En dag på stranden

Vilken härlig dag jag har haft! Riktigt varmt verkligen, jag och Liam gick och kände på vattnet. Jennie och hennes Charlie följde med. Stackaren blev jätterädd när en pojke sprang förbi och skvätte vatten på honom. Var nog inte så skönt.
 
Vi var fyra mammor från min mammagrupp, med våra grabbar. Känns som att jag missat alla våra träffar den senaste tiden, eftersom vi varit ute och flängt. Nu när jag väl är hemma så ska alla andra iväg istället. Det blir ju så på sommaren. Jennie börjar även jobba till hösten. Jag är glad att jag får gå hemma året ut. Sen tar Sami över och är hemma med Liam tills vi får förskoleplats. När det blir har vi ingen aning om ännu, men vi har sökt för februari nästa år.  

Kommentarer
Postat av: maria

Skulle inte du börja jobba i augusti eller minns jag fel? =)

Svar: nej det har aldrig varit bestämt. men kommer jobba söndagar i höst :) och torsdagkvällar juli och augusti
Maria

2012-06-29 @ 15:08:09
Postat av: withemilia

Så mysigt :)

Postat av: Nemo - Fotoblogg

svar: hihi ja du har tur! ;) om man hade en pojkvän som kunde allt det där! :) wow! ja men nu är man helt ensam med bara killkompisar! :) aja, tur att man har några år att hitta en bra kille! ;) Allt bra med dig idag? åh gud vad eran familj är söt! Älskar namnet Liam super gulligt!

2012-06-29 @ 15:24:22
URL: http://thephotomonster.blogg.se
Postat av: Tasnim

Härliga bilder! Ser supermysigt ut. :)

2012-06-29 @ 16:17:18
URL: http://tasnims.blogg.se/
Postat av: Ammalia

Fina bilder ! :)

2012-06-29 @ 17:01:16
URL: http://ammalias.blogg.se
Postat av: Fotograf MissJeni

Åh vilken härlig dag :D

2012-06-29 @ 17:06:54
URL: http://jeni.blogg.se
Postat av: Jennifer

En härlig dag med andra ord :)

hoppas att det löser sig med förskoleplatsen så att ni får den ungefär när ni tänkt :) Hur fungerar det hos er, söker ni till en specifik eller söker man till flera olika samtidigt när man ställer sig i kö och så blir det den man mår relativt nära till och som har plats?

Svar: Man får välja max 5 olika. Så väljer man själv vilken som är ens första val. Men det är inte säkert att man får plats där. Kommunen lovar bara att man får en förskoleplats någonstans i kommunen om man söker senast fyra månader innan. Sen kan man stå kvar och köa tills man får en plats där man vill vara, så kan man få byta i framtiden. Hoppas vi slipper det
Maria

2012-06-29 @ 17:16:26
Postat av: Eleni

Tack! :) Det är alltid roligt att fynda.

Ni ser ut att ha haft en superhärlig dag. Längtar också till värmen kommer på riktigt så man kan ta sig iväg på stranden sådär. Visst har vi haft några riktigt varma dagar men ändå för kallt och blåsigt för att ligga på stranden tyvärr.

och jag måste bara säga igen att er Liam är så underbartsöt! :)

2012-06-29 @ 19:32:21
URL: http://elenia.blogg.se
Postat av: anna

å vilak härliga foton. jag blir alltid så glad av dina foton för dom är så fina. så vackra färger och så vackert ljus. önskar att jag kunde få till sånt eller lära mig hur man gör

2012-06-29 @ 22:05:15
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till två

Vilken charmig rynka-näsan-bild :)

2012-07-01 @ 18:42:58
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback