock inte med. Här är vi hos mammas sambos föräldrar.

Image and video hosting by TinyPic
Theo tycker att det alltid är lika roligt att busa med sin egen spegelbild haha!
Harrys mamma läser min blogg (hej hej!) och hon var nyfiken på hur jag tog mina outfitsbilder. Jag förklarade att det var med tidsupplösning och sen demonstrerade jag också, hehe inte riiiktigt så jag brukar stå vaaa?

image1320
Sen blev det påsklunch! Sista dagen som borden var så här smyckade. Nu är påsken snart över, ganska skönt faktiskt.

Image and video hosting by TinyPic
Det var snökaos ute och dator + påskägg lockade mer. Så mamma var snäll och tog ut Theo på hans dagsrunda haha! Vardagslyx. (När solen skiner är det istället vardagslyx att få gå ut med honom istället!)

image1321
Men på vägen hem så var det jag som gick med pojken. Han älskar verkligen snön! Så himla gulligt att se på när han skuttar runt.

image1322
När jag kom in åt jag upp våra vindruvor, gott! Sen har jag sett på parlamentet, älska Björn! Nya killen var rolig han med när han väl kom igång, men ingen kan slå våran Björn. Ska se honom live 10e april. Längtar!
Men nu ska jag sova! Vi hörs imorgon, ciaaaao!

Duellen - Lauren vs Haylie

image1317
Dags för en ny duell! Det märks att Lauren är allas nya sweetheart. Hon krossade Portman i förra duellen, 29 röster mot 5.
Den här gången blir det den äldre Duffen som hon möter då den yngre redan har åkt ut.
Så vem blir det? White Conrad or Black Duff?

Inne och utelista nr 2

INNE

  • Färgade bikinis
  • Herrklockor på tjejer
  • Träna
  • Mobilt bredband = blogga överallt
  • Tonårsmorsor
  • Klaga på väder

UTE

  • Snö (så ute att det tåls att upprepas)
  • Att dissa blondinbella
  • Coca Cola
Vilka håller ni med om och vilka tycker ni annorlunda? Berätta!

Videobloggen


Kolla vad duktig jag har blivit på att videoblogga flitigt!

image1316
Passar på att visa hur det ser utomhus just nu. Man kan knappt tro det, men för en vecka sedan så grillade vi. Galenskap.

Det sorgliga fallet av Britney Spears

image1315
Jag har varit ganska hård mot Brittan. Det har vi nog alla. Men fy fan alltså, det kan inte kännas så bra. Hennes liv måste helt ha tappat kurs och är på väg in i en bergsvägg. För vem hade trott när man såg bilden till vänster för första gången att hon skulle raka av sig håret och klä sig som ett slödder bara några år senare? Tänk om det hade hållit mellan henne och Justin. Tänk om det istället var dem som hade två barn, borde inte hennes liv ha varit mycket bättre då? För det var väll när de gjorde slut som det började gå utför...

Är det någon som tror att hon någonsin kommer återhämta sig?

Readhead

image1314
Lindsay byter ofta hårfärg. Men nu har hon färgat tillbaka till sin egna rödbruna färg. Bra tycker jag då den är snyggast! Förstår inte varför folk med så fina unika hårfärger väljer att byta till en vanlig tråkig. Om inte jag hade råttfärgat hår i vanliga fall hade jag gärna sluppit färga! Man sparar ju på kvalitén då.

Nu ska vi snart åka hem. Vi hörs då!

Ett klick för skogen

image1313
Den här idén är så klockren och borde användas av fler hjälporganisationer.
Man får klicka en gång per dag och sparar på så sätt skog. Det är helt gratis eftersom de har sponsorer som betalar för klicken. Bra va?
För att hjälpa vår gammelskog klicka här.

Nu är jag hos Harrys föräldrar. Har videobloggat och fotat en del för mitt "min dag" inlägg som kommer innan jag går och lägger mig idag. Vad gör ni idag?

Hög midja

image1312
I sommar vill jag klä mig som ovan. Till vänster när jag är på stranden eller tar en runda med hunden, till höger när jag är på shoppingrundan eller gör någonting viktigt.

Det är kvinnligt, skönt att bära och jäkligt snyggt! Den högra kjolen kan man matcha med en vit skjorta för att få yrkeslooken eller med ett linne för att få det lite ledigare.
Vilket plagg kommer du satsa på i vår?

Morgonstund

image1311
Fotograf: Calle Stoltz Bild från:
LundLund

Det finns inget bättre sätt att börja sin morgon på än att gå in och titta på de vackra bilderna hos LundLund. Ovan gillar jag hur hon ligger, helt utlämnad åt fotografen. Klänningen dessutom är helt fantastiskt. Passar så här på annandag påsk.

Förresten är jag med på aktiva listan idag, hjälper tydligen att gnälla lite haha!
Dagens låt - Amy Diamond - Thank you

Shoes love

image1310
Dessa söta skor bar Leighton Meester på Paley Festival och fångade mitt intresse.
Någon som vet vilket märke det är? Och som vill skicka dem för de lär ju inte vara gratis... men sjukt söta!

Nu ska jag sova, är tröööt. Vi hörs igen imorgon sötnosar.
Tack för era rara ord i inlägget nedan, vad skulle jag göra utan er?

Den aktiva listan

Vet ni vad? Jag tror att jag har blivit portad.
Har ingen aning om varför. Det konstiga är att för en månad sedan var jag högst upp eller nära toppen nästan hela tiden. Sen bytte jag domän för ett tag, kom tillbaka för.. vad kan det ha varit, tre veckor sedan?

Jag har inte varit med på listan sedan dess. Trots att jag skriver fler inlägg per dag nu och får ungefär lika många kommentarer. Kikar på listan och ser att jag faktiskt borde finnas med. Men är inte. Aldrig. Tycker att det är jättetråkigt eftersom statistiken på bloggen har rasat en del. Har förstås er fantasiska människor som besöker min blogg ändå. Men jag saknar de andra också.

Ska man behöva byta blogg här på blogg.se för att kunna vara med igen? VIll inte. Jag är fäst vid fashionstars.blogg.se

Finns det inget annat sätt?

Har förresten bastat i nya bastun idag. Myyyyys.

Update; För er som inte vet. För att komma med på listan ska man ha flest inlägg och kommentarer den senaste tiden. Därför som många spammar sina bloggar med inlägg tillexempel. Jag vill vara med för att jag förtjänar det, och det tycker jag faktiskt att jag gör!

Update 2; Klart att man inte ska bli alldeles för fäst vid den där listan. Men samtidigt, frågan är Varför. Hur kommer det sig att jag aldrig är med? Vad har jag gjort?

Mandy Moore

image1309
Detta är Mandy Moore. För mig är hon världens vackraste kvinna. Även världens bästa sångerska och skådespelerska och skulle lätt vara en klockren modell så fotogenisk som hon är.

Konstigt då att jag knappt har skrivit om henne alls.
Här står det lite men annars har det ekat "Mandy tomt".
Därför tillägnar jag henne ett helt inlägg nu.

Jag har sedan hon blev känd 1999 tyckt att hon var världens vackraste kvinna. Men det var för bara några år sedan när jag såg fimen "A walk to remember" som jag blev helt förälskad. Har ni inte sett den måste ni. Jag grät de nio första gångerna. Yes, har sett den en del.

Hon blev känd som sångerska och har en otroligt unik och vacker röst.
Hon är helt enkelt fantastisk.

Har ni någon skådis/sångerska/whatever som ni gillar extra mycket, och då inte för deras stil?

Dior kiss

image1308
Igår på påskmiddagen kom Camilla fram till mig, min farbrors sambo.
Hon undrade om jag skrev om skönhetsprodukter också och tipsade om läppglans från Dior.
Dior kiss heter det och ska tydligen hålla väldigt bra. Fick lukta på det också, me like! Riktigt gott verkligen.
Jag köper ju mina ögonskuggor från Dior så läppglans kan nog fungera det också.
Vad använder ni för läppglans?

Ta sommarmode in i hösten

image1307
Chloé visar på att mycket av det vi kan bära i vår och sommar fungerar även utmärkt i höst.
Gubbkavajen är en personlig favorit och jag har redan
införskaffat en, dock i en kortare modell då det är vad jag föredrar. Tyvärr lite för kall fortfarande.
Sen älskar jag bluskragar på klänningar och toppar. Mönstrat har jag tjatat om tidigare, speciellt blommor då. På tights fungerar det precis lika bra och som ni ser ovan blir det inte för mycket att köra på både och.
Jag längtar tills snön och kylan är borta och vi kan klä oss som ovan!

Till maxi vi går


Ny vlogg! Och självklart fanns det coco pops på maxi till min stora lycka.

Har ny header! (uppdatera sidan om ni inte ser den) Vad tycks?

Veckans

image1306
Inte riktigt lika många som förra veckan, men vilken är din favorit?

Firefox eller Explorer?

Ni som fortfarande kör på Explorer är dumma.

