Nu är det bara Michelle Tanner som saknas


Jag frågade Anna om hon ville följa med mig och Theo på kvällsturen. Otroligt nog sa hon okej (antagligen för att en av våra gäster lånade hennes dator... jag kommer till det)

Jag var lite seg vid min egen dator så Anna tjatade från hallen. Så när jag väl kom dit möttes jag av synen ovan. Haha så förbannat söta! Självklart var jag tvungen att fotografera! Med nya blixten och allt, yes jag fick den att fungera. Känns som att jag kommer få träna lite med den imorgon... på lördag är bröllopet (hjälp!)

Förresten är det anledningen till att jag bloggat så dåligt idag. Inte bilderna i hallen utan att vi fått gäster. Harrys kusin och hans dotter från Finland är på besök. Sen imorgon kommer även mormor och morfar, fast de kommer sova hos Harrys föräldrar. För här blir det fullt hus! Då imorgon kväll kommer min moster, hennes man och deras tre barn från Finland för att bo hos oss. Plus Steffi, Annas vän. Fullt hus någon? Sen två toaletter på det här. Hela helgen. Detta kommer bli intressant.

Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis

Kul med fullt hus! :)

Postat av: Marcus Å

Allt bra med dig idag då? :)

2010-07-30 @ 08:41:58
URL: http://slipsens.se
Postat av: sara

hihi vad söta :D

2010-07-30 @ 09:30:18
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

Inte för att vara petig, men blixten har gett väggarna ljus istället för Anna och Theo, du får tänka på vart du riktar blixten och hur ljuset kommer hamna :)



Lycka till imorgon!

2010-07-30 @ 11:19:49
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Linnea

sööt bild :)<3

2010-07-30 @ 20:22:34
URL: http://chinniee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback