Gott nytt år


Idag har jag varit hemma hos Michele hela dagen där jag också befinner mig just nu. Vi har tittat på en massa filmer och haft det mysigt. Nu är han i duschen och när jag är klar med det här inlägget ska jag också göra mig iordning. Middag blir runt nio som är normalt här. Innan tolv kommer Angelo och Simona hit för att fira tolvslaget med oss och sedan drar vi ut för en drink.

Vi hörs nästa år people. Ja imorgon alltså. Ciao!

Update; Min klänning som jag bara använt en gång gick precis sönder. För att jag har gått upp sex kilo sedan maj då jag sist använde den gott nytt år my ass Nytt nyårslöfte: Sluta äta


Update 2;
Full och glad och da ser man allt positivt. Hade jag inte gatt upp i vikt hade inte mina brost varit sa har fina.
Nu javlar 2009 rockar vi!

Mitt 2008


Det finns många saker som får mig att tänka på 2008. Ovan är några.
Men jag kan kort sammanfatta det som ett av de bästa åren i mitt liv, och svåraste. Det är helt annorlunda mot hur 2007 var. På alla sätt. Men jag är fortfarande omringad av kärlek och det kommer jag nog alltid vara oavsett vad för beslut jag tar i framtiden. Nu är jag redo för 2009.
GOTT NYTT ÅR!

Guessklocka och Influence


Mina två favoritjulklappar. Klockan från Guess som Michele gav mig. Silvrig med rosa detaljer, skitsnygg! Gillar redan min från Tritoni men den tänker jag använda till vardag och den nya till fest då den är finare.
Sen har jag nu äntligen boken Influence av Mary-Kate och Ashley Olsen. Julklapp till mig från mig hehe.
Fick även av mamma Eclipse och Breaking Dawn, sista böckerna i Twilightsagan. Så jag har mycket att läsa, me like!

Av mig fick Michele första Twilightboken på italienska och även en tröja från Zara. Boken blir den andra han läser i sitt liv, nu får han ta tag i det där tycker jag! Då han har en flickvän som sluker två böcker i veckan...

Kan inte blogga mer idag då sladden till datorn är hemma hos Michele. La den i hans väska för att den blev för tung för min. Så kör nu på batteriet och det dör om 30 minuter.
Ska snart göra mig iordning för att åka iväg ändå. Ska med familjen till skridskobanan, roligt!
Hann ju inte blogga igår men resan tillbaka till Italien gick bra. Hade som sagt gärna stannat längre i Sverige men skönt att vara hemma igen också. Nästa gång jag åker till Sverige blir i Påsk, då jag även ska till Finland. Ja jag fortsätter att resa mycket. Blev 12 flygresor det här året.

Mysigt med släkten


Se så fina min bror och hans flickvän är! Bild jag tog på julafton.

Nu har jag och Michele precis kommit hem från farfar. Mysigt att träffa släkten igen!
Har även bestämt med Jenny att någon dag efter nyår ska vi äta sushi tillsammans. Inte helt fel! Riktigt skönt att ha någon i släkten nere i Italien. Så att man inte behöver säga hejdå till alla.

Ikväll ska jag och Michele se på dagboken. Han har aldrig sett den och jag älskar den. Så en lugn och trevlig kväll framför oss alltså.

Imorgon åker man hem


Ett foto som jag tog med nya objektivet, så roligt att leka med det.

Imorgon åker man hem. Herrejävlar vad tiden har gått fort.
Ni som var på mitt kalas: Foton taaaack! Har inte tagit ett enda foto själv. Vet inte vad det var för fel på mig haha.

Nu ska vi snart till faster som fyller år. Ikväll vet jag inte vad vi gör, blir nog ganska lugnt.
Vi hörs när jag finner tid att blogga igen!

Körslaget

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
TACK ALLA NI SOM RÖSTAT PÅ NANNE. MIN FINA SYSTER (SOM FÖR ÖVRIGT VAR ASLÄCKER IKVÄLL) ÄR FORTFARANDE KVAR I TÄVLINGEN. JA!JA!JA!JA!

Maria, Michele och fågel update


Hade helt glömt bort den här, en läsare som påminde.
Videoupdate med Michele som jag gjorde någon dag innan vi åkte till Sverige.

Nu jävlar, rösta på Anna!! De hänger löst så rösta, rösta, rösta. Körslaget. (Nanne Grönwall)

Fika med mina fina


I förrgår tog jag en fika med blandannat den här söta tösen. Som jag har saknat! Blev en massa prat om vad som hänt de här tre månaderna vi varit ifrån varandra. Önskar att vi kunnat ses längre men hon var tvungen att hinna med tåget till Sundsvall.


Dessa tjejer var också med. Jennies söta tvillingsyster
Jessica som jag träffade för första gången. Riktigt trevlig! Och så söta Amanda också. Michele och min lillasyster Anna var också med men hamnade konstigt nog aldrig på min lins. Dock på Jennies!


Foto: Jennie
Jag och älskling


Foto: Jennie
Världens finaste syster som var så duktig igår i körslaget! Fan att de hänger löst, vill inte att de ska åka ut. Bättre låtval kanske?

Igår på mitt kalas hade jag supertrevligt! Kommer sakna alla jävlarna hihi. Idag blir det vegabaren med Michele och min bror och hans flickvän. Imorgon fira faster som fyller 25 och sedan på måndag åker vi tillbaka till Italien igen.
Känns lite tråkigt, lite längre hade jag nog velat stanna här i Sverige allt.

Kalas och körslaget


Julen har varit supertrevlig och jag har fått en massa fint, mest pengar men det är inte dumt det.
Kolla vilken söt lillasyster jag har hihi. Rock on! Tagen på julafton.

Nu ska jag och Michele till centrum med
Amanda. Ska hitta kläder till ikväll då det är mitt 20årskalas.
Hinner inte blogga något mer idag. Men glöm inte ikväll är det KÖRSLAGET och min lillasyster är med. NI MÅSTE RÖSTA PÅ NANNES TEAM :D Om de inte går vidare så skyller jag på er, bara så att ni vet. Höhö

GOD JUL


Är hos pappa så där finns det inget photoshop så kan inte märka eller förbättra bilderna. Men ville önska er en god jul!
Om jag har möjlighet bloggar jag ikväll igen, annars hörs vi imorgon någon gång.
GOD JUL!

Med familjen


Foto:
Anna

Ett kärt återseende med min bebis :D Jag och min lillayster Cornelia på bilden. Trodde att hon hade glömt bort mig men icke. Hon blev sååå glad!! Hihi
Idag har vi spelat en massa Wii, jag ägde Michele i Guitar Hero men han ägde tyvärr mig i tennis :P Så kan det gå.
Fick även min födelsedagspresent av pappa med familj. Ett objektiv till kameran! Ett fast 50 mm. Jag älskar det verkligen. Tyvärr kan jag inte lägga in bilderna i datorn av någon anledning. Sitter på min systers som är dum, lämnade bärbara hemma hos mamma. Då jag inte vill släpa den också när jag lär få en hel del julklappar och födesedagspresenter av släkten imorgon hihi. Stannar här tills den 25e som sagt.

Nu ska vi ut och bada i tunnan! Wiiee första gången för mig. Vi hörs nog imorgon igen sötnosar, om jag finner tid till att blogga... annars... GOD JUL!

And by the way,
självklart älskar dem Michele. Han hade ingen anledning att vara orolig =)

Födelsedagspresent från mamma


Igår fick jag min present av mamma. Visste redan vad jag skulle få men blev ändå så glad så glad hihi. Har längtat efter denna telefon hela hösten. Men nu är den miiiiiin. Kärlek. Taaack mamma! Och även tack till min släkt i Finland som skickade pengar till mig.

Nu ska vi hem till pappa och vara där till den 25e. Michele ska få träffa honom för första gången, spännande! Det går nog bra, det är omöjligt att inte tycka om honom.

Vi hörs nog senare ikväll.

Hej Sverige


Nu är vi i Sverige. Har hunnit kramas med mamma och hennes sambo, ätit god mat. PASTA! För i helvete, här kommer man till Sverige, längtar efter svensk mat och får Italiensk.... what the fuck?! haha

Har även åkt och träffat bror och hans flickvän med Michele. Satan vad kallt det var. Hur orkade man med det här livet i 19 år? Hur orkar ni? ;D
Imorgon ska jag till pappa och Michele träffa honom för första gången. Ska även få träffa min älskade lillasyster Cornelia, stora flickan.. två år här om dagen. Hihi. Och min äldre lillasyster kommer hem från träning med körslaget inatt någon gång. Då ska hon väcka mig så att jag kan få krama om henne. Den människa jag saknat allra mest.
Nej nu ska jag och Michele se på A walk to remember. Äntligen ska han få se världens bästa film.
Vi hörs igen imorgon sötnosar! Ciao!

Första julklapparna


Här är julklapparna jag fick igår! Fina va? Av svärmor och svärfar (hehe) fick jag världens mysigaste tofflor och bodylotion. Av Michele's bror och hans flickvän fick jag en massa smink. Behövligt då mina ögonskuggor börjat ta slut, inte nu längre!

Ska återgå till packandet nu, inte mycket som ska med då jag vill ta med så mycket som möjligt från Sverige. Dock måste julklappar, linsgrejer och sånt med förstås.

Vi hörs igen när jag är i Sverige!! Något blogginlägg hinner jag nog med ikväll. Men som ni nog förstår blir det inte mycket bloggande när jag är i Sverige. Massor att träffa och sen möjligheten att spendera en vecka med Michele, få sova med honom. Yes en veckas underbar semester framför mig. Så har jag aldrig tänkt om Sverige förut.

A dopo... ciao!

Till Sverige imorgon


Jag kom hem tidigt idag eftersom jag skulle säga hejdå till familjen. De är nämligen inte hemma imorgon när jag vaknar, föräldrarna jobbar och tjejerna ska vara hos mormor och morfar under dagen. Så blev massa kramar ikväll istället.

Jag och Michele drog till en pub för Happy Hour, som jag berättat förut betyder att maten är gratis, man betalar bara för drickan. Helt fantastiskt system. Fick träffa hans kusiner för första gången. Ovan är två bilder från gårkvällen. Efter middagen med Simona och Angelo gick jag och Michele till en pub för lite quality time bara han och jag. Första gången vi var där var andra dagen vi träffades så det blev att prata minnen. Mysigt!

Nu ska jag se om jag har med mig allting som behövs till Sverige. Imorgon innan jag åker får ni se julklapparna jag fick idag. Gjorde även ett videoklipp med Michele idag som ni också ska få, men det blir när jag landar i Sverige någongång. Måste pussas med alla nära och kära först. Vi hörs imorgon!

Hemresan närmar sig

Nu håller Michele på och packar. Vi har bytt julklappar med hans familj och jag har fått massa fint, ni får se imorgon innan jag åker om jag hinner. Varför vi öppnade redan var för att det kändes onödigt att släpa till Sverige när jag ändå har så mycket kläder/böcker/skor/filmer/whatever som ska med från Sverige. Mina 40 kg kommer att fyllas snabbt så Michele har lovat att jag kan lägga lite i hans väskor också, awww så snäll han är!

Ikväll ska vi till en pub med vänner för att se Milan spela. Förhoppningsvist en vinst! Då de förlorade förra...
Bloggar imorgon innan vi åker till Sverige. Trevlig kväll!

P.s Det gick toppen med Michele's släkt. Hans farbror sa till och med "du är den första av hans flickvänner som vi fått träffa, och förhoppningsvist den sista. Aww kärlek!

Middag och simning


Igår hade jag jättetrevligt under middagen. Att umgås med Angelo och Simona är förstås alltid trevligt. Hon är supergullig och det märks hur nära vänner Michele och Angelo är. Jag fick testa mozarella från Buffalos istället för ko. Vilken skillnad! Smakade himmel. Tillsammans med kalla tomater är det guld. Simona berättade även att hon hade en liten present till mig. Blev jätteglad men sa att det hade hon inte behövt. Så när vi körde hem henne gick hon in och hämtade min present. Vad det var? Parfymen ni ser ovan! Hur snäll får man vara egentligen, jag är verkligen omringad av underbara människor.

Nu har jag varit i simhallen tillsammans med Andrea och flickorna. Är helt slut! Första gången jag simmade på säkert ett år och vi var där i en timme. Tjejerna har simträning varje lördag så de är riktigt duktiga. De leker inte i vattnet utan tränar (okej lite lek de är ändå barn) Så det blev många vändor, är helt slut i kroppen nu.

Ska göra mig iordning, idag ska jag träffa Michele's farmor och lite annat folk från hans släkt för första gången. Jag är den första flickvännen som får träffa hans släkt... Vilket gör mig både glad och livrädd på samma gång. Nu ska jag fundera på vad jag ska ha på mig. Kanske skriver igen innan jag drar!

Il ristorante

Ja idag blir det ingen nyttig middag tyvàrr.
Far stalla upp for laget. Jag och Michele ska ut och ata i Milano tillsammans med hans basta van och tillhorande flickvan.
Blir nog en riktigt trevlig kvall!

Hoppas detsamma for er sotnosar. Vi hors imorgon igen!

Sushikväll


Igår bjöd älskling mig på sushi då det var min födelsedagsmiddag med honom. Men det här är sista gången jag ber om att äta sushi ute! Inte för att det inte smakade gott (det var himmelskt) Men det är svindyrt! Vilken skillnad från när man kör take away eller från supermarket. Herre jävlar. Sa att jag borde betala för min del men han vägrade, det var ju ändå för min födelsedag...
Hade i alla fall hur trevligt som helst! Vi delade på en flaska vitt och jag fick chansen att testa lite nya sushisorter. Har blivit en hejare på att använda pinnarna nu, kan även ta upp små riskon! Michele hade dock svårare och åt med händerna när ingen såg, haha så söt!

Och grattis till min lillasyster Cornelia som fyller 2 år idag!! <3<3<3

Julshow 2


Igår hade Eleonora sin julavslutning och hela klassen hade satt ihop en teaterunderhållning. De var så duktiga och jag var så stolt över E.


Dessa teckningar har barnen tillsammans målat, de är 8 år gamla. Jag menar kom igen! Så där bra ritar inte ens jag nu haha.

Sen måste jag berätta om en sak. Jag och Alessandra var tidiga så vi hittade platser längst fram. Plötsligt ser hon en gammal lärare till sig själv och frågar om jag kan passa hennes plats medan hon går för att prata med henne. Direkt efter kommer det fram en jättestor kvinna och sätter sig ner med en duns på Alessandras plats.
Dialogen mellan oss följer som denna (och den var helt på italienska, cred till mig!)
Jag; Ursäkta, men den platsen är tagen.
Fet kvinna; Ser du något namn på stolen?
Jag; Ehm nej...
Fet kvinna; Då är den inte tagen!

Så jag och Alessandra fick sitta på golvet under showen eftersom jag inte ville sitta själv bredvid den läskiga kvinnan.

Och efteråt när det var fika, då tränger hon sig före alla barnen för att få först! Jag menar kom igen, tålamod människa. Hon måste ha varit över 30 i alla fall och hade antagligen ett barn i klassen (eller kom bara för gratis fika)
Vad trött jag blir på folk.

Stardust


Igår tog Michele mig ut för att fira min födelsedag. Vi åkte till Milano till puben där man ser fashiontv på storbild. Han vet att jag gillar den platsen. Såklart hihi. Tror det heter Stardust om jag inte minns fel.

Ikväll ska vi ut och äta sushi tillsammans. Åh jag är så hungrig! Älskade sushi. Nog har man blivit frälst allt. Vi hörs igen imorgon raringar. Då får ni bilder från kvällen och även från Eleonoras julavslutning.

And by the way, nu är man ledig till den 6e januari!

Födelsedagsmiddag på Ikea


Yes igår bestämde familjen att vi skulle fira min 20årsdag på Ikea. Om jag var lycklig över detta beslut? Såklart!
Ni anar inte hur gott det var att äta köttbullar med potatis, och brunsås och lingonsylt till det. (De förstår inte alls hur jag kan tycka om lingonsylt haha) Jag fick känna mig Svensk helt enkelt.
Det gjorde mig varm och glad att familjen ville att jag skulle ha en så bra födelsedag som möjligt. Och det hade jag verkligen också!

Födelsedagspresent från Michele


Det här fick jag av Michele i födelsedagspresent! Kudden var ju helt fantastisk. Supermysig och med den allra finaste bilden som tagits på oss. Sov med den inatt och sov så gott! När jag öppnade det andra paketet kunde jag inte låta bli att retas och säga "det här är ju mer en present till dig än till mig" hehe ;) Men jag älskar dem! Och underkläder är fantastiska. Känner jag mig snygg under så ökar självförtroendet. Även när ingen kommer att se mina underkläder! Underkläderna kommer från Yamamay.

Nu ska jag och Alessandra till tjejernas skola igen. Den här gången är det den äldre dottern som har julavslutning. Det blir teater idag också så riktigt kul att se på! Eleonora är nämligen med i showen. Vi hörs när jag kommer hem igen. Då får ni bilder från gårkvällen.

Present från au pair familjen

Igår när jag satt här i mitt rum så ropade Alessandra på mig. Så jag gick ner till vardagsrummet där hela familjen stod tillsammans. Så fort de såg mig började de sjunga "happy birthday..." och jag blev helt röd i ansiktet. Inte väntat, men så gulligt! Sedan gav dem min present som var en kombinerad födelsedag och julklapp. Vet ni vad det var?

En heldag med spa för två personer! Så jag och Michele ska få avnjuta en dag av avkoppling i början av januari. Blev helt chockad. De är så snälla att det är helt otroligt! Här är lite bilder från stället som ligger i Milano.
Bilderna kommer från deras hemsida.




Det finns massage, lerbad, bubbelpool, solarium och massa annat trevligt.
Tack tack tack underbara familj!

Dagens...

Dagens humör: Toppen! Sista dagen jag jobbar sedan ledig två veckor.
Dagens planer: Jobba, sen ikväll ut och äta sushi med älskling
Dagens bild:

Tog den igår, himlen var så vacker!

Dagens avslöjande: Igår pratade jag och Michele om lägenheten och hur det ska gå med Theo när vi har långa dagar båda två. Han sa då att han kan åka hem och gå ut med Theo och umgås då han har lunch i två timmar. Blev så glad att han ställer upp istället för att klaga. Så jag lovade honom att varje dag som han behöver åka hem för att ta hand om Theo så ska jag på morgonen ordna lunch till honom. Se - perfect team! :D
Dagens låt: Jon Fitz and Mike Anthony - Hesitate
Dagens önskan: Dagarna till måndag går fort! Då åker jag och Michele till Sverige.
Dagens dröm: Jag drömde att jag var Bella i Twilight och att jag tillsammans med Edward bekämpade faror. Det var helt fantastiskt!
Dagens väder: 9 grader och sooool! (På måndag ska det bli 14 grader här! Då åker jag och Michele till kalla Sverige, haha självklart)

Julshow


Idag har det verkligen inte funnits tid för att blogga, sorry för det.
Men man blir ju bara 20 en gång!
Fick världens underbaraste present av au pair familjen. Blev helt chockad. Vad får ni se imorgon. Dagen började med att jag gick till tjejernas skola med deras föräldrar. Den yngsta, Carolina hade julshow (Eleonora har imorgon och då är det teater och grejer) Men ettorna sjöng "bara" julsånger. Riktigt mysigt! Efteråt gick vi till hennes klassrum där en jultomte gav eleverna paket.


Blev även fika. Men jag höll mig ifrån den! Stolt som bara den, och svårt var det helt klart. Men icke, sötätandet är över fram till början av januari! (Okej jag fuskar kanske lite i jul)

Nu ska jag göra mig iordning då Michele kommer snart. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men är säker på att det blir en trevlig kväll.

Imorgon får ni veta vad jag hittat på nu tidigare under kvällen!
Hejdå så länge, och tack alla ni som önskade grattis i inlägget nedan!

Jag blir 20 år idag!!!


Grattis till mig som blir 20 år idag!!!
Ingen tonåring längre och får handla på systemet. Vilken dag :P
Dock får man handla alkohol i butiker från man är 16 år här i Italien så... så stor skillnad blir det väll inte ;)

Se så fina teckningar mina au pair tjejer gjorde till mig!

Duellen - Mary-Kate vs Kate


Ny duell! Mary-Kate vann ganska stort över Megan. 25 röster mot 10. Nu möter hon Kate istället.
Vem klär sig snyggast enligt dig? Kort halsband som Olsen eller långt som Bosworth?

Har bara ett kapitel kvar i New Moon så imorgon får ni en kort recension. Kan inte skriva så mycket då jag inte kan avslöja något. Mer än vad jag tyckte om boken. Dock har jag beslutsångest över om jag ska läsa det sista kapitlet ikväll eller imorgon. Vill läsa det ikväll för att det är så svårt att lägga ifrån sig. Men samtidigt, Eclipse kan jag inte köpa förän i helgen och då blir det så lång väntan tills dess. Så tror jag sparar det till imorgon. We'll see.
Älskade Twilight saga.

Tisdagstårtan och drömmar


Chokladtårta! Helvete vad god, dock tog jag ingen bit idag trots att det var svårt att stå emot. Inget mer sötätande för min del. Ska jag kunna bära min nyårsklänning måste jag gå ner i vikt. Så är det bara. Den är bara använd en gång och då vägde jag fyra kilo mindre. Ett halvår sedan (!!) Varför ska ämnesomsättningen bli sämre när man blir 20...
Varför jag vill bära just den klänningen är för att den är så himla fin, men för fin för vanliga utekvällar.

Men om en helt annan sak. Jag hade en konstig dröm inatt.
Jag drömde att det tog slut mellan mig och Michele. Jag började dejta andra killar men ingen kändes rätt, alla var fel på något sätt. Jag ville bara ha Michele tillbaka, jag kände mig tom utan honom.
Mailade honom och berättade om min dröm, och han hade drömt samma sak inatt! Fast att jag lämnat honom och han dejtat tjejer utan att någon känts rätt. Så jävla sjukt. Creepy och underbart på samma gång.

Ti amo Michele, tanto. Per sempre. Jag älskar dig.

Rött och grönt


Så snygga Nicole Richie. Äntligen en kändis som bär ordentligt med färg igen. Med min drömväska, den röda Chanel 2.55. Give it to me. Please.
Gillar den annorlunda jackan med det vackra mönstret och de höga klackarna. Detta matchat med hennes långa hår och vackra leende är klockrent.

Dagens...

Dagens humör: Positivt!
Dagens planer: Ta det lugnt och jobba
Dagens bild:

Nu har jag pratat med alla som ska på mitt kalas den 26e. Vi blir 14 personer. Ska bli så roligt! Träffa alla igen och party party med grymma människor. Skål på den!

Dagens serie: Vänner
Dagens låt: Eros Ramazzotti - Ti Sposerò
Dagens önkan: Att det kommer snö till julafton
Dagens smink: Osminkad tills ikväll
Dagens väder: 8 grader och molnigt

Julklappar


Nu har jag varit duktig och köpt en massa klappar som jag är nöjd med. Den enda jag har kvar att köpa till är min stjärna ovan. Fina syster
Anna. Till henne ska jag leta på lördag medan Michele är på jobbet.

Nu ska jag återigen dyka ner i New Moon. Sedan blir det en riktigt snurrig eftermiddag. Bara för att det är jul snart så är Eleonoras religionlektion inställd. Istället ska hon på ett möte halv fem och sen till en kyrka klockan sex. Samtidigt ska jag lämna och hämta Carolina från mormor och morfar. Jag har dessutom ingen aning om vart kyrkan ligger. Får se hur det går...

What you feel is what you are


Audrina och Lauren ute och shoppar tillsammans. Älskar verkligen Laurens outfit, allt förutom stövlarna. Hon borde ha lånat Audrinas istället som är mycket snyggare. Men däremot älskar jag den löst hängande sjalen. Väldigt Mary-Kate 2006 - 2007. Den långa koftan var inte dum den heller... jag känner för att shoppa.

Det ska jag också göra nu, dock inte till mig själv. Ska köpa julklapp till Michele, har lite tankar.
Så vi hörs när jag kommer hem igen, ciao!

Dagens...

Dagens humör: Trött men glad
Dagens planer: Städa, hitta julklapp till Michele och sedan jobba
Dagens bild:

Jag drömde om Theo inatt. Åh min lilla plutt vad du är saknad!

Dagens serie: Vänner
Dagens låt: Britney Spears - Shattered Glass (bästa från nya skivan)
Dagens önskan: Tiden tills jag får träffa Theo igen går snabbt.
Dagens smink: Osminkad
Dagens väder: 9 grader och regn i luften

Nothing and everything


Allting från topshop.com

Idag hade jag gärna klätt mig avslappnat. En liknande jacka som den ovan har jag redan, älskar mönstret!
Nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa New Moon. Hoppas att historien snart blir bättre... nu vill jag bara gråta. Gaaah!
Lovar er ska inte avslöja någonting annat än hur mina känslor är när jag läser hehe. Ni behöver inte oroa er.

Hatten på


Så fin att jag går sönder litegranna. Mary-Kate Olsen

Jag har tagit bort bilden på min kamera i vänsterspalten då alla ändå frågar vilken kamera jag använder. Canon 450d.
Istället har jag tagit tillbaka något jag använde förut. Någon som minns? Den bok jag läser för tillfället.
När jag började på univeristet och var tvungen att läsa kurslitteratur slutade jag läsa romaner. Men nu har jag all tid igen och snittar en bok i veckan. (Okej tre dagar, men mina böcker är i Sverige och jag har bara råd att köpa en ny i veckan)
Så nu låter jag er hålla koll på vad jag läser! Hihi
Läst första 100 sidorna i New Moon. Jag gråter. Vad fan är det som händer?! Don't like don't like don't like

Luncha med älskling


Jag och Michele pratade idag om Finland då han förhoppningsvist ska med mig dit nästa sommar. Jag berättade vad man kan göra på landet och blev då sugen på att kika på mina foton från i somras. Naturen där är så vacker.

Åkte in till Milano idag för att luncha med Michele. Blev spagetti, supergott! Lyckades återigen glömma kameran så inga foton. Vi kan inte ses ikväll då jag är barnvakt men vi ville ses något eftersom det är vår dag idag hihi.

I love you 'till the end


Bild från dagen när jag och Michele blev tillsammans. 15e juni 2008

Idag har vi varit tillsammans i sex månader, ett halvår! Jag känner mig precis lika nykär som jag gjorde i början. Och på samma gång så är jag tio gånger kärare nu. För han ger mig inte bara fjärilar i magen när vi kysser varandra. Jag litar också på honom till hundra procent och vi kan prata om allt med varandra. Han är så fin. Som igår, vi hade letat överallt hela helgen efter boken New Moon, den andra i Twilight sagan. Sen fick han veta att den fanns inne i Milano och tvekade inte när han sa att vi skulle åka in och köpa den direkt. Trots att vi egentligen inte hade tid. Han ville bara göra mig glad. Michele du är det finaste som finns!
Ti amo fino alla fine

Prat prat prat


Videoblogg från i onsdags som jag inte kunnat lägga upp förän nu.
Vet att jag pratar lite tyst (det är mikrofonen i kamerans fel. saknar mammas kamera då det blir bättre att videoblogga med den...)
Men höj på högtalaren och enjoy!

Nu kommer Michele snart, seg som vanligt. Han är tjejen i det här förhållandet "förlåt att jag är sen älskling men mitt hår var helt omöjligt att få iordning idag"
hmm....

Lyxigt


Allting från netaporter.com

Jag känner mig visst lite svart idag. Men det fungerar alltid. Väskan från Miu Miu var inte dum, och är vackert vinröd på insidan.

Nu ska jag göra mig iordning, om någon timme kommer Michele. Då ska han köpa sin julklapp till sin bror och sedan ska vi leta efter New Moon, boken efter Twilight. Jag sa ju att jag börjat på den och det beror på att första kapitlet var i slutet på Twilight. Skulle inte ha läst för det är såå bra och man vill bara fortsätta. Men New Moon finns ingenstans på engelska! Blir galen. Vi har varit inne i flera bokhandlar utan resultat. De har bara Breaking Dawn, den fjärde boken. Jakten fortsätter idag...
Kan förstås köpa i Sverige men vill inte läsa den på svenska, får se om de har den på engelska också om jag inte hittar boken idag. Men åååh vill ju läsa nu nu nu!

Twilight - Recension av bok och film


Ja nu har jag läst både boken och sett filmen. Jag vart överlycklig när jag såg filmen, för de har knappt ändrat någonting alls. Det här är första gången jag ser en film som är nästan lika bra som boken. Bara nästan eftersom boken ger så mycket mer. Men jag älskade hur kärleken mellan Edward och Bella lös så stark även i filmen och det var underbart att se alla händelser från boken nu i bild. Filmen är otroligt vacker och det var riktigt mysigt att se den tillsammans med Michele.

Så vad handlar Twilight om? Detta kan ni som inte läst boken ännu eller sett filmen också läsa eftersom jag inte avslöjar mer än början. Men den handlar om en flicka som heter Isabella Swan, vill endast kallas för Bella, som flyttar till en ny stad. Flera killar blir intresserade utav henne men hon har bara ögon för den mystiska mannen som alltid sitter tillsammans med sina adopterade syskon (han är också adopterad sägs det offenligt, men Bella börjar ana något annat). Edward. Som till en början verkar direkt hata henne, och hon förstår inte hur hennes närvaro kan störa honom så grovt. Bella är mer uppmärksam på honom och hans familj och börjar märka en hel del konstigheter. Som hur snabb han är, hans styrka, kalla hud och det faktum att han alltid verkar veta vart hon är någonstans. Desto mer hon börjar inse att han kan vara en fara för henne desto mer blir hon beroende av hans närhet. Hon förälskar sig i en vampyr...

För det första är Twilight en bestseller för att den har en så unik kärlekshistoria. "And so did the lion fall in love with the lamb" Det beskrivs många gånger i detalj hur mycket de älskar varandra men man tröttnar aldrig. Man vill ha mer, och man känner verkligen hur detta är en kärlekshistoria inte lik någon annan. Det är även en hel del spänning som får än att inte vilja sluta läsa (eller krypa tätt intill pojkvännen när man ser filmen) Man är trollbunden till slutet. Och när det tar slut vill man ha mer. Så tur är det allt att det finns tre böcker till! Twilight kan vara det bästa jag läst och det bästa jag sett på film hittills.

Movietime

Jaaa idag far jag antligen se Twilight!! Forsoker att inte ha for hoga forhoppningar da filmer aldrig ar lika bra som bocker. Men kul att anda fa ansikten pa alla karaktarer.
Vi ska aven se pa tva andra filmer sa det blir en rikitig myskvall med chips och hela koret.
Vi hòrs igen imorgon raringar!

Vad gòr ni ikvall?

Nyheter - Stora och små

Image and video hosting by TinyPic

Fredagsfràgor


Vad vill ni att vi svarar pà nàsta fredag?

Ser att Anna gjorde som jag bad henne, taaaack gumman! En lànk fòrtjànade du vàll hihi.
Ar hemma hos Michele sa kunde darfòr uppdatera bloggen. Fredagsfragorna gjorde jag redan hemma. usb ar bra skit, speciellt nar man kommer ihag den ;D

Marias syster här

Hej! Maria kan inte blogga förrän på lördag eftersom hennes nya internet inte heller vill fungera.

/
Anna

passar på att ge mig själv en länk ;) tack Maria!

P.S. I love you och Twilight



OBS! Läs inte detta inlägg om ni inte läst boken eller sett filmen då jag avslöjare saker som händer! OBS!


Jag skrev lite snabbt igår att jag var besviken på filmen Ps I love you efter att totalt förälskat mig i boken. Igår när jag inte kunde sova och försökte sluta tänka på Twilight så började jag tänka på den filmen istället. Inte särskilt lyckat men jag kom fram till några saker om varför jag störde mig så mycket på filmen.
För det första, Holly verkade ledsen över att ha förlorat sin man som hon älskade så mycket bara under en kort tid. Ganska snabbt låg hon med en annan man under en resa som Gerry hade betalat för. Man kan förstå att hon behöver närhet, det behöver alla. Men hon verkade inte ångra det alls, det var inget konstigt att vara med en annan man när hon varit lyckligt gift i elva år. Vilket fick henne faktiskt att framstå som en bitch i både mina och Michele's ögon.
Sen Daniel, i boken är han en vän för Holly. Någon hon kan luta sig mot. Det är först i slutet som han inser att han har känslor för henne. Men i filmen har de gjort Daniel till en besatt kille som är galen i Holly. Redan från början är på henne om att dejta och att hon ska sluta prata om Gerry hela tiden. Han blir en creepy kille istället för en vän. Gillades inte.
Sen alla charmiga händelser i boken efter listan (som bara var några brev i filmen där man inte riktigt förstod vad Gerry var ute efter) var bara rikigt korta stunder i filmen. Karaoke händelsen gick över snabbt, resan till Spanien blev en resa till Irland.
Allt det som var fint i boken försvann i filmen och den underbara kärlekshistorien kändes inte verklig. Holly verkade mer sakna att ha någon än att ha Gerry. Att hon inte ville vara ensam. Men kärleken till honom specifikt var inte lika tydlig. Det absolut enda jag gillade med filmen var Gerry själv. Han verkade stormkär i Holly. Riktigt vackert. Resten, nej vilket misslyckande. Nu vill jag läsa boken igen.

Något roligare? TWILIGHT! Har snart läst ut boken nu. Ska köpa den andra, New Moon på lördag. Tycker faktiskt väldigt mycket om att läsa på engelska. Vande mig efter två sidor och nu känns det inte konstigt alls. Jag gillar alla vackra ord och det hela blir på något sätt mer levande. Svårt att förklara. Sen boken i sig... besatthet? Oh well. Har ni inte läst GÖR DET! Speciellt ni som inte tycker om att läsa. Denna bok kommer få er på andra tankar.

Min syster i körslaget!


Foto: Daniel Ohlsson från förra årets körslaget

Minns ni att jag berättade för ungefär en månad sedan att jag hade stora nyheter? Nu får jag äntligen berätta!
Det är nämligen så att min syster Anna har kommit med i körslaget! Det var många sökande men min fina syster kom med. Är så stolt över henne! Så från och med den 26e dec (då jag är i Sverige och kan se) Så kommer hon vara med i programmet. Min stjärna kommer vara med på teve och då hon vill satsa på musiken är detta en grym start för henne! Nu studerar hon sång på Stockholms Estetiska Gymnasium.
Ni kommer väll titta och heja på henne? Och rösta!! Jag räknar med er ;)

Dagens...

Dagens humör: Positivt, lite nedstämd över att snön har kommit tillbaka
Dagens planer: Läsa twilight! Och jobba förstås hehe. Sedan träffa Michele ikväll.
Dagens bild:

Ibland saknar jag skolan lite. Få göra något vettigt. Alla vännerna. Ska bli riktigt kul att börja nästa höst. Träffa nya människor och få studera något jag verkligen brinner för!

Dagens tårta: Ja igår var det tisdagstårta och den var underbar! En ny chokladtårta. Dock vågar jag inte ta en bild då Alessandra är hemma idag och sjuk hehe.
Dagens låt: Keane - Spiralling
Dagens önskan: Snön försvinner igen
Dagens smink: Osminkad tills ikväll
Dagens väder: 1 grad och snöblandat regn...

Duellen - Mary-Kate vs Megan


Tänkte att det var dags för en ny duell! Mary-Kate vann stort över Shenae. 29 röster mot 3.
Den här gången möter hon Megan. Vilken stil föredrar du? Visa benen som Olsen eller dölja som Fox?

Åh Twilight är helt underbar! Har snart läst 200 sidor... Det går inte att lägga ifrån sig den. Fast jag var dock tvungen när det var dags att jobba. Har tänkt hela eftermiddagen på Edward och Bella, huvudkaraktärerna. Jag blir verkligen nörd när jag läser, och jag älskar det! Och så fort jag är klar med detta blogginlägg och kikat igenom lite bloggar så ska jag tillbaka till den helt fantastiska boken. Är så glad att det finns fyra stycken annars skulle jag läsa mer sällan. Vill inte att bra böcker ska ta slut.

Twilight


Igår fick jag boken Twilight av älskling. Den är på engelska och jag gillar att läsa böcker på deras orginalspråk.
Ja om det är ett språk jag förstår det vill säga. Brukar vara bäst då. Ska städa nu men sen lägga mig i sängen och sträckläsa. Helt underbart! Äntligen, äntligen. Sen får vi se om jag vill se filmen efteråt... Blir alltid så besviken som med P.S I love you. Men alla säger ju hur bra den är. Men inget slår någonsin boken. Nej nu läsa!

Dagens...

Dagens humör: Positivit! Slapp måndag då gårdagen var helgdag här i Italien.
Dagens planer: Städa, plugga italienska och hämta tjejerna från skolan.
Dagens bild:

Grattis till min fina syster
Anna som har namnsdag idag! Och alla ni andra Annor också förstås hihi.

Gårdagens film: P.s I love you. Såg den äntligen tillsammans med Michele och måste säga att jag blev riktigt besviken. De hade ändrat så mycket att det inte alls kändes som samma fina kärlekshistoria som i boken. Sen försökte de pressa in alla situationer från boken men bara kort så att det tappade charmen och filmen blev rörig. Nej, nu måste jag läsa om boken igen så att jag inte kopplar den till filmen!
Dagens låt: Britney Spears - Unusual you
Dagens önskan: Dagarna till den 22a dec går fort. Bara 13 dagar!
Dagens smink: Osminkad
Dagens väder: 5 grader och moln

Who's gonna catch me when I fall


Jag är så bra! Pillade lite med kameran och nu fungerar den igen.

Två bilder från i fredags när jag och Michele gick ut själva. Åkte till Milano och till puben som vi gick till förra veckan. Utsikten är ju fantastisk. De hade lagt upp prislista om man vill dit på nyår. För att äta så kostar det 1000 kronor och då är inte drickan inräknad, herre jävlar.

Allt slutar att fungera


Så söta Lo Bosworth! Väldigt enkel stil men som är så snyggt. Skorna som gör det, my God! Givemegiveme

Så irriterande! Ingenting fungerar för mig längre. Min nya kamera som bara är två veckor gammal har gått sönder. Eller, det går att ta bilder med den men när jag ska sätta in bilderna i datorn så går det inte. För det går inte att få in usb-sladden! Vette fan varför. Det bara tar stopp. Jag och Michele får väll åka till Media World där den är köpt i eftermiddag...

Jag är förresten frisk idag! Spydde inte inatt och har ingen feber.

Och så ett stort taaaack till farmor! Skickade ett vykort över Internet (brukar alltid få ett i brevlådan men lite mer problematiskt nu när jag bor i Italien) för att det var min namnsdag igår hihi. Inte Maria, men mitt andranamn Angelika.

Sjuk liten flicka


Den här bilden tog jag i onsdags när jag och Michele tog ett glas vin i Monza. Riktigt mysigt ställe!

Nu till tråkigare saker. Jag har blivit sjuk. Har spytt hela natten, inte så kul för någon med spyfobi. Har lite feber och känner mig otroligt svag. Ligger nu i sängen. Min au pair familj har varit helt fantastisk! Sista gången jag spydde var vid åtta på morgonen. När jag la mig i sängen igen kom Alessandra in med en vetekudde. Eller vad det är, ni vet som man värmer upp och lägger mot magen. Hjälpte mycket! Sen när jag steg upp vid elva så sa hon att jag kunde lägga mig i sängen igen så fixa hon te till mig. De har även gett tillåtelse till att Michele kan komma över för att ta hand om sin sjukling. Yes den här au pair familjen är toppen!

Nu ska jag vila, kommer in med de försenade fredagfrågorna senare.

Buona sera!

Saklart tog pengarna slut rekordsnabbt. Jag ska skilja mig fran Tim och skaffa Vodafone istallet. Imorgon ska det kopas. Nu ar jag hemma hos Michele. Ordnade fredagsfragor hemma som jag tankte lagga upp i bloggen. La òver dem i digitalkameran. Sen nar jag kom hit insag jag att den blev ganska vardelos utan usbsladd. Ar man bra sa ar man!
Aja, far vall ta det imorgon da....

Nu ska jag och Michele ut for nagon drink. Imorgon hors vi igen!

Hear me you


(Vilken vacker min man fick till då)

Här kommer videoupdaten!
Minns inte ens vad jag pratade om, så det var nog väldigt viktigt! Haha
Nu kommer Michele snart så ni får ha en trevlig kväll. Vi hörs igen imorgon (ja om Internet fungerar)
Buona notte!

En hotdog någon?


Haha riktigt så här liten har nog aldrig Theo varit! Eller försig, innan jag fick honom när han var mini så. Men jag skulle nog inte göra korv med bröd av killen... Så söööt! Mamma som skickade över mailen.

Jag fick en kommentar av
denna läsare idag. Den var så brutalt ärlig och samtidigt fin så jag ville dela med den till er:
Om jag kunde skulle jag ge dig miljoner awards för din underbara blogg!
Jag ska säga dig en sak.. Förut hatade jag din blogg, jag tyckte den va hemsk, utan att ha någon anledning.
Jag vet inte riktigt vad det var, men på något sätt kunde jag inte tåla dig.
En dag sa min magkänsla mig bara att gå in på den. Jag mindes adressen så jag kom in i den, och jag tackar min magkänsla varje dag för det! Jag kan inte slita mig ifrån din blogg.
Det första jag gör varje dag när jag startar datorn är att gå in och läsa dina nya inlägg. Jag går inte in på min egna ens, inte Kenzas, inte Blondinbellas, utan din!
Jag älskar att läsa om din underbara vardag och avundas allt med dig så mycket. Du har gett mig så mycket inspiration gällande allt.
Jag måste bara säga tack, verkligen. Tack för du är du.


Nu är jag glad hihi. Fler folk som inte tål mig som känner för att ändra åsikt? Be my guest!
Nu ska flickorna hämtas. A dopo... ciao!

Klassiskt it is


Allting från netaporter.com

Så här skulle jag gärna klä mig idag! Like it alot.

Har förresten gjort en ny videoupdate. Trodde att dessa inte var populära längre bland bloggar då många inte videobloggar längre. Men 600 personer såg den jag la upp förra veckan så jag antar att ni gillar det? Hihi
Har suttit och tittat igenom mina gamla och det är riktigt roligt, vad jag har snackat en massa strunt under det år jag videobloggat ;D Dagens kommer upp ikväll om den hinner ladda klart.

Tisdagstårta


Ja igår var det tisdag igen vilket betyder tisdagstårta!
Och efter lunchen idag fanns det igen en bit till som jag kunde ta. Ovanpå är det en päronsbit. Tror aldrig jag har ätit en kombination av päron och choklad förut. Men jävlar vad gott det var! Dessa tisdagstårtor är farliga...

Dagens...

Dagens humör: Trött då jag var tvungen att ta tjejerna till skolan idag. Vaknade vid sju (Alessandra skulle till läkaren) Men annars är jag pigg!
Dagens planer: Plugga italienska, hämta tjejerna från skolan och träffa Michele ikväll
Dagens video:
 
Allvarligt talat. Det här äcklar mig. Kan förstå att Ashley lackar.

Dagens serie: Vänner
Dagens låt: Girls Aloud - Something kinda ooh
Dagens önskan: Att dagarna till den 22a dec går fort (då jag och michele åker till sverige)
Dagens smink: Osminkad tills ikväll då jag tar brun ögonskugga och brun eyeliner.
Dagens väder: 7 grader och molnfritt

Min blogg är älskad



1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Mina sju blir ett svårt beslut då jag gillar så många men jag väljer dessa:

Erika - För att det är så intressant att läsa om henne och hennes nya bebis. Hur söt som helst!
Melina - Jättefin stil och verkar så trevlig
Tobias - Killen har humor! Och är väldigt trevlig
Jennie - Mina fina flicka som tar så fina foton
Emmy - En sexblogg. Men jag gillar den mest för att hon och hennes pojkvän verkar ha en så fin relation.
Ebba - Så rar tjej och tar väldigt fina foton
Ida - Väldigt unika foton, tills folk började härma henne.

Suddigt är bra det


Haha jag måste bara visa den här bilden!
Tog jag på mig och Cissi i fredags på krogtoaletten. Man kan lugnt säga att man befann sig i dimman då jag efteråt tittade på bilden och sa "åh den här blev bra!" ;D Det var en bra kväll helt enkelt...
Nu är det mindre än en månad tills jag befinner mig i Sverige och det är dags för mitt 20årskalas! Då ser jag fina Lind igen. Och de flesta av mina vänner, dock har flera kommit i efterhand och sagt att de inte kan komma. Väldigt tråkigt! Tre nära tjejkompisar som jag gärna hade haft där. Men förhoppningsvist kan jag träffa dem någon av dagarna. Är ju bara i Sverige i en vecka, vem vet när jag återvänder nästa gång!

