Från 17 till 27

Idag är det min födelsedag! 27 år fyller jag och försöker njuta av de här sista åren som 20 någonting...
 
När den här bloggen startades var jag betydligt yngre, 17 år närmare bestämt. Skulle snart fylla 18 år och jobbade som praktikant på Trygg Hansa och blev sugen på att starta en modeblogg (hade en personlig blogg på bloggportalen innan).
 
Mycket har hänt sedan dess och det har visat sig att nästan tio år senare kommer mitt sista blogginlägg att skrivas. Inte detta, det här är egentligen helt och hållet tillägnat mig själv och min egen födelsedag :D
 
Men de senaste veckorna har jag suttit och kollat igenom bloggen, sparat lite olika bilder som kommer upp i mitt hejdå-inlägg. När jag får tid för det. Men som ni märker har jag egentligen nästan redan slutat att blogga men jag tycker att lilla Fashionstars förtjänar ett ordentligt farväl. Även om jag inte är så aktiv idag så fanns det en tid då bloggen var en stor del av mitt liv och även gav mig möjligheter och erfarenheter jag aldrig hade fått utan den. Men mer om detta i avskedsinlägget. Tills dess:
 
Grattis till mig!

Pepparkaksbak

Idag har jag bakat pepparkakor med barnen. Leah var bara intresserad av att äta så fort hon fick tag på lite deg så hon fick mest leka med lite formar. Liam däremot var superduktig och gjorde många fina pepparkakor. 
 
Vi lyssnade på julmusik över spotify och hade en riktigt mysig stund. Nu sover lillan och jag och Liam tittar på filmen Home som är den enda film han vill se för tillfället. Men jag förstår honom! Den är rolig, mysig och ibland även väldigt sorglig. Sevärd!
 
Nu har jag lite städning i köket att ta tag i, ni får ha det så fint!

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!