Magen vecka 28

Vi har fortfarande inte fått igång vårt Internet, de måste skicka ett nytt modem, så jag är uppkopplad på datorn med mitt mobilnät istället. Måste ju kunna blogga!
 
Speciellt idag när jag går in i vecka 28 vill jag kunna dokumentera hur magen växer. Vilket för tillfället inte verkar vara någonting alls. När jag väntade Liam kunde magen även ändra form från dag till dag medan den just nu alltid ser likadan ut bara lite, lite större för varje vecka som går. Gissar att det beror på att lillasyster är så mycket lugnare än vad Liam var. Min mage kunde ändra form helt beroende på vart Liam befann sig i magen, lillasyster har en specifik favoritplats så långt ner som möjligt. (Hej trettio toalettbesök om dagen)
 
Annars fortsätter livet som gravid att vara trevligt. Lite tufft i värmen och ibland går jag verkligen som en pingvin pga foglossningen. Igår vaknade jag även av vadkramp som för första gången var riktigt intensiv den här graviditeten. Har fortfarande träningsvärk i vaden. Är nu livrädd att krampen ska komma tillbaka, finns roligare sätt att vakna på.
 
Sen för att slippa frågor om shortsen som syns i var och varannan bild. Bär jag klänning blir det svårt att ta magbild om jag inte vill visa vad för underkläder jag har på mig så då byter jag om till shorts innan bilden ska tas. Så då har vi rett ut det. Nu ska jag umgås med min kära sambo, ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

Så segt när modemen inte fungerar :/

Postat av: Nina

Det är verkligen två mysiga dagar. Fick massa rabatter i butiker och restauranger tillsammans med koret också, hihi :)

2014-08-05 @ 08:24:12
URL: http://ninni87.blogg.se
Postat av: erikasblogg.se

Ujj den där krampen ja! Kommer ihåg hur intensiv den kunde vara och att man drogs med träningsvärk var och varannan dag, hihi. Men det är ju värt det alla gånger :) Å vaddå? Är det dem som klagar på shortsen? Herregud vad folk ska bry sig. Jag tycker du är lika fin som alltid! Kram.

2014-08-05 @ 09:05:00
URL: http://erikasblogg.se/
Postat av: Marika

I min mage har lillan sin favoritplats precis till höger om naveln :) De tackar jag för, mindre toalettbesök!

2014-08-05 @ 10:52:08
URL: http://katrimarikas.blogg.se
Postat av: Cissi

Fina magen

2014-08-06 @ 14:30:45
URL: http://nastanperfekt.blogg.
Postat av: yasmine mamma till dennis

fin mage
ha en bra kväll

2014-08-06 @ 21:48:50
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
Postat av: anna

magarna ser lika ut :) mina magar var också väldigt lika därför trodde alla att jag skulle få samma kön på barnen, jag hade såkallad pojkmage på båda barnen men första är ju en tös :)

2014-08-07 @ 19:14:22
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback