Shopping till hemmet

Idag har vi hunnit med mycket. Vi släppte av Liam hemma hos sin farmor där han fick leka och busa. Vi andra åkte vidare mot Länna för shopping. Det blev att köpa färg inne på Bauhaus (vi har fått upp en vägg till på övervåningen så att båda barnen ska kunna ha eget rum och det nya behöver målas). Vi köpte även krokar för att hänga upp krukor i på altanen och en vattenspridare. Den ska Liam få testa imorgon. Det bästa jag visste när jag var liten var att få springa genom vattenspridaren på sommaren.
 
Efter Bauhaus blev det en tur till Rusta, Jysk och sedan avslutade vi på Maxi i Haninge och köpte fika och tog med till Samis mamma. Vi satt ute och fikade och det var riktigt varmt och härligt.
 
Vad mer vi handlade var bland annat en korg för filtarna i vardagsrummet, ljus till Liams sovrum, krukor, vaxduk till bordet på baksidan och solstolar. Sen köpte vi någonting till Liam som han längtat efter. Vad det var får ni veta imorgon. Har nämligen bilder på när den användes för första gången!

Kommentarer
Postat av: Netti

Vad härligt med lite nytt till hemmet!:-D

Svar: ja man blir så glad :)
Maria

Postat av: S A N N A♥

Vad gott fikat såg ut!

Svar: tack :)
Maria

2015-07-15 @ 00:01:25
URL: http://zinja.se
Postat av: Nathalie

Kan det vara en egen drake? 😃

2015-07-15 @ 07:21:33
URL: http://nathalier.blogg.se
Postat av: Mamma Malin

Låter som en riktig shoppingdag. Mysigt!

2015-07-15 @ 08:53:44
URL: http://www.mammamalin.se
Postat av: Carro

Åh förstår att han blev lycklig! :)

2015-07-15 @ 10:26:43
URL: http://carroat.blogg.se
Postat av: Anna

Skönt att få sådant inhandlat. Hade behövt fixa lite här hemma också men då vi vill flytta så kanske det är bättre att vänta

2015-07-15 @ 10:49:36
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback