Ny klänning och hårklippning!

image800
Idag kom klänningen som älskling budade till mig. Från märket New Style (England) som har massa fint.
450 kronor med frakten inräknad är inte fel alls! Och jag är så nöjd, så nöjd.

Klippte även mig och det är inte så stor skillnad, lite kortare lugg sen har jag mest snyggat till allt, fått bort det kluvna. Även nöjd här, vill ha långt hår så då får de inte göra så mycket med sina saxar, men jag funderar på lugg. Vi får se.

Love the dress

image799
Rachel i en galet söt klänning! Gillar håruppsättning, väska och brillor också.
Hur kan hon så gott som alltid lyckas? Hjälper nog att hon är så himla söt själv också.

Nu ska jag på bio med syster och älskling, ciao!










...

Hey Baby

image798

Mint and Vintage

image797
Mint and Vintage har så jäkla mycket snyggt till bra priser! Tröjor och byxor går sällan över 400 kronor.
Sen är man unik med kläderna till skillnad från om man shoppar på tex H&M. (inget ont om den affären förresten, ska ju beställa massa fint från höstkatalogen!)

Har förresten vunnit två bud på tradera nu. En klänning som älskling budade hem till mig, och så jeansjackan. Så hoppas de kommer passa! Lär komma nu i veckan.
Har även lagt upp en klänning själv om ni vill se eller buda på! I stl 34, superfin men passar inte mig. Knappt använd.
Ni hittar den här.

Duellen - Reese VS Rachel

image796
Bilson vann återigen en duell! Detta är faktiskt 6e gången i raken som hon står på toppen.
Med sina 42 mot Hiltons 2 så hade lilla Paris inte en chans, även om hennes outfit ändå var söt.

En oväntad motståndare? Reese pratas det inte så mycket om i modeväg men hon kan om hon vill. Se bara ovan. Slår hon Bilson med sin söta klänning eller väljer ni återigen Rachel som är fin i svart?

Green beauty

image795
Miss Sixty har en ny väldigt fin tröja som är i nylon (till 97 %).
Gillar det fina mönstret och tunna tygret. Känns behaglig med det gröna mot violröda. Bra längd men inte lika behagligt pris. Den blir din för ca 1260 kronor. Finns att köpa hos
asos.

Nej nu måste jag in på tradera igen. Har lagt bud på ett halsband, en sladdlös dammsugare (jättetuff!), jeansjacka, klänning och korsett. Kan någon stoppa mig? Haha








...

Tradera

image794
Min pappa och hans sambo är tokiga i
tradera. Tidigare har jag bara skrattat åt deras iver över sidan men nu har jag äntligen börjat förstå varför de är så tokiga. Sidan är ju underbar! Finns hur mycket kläder som helst. (Så tack läsaren som tipsade om tradera, har glömt vem det var men tack, tack, tack!)

Själv budar jag på en jättesnygg jeansjacka just nu och igår köpte älskling en helt oanvänd klänning därifrån, ni ska självklart få se när den kommer!

Ovan är första plagget som jag ska testa att sälja. Hur mysig som helst men för liten för mig. (Stl xs)
Om ni är intresserade hittar ni annonsen här.

Stilikonen

image793
Varför är jag tokig i Mary-Kate? Jo för att hon gör det så jäkla bra.
Först är hon också med det mesta. De sjukt höga och konstigt formade klackarna som så gott som alla gnällde på, men nu dyrkar. Väskan med fransar och så överexponera smycken.

Här gör hon det bättre än på länge också och den unga kvinnan bara strålar. Håret är perfekt, precis som leendet och utstyrseln. Kan inte klaga på något. Vill ha allting.

Behöver er hjälp!

image792
Den här jackan såg jag när jag kikade runt på Ellos och blev såld! Precis vad jag letat efter ett bra tag nu. En kort jeansjacka i snygg färg. Billig var den också men fanns såklart inte i min storlek, minsta var 40.

Så nu undrar jag om ni vet någon nätshop där de säljer fina jeansjackor, gärna liknande den till höger.










...

Duellen - Paris VS Rachel

image791
Det blev återigen en storseger för lilla fröken Bilson! Märks att ni gillar henne, 48 röster mot Sarahs 3.

Den här gången möter hon tjejen som man aldrig kan vara säker på när det kommer till mode, Paris Hilton! Fast här tycker jag allt att hon har lyckats. Men slår hon Rachel i sin söta klänning?

Måndag

image790
Nu ska man alldeles strax till älskling men jag bryter min egna trend att skriva ett inlägg om dagen. Det var ett tag sedan ni faktiskt fick två.

Halsband - Från Finland
Tröja - B.Young
RosettSkärp - Gina Tricot
Jeans - Gul & Blå

Vi hörs imorgon!
















...

Man får unna sig.. ibland

image789
Nu när man tjänar egna pengar så får man lägga de på vad man vill. En del vill jag spara - såklart.
Sen går ca 4000 kronor till Cypern resan. Men jag vill även unna mig någonting lite lyxigare. Så att jag kan titta på plagget, väskan eller skon och känna att jag gjorde något bra under sommaren och verkligen förtjänade det.
Så jag var inne på
eluxury och kollade in deras rea (för annars är det alldeles för dyrt!)

Nog fanns det mycket till bra priser för att vara märkeskläder.
Den söta kappan kommer från Juicy Couture och nu i rean får man den för endast 1400 kronor. Något man nästan betalar en vanlig kappa för! Så den lär jag kika på igen nästa månad.

Eleganta klänningen kommer från D&G. Jag har inte varit så imponerad av deras kläder den senaste tiden men denna gillade jag starkt! Pricken över i;et är de söta knapparna och rosetten såklart. Ca 1345 till reapris.

Och så den fina skon från märket Isabella Fiore som jag berömt tidigare. Gillar blandingen av lyx (lacken) och vardag (korkbotten). Hög fast ändå inte omöjligt att gå i. Och priset får än att le stort, ca 940 kronor!

Jag älskar

image788
Jag älskar den stora hatten.
Den himmelsblå sjalen till den gröna jackan som känns höst men ändå inte för varm.
Och självklart, leggings till höga sandaler.

Jag älskar hur Ashley gör det.

Örhängen

image787
Såg de här söta örhängena hos
madebyme. Jag kommer då aldrig tröttna på hennes fina och unika smycken. De till höger ser lyxiga ut men du behöver inte betala en förmögenhet för dem. Kostar 249 kronor.
Jag har då alltid gillat kombinationen mörkblått och guld, det bara funkar helt enkelt.

Duellen - Sarah VS Rachel

image785
Vad sägs om en ny duell?
Rachel vann den
förra mot Victoria överlägset. 68 röster mot Beckhams 5!

Den här gången möter hon modedrottningen Sarah Jessica Parker.
Vem vinner denna gång? Sarah i sin speciella outfit eller Rachel i sin härligt somriga?








...

Onsdag

image784
Ännu en härlig (?) arbetsdag är över och man fick hoppa in i duschen för att sätta på sig något finare. Resultatet ser ni till höger.

Jag har lite tankar på vad jag behöver handla till cypernresan och det här är vad jag kommit fram till hittills.

Baddräkt - Som en variant till bikinin.
Solhatt - Snyggt och för att skydda håret från solen
Sval klänning - Då det kommer bli vaaaarmt

Men mer behövs det. Fast jag får komma ihåg att jag måste ha några pengar kvar att leva för när jag är där. Får se hur jag kan lösa situationen, men en shoppingdag kommer det allt bli. Förhoppningsvist tillsammans med Cissi som också ska till Cypern med mig.

Och så dagens.
Topp - Zara
Halsband - Present till syster från Finland
Jeans - Gul & Blå

Baddräkt

image783
Jag är riktigt sugen på att köpa en baddräkt. Åker ju till cypern snart och har redan inhandlat en bikini, men baddräkt skulle vara kul också. Som den här uppe från H&M tillexempel. Helt galet snygg och kostar bara 198 kronor. Ska kika imorgon om det finns någon i min storlek. Annars finns det säkert någon annan snygg också.
Använder du baddräkt i år?

Ny kjol och skor!

image781
Idag kom min nya denim kjol som jag budade på någon vecka innan midsommar. Pga lite strul så tog det lång tid innan jag fick den men nu är den i alla fall här och jag är jättenöjd! Lisa som har gjort den är så duktig.

image782
Så här ser även mina nya skor ut som älskling har köpt till mig :) Jag fick i uppdrag att dra till stan för att leta skor till mig och en tröja till honom undertiden han jobbade. Han är ju för go den killen.
Det blev dessa lackskor med korkbotten. 340 kronor från dinsko.
De ska med till cypern! Åker den 10e augusti, längtar även om det kommer vara tufft att vara ifrån Patrik. Men det ska nog gå bra. Känns ju alltid bra att ses igen när man varit borta ett tag.

Med eller utan jeans?

image780
Penelope Cruz syntes ute på stan två gånger. Först med jeans men när hon drog till Dior var de av.
Vad tycker du är snyggast? Med eller utan jeansen?

Jag säger utan så här i sommartider. Men hennes topp är så söt så den kan användas lika väl i höst och då är det nog skönare att värma benen med jeans, eller tights.

Färgglatt var det här

image779
Igår drog jag och farmor till Nacka Forum undertiden som älskling jobbade. Då gick vi in på kicks där de hade 75% rea på sina smycken. Så de här till höger skulle ha kostat 140 kronor tillsammans men jag fick dem för endast 35 kronor! Helt galet bra. Precis vad jag behövde och att inte få dåligt samvete över att man kastat iväg pengar igen känns fint. Jag menar, 35 kronor ligger ju ändå bara och skräpar i fickan... visst?







...

Jobb och Stockholms Universitet

Jag kom in! Från och med 25 augusti (en lördag faktiskt, introduktionsdag.) Då kommer jag börja på Stockholms Universitet med inriktning Ekonomi och IT. Det blir nog jättebra det! Längtar faktiskt, alltid speciellt när man börjar i en ny skola. Är nervös också eftersom det här är första gången som jag inte känner någon.

Imorgon ska jag på en arbetsintervju. Har ju mitt jobb på posten men har fått förfrågan om att gå på intervju på Stureplan. Det är ett företag som håller på med försäkringar och dylikt så det passar ju mer min framtid. Lär få jobbet för vad jag vet har alla de frågat blivit anställda. Vore väll om jag gör bort mig helt men det hoppas jag inte.
Börjar jag där blir det kvällar och helger, och man kan tjäna bra med pengar om man är duktigt. Får en fast lön men även provition så jag ska vara en grym säljare! Haha. (Eller inte säljare, men bokar kundmöten)

Nu ska jag vänta på att älskling kommer hem från jobbet, vi är hos farmor i Hammarby Sjöstad, därför som jag uppdaterar så dåligt.

Ciao!

Måndag

image778
Ny vecka, tyvärr haha.
Okej jobbet på posten är roligt. Men inte att gå upp klockan fem, eller att dela ut post i regnet. Men, men.
När man kom hem blev det en snabb dusch och sen drog man på kläderna till höger. Snart ska jag till älsklingen min. Är inte här hemma så mycket nu när Anna är med mamma i Finland och pappa är med Birgitta och Cornelia i Kalmar. Jag fick stanna hemma då jag har ett jobb och sköta, och pengar att tjäna!

Vi ses.

Topp - B Young
Jeans - Cheap Monday
Halsband - Second Hand
Sjal - Kappahl
Skärp - Pimkie




...

Monki

image777
Har varit inne och kikat lite på Monkis
hemsida. Shoppingsug på hög nivå! Älskar deras billiga priser och fina kläder, ska nog köpa någonting, kanske kjolen här ovan. För visst är den galet söt?!

Sorry för min dåliga uppdatering. Jag bor för tillfället hos Patrik eftersom pappa är i Kalmar. Så då känner man inte för att sitta här. Men nu sänder han radio och jag sitter bredvid och lyssnar samtidigt som jag skriver, smart va?

Blondin på nytt!

image776
Jag har alltid föredragit mig själv som blondin, och varit det till och från sedan jag var 11 år. Men det slet så mycket så jag har varit brunett ett tag för att vila håret. Men nu var jag så sugen så jag drog till min älsklingsfrisör och fixade till det. Hon är så himla rar och mitt hår känns faktiskt bättre efter att jag färgat det rent kvalité mässigt. Hon hade massa trevliga prylar som inpackningar och silkesdroppar för att håret ska hålla sig fint. Sen gav hon mig tips på bra produkter som jag ska kika på.
Jag är förresten jättenöjd med håret! Det är blondare än vad bilden visar, kameran ville inte riktigt och jag har bråttom.







...

Onsdag

image775
Nyduschad efter jobbet och känner mig återigen fräsch. Det är inte överdrivet roligt att åka hem med tåget när man gått ute i solen som brevbärare. Känns som att alla tittar på än, och inte på ett positivt sätt haha.

Nu ska jag ordna upp med kläderna här hos pappa som bara legat i kassar efter flytten. När älskling slutar jobba ska jag hem till honom, längtar!

Topp - H&M
Halsband - Kappahl
Shorts - H&M
(Tunn vit jacka - JC)
(Ballerinor - Dinsko)





...

För kyliga mornar

image774
Här i Stockholm har det varit riktigt fint väder de senaste dagarna, bättre än i andra delar av Sverige om jag förstått det rätt?

Men jobbar man halv sju och måste gå hemifrån vid kvar över fem så har inte solen tagit sig upp tillräckligt högt för att kunna värma min (ännu alldeles för bleka) sommarhud.

Då kan det vara bra med en tunnare jacka. Som denna till höger från
Dorothy Perkins (som tyvärr inte säljer till Sverige men som ändå är en bra inspirationskälla).
Jag gillar kavajer, de ger en fin figur. Denna rosa är både en härlig färgklick samtidigt som den känns somrig då den inte går in vid höfterna som många andra kavajer utan ger ett mer ledigt intryck.

Ashley hjärta Fendi

image773
Ser man någonsin Ash utan sin stora Fendi väska?
Fast jag är inte förvånad, den är ju jättesnygg! Och praktisk då den rymmer allt man kan tänka sig under en dag på stan. Skjortor verkar vara hennes favorit plagg att matcha väskan med, samt pilotisarna.

Vilken av dessa outfits tycker ni att hon matchar väskan bäst med?

En sommardröm

image772
Underbara klänning från
Nelly! Kostar runt 700 kronor så om den inte passar plånboken så lär det finnas billigare alternativ hos H&M tex.

Jag gillar hur den är sval. Vissa av mina klänningar är för varma när vi har fina dagar. Den ovan ser behaglig ut samtidigt som den är väldigt vacker. Genomskinlig dock men om man har naturvita underkläder så gör det inget.

Vad har du för planer för veckan?

Duellen - Rachel VS Victoria

image771
Då var det dags för en ny duell!
Rachel håller sig kvar en omgång till med sina 43 röster mot Moss 15.

Nu står hon mot Victoria Beckham. Vem lyckas bäst denna gång? Rachel med de söta klackarna eller Victoria i sin eleganta stil?

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!