Enda anledningen till att Internet Explorer används utav så många beror på att det finns med i de flesta datorer när man köper dem. Så borde det inte vara när Firefox är tio gånger bättre.
Går att laddas ner lagligt och gratis på download.com

Så vad är skillanden?
Firefox går i regel snabbare.
Många har klagat på att bloggar ser konstiga ut när de har ändrat design eller bytt domän - de har alltid fungerat för mig.
Bloggen knasade mer när jag hade explorer, går mycket bättre efter att jag bytte till firefox för några månader sedan.

Om inte de tre anledningarna räcker så är ju räven mycket sötare än det stora Eet. Haha!

Vad använder du för webbläsare?

En Önskeoutfit

image1305
Jag tycker att vi fortsätter på sommartemat. Så här skulle jag gärna se ut idag om snön var borta och det var liiite varmare utomhus.
Allt kommer från
netaporter.

Nu borde jag äta frukost men har bråkat lite med mamma över att de alltid köper tramsigheter, var är mitt mjuka bröd? Coco Pops? Det är inte lätt att vara mig alltså, haha!

Ashley goes sommar

image1304
Visst får man sommarkänslor när man ser Ashley Tisdale till höger? Klänningen är verkligen helt fantastisk. Ibland är det finast när de inte har någon form utan bara hänger ner, det ger en avslappnad känsla.

Sen sandalerna har jag börjat falla för! Var inte redo för dem förra sommaren men det är jag definitivt nu. Så länge de är låga som Tisdales och inte går upp mot knäna.

Dagens låt - McFly - Sorry's not good enough














..

080322

Ja ni gillade ju min "vad har jag gjort idag" kategori så vi kör på! Så här har min dag sett ut idag i korthet.

image1299
Haha Maria i glasögon och osminkad. MY GOD! Osminkad okej, men att ni skulle se mig i glajjorna trodde jag aldrig. Men med tanke på hur liten bilden är så är det nog ingen fara. Pjuh! Tandborste i munnen också, lovely.
Bilden till höger när jag gör mig iordning, man kan ju inte se ut som stryk när det är dags att träffa släkten igen.

image1300
Innan påskmiddagen så varvade jag bloggning med att skriva på romanen. Trevligt värre! Theo slickade på min fot undertiden, haha! Fy fan vad den ser ut på bilden förresten. Jag lovar jag har inte missbildade fossingar.

image1301
Bilden ovan fotade jag diskret på tåget, man vill ju inte att folk ska tro att man är självgod? Haha! Vilket min släkt tycker att alla som fotograferar dagens outfit är, äsch det bjuder vi på inte sant?
Var på väg till Älvsjö ovan för att bli upphämtad av familjen.

image1302
Det var himla trevligt att träffa släkten igen! Och fy vad jag åt mat. Trodde att förrätten (ägg, skinka, sill och potatis) var det vi skulle äta men nej nej. Sen blev det ris med kyckling. Sjukt gott så trots att magen var full så åt jag en stor portion till. Sen blev det att sitta still länge för att vara redo för efterrätt. Påskar och jular är galna.

image1303
Nu ska jag göra det som min älskade prins redan har satt igång med, nämligen soooova!
Vi hörs igen imorgon. Sov gott!

Glad Påsk



Fyy vad YouTube segar.
Så irriterande, först ska den laddas upp i evigheter. Sen när det är klart blir man skitglad, men så måste man vänta lika länge på att det ska stå LIVE och att det går och kolla... suck suck för YT.
Jag brukar prata fort i vanliga fall men nu är det ordentligt speedat. Hoppsa ni är redo!
Och som jag säger i klippet... Glad Påsk!

Men åååh det här blir ju aldrig klart!! Får väll vänta med att lägga upp. FINALLY!
Vad gör ni ikväll?

Utmanad

Blev utmanad av Johanna att göra en lista. Jag kan förresten inte kommentera din blogg, så att du vet!

För fem år sedan var jag 14 och bodde i Tumba. Riktig handbollsnörd och trodde att jag skulle bli proffs. Ja vi såg ju hur det gick.. Tror även att det var då jag hade mitt första seriösa förhållande som var med Henric. Eller var jag 15 då? Fy vad tiden går snabbt.

För tio år sedan var jag 9 och känd som klassens pajas. Skulle skoja hela tiden och kände aldrig att jag hade en riktig kompis. Ni vet, alla känner apan men apan känner ingen.

För femton år sedan var jag 4 och var gårdens kaxigaste unge. Skulle styra och ställa över alla, men visade sig också att jag var samtlga killars första kärlek haha! (med samtliga menar jag de som bodde på min gata. vi var ett gäng som umgicks enda fram till de första skolåren)

För tjugo år sedan låg jag i mammas mage och skulle visa sig vara det bästa impulsbeslutet mina föräldrar någonsin gjort ;)

Utmanar alla! Sitter i bilen på väg hem nu, vi ses där. Ciaaaao

Hej på er! Sitter i bilen nu. Kan inte dra upp datorn nu min famil

DSC00631.JPG
Hej på er! Sitter i bilen nu. Kan inte dra upp datorn nu min familj vill att jag ska vara social haha. Får bli på hemvägen. Glad påsk alla!

Lördag

image1297
Yes idag är löshåret på och jag känner mig riktigt somrig med min klädsel. Det är fortfarande snö ute men solen skiner i alla fall, alltid nått.

Ska till farfare för påsklunch. Kommer blogga både i bilen dit och hem då det är en bra bit att åka. Skönt va? Haha!
Vi hörs mina änglar

Blus - Topshop
Skärp, kjol - Second Hand
Blomma - H&M
Armband (döljs av blomman) - Glitter
Tights - H&M

Min kamera och jag

image1296
Många undrar vad det är för kamera som jag fotograferar med.
En digital systemkamera från fujifilm, 10,7 megapixlar och en zoom till 300 mm.
Visst låter det bra? Och klart att jag kan få bättre fotografier med den än med min vanliga digitala kamera som jag tar med mig på fest.

Men. Ni får inte glömma en sak. Det är fotografen som gör kameran, inte tvärtom. Man kan inte säga att en person tar bra bilder för att den har en speciell kamera.

Det handlar om fingerkänslighet, fånga bilden, ställa in rätt ljus och skärpa. Ska det vara lång eller kort slutartid?
Med en systemkamera kommer det otroligt många nya funktioner som man måste lära sig att behärska. Så nästa gång ni ser en bloggerska eller annan person ta en bra bild. Beröm dem, inte kameran.

Ciaaaaao!

Duellen - Lauren vs Nathalie

image1295
Ganska jämt när Nathalie mötte Heidi, men Portman vann med 15 mot 10.

Den här gången blir det nya stjärnskottet Lauren som får tävla i duellen. Blev två sommarinspirerande outfits. Så vem blir det? Blonda Conrad eller brunetten Portman?

Sommarskor

image1294
Jag är en högklacksmänniska. Med 164 cm över marken vill man komma över varje chans att få växa.
Men enkla tygskor som de ovan från H&M är jag också ute efter. Riktigt snyggt till tights eller jeans. Ja det fungerar tll allt! Gubb-byxor likaså. Lätt stylat och man får inte ont i fötterna av att gå i dem.

De perfekta skorna?

Vad tycker jag? Vad tycker ni?

Oj vilket tryck. I kommentarer, på mail. Ni vill veta vad jag tycker om andra bloggerskor. Kända helst. Jag läser mellan raderna att ni vill att jag ska skriva skit så att man rör om i grytan lite. Det tänker jag inte, jag tänker vara ärlig.
Så vad tycker jag om de stora bloggarna?
Let's find out...

Blondinbella
Detta trodde jag aldrig att jag skulle säga. Men jag gillar hennes blogg. När jag började läsa den såg jag inget annat än en blond provocerande fjortis. Jag trodde att enda anledningen till att folk läste hennes blogg var för att de älskade att hata henne. Jag hade fel. Bella är ingen fjortis, långt ifrån. Hon verkar vara riktigt smart och som stureplan har skrivit, grym på att göra pr för sig själv (gratisreklam). Det är mycket vi tycker olika om, hon har vassare åsikter om man kan uttrycka det så. Skapar kaos, vilket jag aldrig skulle kunna göra då jag är ganska ordinary. *Nåja*

Kenza
Jag trodde för bara några dagar sedan att hon var en falsk jävel. Men det var jag som hade missuppfattat hela grejen. Hon är fortfarande samma varma människa som jag träffade i januari och vars blogg jag följt länge. Men jag måste säga att hennes blogg har blivit tråkigare. Det känns inte som att hon lägger ner samma själ i sina inlägg som hon gjorde förr. Kanske har hon en liten svacka, kanske finns det andra saker som hon finner intressantare just nu. Någonting är det i alla fall.

Stina-Lee
Tycker hon är den enda av de stora bloggerskorna som har lyckats vara samma person från start. Hon kör på sin grej, man väljer själv om man gillar det eller inte. Känns ärlig, rar och förbannat snäll. Sen har hon ett väldigt unikt utseende, otroligt vackert. Hon kan också ha lite egna åsikter vilket skapar debatt, men samtidigt gör det allting så mycket intressantare. Som hon själv har sagt, en person som vänder kappan efter vinden blir ganska snabbt ointressant.

Kissie
Okej kom igen? Detta känns som en tjej som bara är ute efter att bli en stooor bloggerska. Som att hon kommer med åsikter för att hon vet att det kommer ge kommentarer istället för att hon verkligen tycker så. Men vad vet jag?

Ja det är väll blogg.se's största. Sen har vi ju folk på stureplan och tjejsajten också. Men det tar vi en annan gång.

Vatten och Theo

image1292
Flera har kommenterat att jag har ett fräscht utseende (tack!) och undrar vad jag har för knep.
Sanningen? Vatten. Många liter vatten varje dag. Resulterar i att man kissar heeela tiden men även att huden har blivit tio gånger bättre. Jag har nämligen torr hy vilket har lätt till många problem genom åren speciellt när det är kallt ute. Testat miljontals vitaminer och salvor men inget har fungerat mer än för stunden. Tills jag bytte från äppeljuice till vatten. Vilken skillnad! Så det är mitt tips till er.

image1293
Sen måste jag visa den här bilden på Theo. Fy satan vad söt man kan vara!! Jag är så stolt över min lilla älskling. Trodde att man skulle tycka att han var som sötast som valp, men han blir ju bara finare, vackrare och sötare för varje månad som går.

Systers design och Elin Kling

image1291
Min syster ville ha en peronligare design och det är klart att man ställer upp! Ovan ser ni resultatet.
Klicka här för att komma till hennes blogg.

Jag hade förresten världens konstigaste dröm inatt! Elin Kling var kär i mig och försökte få mig haha! Helt galet, höll på jättelänge och först förstod jag inte att hon var kär. Tillslut.. gav jag efter! Hahaha fy vilken jävla dröm.
Har ni drömt om någon bloggerska?

FlowerPower

image1290
Om vi för en stund struntar i att moderjord har fått för sig att det är vinter så kan vi istället blicka framåt.
Sommar, sol och blommor i massor. Trenden är tydlig och helt fantastisk.
Jag vill ha blommor på allt. Väskor, smycken, skor och framförallt klänningar.
Ovans kreationer kommer från
MyTheresa. Om man bara hade råd, undrar hur ofta den meningen går genom ens huvud.

Dagens låt: Kate Voegele - It's only life

Tack för era ord i inlägget nedan, mår absolut bättre nu! Det var bara obehagligt.

Jag svimmade!!

image1289
Idag kör jag på nagellack från IsaDora 166 coral och överlack från wetnwild

Alltså fyyy vad läskigt! Visst, jag drack ganska mycket igår men var ändå tillräckligt nykter för att minnas hela kvällen och prata normalt med taxichaffis på väg hem. Imorse mådde jag okej, var hungrig och åt frukost men det var lugnt. Gick tillbaka till sängen för att läsa lite bloggar. Insåg att jag var törstig och reste på mig för att gå till köket. På vägen så började jag se konstigt och allt kändes som att det gick i slow motion. Plötsligt stod jag lutad mot Harry, mammas sambo. Jag hade svimmat! Fattar ingenting. Skit läskigt! Inte riktigt varje dag liksom...

Men något roligare.
Gå in och rösta på mig här vettja!

Min dag

image1280
Ny kategori my friends! Med stort intiativ av Joey som vill ha större inblick i mitt liv nu när vi inte ses så mycket längre. Går helt enkelt ut på att jag fotograferar min dag så får ni bilder på sista inlägget på kvällen. (det får bli nu eftersom det inte blev några fler inlägg igår) Ovan är datornörden herself. I soffan trivs jag bra. Nu när jag har 3 mobilt ligger jag förstås i sängen, en klass för sig. På bordet ser ni hur stökigt det kan bli när man sitter på samma plats hela tiden. Gammalt vinglas, hörlurar, anteckningar och veckoreyvn. Good shit.

image1281
Joey kom över som ni vet och bjöd på fruktsallad. Mycket gott! Titta så söt hon är.

image1282
Det blev såklart mer datoranvändande då också. Vi pratade om bloggar i allmänhet och några som jag rekommenderade. Har försökt få Joey att återgå till bloggandet lääänge. Går lite trögt.

image1283
Avi kom på att 3 mobilt hade kommit! Happy faces. Stökigt som faaan var det här hemma då det sista av bastun skulle bli klart.

image1284
På väg till bilen så fick jag sms av någon. Samt små söta påskkärringar kom för att råna godis.

image1285
Bra med kompisar med bil och körkort. Även om man blir liiite avis över att inte ha det själv.

image1286
Wiiieee mobilt! Han som jobbade var sur på att jag hade en annan underskrift än den på mitt leg. Jävla larv.

image1287
På kvällen när Joey hade dragit hem så åkte family och jag till vänner. Med mobilt bredband följde datorn med såklart! Blev dock bara ett inlägg, blev lite mycket alkohol för ballerinan.

image1288
Älskling var med såklart! Sen drogs det hem vid två och idag mår jag väll sådär, haha! Blir pizza till lunch såklart.
Nu frukost, ciaaaaao! Vad gillar ni nya kategorin?

En vän vill förklara sig

Först vill jag tacka Maria för att jag fått lite plats på hennes blogg, det jag vill är att ge en verklig version av intervjun som Aftonbladet, http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2092527.ab, gjorde med mig igår kväll efter att Björn Gustafsson kört sitt stand up på RAW.

Anledningen till varför de intervjuade mig var att jag satt allra längst fram, vilket var i stort sett inne i scenen, med mina kompisar, de frågade vad vi tyckte om att alla tjejer sprang efter honom så han var tvungen att "smugglas" in och ut. Svaret på den frågan var att det var väldigt tråkigt att folk inte kunde låta honom vara ifred utan måste ta på och slita i honom. På frågan om vi ville prata med honom blev svaret att vi inte nödvändigtvis behövde prata, men skulle tillfälle komma skulle man kanske kunna berömma honom för hans duktiga och roliga arbete. Anledningen till att jag var besviken? Hans uppträdande var inte lika bra som jag förväntat mig då jag redan hört hälften av det han sa i fredags på genrepet till Melodifestivalen. Jag tyckte alltså inte att det var tråkigt för att jag inte fick träffa honom och var inte besviken över det som de skriver i artikeln.

För övrigt hade jag chansen att säga något till Björn då jag mötte honom vid personaltoaletterna som vi fick gå till för att slippa behöva gå ut i folkhavet. Gjorde jag det? Nej, jag gick snällt förbi och lät honom vara.

En annan sak som jag vill framföra, som Aftonbladet inte tog med i intervjun då utrymme tydligen inte fanns, var att Petra Mede var helt sjukt rolig och underbar. Hon hade publikkontakt och skämtade med oss flera gånger, henne träffade vi efter showen och berömde henne. Hon blev jätteglad, gav oss kramar och sa att vi "gjort hennes kväll". Det är så det ska vara! Sköter man sig och inte slänger sig efter de stackars kändisarna så blir allt mycket trevligare. De är faktiskt som oss andra "dödliga", de som inte kan bete sig som normalt folk kan ju vända på det och fråga sig själva om de verkligen skulle vilja ha en massa tjejer/killar hängandes, klängandes och skrikandes efter en dagarna i ända.

Kommentarer kan ni antingen ge via Maria eller skriva på Facebook, som alla använder nu förtiden. Mitt namn vet ni säkert vid det här laget, om inte; Thessan Bärlund.

Mobilt bredband

image1279
Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta... men fy fan vad jag älskar 3!!
Jag är en comviq kompis människa in i själen. Men nu är det mobilt bredband som gäller och jag är riktigt nöjd hittills! Sjukt snabb leverans, två dagar som gick? Sen fungerar det utmärkt än så länge. Hade ett litet bimbo tillfälle och var tvungen att ringa deras support och även det gick super. Vadååå jag kan väll inte veta allt här i världen? Killen i supportern var i alla fall hur trevlig som helst och fick det att fungera för mig. Var inte så svårt egentligen.. men alla kan behöva en spark i rätt riktning hehe.

Om ni tyckte att jag var en bloggnörd innan... Ni har ingen aning om hur det kommer bli nu;)

Ashley love

image1278
Jag tycker att Ashley Olsen är fantastiskt vacker på denna bild, speciellt hennes hår! Favvo väskan från Fendi är visst framme igen. Den hon bar hela hösten. Färglöst som vanligt men classy likaså.

Har inte uppdaterat på bloggen på ett tag eftersom min älskade vän Johanna, mer känd som Joey i denna blogg, ringde och överraskade. Hon var nämligen i Haninge så kom över efter att ha varit på Maxi. Bjöd på fruktsallad och glass, toppen att bli bjuden när någon kommer över till än haha!

Sen åkte vi till macken för att hämta ut mitt mobila bredband! Wiiieee, hoppas det fungerar direkt. Då kan jag ju blogga under påskhelgen när jag inte är hemma. Lär släkten älska.

Sen tack, tack, tack för era rara ord i inlägget nedan. Värmer verkligen!

Bara jag och Theo igen

Det här är ett riktigt lätta på hjärtat inlägg mina kära läsare så var rara och läs hela.

Jag och Kristian ska inte träffas mer. Som vanligt på mina intiativ.

Sedan november 2006 när jag startade denna blogg har jag haft tre pojkvänner med K inräknad.
När det tog slut med Patrik och Daniel skrev jag bara vi ska inte ses mer ni behöver inte ställa några frågor. Typ.
Anledningen var att jag inte riktigt själv förstog varför mina förhållanden alltid skulle behöva ta slut.
Visst, det är inget ovanligt. Vi lever på 2000-talet där man på sin bröllopsdag kan få höra du behöver inte vara nervös, fungerar det inte så är det ju bara att begära skilsmässa.
Men jag vill inte vara sådan. Jag vill inte gå ut och in i tiotalsförhållanden som altid slutar på samma sätt.

Men jag vet också varför det alltid blir så här. När jag är tillsammans med någon tar jag förhållandet förgivet. Längtar efter att få vara helt galen på stan med tjejkompisarna, kunna sitta hemma i en vecka och inte göra ett skit bara för att jag känner för det. Jag vill helt enkelt vara helt fri.

Tyvärr så försvinner den känslan när jag väl är singel. Då blir jag frustrerad över alla söta par på stan, jag vill också ha det där. Hålla handen, ringa mitt i natten för att säga att man saknar personen och kunna lätta på sitt hjärta i fullständig tillit till någon.

Jag blir helt enkelt kär i kärleken. Måste ha den känslan. Nu. Men hur blir det när man rusar in i saker? Man ser inte varningssignaler, man ignorerar den dåliga magkänslan bara för att man vill ha en liten gnutta av det fina som är i förhållanden. Man blir blind, kärleken kan verkligen vara just det.

Därför har alla förhållanden jag varit i slutat precis som detta med K gjorde. Alla förutom ett. Det med Patrik. Han var den enda killen som jag verkligen, verkligen älskat. Men det var tvunget att ta slut på grund av andra anledningar.

Så nu tänker jag tvinga mig själv i att strunta i känslorna för kärleken. Jag tänker vara singel tills den dagen jag verkligen träffar Den personen. Han som jag känner att jag vill dela mitt liv med. Han som jag blir så kär i att jag måste hejda mig själv från att ringa vareviga minut.

Sen om det dröjer fyra år eller en vecka... Ja det får bara tiden svara på.

Torsdag och HJÄLP!

image1277
Jag behöver någon som är duktig med design snabbt!
Update; Söta
Elin hjälpte men det fungerade inte. Får helt enkelt ta allt från början. Dumma blogg!
Skulle bara ändra en liten sak i bloggen vilket slutade med att alla kategorier, länkar, annonser... ja allt försvann!
Finns det någon snäll själ som är duktig på sånt här som kan gå in i min blogg och kolla vad som är problemet? Vore jättegulligt. Troligtvist har jag råkat ta bort ett < eller liknande i kodmallen. För jag ändrade verkligen bara jättelite.

Så här ser jag ut idag i alla fall, lägg märke till att jag bär världens skönaste strumpor haha!

Klänning + tröja - Gina
Kofta - H&M
Halsband - Ur & Penn
Tights - Lindex

Dagens låt - The Connells - 74 - 75


...

Lika som bär?

image1275
Kolla vad jag hittade på Sandras blogg! Hon hade ett inlägg där hon tyckte att jag och
Kelly var lika varandra på den bild där hon hade blivit omgjord för att få mörkare hår. Vad tycker ni? Inlägget finner ni här

image1276
Vi fotograferades på dansen som jag berättade, har fått bilderna. Ovan är den jag blev mest nöjd med.

Nu hoppa in i duschen och sen blir det frukost! Solen skiner så det blir en längre promenad med Theo idag.

Mitt lilla kontor

image1274
Så här kan det se ut där jag bloggar. Visst sitter jag vid älskade fashionstars heeela dagen. Men jag gör mycket vid sidan om. I'm still a woman you know. (Kan alltså göra fler saker samtidigt för er som är lite trögare)

Så vad är allting?
Röda anteckningsblocket för att kunna plugga till tentan, som jag än är inte säker på om jag får skriva eftersom jag var för sen för att anmäla mig. Typiskt mig? Yes.
Den mindre och sötare anteckningsboken är där jag skriver min roman. Yes, har skrivit massa romaner sedan 12 års ålder, bara lyckats avsluta tre av dem. Nu jobbar jag på en som jag själv tycker är jättebra. Det har jag aldrig tyckt förut. Denna ska jag om jag lyckas bli klar med, skicka in för att försöka få den publicerad. Då får ni hålla tummarna och går det bra även köpa ;)
Tallriken med det läskiga innehållet är det jag älskar allra mest - köttbullar, lingonsylt och potatismos. Köttbullarna verkar gömma sig.
Ett glas vatten som kommer få ett helt eget inlägg imorgon och så veckorevyn för lite trevlig läsning.
Vad brukar ni ha vid datorn?

Nu ska jag se klart på Grey's Anatomy och sen blir det att sova. Natti!

Nytt smycke

image1273
Jag får be om ursäkt för dålig bild, ni får se en bättre till dagens outfit imorgon.
Fick världens finaste påskägg redan idag av mamma. En massa choklad (vilket ger samma effekt som att ge mig en stor kyss. då det var från mamma föredrar jag nog chokladen) sen även halsbandet till höger. Kommer från Ur & Penn. Riktigt fint och älskar att det har en massa krimskrams och att det är långt. Sen sa mamma en sak som är helt rätt. Det har mina färger, rosa och grått.

När vi skulle hem från veterinären (allt gick jättebra men vi fick en annan kvinna idag och hon var skit) så blev vi stoppade av polisen. Så här gick dialogen när vi åkte därifrån.
Mamma; Såg du, han hade en pistol.
Maria; Mmm...
Mamma; Tänk jag hade bara kunnat ta den.  Han var så nära.
Maria; Ja för han hade säkert inte haft någre reflexer alls för att stoppa dig.
Mamma; Näää













...

Domän och veterinär

Fashionstars.se
Yes det räcker för att komma in på min blogg. Hade ingen aning men märkte det när jag skulle kolla om namnet var upptaget och kom till min blogg. Så roligt! Nu är ni galna om ni inte kommer ihåg min bloggadress haha!

Ska strax till veterinären med Theo. Han fick en rabiesspruta för en månad sedan och ska få en till idag för att vara säker på att det fungerar. Fy vill inte! Eller klart att jag vill så att jag kan ta med honom till Finland. Men jag mår dåligt när han ska få en spruta. Det känns som att jag ska få en, och jag är livrädd. Mamma får alltid hålla i Theo så att han är still för jag måste kolla bort. Ja detta har jag ju redan skrivit om.

Vi hörs när jag kommer hem! Ciaaaao

Bättre inomhus

image1270
image1271
image1272
Idag har det fotograferats en del och ovan ser ni de tre bilder som jag blev mest nöjd med.
Man kan lugnt säga att med en blick ut genom fönstret så vill man inte gå ut på promenad.
Theo verkade trivas i min famn han också men vi fick ta oss i kragen och klä oss varmt. Väl ute var det riktigt roligt, Theo älskar verkligen snön! Ska skutta runt och sticka ner huvudet så att han blir alldeles vit i ansiktet.

När vi kom in igen så hade solen tittat fram och min älskling la sig såklart just där solens strålar träffade golvet. Blev lite närbilder, ibland vill verkligen kameran samarbeta! Klappar snällt.

Varför hösten kan bli riktigt bra

image1269
Luella visar exakt hur jag vill klä mig i höst. Bilden är från style.com.
Jag och
Jenna pratade för några dagar sedan om vad som är olika personers plagg, det första man tänker på när man tänker på den personen. Hon sa att mössan är min, och det kan verkligen stämma! Jag har alltid olika mössor på mig och älskar att de nu kan vara mer än bara varma - även snygga.
Den gråa ovan är helt i min smak. De ska vara höga i höst, men där går nog min gräns.

Sen kombinationen ovan är så jäkla snygg! Det behöver förresten inte bara vara kjol och blus. Det kan vara shorts, tunikor och klänningar men det är skärpet som gör hela grejen.

Färgade strumpbyxor och tights är ett måste då säkert resten av hösten lär bli ganska grå.

Är även fortfarande väldigt fast i rosetter så snörningar på skor är läckert. Mycket av plaggen ovan kan man bära redan nu i vår och sommar! Så nu vet ni hur jag kommer vilja klä mig.

Underkläder

image1268
Jag har länge tjatat om att jag vill ha nya underkläder, men ska jag vara ärlig är det inte det första som mina pengar går till. Så nu hoppas jag att jag vinner dessa söta av Angelica!
Tävlingen finner ni här

Blir ingen outfit idag, skulle ha åkt till skolan och fikat med Jenna M men hon var tvungen att jobba så vi tar det imorgon istället. Orkar inte åka in till stan både idag och imorgon så tar skolan imorgon också istället. (Måste fixa mitt kort så att jag får skriva tenta nästa vecka) Hoppas det är öppet!

LUNDLUND

image1266
image1267
Börjar morgonen med fantastiska bilder från
lundlund. Inspiration i massor!
Jag älskar att fotografera människor, men det finns inte så ofta tillfällen för det. Jag har ingen egen fotostudio dit jag kan locka söta människor att posa. Min syster får oftast stå modell men jag vill köra hela grejen. Sminkning, galna kläder, rätt miljö och massa foton! I sommar när man har mer tid så ska det ordnas. Några som är sugna på att vara modeller? Hihi

Dagens låt: Nickelback - Rockstar

Diviga bloggerskor

Vet ni vilka typer av bloggerskor som jag absolut inte klarar av?
Man kommenterar en blogg som man gillar och sen får man svar i sin egen Tack för att du besökte min blogg! Kom gärna tillbaka.

What?! Är detta ett nonchalant sätt att förklara alltså du får gärna läsa min blogg, men jag kommer aldrig läsa din.
Okej om man svarar på en kommentar, men så här tydligt visa att man inte läser min blogg utan bara vill att man ska återvända... gaaaah! Jag kan tala om en sak. Jag har aldrig besökt en sådan blogg igen.
Ska ni ragga mig som läsare får ni vara lite smartare.

Ska ringa Krisitan strax och efter det blir det att sova. Men tänkte först tipsa om något positivt.
Min syster har börjat blogga!
Ni finner den här

Natti!

De är faktiskt olika

image1263
image1264
image1265
Det förvånar mig hur ofta folk blandar ihop dessa två tvillingar. Visst är de lika varandra, men inte sååå lika.
De är inte ens enäggstvillingar, så för att vara tvåäggstvillingar är de förstås otroligt lika varandra.
Okej ni som ser en bild då och då, jag kan förstå att det kan vara svårt att se skillanderna då. Men jag blir riktigt förvånad när tidningar skriver fel. Borde de inte ha bättre koll? Nästan varje nr som någon av tvillingarna är med i så har de skrivit fel.
Sen bloggerskor som skriver Mary-kate är min stilikon nummer ett! Jag älskar hennes stil!
Då låter det som att de ska ha extremt bra koll eller hur? Men sen lägger de ändå upp bilder på Ashley och tror att det är MK.

Så hur ser man skillnader på de vackra töserna? Det blir faktiskt lättare och lättare med åren. Jag kan inte se någon skillnad på dem upp till 12 års ålder ungefär. Men sen började de växa ifrån varandra. Jag behöver inte längre titta länge på de små detaljerna utan ser det lika självklart som man ser vem som är Paris och vem som är Nicky Hilton. Inga svårigheter alls alltså.

För det första har Mary-Kate och Ashley helt olika stilar, där är första tecknet på vem som är vem. Ashleys är mer stilren medan MK kör på det något extremare, tar alla nya trender ett steg längre. Just nu har MK även längre hår och mer slitet och större utväxt. Ash kör nästan jämt på uppsatt och bär gärna solisar som på bilden ovan medan MK gillar ray ban i alla dess färger. Båda har vackra ögon och läppar, Ashley har dock något fylligare.
Nu bär de alltid höga klackar så det är svårt att avgöra på längden, men Ash är två centimeter längre.

Hoppas det var till någon hjälp!

Bakande videoupdate


Tyvärr lite dålig kvalité på denna men jag går i alla fall runt i köket och pratar på om det jag ska baka.
image1262
Så här blev resultatet! Nu har jag ätit så många att jag mår illa... Bra jobbat!

Önskeoutfit från modemecka

image1261
Jag var inne på
modemecka och kikade vilket ledde till att man föll hårt för den höga kjolen ovan. Heeelt fantastisk!
Så jag funderade på hur den skulle matchat snyggt med andra plagg och ovan har ni resultatet. Skulle även klicka hem kjolen om det inte vore för att kontot ekar tomt och den går på över tusenlappen.
Sy själv? Ja en dag kanske, min mamma ska nämligen lära mig att sy. Nu jävlar ska jag bli grym!

Har förresten beställt mobilt bredband från 3. Dock så går det bara att skicka till sin folkbokföringsadress och jag testade. Men grejen är den att jag tror att jag fortfarande är folkbokförd på en gaaaammal adress så lär väll inte få den. Blir knäpp på staten eller vem det nu är som sköter det där. De verkar ha glömt bort mig totalt, för alla andra i min familj har blivit flyttad till "nya" adressen förutom jag. Himla typiskt! Men, men får se hur det går.

Update; Mamma som självklart läser min blogg kollade upp vart jag är folkbokförd och nu ska det vara ändrat till min nya adress. Wiieee det betyder att jag kommer få mobilt bredband inom 2 - 3 vardagar. (Om allt går som det ska) Längtar!

Intervjuad

image1260
För ett tag sedan gjorde Angelica en intervju med mig och nu finns den på hennes blogg.
Vill ni läsa så finner ni den här!

Dagens låt: Colbie Caillat - Feelings show

Veckans blogg - Sandra Granath

image1259
Jag började med den här kategorin på glife och vill gärna fortsätta här på blogg.se
Går helt enkelt ut på att jag varje vecka skriver om en blogg som jag gillar!
Sandra Granath blir veckans.
Hon är inte bara otroligt söt utan har även en snygg stil och blandar inläggen med vackra bilder och shoppingtips. Finns bara en sak som jag inte gillar med bloggen och det är att hon uppdaterar den alldeles för sällan, haha!
In och kika med er!

Tisdag

image1258
Idag har vi gruppövningar i skolan men sen är vi lediga i en vecka, wiihooo!
Fast nackdelen är att vi har tenta när vi börjar igen så kommer behöva plugga.
Imorgon måste jag till skolan och fixa så att jag får skriva tenta, har inte ordnat det än smart som jag är. Efter det ska jag och Jenna M ta en fika ihop. Mysigt! Då det var ett bra tag sedan vi träffades sist.

Tjocktröja - H&M
Klänning - Kappahl
Halsband - Glitter
Klocka - Tritoni
Tights - H&M










...

Inne- och utelista nr 1

image1257

Ny kategori! Något som många bloggerskor har börjat med. Kan förstå det då kategorin både är rolig att läsa och skriva!

INNE

  • Vårens alla somriga plagg
  • Blommigt
  • HallonSmoothie
  • Att vara kär
  • Helt gula klänningar
  • Läppjuck
  • Bögar
  • Runda brillor
  • Vippiga kjolar
UTE

  • Snö till påsken
  • (extremt) Stora bröst
  • Uggs
  • Dåligt självförtroende
Vilka håller ni med om och vilka tycker ni annorlunda? Berätta gärna!

När solen inte vill dyka upp

image1255
image1256
Det har varit dåligt med sol den senaste tiden vilket betyder att jag knappt har fått använda mina Ray Ban. Så idag fick de stå modell! Fick ett sådant fotosug och ute regnade det så det fick bli bilder inomhus.
Vad gillas dem?

Vår bastu är ääääntligen klar! Ska bli så härligt att få basta.

Badmode

image1254
Snön faller över Sverige. Verkar som att den gör det överallt förutom här i Haninge. Wiee vi slipper, bara man inte vaknar imorgon med snötäckt mark...

Hur som helst struntar jag i det dåliga vädret och blickar framåt, jag vill köpa en bikini.
Den ovan från
Nelly är riktigt läcker! Dock dyr, sättet ihop går på 2000 kronor.
Har du köpt eller planerar att köpa bikini/badbyxor/baddräkt i en snar framtid?

DinSko

image1253
DinSko har helt klart börjat satsa på Internet. Med snygga kreationer som ovan och en webshop som öppnar idag har de plötsligt blivit än mer intressanta. Jag hoppas de fortsätter med inspirerande outfits och bilder, det är så roligt att kika på! Blått är temat i dessa och jag älskar både skor och kläder. Shoppingsug någon?

Vilken kategori?

image1252
Det är inte ofta ni har något att säga till om när det kommer till vad jag bloggar om. Jag skriver om det jag vill sen får ni välja själva om ni ska läsa det eller inte.
Men det är klart att jag är nyfiken över vad ni gillar. Finns det kategorier som det skrivs för mycket i, kanske för lite? Någon som ni inte gillar alls? Någon ni saknar?
Ja fram med era åsikter helt enkelt!

Skinny bad or skinny good?

image1251
Vad är det med er kvinnor, tjejer och flickor där ute?!
Michaela skrev ett klockrent inlägg om förhållanden som ni borde läsa. Men det är inte bara när töser träffar nya pojkar tidigt som ni klagar. Nej det är jämt. Se bara hur många bloggerskor som får ta skit för att de är smala och vackra.
Ni tror ni vet allting men egentligen har ni ingen aning. Att vara smal är ingen sjukdom. Jag har varit det i hela mitt liv och har fått ta mycket skit. Många tar jämt förgivet att är man smal så äter man inte. Bara för att ni kanske går upp ett kilo på en kanelbulle. Vi är så förbannat olika! Sluta klaga på varandra heeela tiden. Gläds istället. Se kändisarna ovan. De är förbannat snygga och smala. Det är ni också.

For you?

image1250
Skorna blir bara mer vågade och utsmyckade för varje kollektion. På style.com visar de upp bland annat dessa skor ovan. Detaljer, färg och mönster står i center. Skulle du kunna bära något av paren?

Update;
Många undrar om jag skulle kunna bära något av paren. De gröna ormliknande är inget för mig.. men de under var läckra! Tänk fest. And there you go.

Lauren Conrad

image1249
Jag visste knappt om vem denna Lauren var förän Jenna började prata om henne. Men vilken härlig stil tösen har! Känns lite Nicole Richie. Enkelt,stilrent och underbart snyggt. Sen med en chanel hängandes från axeln så kan det bara inte gå fel.

Vad händer idag då? Jo morgonen började med extrem pain, värktabletter någon? Hatar när det blir så.

Vad gör ni idag?














...

Addicted

Syster; Vad gör du hela dagarna vid datorn egentligen?
Maria; Bloggar
Syster; Men det kan du ju inte göra hela tiden?
Maria; Nej såklart inte. Jag läser andras bloggar också.

Well, what can I say? Haha
Nu ska jag sova, natti allesammans!

image1248
Med ett glas vin i handen och en laptop framför sig (i bilden
Jennas) så mår Björklund topp topp!

Veckans alla outfits

Image and video hosting by TinyPic
image1247
Oj så här många outfits har jag aldrig förr bjudit på under en och samma vecka!
Vilken är din favorit?

Reggaeton Kryssning

Wiho heeeemma! Jag är helt död. Först fotograferades vi själva och sen i grupp. Bilderna kommer upp på danslärarens hemsida så ni ska få se hihi. Vi kommer även få en skiva med bilderna.
Efter det körde vi på med koreografin i nästan en och en halv timme. Svettigt! Trodde att jag skulle dö.
Men det var riktigt roligt! Nu är vi nästan helt klara och ska slipa på detaljerna.

Men angående rubriken dåååå. Det är inte bara London i oktober som gäller. Vi ska även på en kryssning i slutet av april! Det kommer vara dansgolv med salsa och reggaeton musik, wiie roligt. Sen älskar jag min dansgrupp och lärare så vi kommer nog ha jättekul ihop. Måste dock spara pengar, kommer hem från Italien två dagar innan det haha!
Vad gör ni ikväll?

Nu duscha, ciaaaao!

Söndag

image1246
Idag när det är avslutning ska vi fotograferas och filmas. Så då vill man vara lite finare. Vanligtvist drar jag bara på mig en topp och mjukisar. Visst är mitt linne snyggt? Tillverkat för oss. Står Student TEAM Reggaeton på framsidan och Mdans på baksidan som är min danslärares varumärke.

Nu ska vi snart till bussen, hörs när jag kommer hem! Ciaaaao

Halens

image1245
En nätshop som verkligen har blivit bättre är
Halens. Jag fick upp ögonen för dem när katalogen kom hem och de hade den snygga skinnjackan som jag skrev om här. Sen var de även på veckorevynminglet och visade upp fina plagg.

Har kikat runt lite på hemsidan och ovan är tre plagg jag gärna bär i vår. Mönstrat och längre skjortor är min grej. Lägg till färg också förresten.

Nej nu hungrar jag snart ihjäl. Maaaat! Kommer in med ett inlägg innan jag och syster drar till dansen.

Sunshine

image1244
Hemma! Det var skönt att gå med Anna och Theo från bussen då solen sken lika härligt som på bilden ovan.
Ashleys brillor är verkligen sjukt snygga, men jag har en känsla av att de inte skulle klä mig. Jag håller mig till mina Ray Ban istället. Hennes kavaj är något jag gärna skulle bära i alla fall.

Idag är det avslutning på dansen, ett litet uppehåll fram till den 30e. Ska bli skönt att få några helger som är helt fria från allt men kommer samtidigt att sakna träningen. Nu är jag hungrig, vi hörs senare!

Hej

Är hos Kristian. Jag och Anna pga mamma. Låt oss säga att jag är enormt besviken på henne.

Vi hörs imorgon.

Efterfesten

image1243
Såg att två snarlikna bilder på oss töser hade kommit upp på
efterfesten från igår.
Tycker bilden är söt! Men jag borde lyfta upp linnet något haha. Eller kört utan BH? Ja det hade varit det allra bästa. Äsch det kan hända den bästa.

Bloggen har bråkat mycket idag. Mobilbloggade när jag inte kom in på bloggen den vanliga vägen men det har inte kommit upp... får se när det händer, om det händer haha.

Theo Björklund

image1242
Jag älskar dig

Picturetime

image1238
Efter melodifestivalen tog syster bussen hem och jag drog vidare till Odenplan och
Jenna. De hade redan förat ett bra tag och jag låg efter haha! Fick träffa söta Tove, från Åland ofcourse.

image1239
Jag och Jenna är ju ena riktiga bloggnördar och det märks även på förfest haha! I samma stund började jag komma ikapp med vinandet höhö.

image1240
Som vanligt äääälskar jag att posa. Tycker att denna bild blev lite cool då Jenna kom med i spegeln.

image1241
Vid elva drogs det iväg till viperroom, för första gången faktiskt. Bortsett från att det är svinbilligt så har alla varit så negativa angående det stället. Men vi trivdes! Med rätt sällskap är alla platser bra och musiken var toppen. Niklaz kom dit också till min och Jennas stora lycka haha!

Idag mår jag faktiskt bra. Har ju sovit ut ordentligt. Nu ska jag ta Theo på en runda, ciaaao!

Yeah Party

image1237
Efter en supertrevlig kväll med syster och ett glas vin hos Jenna så känner man sig plötsligt inte så oattraktiv! Haha
Nej men melodifestivalen var topp topp. Hejar på Amy Diamond eller Sanna Nielsen, älskar Björn Gustafsson!!!

Nu ska jag mingla med Jenna och Tove. Ciaaaaao! Trevlig jävla kväll på er.

Nu ska det strax börja! Man kan lugnt säga att jag är höjdrädd%2

DSC00625.JPG
Nu ska det strax börja! Man kan lugnt säga att jag är höjdrädd. Vill ha bälte haha. Trevlig kväll!

Fredag med melodifestival

image1235
Alltså fyyy vilken hemsk dag! Började redan inatt då jag fick extrem mensvärk. Har inte haft liknande på flera år. Eller rättelse, aldrig någonsin. Var spyfärdig och kunde knappt röra mig. Det gick inte över och på morgonen började jag gråta, fy alltså. Krisitan var söt och gick och köpte värktabletter så nu känner jag knappt något alls! På bussen så spydde Theo på mig som jag redan har skrivit. Nu när jag kom hem så hade jag en och halvtimme och ganska gott om tid innan genrepet av melodifestivalen tyckte jag. Jo visst troligt. Jag hade redan kläder bestämt (nya bodyn från AA som jag fick från veckorevyn) men det var jag inte nöjd med. Vet inte hur många olika outfits jag testat idag men ingen är jag nöjd med. Inte den till höger heller som jag tillslut bestämde mig för. Sminkade mig efter att jag bestämt klädval men känner mig så fuuuuuul. Och jag har inte dåligt självförtroende, jag kan tycka att jag är söt. Men inte idag, nej nej nej. Allting är fel. Hår, smink aaaaallt. Vill lägga mig ner under täcket istället. Att man är så ytlig, men allting är ju extra dåligt idag.

Jaja, nu har jag bråttom, ska strax dra iväg till globen med syster. Är så irriterad. Vill vara glad, och kommer säkert bli. Men nej nu känns det botten trots att en bra kväll lovas. Ska ju till Jenna efter och vi ska ut och göra stan. Nu får jag rycka upp mig!

Topp - Gina
Halsband - Timi Collection
Väska - Totalt glömt
Armband -Systers
Skor - DinSko
Kjol (egentligen tubtopp) - H&M
Tights - H&M

Trevlig kväll!

Fika! Smoothie vad annars. Men det är faktiskt nyttig så jag tillåte

DSC00624.JPG
Fika! Smoothie vad annars. Men det är faktiskt nyttig så jag tillåter mig själv. Vi hörs i eftermiddag. Dags för seminarie

Fredag

image1233
Nu är man hemma! Åkte från Kristian för någon timme sedan. Theo blev åksjuk vilket är väldigt ovanligt... Han spydde ner mig tre gånger. Stackars lilla pojken och stackars mina kläder! Åkte direkt ner i tvättkorgen, var jackan som fick ta största smällen. Jaaa torkade förstås av först är inte dum hihi.

Idag blir det inte mycket bloggande. Har skola i två timmar sen är det att skynda sig hem för att göra sig iordning. Efter det ska jag och syster till globen för att se genrepet av melodifestivalen. Blir en outfitsbild innan vi drar och kommer även mobilblogga under själva genrepet. Efteråt drar jag direkt till
Jenna, utgång på ingång.

Trevlig dag allesammans!

Topp - H&M
Cardigan - Vero Moda (från veckorevyn)
Halsband - Glitter
Shorts - Lauren Moffatt
Tights - H&M
Knästrumpor - MQ

Theo ville visst vara med på bilden hihi.

Ciaaaao!

Jag och Theo håller på och somnar i soffan. Bilden är tagen för

DSC00610.JPG
Jag och Theo håller på och somnar i soffan. Bilden är tagen för några dagar sedan. Kristian spelar piano. Är så duktig. Vi hörs igen imorgon söta läsare!

Hos Kristian

Ja nu äre lyx som gäller. Jag och Theo sitter i soffan och vilar medan Kristian gör mat till oss. Lövbiff blir det, gott värre! Han har även lovat att det är han proffs på så jag ska vara riiiktigt kräsen. Bara det bästa för Maria ;)
Jag är riktigt trött idag, gårdagen gjorde verkligen sitt. Min kropp har nämligen vant sig vid att lägga sig vid niotiden men igår blev det tolv. MY GOD! Haha jag vet jag har blivit gammal.

Sååå Vad gör ni ikväll?

Minglet

image1231
Okej nu har jag bråttom men hittade ju den här på
veckorevyn! Togs precis när vi kom in.
Tobias, Minna och så jag.. Maria Björkman hahahha så roligt, tjejen som tog våra namn sa att hon visste våra namn redan men... ja efternamnet blev lite fel :P

Nu göra mig iordning för faaaan. Alltid ute i sista minuten? Yes always.

Carpe Diem

image1230
Det här armbandet har jag förbeställt från
Cocoo. Så himla fint! Fanns flera olika färger och budskap Denna föll mig bäst i smaken. 

Nu ska jag göra mig iordning för om ca en timme åker bussen till Kristian där jag och Theo ska spendera resten av dagen och natten. Imorgon händer det mycket. Först seminarie som jag inte alls är nervös för, det är ju grupparbete vilket betyder att jag inte behöver ta för mig lika mycket hehe. Efter blir det raka vägen hem för att göra sig iordning för kvällen då genrep av melodifestivalen med syster står på schemat. Efter drar jag direkt till Jenna, blir utgång med henne och en vän till henne. Kanske några fler som hakar på också, vi får se.
Men vi hörs igen ikväll förstås! Ciaaaao så länge.

Mary-Kate Olsen

image1229
Nej jag är fortfarande inget fan utav pälsen. Dock gillar jag färgen och hur MK snyggt kombinerar den med sin väska. Dock undrar jag när hon ska göra något åt utväxten? Är det bara jag som har fått känslan av att det har börjat bli trendigt. Kan dock inte förstå varför.
Klänningen däremot är heeelt fantastisk. Jag är verkligen inne på blommigt, mönstrat och färger just nu. Bara solen som saknas men sen så. Det kommer bli en bra vår och sommar.

Nu ska jag hoppa in i duschen!

















...

Torsdag

image1228
Godmorgon på er! Fyy vad tidigt det är. Orkade knappt sminka mig... ögonen faller ihop. Men nu har jag ett tag till förfogande för att bara ligga ner och inte göra ett skit haha.

Har nya tunikan på mig idag som bilden inte gör rättvisa. Den är supersöt!
Ska till skolan och plugga med
Jenna och Max mellan 9 - 12.
Vi hörs sen!

Tunika - Rules by Mary
Halsband, armband - Glitter
Klocka - Tritoni
Jeans - JC













...

Veckorevyn mingel

image1223
Nu är man hemma och jag har riktigt ont i fötterna men ett leende på läpparna. Var en riktigt trevlig kväll!
Började med att
Ebba hälsade in oss. Hon berömde mig för både väska och klänning, så himla rar!

image1224
Vägen dit, under hela kvällen och vägen hem spenderades tillsammans med Tobias och Minna. Toppenmänniskor! Blir att ses igen va? :) Blev mycket skratt och bloggprat. På bilden åt vi det som bjöds. Rullar, wraps or whatever de heter med kyckling. Gott! Men jag spillde hela tiden så orkade inte äta upp allt haha. Sen fick man goda chokladmuffins också. Även hallonhjärtan i stora lass, något vi alla tre var väldigt förtjusta i.

image1225
Ebba, Frida Fahrman, Sigrid, Hanna och Michaela pratade om bloggar. Hur man får mycket trafik, om vi har makt etc etc. Intressant och roligt!

image1226
Det var roligt att träffa Elin, Maria och Jennie också! Även om vi inte pratade så mycket men de verkade precis lika rara i verkligheten som de är i sina bloggar!

Träffade många andra rara bloggerskor också. Kelly var gudomlig i sin söta klänning som otippat kom från Cubus och fick även pris för den. Kika i hennes blogg! Sen pratade jag en stund med Karoline innan man fick gå in och mötte Louise och Milk. Trevliga människor!

image1227
Sen goodiebagen. Eller snarare sju påsar! Heeelt galet och innehållet var fantastiskt.
Blusen från rules by mary är nog favoriten, ska bäras imorgon så ni får en outfit med den då!
Sen fick man ett roligt modespel, en oversized grå (kärlek) kofta och en grym body. Påminner mycket om mitt fodral från AA som jag bar idag, samma urringning i ryggen. Fick lite annat trevligt också. Ett fint hjärthalsband tillsammans med det var sönder? Haha skitbra.

Grym kväll, tack veckorevyn!

Onsdag med modemingel

image1222
Så då var man klart fixad. Som ni ser har jag fortfarande inte fixat kameran... vet ju inte hur man gör. Så ni får nöja er med halvbra bilder.

Mår bättre nu, struntar som jag skulle i det dåliga och tänker bara på hur roligt jag ska ha ikväll! Har nu en halvtimme innan jag måste börja gå mot bussen. Ska kolla lite bloggar och ta det lugnt.
Hoppas ni får en trevlig kväll!!

Fodral - American Apparel
Sjal, väska - Lindex
Tjockt armband - Åhlens
Peacearmband -
Cocoo
Tights - H&M
Klocka - Tritoni
Pumps - Tiger

Som ni ser är löshåret på också och det är lockat Är supernöjd!
Ciaaaaao!

Fan alltså.

Alltså åååh jag orkar inte. Allting och precis allting går dåligt just nu. Sitter och tjurar som ett litet barn. Kul liksom. Måste göra mig iordning för ikväll och så ska man träffa alla människor och det är meningen att det ska vara en bra dag.
Men det är det inte. Blir galen! Orkar inte. Orkar inte. Orkar inte. Hur kan allt bara gå så fel?
Nej det handlar inte om Kristian, som många säkert lär tro. Han är det bästa just nu.
Det är en massa andra saker.

Så det blir inget bloggande nu. Jag måste sluta tjura. Tvätta ansiktet och göra mig iordning för ikväll. På nått sätt får jag försöka skjuta undan allt dåligt tills inatt. Då jag tänker lägga mig med huvudet mot kudden och gråta ut allt.

Kommer med en outfit innan jag drar...

Så här lätt är det för mig att anteckna. En skiva saknas själv

DSC00622.JPG
Så här lätt är det för mig att anteckna. En skiva saknas självklart på just den plats där jag sitter. Får väll bara lyssna istället. Hörs när jag kommer hem!

Onsdag

image1220

Godmorgon på er!
Idag var det lätt att ta sig upp, kanske för att man fick sovmorgon. Min äldsta bror är här också, roooligt! Han bor bara hos sin mamma just nu så vart glatt överraskad när jag såg honom i sitt rum imorse.

Klockan tolv har jag gruppövningar i redovisning. Det är ett ämne. Slutar klockan två och då är det hem och göra sig iordning som gäller. Ska möta
Tobias vid gullmarsplan kvart över fem och sen möter vi Minna vid stureplan halv så det ska bli trevligt! Roligt att träffa dem plus alla andra bloggare där ute. Men jag borde hinna med två blogginlägg innan minglet i alla fall. Något shoppingtips kanske? Och sen kvällens outfit förstås. Men nu umgås med bror och Theo!

Linne - Mammas
Klänning, kjol - H&M
Strumpbyxor - Lindex
Halsband - Kappahl









...

Studenten

image1219

Många har skickat mail angående studenten, jag tog min förra året och vet hur jobbigt det kan vara att hitta den perfekta klänningen. Så jag tänkte tipsa om den till vänster, helt otroligt vacker. Från stylebystars.com som enligt mig just nu har de finaste festkläderna.

Åh nu kommer bästa kvarten i Gossip... titta och njut. Jag älskar det.
Update; Well, I told you ;) All kärlek till Chuck och Blair. Låten är som jag skrev i inlägget nedan Sum 41 - With me Helt fantastisk















...

Duellen - Heidi vs Natalie

image1218
På nya bloggen blev det aldrig någon duell, men den passar ju faktiskt bättre här. Heidi vann över Rihanna med 64 röster mot hennes 34. Ganska överlägset alltså. Hur blir det denna gången?
Blir det glassiga Klum eller klassiska Portman?

Update;
Ååååh det är ju avsnitt 7 av Gossip Girl!! Ni måste se. Byt till femman nu om ni kollar på något annat. För det här är det bästa avsnittet.Grymma låten i slutet heter Sum 41 - With me. För ni kommer vilja ha den

J Dauphin

image1217
Den här jackan från J Dauphin är riktigt snygg. Skulle vara perfekt nu till våren. Den har även sänkts mycket i pris. Från otroliga 7500 till mer rimliga 3750. Kanske något att spara till?

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon på minglet. Sen ska jag nog locka löshåret så att jag kan ha på mig det imorgon... Ja har lite tankar. Ska bli himla kul att gå!

Nya designers

image1216
Jenna berättade igår att Lauren Conrad har gjort en egen klädkollektion. Kläderna var fantastiska och inte så farligt dyra faktiskt. En The Hills kollega, Heidi Montag ska tydligen också göra en klädkollektion nu berättar posh24.se. Märket ska heta HeidiWood. Något säger mig att det inte kommer bli lika bra som Laurens kollektion... Känns mer som ett åh det vill jag också göra utan att man egentligen har några ideér.
Någon av er som ser på The Hills?

Nu har jag tagit en fika med Jenna. Blev en till smoothie så gott!%2

DSC00621.JPG
Nu har jag tagit en fika med Jenna. Blev en till smoothie så gott! Fast blev att få i sig på vägen för att vi hade så mycket att göra. Nu är jag påväg hem i alla fall

Love

image1214
Betties Galleria har fått in dessa fina smycken. Jag är himla sugen på det silvriga, har alltid varit lite svagare för det än för guldaktiga färger. Kostar 89 kronor.

Det blev att stanna natten hos Jenna igår eftersom vi pluggade så sent och sen kom även Kristian över.
Till frukost blev det Jennas egengjorda smoothie, riktigt nyttig och väldigt god. Nu är jag hemma med Theo men ska åka igen om ca en timme till skolan för att vi behöver göra klart en annan uppgift. Mycket den här veckan alltså. Som tur är kommer min bror hem bara någon timme efter det att jag går så Theo behöver inte vara själv så länge.
Nu ska jag mysa med pojken, vi hörs igen senare! Kanske mobilbloggar något eftersom jag blir borta så länge.
Ciaaaao!

Hej folks!

Tänkte bara tala om att det dröjer här hos Jenna. Vi och Max har det trevligt, skoluppgiften är att räkna upp H&M's styrkor och svagheter. (marknadsföringsuppgift) Maria snackar som fan.
Sen bjuder Jenna på vin också, bra måndagskväll! Kristian är även på väg. Ska träffa mina vänner för första gången. Yay!

Tror inte att jag uppdaterar när jag kommer hem, blir att sova. Men vi hörs igen imorgon! Natti

Måndag med irritation

image1213
Alltså ååååh vad arg jag är! Av någon jävla anledning har min kamera bestämt sig för att leka ny. Vilket betyder att alla inställningar jag har gjort på den är borta!! Det värsta av allt är att det inte ens var jag som fixade dem utan en fotograf. Fan fan fan. Har kollat igenom en halvtimme och har inte en jävla aning. ISO är fel, bildstorleken är fel, det är ljud när man klickar som jag stör mig på. Bilderna blir ju skitdåliga! Jävla, jävla skit.

Över till klädval. Söta Klingan hade en brosch på jackan och jag var tvungen att testa det samma fast på min väst. Älska! Kör även på löshåret idag så att
Jenna ska få se.
Ska nämligen hem till henne för att plugga till seminariet. Vi hörs igen när jag kommer hem! Förhoppningsvist är kameran då fixad och Maria på bättre humör...

Cardigan - JC
Brosch - H&M
Väst - Cubus
Topp - JC
Tjockt armband - Åhlens
Peacearmband - Cocco
Jeans - H&M



...

Mina skor

image1212
Någon av er läsare ville ha bild på alla mina skor tillsammans och här har ni dem! Mina älskade 15 par. Ärligt talat känns det fattigt. Jag gick nämligen från stl 37 till 38 sedan i höstas och har fått göra mig av med skor som längre inte sitter. Tråkigt verkligen. Men i vår och sommar lär det köpas in många par såklart hihi.
Update; Hmm kanske vill veta var skorna kommer ifrån? Orkar inte gå igenom alla var för sig men samtliga kommer från dinsko, skopunkten, tiger, h&m, maria lucci, la redoute och forever 21

Sienna med vovvar

image1211
Åh se så söta hundar Sienna Miller har!
Sen inser jag nu att jag fortfarande älskar lager på lager stilen. Se bara hur bra hon bär upp det! Jag tycker att det är jättesnyggt att ha öppen kofta och skärp över. Måste leta upp mitt röda smala som jag använt som armband tidigare. Skulle passa perfekt, kanske kan köra på det idag om jag hittar det. Borde finnas i rummet.

Senare idag ska jag, Jenna och Max plugga till seminariet denna vecka. Undrar om den läskiga killen kommer också? Han kunde inte sitt eget mobilnr så det blir lite svårt att få tag på honom haha!

Ni är fantastiska

image1208
Ja fantastiska är hur jag vill beskriva er. Tack för era värmande ord i inlägget nedan!
Igår stängde jag ner datorn vid åtta och la mig i sängen och läste Stieg Larsson. Tänkte att då skulle jag allt somna vid nio vilket var toppen! Vid nio slutade jag också läsa, då kom syster in i rummet. Vi delar rum här hos mamma, hon är hos pappa varannan vecka så man kan väll säga att jag får det bästa från två världar. Det blev inte att sova. Det blev att snacka en massa skit. Sen märkte jag att mobilkameran hade toppenljus, se så fina bilderna blev! Haha vackra osminkade töser inte sagt? Den andra bilden tycker jag att blev riktigt cool! Skulle nämligen fotografera våra ansikten men missberäknade lite.. Men se det blev ju en perfekt
gossip girl framsida, don't you think?

image1209
Ja det blev mycket bilder.. Theo fick förstås vara med på ett hörn! Även om han ser arg ut på bilden, han var lite busig, så älskar jag den! Kääärlek. Bilden till höger är jag faktiskt väldigt nöjd med på mig själv. Med tanke på att jag är osminkad, och jag brukar aldrig bli bra på bild då haha!

image1210
VIlket ledde till att det blev mycket egopix på mig själv... haha! Mitt hår var så perfekt ovårdat som bara fungerar på bild och inte i verkligheten. Men nu ska jag käka frukost!

Guess Who's Back

Efter en vecka på glife så har jag fått möjligheten att känna efter hur jag verkligen känner med bloggbytet.
Jag gillar glife. Verkligen. Speciellt siteansvariga Rebecca som har varit toppen sedan första gången hon tog kontakt med mig. Har nu pratat med henne och förklarat läget att jag vill gå tillbaka hit till blogg.se

Varför?

Jag saknar min design, eller möjligheten till att byta. Jag älskar att leka med den och testa nya grejer.
Jag saknar de läsare som jag tappade. (Men vill ge en stor kram till alla er som följde med! Ni är guldkorn)
Jag saknar möjligheten att ha samarbetspartner utanför glife. Har ju fått finfin kontakt med fler av er som jag inte vill tappa!

Så nu är jag tillbaka. Antar att jag kommer få kommentarer som att jag blev utslängd från glife eller liknande. Kommer strunta i er. För så är inte fallet. Det var mitt egna beslut och det känns rätt.
Vad tycker ni om detta?

Välkomna

glife.se/fashionstars

6 månader

image1207
Ja idag blir min lilla älskling ett halvår, tiden går så himla snabbt! Helt galet. Han ska få en massa pussar hela dagen hihi.

Nu kommer jag förresten byta helt till glife. Så det är där ni kommer finna mig i fortsättningen. Tack för allt här på blogg.se!

Rösta på veckans outfits.

Natti sötisar!

Nu är det dags för mig att sussa, senare än vanligt I know. Jag som alltid går och lägger mig så tidigt.
Var mysigt med middag och melodifestivalkväll. Kul att träffa lite vänner till Kristian.
Men nu ska vi sova! Vi hörs igen imorgon. Här kommer en veckans outfits röstning som varje söndag och i glife
bloggen ska det nog hinnas med en första videoupdate. Missa inte det! hihi

(Nej jag kommer inte att ha två bloggar. Det är bara så just nu eftersom jag inte vill tappa mina "läser någon gång i veckan" läsare så därför försöker jag hålla den här bloggen lite aktiv i några dagar til)

Godnatt!

Lördag

image1206
För att få se dagens outfit får ni klicka här.

Ska dra till stan nu och möta Kristian. Kommer inte hinna blogga något mer här idag eftersom jag vill vara social och två bloggar blir lite mycket. Men ni hittar mig i den nya såklart!

Trevlig dag allesammans, kram på er!

Nyfikna jävlar hehe

Ja ni ville ha en bättre förklaring på varför jag byter blogg. Varsågoda och läs.

Vad händer idag då? Jag ska på middag med Kristian, hem till en kompis till honom. Som ska bli pappa snart, awww så mysigt hihi! Jag älskar barn minsann.
Vad ska ni göra idag?

Ny blogg

image1205
Ny flyttar jag till en helt ny sida. Adressen finner ni här;
glife.se/fashionstars.
Kommer att fortsätta blogga litegrann här på blogg.se i några dagar men meningen är att jag ska vara helt på Glife. Hoppas innerligt att ni följer med!

En sak som jag inte skrev i inlägget där, men när man kommenterar så kan man varken skriva url eller namn (kommer ändras i framtiden) men skriv gärna med det i kommentaren så jag vet vilka ni är!

Ändra gärna bloggkoll också, ni som sa att det blir lätt att glömma bort mig när jag inte kommer finnas med på mest aktiva listan. Ni behöver bloggkoll! Det är skitbra :)

Vi ses på stan.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!