Inför alla hjärtans dag

image1033
Ja nu är det inte långt kvar tills alla hjärtans dag. Snarare, exakt två veckor.
Vid jul var det många som frågade om tips till julklappar. Så om någon vill köpa något till sin älskling även denna dag (även om jag själv tycker att den ska användas till att göra något trevligt tillsammans) så vill jag tipsa om märket ovan.
VIR Sthlm har väldigt fina klockor för män.

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Eller göra mig iordning för sängen i alla fall. Det brukar ta ett tag. Hade ett videoinlägg gjort men YouTube vägrar återigen samarbeta. Så kan det vara, godnatt!

Chloe bag

image1032

Älska den här bilden på Hilary! Hon ser så himla fräsch ut. Ser ut som att hon shoppat skor, eller hämtat dem från någonstans. Bra där, för jag gillar inte de hon har på sig haha.

Dock älskar jag frisyren och väskan från Chloe! Fantastisk.

Sitter och tittar på 2900 Happiness och framkallade precis 100 bilder. Fick nämligen tips av Jenna att göra det för just nu kostar det bara 29 kronor (frakten) och man får 100 pix! Super helt klart hihi.










...

Smycke från Cocoo

image1031
Usch vad dåligt humör jag var på när jag kom hem från skolan. Trafiken sög verkligen. Tog nästan två timmar att komma hem! Tåget stod inne på centralen i evigheter så jag missade bussen från Handen. Surt!

Men när jag kom hem låg ett paket från
Cocoo och väntade på mig! I världens sötaste inslagning så mitt dåliga humör var borta på nolltid! (Té med kladdkaka gjorde sitt det med...)

Halsbandet älskar jag. Perfekta känslan av oversize och bling bling. Kommer gå super till enkla plagg för att piffa upp det något.

Torsdag

image1030
Usch vad jag hatar när man behöver använda blixten! Det förstör så mycket. Vänster är tagen med och den till höger utan, vilken skillnad eller hur?

När jag är klar med det här inlägget ska jag börja träna på seminariet. Lektion klockan ett så det är ett tag kvar i alla fall. Bara två timmar idag vilket är super! Sen slipper Theo vara själv så länge eftersom bror kommer tidigt. Super!

Kofta och klänning - H&M
Halsband - Kappahl
Tights - MQ
Knästrumpor - Lindex
Skor - DinSko

Sen fick Theo vara med på ett hörn!

Godnatt!

Ja då var det dags för mig att sova! Imorgon är seminariet mellan 13.00 och 15.00.
Skönt med sovmorgon samt att jag hinner förbereda mig då det varit dåligt med sådant idag. Ville ju ha en dag heeelt ledig och den var härlig hihi. Men imorgon är det allvar igen och på fredag går jag hela dagen. Tradigt.
Sov så gott allesammans så hörs vi imorgon!

Lilla älsklingen

image1029
Vad kan jag säga? Theo gillar inte blixten...

Är lite uttråkad just nu. Orkar inte riktigt ordna ett nytt CV. Mitt förra var så himla bra, speciellt det personliga brevet. Så jobbigt att behöva skriva om! Sen att komma ihåg alla småjobb jag har haft... kan ta lång tid. Men, men. Vill ju ha jobb. Ni anar inte hur mycket, vill kunna köpa egen lägenhet. Har så mycket planer på hur den ska inredas. Åh att det ska vara så svårt! Vill nu... Någon som har tips på bra sidor där man kan söka deltidsjobb? Annat än AMS alltså.

Då var det köpt!

image1028

Det blev inget från La Redoute, insåg att jag inte var tvungen att ha något därifrån. Bara att jag ville. Jag har inte råd med sådant just nu. Däremot blev det väskan till höger från H&M. Okej, måste väll kanske inte ha den heller men i det här fallet är det vill, vill, vill! Jag älskar den. Man ska inte säga nej till kärlek.

Nu sitter jag och äter med massa tidningar, kort och personkoder runt omkring mig. Dags att städa lite innan 2900 Happiness börjar. Hörs senare!









...

Katalog shopping

image1027
De här två föll ner i brevlådan idag och köpstoppet ser inte så lovande ut...
Har ju redan hunnit beställa ett halsband från Cocoo idag som jag skrev om i inlägget nedan.

Så jag tänkte att titta skadar ju inte, hallå?! Känner jag mig själv?
Blev självklart beställning från båda. Världens sötaste långa ljusblå blus från H&M och en söt tee som skiftar i olika nyanser av rosa från La redoute. Man får ju faktiskt en lampa till helt utan extra kostnad hihi. Jaja det var jag värd tyckte jag allt!
Vad gillar ni nya headern?

Heart kinda thing

image1026
Det här fina halsbandet kommer från
Betties Galleria och kostar bara 99 kronor. Själv har jag precis beställt ett halsband från Cocoo som ni får se så fort det kommer. Annars hade jag beställt halsbandet ovan!

Något för alla hjärtans dag kanske?

Onsdag

image1025
Jaaaa mitt photoshop fungerar igen! Gissa om jag är lycklig och stolt över mig själv. Är ju riktigt händig faktiskt haha. (tog bara ett tag...)

Har precis varit ute på promenad i regnet med Theo. Vi är inte så förtjusta i det så blev en kortare runda men tar ut honom igen om två timmar. Hellre det än att vara ute länge i pissvädret. Vill ha vår, värme och sol nu!

Mössa - H&M
Cardigan - JC
Topp - Topshop
Halsband - Kappahl
Latex - American Apparel

Nu ska jag ordna lite té till mig själv, blev så sugen. Sen blir det att skriva nytt CV då jag glömde att spara det på andra hårddisken när jag formaterade om datorn. Sen söka jobb!








...

Fashion Against Aids

image1024
Jag tycker att Rihanna är riktigt söt i nya kampanjen för H&M. Himla bra syfte också! Shoppa med gott samvete är aldrig fel.

Idag är jag ledig och behöver heller inte plugga någonting. Alltså ett litet break som jag verkligen kan behöva! Känns så himla bra. Okej behöver läsa på lite till seminariet imorgon men det borde inte vara så svårt. Vad ska ni göra idag?

Me and my baby

image1023
Den här bilden tog Jenna idag på mig och min bebis. Älskar den! Min pojke är så fiiin!

Sitter och tittar på Gossip Girl. Nu när man längtar efter avsnitt 14 (som lär dröja innan den kommer pga manusförfattarstrejken i USA) så får man nöja sig med de gamla!

TÄVLING!

image1022
Dags för en ny tävling! Den här gången är priset en ring från duktiga bloggerskan Catrine.
Tävlingsreglerna är enkla. Lämna bara en kommentar i det här inlägget. Glöm inte din mailadress! Sen lottar jag ut en vinnare.

Lycka till!

För flera smycken eller för att komma till Catrines sida klicka på ikonen nedan.
Image and video hosting by TinyPic

Utmaning - 7 sanningar om mig själv

Blev utmanad av loveisintheair att skriva sju sanningar om mig själv. Tror att jag har gjort något liknande tidigare men kan köra på igen! Ganska kul ju.

1. Jag har dålig syn, använder linser oftast men även glasögon ibland.

2. Planerar att ställa ut Theo i framtiden för att se om det går att avla på honom.

3. Förut ville jag ha barn när jag var 20. Nu är jag nästan där och tycker att jag kan vänta 5 år till ;)

4. Vatten är allt jag behöver för att ha en bra hy. Dricker säkert 2 liter om dagen. Min hy har aldrig mått bättre.

5. Jag planerar att flytta hemifrån. Har jag inte fått något jobb innan sommaren kommer jag ta studielån så att jag kan flytta till hösten. Känner att det är dags.

6. Jag ville egentligen plugga journalistik men kom inte in så det fick bli ekonomi.

7. Saker och ting är inte så bra mellan mig och Daniel just nu.

Utmanar alla!

Tisdag

image1021
Idag är man ledig från skolan men ska om någon timme ta bussen hem till
Jenna så ska vi plugga till seminariet på torsdag. Är nervös inför det eftersom man ska prata inför en massa okända personer. Läskigt! Gäller att vara väl förberedd.

Då mitt photoshop fortfarande inte fungerar så valde jag att fotografera ute eftersom bilderna blir bättre i dagsljus. Nu ska jag ta Theo ut på en runda, han ska även få följa med till Jenna så att han inte behöver vara själv. Mysigt!

Dagens låt  Julie - Moments bliss (från 2900 happiness, underbara låt!)

Topp - Cubus
Kofta - H&M
Halsband - Glitter
Bamboo örhängen - Bloggerska
Kjol - Second Hand
Strumpbyxor - H&M
Skor - DinSko






...

Bilder från Göteborg

image1018
Nuuu kommer bilder från Göteborg! Dock hade inte Tobbe alla så ingen på Thina än så länge. Bara en mini men man ser typ inget på den. Skit alltså! Jaja ni får nöja er med några andra. Den ovan är på mig. Blev taskg kvalité igen då jag var tvungen att använda paint. Men jag gillar den ändå!

image1019
Dåligt ljus i den här bilden men jag tycker att den är så tuff! Jag, Tobbe och Antonia.

image1020
Jag och Tobbe! Han ville aldrig titta rakt in i kameran den jäveln. Skulle alltid hålla på och posa. Men visst är vi söta ändå haha!

2900 Happiness

image1017
Sitter och tittar på 2900 Happiness just nu, den nya serien från Danmark. Tycker att den verkar riktigt bra! Tar väll bara ett tag att vänja sig vid det fula språket haha. Någon mer som tittar?

Efter förlossningen

image1016
Första bilden jag ser på Nicole efter förlossningen (kanske ni redan har gjort...) Tycker i alla fall att hon ser jättesnygg ut och har snabbt fått tillbaka formen. Hoppas att hon stannar här, för nu ser hon riktigt hälsosamt smal ut. Så det inte går utför igen, håller tummarna för Richie!

Vill ha hennes hår också... åh vad jag saknar långt! Ska sparas som tusan alltså.

Nu ska jag återgå till mysteriet photoshop. Hoppas det går att lösa! Efter det blir det en lång dusch. Är så frusen, ciaaao!

















...

Måndag

image1015
Alltså jag blir tokig! Nu fungerar datorn igen och jag hade sparat photoshop på en annan hårddisk. Men nu vill inte den fungera! Jag känner mig naken utan ps. Allvarligt! Så bilderna blir skitkassa i kvalité. Jag hatar verkligen paint! Uscha. Får se när jag kommer hem från skolan om jag kan komma på varför den bråkar. Så här får det ju inte vara. Har heller inget virusskydd på datorn just nu så det får jag inte glömma att ordna så fort jag kommer hem!

Jaja, dagens usla kvalité ser ni till höger.

Topp - Lindex
Cardigan - Kappahl
Halsband - Systers
Väska - Glamour
Jeans - H&M



...

Back again!

Nu är man tillbaka i Stockholm igen och jag är otroligt tröööööt!
Hoppas vi inte börjar klockan nio imorgon, ska in på sidan och kika när jag är klar med inlägget.

Hade det underbart i Göteborg. Älskar Thina och hennes familj hihi! De har två hundar och jag som avgudar vovvar stortrivdes. Var även trevligt att få träffa Tobbe och Antonia igen också. Togs en massa bilder så ni ska få se så fort jag får dem av Antonia (glömde nämligen kameran själv...)

När jag kom hem nu för någon kvart sedan så blev Theo jätteglad! Slickade mig över hela ansiktet när jag tog upp honom. Åååh vad jag älskar den valpen!! Så härligt att komma hem till honom. Vill inte åka ifrån igen!

Nej kolla schemat var det och sen äta något och sedan det jag längtar allra mest till - sova! Vi hörs imorgon då det kommer roligare inlägg. Hoppas ni har haft en bra helg och att ni inte glömt bort mig medan jag var i Götet!

Live från Götet

Nu har man tagit av sig smink och linser och jag är redo att gå och lägga mig. Är så trööööt!
Thina också så det är tur det haha. Imorgon ska vi träffa Antonia och Tobbe. Bio står på schemat, får se vad mer som händer.

Har det super här i alla fall men sakner er såklart.

CIAAAAO!

Fredag med Göteborg

image1014Ja då var det fredag igen vilket alltid är underbart, inte sant? Men den här dagen är nog extra speciell för mig. För jag ska till Thiiiina i Göteborg! Kollade inatt sista minuten på tradera efter en billig tågbiljett. Men det är ju fredag och löning så de gick upp i pris ordentligt. Skit då. Så det får bli bussen. Åka klockan elva framme klockan fem. Jippey! Haha. Nä men jag har datorn med mig, inget Internet så att jag kan blogga men jag ska se på vänneravsnitt och sen när batteriet tar slut (efter ca 2 timmar) ska jag läsa böckerna som vi fått från skola. Förena nytta med nöje är bra!

Jaja, nu tänkte jag kolla igenom lite bloggar innan jag kontrollerar packningen och drar. Syster passar Theo idag och sen gör hela familjen det under helgen vilket är toppen! Kommer sakna min lilla pojke dock. Kommer hem igen söndagkväll. Så om jag inte uppdaterar bloggen hos Thina så ses vi då! Ciaaaaao

Hood - Gina
Halsband - Glitter
Tights - MQ











...

Vart försvinner kommentarerna?

Vissa av era kommentarer syns inte i bloggen av någon anledning.

Det är medvetet.

Sedan min blogg började växa har jag märkt en förändring hos er som kommenterar. Det började bli väldans massa reklam. "Läs min blogg" eller "nu skriver jag om den kändisen kom och läs" och "SENASTE NYTT OM BRITTAN LÄS"
etc...

Min blogg är ingen anslagstavla. Kommentarfunktionen är till som ett sätt för er att kunna kommentera MINA inlägg. Inte göra reklam till era bloggar. Är de intressanta för mig så hittar jag nog dem ändå.

Skärp er nu.

Stort plus dock till er sötnosar som använder den av rätt anledning. Känner alltid en värme när några av mina "stammisar" skriver. Sånna som kommenterar på många av mina inlägg och reflekterar över det jag skriver. Kram på er!

Update; Glömde en sak som ni säkert kommer kommentera. Självklart är det en sak om man ställt en fråga i någons blogg att de svarar i ens egen! Men där går min gräns för vad jag tolererar. Hellre en "du är ful" kommentar än reklamare. Ciaaaao

Äntligen en plats för smycken

image1010
image1011
image1012
Idag kom två smyckesställnignar från
Chique som är superfina! Kommer verkligen väl till hands.
Kostar 189 kronor och man får dem i par, dock slutsålda just nu såg jag. Lisbeth Dahl heter kvinnan som gjort ställningarna.

För korta för mina halsband men perfekt för örhängen! Finns små hål där man kan stoppa in dem. Super med tanke på att jag alltid lyckas tappa bort mina...

Värden är liten

Under lunchen mellan föreläsningarna

Max; Så Maria hur går det med bloggen?
Maria; Jorå det glider på.
Niklaz; Jasså bloggar du?
Maria; Yees
Niklaz; Då kanske du känner till rar?
Maria; Michaela? Ja hennes blogg är super.
Niklaz; Haha det är min kompis!

Förresten märkte jag att jag inte är med på mest aktiva listan just nu, första gången på ett bra tag. Ganska roligt faktiskt, låter kanske lite konstigt men jag är nyfiken på hur många "äkta läsare" jag har. Alltså sånna som går in på bloggen för att de vill läsa den, inte för att de hittade den på blogg.se's startsida.

Nu ska jag lämna paketet med klänningen jag sålde i veckan. När jag kommer tillbaka ska jag visa två smyckesställ som kom med posten idag. Ses!

Torsdag

image1009
Hellu! Haha nej nej har inte orkat posa nu på morgonen. Tog bilderna redan i gårkväll då jag valde dagens kläder. Smart va? Så slapp man göra det sömnig.

Idag har jag föreläsning hela dagen. Som tur är så kommer mamma hem tidigt så Theo behöver inte vara själv länge. Lär sova hela tiden då han är så sömnig nu och precis som mig gillar sovmorgon.
Nej dags att fixa håret och sen ut med Theo en runda innan bussen går.

Instoppad klänning - Gina
Tröja - Zoul
Halsband - Kappahl
Kjol - Divided by H&M
Skärp (egentligen till en klänning) - Från England, glömt namnet
Tights - H&M

Duellen - Christina vs Blake

image1008
Tänkte att det var dags för en ny duell! Christina vann stort mot Minka Kelly. 58 röster mot hennes 9.
Gossip Girl startar på tisdag klockan åtta, jag ligger förstås 13 avsnitt före men tänker kolla i alla fall! Så en av huvudrollerna, Blake som spelar Serena fick vara med i duellen idag. Vardag vs fest, vem lyckas bäst i sin egen kategori?
Söta Aguilera som visar more is more eller vackra Lively som kör på less is more?

Old times

image1006
Nu när jag sitter på gamla datorn fick jag lust att gå igenom gamla bilder. Hittade den här från sommaren 2003 (innan jag färgade håret ljusare). Alltså när jag var 14. Jag till vänster och syster Anna då 11. Haha här tycker jag att vi ser heeelt annorlunda ut än vad vi gör nu. Tycker inte ni?

En liten påminnelse om hur vi ser ut nu hihi
image1007

Utmaning - bilder

Utmaning av Kim! Går ut på att jag svarar på frågorna med bilder.

Vill du ha något djur just nu?
image995

Någon accessoar du saknar?
image1001
Någon du skulle vilja träffa?
image998

Något du är sugen på just nu?
image1003

Något nytt klädesplagg du vill ha?
image1004

Bästa tv-program?

image1005

Utmanar alla som vill!

Nonstop


Jag trodde att det var YouTube som bråkade men självklart var det min bärbara. Ska bli så skönt att formatera om! Daniel håller på och fixar en windows skiva till mig.

Pratar om choklad och gosar med Theo, enjoy!

Ny klocka

image1001
Jag har flera klockor hemma, men ingen med batteri. Har nämligen en tendens att köpa nya istället för att byta batteriet. Nu har jag dock ingen att använda och borde köpa en ny. Studiebidraget kom ju redan i måndags men idag betalade jag tre skolböcker och de är inte direkt gratis och snart är det en insparksfest på skolan inklusive middag så det kostar ju en del. Har ju som jag tjatat ett tag nu om en Milanoresa planerad med Cissi i slutet av april så måste spara pengar!

Men om jag hade råd, hade jag köpt klockan ovan från
Cocoo. Nu får det räcka med mobilens.

Onsdag

image1000Ja då var det onsdag, klockan har inte ens hunnit bli sju och det är en sömning Maria framför datorn. Kommer nog vara trött hela veckan. Går man upp tidigt hinner man aldrig bli pigg. Man blir mindre trött men sen är klockan mycket och då går det tillbaka till kraftig trötthet igen. Illa!

Idag har jag föreläsning till tolv och sen ska jag hem. Måste handla mat och sedan börja på programmeringsuppgifterna. Att man aldrig ska få vila.

Jaja, dagens då.

Klänning - Lindex
Kofta - Kappahl
Halsband - Kappahl
Väska - Mexx
Tights - MQ
Knästrumpor - Lindex

(jaharå det är Theo ni ser bakom mig!)






...

Natti people!

Wooohooo lite mindre än tvåtimmar kvar tills uppgiften var tvungen att vara inne och jag har skickat iväg den. Känns bra som fan! Kanske inte har gjort en överdrivet bra hemuppgift.. men borde i alla fall räcka för att ge mig godkänt. Hoppas på det! Nu blickar jag framåt mot ekonomidelen istället, ska bli intressant att se hur den blir.

Jaja, ska upp tidigt imorgon igen precis som resten av veckan så dags för mig att säga godnatt!

Parfym.se

image999
Jag tycker att det är läskigt att köpa parfymer från Internet, jag menar hur vet man då att de luktar gott?
Men nu har jag förälskat mig i min Burberry London och kommer fortsätta köpa den. Tänkte kolla om den finns på
Parfym.se för de säljer billigare än tillexempel Åhlens. In och kika med er om ni vill fylla på era parfymlagar!

Oh right, plugga var det. Tycker faktiskt att det går ganska bra. Gäller bara att bli klar fram till 23.59.. med tanke på att jag ska upp vid halv sju imorgon vill jag inte direkt sitta så länge. CIao!

You know she is

image998
Endast och absolut endast Mary-Kate Olsen kan vara snygg i brillor som dessa. Så det så.
(And I love her hair, scarf.. her everything)

Nu käkar jag popcorn med vatten. Gott och nyttigt. Eller snarare gott och inte onyttigt. Men det duger för mig!

Gitarrspel

image997
Nu har Danielprecis åkt hem och så fort jag är klar med det här inlägget ska jag kika på om Jenna är inne på msn så att vi kan plugga tillsammans på skoluppgiften som ska in senast idag.

Jag och Daniel spelade gitarr igår som det syns på bilden. Han är superduktig! Jag är inte alls det... haha.
Försöker lära mig en Mandy Moore låt men det går trögt. Så fort jag lär mig att sjunga samtidigt som jag spelar den så ska jag självklart göra ett videoinlägg av det. Men det dröjer kan jag lova!

Nej skolarbete var det ja, vi hörs!

Tisdag

image996
Godmorgon allesammans! För mig känns det verkligen som måndag idag eftersom jag var ledig igår. Jag och Daniel såg som sagt på åtta avsnitt av vänner igår. Eller okej det blev sex stycken sen blev vi så trötta. Nu har jag de två bästa avsnitten kvar av säsong nio! Älskar Rachel och Joey delen.

Nu ska jag strax iväg till bussen. Fast först ta en promenad med Theo. Sen får han stanna hemma med Daniel som ligger och sover fortfarande. Skönt för Theo att slippa vara ensam! Han är jättetrött så blir säkert glad när jag släpper tillbaka honom i sovrummet.

Nej nu har jag lite saker att ordna, hörs sen!

Klänning - H&M
Halsband - Glitter
Jeansväst - MQ
Tights - H&M
Knästrumpor - Lindex













...

Hej sötnosar!

Daniel stannar natten och passar Theo imorgon när jag är i skolan. Så nu ska vi se på vänner, sista åtta avsnitten av säsong 9. Tänkte bara önska er en trevlig kväll så hörs vi imorgon igen.

Puss och godnatt!

Promenader

image995
Jag tar ut Theo på promenad 4 - 5 gånger per dag (fem om jag är ledig och det är fint väder). Sen släpper jag ut honom på baksidan så fort han vill kissa. Men jag älskar våra promenader! Speciellt när solen skiner och vinden ligger stilla. Det märks på Theo också, då springer han som en tok och ska lukta på allting. Bilderna ovan är tagna från idag. Jag berättade i ett videoinlägg för länge sedan att Theo bara gick efter mig och inte riktigt gillade att gå ut. Men nu älskar han det! Sen blir han alltid glad när vi möter andra hundar (haninge är full av hundägare!). Min pojke är en modig vovve.

Nu ska jag gå och möta Daniel vid Ica Maxi. Ska köpa ett inslagningspaket som klänningen ska läggas in i, den i inlägget nedan. Så vi hörs först ikväll någon gång. Ska hinna plugga lite med Jenna också var det tänkt. Vad ska ni göra idag?

Inte långt kvar...

image994

Tänkte bara påminna er om att
auktionen på klänningnen går ut imorgon klockan 12.22 om det är någon mer som vill buda!

Jag har inte pratat med Daniel än men tror att han kommer någon gång på eftermiddagen så det kommer inte bli så mycket bloggande idag. Har pluggat litegrann men inte alls så mycket som jag borde. Tycker att frågorna är konstiga, sen har jag ingen motivation alls. Nej måste fortsätta med det där nu.

Måndag

image993
Ny vecka, skola och kurs. Mycket att hålla koll på alltså!
Skulle inte förvåna mig om jag råkar åka till Kista imorgon haha! Vet inte ens vilken tid vi börjar på Frescati... Står på nya sidan men har glömt adressen. Bäst att jag kollar med Jenna!

Nu ska jag sätta igång med skolarbetet innan Daniel kommer.

Klänning + tröja - Gina
Kofta - Second Hand
Halsband - Glitter
Tights - H&M
Skor - DinSko

Myströja

image992
Är uppe tidigt idag trots att jag är ledig. Känns som att jag kommer behöva köpa en ny dator. "I" tangenten har börjat strejka, måste trycka jättehårt för att få fram den. Inte roligt alls.

Jaja, varför jag är uppe så tidigt är för att jag ska hinna plugga innan Daniel kommer. Sitter nu framför teven och väntar på att Elin Kling ska in och prata i The Voice. Kul! Någon annan som tittar?

Bjuder även på en söt bild på Ashley Olsen. Det är så kallt här hemma så jag skulle verkligen kunna behöva hennes mysiga tröja! Tycker att det är snyggt att låta en del hänga innanför så att det ser slarvigt men ändå fint ut. Lovely.

Veckans

image991
Så här har man sett ut under veckan. Vilken outfit gillar du bäst?

Om en timme ska jag se på Bröllopsfixaren med Jennifer Lopez i huvudrollen. Älskar den! Var flera år sedan jag såg den sist så kommer inte ihåg så mycket men vet att jag verkligen gillade den. Kanske kommer in med ett inlägg efter filmen annars så hörs vi igen imorgon!

Dansstudion

image990
Här är vår dansstudio! Den är verkligen hur fin som helst. Det är Reggaeton jag dansar tillsammans med min äldsta lillasyster. Dansläraren är jättetrevlig och dansen är underbar! Jag och Anna har skuttat runt här hemma. Men jävlar vad man kommer ha ont imorgon! Körde 40 min dans, 15 styrka och avlutade med stretching. Jag har inte varit ordentligt aktiv sedan jag slutade med handbollen för två år sedan så min kropp fick en chock haha! Känns inte så kul att man inte orkar göra lika många armhävningar och situps längre men det kommer tillbaka. Nu vill jag bara ta det lugnt men måste sätta igång med skolarbetet igen.
Vad gör ni ikväll?

Mysigt

image989
Jag hade tänkt lägga upp ett videoinlägg jag gjorde för någon timme sedan. Men YouTube vill inte samarbeta av någon anledning så det fick bli denna mysiga bild på Theo istället som togs igår. Han ser ut som en liten räv hihi.

Strax ska jag och syster iväg på dansen som jag berättade om i förra veckan. Berättar mer om vad det är för dans i videoinlägget så får se om jag kan lägga upp det när jag kommer hem sen. Tills dess, ha det bra!

Söndag

image987image988
Bilderna har riktigt dålig kvalité nu. Detta eftersom photoshop inte fungerar alls nu tack vare min jävla dator. Är så less!! Så fick fixa i paint vilket verkligen mördar bilderna. Mitt ex vägrar hjälpa mig och tjatar om att jag har alla grejer redan. Men för det första vet jag inte var de är och för det andra; hur ska jag veta hur man omformaterar och fixar med alla drivrutiner? Jag kommer bara förstöra datorn ännu mer. Han är för stolt för att kunna träffa mig för att hjälpa. Blir tokig!!! (Varför jag ber mitt ex är för att det var han som ordnade allting när datorn köptes)

Hur som helst. Så här ser man ut idag. Ganska enkel outfit men jag trivs i den.

Skjorta - H&M
Tubtopp - H&M
Jeans - H&M
Halsband - Lindex

Hehe H&M darling idag.

Gamla minnen

image986
Tänkte bjuda på en bild från två somrar sedan. Tagen i Visby på Gotland. Så himla vackert! Det om något får än att längta till sommaren ännu mer.

Igår fick jag ju inte mycket gjort alls i skolarbetet så det är vad jag ska ägna mig åt idag. Imorgon kommer Daniel så då vill man ju inte sitta och plugga direkt... Vad ska ni göra idag?

Resident Evil

image985
Flera har bett om fler bilder på Theo (jag som tycker att jag redan lagt upp massor hihi)
Så jag bjuder på en där han ligger och sussar. Min bebis är så söt!

Yes rubriken talar om vilken film vi kollar på. Usch alltså, inte riktigt någon favorit alltså. Så jag rymde till datorn en stund men nu ska jag fortsätta kolla. Sen är det sovdags så vi hörs imorgon. Natti!

Huvudsaken

image984
Kolla vilken underbar basker! Jag vet inte hur många mössor och dylikt jag har nu. Men man kan inte få för många!
Speciellt inte när de finns så fina som ovan. Är från Rules by Mary och den är på rea så kostar bara 150 kronor. Finns att köpa hos Kii Webshop.

Ikväll umgås jag med mina syskon. Är hysteriskt sugen på vatten av någon konstig anledning. Måste bero på mina glas vin. Blir alltid så törstig av det. Så nu ska jag hämta iskallt vatten från kylskåpet, det är bättre än någon läsk. Och nyttigare! Ciaaaao

Ibland är enkelt det snyggaste

ChristinaRibel.com
Jag älskar Christina Ribels kläder! De är enkla men med rätt accessoarer kan man vara skitsnygg. Har inte shoppat något därifrån än men så fort jag får jobb (som förhoppningsvist är snart) kommer jag shoppa upp mig ett lass basplagg därifrån. För att komma till sidan kan ni klicka på bilden ovan.

Vad gör ni denna kväll?

Duellen - Minka vs Christina

image983
Dags för en ny duell! Minka vann igen, denna gången mot Ashley med 43 röster mot Ashleys 16.
Den här gången möter hon Christina och outfiten kommer från hennes graviditet.
Så vem blir det? Osminkade Kelly ellerstylade Aguilera?

Myyyys i mörkret

image982
Ibland är det bra när det blir mörkt tidigt. Sitter här och har det trevligt med mina syskon. Vinchill, gitarrspel och sång från mig och min syster. Självklart även bloggläsning, är man nörd så är man .Eller hur? ;)
Vems blogg jag läser just nu? Melinnaaaaas, hihi.

Back to mys. Pluggandet får vänta, palla liksom. Jaja. Ni är bäst, bye.

Framtidsplaner


image981
Jenna är inte bara världens sötaste och raraste tjej jag känner. Hon råkar även ha exakt samma stil som jag, haha! I skolan tror de att vi ringer varandra innan vi går till föreläsningen. (Vi lärde känna varandra i höstas när vi började på Ekonomi och IT tillsammans.)

Hur som helst. Igår när jag var hemma hos henne så pratade vi om trean då man en termin får åka utomlands och studera. Vi pratade om att det vore riktigt roligt att åka tillsammans till typ Australien eller något annat land. Ååååh längtar! Fatta vad härligt hihi. Har ni funderar på att resa utomlands en längre period någon gång? Och isåfall vart? Nyfiken!

Skolarbete var det ja... hörs!








...

Haha var tvungen att visa


Nu kommer ni nog inte vara så trevliga mot mig men det skiter jag i! Ovan ser ni mig som 14åring. Drev med min syster, vi har massa sånna här videor. Enjoy ;)

Lördag

image980
Den nya kjolen sitter jättebra och jag är så himla nöjd! Känner mig somrig och fin, man får ju låtsas nu när det är så tråkigt väder!

Topp - Topshop
Cardigan - JC
Kjol - Second Hand
Halsband - Kappahl
Tights - H&M

Nu är det dags att sätta igång med pluggandet!

Trevlig start på dagen

image979
Jag och Theo önskar er en god morgon! Hihi

Idag måste det pluggas igen. Tog paus igår efter tentan för att jag inte skulle dö av tristess men idag sätter man igång igen. Har en stor uppgift som måste vara klar på tisdag. Tråkigt! Men, men det är ju bara att göra.
Ni får en dagens outfit senare med nya kjolen och så blir det nog ett videoinlägg också. Vi hörs! Vad ska ni göra idag?

Ny kjol!

image978
Här har ni min nya kjol! Blev glatt överraskad när jag kom hem från Jenna och såg att den hade kommit. Och den är underbar, ska användas imorgon så då får ni se den på. I know, hade köpstopp. Men detta var ett Second Hand fynd, 30 kronor mina vänner. Som en dyr kaffe haha!

Nu är jag trött som bara den så ska sova, natti!

Helluuu!

Skriver från Jenna. Vi har suttit och pratat minnen från våra tidigare liv innan vi lärde känna varandra (träffades första gången i höstas när vi började i samma klass) Nu är vi skitsugna på att gå ut men dumma mig glömde leg hemma. Skit alltså. Jag ser ju tyvärr inte äldre ut än vad jag är så inga vakter kommer släppa in mig... attans får bli en annan dag! Nej nu ska vi fortsätta se på Let's Dance. Ciaao

Och angående att jag tycker att Daniel bor långt borta. Nej en timme är inte så farligt. Men när vi inte kan ses så ofta är det jobbigt att inte bara kunna säga "okej men jag kommer över på en fika" För det är för långt för sånna saker... tycker ni inte? Man kan inte bara gå över för att man känner för det... Måste bestämmas i förväg. Ja ni fattar! Tror jag. Hehe

Later!

image977
Foto taget av mig själv.

Det här är det sista ni hör av mig för några timmar! Ska nämligen hem till Jenna strax. Hade tänkt ta med mig Theo men han är så trött idag så får vara hemma och vila med mamma istället. Blir en lugn kväll, tentautgången som var tanken blev inte av pga att flera av oss hade pengabrist och mindre lust. Jag hade gärna dragit ut men måste ju spara pengar så det är bara bra!

Nej nu hinner jag inte sitta här och skriva. Måste fixa håret, helt kaos. Sen pussa Theo en massa innan jag springer till bussen. Hörs ikväll!

Bring some music


Videoupdate kändes det som om det var dags för så enjoy!

Behöver dessutom ny musik är så trött på min. Förslag någon kanske? Hihi

Morgonsnygg

image976
Usch vad jag känner mig sliten. Plugga till sent och vakna klockan sex ger inte mig den lyster jag behöver. Önskar att jag var lika söt som Mandy Moore! Ovan är hon uppe tidigt och är lika fin som alltid. Himla fuskigt.

Tentan gick... bra. Fast jag vet ändå inte om jag blir godkänd. Var nämligen tre delar och man måste ha poäng på alla för att bli godkänd. Första och andra är jag ganska säker på att jag fixade, det är den tredje jag är orolig över. Förhoppningsvist får jag bara en rest så att jag slipper göra om hela tentan. Orkar inte med fler omtentor längre! Har programmeringstenta i februari igen. Den tror jag dock att jag kommer fixa denna gång...

Jaja för mycket skolprat är aldrig kul, speciellt inte nu när det är helg!

Fredag med tenta


image975
Ja då var man vaken tidigt igen... har bråkat med datorn hela morgonen. Nu är det bara internet som fungerar, ingenting annat. Så att klippa och beskära i photoshop tar evigheter. Fick starta om datorn två gånger!! Nej dags att formateras om. Måste hitta alla skivor...

Tenta klockan nio, ska sitta och läsa på under bussresan. Hoppas verkligen att det går bra! Har ju lagt ner massa tid på det här.

Efter skolan ska jag övningsköra och sedan hem till Jenna i klassen (känner fyra Jennor, haha lite ovanligt kanske) för att prata lite.

Tee - Systers
Kofta - Stockh lm
Halsband, armband - Glitter
Kjol - H&M
Ringar - Wedins
Tights - MQ
Benvärmare - Lindex

Hörs efter tentan! Då jag förhoppningsvist berättar att det gick bra...
Vad ska ni göra idag?







...

Samling

image973
Jag har två samlingar som jag håller mycket kärt. Mina sju böcker av Harry Potter. Funderar på att i sommar när man har så mycket tid, att läsa om. Var ju evigheter sedan man läste första boken! Potter Maraton låter ljuvligt.

image974
Sen min andra stolthet. Alla 10 säsongerna av vänner. Ligger på 9an nu och när jag är klar ska jag och Daniel börja titta om. Man kan aldrig se den här serien för mycket!

Samlar du på något?

Nej nu ska jag läsa igenom allt inför tentan. Känner mig inte lika säker längre på att jag kommer fixa det här... hade missat en del. Fan, fan, fan. Måste plugga!! Känns trist att man suttit konstant i tre dagar och pluggat och ändå har en risk att få underkänt... tur att ekonomin börjar nästa vecka! Hatar IT.

Under förhöret av tentapluggandet.

Anna; Tidsbegränsning, av iterationerna, antalet funktioner kan minskas, men tidsramarna ändras sällan.
Maria; Säg en gång till! Förstår fortfarande inte,
Anna; Det var nog bara jag som formulerade mig dåligt.
Maria; Anna, du läser ju innantill! Det är jag som har skrivit det där.

Anna; En modell som beskriver ett språks modelleringsbegrepp.
Maria; Okej nu fattar jag!
Anna; Hmm.. alltså är det modeller, du vet med bröst som det pratas om?

Jag har världens smartaste lillasyster.

Busfrö


En videoupdate när jag busar med Theo! Dock var det ganska dåligt ljus vilket ger dålig kvalité vilket är lite synd.

Pluggandet har gått bra idag, känner mig någolunda säker. Bara de inte kommer helt galna frågor nu. Nej får hoppas på det bästa! Nu ska jag äta pannkakor, gott!

Rea på Marc by Marc Jacobs

image972
Blev förvånad när jag loggade in på
Fåfäng och såg att man kunde få fina skor från Marc by Marc Jacos till så biliga priser. Berodde såklart på att de har REA just nu. De vita fina sandalerna kostade innan 3200 men tack vare rean kan de bli dina för bara 1600! Ballerinorna till höger kostade innan 1900 men säljs just nu för bara 1140 kronor! Önskar verkligen att jag kunde slå till. Perfekta skor till våren, don't you think?

Nej tentapluggandet väntar förstås. Vi hörs senare sötnosar.

Amazing Ash

image971
Jag börjar morgonen med två fantastiska bilder på Ashley Olsen. Tycker båda systrarna har växt som modeller. Förut var bilderna ganska tråkiga, de log men inte mycket mer med det. Nu finns det alltid mycket mer känsla i bilderna och nytänkande idéer. Dock har de alltid varit fantastiskt vackra...

Nu ska jag göra mig iordning, idag mår jag bättre så då vill jag inte gå runt i mjukiskläder och glasögon.. Nää nu räcker det med det!

Och vet ni vad jag och mamma gör just nu medan vi äter frukost? Kollar på lägenheter till mig hihi! Det är så roligt... dock kommer jag inte flytta nu. Men om jag får ett jobb som jag tjänar bra pengar på så ska jag flytta. Så är det! Sen har mamma varit så emot det, hon har velat att jag ska bo hemma fram till att jag är 30 typ haha! Så det känns bra att hon också kollar lite åt mig...

Godnatt darlings

Vad rara ni är i inlägget nedan! Nu har jag lyckats lugna ner mig och har faktiskt klarat av att sitta och plugga sedan jag skrev det. Ibland är det bra att få skriva av sig, inte sant?

Den här dagen har väll varit ganska tråkig, men det är ju en sådan vecka. Morgondagen kommer bli precis likadan... Men sen är det tidig tenta på fredag och sen heeeelg! Hihi
Vet dock inte vad jag ska göra än. Eller jo, antar att det blir utgång med Jenna och killarna i klassen? Viiiist?
Fan, då kan jag nog inte köpa en peruk från Amanda som tänkt... vet har köpstopp men de är så fina! Jaja, jag överlever nog.

Nej sovdags, eller lite bokläsning först. Eller nej, sova och upp tidigt imorgon.

Vi ses då! Godnatt

Nu är jag så jävla arg!!!

Fy fan alltså! Min mobilräkning kom idag. Den var hög, som vanligt så det var inte mer med det än att det gav den vanliga ångestkänslan.

Men jag kollade igenom vad det är jag gjort av med pengar på denna månad precis som jag alltid gör. Så såg jag något konstigt. Någon jävla Caliber Media krävde 70 kronor av mig. Inte så farligt mycket pengar, men kul att slänga på något man inte ens vet vad det är. Så jag gick in på google och kollade upp det. Visade sig vara GoShop. Den där jävla skittävlingen jag var med i. Stog att det kostade 5 kronor och visst det kunde jag betala. Men sen gjorde jag ingenting mer med det. Började dock få sms från dem lite då och då vilket var riktigt irriterande. Men stog att det kostade 15 kronor per mottaget sms att avregistrera så det kände jag inte för. Men vet ni vad det var som kostade?! Alla dessa jävla sms de skickade!! Så det är dem som de vill att jag ska betala. Att de har skrivit att jag ska vara med igen och tävla!!! Fy fan alltså, stog ingenstans att jag skulle behöva betala för detta. Är så jävla arg!! Och vill ni veta något mer? Det var lilla blogg.se som hade denna jävla skitsajt som annons på våra bloggar! Skiter de i vilka de har som annonser?! Tar vem som helst kanske?! Är det etiskt rätt liksom!? Någon mer än jag som blivit lurad?! Lovar att det kommer komma räkning även nästa månad för mig att betala då jag fick ett sånt här sms så sent som i förrgår. GAAAAAh är så arg nu!!! Kan inte plugga heller, ofta liksom. ÅÅÅÅh det här är inte bra alls! Nu ska det i alla fall vara avregistrerat... försöker komma på ett sätt att komma runt detta. Så att jag slipper betala. Men det kommer säkert inte gå. Nej nu ska jag proppa i mig glass! Sen på något mysko sätt lyckas koncentrera mig på tentan igen. Hörs kanske senare ikväll annars imorgon.

Twenty8Twelve

Image and video hosting by TinyPic
Jag älskar märket som Sienna och Savannah Miller har skapat. Tyvärr har jag för stunden inte råd att köpa något plagg. Men ovan är två godbitar. Klänningen är helt fantastisk och jag skulle gärna välkomna våren klädd i denna.
Skinnjackan kanske förvånar vissa. I know, jag skrev att jag är trött på den. Men jag måste omformulera mig. Jag är trött på den vanliga. Den ovan är exakt en sådan som jag letade efter för snart två år sedan då jag köpte min bruna. Hittade ingen så fick nöja mig med en av de vanliga men hade jag sett denna hade jag inte tvekat att köpa. Perfekt är vad den är. Eller vad säger ni?

Vanessa Anne Hudgens

image969
Sitter på gamla datorn då min bärbara håller på och gå sönder (nooo vill inte behöva formatera om! jag kan ju ingenting om sådant)
På den här datorn har vi inte photoshop vilket betyder att det blir lite svårt att redigera bilder, paint är ju värdelöst. Så jag fick ta den i dess fulla storlek, därför den är så stor. Om ni undrar!

Föreställer i alla fall som de flesta borde se söta Vanessa. Kan man ha ett härligare leende?! Dessutom älskar jag hennes enkla men stilrena klädsel. Sen har jag ju
nämnt hennes väska förut...

Armband

Image and video hosting by TinyPic
Det finns mycket här i världen man inte kan få för mycket av. Familjen, vänner, kärlek..
Och så har vi armband! Mina har en tendens att försvinna så när jag gör om rummet totalt så ska jag även komma på en lösning till alla smycken.

Som ni som följer min blogg vet så har jag köpstopp nu. Hade jag inte haft det skulle jag ha köpt det fina smycket ovan från Cocoo. Är helt i min smak och skulle passa tillsammans med klänning tror jag. Åh vill kunna shoppa! Men får tänka positivt. Ska ju faktiskt både till Göteborg och Milano och det är inte så dumt det heller.

Nu tillbaka till tentapluggandet. Tror faktiskt att jag kan fixa denna, hoppas! Har den på fredag. Däremot är jag förkyld fortfarande och har halsont. Känner mig otroligt sliten. Hoppas ni mår bättre!

Theos utveckling

Image Hosted by ImageShack.us
Det är helt galet hur mycket Theo har förändrats! Ovan visar till vänster när han var 8 veckor och till höger är tagen idag. Nu är han 4 månader och 2 veckor. Det komiska är att om jag inte hade haft bilderna hade jag trott att han fortfarande såg ut som när vi hämtade honom. Man märker ju inte med synen hur han förändras.

Men se svansen, klart mycket längre. Han är ljusare, smalare men längre. Längden är förstås svårare att uppfatta på bild. Öronen är inte vikta längre. Bara ena lite halvt, det brukar dem vara på mornar. Sen är hans päls slätare.

Älskar dig min lilla pojke!

Update; Haha men lilla baby! Han stog och skällde medan jag satt och läste lite bloggar. Så gick jag och kollade vad det var. Han började gå genom huset och tittade hela tiden bakåt för att se att jag följde efter. Sen stannade han i mamma och H's rum och där hade han bajsat. Haha lilla älsklingen verkade vilja säga "ja nu har jag visat, då är det bara att plocka upp" hmm... känns som att han missat anledningen till varför vi skäller när han kissar och bajsar inomhus. Dock kunde jag inte bli arg denna gången, det var så gulligt!

När tiden inte räcker till

Image and video hosting by TinyPic
Det finns så mycket saker som jag vill hinna med. Som jag gör men inte tillräckligt ofta. Fotografera, spela gitarr, sjunga och dansa är bara några. Jag vill bli riktigt duktig, men när finns det tid för sådant? Jag måste ju erkänna att bloggen tar mycket tid, och det är ju ett val som jag har gjort. För bloggen är något jag faktiskt älskar.Sen har vi skolan... vilket jag inte alls håller kärt lika hårt men som är en del man måste ta sig igenom. Dock har jag tur som har bra människor där som gör dagarna bättre. Anyway. Vad önskar ni att ni hade mer tid till?

Dagens Önskeoutfit

Image and video hosting by TinyPic
Så här klassiskt snygg skulle jag vilja vara idag! Ni är välkomna med bidrag om ni vill hjälpa mig att närma mig drömmen... höhö

Klänning - Oscar de la Renta
Väska - Burberry
Skor - Christian Louboutin

Nu har jag tagit paus från pluggandet. Den här tentan kanske jag faktiskt kan fixa. Hoppas det! Sen börjar ekonomidelen och den borde i alla fall inte vara lika tuff som IT-delen har varit.
Tänkte ge lilla Theo lite uppmärksamhet, han har mest fått vara med mamma idag då jag har varit tvungen att plugga. Men nu ska han få all min kärlek!

Oh no

Image and video hosting by TinyPic
Vad har hänt med den annars så söta Elijah?!
Här känner man knappt igen honom alls. Underbart med kavaj, skägg, mustach och hår som matchar... kanske inte? Nej jag hoppas att detta bara är tillfälligt. Hellre att han ser ut som en pojke för alltid, eller vad säger ni?

Till Salu

Image and video hosting by TinyPic
Har bestämt mig för att sälja denna fina klänning då den är för liten för mig. Passar än XS så om någon av er är sugna på den är det bara att
gå in här. Är aldrig använd, bara testad och köpt på Tjallamalla för 495 kronor.

Nu tillbaka till pluggandet. Det är objektorienterad analys och design som vi har tenta i.

Stig in i värmen

image968
Jag har lovat tidigare att visa mina garderob och först nu blev det dags. Dock är det fortfarande kaos och mycket av mina kläder från pappa ligger i väskor. Det är nämligen fullt både i garderoben och på klädstången, lite dumt. Har massa planer för rummet. Ska ha två hyllor på långsidan av väggen. Ena för skor och den andra för väskor och mössor. Däremot vet jag inte hur ska jag göra med alla tights, kjolar och baströjor. Samt de andra kläderna som jag inte har en aning om vad jag ska göra av med. Förslag får ni gärna komma med om ni har!

Märkte förresten att vi hade besöksrekord här i bloggen! Över 2000 var ni som hittade hit, så roligt att bloggen växer!

Förkyld

Image and video hosting by TinyPic
Titta så fin min pojke är! Han älskar att vara under bordet för där kan han ha sin egen lilla hinderbana. Theo tycker om att hoppa över stolsbenen. Sen kan det nog ligga lite brödsmulor och annat trevligt... haha.

Idag är jag förkyyyyld som satan. Halsen bränner också så jag ska skicka ett sms till mamma att hon köper halstabletter till mig. Så det blir ingen dagens outfit eller videoupdate idag. Vill gå i mjukiskläder och osminkad. Sen låter jag nog inte så trevlig när jag pratar i kameran idag, hehe.

Men, men. Tentaplugg idag precis som resten av veckan! Vad ska ni göra?

Duellen - Minka vs Ashley

Image and video hosting by TinyPic
Dags för en ny duell! Beckham blev slagen efter att ha hållit sig kvar i 8 omgångar och har rekordet i duellen. Mika fick 53 röster mot Victorias 7.

Den här gången är det den som bär klänning bäst som vinner. Så Kelly eller Tisdale?

Till er läsare


Jag tillägnar detta videoinlägg er, mina underbara läsare.
(gick inte att lägga upp på bloggen av någon anledning)

Sen en liten sak. Undrar ni vart Elin Kling har tagit vägen? Jag har svaret.

Eeeeh va...?!

Usch vad jag har börjat bry mig om taskiga kommentarer, inte bra.
Men kanske är fler som tänker samma sak så måste förklara en sak.

Bloggen döptes till fashionstars för att tanken var att jag skulle visa kändisar som har snygga stilar, därför de fiffiga orden. En läsare har fått för sig att jag kallar mig själv för en fashionstar. Äääh nej. Jag syftade inte på mig själv. För jag är ingen stjärna, vill inte slaviskt följa mode. Går i det jag själv tycker är snyggt, och inspireras av modet. Liten skillnad där.

Så nu vet ni! Sen att du som skrev detta tycker att jag klär mig fult skiter jag fullständigt i. Jag menar, alla har ju sin åsikt. Världen vore ganska trist annars. Däremot blir jag arg på folk som är elaka. Tänker inte hänga ut någon, en av dessa råkar nämligen ha blogg. (Och en sak som är bra med dig, att du inte skämdes för att skriva din bloggadress. Som vissa andra gjorde. Hallå det finns ip-adresser, jag vet vilka ni är) Men jag tror att hon vet själv att det är henne jag menar. Hon läser nämligen bloggen min. Du får tycka vad du vill, men man behöver faktiskt inte vara elak för att man inte gillar min sångröst/klädstil eller vad det nu kan vara. Nixpix.

Jaja det här blev längre än vad tanken var, men hoppas att ni förstår hur jag känner.

Min dag

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Föreläsning klockan nio imorse. Alla bilder tagna med mobilen, blev ganska bra faktiskt! Försig är de små.
Hur som helst. Så här ser mitt bord ut på föreläsningar. Dator, föreläsningspapper, kaffe (måste på tidiga lektioner!) och så kvarlämnad plast från mackan jag åt. Kunde inte äta frukost innan jag drog då det var så tidigt...
Se så kul vi hade! Eller hur Jennaaaa hihi

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Sen blev det käk! Fast fan vad äckligt det ser ut på bilden, haha! Pizza Hut var det i alla fall. Vi blev så mätta att vi satt länge kvar och prata efter. Diskuterade vad vi ska göra på fredag efter tentan. Lär bli förfest hos Gustav och sen utgång, roligt! Men får inte göra av med så mycket pengar bara.
Bilden till höger är från nya skolan. Fint va! Var och registrerade oss idag.

Nu måste jag plugga, vi hörs senare.

Måndag

Image and video hosting by TinyPic
Jag är precis så trött som jag ser ut. Hade tänkt lägga upp redan imorse men blogg.se fungerade inte (förvånad någon?) så jag fick ta det nu istället. Sitter på föreläsningen som ska börja strax. 3 timmar idag och sen inskrivning på nya skolan (ekonomin kommer vara på en annan plats). Sen blir det tentaplugg med folket i klassen. Så jag kommer inte kunna skriva fören ikväll .Vi hörs då.

Klänning - MQ
Halsband - Kappahl
Jeans - H&M

















...

Veckans

Image and video hosting by TinyPic
Ja så här har man sett ut i veckan. Vilken är din favorit?

Nu måste jag sova, börjar klockan nio imorgon vilket betyder upp tidigt.Natti!

Sköldpadda

Image and video hosting by TinyPic


Att jag gillar smycken i form av djur vet ni redan.
Men något som är riktigt syggt är att bära klockor som halsband. Så varför inte slå ihop två favoriter i en? Som Cocoo har gjort ovan. Halsbandet är helt underbart och kostar bara 245 kronor. Tyvärr har jag inte det över, har inga pengar alls över för jag har förbjudet mig själv att shoppa. Ska ju vara rik i Milano i april! Sen ska man till Göteborg om två veckor också så får inte shoppa. Alls.

Vill ni själv in på sidan och kika på alla fina smycken så finns det en länk under min kalender till vänster. Nu ska jag mysa med vovven min. Ikväll kommer veckans outfits, var ett tag sedan sist.
245 kronor

Pratglad som vanligt


Pratar på om mina sångklipp. Får även pussar av söta Theo hihi

Efter dansen

Nu är man hemma igen! Drog ut på tiden hemma hos mammas sambos föräldrar så när jag kom hem var det bara att byta om och dra iväg igen. Därför som jag inte har skrivit förän nu.

Har ju varit och dansat med systern min! Riktigt roligt, fast det var inte street som jag trodde. Var någon blandning på afrikan och... någonting. Roligt men inte i längden. Så jag och Anna ska från och med nästa söndag börja på Reggaeton en dansstil som är inspirerad av reggae och med influenser från hip hop står det i papprerna. Roligt! Massa shake shake så att man kan vara dösexig på dansgolvet sen haha! Så det ska bli spännande.

Nu ska jag hoppa in i duschen, kommer tillbaka lite senare med ett videoinlägg.
Vad hittar ni på ikväll?

Inför våren

image967
Nu är det inte så långt kvar till våren, och då vill jag spinga runt i liknande kläder som Mary-Kate ovan.
Gillar verkligen formen på hennes jacka, grått är superfint och syns i min garderob då färgen täcker ungefär 50 %...
Annars skulle jag vilja satsa på en mörkröd jacka.

Höga klackar är ett måste, har några par just nu men så fort jag får jobb tänker jag köpa några fler. Det går inte att få för mycket av!

Sen förra sommarens hit, smycka väskan med en sjal vilket även kommer fungera i år.

Sitter hos mammas sambos föräldrar nu och vi har precis ätit mat. Nu ska jag ta Theo på en promenad. Får se om jag hinner slänga in ett till inlägg innan jag och Anna ska på dansen. Får se när vi åker härifrån. Jaja hörs sen!

Mycket att göra

Image and video hosting by TinyPic
Godmorgon allesammans! Söta Theo får pryda detta inlägg, han är ju så fin.

Denna söndag är inte så lugn som jag brukar föredra. Måste följa med mamma och hennes sambo till hans föräldrar på lunch. Känner jag inte alls för. "Men det kan ju bara roligt att se hur dem har det." Är hon seriös?! Vad kan vara roligt med det?

Däremot klockan halv fyra ska jag dansa streetdance med systeryster min. Det blir roligare! Dock måste jag klämma in massa plugg idag också... hur ska jag hinna med allt?! Det är frågan det.
Jaja, vad ska ni göra idag?

Jennas nittonårs middag

Tack allesammans för kommentarerna till inlägget nedan! Det är tack vare er jag vågar. Var bara en som inte gillade, ja man kan inte nå ut till alla. Tyvärr!

Här kommer lite bilder från gårdagen


Image and video hosting by TinyPic
Här har ni söta födelsedagsbarnet! Tillsammans med några av presenterna hon fick, avundsjuk på väska och glasen!

Image and video hosting by TinyPic
Jag tillsammans med söta Tiffany, bara något salongsberusade...

Image and video hosting by TinyPic
Tjejerna har visst hittat något intressant i kameran...

Image and video hosting by TinyPic
Jag gillar den här bilden!

 Image and video hosting by TinyPic
Jag och min tös! Den enda barndomskompis jag lyckats hålla kontakten ordentligt med. Du är underbar Jenna! Hihi

Sång, strömavbrott och Harry Potter


För er som inte kan se YouTube klippet här på bloggen kan klicka här
Ja men vad är det här...? Yees jag sjunger till och med framför kameran! En vers och en refräng så nu kan ni inte klaga på längden, haha! Och jag hoppas att ni har bra högtalare för det är några ganska höga toner... Jaja hoppas ni gillar.

Image and video hosting by TinyPic
Precis när jag skulle uppdara videoinlägget så fick vi strömavbrott. Super! Eller inte... Men det gav mig tillfälle att avsluta Harry Potter boken. Fick sitta med ficklampa som ni ser på bilden ovan, blixten gör så att det ser ljust ut i rummet men det var kolsvart. Yes har gårdagens kläder på mig. Tog inte med mig ombyte annat än underkläder till Daniel och har inte orkat byta om nu när jag väl kom hem, haha!

Image and video hosting by TinyPic
Självklart skulle batterierna i ficklampan ta slut och jag var inne på sista kapitlet. Sååå spännande! Så jag förflyttade mig till köket och fick läsa framför ljus. Theo som tyckte att mörkret var obehagligt ville sitta i min famn. Nu har jag läst klart den underbara boken. Om ni inte har gjort det än har ni superbra läsning framför er. Ja jag säger än, för alla måste ju läsa Harry Potter. Det är som bibeln för kristna, jag lovar! Eller något åt det hållet.

Jaja, hoppas ni gillar min sång. Har spelat in två till faktiskt men de visar jag i framtiden om jag fortfarande känner mig bekväm med det. Har även sett avsnitt 13 av Gossip Girl, längtar redan till avsnitt 14! 29 januari kommer det till Sverige för ser som inte börjat se på det ännu. Missa inte för det är grymt!

Svar på frågestund 2

Roligt att så många ställde frågor! Här kommer mina svar

Marie: Vilken linje gick du på gymnasiet?
Svar: Jag gick finansiell ekonomi

Sandra: Ditt drömjobb?
Svar: Journalistik. Både inom kriminaljournalistik eller modevärlden. Intresserad av båda ämnena även om de skiljs åt ordentligt.

Camilla, N: Hur lång är du?
Svar: Snarare hur kort, haha! Är 164 cm lång sist jag kollade. Kanske har växt, man kan hoppas i alla fall.

Lojs: Vem är din favorit stilikon?
Mary-Kate Olsen. Alltid.

Veronica: Älsklingmat, älsklingsgodis?
Svar: Jag är tokig i spagetti och köttfärsås (utan lök), när det kommer till godis är jag ett chokladmonster.

Systugan: Vad äter du till frukost?
Svar: Jag är dålig på att äta frukost. Två mackor med endast smör på, ibland skinka. Sen vatten och en b-vitamin haha.

Sophie: När/varför började du blogga?
Svar: Jag började blogga för två år sedan. Då var det en personlig blogg och jag ville få utlopp för mina tankar och funderingar. För ett år sedan startade jag denna blogg då jag ville utveckla mitt bloggande att innefatta mode.

Angelica: Beskriv dig själv med 3 ord
Svar: Oj svårt! Hmmm... Energisk, kort och kärleksfull tror jag kan passa in på mig faktiskt.

Fredrik: Vad är ditt största intresse?
Svar: Hundar, jag älskar Theo. I framtiden kommer jag även ha en till vovve, troligvist en son till Theo då jag vill avla på honom.

Alicia: Är det någon kändis du skulle vilja träffa?
Svar: Mandy Moore, hon verkar vara så himla söt och trevlig!

Anonym: Hur får man in en banner på sin blogg?
Svar: Med hjälp av koder. Jag använder tinypic.com för det.

Hp, Tilda, Emelie: Vilka är dina favoritbloggar och varför?
Svar:
Stina-Lee, Lisas och Kenzas är mina favoriter just nu.
Alla är unika på sitt sätt. Stina-Lee är så fantastiskt söt, kör sin grej. Lisa är bara 13 år gammal men har en underbar stil! Det är stort för mig. Sen Kenza är en jättemysig tjej och jag gillar att följa det som händer i hennes liv. Vardagen, stilen, pojkvännen, Armani och så modekarriären. Och ni som tror något annat, hon är precis lika trevligt i "verkliga" livet också!

Tilda: Favoritfrukost?
Svar: Åh när mamma ordnar frukost och det verkligen finns tid älskar jag att äta frallor med skinka, tomat. Kokt ägg, äppeljuice och sen kanske lite vindruvor. Och så b-vitaminen vid sidan om, haha!

Emelie: Vad tycker du gör en blogg bra?
Den ska inte vara lik någon annan, ha någonting speciellt. Detta kan vara vad som helst. Stilen, jobbet, sättet personen skriver, you name it. Den ska ha något extra helt enkelt.

N: Har du några planer på att flytta hemifrån? Har du några syskon?
Jag vill väldigt gärna flytta hemifrån men har inte råd. Sen är det bra för Theo att vi bor hemma då det nästan alltid är någon som kan göra honom sällskap.
Om jag har syskon, jaharå! Huset fullt är det här. Har fyra stycken. En hel, en halv och två plast. Men va fan?! De är HELA för mig. Mina syskon, vem bryr sig sedan om blod och sånt trams? Anna 16, Christoffer 15, Sebastian 13 och Cornelia 1.

Linda: Vilka är dina största inspirationskällor?
Svar: Oj största går inte att säga, hittar inspiration överallt. Andra bloggerskor, på gatan, tidningar, tv, kändisar... Hela världen är en inspirationskälla hihi

Veronica: Vad pluggar du nu? Hur länge ska du plugga?
Svar: Jag pluggar första året på Stockholms Universitet, Ekonomi och IT. Det är treårigt så två och ett halvt år har jag kvar.

Så det var allt, hoppas ni är nöjda med svaren!

Godmorgon!

Sitter nu hos Daniel. Han ligger och sover och vill inte riktigt stiga upp... jag har blivit äckelförkyld och har piss ont i halsen... så mår väll inte så bra.

Igår hade jag det jättetrevligt i alla fall! Ni ska få se lite bilder ikväll. Det blev alkoholdrickande vilket jag inte tänkt först men jag blev inte tokfull som de senaste gångerna så Daniel var nog lite lättad när han hämtade upp mig haha.

Har gått igenom era frågor, ska svara så fort jag kommer hem. Lär åka från Daniel om 1 eller 2 timmar då jag måste hem och plugga. Vad ska ni göra idag?

Frågestund version 2

Ja då var det dags igen! Fråga på om vad ni vill. Så svarar jag på allt (okej så gott som allt. men alla normala människor vet vart ramarna ligger, eller huuur?)

Ska strax med bussen till barndomskompisen Jenna för middag. Hon fyller 19 idag så grattis gumman!
Efter det kraschlandar jag hos Daniel så svarar på era frågor imorgon. Hörs då!

Puss puss

Dagens köp


Visar vad jag köpte idag! Varning stökigt rum haha!
Nej nu måste jag fixa hår och smink, bara två timmar tills jag ska gå, det är lite. Hehe

Fredag med shopping

Image and video hosting by TinyPic
Nu ska jag strax iväg till Handen. Skönt att ha ett så bra centrum i närheten, de har massa bra butiker! Har presentkort på MQ och Kicks (fast vet inte om kicks finns i Haninge Centrum?) men vill köpa en ny tröja eller liknande från MQ i alla fall. Mamma kommer hem snart också så Theo kommer bara vara hemma själv i ca en halvtimme, vilket bara är nyttigt för honom. Det går så mycket bättre nu än när vi började träna honom. Då gnällde han massor men nu lägger han sig ner i sin bädd och sover den stund han måste vara ensam. Himla bra för då är han lugn. Sen är det alltid så roligt att komma hem till en så glad liten pojke. Jobbigare att lämna dock...

Nej har lite mer att hinna klart med innan jag drar så vi hörs senare.

Topp och kofta - Gina
Halsband - Systers
Väska - Friis & Company
Shorts - H&M
Tights - H&M
Skor - DinSKo





...

Musik utmaning

Blev utmanad av söta Jeni så tänkte att jag kunde börja dagen med denna lista.

3 bästa låtarna just nu: 
What hurts the most - Rascal Flatts
Shame - Anna Abreu
Do you love me- Amanda Jenssen

Tre låtar/artister/band du gillat mer än tre år:
Mandy Moore
Lifehouse
Edwin McCain

Tre svenska artister/band du gillar:
Sahara Hotnights
Amanda Jenssen
Kent

Tre låtar på franska (eller annat valfritt språk som inte är engelska eller svenska):
Har bara två på andra språk.
Contigo Corazón - Anna Abreu
Solta-Se O Beijo - Anna Abreu

Tre brittiska band/artister du gillar:
McFly är det enda jag kommer på, och jag älskar!

Tre strofer du tycker är fina:
Songbird - Eva Cassidy
What hurts the most - Rascal Flatts
I'll be - Edwin McCain

Tre artister/band du tycker är överskattade:
Jag ser det inte så, det finns säkert en anledning till att de är kända... Behöver kanske inte vara för att deras musik är bra men något måste de lyckas med i alla fall, haha

Den/det/(de) mest otippade artisten/bandet på mp3:n/ipoden:
Vet inte... allt är på något sätt jag.

Pinsammaste i Ipoden/mp3:n:
Haha "My Toyota is Fantastic" Hade den till och med som ringsignal ett tag, använder mobilen som mp3 nämligen.

Några artister/band som aldrig kommer hamna i din Ipod/mp3:
Det finns det många, finns ju alltid sånt man inte gillar.

Jag utmanar:
Carro

Nu ska Theo på promenad, sen är det duschen. Kommer med en outfit innan jag drar till Haninge Centrum för en liten shoppingrunda. Efter det är det plugg som gäller. Ikväll ska jag hem till Jenna som fyller år och efter det sova hos Daniel. Så låter som en helt okej dag, inte sant? Vad ska ni göra idag?

När vi ändå pratar om dyra väskor...

Image and video hosting by TinyPic
Denna från Derek Lam är inte dum alls, eller hur? Har nämnt märket flera gånger förut tillexempel här.
Finns att köpa hos eluxury.com tillexempel. De har så mycket fint. En gång på fyllan för ca 2 månader sedan var jag väldigt nära att klicka hem en väska från Chanel.. för jag hade råd, den var på rea. Grejen var bara den att jag sen inte skulle ha några pengar kvar på kontot och det var en månad kvar till nästa studiebidrag... inte så bra. Men lycklig hade jag varit, dock enormt fattig också. Som tur var blev jag stoppad precis innan jag klickade på "köp". Så kan det gå...
Vad är det dyraste plagg/accessoar ni äger? För mig måste det vara min svarta klänning från Tiger som gick på 1800 kronor.
Och tack för alla gulliga kommentarer i inlägget nedan, ni anar inte hur mycket det värmer!

Jag sjunger!


Ni ber och jag ger! Under tiden jag sjunger få ni även se på världens finaste valp - såklart.

Nu tillbaka till Skype med Jenna. Bra sätt att plugga på minsann.

Update; Alla kunde visst inte se i bloggen... så om ni vill se ändå
här är länken. 

Well Olsen ofcourse

Image and video hosting by TinyPic
Alltså denna väska, som det verkar som att varje kändis bär på. Jag vill också bli med Balenciaga! Jag vet att jag tjatar om det men... den är värd all den uppmärksamhet den kan få, och får...

Ni ska få ett löfte från mig. En dag kommer jag att äga en Balenciaga.

Dagens låt: Aly and Aj - Blush

Lite skoj på föreläsningen...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Föreläsningen är ganska seg.... så jag tänkte uppdatera bloggen istället. Ordnade dessa bilder ovan innan bussen skulle gå. Det är en och samma bild, men blev två. Like it?

Torsdag

Image and video hosting by TinyPic
Ni har tjatat om att jag måste ha skor på mig på mina outfits bilder. Då de oftast tas inomhus så har jag lätt för att glömma det men här har ni dagens! Lät bli att visa väskan då jag ska ha med mig datorn till skolan och datorväskan är inte överdrivet fin haha. Nya örhängena är såklart på!

Topp - H&M
Cardigan - Second Hand
Örhängen - En bloggerska (lyckats glömma vem dock...)
Sjal - Mammas
Halsband - Kappahl
Jeans - H&M
Stövlar - Nilson

Nu ska jag busa med Theo innan jag drar till skolan som är om ca en timme. Vi hörs senare ikväll! Måste ju plugga idag också så kommer inte vara överdrivet livat på bloggen. Men kan nog komma en videoupdate till. Jaja, vi hörs i alla fall!






...

This day

Image and video hosting by TinyPic
Idag togs första bilden (Som många andra dagar) på min fina lilla Theo.
Mest för att jag vill visa er hans fina öron. Han är en långhårig chihuahua men det syns inte så mycket än. Men kolla bara på hans fina öron hur fint det växer! Matte stolt.

Idag har jag föreläsning på eftermiddagen. Sen blir det hem och plugga. Funderar på att inte gå på föreläsningen imorgon eftersom jag behöver tiden till att göra inviduella uppgiften, vi får se hur det känns ikväll. Har ju hela helgen också förstås. Men, men. Nu måste jag göra mig iordning.
Vad ska ni göra idag?

Happy vlogg


Så ni vill höra mig sjunga? Ja kanske vi kan ordna... Måste hitta en låt som passar min röst perfekt först haha. Imorgon kanske, eller senare i veckan. Eller aldrig. Ja vi får helt enkelt se.

Ovan visar jag mina nya örhängen som kom idag, stora men älskar dem!

Ni visste nog inte...

Image and video hosting by TinyPic
... att jag vann skolans melodifestival när jag var 12 år. Sjöng live och var inte ett dugg nervös. Det var bara riktigt roligt!

Image and video hosting by TinyPic
... att pappas sambo är en hejare på att sy. Dockan ovan använder hon för att se hur plaggen sitter. Skulle gärna he en i rummet att testa outfits på! Slippa byta om på sig själv hela tiden, vore super!

Image and video hosting by TinyPic
... att jag åkt konståkning i flera år. Kom även 2a i ett klubbmästerskap.


... att det finns ett klipp på youtube där min syster sjunger. Enjoy!

(samtliga bilder är tagna med mobilen, därför den taskiga kvalitén)

Duellen - Victoria vs Minka

Image and video hosting by TinyPic
Förra duellen slog rekord i kommentarer! 88 stycken! Så många har inget inlägg haft förut så det var kul.

Det var återigen Victoria som vann men det var något jämnare. 46 röster mot Kylies 36.
Den här gången möter hon söta skådespelerskan Minka. Som är mer känd som John Mayers nya tjej. Han som dejtade Jessica Simpson ett tag.
Så vem blir det denna gång? Ska coola Beckham vinna igen eller blir det söta Minka Kelly?

Onsdag

Image and video hosting by TinyPic
Yes idag är jag ledig så det blir att vara med Theo och Daniel hela dagen. Sen ikväll när jag kommer hem ska jag plugga. Som ni ser är bilderna lite annorlundare än vanligt. Har inte min kamera med mig så fick använda pappas gamla. Finns ingen självutlösare så jag fick ta bilderna direkt och ja, då blir det inte mycket bättre än så här.

Skjorta - JC
Cardigan - H&M
Latex - American Apparel

Image and video hosting by TinyPic
Maria i tre delar! Mysigt va? Haha jag föredrar att vara en person faktiskt...

Image and video hosting by TinyPic
Det är så härligt att mina två små älsklingar kommer så bra överens!

Nu ska jag ta lilla Theo på promenad, sen innan jag drar till Daniel kommer en duell upp så ni har något att göra undertiden jag är borta, haha! See you.

Maria genom åren

Image and video hosting by TinyPic
Okej så det blev ingen duell än, får bli imorgon istället. Fick nämligen en annan idé.
Här har ni hur jag har sett ut varje år sedan 2003! Är lite nyfiken på vad ni tycker och tänker så här kommer tre frågor till er.

1. Vilket år tycker ni var mitt år rent utseendemässigt?
2. Vilket år är jag som mest olik mig själv idag?
3. Vilken hårfärg tycker ni att jag passar bäst i?

Så svara på! Inser nu att jag haft samma längd på håret tills nu... Vad jag tänker göra med 2008? Spaaaara! Och sköta som fan! Så att det inte blir slitet utan långt och fint. Låter bra va? Ska fortsätta att knapra b-vitaminer.

Och med detta säger jag godnatt!

Snälla ge mig...

Vet ni vad jag precis har gjort? Jag har sökt ett jobb... och inte vilket som helst. ett drömjobb.
Om jag får detta kommer jag vara lycklig, lycklig som få. Jag har meriterna som de frågade efter. Men det finns bara 5 platser och det lär vara många som söker. Åh önska mig lycka till!
VIll dock inte säga vad det är för jobb eftersom jag inte vet om jag kommer få det. Men får jag det så berättar jag såklart. ÅH SNÄLLA! Jag har aldrig sökt något liknande, och aldrig förut hoppats så mycket som nu. Den här gången handlar det inte alls om pengarna (bara lite), nej nu är det snarare lyckan. Oh please give me...

Slänger upp en duell innan jag går och lägger mig.

Djur som tema

Image and video hosting by TinyPic
Jag älskar det! Att bära djur som smycken. Har två ormringar, halsband i form av en uggla och en fågel. (Fast den gick sönder så nu är det bara vingarna kvar, fungerar också!)

Ovan finns två smycken som jag är sugen på. Ormarmband och aphalsband. Läckert inte sant?! Men jag har tyvärr inte så mycket pengar just nu så det får räcka med att titta och sukta... Finns att köpa hos KyssJohanna

Ska kanske sova hos Daniel redan ikväll. vi får se. Jag hör i alla fall av mig senare ikväll om hur det blir. Ha det så fint tills dess!

Mina systrar

Image and video hosting by TinyPic
Så nu är Cornelia med pappa och Theo sover bredvid mig. Vad betyder det? Att jag kan koppla av! Skulle ha pluggat idag men smart som man är så glömmer man alla papper hemma... kan det bli mer jag?
Så imorgon när jag kommer hem från Daniel blir det hårdplugg!

Det kom förresten en önskan om bild på Cornelia då jag inte lagt upp det på länge. Valde att märka den för att minska risken för bildstöld... Men visst är hon fin min pärla! Ovan har ni min allra senaste bild på henne tillsammans med min andra lillasyster Anna. Bilden är tagen av mig.

Dagens låt: Anna Abreu - Shame

Hos pappa

Är lite kaos just nu. Pappa är i affären så jag passar både Theo och min ettåriga syster... ja kaos var ordet. Theo springer med Cornelias leksaker i munnen och Nelia försöker följa efter så gott det går. Sen har hon feber på kuppen så hon orkar inte så mycket. Nu sitter jag med henne i soffan och har stängt alla dörrar så att Theo bara kan vara här i vardagsrummet. På så sätt har jag uppsikt över båda två, smart va?

Därför kan jag inte riktigt koncentera mig på bloggen just nu.. men jag hör av mig ikväll! Vi ses
Vad gör ni denna eftermiddag?

Nytt par?

image966

Söta Hayden (men vad har hon på sig?) ute tillsammans med Milo. Stjärnorna från serien Heroes som funnit vänskap tack vare den. Eller är det mer än så? Det är vad ryktet säger. Milo har ju tidigare blivit tillsammans med sina motspelare, som Alexis som spelade Rory i Gilmore Girls. Ja vi får se, de skulle vara söta ihop i alla fall!

Nu ska jag packa ihop mina saker och dra iväg till pappa för att fira honom. Måste slå in hans present först också. Kan inte säga vad det är eftersom det kan hända (väldigt liten risk men i alla fall) att han läser bloggen. Så det får ni veta ikväll istället. Kommer behöva plugga denna eftermiddag så jag tar med mig laptopen dit. Så det blir något mer blogginlägg idag i alla fall. Ska sova där och imorgon ska jag hem till Daniel. Nej nu måste jag göra mig iordning. Vi ses!

Tisdag

Image and video hosting by TinyPic
Det är en trött Maria som bloggar idag. Gick upp klockan sex och så tidigt har jag inte gått upp på mycket länge...Theo förstår ingenting som också är van vid sovmorgon. Han kommer behöva vara själv en liten stund idag men jag är helt säkert på att han kommer sova bort den tiden. Sen komma jag och hämtar honom och så åker vi till pappa som fyller år idag grattis pappa!

Vi hörs efter skolan.

Linne - Stella Kei
Blus - JC
Tights - H&M
Sjal - H&M
Knästrumpor - Åhlens
Väska - Second Hand










...

Vlogg


Nu ska jag strax fortsätta läsa lite Potter. Men tänkte lägga upp en videoupdate som gjordes för någon timme sedan. Enjoy!

Haha märkte efteråt att jag säger "vintertermin" jaharå det är så det heter! Inte jag som har dålig svenska, det är alla ni där ute som har det! Haha jaja

Nej hörrni

Vet ni vad? Ibland är det JAG som är dum i huvudet. Har suttit och pratat med Daniel i en timme och jag kan inte vara utom honom. Och när det kommer till hans ex? Hon är tydligen jätteglad att Daniel har träffat mig och vill att vi ska vara tillsammans. Nu kommer säkert flera av er tro att det bara är något han säger. Men då kunde han lika gärna ha sagt att de inte umgicks alls eller hur? Nej Daniel talar sanning. Och jag tänker inte lämna honom, kan inte. Jag tror inte att jag insåg hur mycket jag faktiskt älskar honom.

nu vet ni!

The reason why

Jag och Daniel ska inte ses något mer.
Vi har varit kompisar sedan i somras och under hösten var hans vänskap väldigt viktig för mig. Vi blev tillsammans i november och faktiskt så försämrade det vår relation. Vi sågs väldigt sällan och det kändes på många sätt som om vi fortfarande var kompisar. Eller bekanta. Några dagar innan nyår tills nu har det varit riktigt konstigt mellan oss. Men jag tänkte att vi kunde försöka i alla fall, han har varit sjukt vilket har gjort honom deppig så det kan ju ha varit en bidragande faktor.

Men idag när jag ringde honom efter skolan var han hos sitt ex och kollade på film. Jag har problem med pojkvänners ex, speciellt när alla pratar om att dessa var det gulligaste paret som excisterade när de var tillsammans. Även att det tog väldigt lång tid för Daniel att komma över henne.

Jag fick panik, totalt. Jag vill inte träffa honom mer. Det vi hade är ändå inte värt att kämpa för heller.

Ja nu vet ni...

Måndag

Image and video hosting by TinyPic
Är inte alls nöjd med den här bilden men är för trött för att hålla på och bråka. Så här ser man ut idag och halv två går bussen till skolan. Min yngsta bror är ledig idag så Theo slipper vara ensam, så bra!

Har en föreläsning mellan 15.00 - 16.45 om jag inte är helt ute och cyklar. Vet att vi börjar klockan tre i alla fall. Objektoriernterade analys och design. Låter rolig va? Är det inte. Men den här tentan ska jag allt fixa, så från och med imorgon blir det hårdplugg. Tentan är den 18e jan så jag ska se till att vara väl förberedd. Blää för mycket skolprat. Men, men.

Kofta - H&M
Klänning - H&M
Väska - Lindex
Tights - H&M
Halsband - Glitter
Knästrumpor - Lindex

Vi hörs ikväll när jag kommer hem!


Update; Oh no! Kollade upp tiden för föreläsningen och den är till 17.45! Nästan tre timmar. Jag kommer att dö...

Tillbaka till skolan

Image and video hosting by TinyPic
Det har blivit en vana att jag lägger upp bilder på Theo på morgonen. Men inte idag, för det fick istället bli Mischa och hennes söta hundar Ziggy och Charlie. (Charlie är för övrigt ett riktigt fint hundnamn, visst?)
Tyckar att hennes vovvar är hur söta som helst och Mischa vacker som åter är blondin sedan några veckor. Tråkigt med skandeln om rattfyllan. Men vacker är hon i alla fall.

Nu har Theo ätit och jag ska strax ta ut honom på en promenad. Sen göra mig iordning för skolan och innan jag går ska ni få en outfit. Så vi hörs om någon timme. Vad ska ni göra idag?

Snart sova men först...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

...tänkte jag bara visa de här tre ikonerna som jag satt och gjorde i photoshop. Ibland har man verkligen ingenting att göra haha! Men visst var de väll helt okej? Är väll mest förtjust i Rachels tror jag.

Nej sovdags! Vi hörs imorgon, lägger upp en outfit innan jag drar till skolan för föreläsning. Natti!

Next stop...

Victoria Secret Fashion Show!
Ni tittar väll?

ÄNTLIGEN!

Duellen - Victoria vs Kylie

Image and video hosting by TinyPic
Dags för en ny duell! Victoria vann igen med 37 röster mot Lilys 3. Ni verkar verkligen gilla fröken Beckham.
Den här gången möter hon Kylie. Vem blir det? Streetsnygga Beckham eller feminina Minogue?

Hey Angels

Image and video hosting by TinyPic
Idag är Theo så mysig som ovan. Vi gick och la oss alldeles för sent igår vilket resulterade i en trött Theo och Maria. Kommer att bli en lugn dag idag. Skulle egentligen ha åkt till Daniel men har insett att jag har sjukt mycket plugg. Kan inte förlora en dag tyvärr, saknar honom som bara den så det är jobbigt men vad ska man göra?

Nej får sätta igång direkt. Ska försöka fixa en HTML uppgift. Ett litet fel kan rädda 4,5 hp (vilket jag tycker att det är dåligt att det kan skada också) så vi hörs senare! Vad ska ni göra idag?

Vakna själar?

Hellu guys! Några raringar vakna? Skriv då gärna! Gärna ni som aldrig har lämnat en kommentar, nyfiken på er.
Så nattugglor, speak up!

Ska tillbaka till sug och blås, haha någon som spelat det? Idag har jag verkligen gjort massor som jag inte har gjort på flera år. Ses!

Mary Fantastic Kate

Image and video hosting by TinyPic
Något gammal bild men vad ska man säga? Hon är hysteriskt vacker min Mary-Kate.
Love love love love love love

Pulkåkandet gick så där. Jag har blivit en fegis på mina dar. De andra körde på som fan medans jag mest stod och tittade på. Jaja, så kan det vara. Blev varm choklad när man kom in vilket var nice.
Vad gör ni ikväll om ni fortfarande är vakna?

Bowling

Image and video hosting by TinyPic
Maria in action! Jag lovar jag fick Strike höhö

Image and video hosting by TinyPic
Det rosa klotet var tyvärr för litet...

Image and video hosting by TinyPic
Jag med min kära syster och bror!

Nu ska vi ut och åka pulka. HA! Jag som sa att jag aldrig mer skulle göra det. Gör alltid illa mig.
Får se hur det går...

Dagens Önskeoutfit

Image and video hosting by TinyPic
Här ser ni hur jag skulle vilja se ut idag. Ska iväg på bowling med mina syskon.
Vi hörs ikväll!

Kofta - Dagmar
Kjol - Eluxury.com
Väska - Acne

Lördag

Image and video hosting by TinyPic
Idag har jag på mig en ny tee som jag fick i födelsedagspresent. Visst är den söt?
Har nyss kommit ut från duschen. Älskar att duscha men fan vad min hud hatar vattnet, blir alltid röd och äcklig. Uscha.

Nu kom mamma och syster hem, har shoppat skor. Anna får jämt skor och kläder av våra föräldrar. Bara för att hon inte får hela studiebidraget, men va fan. Det fick inte jag heller i hennes ålder och jag fick inte alls lika mycket. Jaja, skönt att man nu har råd att köpa sina egna kläder istället för att snylta från föräldrar.  Men behöver jooooobb.
Anyway, dags för lite programmering.

Tee - Gåva
Cardigan - H&M
Kjol - H&M
Strumpbyxor - H&M
Halsband - Kappahl
Ringar - Wedins
Armband - Glitter

Godmorgon darls

Image and video hosting by TinyPic
Godmorgon allesammans! Jag har sovit ut igen. Mamma tog ut Theo på promenad imorse och gav honom mat så jag behövde inte tänka på någonting annat än att drömma. Skönt!

Jag fick en kommentar här om dagen om vilken blogg jag hissar och vilken jag dissar. Sanningen är den att jag inte dissar någon. Betyder det att jag gillar alla bloggar som finns där ute? Antagligen inte. Grejen är den att jag bara låter bli att läsa sådant jag finner ointressant. Dessa bloggar gör nog andra personer glada istället.
Bloggar jag hissar då? Tack vare bloggkoll har jag insett vilka bloggar det är jag gillar bäst. Nämligen dem som jag hoppas på att ska uppdatera hela tiden. Stina-Lee och Lisa har den inverkan på mig just nu. Men sådant ändras hela tiden. Vilka är dina favoritbloggar?

Harry Potter och sånt


Tänkte visa en låda jag fått av min syster, och så förklarar jag över min besatthet i Potter haha.

Bamboo hjärtan

Image and video hosting by TinyPic
Såg igår i Kenzaas blogg att hon hade beställt fina bamboo örhängen från den här tjejen.
Tyckte att de var så fina och har velat ha ett par ett bra tag så kunde inte låta bli att beställa de ovan.
För visst är de väll fina? hihi

Söta Zanessa

Image and video hosting by TinyPic
Söta paret Zac och Vanessa är ute och går tillsammans. Visst känns de lite som nya Adam och Rachel?
Sen älskar jag Hudgens väska. Om jag hade råd skulle jag köpa den direkt. Chanel och Balenciaga är mina favoritmärken när det kommer till väskor. Vilket är ditt?

Fredag med bio

Image and video hosting by TinyPic
Hade tänkt gå upp tidigt idag men både jag och Theo var riktigt trötta efter att ha varit vakna länge igår.
Så nu sitter man här någolunda nyvaken och så långt som möjlgt ifrån ena toaletten där mammas sambo bygger bastu. Fan vad det låter. Stackars Theo förstår ingenting och har nu somnat i min famn där han känner sig trygg.

Idag ska jag på bio med Daniel och vi ska se förtrollad. Haha jag måste vara bra på att övertala för att få min pojkvän att gå på en sådan film...

Linne - Divided by H&M
Hängselkjol - MQ
Kofta - JC
Tights - H&M
Benvärmare - Lindex
Halsband - Kappahl

Den osminkade sanningen


Då var det dags för ett nytt videoinlägg! enjoy

Ny header och visningsbild.

Kände att det var dags att förnya bloggen något. Hoppas ni gillar resultatet!

Duellen - Victoria vs Lily

Image and video hosting by TinyPic
Dags för en ny duell, tycker ni inte? VIctoria vann återigen. Med 18 mot Peaches 9.
Den här gången möter hon Lily. Så vem har hetast stil? Gråa Beckham eller Röda Cole?

Torsdag

Image and video hosting by TinyPic
Nu har jag precis varit ute med Theo. Gud vad han älskar snön! Trots att han bara sjunker i den så vill han ändå springa där det är som djupast haha.

Idag måste jag plugga en massa, tyvärr. Har varit så skönt att vara helt skolfri men nu är det dags igen, uscha.

Tjockärmat - H&M
Kortärmat - Kappahl
Jeans - H&M

Feminint blir tufft

Image and video hosting by TinyPic
Det senaste året har vi haft en väldigt feminin känsla i våra kläder. Mycket klänningar, kjolar och tunikor. Detta är super tycker jag. Om det är något jag älskar så är det att känna mig kvinnlig. Men variation förnöjer som man brukar säga.

Så fort det blir lite varmare kommer vi att gå tillbaka till den snygga skinnjackan. Men visst har man börjat tröttna på stilen något? Den är snygg men kräver att förnyas något. Så vad passar inte bättre än mc jackan? En något tuffare skinnjacka. Det ska jag absolut satsa på! Se så snyggt Ashley Olsen bär upp det ovan.

Sen en annan sak. Jag har valt att att inte visa kommentarer direkt utan att jag måste acceptera dem först. Då undrar ni säkert varför och folk kommer komma fram med kommentarer om yttrandefrihet. Såklart att ni har. Det handlar inte om att jag ska ta bort en massa elaka kommentarer. Jag har valt att göra så för att det tvingar mig att ha bättre koll över vad mina läsare skriver till mig. För det händer ofta att ni skriver i gamla inlägg tex. Som jag lätt glömmer att läsa och märker först flera dagar senare. Så det handlar helt enkelt bara om att ha större koll över min egen blogg. Så ni vet!

Theo och Armani

Image and video hosting by TinyPic
Kenza tillsammans med våra pojkar! Visst är de lika varandra? hihi. Armani till vänster och Theo till höger.

Image and video hosting by TinyPic
Min älskade lilla pojke!

Image and video hosting by TinyPic
Jag och Kenza med våra valpar. Som ni ser bytte jag kläder. Tröjan hade en fläck och märkte det precis innan jag skulle möta K haha.

Image and video hosting by TinyPic
Lilla söta Armani! Första gången som jag tyckte Theo var stor. Då Armani är något mindre hihi.

Image and video hosting by TinyPic
Vovvarna var så söta tillsammans. Theo var dock vildare och Armani hade svårt för att orka hänga med. Han är ju bara två månder, medan Theo är fyra. Blev idag faktiskt. Men roligt hade de i alla fall och när Theo väll lugnade ner sig så kunde även Armani springa efter honom.

Onsdag med Kenza

Image and video hosting by TinyPic
Idag är det skön och mysig outfit som gäller. Ska möta Kenza och Armani i centrum om en timme så ska de hem till mig. Roligt! Theo ska få träffa en chihuahuavalp för första gången. Det finns en chihuahua här i området men han är fullvuxen och gillar inte riktigt Theo haha. Kanske för att han är så busig. Men det ska bli roligt att se hur det går när Theo möter Armani.

Jag ska även bjuda på lunch, ni vet hur jag är i köket haha! Det blir korv med bröd, hoppas hon gillar det höhö. Nej nu ska jag städa. Ser ut som ett bombnedslag här hemma. Vi hörs!

Tröja - Gina
Tights - MQ
Knästrumpor - Lindex











...

Nyårsdialog över telefon

Daniel; Har du trevligt?
Maria; Jaharå! Sitter och tar emot drinkar.
Daniel; Hörru! Glöm inte att om du är för full så får du sova på golvet sen. Har dammsugit det åt dig.

Bilder från igår

Image and video hosting by TinyPic
Innan jag drog iväg på festen så firades väntan på det nya året med min kära syster. Råkade bli så att vi nästan klädde oss likadant haha.

Image and video hosting by TinyPic
Det var rökigt där inne pga rökmaskiner, men lika glada för det. Här tillsammans med söta Therese.

Image and video hosting by TinyPic
Jag och världens bästa Lind!

Image and video hosting by TinyPic
Två dansande töser.

Hade ni det trevligt igår?

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!