Mitt 2014 - september och oktober

Dags att fortsätta förra årets sammanfattning!
 
September började med att Liam fick busa med Theo. Det blev även middag hemma hos oss med Liams morfar och faster Lollo och Robert. Vi var hundvakt till Loke några dagar och det blev att fira Anna som fyllde 23.
 
Det röstades i valet och efteråt blev det thaimiddag med My och hennes familj. Jag och Anna shoppade och fikade i centrum och Nathalie och Melina kom över för lek och bus. Det blev en extrakontroll på MVC då min mage inte växte som den skulle. Blev skickad till tillväxtultaljud där det otroligt nog visade sig att bebis var stor för sin vecka och inte liten.
 
Min kusin Olivia fyllde år och då fick jag samtidigt träffa hennes fyra dagar gamla bror Jacob. Månaden avslutades med middag hemma hos mamma och Kari.
 
Oktober började med att jag och Anna åt sushi på East och gick sedan och såg den fantastiska musikalen Flashdance. Jag och Liam kollade på Samis handbollsmatch, det blev middag hemma hos Liams farmor och jag träffade min fina vän Lind.
Nathalie och Melina kom över på lunch och fika, jag var på nytt tillväxtultraljud för att se att lillan fortsatte att växa som hon skulle. Vilket hon också gjorde. Fick med en jättefin ultraljudsbild.
 
Vi firade Birgitta som fyllde 50, jag träffade fem dagar gamla Viggo, var till öppna förskolan med Liam och månaden avslutade med att vi hade Kalas för Liam som veckan efter blev 3 år.
 
Två bra månader som höggravid!

Kommentarer
Postat av: Lollee

Hoppas 2015 blir ett toppen år!

Postat av: MATILDA

Alltid roligt med tillbakablick! :)

2015-01-04 @ 17:44:54
URL: http://matildays.se
Postat av: Angus

Men så fin resumé du gjort

2015-01-04 @ 21:15:40
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Sara

Ja låter verkligen som bra månader ! :) Och så söt vovven är <3

2015-01-04 @ 21:49:39
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se
Postat av: Lilla Malin

Ja, det låter verkligen som två bra månader och mycket härliga bilder togs också ser jag :) Skönt att hon växte som hon skulle i magen!

Postat av: Life of Johanna

Ja namn är verkligen svårt, speciellt när man är två som skall vara överens :) Nu har vi iaf börjat prata om det, så snart skall vi nog snart ha några namn som står högt upp på listan

2015-01-04 @ 22:53:42
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Annster

Det var galet gott :)

Härliga bilder! <3

2015-01-05 @ 03:07:48
URL: http://annster.se
Postat av: anna

roligt med tillbakablick

2015-01-05 @ 10:54:29
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback