En lösning på denna röra


Nu har jag hämtat min nya kärlek, en extern hårddisk! Den rymmer 1000 gb, inte helt fel. 670 kronor med frakt från siba. Vilket är en ren investering. Jag tror att när jag tömmer den här datorn från hundratals bilder (har redan fört över alla bilder från Italien vilket var 12 gb sammanlagt) så kommer den att fungera bättre. Så då behöver jag inte köpa en ny dator som skulle ha kostat klart mer.

Angående Michele. Han har nu sagt att om jag inte hämtar mina lådor innan den 25e juli (då han flyttar ut från vår lägenhet) så kastar han mina grejer. Alla mina kläder, böcker och filmer alltså. Jag måste verkligen ha sårat honom djupt. Vilket jag inte tycker om men samtidigt tycker jag inte att jag förtjänar hans hårda ord och handlingar.

Jag har mailat med Jenny och pratat med mamma. Det kommer nog bli så att jag betalar Jennys taxi till och från Monza så har hon mina grejer tills vidare. Hon har nämligen inte möjlighet att skicka dem eftersom postkontoret bara är öppet när hon arbetar. Men om hon har möjlighet att ha lådorna hos sig så kommer jag och mamma att ta en dagsresa i augusti när vi kommer hem från Finland. Resorna nu är alldeles för dyra nämligen. Så får vi hem allting som bagage istället.

Känns tråkigt att det ska behöva bli så här. Men det ska bli skönt att få lägga allting bakom mig. Jag vill inte ha någon kontakt med mannen jag en gång älskade mer än livet. Nu är han bara någon som gjort mig otroligt besviken. Så känner han nog för mig med.

Kommentarer
Postat av: Sabine

gud vad hemskt att det har blivit såhär..

men det är också synd att han beter sig såhär.

men det brukar vara så att när ett förhållande tar slut så ser man saker hos personen man älskade som man aldrig sett tidigare, kärleken kanske är lite blind trots allt.



jag hoppas att allt löser sig för dig.

Postat av: sparkling

Åh så töntigt han beter sej! Men tur att de löser sig ändå. Tråkigt när förhållanden ibland slutar så surt.

2010-07-09 @ 16:08:51
Postat av: lillblondin

Att han håller på så här är bara barnsligt. Även om han blev sårad så ska han kunna bete sig moget och inte tjollra på som ett litet barn.

Hoppas att allt löser sig och att du får hem dina saker=)

2010-07-09 @ 16:09:54
URL: http://againstallodds.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis

Tråkigt att det ska vara så som situationen är :(

2010-07-09 @ 16:29:57
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis

svar: tack så mycket! :)

2010-07-09 @ 16:33:25
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Tobias

hoppas det går bra med flyttlådorna. tråkigt att det blev som det blev men allt har sin mening. du får ha en toppensommar i Sverige nu!



vi får gå på grönan när anna jobbar ngn dag kanske? :D bloggträff på grönan? ;)

2010-07-09 @ 16:42:56
URL: http://grymtroligperson.se/
Postat av: pimpXprincess

Vad trist att det blev som det blev, men vad snällt av Jenny att ta hand om grejerna! :)

2010-07-09 @ 16:47:15
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/
Postat av: jen ♥

Otroligt vackra glas på header.

Vissa är inte värda att lägga sin tid på. Skönt att de ordnar upp sig med den gamla pojkvännen.

2010-07-09 @ 17:06:47
URL: http://jenfager.blogg.se/
Postat av: Emma*

okej, det var ju synd! Men om ni är sugna imorgon får du gärna höra av dig :) Ja, då ska jag kolla in det stället! :)

2010-07-09 @ 17:23:05
URL: http://emmaxelsson.blogg.se/
Postat av: Erika

Så himla tråkigt att det blev såhär! Lider verkligen med dig.

2010-07-09 @ 17:43:58
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skönt för dig om du kan få lägga allt detta bakom dig, lev livet med vänner och syster nu! Låter som att han är omogen, även om man är sårad kan man bete sig vettigt. Hoppas allt löser sig för dig!

Tack för en bra blogg! :)

2010-07-09 @ 17:49:12
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

Anonym; tack så mycket!



Anonym; absolut, men det ligger långt fram i framtiden, nu vill jag vara singel!



Sparkling; ja verkligen!

2010-07-09 @ 17:57:18
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Jennica

Åh vad tråkigt! Jag som bor så långt ifrån stockholm :( Men klänningen var riktigt fin hur som helst! Ser framemot bilder när du bär den :D



Angående inlägget. Jobbigt att det nu har blivit såhär mellan er två =/ Men jag hoppas det löser sig och du får dina saker!



Ps. Jag har en exakt likadan extern, woho! :D

2010-07-09 @ 18:26:03
URL: http://fivetwozero.blogg.se/
Postat av: Lotte

Vad löjligt att han ska hålla på så där! Vuxna människan...

2010-07-09 @ 18:42:26
URL: http://chajanol.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Va hemskt att det blivit så, jag tror att ni behöver ta ett ärligt snack. Just nu tror jag att han inte ser klart, han är liksom förblindad av ilskan...Mitt ex kunde bli så också, när han älskade mig var han världens bästa och ville skydda mig från allt men om jag gjorde något han inte tyckte om så ville han krossa mig. Jag vet inte hur man kan byta så...men nu har han förstått hur ilskan gjorde honom blind och han var så besviken på sig själv att han vände det till ilska mot mig...människan är komplicerad..men hoppas att ni kan få något bra slut.

2010-07-09 @ 20:40:37
Postat av: anna

fyfan maria, jag känner mig så arg för att Michelle beter sig så barnsligt! och har skuldkänslor för att det var jag som tipsade dig om om att skicka dina saker med posten! =( skulle aldrig ha gjort det!



har du ingen kompis därnere som kan hjälpa dig? som du kan betala taxin åt så att hon kan skicka allt istället för att du blir tvungen o åka ner igen. jag ska till italien i augusti, men tyvärr så åker jag till firenze så kan inte göra nåt, annars hade jag gärna hjälpt till!

2010-07-09 @ 22:24:34
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

anna; åh du är verkligen snäll! det är ju verkligen inte ditt fel. jag hade inte väntat mig att han skulle bli så omöjlig. som tur är hjälper min älskade faster mig :)



Jennifer; ja det är verkligen tråkigt och jobbigt. tyvärr ser det inte ut som att vi kan få något bra slut på det vi hade

2010-07-09 @ 23:03:10
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Johanna

En sån hårddisk har jag med, den funkar superbra! :)



Synd, med Michele, tur att Jenny ställer upp

2010-07-09 @ 23:08:57
URL: http://joyome.blogg.se/
Postat av: Erica

Hm. Jag kan tänka att om Michele verkligen älskar dig så skulle han inte bete sig som han gör. Älskar man någon så ger man ju den personen vad han/hon vill ha, även om det innebär att man förlorar honom/henne. ♥ Sen är ju ingen perfekt såklart, men ändå. Michele beter sig ju nästan som ett litet barn nu... :p

2010-07-10 @ 01:09:55
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: nea

synd det där med Michele :( Hoppas du får dina lådor, och jag tycker det var väldigt snällt av dig att ge honom alla möbler, tycker faktiskt att han kan göra sig besväret att lämna lådorna på posten för din skull.



svara gärna som kommentar på min blogg :)

2010-07-10 @ 01:31:46
URL: http://theycallmenea.blogg.se/
Postat av: nea

synd det där med Michele :( Hoppas du får dina lådor, och jag tycker det var väldigt snällt av dig att ge honom alla möbler, tycker faktiskt att han kan göra sig besväret att lämna lådorna på posten för din skull.



svara gärna som kommentar på min blogg :)

2010-07-10 @ 01:31:51
URL: http://theycallmenea.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Tycker faktiskt inte att "du måste ha sårat honom djupt" för att han ska göra så. Tycker mer det verkar som att han är arg och desperat för att få ner dig dit. Fast vad vet jag. Bara så intrycket blir när man läser. :S

2010-07-10 @ 13:19:26
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tycker att det är synd, allt som har hänt mellan dig och Michele. Har följt din blogg länge och har sett alla toppar och dalar och jag tycker faktiskt att du gjorde rätt nu. Någongång måste man faktiskt sätta ner foten och fundera på vad man själv vill. Ställa sig frågan, agerar man för hjärnans eller hjärtats skull?



Även fast det är tråkigt och du kan sakna honom och så nu, så nära inpå så får du komma ihåg allt de som var jobbigt mellan er. Alla har väl varit med om att man romanitiserar förhållandet och gör det till det där flygande, små rosa molnen när det egentligen var något annat.



Jag tycker att du gjorde rätt, man ska inte vara kvar i något som man inte trivs i! Du är värd någon som gör dig lycklig! Kram

2010-07-14 @ 01:37:13
URL: http://lindasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback