Luella


Hysteriskt söt klänning som finns hos netaporter.com. Designern är Luella.
Skulle jag gärna bära på Veckorevyns Blogawards. Åh vad jag skulle vilja gå! Fick en inbjudan men är något fast här i Italien...

Så ni som ska gå får ta massa foton så hoppas jag att ni får en jättetrevlig kväll. Kanske att man kan gå på den som är i vår istället, hoppas i alla fall.

Nu kommer lilla Emma snart och då finns det inte tid att sitta vid datorn. Har börjat bli hungrig men här äter man middag så himla sent. Mellan åtta och nio på kvällen. Galenskap. Ska ta någon macka.
Vi hörs igen imorgon om jag inte sätter mig här ikväll.

Ciao!

Saknad


Det enda jobbiga med Italien är alla jag lämnat bakom mig. Än så länge är inte saknaden så påträngande men det kommer stunder när man tänker på det extra mycket. Som när Anna skriver så fina inlägg på sin blogg om mig.
Min älskade lillasyster, den enda som vet precis allt om mig. Vi har gått igenom så mycket i våra liv vilket har gjort banden mellan oss riktigt starka. Litar inte på någon annan så mycket som jag gör på dig. Du är min stjärna.
Tro inte att bara för att jag är i ett annat land så har vår relation försämrats. Aldrig, jag finns alltid här! Både på msn, bloggen och över skype. I still wanna know everything.

Har ni någon som ni verkligen kan berätta allt för?


My heart starts bleeding


Se så fin ros jag fann i trädgården! Helt ljuvlig.

Vet inte om jag kommer kunna blogga något mer idag, isåfall hörs vi igen imorgon.
Kvällens planer är oklara. Jag vill träffa Michele men fick precis veta att pappan som är läkare jobbar natt idag. Vilket kan betyda att jag måste vara hemma och passa Emma. Vi får se, ska kolla med Laura när hon kommer hem.
Vill så gärna träffa min fina men jag är ju faktiskt här i första hand för att jobba. Never to forget.

Vi hörs raringar!

Enkelt och kvinnligt


Foton: Style.com

Jag har aldrig skrivit om Jil Sander förut, mer än att jag har en
plånbok därifrån.
Konstigt nog, med tanke på att min faster Jenny jobbar där så jag har lite koll på märket.
Det riktar sig till lite äldre allra främst. Modet är kvinnligt och elegant. Inte så mycket detaljer och former men härliga färger och material.

Är väldigt sugen på en klänning liknande den i mitten. Sen klä upp den med massa armband och en snygg väska i lila.
Har precis fått min första au pair lön, skönt att få den i början. Nu har jag mycket pengar och det kliar ordentligt i fingrarna. Men, spara har jag lovat mig själv och mamma. Så det är vad jag tänker göra!
Dock ska jag, Michele, hans bror och brors flickvän på en stor outlet på söndag. Då hoppas jag på att fynda väskor och skor! Känner att det  är vad jag behöver allra mest. Men det är bara om de har trevliga priser.

Från mitt rum



Tänkte visa lite delar från mitt nya rum. Tillexempel älskar jag alla små detaljer som blommorna vid fönstret. Taket är böjt så just här under kan man bara sitta medans över min säng så är det högt i tak. Helt lovely.


Massa fina klädda kuddar med somriga mönster.


Sen den underbara kroppspegeln. Hade jag inte i mitt förra rum så det är skönt att kunna kolla hur outfiten sitter i rummet och inte springa fram och tillbaka till vardagsrummet hela tiden.

Nu ska jag nog fortsätta läsa Elle. Fast det är inte så mycket läsande, mest foton. Inte så dumt det heller.

Go Rach


Kolla så snygg hon är! Flickig från topp till tå, dock bryter hon av det med gröna brillor. Jag älskar det! Vill ha massa volangblusar och puffiga kjolar. Det kvinnliga modet har jag alltid fallit för. Somrigt och fint.

Här är det dock inte så somrigt just nu, molnigt och tråkigt väder. Dock ganska varmt men ändå... var är min sol?
Nu ska jag vattna blommorna, vi hörs senare!

I parken


Bloggar först nu eftersom att när jag kom hem från min shoppingrunda så kom även Laura, mamman, så då gick vi till Emmas dagis för att hämta henne. Shoppingen gick bra, hittade svarta tights på Zara och en enkel vit BH från en italiensk butik som jag inte kommer ihåg namnet på just nu. Gick på motsvarande hundra kronor så ingen fara på taket. Dock hittade jag ingen bikini, lite fel säsong för det även här i Italien.


Vi gick och tittade på änder, där de även fanns en och annan råtta... mysigt...


Här har ni Emma! Söta lilla raringen. Dock får ni inte se mer än så här eftersom jag ännu inte bett om tillåtelse att lägga upp bilder här på bloggen. Får se vad de säger och får se när jag vågar fråga, haha!

Nu ska jag börja läsa min megaElle. Vi hörs imorgon! Buona notte.

Elle Italy


Det fanns bara en butik öppen när jag gick i stan. Eller butik och butik, det är ett stånd där det bara säljs en massa tidningar från världens alla hörn (tyvärr inte Sverige dock.) Tänkte köpa Elle eller Vogue från England men så såg jag det tjocka numret av Elle Italy och kunde inte låta bli. Nästan 900 sidor! Kostade bara 3 euro, ca 27 kronor. Det går inte att göra annat än att slå till.

Så ikväll tänker jag ligga i min säng och läsa så gott det går, ett perfekt sätt att lära sig italienska på. Plus titta på alla de fantastiska bilderna. Blir ingen utgång idag, förstås. Bara att slappa här hemma, skönt det med. Har ju faktiskt gått ut varje kväll sedan i onsdags... dags att varva ner? Haha

Jenny berättade att hennes första år som au pair gick hon ut varje kväll i veckan förutom måndagar. Galet. Får se hur det blir för mig. Så länge jag spenderar mina kvällar med Michele är jag nöjd i alla fall. Imorgon ser jag honom igen!

Nu ska det shoppas, ni får se vad jag köpt när jag kommer tillbaka. Om jag hittar något förstås.

Måndag


Så typiskt! Italienare verkar inte gilla måndagar. Butikerna öppnar först klockan tre, skönt att det är gångavstånd i alla fall. Får sticka iväg igen senare då. Lite jobbigt bara, byggarbetare utanför våran lägenhet och de ska titta så mycket när jag går. Sånt får mig att känna obehag.

Hur som helst, ovan dagens enkla men somriga outfit. Härligt väder idag! 23 grader och sol. Fotot är taget på vår innergård, hysteriskt mycket blommor. Oj har glömt att vattna, ska springa ner och göra det nu!
Vi hörs lite senare

Klänning - Vero Moda
Skor - DinSko

Ciao!

Milan - Inter 1-0


Yes igår blev det att dra till en stor pub för att se fotbollen. VIlket drag det var! Och även om det var derby märktes det att de flesta hejade på Milan. Som också gick och vann! Älskling blev så glad, frågade honom innan matchen vilka han trodde skulle vinna och då svarade han Inter eftersom de är snäppet bättre just nu. Men att matchen är väldigt viktig för Milan så han hoppas att så inte blir fallet. Vem tror ni var superglad efteråt? Hihi
Från vänster: Pojkvän, pojkväns vän, pojkväns bror och flickvän. (Som inte sover utan bara blundar ;D)


Träffade även Luciana (till höger i bild) igen. En supertrevlig tjej som har bra engelska, inte helt fel!
Hennes kusin Laura från Australien var och hälsade på. Skönt med en till som pratar engelska. Hon kommer kanske även stanna i ett år, hoppas!

Nu ska jag sticka iväg till stan. Eller ja, utanför huset alltså. Vi bor mitt inne i Monza centrum! Här finns hur mycket butiker som helst, lyx och budget. Idag går jag för budgeten. Like I said, måste spara, spara, spara!
När jag kommer hem får ni en outfit.

Innan shoppingen


Kolla vilken söt klänning från asos.com! Skulle gärna leta efter en liknande på dagens shoppingtur.
Dock får jag bara shoppa sådant som jag verkligen behöver då jag måste spara mina pengar för dyra skolan om ett eller två år. Det jag ska leta efter är sånt som jag glömde hemma. Bikini, tights och en till BH då jag tog med för få. Sen fick jag inte plats med en större handväska så det vill jag också kolla efter, men bara ifall jag inte gjort av med så mycket pengar på prio ett, de jag nämnde först.

Nu ska jag äta frukost, sen får ni bilderna från gårkvällen!

Dags för derby


Hej på er!
Det blev utgång igår i alla fall. Dock såg jag aldrig Mary-Kate tråkigt nog. Well, var väll ganska väntat. Milano är inte direkt litet.
Var bara jag och Michele och vi tog ett glas och åkte sedan hem igen. Så jag kom tidigt i säng vilket var skönt.
Dock har jag ändå varit riktigt trött idag så när Emma sov middag gjorde jag det också. Hysteriskt skönt!

Klockan sex komer Michele för att hämta mig. Då ska vi till Jennys bar för happy hour. Vilket innebär att vi får gratis mat om vi köper ett glas av någonting. Not bad. Efteråt sticker vi till en annan pub för att möta hans vänner. Ikväll spelar Milan - Inter. Derby. Alltid galet, haha! Självklart hejar vi på Milan, trots att Zlatan spelar i Inter.

Nu ska jag börja göra mig iordning, vi hörs imorgon! Då kommer jag kunna blogga oftare igen.

Nu dör jag


Här är Mary-Kate. Landat i Milano. I MILANO!!!!!
Min stad, min stad, min stad.
Vad tror ni Michele säger om jag ber honom åka runt med mig till varenda krog ikväll? Leta efter min fina flicka.
Haha och det roliga är att under middagen i torsdags betedde jag mig någolunda besatt av henne och Jenny sa att det är tur att hon är så långt borta.

Well, now she isn't. Någon som känner en paparazzi som vet vart hon kommer hålla till ikväll?
Jag som inte ens ska ut. Vill göra gott första intryck på familjen och det är tre dörrar för att komma in i lägenheten som jag inte fattar. Om jag går ut kommer det sluta med att jag inte kommer in och får sova utomhus... Ehm no?!

Men Mary-Kate.... ÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Bilderna från igår

Image Hosted by ImageShack.us

Så nu fungerar Internet bättre och jag kan lägga upp bilder. Skönt! Ovan är min fina faster Jenny som inte tycker om att vara med på kort... Dumheter! Pizza blev det att äta, älskade italienska mat.
Image Hosted by ImageShack.us

Min fina Michele var förstås också här. Dock går det inte att ladda upp en till bild just nu... saknar mitt 3 mobilt! (för dyrt för att använda här) får försöka lite senare igen. Sådärja!

Nu har jag precis suttit och gråtit till filmen åter till cold mountain. Fy satan vad bra! Nicole Kidman och Jude Law var strålande ihop. Fy vad jag tjurade sista halvtimmen. Har ni inte sett den redan - gör det.

Trevligt sällskap

Hej på er! Äntligen fungerar Internet igen, det försvinner lite då och då.
Dock är det för dålig mottagning för att jag ska kunna lägga upp bilder, tråkigt nog. Hade två igår från middagen med Michele och Jenny som jag hade velat visa. Himla mysigt var det! Dock blir det väldigt mycket italienska vilket är svårt att hänga med på. Bara att öva, öva, öva som jag gjort idag när inte Internet har fungerat.

Ikväll blir det ut att dansa. Dock jobbar Michele imorgon och jag flyttar in i mitt nya hem klockan tio. Yes imorgon blir jag au pair! Sjukt spännande. Så kvällen kommer inte bli så sen men blir nog kul ändå.

Får se om Internet fungerar bättre senare så att jag då kan komma in med bilder. Annars hörs vi när vi hörs! Kanske imorgonkväll. Don't really know.

Trevlig helg!

Casanova

Image Hosted by ImageShack.us

Kom på att jag inte har visat den här koftan som jag fick av mamma. Var och shoppade med henne och mormor som jag skrev för några inlägg sedan. Fick bland annat denna kofta som kommer från Vero Moda. Tack mamma!
Dock tror jag att jag glömde klänningen från Gina hemma i Sverige. De har nyöppnat i Finland, inte funnits där tidigare. Så fick en klänning för 70 kronor, de hade en massa öppningsrabatter. Inte helt fel! Tack mormor!

Nu har jag suttit och tittat på filmen Casanova. Sist jag såg den stängde jag av efter halva filmen för att den var så tråkig, det var för några år sedan. Nu tittade jag klart på den och tyckte faktiskt att den var riktigt mysig. Konstigt hur ens smak kan ändras. Tycker dock alltid att det är lite jobbigt att titta på filmer med Heath Ledger nuförtiden.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ikväll får nog kameran följa med ut så att ni kan börja få lite bilder från hur mitt liv ser ut här i Italien. För jag antar att det är vad ni sitter och väntar på?

Odödlig ros

Image Hosted by ImageShack.us
Här är presenten som Michele gav till mig igår. Det var när vi satt i bilen på vägen hem från flygplatsen och jag blev glatt överraskad över att få paket. Även om jag nämnde att han inte hade behövt ge mig någonting.

Det är en äkta ros, skillnaden är att den aldrig dör. Det har något med sanden som den står på att göra. Han vill att den ska symbolera oss och hoppas att vi håller lika länge. Är inte det typ det mest romantiska någonsin? Med tanke på hur jobbigt dessa fyra månader som vi känt varandra har varit så känns det så skönt att vi ändå nu har det bra. Att börja ett förhållande på distans är fan inte enkelt. Men nu bor jag här! I flera år, fortfarande ganska svårt att förstå.

Ska tillbaka till mina italienskanböcker nu. Michele kunde inte komma på lunchen då han fick för mycket på jobbet. Men ikväll kommer han hit med pizza, jag som skulle bli nyttig... Får väll vänta ett tag till. Typiskt.

Ciao!

Balkongen


Lika snygg varje gång!

Åh så skönt väder det är! Sitter i en stor t-shirt på balkongen och bara njuter. Har även lyckats hitta ett Internet som går att surfa på. Dock vet jag av tidigare erfarenhet att den lika gärna kan försvinna närsomhelst så får se hur mycket jag kan uppdatera bloggen.

Är själv här då både Jenny (min faster) och Michele är på jobbet. Dock kommer sistnämnda hit runt ett för att äta lunch med mig. Mysigt!

Har även bytt nummer nu till ett italienskt. Kommer ta evigheter för mig att lära! Så ni som har mitt nummer vet att det inte längre går att nå mig på det gamla. Kommer dock sätta i det i telefonen ibland för att se om jag fått något meddelande. Har sagt upp numret men det tar tre månader så då kan man lika gärna använda det, ibland.

Nu ska jag plugga italienska! Vi hörs lite senare, då ska jag visa vad Michele hade köpt till mig. Hihi

I italien

Nu àr jag framme, eller har varit sedan halv nio.
Michele ska precis in i duschen sa jag fick lana datorn, hàrligt. Ska dock bli skònt att fa blogga fran min egen dator med svenskt sprak... det hàr ser lite muppigt ut. 

Micheles mamma bjòd pa middag och det var nàstan làskigt hur mycket jag fòrstod av vad hon och Michele sa. Min italienska har bòrjat att bli bra! Skoj, skoj.

Denna kvàll blir nog lugn, àr hysteriskt tròtt. Far se nàr jag kan blogga igen. Ha det fint!

// Er Italian Màry :D  

Nu flyttar jag!


Foto:
Jennie

Nu är jag på flygplatsen. Planet lyfter 18.05 så har lite tid att ta död på. Skönt med dator! Ska läsa lite bloggar och bara koppla av. Återigen packade jag precis det jag fick ha med mig. 100g från övervikt. Blir alltid lika nervös när jag står där vid disken.

Nästa gång jag skriver blir i mitt nya land - Italien! Kommer stanna i 4 - 5 år för er som inte vet. Ett eller två år som au pair och sen studera fashion markting i tre år. Sen får vi se vart jag får jobb någonstans.

Michele hämtar mig på flygplatsen. Vet inte exakt när jag kan blogga igen. Kanske imorgon men senast på måndag. Ni blir i alla fall inte av med mig. 

Önska mig en trevlig resa! Vad jag hatar att flyga.

Onsdag med italienflytt


Det blir en väldigt slapp flygoutfit, himla skönt. Är nu klar med packningen och vi ska åka om ca en timme.
Ska umgås lite med bror så nästa gång vi hörs blir på flygplatsen! Ha en bra onsdag sötnosar.

Linne - JC
Kofta - H&M
Halsband - Dyrberg/Kern och Kappahl
Jeans - H&M
Skor - Dinsko

Behöver shoppa


Väskorna kommer från asos.com

Jag kan inte ta med mig någon av mina älskade väskor till Italien. Detta eftersom att de tar alldeles för stor plats. Så det första jag letar efter i affärerna kommer bli en eller två nya. De tre ovan var riktigt snygga. Jag vill ha enkla och stilrena men som fortfarande har något extra. Ska nog inte vara så svårt att hitta!

Tack fina du!

Image Hosted by ImageShack.us
Igår träffade jag Amanda en snabbis för att hon skulle lämna tillbaka min Sex and the City box som hon lånat.
Då kom hon gåendes med både ros och present till mig! För att jag ska resa iväg, så sjukt söt den tjejen. Fick armbandet och rosen som ni ser på bilden. Sen även ett kort där det stod att hon är precis bakom mig (ska också flytta till italy) och att hon kommer sakna mig. Kommer sakna dig med gumman!

Och alla andra nya och gamla vänner som jag har. Började gråta igårkväll för att det blev så jobbigt. Framförallt pga av Theo. Men jag får se det som Michele säger maria, you are not going to the war haha!
Nixpix, I will be back!

Idag åker jag, men hinner blogga några gånger till innan i alla fall.

Perfection


Det finns inte så många ord när det kommer till min kärlek till Mary-Kate Olsen. Perfection.

Blev av någon anledning sugen på en onaturligt lång sjal

Dorothy Perkins


Skor från dorothyperkins.com

Jag kommer bara kunna ta med fyra (!!) par skor till Italy. Ett par utslitna, låga som jag kan ha när ja springer i parken med Emma (dottern jag kommer att passa) sen ett par mer random, låg klack och fina som fungerar till det mesta och så två partyheels.

Dock kommer jag inte klara mig på detta länge med tanke på att skor är min stora passion inom kläder och dylikt. Ovan är tre fina som gärna skulle få följa med till Monza.

Varför jag inte tar med fler är för att de väger så mycket, dumma skit haha.

Nu är det skärpning


Bild härifrån

Jag fick en chock när jag ställde mig på vågen för någon timme sedan. Finland har inte varit snäll mot min kropp!
Nu väger jag 7 kg mer än vad jag gjorde för ett år sedan. Nog var jag lite underviktig då och det vill jag inte gå tillbaka till men det här är jag inte nöjd med. Okej att jag har fått större bröst ;D Men mer än så... nää nu är det skärpning!

Får komma på något sätt att träna i Italy. Springa efter lillflickan?
Framförallt sluta småäta en massa skit. Det är inte okej någonstans. Tillbaka till endast-godis-på-lördagar regeln.
Vad tror ni? Kan sockerälskande Maria klara det?

Vädret i Milano


Vad kan man säga? Nog känns det som att jag flyttar till den svenska sommaren allt, haha!
Men tänker inte klaga, här jublar man om det lyckas bli 16 grader... ja sommaren borde vara längre och det kommer den vara för mig hihi.

Håller på med packningen nu. Lite panik, har massa kläder kvar som jag vill ha med och är ett kilo från övervikt. Äääh? Not good. Så får börja prioritera, om tre månader är jag tillbaka i Sverige och då kan jag ta med en tom väska så att jag får med mig resten som jag vill ha. Nu måste jag återgå till packandet, blir att ta bort lite plagg. För dator, kamera, prylar och böcker ska med också. Hur tusan ska detta gå?

Jäkla tur att man får ha tio kilo i handbaggage! Där åker datorn ner så sparar jag två kilo i stora väskan haha.

I can feel you near me even when you're far away


En dag fick jag ha Internet i Finland. Men fy satan vad segt det var! Här satt jag och väntade på att en bild skulle laddas upp till bloggen. Suck suck.


Mosters man bjöd på vin i miniformat. Jag ställde äckelölen bredvid för att demonstrera. Såå söt flaska!


Det gör så ont, så ont. Men nu får han springa fritt på landet varje dag som han älskar allra mest.
Försöker att inte tänka på att det är evigheter tills jag ser min pojke igen. Min, fina, fina Theo.
Tiden får gå fort så du snart är hos mig igen. Jag älskar dig min knäppa lilla hund!

Kort stopp i Sverige


Den enda bilden jag hann ta innan kameran la av. Nu fungerar den igen i alla fall. Båten Galxy, smått barnslig sådär.

Är hemma igen! Ligger nu i min säng och väntar på att frukosten ska bli klar, lyx.
Idag måste det packas en massa. Sen ikväll blir det middag med familjen. Imorgon flyttar jag till Italy! Smått oförståligt att dagen snart är här.

Förresten ringde mamman i au pair familjen som jag var nere för att träffa i augusti. Minns ni? De som jag var säker på att jag skulle få men som sen valde en annan. Mamman ringde när jag var i Finland och berättade att de ville ha mig istället, synd för dem att jag redan har en familj!

Nu är det frukost, vi hörs senare. Puss!

Snygg, snyggare, Mary-Kate


Snygga MK i svartvitt. Den här tösen går från klarhet till klarhet.

Blev visst ett till inlägg haha. Är nämligen kvar hos moster. Nu har de dragit iväg till biodlingen. (Moster säljer honung på sin fritid) Jag med min stora fobi följde inte med... Så passar istället på att uppdatera bloggen.
Har även hunnit dricka ett glas vin så här tidigt på dagen, inga konstigheter i Finland. Alkisland.

Nu ska vi i alla fall dra, äntligen! Haha jag gillar det här men vill till Pauli. Vi ses när jag kommer hem!

Tillbaka


Snyggt från asos.com!

Haha här sitter jag igen! Blev visst ett nytt inlägg tidigare än jag trodde. Men landet är inte så roligt på hösten.. kan inte ligga och sola och med tanke på att mina syskon inte är här så finns det ingen som vill spela badminton med mig.

Har fikats en massa, druckit två koppar kaffe vilket behövs. De väcker mig så tidigt! Vi ska inte göra något speciellt men ändå måste jag upp klockan åtta på morgonen... sju svensk tid (en timme senare här) tungt!

Snart sker dagens höjdpunkt. Ska hem till Pauli, min morfars lillebror och min stora förebild inom foto. Han tar helt fantastiska foton! Ska bli superkul att åka hem och hälsa på honom. Tyvärr kan han inte ge mig kameratips som han brukar då det inte går att starta min... blir tokig! Batteriet måste laddas, trots att den inte behöver det egentligen... så antar att det är batteriet som behöver bytas och inte kameran, skönt det i alla fall. Men jag som vill fotografera =(
Laddaren är i Sverige.

Nu ska vi visst ut igen, det som är så kallt. Jaja, nu hörs vi nog först på tisdag igen! Ciao

På landet

Hej på er!
Nu är jag i Finland och har äntligen Internet. Dock är detta nog enda gången som jag kan skriva. Det är nämligen min mosters Internet som jag inte kommer kunna låna igen, bara kanske. De håller nämligen till på landet vilket vi inte gör mer än idag. Attans alltså, lite knäpp blir man utan er ;) Dock har jag tagit upp en novell att skriva på, har inte tagit mig tid tidigare. Har saknat skrivandet!

Så vad har hänt de senaste dagarna?
Båtresan var grym! Älskar galaxy, äntligen en båt med bra dansgolv och dj som kan spela musik...
Träffade på grabben som läser min blogg igen och vi och hans kompisar hade en supertrevlig kväll! Kändes som att jag har känt honom hur länge som helst, kanske för att han hade så bra koll på mitt liv haha. Lite smått läskigt men superkul.

Här i Finland har vi varit och shoppat. Jag köpte ögonbrynsfärg och resten har jag fått gratis. Det är bra att shoppa med mamma och mormor. Fick en kort cardigan, en klänning och en tygpåse till min mobil. Då jag alltid har den bland nycklar och dylikt kanske det är dags att vara lite mer rädd om min pärla. Speciellt med tanke på att jag vet att jag kommer få Nokia E71 av mor i 20årspresent. Bli december nu!

Nu ska jag umgås lite med mina kusiner och det här börjar bli ett väldigt långt inlägg. Men då jag inte kommer kunna blogga på några dagar så kan ni roa er med att läsa detta inlägg istället hihi.

Hörs senast på tisdag morgon! Trevlig helg

Jag är kändis

Var med mamma på taxfreen. Theo var med. Sa till mamma att man inte får ha hund med sig men hon lyssnade inte. Så jag sa att hon får ha honom för jag orkar inte bli kommenterad. Självklart sa de till henne, så jag tog älskling tillbaka till hytten.

Vi mötte ett gäng på ca 8 killar. Stirrar som satan. Sen säger den längst bak "men vafan, de är ju hon bloggerskan!"
Jag blir illröd och skyndar mig därifrån. Haha lika obehagligt varje gång. Var även länge sedan jag blev igenkänd nu, och aldrig förr av en kille... Nää stanna på hytten? Eller gå ut och hoppas på att få skriva autograf?

;D

I hytten


Nu är vi i hytten, sitter och tittar på tv. Fan platt-tv och grejer. Galaxy är bra! Men båten utanpå är riktigt ful, ser ut som att ett barn har fått för sig att måla lite. Tog ett foto men min systemkamera dog... trots att den nästan är helt laddad. Kul.
Får hoppas att den börjar fungera senare annars får jag ryck.

Jag och mamma ska dra till taxfree om någon kvart och sedan vid åtta lär det bli Idol här på hytten. Blir en lugn resa alltså, skönt! Fast ett glas vin ska vi ta, jag är ju fortfarande jag. Hehe

Missa inte Theo som sitter vid mina ben hihi. Han fick ligga där med en filt, sov hela vägen.

Nu tjatar mamma om att vi ska gå, trots att det inte har öppnat än. Är jag förvånad? Någon borde chilla lite.

Väntar på båten


Se där! Det var inte igår jag snackade för er. Från tidigare idag. Nu sitter jag, mamma och Theo och väntar på att få komma in i båten. Visste att mamma skulle åka för tidigt så jag tog med datorn i framsätet. Nu slipper man bli uttråkad.
Har även skickat sms med Mats, försöker övertala honom att låta mig åka med till New York i början av nästa år. Det går sådär.

Ska läsa lite bloggar nu, vi hörs i båten! Vad gör ni ikväll?

Onsdag med galaxy


Nu har man bytt om och känner sig sådär fin utan att lägga ner för mycket energi på det. Inviger också pumpsen jag vann på veckorevynminglet.

Kommer in med ett inlägg lite senare, kanske videoupdate om den hinner laddas klart innan vi drar.

Topp - Cubus
Kofta - Vero Moda
Kjol - Divided by H&M
Klocka - Tritoni
Brosch - Lånad av mamma
Skor - Bianco

En dialog vid matbordet

Mamma; Nu är han på mig (sambon, reds anm ;D) igen om ifall jag har glömt något som ska med till Finland.
Maria; Men så är du alltid på mig när jag ska resa någonstans också.
Mamma; Ja men jag behöver inte någon som hänger över min axel.
Maria; Inte jag heller!
Mamma ger mig en blick
Maria; Inga kommentarer...

Haha vadå? Skulle jag glömma att ta med saker? Inte glömde jag nattlinnet första gången till italy, tandborsten den andra. Och inte har jag tappat bort pumps från tiger och mina rayban brillor. (Fast de sistnämna kom fram tillslut så det räknas inte)

Jag har koll.

Nu ska jag packa!

Kläder från topshop


Allting kommer från topshop.com

Dagens önskeoutfit är något mer casual än
gårdagens.
En söt topp till jeans fungerar alltid.

Nu är det våra bästa år, sen en promenix med Theo. Känns som att jag måste hitta tid för packningen också... Att jag ska skjuta upp det hela tiden.

Dagens...

Dagens humör: Trött och hungrig
Dagens planer: Packa och ta Silja Galaxy till Finland
Dagens bild:

Amanda och jag på Ego i lördags.

Dagens serie: Hinner nog med något vänneravsnitt mellan packandet.
Dagens låt: Leann Rimes - Right kind of wrong
Dagens önskan: Att jag får låna mosters mobila bredband i Finland
Dagens smink: Blir lite ögonskugga och mascara för att känna sig fin på båten hihi.
Dagens väder: Ingen aning, har inte tagit mig upp från sängen ännu.

Packningsdag


Snygga Ash lämnar sitt hem i en supersnygg kofta. Vad jag gillar när de egentligen är alldeles för långa.
Sen de grova skorna som man ser på allas fötter nuförtiden. Hett.

Ja packa är vad som står på schemat, jag och mamma tar bilen mot båten vid femtiden och har mycket att göra fram tills dess.

20 årsfirande


Foto från när Jennie fyllde 22 år.

Idag vid middagsbordet planerade jag och mamma mitt tjugoårsfirande i december. Långt kvar men med tanke på att jag sticker till Italy om en vecka så kan det vara bra att ha klart vad som gäller.

Ska bli så jäkla kul! Har fått tillstånd att låna huset, som krav att det bara är förfest här och att vi sedan drar ut på krogen. Inga problem inte. Blir runt 12 personer som jag redan har berättat för. Till och med min syster så det känns som att jag kommer få hålla henne ifrån en del killar... hmm... :P

Nej men skoj ska det bli! Få se alla galningar igen.

Duellen - Lauren vs Leighton


En ny duell och Lauren vann återigen. Men denna gång var det riktigt jämnt! Hon fick 14 röster och Blake 13.
Den här gången får hon möta Gossip Girls andra stjärna. Vem får din röst? Svartvita Conrad eller färgglada Meester?

You broke my world but made me strong


Jag ifärd med kameran, Finland i somras.

Har inte fotograferat natur på länge nu, lite tråkigt. Det är vädret som påverkar det, vill ha solsken och inte molnigt.
Förresten så har jag varit riktigt duktig nu. Alla kläder som ska med till Italien hänger nu på klädstången och resten har fått bosätta sig i garderoben. Så att när jag kommer hem från Finland ska det snabbt gå att få ner kläderna i resväskan. Var lite svårt att välja och kan hända att jag behöver ta bort lite från hängaren också... men jag hoppas att jag klarar mig från övervikt. Dator, högtalare och lite filmer ska också med så det får jag inte glömma. Sen skorna... varför väger de så mycket? Lär bli några få par och sen köper jag nya i Italy istället, right mum? Haha.

Fast var tusan är mina pumps från tiger? :(

Vinn en fotografering!


Duktiga Petra som har fotograferat mig två gånger håller nu en tävling som ni måste vara med i!
Hon är riktigt trevlig och tar väldigt fina foton så de två vinnarna kommer få en toppenstund tillsammans med henne.

Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingsinlägget.

Uppklädd önskeoutfit


Allting från netaporter

Så här skulle jag gärna klä mig idag. Okej, kanske lite för uppklätt för en dag fylld av packning. Men imorgon då? När jag åker till Finland och får åka Silja Line Galaxy för första gången. Haha ser faktiskt fram emot det som ett barn på julafton. Har åkt de vanliga finlandsbåtarna så många gånger att jag verkligen vill se hur den nya är.

You've seen nothing yet


You wanna see my tears? My hurt, my pain, my life.

I'm not your doll to through around.


Nej oroa er inte, humöret är på topp! Men Mary-Kate har en tendens att väcka skumma känslor, hon är fantastisk!

Kul utmaning


Min syster hade en liten annorlunda utmaning på sin sida som jag tänkte göra så here we go!

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vad har du för dig?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Men bara utanför

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag ska bara ta att skaffa mig en pojk...

Vilket sms blev du mest berörd av?
Härligt!

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Sorry, däckade typ va så jävla trött!

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha ne.

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Okej de går så bra så

Vad vill du höra mest av allt?
Ska du på krogen ikväll?

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Kunde va bättre

Din romantiska replik?
Är du hos mamma?

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jag måste komma ihåg att avboka

Hahahha tycker många svar blev ganska roliga och tokiga. Ni som vill testa utmaningen är  välkomna att göra det!

You will miss me when I'm gone


Kom precis hem från en promenad med Mats. Han var med ute i helgen. Riktigt trevligt att bara gå runt i Haninge (nu har man sett lite mer av stället! Haha kanske på tiden efter ett år...) Vi pratade om helgen, min italienresa och massa annat trevligt. Så trist att man träffar någon som det är så enkelt att prata med precis innan man drar... Men, men what can you do? Förresten läser han min blogg så.. HEEEJ! haha

Nu pratar jag med Michele... alltid ett trevligt sätt att avsluta kvällen på.

Skriver igen här först imorgon så godnatt bloggen!

You got control of every little thing I feel


Usch vad jag är seg idag, känns som att det är söndag och inte måndag. Konstigt nog var jag piggare igår, och då hade jag varit ute kvällen innan. Skumt.

Snart är det middag i alla fall, det kanske får mig att piggna till. Undertiden underhåller jag er med ett foto.

Höstens trender

Har blivit utmanad av både Erik och Sofie så dags att man tar tag i det kanske hihi.

Går ut på att man skriver vad man tycker om höstens trender.

1. Spets - Ingenting är hetare i höst! Spetsklänningar speciellt.
2. Höga stövlar - Jag har aldrig varit en stöveltjej.
3. Vadlånga kjolar - Med hög midja kan det fungera, annars känns det bara fel.
4. Baggy jeans - Snyggt minsann
5. Det dressade modet - Helt fantastiskt. Kvinnligt är underbart.
6. Halvöppna, typ håliga skor - För utgång perfekt, kanske inte till vardags med tanke på hur vädret är här.
7. Kilklackar - Har flera par och kommer köpa flera till.
8. Capen - Riktigt snygg, får gärna vara ganska kort så har man en tight längre topp eller fodral under.
9. Leopardmönstet - Aldrig.
10. Kappor i glada färger - Inte alla färger, men rött helt klart.
11. Rutigt - Mitt stora begär just nu.
12. Väst - Älskar att dressa ner outfits med en väst.
13. Hatt och andra huvudbonader - Önskar att jag vågade bära hatt för det är så läckert. Men andra huvudbonader körde jag stenhårt med förra hösten och kommer även göra i år.

Alla som känner för att skriva om lite trender är välkomna att göra utmaningen!

Min fina


Jag kommer sakna dig så sjukt mycket gumman!
Fotot togs på andra middagen i lördags, på Ego. Jag och min fina
Jennie!

Nu jävlar ska det startas packas inför resan. Eller snarare gå igenom vilka kläder som ska få hänga med och vilka som kommer få stanna.. Kan bli det svåraste jobbet jag någonsin fått göra! ;)

Begäret växer


Allting från asos.com

Är riktigt sugen på blus, kjol och klänning. Speciellt klänningen även om den är somrig.
Bror gick in på sitt rum, tyckte jag var tråkig som skulle se på våra bästa år haha. Äsch då.

Med bror


Ett foto från första middagen i lördags :P Fick även en present av vännerna från Mallis. Så förbannat snällt! En kokbok så att jag kan göra svensk mat till familjen i Italien. Får se hur det går :P

Nu ska jag ut och träffa bror en stund då han tydligen är ledig från skolan. Trevligt!

Bättre blir det inte


Kolla in snyggingen Hilary Duff! Det kan inte bli bättre än så här. Så mycket grått som så fint kombineras med svart och höstkänslan trots att hon inte bär så mycket kläder. Hon bär även skinnbyxor som tros komma stort i höst.

Love it all!

Mys hos farmor


Foto:
Syster
Har varit dålig uppdatering på bloggen då jag och Anna åkte till farmor för en lunch. Som en sista liten träff innan jag åker till Italien (bara tio dagar kvar nu!) Självklart var kameran med.


Farmor hade dukat så fint.


Kolla vad fint! Farmor har skrivit ut från bloggen och placerat bilden på mig och syster i vardagsrummet tillsammans med Cornelia och våra kusiner. Så gulligt!


Efterrätten var inte så dum den heller.

Vet ni vad? Fick ett mail av en läsare som ville att jag skulle fotografera hennes dotters dop. Hade varit riktigt kul men tyvärr är jag i Finland just då. Så himla typiskt. Dock tipsade jag henne om att kontakta Jennie =)

Amanda 19 år


Igår spenderades kvällen på Ego för att fira att Amanda fyllt 19. Riktigt trevligt var det! Vi fyra är fan ett klockrent gäng.
Från vänster:
Jennie, jag, Sofie och Amanda (bloggvänner eller vadå? haha)


Träffade två superhärliga grabbar!


Joel med sitt killer-smile!


Haha avslutar inlägget med denna sköna bild! Jennie lika underbar som alltid, Joel som ser ut att undra vad tusen som händer och Tommie inne i dimman, haha!

Tack för en toppenkväll underbaringar!

Lördag med två middagar


Fixad! Jag och syster har även tagit en massa foton så då fick hon vara med på outfitbilden också. Alla kläderna hon bär är mina förutom stövlarna.

Vid halv fem åker vi in mot stan med mamma för att möta upp Jennifer och hennes faster. Två härliga människor vi träffade på Mallis. Så då blir det middag och jag ska äta mig någolunda mätt. Sen drar jag vidare till centralen där jag möter lite folk. För att röra sig vidare mot Ego där det blir ännu en middag. Men jag lär bara ta någon förrätt. Först tänkte jag äta ordentligt där men jag menar, första middagen är gratis. Klart man laddar på sig då istället... hehe

Sen blir det drinkbord och fira Amanda som igår fyllde 19 år.

Blir säkert en toppenkväll. Vi hörs igen imorgon bloggen!

Min outfit:
Klänning - Tiger
Halsband, skor - Mammas
Armband - Åhlens
Väska - Bianco

Annas outfit:
Klänning - Stylebystars
Kjol - Divided by H&M
Skärp - Gina
Klocka - Från Frankrike
Stövlar - Dinsko?

7 sanningar


Söta
Sofie utmanada mig att skriva 7 sanningar om mig själv.

1. Jag hade en rottweiler för några år sedan. Älskade lika mycket som jag idag älskar Theo.
2. Fotointresset kom före intresset för mode.
3. Mitt längsta förhållande varade i 6 månader.
4. Jag har glasögon.
5. Har spelat handboll i 10 år av mitt liv, ridit i 6.
6. Har legat på sjukhus som treåring då de trodde att jag hade leukemi. Fick bland annat ta en spruta i ryggen.
7. Brittisk engelska är min stora svaghet, likaså skånska.

Utmanar alla som känner för att avslöja lite om sig själva!

Sång, stil och psykryck


Anna står och sjunger en dålig låt som hon ska sjunga på en konsert. Jag försöker få henne att ändra till Miley Cyrus - girls just wanna have fun, går sådär. Samtidigt imponeras jag av Ashley Tisdale återigen. Kolla bara skorna!

Har även psykryck över photoshop, det vill bara sättas igång varannan gång. Skithög.
Mamma hör mig svära över datorn och ropar "lägg över alla foton på skivor" från vardagsrummet. Antagligen förväntar hon sig att jag ska kasta datorn i golvet vilken sekund som helst och vill att jag sparar alla foton innan det...

Blir ingen fika idag, Minna kunde inte så vi flyttar det till någon annan dag. Ganska bra för mig som ändå har så mycket att göra idag. Två middagar och ett födelsedagsfirande. Tills dess vill jag hitta mina pumps från tiger. Varför är de borta?!

En slump?


Hittade det här halsbandet hos cocco och kostar 79 kronor.
Men egentligen är det inte halsbandet jag vill blogga om.

Är det en slump att det har kommit en ny smyckesbutik på nätet (för det är hur jag uppfattar det, jag har inte sett eller hört talas om den förut) vars narmn är cocco.se istället för cocoo.se som en viss annan smyckessida som är välkänd i bloggvärlden...

Det var den sidan jag tänkte gå in på först men skrev fel och kom till den förstnämnda. Hur många andra tror ni inte gör detsama?

Jaja, förvirrande med två lika namn men antagligen har cocco.se fått många extra kunder tack vare sitt val av namn. Det kan väll ändå inte vara en slump, eller?

Jaja, igår hade jag hur trevligt som helst med Tommie och Jennie. Dock såg vi på världens tråkigaste film. Så tråkig att man skrattade åt det. Haha!

Idag blir det en fika med toppentjejer och sen på kvällen har jag hysteriskt mycket. Så tänkte ta med datorn till stan under dagen så att det inte blir ännu en dag med dåligt uppdaterande.

Nu frukost, vi hörs senare!

Hej svejs

Tänkte bara meddela att bloggen sover tills imorgon. Blir myskväll med Jennie och Tommie.
Filmkväll och Tommie lagar mat, yay.

Ses imorgon!

Sista minuten som vanligt

Nu är det lite bråttom. Ska samla ihop mina saker och dra til Haninge för att lämna av Theo hemma.
Sen åker jag direkt til centrum och träffar
Jennie. Så bloggar först igen när jag kommer hem från det.
Hoppas ni får en toppendag! Vad ska ni göra?

Together


Öka skogarderoben


Ellos.se är inte dumma de. Se så fina skor det finns till budgetpriser.
Kanske dags att uppdatera skogarderoben? Var ju en hel vecka sedan sist! hihi

Nu idol, ciao!

Nej hunden


Min lilla älskling!

Cornelia är rolig hon. När Theo skäller för att han tror att han hör något eller när han försöker ta någon av hennes leksaker så säger hon bestämt "Nej!" eller "nej hunden" Haha hur gullig får man bli? Theo är dock inte en så god lyssnare men så fort jag säger till så lägger han av. Det är himla skönt att han har den respekten för mig. Direkt slutar han med dumheterna, ibland behöver jag till och med bara titta på honom.

Sims 3


När jag gick in på Elins blogg såg jag att hon hade skrivit om Sims 3. Hade ingen aning om att det skulle komma en uppgradering av programmet så snart! 2009 är den här, ska jag ha minsann!

Fotot är härifrån

Jag som tyckte att simsgubbarna i version 2 såg verkliga ut. Men kolla ovan! Snacka om att man kommer kunna få en att likna sig själv ordentligt, om man tar sig tid att pilla med det förstås. Sen är det förstås en massa andra nya trevligheter också. Jag som fortfarande är besatt i Sims 2 kommer nog bli ännu mer asocial när trean kommer. ÅÅååh längtar! Ge mig 2009 nu.

Vill ni veta mer om Sims 3 kan ni gå in här.

Hope for the hopeless


Liten bild från i somras, någon mer än jag som saknar värmen?
Well, jag har den igen om 13 dagar.

Cornelia ligger just nu och sover på övervåningen och Theo bredvid mig. Är själv lite trött. Jag som är van med sovmornar varje dag har fått gå upp runt sju varje morgon... Så inte konstigt att man känner sig seg.
Men imorgon åker jag tillbaka till Haninge och kan sova igen. Dock kommer jag sakna mitt lilla yrväder. Tur så ses vi på söndag då vi ska till farmor för en lunch.

Jag blev bjuden


Fick den här inbjudan för några dagar sedan på mailen. Butiken Plezuro som håller minglet och man skulle få se det nya sortimentet med blandade designers. Även en rabatt på 20 % som gällde allt i butiken. Jag vill gå!
Men självklart är det samma kväll som jag, Theo och mamma åker till Finland. Himla typiskt!

Nu ska jag kika på lite bloggar och sedan ska Cornelia ha mat. Vad gör ni idag?

Fashion Week


Jag gillar alla dessa fashion weeks i olika städer! Dels för de fina kollektionerna man får se. Men särskilt för alla kändisbilder det plötsligt finns. Mary-Kate är överallt, and I love it!
Här tillsammans med sin pojkvän. Hans skjorta var inte dum inte. (Blårutiga)
MK är förstås lika fin som alltid.

Att ha en pojkvän som är intresserad av mode är inte dumt det. Frågan är bara om han verkligen är det eller om han följer med så här i början av förhållandet. Då brukar par gå med på det mesta hihi.
Min Michele bryr sig väll inte om trender och sånt egentligen, Men klä sig, det kan han minsann.

Kate Moss för Topshop


Kate Moss har en ny kollektion för Topshop och enligt mig är denna den bästa hittills. Ovan är mina tre favoriter.
Koftan med hjärtorna är toksöt! Korsetten en dröm och kavajen... ja jag har tjatast om en lång men den mer figursydda och korta är inte så dumma den heller.

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att konversera med min älskade Michele.
Vi hörs igen imorgon bloggläsare!

Broken hearts are not done healing


Även om det är ljusen som är i skärpa så är det äppelpajen i bakgrunden som jag är som mest sugen på...
Bilden togs i somras.

Jag har gått och blivit en riktig gottegris! Var inte länge sedan jag åt middag men ändå sitter jag och tänker på alla rätter som innehåller socker. Gärna i överflöd. Inte okej.

Hjälper det att jag ska flytta till Italien där min frukostspecialité är chokladcroissant till cappuccino? Jag behöver nog ta med mig wii fitness till Monza tror jag allt!

Simply the best


Världens två snyggaste människor! Både till utseende och stil enligt lilla mig.
Tillsammans på samma event! Har jag aldrig sett förut. Riktig kul minsann.
Jag skulle gärna bära Mary-Kate's jacka hösten och vintern ut och jag vet att min kära mor har ett par skor som är liknande Nicole Richie's. Dem tänker jag stjäla.

Kommer att passa Cornelia imorgon också. Varför hon inte gick till dagiset idag var för att hon har blivit sjuk. Inte allvarligt men hon hostar och snorar. Så jag var hemma med henne idag och kommer även vara det imorgon så att pappa eller Birgitta slipper stanna hemma från jobbet.

Gör inte mig någonting, får umgås med min älskade lillasyster ännu en dag. Sen ger det mig en dag till att träna på Wii fitness. Hela min kropp värker men det gör ingenting! Så sjukt kul ändå och värken visar att det ger något.

Nu är det mat, ciao!

Amor Vincit Omnia


Haha varför tänker jag på dig
Amanda när jag ser den här texten? ;D
Den hänger ovanför pappas och hans frus säng. Superfint verkligen! Kommer också vilja ha en betydelsefull text ovanför min säng sen när jag flyttar hemifrån på riktigt någon gång. Med riktigt menar jag när jag inte bor i au pair familjen förstås.
Vilken text skulle ni skriva över er säng om ni fick välja?

Start Russin


Ni anar inte hur glad jag blev när jag såg att vi hade Start Russin! Världens godaste flingor som jag dock tröttnade på genom att äta dem varje dag i fjorton år... typ. Men nu har jag inte gjort det på säkert två år så de smakade fin fint.

Undertiden åt Cornelia sin mat och Theo höll sig under hennes stol. Av någon anledning droppades mer mat från henne tallrik än från min...

Dagens...

Dagens humör: Lite seg men glad
Dagens planer: Ta hand om Cornelia och underhålla Theo
Dagens bild:

Världens gladaste flicka! Det är väldigt sällan som hon är på dåligt humör, så lätt att vara barnvakt till henne

Dagens serie: Gossip girl!
Dagens låt: Rihanna - Disturbia
Dagens önskan: Att dessa två veckor går fort
Dagens smink: Osminkad
Dagens väder: Moln, moln, moln

Mina två bästaste


Någon blev riktigt nöjd när hon lyckades stjäla min telefon...


Okej när det ser ut så här är det nog dags att ta ut Theo på en promenad...

Men först ska Cornelia ha mat och sen sova middag. Tänkte smita ut när hon sover med vovven.
Vi hörs senare mina trogna läsare!

Båda bilderna är tagna med en Canon 400d.

Om jag var rik...


...skulle jag shoppa upp mig på skor från Jimmy Choo. Så sjukt läckra och har även rykte om sig att vara bekväma att gå i. Inte helt fel när de flesta vackra pumps verkar hata fötter.

Kom på att pappa och Birgitta har en 400d. Cornelia och Theo springer runt tillsammans som bästa vänner och det måste jag föreviga! Så räkna med bilder senare hihi.

Mio preferito


Jag måste ha världens sötaste pojkvän! Han har bestämt att från och med idag ska han skicka ett sms varje morgon där han räknar ner tills jag flyttar. Så idag fick jag ett sms där det stod "godmorgon mitt hjärta, jag hoppas du fortfarade sover sött. Jag älskar dig... 14..." På blandad engelska och italienska.

Vilket betyder att om 14 dagar sker min stora flytt! I can't wait

Pappa var nog en stjärna i skolan

Dialog vid matbordet:

Pappa; Nej juste, jag kommer inte kunna plugga imorgon heller (de har någon kurs på jobbet som alla måste gå)
Birgitta; Varför inte?
Pappa; Jag har den där grejen.. (jag har lyckats glömma vad det var)
Jag; Varför kan du inte plugga idag då?
Pappa; För idag är det för tråkigt.

Vad han gör just nu? Spelar Guitar Hero.

Dennis


Se så fotogenisk min bror är! Bild tagen när vi firade att syster fyllde 17 och bror 16 (den äldre, anna och han fyller år två dagar mellan varandra) Chrippas dag är idag förresten, haha! Grattis älskade bror! Borde visa en bild på honom istället men han lät mig inte ta någon i söndag...

Jag är då smart, nu sitter jag här med min laptop. Så glömde jag systemkameran hos mamma. Smaaaaart. Aja, inte mycket att göra åt. Tur att det finns massa bilder i datorn ändå.

Baka en liten kaka


Lite mycket Cornelia just nu men det får ni helt enkelt tåla. Hon är så söt! Det är helt sjukt hur stor hon har blivit. Hon härmar allt man gör, tillexempel så står hon på en kartongbit när jag spelar wii fitness, antagligen för att hon vill att den ska likna plattformen man står på. Awww gullunge!

Nu ska jag och Theo hämta henne från dagis. Vi hörs senare mina fina läsare!

Långa kavajen


Snygga Ashley Olsen i sin enkla stil. Min är lite mer smyckad av accessoarer, men jag älskar kavajen! Vill också ha en svart, lång som ska se lånad ut från pojkvännen. Gärna uppkavlad med vitt material inuti. Oh yes, där har ni min höst.

Fy vad jag har ätit chips! Har riktigt ont i magen nu haha. Inget mer nu inte...
Theo ligger och sover i min famn, den lilla sötgröten. Tror Cornelia kommer bli riktigt glad när hon ser honom. Hon älskar min lilla pojke. Med all rätt.

Kommer in med ett inlägg innan jag drar!

Cornelia style


Alltså älskade söta! Gissa om det är kul att titta på när den här unga damen äter lunch. Det ska vridas och vändas, och inte bara sked utan gaffel ska det ätas med också. Sen ger hon ifrån sig små söta ljud hela tiden och om något faller i golvet tittar hon på mig och säger oskyldigt "tappa" som låter som "pappa".
(En liten notering till far; haklappen åkte självklart på direkt efter bilderna! hihi)

Det blev ingen fika tyvärr. Theo skulle ha fått vara ensam alldeles för länge. Trodde att bror skulle vara hemma längre men icke.

Sitter nu och äter chips och dricker vatten. Jag är så dålig, är duktig på att träna men istället för att tänka "nu kanske man kan få en fin kropp" så tänker jag "med tanke på hur mycket jag har tränat de senaste dagarna kan jag trycka i mig en chipspåse ensam". Yes that's how we do it.

Nu ska Theo få lite kärlek, vi hörs sen!

Fika i stan


Fransväska från ellos.se. Jag har svårt för trenden, tycker att den är konstig men med rätt kläder kan det vara riktigt snyggt. Gäller bara att matcha rätt. Vad gillar ni fransar på accessoarer och kläder?

Har lämnat Cornelia på dagis, tränat wii fitness i en halvtimme (beroendeframkallande) och tagit en härlig dusch. Ska om en timme åka in till stan för en fika med
Cecilia. Kul! Hon är hur trevlig som helst.

Efteråt åker jag till Haninge för att hämta Theo innan jag drar tillbaka till Tumba och hämtar Cornelia från dagis. En bra dag helt enkelt.

Vi hörs senare!

Dusch-dags

Nej det är inget roligt med den här datorn, har tagit massa fina bilder på Cornelia men när de bara blir halvdanna vill jag inte lägga in dem. Så imorgon när jag hämtar Theo (han har varit hos veterinären med mamma för sin ettårsspruta så därför stannade han där idag) så ska jag även hämta min laptop. Så att ni imorgon får normala inlägg i bloggen igen hihi.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Får se om jag kommer in med ett blogginlägg senare ikväll, annars hörs vi imorgon!
Vad har ni gjort idag?

Mössan


Kolla vilken snygg mössa från asos.com! Är lite småkär i den tror jag.

Är helt slut nu. Har tränat wii fitness i en och en halvtimme. Massa yoga, bakchoppning och även lite boxning på slutet. Sjukt kul, sjukt jobbigt. Roliga är att innan man börjar varje dag så får man göra ett body test för att se om man har gått ner i vikt och hur balansen har förbättrats. Sen träningsåldern, jag behövde visst bara komma igång igen. För jag gick från 31 år till 21 på ett träningspass. Så nu är jag nästan där jag ska vara, toppen!

Ska dock inte träna mer idag, vill inte få världens träningsvärk. Men imorgon så!

Systers present


En till helt oredigerad bild. Men det här är i alla fall halsbandet som jag köpte till syster. Hon fyllde som många av er redan vet 17 igår. Jag gjorde även en förstoring på en bild som föreställde henne och mig som hon ska ha på väggen när jag flyttar. Smart va?

Har precis tagit en paus från träningen. Cornelia vaknade så har gett henne mat. Nu sitter hon och tittar på teletubbies, eller "hej" som hon kallar det. De säger ju de så ofta. Hihi hur söt får man vara?

Passade då på att samtidigt uppdatera bloggen. Nu ska jag snart återgå till träningen, vi hörs senare!

Saknar min laptop


Lämnade laptopen hos mamma eftersom systers dator har kraschat. Så då kunde hon få använda den när jag är här hos pappa. Hade jag vetat att datorn här inte hade photoshop hade jag inte varit så snäll.. Klippa och leka med bilder i paint? Inte så roligt. Så bilden ovan är helt oredigerad... Finns så mycket jag vill göra med den. Men, men.

Blir nog inte så mycket egna foton under min vistelse här.
Nu ska jag träna Wii fitness, beroendeframkallande. Yoga står först på tur sen att springa, så roligt att springa ifrån sin personliga tränare, haha!

Cornelia ligger och sover, när hon vaknar ska hon få mat. Sen tillbaka till min träning. Yay

Måndag med lillasyster


Idag kan ni inte klaga på att jag skulle klä mig för kallt för vädret. Riktigt höstig känner jag mig allt.
Ska strax iväg mot Tumba för att passa Cornelia. Idag tills på onsdag så jag sover hos pappa istället för att åka fram och tillbaka. Trevligt att spendera mer tid med dem innan jag drar till Italy.

Vi hörs när jag kommer fram!

Kofta - Second hand
Klänning - StylebyStars
Halsband - Kappahl
Knästrumpor (väldigt höga)  - Åhlens
Skor - DinSko

Fler foton

Jag är fortfarande lite nedstämd sedan igår. Men såg att Jenna hade lagt upp bilder på facebook från i fredags så tänkte att jag kunde visa dem!


Två nya tjejer som jag träffade! Ingen aning om vilka killarna i bakgrunden är höhö.


Myspys i soffan!


Oh yeah! Eller "mästarinnan på att posa" som Jenna själv sa haha.

Du gör mig galen

Vad är det för jävla fel på folket i min omgivning? Som inte vet hur man behandlar vänner och flickvänner.

Dra åt helvete är vad jag vill säga till er. Men tyvärr är jag alldeles för feg för det så jag tiger återigen.

Bloggen får vänta tills imorgon, jag orkar inte ikväll.

Veckans 5



Vilken av dessa 5 outfits gillar du bäst?
Jag verkar gilla nakna ben, höhö.

MK love


Så snygg hon är Mary-Kate! Lägg speciellt märke till alla armbanden. Det är så läckert. Sen skorna och kappan... yes she can.

Nu ska vi äta födelsedagslunch. Idag är vi inte lika många som igår. Bror firas också då han fyller år om två dagar.
Vi hörs senare!

Wii fitness


Bild härifrån

Fy satan vad roligt! Man skapar ett konto och sen får man väga sig och testa en massa saker så att man får sin wii fitness ålder. Jag blev 32! Spelet märkte direkt att jag inte har tränat på ett år... Så nu ska det bli ändring på det! Ska försöka övertala au pair familjen att köpa ;) haha!

Då jag ska vara hos pappa måndag till onsdag och passa Cornelia så kan jag passa på att träna en massa. Det är roligt eftersom man får testa massa olika grejer! Backhoppningen är roligast.

Det var en läsare som undrade varför jag inte bor hos pappa längre. Jag bodde varannan vecka fram till förra november. När jag blev hundägare kunde jag inte längre bo på två ställen, det skulle inte vara rättvist mot Theo. Så därför flyttade jag till mamma. Men håller förstås kontakten med pappa och min älskade lillasyster. Våran relation är viktig för mig.

Så nu vet ni!

Dagens...

Dagens humör: Toppen!
Dagens planer: Fira
syster som blir 17 idag. Grattis gumman!
Dagens bild:

Bild från igår. Guitar hero spelades. Idag blir det Wii fitness istället! Missa inte knäppa Steffi haha

Dagens samtal: Michele! Fast msn då hihi
Dagens låt: Sister Hazel - Your winter
Dagens smink: Tre ögonskuggor och mascara
Dagens väder: Grått!

Jag smälter


Min lillasyster är redan en hjärtekrossare...

Cornelia 20 månaders egna kommentar om bilden: Oj...

Systers kalas


Min fina lilla Cornelia! Jag fick en bamsekram när jag kom idag. Ska passa henne både måndag och onsdag så jag har trevliga dagar framför mig hihi.


Stephanie och födelsedagsbarnet. Fast egentligen blir hon 17 imorgon.


Jag och min älskling!

Shoes shoes shoes


Snygga! Från asos.com

Befinner mig nu i Tumba centrum. Muppbussen går inte förän om 20 min och pappa har inte tid att hämta mig. Tänkte ta taxi men vafan, 20 minuter kan man vänta. Speciellt om man har dator hihi. Hoppas dock att jag inte ska möta någon jag känner. Är inte social för fem öre idag, gårdagens fel. Något sliten. Tumba var mitt hem mina 18 första år i livet. Flyttade till Haninge för precis ett år sedan. Vilket betyder att jag har massa gamla bekanta i denna ort.

Nu ska jag godkänna kommentarer innan bussen går. Vi hörs senare

Lördag


Idag har jag nya tröjan från H&M. Älskar den! Skön och fin, älskar färgkombinationen.
Ska hem till pappa för att fira syster. Hon blir 17 imorgon men idag kommer släkten.
Sover även över där men datorn följer med, don't you worry. Hihi

Vi hörs när jag är framme! Ska strax åka. Hoppas ni får en toppenlördag.

Halsband - Dyrberg/Kern
Tröja - H&M
Armband - Glitter
Klocka - Tritoni
Jeans - Gul&Blå

Insparksfesten


Foton från gårkvällen! Tyvärr har min kamera börjat strejka. Dags för en ny...
Dock har jag inte råd men har i alla fall min älskade systemkamera. Dessa foton är tagna med min sketna digitalkamera. Tycker ändå mycket om bilden ovan! Niklaz, jag och Jennas syster Jessica.


Aww mina fina!


Jenna och vännen Jennie, lika namn? :P Söta minsann!


Jessica tycker precis som storasyster om att trycka ansiktet i kameran! Haha. Tove passade så bra i sitt långa hår!


Hur klockrent får ett foto egentligen bli? Hihi


Sen drog vi till insparksfesten där vi träffade Jennas vän, självklart från Åland!

Tack för en toppenkväll mitt härliga gäng! Kommer sakna er sjukt mycket

Shopping med Lind


Hade jättekul på insparksfesten igår! Ni får bilder senare, tänkte istället visa foton från min shoppingrunda med Cissi.
Söta tjejen har visst skaffat en ny pose, bra skit;D


Kolla vilken skum kofta! Från H&M. Supersnygg uppknäppt men helt konstig stängd. Vi blev båda kära i den när den hängde på galgen. Av någon anledning köpte varken jag eller hon den...


Lunchen blev på Burger King. Funkar alltid.


Efteråt blev det en kaffe. Precis som jag dricker nu.
Behövs efter en kväll ute med galningarna från klassen haha.

Fredag med insparksfest


Har både genomskinliga strumpbyxor och skinnjacka som ska på så oroa er inte, kommer inte frysa!

Nu har jag bråttom, bråttom. Har letat i hela huset efter mina fina Tiger pumps som är minst lika snygga som skorna ovan. De har blivit lite överanvända den senaste tiden. Men de finns ingenstans! Blir galen, sen insåg jag att klockan var väldigt mycket så de fick bli de från Zara i alla fall.

Toppen är ny, köptes igår. Fick den för 40 kronor billigare, inte fel. Älskar både färg och form!
Kjolen som jag använt tidigare idag fick s...

sådärja, strömabvrott, det här var allt som blogg.se lyckades spara. nu har jag äckel päckel bråttom, vad gör man inte för er?

nya toppen från bikbok. ciao!

Play my music


Bilder från gårdagen


Jag och
Amanda kom till Skärholmen igår vid halv fem där vi bland annat träffade dessa rara tjejer! Cecilia och Anna. Superkul! Cecilia hade världens underbaraste skratt som hon använde ofta. (Varför märker jag aldrig att folk blundar när jag fotograferar? Rutinerat)


När vi väl hittade till veckorevyns lilla vip-avdelning (det tog en stund kan jag lugnt säga) så fick vi mat och lyssna på Ebba intervjua olika kvinnor om höstens hår, smink och klädmode.


Ännu fler bloggerskor! Vi var ett riktigt härligt gäng tycker jag. Dock tappade jag och Amanda bort övriga efter minglet vilket var lite tråkigt.


Kameror fanns det gott om! Även om det är samma på båda bilderna här dock hihi.


Efter minglet träffade vi på dessa härliga tjejer! Caroline har jag träffat förut men aldrig riktigt fått tid att prata med. Jonnas blogg har jag läst länge men detta var första gången vi sågs "in real life". Riktigt härliga tjejer båda två.


Mellan shoppandet tog vi även en fika med töserna. Då vi hade fått rabatten "få två kaffe, betala för en". Inte helt fel.


Samtidigt som benen fick vila så gick man även igenom sina saker. Såklart! Nyfiken på goodiebagen. Dock var den ganska mesig faktiskt. Massa rabatter som endast gällde för dagen, ofta man hade råd att utnyttja alla. Men lite saker fick man i alla fall. Inte ska man gnälla inte, orka vara bortskämd. TACK Veckorevyn! Hihi


Amanda kände för ett glas vin efteråt och det kunde jag gå med på. Så vi drog till Ego. Men där träffade hon en vän så ett glas blev flera och kvällen vart något längre än planerat. Men jag hade trevligt ändå.

Tack Veckorevyn för att ni återigen ordnat en toppenkväll!

Fredag med Cissi


Nu ska jag strax in till stan för att träffa Cissi. Blir lunch och kolla lite i butiker. Dock hoppas jag att jag inte hittar något, måste spara pengar! Blev lite billig shopping igår, vi fick ju så fina rabatter.

Som kjolen på bilden, helt ny från Indiska. Skulle egentligen ha kostat 100 kronor men jag fick den för 30, inte helt fel.
Sjalen fanns med i goodiebagen. Supermysig!

Vi hörs när jag kommer hem, då får ni bilder från gårdagen.

Topp - B.Young
Sjal - H&M
Kjol - Indiska
Skor - Wedins

Jag vann skor!


Jag hade riktigt kul igår! Dock kunde väll kvällen ha slutat lite annorlundare, men men.

Vann de superfina pumpsen ovan på minglet. Jag verkar ha tur i lottdragning, det är tredje gången jag lyckas vinna.
Skorna är från Bianco och kostar 400 kronor i butik. Det var rätt storlek som tur var, 38. Är en 37/38 men dessa var något trånga så jag hade nog aldrig kommit i mindre.

Nu måste jag stiga upp då jag ska träffa Cissi i stan klockan tolv för lunch. Men jag kommer in med en outfit innan det! Berättar mer om gårkvällen och så ska ni få bilder förstås men det tar vi när jag kommer hem i eftermiddag.

Tjingeling!

Torsdag med veckorevyn


Det tog ett tag att bestämma kläder. Det är riktigt varmt ute så jag tänker visa benen ikväll. Sen om jag fryser på hemvägen så får det vara så. Höga skor är ett krav, alla bloggerskor är så långa av någon anledning!

Vi hörs när jag kommer hem.

Blus - Second hand
Väst - MQ
Kjol - Divided by H&M
Armband - Angela Gotborn
Skor - Zara

Ciao!

Dagens...

Dagens humör: Uppåt!
Dagens planer: Veckorevynmingel tillsammans med
Amanda
Dagens bild:

Dagen började med en varm dusch

Dagens serie: Idol igen
Dagens låt: Jesse McCartney - Because you live (jag tröttnar aldrig på denna)
Dagens önskan: Stor goodiebag! Haha
Dagens smink: Ögonskugga och mascara, sminkar mig sällan mycket när jag är brun.
Dagens väder: Lite moln men soligt!

Nina Ricci


Allt kommer från
netaporter

Efter att ha läst en artikel i ELLE för några år sedan om Nina Ricci så fick jag upp ögonen för märket.
De har så mycket snyggt och framförallt feminima kläder som är min svaghet. Skulle gärna kombinera klänningen till vänster med jackan i mitten ikväll.

Vad satan ska jag ha på mig? Nu är det dags för frukost, sen rota i mina garderober.

Bättre nu


Ja jag måste säga att Jessica Alba har blivit klart mer intressant efter graviditeten. Jag gillar hur hon matchar sjal med väst och då hon bär jeans till vit topp känns det inte för mycket. Väskan var riktigt fin också, mer lila till min garderob, tack.

Mingel med veckorevyn


Imorgon blir det mingel! Kanske hittar man lite trevliga fynd också. Vore kul nu när jag inte får lägga så mycket pengar på shopping. Någon mer som ska gå?

Idol!!!

Jag tror vi hörs senare ;)

Update; Har några favoriter, självklart småkär i en av killarna och även i juryn! hihi. bra första avsnitt.

Insparksfest



Fick precis veta av mitt älskade universitetsgäng att det är insparksfest på fredag. Jag går ju inte kvar men har fortfarande rätt att komma och parta hihi. Ovan är två bilder från sist, ja dessa kvällar brukar bli galna. Jag menar alla är alltid så taggade! Åh ska bli så skoj. Sista kvällen med gänget antagligen.

Kolla vad annorlunda jag såg ut (översta bilden). Mörkhårig och grejer. Tror dock att jag kommer stanna som blondin ett längre tag.

Duellen - Lauren vs Blake


Lauren vann stort över Lindsay. 30 röster mot 5.
Den här gången blir det två sommaroutfits när hon möter Blake. Vem vinner? Mörkblåa Conrad eller ljusblåa Lively?

Vet ni förresten vad? En telefonförsäljare ringde precis och jag lyckades tacka nej!! Jag är bra, bra, bra.

Rött it is


Jag har tjatat om hur mycket grått jag ska bära i höst, som varje vinterhalvår. Men jag bär trots det även färg. Rött i mörka toner allra helst. Så ovan satte jag ihop ett litet kollage med budgetfynd. Så här kan hösten bli mycket roligare!

Idol 2008


Foto: Stureplan

Ikväll börjar Idol igen! Ovan är ett foto på Elin Lanto, men framför allt på Agnes Carlsson. Min favorit genom tiderna i Idol. Den enda jag riktigt följt efteråt.. har även båda hennes skivor.

Kommer inte kunna följa Idol i år eftersom jag flyttar till Italien men första och andra avsnittet hinns med i alla fall hihi.
Vill ju se hur nya juryn är! Sen om det finns någon kille som man förälskar sig i (som alltid haha)
Ska ni titta?

Från regn till solsken


Vädret är allt bra konstigt. Fotot i inlägget nedan togs för två timmar sedan, då spöregnade det. Bilden ovan togs för tio minuter sedan, molnfritt och solsken. Huh? Well, man ska väll inte klaga.

Jag märkte på Theo när vi var ute för en halvtimme sedan hur roligt han tyckte det var att få gå i värmen. De senaste dagarna har varit riktigt tråkiga. Snälla solen stanna! I alla fall tills jag drar till Italien, då min sommar återvänder.

Dags för varma mackor, vi hörs senare!

Dagens...

Dagens humör: Uppåt!
Dagens planer: Plugga italienska! Blev klar med nybörjarboken imorse och ska sätta igång med fortsättningskursen. Vilket betyder att jag inte räknas som en nybörjare i språket längre hihi.
Dagens bild:

Regn, regn, regn...

Dagen serie: Idol! Börjar idag.
Dagens låt: Rascal Flatts - It's not just me
Dagens önskan: Solsken!
Dagens smink: Osminkat
Dagens väder: Bildbevis ovan

Önskeoutfit från Asos


Trashy Ash


Äntligen en outfit som är någolunda fin på Ashley Olsen. Hon har varit väldigt ointressant den senaste tiden konstigt nog. Brukar vara MK som kommer med galna överraskningar, inte systern.
Jag är inte förtjust i byxorna och skorna. Men däremot väska, sjal, kavaj och hatt. Läckert! Hatten har väll inte riktigt varit hennes grej förut så man märker hur mycket den kommer i höst.

Liten vän


Foto: Härifrån

Hemma! Blev att umgås med bror, hans flickvän och hans vän. Åt godis och pratade strunt, trevlig tisdagkväll!

På vägen hem såg jag en igelkott. Den blev så skrämd att den sprang rakt in i ett staket, aww lilla vännen då.
Nu ska jag sova, men vi hörs förstås imorgon igen! Sov så gott. Puss

Älskade Gossip Girl!


Det var med ett leende jag såg på GG igen, saknat serien hela sommaren!
Blair var sjukt snygg i varenda outfit hon bar. Kul med så mycket färg och att hon smyckat håret.

Sen vad själva avsnittet handlade om.. vill inte avslöja för er som ej har sett än men ååååh! Vissa saker som gjorde mig så glad och vissa fick mig nästan att gråta... det är så det ska vara.

Nu ska jag ut och träffa bror, har tydligen varit något av en dålig vän den senaste tiden. Får skärpa mig.
Får se om jag kommer in med ett nytt blogginlägg senare annars hörs vi imorgon!

Systrar i världsklass


Anna vill ha hjälp med en ny header och kom självklart till mig. Så jag har suttit och kikat igenom lite foton och fastnade för denna. Från fotograferingen med Petra. Tycker väldigt mycket om den.

Kommer sakna dig systeryster när jag drar iväg!

Intresse?


Foto: 3

Då jag flyttar till Italien inom en månad så kommer jag inte behöva mitt 3 mobilt längre.
Dock är det ett års bindningstid så jag kan inte säga upp det förän i april.
Undrar om det är någon som vill ta över det? Har kollat upp med 3 och man kan skriva på ett överföringskontrakt så att det blir ditt istället.

Jag har den svarta dongeln som de tydligen heter och det kostar 199 kronor i månaden.
Du måste bo i Stockholmsområdet eftersom jag inte vill skicka modemet.

Intresserad? Skicka ett mail till [email protected]

Dinsko + Marc by Marc Jacobs


Jag blev smått hysterisk när jag såg att
dinsko's modeller bär kläder från Marc by Marc Jacobs. Kläder som jag suktat efter länge. Tillexempel klänningen som jag provade när jag var i Italien i maj detta år. Älskade den verkligen, dock satt den väll inte riktigt lika fint på mig som på modellen men var ändå en bakelse. Gick på ca 400 euro vilket jag inte riktigt hade tyvärr.


Koftan här nedan har jag suktat efter sedan jag såg Amanda Berg bära den i en photosession.

Vad ska jag säga? Marc by Marc Jacobs har vuxit mycket i mina ögon. Inte det att märket har varit dåligt innan, men aldrig så bra som nu. GE MIG!

Tjallamalla


Kolla vad snygg
tjallamallas nya hemsida är! Har inte varit inne där på ett tag och blev överraskad när jag såg vilken sida som visades.

De har väldigt snygga kläder som ligger lite högre än Svensson-priser men fortfarande helt överkomliga. Vilket leder till att du får plagg som du sen inte ser på var och varannan.
Har du shoppat på tjallamalla någon gång? En av mina nyårsklänningar kommer därifrån.

Framsidan


Kolla! Jag är med på framsidan av blogg.se hihi. Tyckte att det var lite roligt

Har precis ringt glamour återigen. Berättade om hur jag har avslutat prenumeration tidigare men inget har hänt utan att jag fått nya nummer ändå. Så nu får jag nästa nummer gratis och sen är det avslutat. Skönt! Hoppas verkligen på det då.

Dagens...

Dagens humör: Toppen! För Theo's skull hihi
Dagens planer: Skämma bort vovven, sen vet jag inte om det blir fotografering eller ej.
Dagens bild:

På födelsedagsbarnet förstås!

Dagens serie: Gossip Girl! Första avsnittet av säsong 2 såklart
Dagens låt: Avril Lavigne - Why (Aldrig förr har hon sjungit så vackert som i den)
Dagens önskan: Få ta med alla mina kläder till Italien... not gonna happen.
Dagens smink: Osminkat! Om det inte blir fotografering förstås.
Dagens väder: Förvånande nog - molnigt

Utgångsklädd


Tre snygga klänningar från asos.com. Skulle kunna bära alla på olika utgångar. Allra helst den i mitten tror jag.
Vilken skulle ni välja?

Sitter och tittar på våra bästa år. Efter det ska jag och Theo ut på en extra lång promenad. För att han älskar dem och är det hans dag så är det han som bestämmer hihi.

Blått fungerar också


Foton: Posh24.se
Snygga LC! Jag har mest varit inne på att köpa en rutig skjorta som går i rött och svart. Men nu när jag ser den blåa som Lauren bär får jag allt tänka om... slutar väll med att jag köper två olika så att jag får båda färgerna hihi.

Älskar dessutom den vita balenciagan, första gången jag ser en i den färgen. Även hennes jeans med hålet över knät. Sen får vi inte glömma skorna... my God, Conrad har gjort det igen.

Min älskade Theo 1 år idag!


2 månader


3 månader


4 månader


5 månader


6 månader


7 månader


8 månader


9 månader


10 månader


11 månader


1 år!!!! Grattis min stora pojke, jag älskar dig med hela mitt hjärta.

Skillnaden mellan vänner och syskon

Två msn-konversationer för fem minuter sedan.

Maria; Jag bröt min nagel precis :'(
Thina; Nej usch! Gjorde det ont?

Maria; Jag bröt min nagel precis :'(
Anna; JAAAAAAAAAAA!

Hmmm. En riktig raring det där.
Nu ska jag säga natti natt till Michele och sen sova. Vi hörs igen imorgon!

Allting ordnat, nästan


Foto taget i Micheles bil, när jag var i Italien i juli i år

Sådärja, då har man fått svar från familjen om exakt datum att börja.
Det är lördagen den 27e september. Detta eftersom de båda är lediga hela helgen så att de har tid att hjälpa med att få allt i ordning och så att jag inte behöver vara själv med Emma (dottern) i början. Detta är för hennes skull, viktigt att hon känner sig trygg med mig.

Jag har skickat ett mail till Jenny och frågat om jag kan komma till henne redan den 24e. Detta eftersom jag dels vill ha tid med Michele innan jag börjar jobba. Kommer vara mycket den första tiden så då kommer vi inte hinna ses så mycket. Sen har ryanair bara kvällsplan till Milano så jag måste ändå komma någon dag tidigare eftersom familjen vill att jag börjar lördag morgon. Så får hoppas att det är lugnt med Jenny!

Sen har vi Theo. Den jobbiga delen. Jag trodde att flytten skulle ske i mitten av september, i så fall hade mamma åkt själv till Finland med honom. Han kommer att bo hos mormor och morfar som har all tid i världen att ge honom kärlek. Runt ett år troligtvist, sen när jag har egen lägenhet i Italy så kommer han ner till mig. Nu åker istället jag också till Finland, 15e - 21a september. En vecka. Att åka ifrån Theo kommer antagligen bli vbland det jobbigaste jag gör i mitt liv. Men jag måste se allting positivt.

Det är himla skönt att allting börjar bli klart nu tex, så jag vet hur framtiden ser ut. Lär ha en spännande tid framför mig!

Scarfs


Är sugen på lite nya scarfs och såg precis att Lindex har fina. Kostar runt 150 kronor. Vilken är din favorit?
Jag har en liknande som den i mitten som jag köpte på Kookai förra hösten, undrar vart den har tagit vägen...

Kär igen


Passet fixat


Nu är jag hemma igen! Det gick fort och smidigt att fixa nytt pass, ska hämta på måndag. Inte visste jag att det gick så fort.

Men det är någonting med mig och polisen alltså. Blir alltid så jäkla nervös! Känner mig som en kriminell på rymmen haha. Fotot blev faktiskt bra, för att vara ett passfoto då alltså. Men namnteckningen... min hand skakade så mycket att den blev förbannat ful! Som om en tråring hade skrivit. Det är väl fortfarande bara fem år som gäller innan jag får skaffa ett nytt? Inte tio...

Måndag


Påklädd! Min favoritklänning från förra hösten är på... ett tecken på att det inte är sommar längre minsann. Men benen får vara bara i alla fall! Så kallt är det inte. Men frågan är om jag ska ta en jacka... ser ut att blåsa.

Hur som helst, vet inte hur lång tid det här tar. Passfoto (snälla bli bra för en gångs skull) och sen mätas och allt det andra. Köer brukar det också vara, men nu åker jag efter sommaren. Ruschen borde vara under våren.

Vi hörs när jag kommer hem!

Klänning - Tiger
Halsband - Dyrberg & Kern
Väska - Second hand
Ring - Guldfynd
Klocka - Tritoni
Skor - Forever 21

Take me back


Det här fotot tog jag i somras när det var underbart väder och jag åt glass på altanen. Något som blev sommarens specialitet för mig och mamma var att blanda glass med choklad. Delicious.

Ändrade planer! Blir inte alls en lugn dag, dock har jag hunnit plugga italienska i alla fall. Men nu ska jag göra mig iordning för att dra till Polisen. Jag råkade köra på en människa så dags att stå upp för det man har gjort!

Okej kanske inte, jag har inte ens körkort. Nej det är nytt pass som ska fixas. Mitt går ut i vår och med tanke på att jag kommer befinna mig i Italien då så tyckte mamma att jag skulle göra det nu istället. Hon har ringt tre gånger imorse om det. Jaja, dags att orda det också. Kommer in med en outfit innan jag drar!

Update; Bara jag som tycker att nya blogg.se ser rörigt ut?

Knyt dig


Riktigt söta skor från topshop.com. Den här modellen kommer att komma riktigt stort i höst.

När jag flyttar till Italien vill jag kika på det mesta. Skor, koftor, smycken... allt!
Fast jag vet att jag inte kommer få göra av med alla pengar på kläder, tyvärr. Ett av de första sakerna som jag får göra när jag flyttar är att starta ett bankkonto så att jag kan börja spara till min utbildning nästa år. Hur kul det än kommer att bli att vara au pair så slår inget längtan efter att få studera fashion marketing. Åh oktober 2009, kom nu. Snälla.

Dagens...

Dagens humör: Topp topp
Dagens planer: Plugga italienska, stort sug
Dagens bild:

Morgonmys med Theo!

Dagens serie: Vänner it is, svarar jag nästan bara samma på denna? Haha
Dagens låt: R.E.M - Hollow man
Dagens önskan: Få ett samtal "du har precis vunnit en miljon" oh yeah.
Dagens smink: Osminkad även idag
Dagens väder: Molnigt...

Jessica Alba


Foto: Posh24.se
Jessica Alba ute tillsammans med dottern. Hon är en av världens vackraste kvinnor men jag har aldrig varit särskilt förtjust i hennes klädstil. Lite för tråkig för min smak. Men här är hon supersnygg! Älskar hur hon matchar väst, väska och hatt utan att det känns för mycket. Me likey like.

Hoppas ni har sovit gott!

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!