Stilren och rymlig

För det första vill jag tacka hemsidan gratisgen.
Som ni vet så har andra använt mitt namn i kommentarer för att få andra att bli medlemmar på sidan. Detta är ruskigt irriterande eftersom det leder till att folk blir irriterade på mig. Jag såg en kommentar i en annan blogg att personen skrivit som mig. Så jag kopierade länken och anmälde detta till gratisgen. Fick ett svar igår där de sa att personen nu är avstängd. Tycker det är skönt när någonting faktiskt händer. Så ni som använder mitt namn för att få gratissaker ska veta att jag anmäler er allihop. Och ni blir avstängda. Tack återigen gratisgen för detta!


Väska från asos.com

Yes stilren och rymlig är vad jag letar efter. Men får nog vänta tills efter jul då jag brukar ha som mest pengar.
Tills dess går kronorna till slingning av håret (på lördag) nytt Internet (Michele har hittat billigare från Vodafone då jag får surfa mer också) Sen resten till julklappar...

Klart snyggare nu


Åh det här var kul att se! Britney Spears i helt normala kläder haha.
Jackan skulle jag kunna bära. Likaså väska och jeans också. Go Britney!

Nu ska jag snart hämta tjejerna från skolan och sen har äldsta religion. Men jag uppdaterar ikväll igen, ja om det går förstås. Har inget förtroende för det här Internet. Bara att läsa inlägget nedan för den som undrar varför.

Blir så less

Vad trött jag blir!
Internet fungerade såklart inte imorse. Jag undrade om det var något fel på modemet eftersom jag räknat mina timmar. Använt 22 och betalat för 30 så pengarna borde inte ha varit slut. Men jodå, det var dem. Tim fular sig som vanligt. (Kontantkortet) Så fick köpa nytt igen..
och vet ni vad? Det kan hända att det slutar fungera om några dagar. Varför vet jag inte då han pratade på italienska och jag förstod bara hälften. Sen kommer jag inte kunna köpa nytt fören den 10e november då det då gått en månad sedan jag köpte hos dem för första gången... Så det kan hända att jag kommer få ta en oönskad bloggpaus om några dagar.
Åh vad jag saknar tre...

With you I fly high


Bild tagen alldeles nyss. Fick sådant fotosug men det är inte direkt som att man kan springa ut i mörkret och leta motiv... Då får man ta vad man har.

Är jättetrött. Väntar på att föräldrarna ska komma hem från simningen så att jag får sova. Men det är inte förän om en timme så jag får underhålla mig med bloggar så länge. Inte så dumt det heller.

3 saker

Blev utmanad av Jennie!
Yes nu är det mycket listor på min blogg, men läs! Haha


3 saker jag skäms över
- Mina nerbitna nagar (de är dock bara tre.. resten är jättelånga haha)
- När jag blir så full att jag känner mig korkad
- När jag spiller mat på mig själv när jag blivit överbjuden på middag hos Michele...

3 saker jag är stolt över
- Att jag försöker uppnå mina drömmar, som flytten till Italien för att kunna studera fashion marketing nästa år.
- Inte ätit några sötsaker idag
- Jag lagade en måltid idag! Korv med bröd haha

3 saker jag vill göra 2009
- Flytta ihop med Michele och då också med Theo igen
- Plugga fashion marketing
- Fortfarande bo i Italien

3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma
- När jag träffade Michele
- Flytten till Italien
- Köpet av fina Canon 450d

3 saker jag inte riktigt kan klara vardagen utan
- Ha någon form av kontakt med Michele (telefon, träffa eller Internet)
- Bloggen
- Te

3 personer jag avundas
- Min syster, ni anar inte vad hon har lyckats med. Längtar tills jag kan berätta
- Michele, han har ett hjärta av guld. Orkar med mig när jag är ett helvete
- Mary-Kate Olsen. Vadå? Hon har tagit sig igenom mycket, har en grym stil och mycket pengar

Utmanar alla!

Uteliv



I lördags drog jag, Michele och Cissi till 3am för middag. Blev pizza! Not bad.


Aww saknar dig redan Lind! Vi drog till en klubb i Milano med Michele och två av hans vänner.


Cissi och jag hittade en moped...


Ville ju bara hälsa lite på den ;) Haha

Dagens...

Dagens humör: Trött men glad och fortfarande hes
Dagens planer: Hämta flickorna från skolan och umgås med dem
Dagens bild:

Jag drömde om älskling i helgen. Var med honom i Finland. Ville inte vakna!

Dagens serie: Vänner
Dagens låt: Kate Voegele - No good
Dagens önskan: Att snön inte återvänder i veckan
Dagens smink: Osminkad
Dagens väder: 9 grader och duggregn

En dag i Milano


I lördags åkte jag och Cissi in till Milano för lite shopping. Hon ville hitta en present till en av våra vänner som fyller år snart och jag ville köpa en mysig och varm tröja som jag nämnt i bloggen förut. Ingen av oss hittade något. Jo, jag hittade en massa sommarkläder som jag inte fick köpa. Dumt.
Snön försvann lika snabbt som den kom.


Vi fick en liten shock när vi såg Superman på en balkong, haha! Sen om man tittade upp så stod två dockor och bråkade... Ja varför inte liksom? Sen när vi väntade på tunnelbanan så kunde man titta på tv undertiden. Borde de inte införskaffa det i Sverige? Hihi


När vi gick in i en sminkbutik så fick jag en liten påse av en som jobbade där. I Italien har de ett rött band mot aids, så som vi har ett rosa mot bröstcancer. I påsan fick man ett band, ett smakprov på parfym... och en kondom! Haha Yes, nu har Italien gjort sitt för att minska aidsen. Man fick även en bruksanvisning som visar hur man får på kondomen. Pjuh! Hur hade det annars gått liksom? ;D

Harlow sötnos


Nicole Richie lyckas då alltid. Snygg, snygg, snygg!
Kul att få se lilla Harlow också. Vad hon har vuxit!

Åh så bra helg jag har haft! Tråkigt dock att Cissi har åkt hem nu.
Men kanske kan hon komma tillbaka i februari, det vore underbart.
Ni ska få lite foton senare. Nu ska jag äta frukost.
Vet ni vad? Jag har tappat rösten. Tredje gången på sex månader.... wieee! Nej fy. Ska se till att prata så lite som möjligt så att den snart kommer tillbaka.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!