Finland 31a juli - 9e augusti


Ja nu åker jag till Finland och vi hörs igen när jag är i Sverige den 9e. Som sagt kommer det bli dåligt uppdaterande även då av bloggen eftersom jag har så mycket att hinna med. Men ska försöka att skriva vad som händer i mitt liv åtminstone en gång om dagen.

I Finland kan det hända att jag lånar kusinernas långsamma Internet en eller två gånger. Måste speciellt ha koll på mail från CSN och skolan. Skickade in alla papper igår så nu är nästan allting klart. Så när jag kollar Internet för detta kan jag säkert skriva något i bloggen.


Lägg gärna till mig på bloglovin om ni vill ha koll på när bloggen uppdateras under dessa dagar!
Nu måste jag få i mig lite frukost och packa klart väskan. Snart träffar jag min fina familj och älskade Theeeeeeooo!!
Känns ganska ofattbart att nästa gång vi sover här i lägenheten så gör han det med oss. Sjukt men underbart.

Come on and lay with me 'cause I'm on fire


Nu har jag precis vaknat! Sovit för få timmar de senaste dagarna och det visade sig idag. Kunde knappt hålla ögon öppna så gick och sov vid halv fem. Det var väl behövligt, nu är jag fit for fight.
Har diskat en hel hög och ska snart hoppa in i duschen. Sedan måste jag börja packa inför Finland och Sverige.
När Michele kommer hem från jobbet så drar vi till hans föräldrar. Brorn fyller år så vi ska fira honom med middag och tårta. Hoppas dock att det inte bli för sent med tanke på att vi måste vakna vid fem - halv sex imorgon. Vet inte när jag kan blogga igen, om det blir idag eller imorgon. Ja jag kommer självklart med ett inlägg innan jag åker! Hihi

Midnattsfoton


När vi kom hem från Loft igår så satte vi oss på balkongen en stund. Eller ja, jag och Antonia satt och pratade till klockan två.


Image and video hosting by TinyPic
Jag gick igenom foton och undrade om jag skulle våga lägga in någon i bloggen...

Det var en rolig kväll! Nu har Antonia dock åkt vidare. Men vi har pratat om att hon ska komma hit någon gång i höst. Hoppas på det, vore riktigt roligt.

Miu Miu love


Denna bild tog Antonia igår när vi var i Milano. Från Miu Miu's skyltfönster. Hur underbara!? Ge mig. Nu.
Att vackert ska behöva vara så dyrt. Fast ja... med köpstopp så behöver jag 100 % rea för att få shoppa, surt.
Men det vänder nog, när jag börjar få studielån och kan spendera liiiite.. Men kanske inte just på dessa godingar.
En dag så. Då är de mina. Eller ett annat lika fint par från mitt älskade Miu Miu.

Antonia har vaknat och vi har ätit frukost. Efter att jag och Michele kört henne till sitt hotell så kommer jag in med foton från gårdagen. Som sagt, glömde att sätta i batterierna till kameran så det är bara bilder hemifrån. Men lika trevligt det med.

Dagens...

Dagens humör: Lite trött men okej
Dagens planer: Köra Antonia till hennes hotell, hon och hennes pappa åker vidare idag. Sedan packa inför morgondagens finlandresa.
Dagens kändis:

Mischa Barton i en toksöt klänning, jag gillar armbanden också.

Gårdagen: Vi hade riktigt trevligt igår. Kommer dock inga bilder från Loft för bra som jag är glömde jag att sätta i batterier i kameran. Hade laddat den så den skulle vara redo för kvällen, men icke. Vi drack Cosmopolitan och hade det mysigt.
Dagens låt:
Agnes - Big blue wall
Dagens nedräkning: Jag åker till Finland imorgon!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 35 grader och soooool

Skål bloggen!


Nu sitter vi här och dricker vin, Smirnoff ice är slut för länge sen. Vi har ätit god middag, tagit trevliga bilder och Michele sitter och svär över att Milan spelar dåligt.
Snart ska vi dock till Loft, en krog bara fem minuter härifrån. Härligt med gångavstånd. Så får hoppas att pojkvännen är på bättre humör då. Lilla kameran hänger med så att jag kan ta fler foton igen.
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

Glass i Milano


Nu är vi hemma! Jag och Antonia sitter här med fläkten igång och dricker Smirnoff Ice. Brukar jag inte köpa då en liten flaska kostar lika mycket som en flaska vin. Men ibland får man.

Michele kommer om en timme så då ska maten vara klar. Blir spagetti först och sedan kött med pommes frites. Låter mycket men det är lite av varje. Måste ju tömma kyl och frys hihi.

Har haft jätteroligt i Milano. Antonia köpte två klänningar och lite smycken. Jag hittade ringar jag blev förälskad i men höll mig, ibland är jag så duktig alltså!

Dags för Milano


Nu har Michele kommit hem så dags att hämta upp Antonia! Sedan drar vi in till Milano. Antonia för shopping och jag som sparar pengar får mest ta foton.
Okej nu är jag sen, vi hörs!

Pizzakväll


Igår hann jag inte blogga igen då det blev lite problem. Jag gick till Monzacentrum duktig som jag är. (Hade kunnat ta bussen men valde att gå halvtimmespromenaden istället)
Dock hade jag lika gärna kunnat vänta hemma. För Antonia och hennes pappa hittade adrlig till centrum, Italien är sämst på att skylta. Så det slutade med att dem hittade till ett McDonalds. Jag stod och väntade i centrum i en timme tills Michele kom hem från jobbet. Så hämtade han mig och vi åkte till det McDonlads de var på då vi visste vart det låg. Sedan åkte Antonias pappa hem och Antonia följde med hem till oss.
Då kom Angelo och Simona och vi åt pizza. Jag glömde helt bort att ta foton bortsett från den ovan, dålig som jag är.
Efteråt hängde vi mest på balkongen där italienarna fick höra mig och Antonia prata svenska. Något de tyckte lät riktigt konstigt haha.

Idag ska Michele klippa sig runt ett-tiden. Jag kan inte följa med då jag måste få i mig lunch. För när han är klar åker vi och hämtar Antonia från hennes hotell och drar in till Milano. Jag och Antonia ska gå runt i butiker och Michele tillbaka till jobbet. Det är en underbar dag så jag kommer bära en sommarklänning så lär få bra med färg. Får se till att inte glömma solbrillorna för annars är jag körd.
Kommer in med ett inlägg innan jag drar!

Dagens...

Dagens humör: På bra humör!
Dagens planer: In till Milano med Antonia och ikväll ut med henne och Michele. Kanske även hans bror och Jenny.
Dagens kändis:

Ashley Tisdale var riktigt söt och fint klädd under ett Disney Channel event.

Dagens serie: Privileged
Dagens låt:
David Guetta ft Kelly Rowland - When love takes over
Dagens nedräkning: 2 dagar tills vi åker till Finland!
Dagens smink och hår: Blågråa ögonskuggor, mascara och håret utsläppt
Dagens väder: 35 grader och sooool

Till Monzacentrum


Ny videoupdate! Förklarar om min vän som är här på besök.
Jag är så bra alltså. Filmar genom spegeln för att kunna se när kameran dör då det är lågt batteri, och så missar jag det ändå. Så inget "vi ses i bloggen" sorry för det ;)

Nu ska jag till Monzacentrum för att träffa Antonia och hennes pappa. De är där för att äta och sedan ska jag guida dem hit så är Antonia med mig, Michele, Angelo och Simona ikväll. (Älskling! Gissar att du läser detta, så Antonia kommer hit ikväll bara så att du vet! Haha)
Ska försöka uppdatera bloggen ikväll igen, annars hörs vi imorgon raringar!

Veckans blogg - Behind The Seams


En blogg med snygga bilder som bjuder på inspiration i mängder - Krävs inte så mycket mer för att man ska fastna. Besök, besök, besök!

Fick precis ett sms av Antonia att de är i Italien nu. Dock vilse och i bilkö, inte roligt! Men förhoppningsvist hittar de till lilla Monza snart. Får se om vi ses redan idag eller om det blir imorgon. Pratar om detta i videoupdaten jag gjorde nyss, laddas på youtube.

Who can I trust if I can't trust in you?


Allting kommer från netaporter.com

Acne är alltid stilrent. Det är enkelt utan att bli tråkigt då man finner intressanta detaljer i varje plagg. Lite för mycket grått för min smak så skulle inte vilja ha hela garderoben fylld av plagg från Acne. Men några guldkorn definitivt.

Igår såg jag och Michele på Punk'd MTV. De lurade bland annat Rihanna. Jag insåg då tråkigt nog att hon verkar vara riktigt divig och otrevlig "talk-to-the-hand" kind of person till vardags. Michele reagerade också på hur hon betedde sig.

Dagens...

Dagens humör: Oj så trött, men på bra humör
Dagens planer: Fixa passfoton, skolan vill ha fyra stycken med i ansökan.
Dagens kändisar:

Jag förstår inte varför kändisar som Hilary och Ashley fortsätter att bära boots till korta shorts. Det ser Lohan-trashigt ut. Skjortor är dock snyggt.

Dagens nedräkning: 3 dagar tills vi åker till Finland!
Dagens låt:
Agnes - Love me senseless
Dagens dröm: Jag var ute och red i skogen på en fin häst. En gammal kompis var också med, det var riktigt mysigt!
Dagens smink och hår: Blågråa ögonskuggor, mascara och håret utsläppt
Dagens väder: 35 grader och sooool

Inne- och utelista nr 32



INNE

- Italiensk musik. Jag får inte nog.
- När tiden för en gångs skull går fort när man längtar efter något. Annars sniglar det ju fram. Men denna dag har rusat så snart är det nog fredag och jag sitter skräckslaget på ett plan till fina Finland.
- Lockigt hår efter att man duschat. När jag var yngre hatade jag det, plattade jämt. Men nu älskar jag hur mitt hår faller självlockigt efter att jag duschat. Som ni sett på många av egopicsen i bloggen.

UTE

- Hår som växer långsamt. Bilden ovan är tagen för snart ett år sedan, precis innan jag flyttade till Italien. Sedan dess har mamma bara tagit lite, lite på topparna för att jag vill att mitt hår äntligen ska bli långt. Men för i helvete, det ser precis lika långt ut där som jag har nu! Har inte vuxit ett enda dugg.
- Värme är fantastiskt. Men att behöva en ny dusch fem minuter efter den senaste är inte lika mysigt.
- Fjortismode. Varför ska ni vara så pinsamma? Jag undrar ens om fjortisarna själva tycker att det är snyggt med vita läppar, för mycket brunkräm, slitet löshår och nu snoddar runt benen. Jag tror bara att de är rädda att de inte ska bli accepterade om de är sig själva. Sorgligt.

4 dagar


Jag kan knappt förstå att det bara är 4 dagar tills vi ses älskade lilla Theo! Än mer oförståligt att efter det har jag dig varje dag igen hos mig. Precis så som det ska vara. Se så liten  och mörk han var på bilden. Bara 8 veckor gammal och är en av de första bilderna som togs. Han är förstås fortfarande liten, min 3kg's prins. Men ändå klart större än på bilden och mycket ljusare. 4 dagar. April var senast vi sågs. 10 månader sedan jag flyttade tillfälligt ifrån dig.Vilket slet i mitt hjärta. Men älskling du ska bli italienare! Förstår du? Och jag längtar.

Dagens fråga - framtid


För många förändras livet efter sommaren. Man kanske går tillbaka till jobbet efter semestern, börjar en ny klass eller väljer att flytta utomlands som jag gjorde efter sommaren förra året. Den här gången blir det att börja en helt ny skola istället. Jag håller just nu på att bli klar med allt som ska med i ansökningen som ska skickas på torsdag. Så att jag inte behöver tänka på detta i Finland då jag ändå inte har något Internet. Vad jag ska studera är Fashion Marketing på en privat modeskola i Milano. Vad gör du efter sommaren? Börjar ny klass?

Agnes går på All music igen! Det ser jag som ett tecken på att jag har en bra framtid framför mig haha.

Operation tömma kyl och frys


Då jag och Michele ska stänga av elen när vi åker till Finland så behöver vi tömma kyl och frys, det hade vi nog behövt ändå eftersom vi är borta i nästan tre veckor. Så vi äter bara sådant som vi inte kan spara. Som idag, denna pasta är godare med pesto. Men vi har en oöppnad burk och den står i skafferiet. När man öppnar måste man dock ställa in i kylskåpet vilket betyder att vi skulle behöva slänga. Så istället äter jag det med köttfärsås som kommer från kylskåpet, helt okej det med.
Ikväll blir det hamburgare med pommes frites och jag måste även äta upp min Philadelphia. Inga problem då det som en drog för mig. Det och tonfisk, som jag tyvärr får klara mig utan då den håller sig länge.
Så Antonia när du äter frukost här blir det flingor och mjölk, bara så att du vet! Haha.
Hon kommer hit imorgon tror jag. Och då vi ska ut på onsdag sover hon här hos oss den kvällen. Hon och hennes pappa bilar från Sverige och ska till Venedig. Som tur är ligger Milano på vägen.

Gårdagen finns kvar där utanför

Allting från forever21.com

Åh vad jag skulle känna mig snygg om jag fick bära outfiten ovan! Läckert, läckert, läckert.

Jag och Michele var nog lite övertrötta igår när vi skulle gå och lägga oss. Jag förklarade att jag hade kallat honom för "hjärtat" i bloggen något som jag tycker är väldigt fint. Dock låter det inte charmigt på varken engelska eller italienska, anledningen till att jag inte velat använda ordet med honom. Han försökte lära sig att säga det men oj så svårt det var!
Hur mycket han än försökte så lät det ändå bara som "ja tack" vilket inte alls är lika romantiskt... Vi skrattade tills vi fick ont i magen.

Dagens...

Dagens humör: Trött men annars bra
Dagens planer: Sola och hem till au pair familjen för att hämta lite saker jag glömt
Dagens kändisnytt:

Verkar som att Joanna Garcia från Privileged kommer gästspela i Gossip Girl för se vem som går med Chuck under inspelningen.

Dagens nedräkning: 4 dagar tills vi åker till Finland!
Dagens låt:
Metro Station - Seventeen forever
Dagens dröm: Jag drömde att jag sommarjobbade för Veckorevyn och då under Ebba som hennes assistent. Träffade en massa svenska skådisar som kom dit hela tiden haha.
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 34 grader och sooool

John Chris


Under mitt åttadagars Stockholmsbesök lär jag allt hinna med att besöka John Chris. Dels för att jag har flera fikastunder inplanerade, men även för att ingen annanstans får man godare hallonsmoothies.
Denna bild togs faktiskt när Michele var i Sverige för första gången, juni 2008. Vi fikade tillsammans med min fina syster och hennes vän Steffi.

Vi har kommit hem nu från Michele's föräldrar. Ganska seg dag, tre olika motorcykel lopp såg vi på. Okej, det kan vara ganska roligt att se på. Men inte när man har ont i huvudet och under hela dagen...
Vi köpte Tiramisùtårta och den var inte dum. Alltid något.
Nu sitter vi här i soffan. Michele ser på nyheterna och jag... ja det ser ni.
Håller på att ladda upp ett videoinlägg från idag som ni får senare.
Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Ingen pool och kommentarsbråk


Tre stilar från lookbook.nu som jag inspireras av. Skorna i bild två är från Zara, klart snyggare på bild än i verkligheten...

Det blir inte poolen i alla fall, det molnade på. Jag förstår inte, det här är tredje gången som vi ska gå till poolen men att det inte går. Det är soligt så gott som varje dag här i Italien men just när jag har möjlighet att dra till poolen så försvinner solen... jävla skit!

Sen det här med kommentarerna.. trodde att det var pga mitt Internet som jag knappt kunde kommentera några bloggar men det är visst blogg.se som har hittat ett nytt sätt att jävlas med en. Så därför bloggen står lite tom på kommentarer nu, not my problem.

Istället ska vi till Michele's föräldrar för lunch. Har egentligen inte lust, skulle vilja gå på en promenad med Michele och ta det lugnt. Vet att vi kommer vara kvar där i evigheter, och vi var ju där igååååår haha. Jag skulle ha sagt detta till Michele om det var han som ville gå. Men när hans mamma ringer och undrar om vi kan komma över så vågar jag inte säga nej haha. Aja... vi hörs väll någon gång ikväll då.
Puss!

Till poolen vi går


Bild från när vi åkte till Lecco i början av maj. Dock blir det poolen idag, vi vill inte riserkera blåst och så är det mycket närmare. Jag drar med Michele och hans bror men de flesta av hans vänner brukar vara där också.

Angående skolan, jag har faktiskt löst det mesta nu. Bara första betalningen som är osäker. Men har skickat mail till CSN samt fixat personlig kod så att jag kan ansöka om pengar över Internet. Kanske kan jag ansöka till skolan först och betala pengarna senare, det vore guld.

Nu ska jag dra på mig bikinin och sedan drar vi. Ha en fin söndag sötnosar!

Problem med skolan

Hej på er!
Jag och Michele kom precis hem från mataffären, nu han själv åkt iväg till sin mormor. Anledning?
Jag känner mig förbannat stressad inför skolan. Jag har inte allt klart för att kunna söka och vill ha det gjort innan vi åker till Finland för att vara säker på att få en plats i skolan. Dock är vissa saker fortfarande inte klara och jag är alldeles för nervös för att kunna gå och dricka te. Speciellt när Michele säger att allting är mitt fel för att jag är ute i sista minuten.
Men så är det ju inte! Jag var på en intervju för tre månader sedan. Då sa tjejen ingenting om att jag behövde betala en avgift innan skolan börjar, det fick jag veta för en vecka sedan. Hur stor? 22 000 kronor. Detta är något som dras av från hela summan vilket betyder att jag får betala mindre senare. Det enda problemet är bara att jag självklart inte har sånna här pengar hängandes runt mig. Det är CSN lån som jag kommer behöva ta men vad jag vet ger dem mig inga pengar förrän jag börjar skolan? Såg dock något om att de hjälper än med startavgiften så det ska jag se efter nu. Dock tar det tre veckor innan man får pengarna, tre veckor som jag troligtvist inte har.
Så ja... inte riktigt tid för bloggen just nu. Eller något annat.
Vi hörs senare.

En klänning, två tillfällen


Allting kommer från topshop.com

Så här lätt kan man bära samma klänning både på shoppingrundan och när det är dags att slå klackarna i taket, himla praktiskt.

Snart ska jag och Michele gå och handla mat och sedan ska vi hälsa på hans mormor, därför dröjer det nog innan jag uppdaterar bloggen igen. Så ni får ha en toppenlördag sötnosar!     

Minibio


Igår såg jag och Michele på filmen 27 dresses som jag hade på datorn. Då tittar vi så här. Laptopen på en stol, högtalare bredvid och självklart - en fläkt i bakgrunden.
Riktigt mysigt faktiskt och nästan samma sak som att se på teve. Ja, skärmen är mindre men den är också närmare.

Idag behöve Michele jobba men förhoppningvist bara några timmar, så kanske hemma vid tolv igen. Hoppas på det. Vet inte vad vi har för planer idag. Ja mer än de vanliga handla mat och städa lägenheten. Men resten får vi se!
Nu ska jag äta frukost. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Fredagsförberedelser

Image and video hosting by TinyPic
Nu tar jag helg! Jag och Michele lagar mat tillsammans idag. Kyckling! Måste springa tillbaka till köket!
Puss och vi hörs igen imorgon!

Italienska låtar


Ni kanske inte förstår språket, men det är inte som att jag förstår allt eller har lätt för att sjunga med... Så det går att gillas ändå! Här kommer tre helt fantastiska låtar på italienska! Denna ovan Dari - Cercasi aaamore är somrig och man blir så glad av den. Tyvärr hittade jag ingen med bättre kvalité.


Detta är ett livuppträdande med FInley - La mia notte
Hans röst känns pojkkband medan musiken är rockigare vilket för mig ger en härlig kontrast. Lyssna och njut!
Också en låt man blir glad av förresten, jag vill bara springa runt, runt när jag hör den haha.


Här är det den italienska gruppen Lost som sjunger. En del är på engelska som sjungs av ingen mindre än Joel Madden.

Så medan jag hoppas in i duschen kan ni lyssna på fantastiskt bra musik! Så snäll är jag hihi

Favorit från Finland


Denna var er favorit sist. Nu får ni välja mellan tre bilder jag tog i Finland förra året, då jag åker dit snart. Alla tre tagna på vårt underbara landställe. Lär ta en massa nya foton i år med... och videobloggar ska göras!
Tror inte att jag kan uppdatera bloggen i Finland, kanske en eller två gånger bara. Mina kusiner har Internet nämligen men helt sjukt långsamt. Dock åker vi till Sverige den 9e aug och då har jag tillgång till Internet. Lär dock inte ha en massa tid att sitta... men detta berättar jag mer om i nästa vecka! Fortfarande en vecka innan vi åker.
Så istället kan ni få rösta mellan dessa foton.. Vilken är din favorit?


Bild 1?

Image and video hosting by TinyPic
Bild 2?

Image and video hosting by TinyPic
Bild 3?

Alltså åh vad jag saknar maten!! Massa potatis, kött och piiiimäääää. Smakar som filmjölk, fast godare. På svenska heter det tydligen "sur mjölk" konstigt att det inte säljer där...

Växer så det knakar


Michele skickade ett mms till mig för ett tag sedan med den här bilden. En liten Arnold kom visst och hälsade på honom. Men jag blev förvånad över hur fort han växer!
Så här såg han ut sist jag träffade valpen. Michele sa att han bara är lite mindre än Theo nu så när de träffas i augusti lär de vara lika stora hihi. Ska bli riktigt spännande att se hur det går! Förhoppningsvist kan de vara vänner.
Imorgon ska jag och Michele handla mat men verkligen lite, lite. Vi åker till Finland nästa fredag och sedan direkt till Sverige så vi är borta i tre veckor. Vi vill då inte ha någon mat som blir dålig. Det enda vi behöver köpa är tonfisk (beroende), frukostkakor och... glass! Haha nej men ytterst lite. Bra för plånboken.

Mina divided favoriter


Allting kommer från hm.se

Jag har oftast en ganska söt stil, men ibland gillar jag att rocka till det lite. Sån är jag, orkar inte bära samma stil varje dag 365 dagar om året. Så ibland shoppar jag gärna på H&M's dividedavdelning. Man hittar alltid någonting läckert!

Igår fixade jag och Michele köttfärsåsen så det ska räcka tills vi åker till Finland. Eller ja, han gjorde då det räcker med en person. Dock såg jag nu på morgonen att han har lämnat all disk till mig, snällt. Jag brukar inte bry mig när han lämnar sitt juiceglas för mig att diska. Jag menar, han drar till jobbet och jag har tid. Men när det ligger en hel jävla hög blir jag lite less. Men, men. Bara att sätta igång.
Så vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Fredagsglad!
Dagens planer: Sola och sedan ha en trevlig kväll med Michele
Dagens kändis:

I Gossip Girl klarar Blair och Vanessa inte av varandra. Så det känns ovant att se Leighton och Jessica så glada tillsammans på en shoppingtur. Men roligt!

Dagens nedräkning: Precis en vecka tills vi åker till Finland
Dagens låt:
Gyllene Tider - Kung av sand
Dagens önskan: Att Michele inte behöver jobba imorgon
Dagens smink och hår: Mascara och självlockigt hår
Dagens väder: 34 grader och sooool

Duellen - Kate vs Whitney


Kate vann igen! Dock han jag inte räkna rösterna exakt eftersom när Michele kommer ut från duschen så ska vi se på vänner. = Ingen dator. Men det var i alla fall över 100 röster (!!) Kate klart flera än vad Fearne fick, även om hon också fick en hel del. Den här gången möter Kate Whitney istället. Två vardagliga outfits, vilken faller dig bäst i smaken? Byxor à la Moss eller shorts à la Port?

Så ja, dags att säga godnatt samtidigt! Hinner inte med något mer idag. Men imorgon hörs vi igen och då är det freeeeedag! 

Dagens fråga - Kändisar


I Twilight var det nog inte många som brydde sig om Jacob, spelades av Taylor Lautner. Hans långa hår var väll inte riktigt någon hit. Men nu när det är klippt och han tränat fram en riktig drömkropp så har Edward's skara börjat minska medan Jacob's ökar. Det pratas om Team Edward och Team Jacob. Jag gillade båda i böckerna. Eller okej, klarade inte av Jacob förrän i Breaking Dawn då man förstod honom bättre.
Utseendemässigt känner jag samma sak. Ja, Taylor är snygg. Men för mig är han det på ett ointressant sätt. I intervjuer känns det också som att han har en playerpersonlighet... Robert är istället fulsnygg. Kan vara förbannat vacker på en bild (speciellt när han har skägg) och på nästa kan man undra vad tusan som gick fel. Men i intervjuer är han alltid vacker. För han har en charm som fångar. Så Team Robert/Edward för mig. För dig?

När man väntar på något gott...


Detta mina vänner är riktigt gott bröd som jag och Michele äter tokmycket av. (Ungefär ett och ett halvt kilo i veckan) Fast okej han klart  mer... jag en om dagen och han tre haha.
Men det var inte det jag skulle skriva. Jo, då detta är färskt bröd så måste man ha det i frysen så det inte blir torrt. Jag brukar ta ut det på morgonen. Men just idag när jag inte orkar laga mat så har jag förstås glömt. Så mina planer på god tonfisksmörgås gick åt skogen. Eller ja, jag får helt enkelt vänta tills det har tinat upp. Synd att jag ska vara så förbannat hungrig bara.

Jag ser dig överallt men saknar dig ändå

Allting från netaporter.com

Den här outfiten är alldeles för varm för Italien. Men jag åker både till Finland och Sverige snart så då får man tänka om. Där hade den här outfiten varit perfekt de flesta dagarna i alla fall. Och säg inte att jag har fel för jag har sett de outfits ni bär!

Längtar dock en hel del. Det är sommarstuga vi har i Finland. Min morfar som har byggt, tre olika hus faktiskt. Vi bor mitt ute i ingenstans, halvtimme från Tammerfors. Jag älskar det. Skog överallt, hästar på andra sidan ängen och ett lugn jag älskar. Man blir som ett barn igen. Leker med bollar, spelar badminton, fiskar och simmar. Jag får se min fina Theo springa runt och busa och man sitter ute hela natten då det bara är mörkt några få timmar.
Michele är den första av mina pojkvänner som får följa med till Finland. Så första och förhoppningsvist enda som min finska släkt får träffa. Dock pratar de bara finska och ingen engelska så det kommer bli ett helvete med att översätta för mig haha. Men det ska bli så roligt!

Dagens...

Dagens humör: Ont i huvudet men annars bra
Dagens planer: Få in italienska meningarna
Dagens kändis:

Riktigt snygga bilder på Lindsay Lohan för Glamour Mexico.

Dagens serie: Privileged
Dagens låt:
Tiziano Ferro - Indietro
Dagens nedräkning: 8 dagar tills jag åker till Finland!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 33 grader och sol, lite molnigt

Myskväll med Michele


Ikväll blir en myskväll med min fina. God mat och så vänneravsnitt om jag får min vilja igenom hehe. Men vi har samma humor, han gillar't. Vi skrattar åt samma ställen i serien också så det är mysigt.
Nu måste jag gå och kolla maten. Ni får ha en fantastisk onsdagkväll! Vi hörs igen imorgon raringar, Puss!

Stil från Finland


Jag åker ju till Finland snart och började tänka på det här med mode och Finland. Man kopplar sällan ihop det... För mig är finländare ofta klädda lantigt eller som rockers. Dock är det nog skillnad i de större städerna.
Så jag gick in och kikade på älskade
lookbook. Som väntat var det inte jätteimponerande. Dock fastnade jag för dessa två tjejer (andra och tredje är samma person)
Inspiration på hög nivå! Fjädrar verkar populärt.

Tidigt artonårsfirande


Min fina Anna, till höger här i bild fyller 18 den 7e september. Vilket för mig är helt oförståligt. Min lillasyster myndig? Nääää. Men hur som helst. Innan det kommer hon hit till Italien. 3e till 6e så en långhelg. Torsdag till söndag.
Så då tänkte jag ge henne en förhandsvisning hur livet som artonåring kan se ut. Med utgångar och likannde. Dock tio gånger bättre. Eftersom man i Sverige inte kan dansa natten lång i svala sommarklänningar på stora uteställen i september. Vi började försig tjuvstarten redan förra året. (I Spanien som ni ser på bilden ovan) Men det var ändå inte riktigt samma sak.

Jag försökte även förklara för henne hur utelivet är i Stockhholm. Som att artonåringar inte har någon som helst respekt hos vakterna. Att de även hatar invandrare. (De bad mig att hålla koll på Michele när vi gick ut förra vintern. Och förra sommaren var vi åtta tjejer och så han. Alla fick graits inträde förutom honom. Vet dock inte om det berodde på att han var italienare eller man)
Sen berättade jag hur dyrt det är också. Då sa hon att man kan föra innan. Självklart, det är bland det roligaste som finns.
En varning dock, var inte för full. För då kommer man inte in. Jag förklarade det exakt så här över msn:
"Dock är det omöjligt att komma in på någon krog i sthlm om man ens är lite full. Inte här i italien. Här kan man bära in en som däckat och man kommer in haha"

Day & Night


Allting från forever21.com

En topp, två olika outfits för två olika tillfällen. Jag har haft många stunder då jag inte haft tid att byta om ordentligt mellan två olika platser. Som när man går ut för middag med familjen och sedan ska dra ut och slå klackarna i taket med vännerna senare. Då kan det vara skönt att inte behöva ta med en hel hockeytryck till restaurangen med ombyte hehe.

Så typiskt, solade inte igår så hade tänkt göra det idag men icke. Molnigt. Hatar när vädret bestämmer över ens planer. Jag undrar vad jag kan hitta på istället... En promenad ska planeras in i alla fall. Det är ju varmt och härligt ute ändå.
Vi hörs efter lunch lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: En lugn dag framför mig
Dagens kändisfamilj:

Alltså den här familjen är ju bara för toksöt!

Dagens nedräkning: 9 dagar tills vi åker till Finland!
Dagens låt:
Kanye West, Keri Hilson & Ne-You - Knock you down
Dagens önskan: Att jag får en trevlig dag
Dagens smink och hår: Mascara och självlockigt hår
Dagens väder: 33 grader och sol och molnigt.

Veckans blogg - Ebba


Ebba verkar vara en riktigt rar tjej och är alldeled bedårande i sitt röda hår.
Hon har en trevlig stil och tar vackra foton. En feel-good blogg helt klart. Besök, besök!

Sitter här och äter glass för andra gången idag... skyller på värmen!
Nu kom Jordin Sparks - BattlefieldAll music. Underbara låt.

Röda frukter

Image and video hosting by TinyPic
Känns som att vi har ett rött tema idag. Men efter att ha köpt dessa ville jag skriva om det i bloggen. Jag har ätit classic de senaste två veckorna men det tröttnar man så fort på. Frutti rossi = röda frukter. Så som hallon och jordgubbar. Nam nam! Tråkigt att de är så snåla med frukt bara... Är kellog's svenskt? Jag tror att allt jag ser i Sverige är från Sverige haha.

Jag började spela sims 3 men kände att jag inte var på humör för det. Är för seg. Istället latar jag mig på soffan med min tonfisk. Det är gott alltså.

Hot, hot, hot


Allting kommer från topshop.com

Satte ihop ett kollage med läckra röda plagg som jag gärna skulle köpa om jag hade möjligheten. Tror att båda skorna finns med i tidigare önskeoutfits också.

Min kära pojkvän Michele ser helt bedårande ut i rött. Dock är det inte hans personliga favoritfärg (han är istället förtjust i lila som jag själv inte gillar så mycket ) Men han har en t-shirt som han bär lite då och då som är snyggt blodröd. Jag tappade andan första gången jag som honom i den. Speciellt nu när han är så vackert brun. Hans hudton är just rödbrun, medan min är tråkigt gråbrun. När pengar börjar rulla in på mitt konto igen får jag ta och börja köpa lite kläder till Michele som jag gillar. Sånt kan han ändå aldrig säga nej till.

Dagens...

Dagens humör: Lite trött men annars okej
Dagens planer: Ikväll ska jag och Michele göra svenska köttbullar hihi. Får se hur det går.
Dagens kändispar:

Söta Penn och Blake har hållit ihop klart längre än sina karaktärer Dan och Serena i Gossip Girl. Sånt är roligt!

Dagens serie: Privileged
Dagens låt:
Lost ft Good Charlotte - Sulla mia pelle
Dagens önskan: Att köttbullarna blir goda hihi
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 33 grader och molnigt, ser ut att lätta upp

De får se min rätta sida

Jag vet, jag skulle inte skriva mer idag men Michele sitter och ser på fotboll så jag passar på.
Hehe nu när jag har börjat våga prata mer och mer italienska så får folk passa sig.
Som idag efter middagen så tjatade Michele's bror om hur Megan Fox är världens vackraste och försökte få Michele att hålla med. Jag frågade om han inte tycker att sin flickvän är den vackraste men nej nej, Megan Fox är allt. TIllslut surar jag till (förstås på skämt) och säger "basta, vai in camera!" Vilket betyder "det räcker, gå till ditt rum" Haha han blev ganska chockad tror jag. De kommer lära sig mer och mer att jag alltid ger mig in i diskussioner...

Nej nu äre allt dags att stänga ner här. En dag imorgon också!

Questa è la mia notte


Idag är en sån där osminkad dag då man helst inte vill synas framför kameran. Men man visar gärna sina fina armband och slitna nagellack.

Snart kommer Michele och hämtar upp mig så åker vi till hans föräldrar för middag. Dem vill att vi kommer över i alla fall en gång i veckan och äter där och det har jag inget emot. Skönt att slippa laga mat, och bra för mig att få träna min italienska. Egentligen skulle dem komma till Sverige i sommar för att träffa mina föräldrar. Men de kunde inte just dem datumen så det var lite tråkigt.
Nu ska jag kolla bloglovin innan det är dags att gå. Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

Privileged


Jag har nu sett första avsnittet av Privileged och serien verkar helt klart lovande. Lite flummigt avsnitt men så tycker jag ofta att det är just för att man ska få en inblick i så många olika personers liv samtidigt som man vill fånga läsaren och ge den en anledning att stanna. Det blev en lång mening det.
Serien handlar om en kvinna (minns inga namn haha) som vill lyckas som journalist. Hon vill skriva om rika människor och får då möjligheten att jobba för just en familj med mycket pengar. Hon anställs som privatlärare till en mormors barnbarn. De är bortskämda och har dåliga betyg och det är då hennes jobb att ändra på detta.
Någon av er som följer serien?
Tråkigt dock att det inte verkar som att det kommer en till säsong.

Dagens fråga - Musik

VILKEN ÄR DEN BÄSTA LÅTEN JUST NU ENLIGT DIG?


Jag är smått frälst. Flo Rida - Sugar går om och om igen här hemma. Dock har jag hört honom sjunga live och det var inte bra... Men att få än att vilja dansa det kan han allt. Vilken låt tycker du bäst om just nu?

Jag har berättat att Michele är omöjlig när han blir väckt mitt i natten, hans hjärna fungerar inte helt enkelt.
Så här gick en dialog igårnatt:
Jag vaknar och plötsligt öppnas Michele's ögon så jag gissar att han är vaken.
Jag; Älskling jag hade en jätteobehaglig dröm precis.
Han bara tittar på mig, stänger sedan ögonen och somnar.
Jag; Okej jag berättar väll imorgon istället då...

Haha han är verkligen omöjlig! När jag berättade om det nyss för honom så mindes han ingenting förstås.
Vad jag hade drömt var att jag råkade äta glas som krossades i munnen så det började blöda som bara den. Riktigt trevligt.

Tjejer och killar med stil


Lookbook har en tendens att göra än beroende. Innan när jag inte hade tid att kika runt på en massa hemsidor på grund av dyrt Internet så såg jag bara lite bilder då och då från denna sida. Men nu är även jag helt fast. Älskar att det finns outfits på både killar och tjejer. Sen från hela världen. Som Chiara här till höger, från Milano. Fast hon ser inte ut som en italienska så kanske har hon precis som mig flyttat från ett annat land.

Jag håller på att göra lunch nu, resten av orecchietten som vi åt igår. Mumma! Sedan måste jag fixa med flygbiljetterna och även bli klar med alla papper för ansökan till skolan. Att det ska vara så krångligt. Har mailat farfar då han hjälpte Jenny en massa när hon sökte till sin skola. Jag vill ha allt klart innan jag åker till Finland den 31a för då sa söta Valentina som jobbar på skolan att jag garanterat får börja i oktober.
Men nu lunch. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

You're always there giving me all you've got

Allting från forever21.com

Ovanligt med så mycket svart i mina outfits, men ibland får man. Kanske inte i den här värmen försig... Det ska bli riktigt varmt även denna vecka. 38 grader till slutet. Jag lär få en chock när jag åker till Finland där det säkert är max 20 haha.
Längtar dock. Få krama om min fina Theo som säkert lär slicka bort min hud haha. Aww älskade lilla, Italien kommer vara perfekt för honom. Sen är det bra att jag inte börjar skolan förrän i oktober så att vi får en massa tid tillsammans. Oroa er inte, det blir aldrig långa dagar ensamt för min pojke. De dagar jag går långa i skolan kommer nämligen Michele hem från jobbet under lunchtid då han alltid har två timmar ledigt mitt på dagen. Tror även att Theo kommer älska värmen. I Sverige låg han alltid i solen, det är där han trivs bäst.

Nu undrar jag om jag ska spela sims 3 eller ut i solen igen. Saknar spelet, har inte spelat på fler dagar. Men halv ett försvinner solen från balkongen så det är bättre att passa på. Så ja, så får det bli.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Positivt
Dagens planer: Sola, måste ju komma ikapp Michele haha
Dagens kändis:

Rachel har en förkärlek för mönstrat, nog är det riktigt snyggt! Dock hade jag nog valt andra underkläder när det är så transparent.

Dagens serie: Privileged, hoppas jag gillar
Dagens låt:
Beyonce - Sweet dreams (Det är låten men inte videon, någon fan som gjort ett ihopklipp tror jag)
Dagens nedräkning: 11 dagar tills vi åker till Finland, ska fixa online incheckningen idag
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 30 grader och soooool

Ancora e per sempre insieme


Var inne och kikade lite på lookbook.nu och föll för Madalinas stil här ovan. Läckert som bara den! Det är något speciellt med lager på lager på överdelen och så nakna ben till det.

Jag och Michele? Saaaaaaams igen hihi. Är så glad, som att man kan andas på nytt. Vi pratade verkligen ut så att vi inte börjar bråka om samma sak igen. Sånt är viktigt tycker jag.
Nu står han och gör maten så ska hjälpa till.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Varje gång jag ljög för mig så såg jag sanningen i dig


Här är de tre outfits som jag lagt upp i veckan, vilken är din favorit?

Jag är glad att det känns bättre mellan mig och Michele nu men jobbigt att han inte är här. Då han åkte med sina vänners bil kan han inte åka från poolen förrän resten gör det. Man kan lugnt säga att detta har varit en tråkig dag. Sen med tanke på att Michele jobbar sent måndag  - fredag så gör det ont att vi förlorat en söndag till onödigt tjafs.
Angelo och Simona skulle komma hit ikväll för middag men jag vet inte om dem kommer nu. Känns som att det är bättre att jag och Michele spenderar kvällen själva. Pratar ut om varför detta bråk spåra ut så kraftligt till skillnad från de vi haft tidigare.
Vet inte när jag bloggar igen men förhoppningsvist senare idag. Tack så jättemycket för era stöttande kommentarer!
Ni är bäst.

Nattugglor


Jag älskar verkligen vår balkong. Det är så härligt att kunna sitta ute till småtimmarna och bara prata. Jag och Jenny satt och pratade om Jil Sander där hon jobbar och butiker vi vill att ska komma till Milano och Stockholm. Jag försökte även förklara varför Starbucks är så fantastiskt. Det är härligt att kunna sitta och prata med en tjejkompis. För jag tror Michele skulle tröttna efter si så där två minuter innan samtalet har börjat...

Sen angående oss. Nu har vi försökt prata men vi är fortfarande lika envisa. Jag säger att han kan gå till poolen själv för jag vill inte umgås bland våra vänner som att allting är bra. Jag har ingen on and off knapp som Michele. Han kan verkligen gå från skitarg till glad på två sekunder. Med mig är det en långsammare process...
Så jag hänger hellre på balkongen men han vill inte gå själv och försöker ge mig skuldkänslor då söndagar är enda dagen han kan sola. Jag blir så leeeeeeeeeeeeeeeeeess. Par behöver inte göra allt tillsammans. Gå till poolhelvetet för fan.

Trevliga lördagkväll


Här har ni min fina Jenny! Så här börjar varje bra kväll. Dator, bra sällskap och vin hehe.


Jenny och jag! Italiens två blondiner haha. Hon är min faster för er som inte vet, men bara fem år äldre så hon känns mer som en god vän.

Det blir nog inte poolen idag i alla fall. Jag och Michele började bråka igår. Nu anklagar han mig för att jag sagt något som jag vet att jag inte sagt så han är jättesur och jag är jättesur. Så han hänger på balkongen för att få sol och jag gömmer mig här inne... Så barnsliga ibland att det inte finns. Men vi får väll prata ut det hela, dock senare.

Lördag med Jenny och Michele


Nu sitter jag och Jenny här i vardagsrummet medan Michele står i köket och lagar mat. Sånt är lyx!
Är ganska seg nu efter allt vad vi har gjort idag.. så skönt med en hemmakväll.
Mysigt att ha Jenny här också och prata ikapp det vi missat de två senaste veckorna.
Ska försöka komma in med ett till inlägg senare ikväll, men det dröjer nog några timmar.
Så ni får ha en jättemysig lördagkväll!

Klänning - Stradivarius
Skärp - Blasting
Shorts - H&M
Skor - Zara

Love can touch us one time and last for a lifetime

Image and video hosting by TinyPic
Allting från hm.se


Denna söta outfit hade jag gärna burit under middagen idag med Jenny och Michele. Det blir klänning i alla fall, och rosa. Den som jag köpte från Stradivarius. Ni får en outfit lite senare.

Jag och Michele kom precis hem. Blev en sväng till Vulcano då han behövde köpa parfym sedan hem till hans föräldrar för att hämta handduk och badkläder för imorgon som han glömt tidigare. Efter det handla mat, så vi var borta sammanlagt två timmar. Kom på efterråt att vi glömt köpa lök så jag ringde Jenny och hon var lyckligtvist i mataffären så hon tar med det till ikväll.
Nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dags att göra sig iordning. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Datanörden är tillbaka


Michele tog den här bilden nyss. Haha sorry älskling, jag har mycket att göra! Inte bara blogga. Har uppgraderat till senaste Internet Explorer och även MSN. Väldigt länge sedan jag var inne på MSN förresten, mina vänner blev helt förvånade haha. Fick prata med min fina Johanna tillexempel som bor på Malta. Försökte övertala henne att komma till Sverige i augusti men det gick inte så bra så nu är nästa plan att få hit henne till Italien i höst.

Sen en annan sak för er raringar. Jag har fixat Twitter!
Så ni som är Maria galningar kan följa min vardag till vänster här på bloggen där jag skriver vad som händer just nu. Nu när jag kan hålla Internet uppe även när jag inte använder det så kan jag komma dit bara för att skriva vad jag äter eller vad tusan Michele håller på med. Eller när Agnes visas på tv! Hihi

Sen kommer inläggen bli roligare också förhoppningsvist nu när jag har mer tid. Härligt va?
Wiee älska 3!

Världens bästa 3


Ja igår fixade älskling så att vi kan använda Internet mera. Är hon inte fin min nya lilla raring? Hihi
Nu kan jag sitta 10 timmar om dagen och riktigt så mycket behöver jag inte, men det känns skönt att ha alternativet.
Jag är lika glad som ett barn på julafton!


Denna natt var helt sjuk. Bara någon timme efter att grannarna drog så började det spöregna något otroligt. Michele sprang ut för att få in stolen och kläderna vi hängt ut. Sen vaknar jag vid fem på morgonen av att jag är törstig. Då var det verkligen storm utanför! Det regnade inte men blåste så in i sjutton. Vi har en stor plastpåse på balkongen fylld med plast och den hade ramlat och allt flög omkring på balkongen. Så jag försökte väcka Michele men han var för trött så jag stack ut själv. Flög runt som en vante! Jag skojar inte vädret var helt galet. Fick i alla fall ihop plastprylarna och tog in dem. Nu är vädret lugnt och fint igen men vi ser på andra balkonger att blomkrukor och liknande har vält. Italienska vindar är inte att leka med.

Efter en kväll med rosévin

Egentligen borde alla blogga efter några glas vin. För då är man som mest ärlig.
Dock ska  våra gäster gå nu så jag borde vara mer social.
en det har varit riktigt trevligt att prata en massa italienska. Våra grannar är trevliga jävlar. Vi har pratat om ringar , fotboll och hunden nedan. Michele kastade ner en brödbit. Han lekte med den i någon minut och tröttnande sedan. Michele var besviken att han inte åt upp. Jag är orolig att ägarna ska bli arga för att vi ger hunden mat när vi inte har fått tillstånd. Som jag skulle bli arg om någon matade Theo.
Nu gick dem, fick varin kindpuss som man gör här i Italien.
Och vi raringar hörs när jag vaknat imorgon! Eller ja.. senare idag. Klockan är faktiskt över tolv.

A dopo... ciao!

Fredagkväll med vinchill


Vad roligt det är att klä sig när man har nya kläder! Haha
Nu har jag dock inte så mycket tid att sitta här. Ska laga spagetti med köttfärssås till mig och Michele. Gissar att våra grannar kommer över runt halv tio. Det betyder att vi kan avnjuta en god middag i lugn och ro först. Känns bra.
Något som också är bra är att vädret har ryckt upp sig. Nu är det soligt och nästan molnfritt. Så vi kan nog sitta på balkongen ikväll. Åh så härligt!
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria


Hårband - Donnapiù
Linne - Stradivarius
Halsband - Gåva
Armband - Gåva och Blasting
Jeansshorts - Pull & Bear
Pumps - Maria Lucci

Förbannat billigt men ändå för dyrt

Image and video hosting by TinyPic

(Dålig kvalité då bilden är tagen med mobilkameran)


En butik här i Italien har ett erbjudande just nu där de säljer ut skor sjukt billigt.
Tillexempel dessa underbara sandaler som just nu bara kostar motsvarande 150 kronor!
Men tråkigt nog har jag inte ens råd med det. Får komma ihåg att jag har en hel del kläder i Sverige att hämta så det är verkligen mitt ljus i vardagen just nu haha.


Michele har förresten köpt Internet till oss nu. De bjuder oss på 150 timmar (!!) så fram tills vi åker till Finland kan vi sitta dygnet runt om vi vill. Vi har nämligen 20 timmar per dag till förfogande. Dock tror jag inte att vi kommer använda Internet mycket hehe.

Ibland får man


Dessa två linnen köpte jag igår från Stradivarius. Får egentligen inte shoppa men det var rea så då är det svårt att låta bli. Dessa skulle tillsammans egentligen ha kostat 260 kronor men jag fick för 100, inte helt fel.
Den rosa är underbar, imorgon ska den bäras så då får ni se vad jag menar. Skärningen är fantastisk. Sen är jag kär i randigt, en outfit med den får ni ikväll.


Nej nu måste jag äta lunch, håller på att svälta här i vardagsrummet haha. Blir resten av gnocchin, så gott. Ni som inte vet vad det är.. det är ungefär pasta med potatis. Haha ja inte riktigt, men riktigt gott i alla fall.
Jag kommer in med fredagsfrågorna senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Pigg, vaknade ovanligt tidigt
Dagens planer: Ikväll kommer våra grannar över för vinchill på balkongen. Mysigt! (Om vädret lugnat ner sig det vill säga, annars får vi sitta inomhus)
Dagens kändis:

Väldigt snyggt matchat och fint somrigt av Lauren Conrad!

Dagens serie: Gammalt Gossip Girl avsnitt
Dagens låt:
Dari - Cercasi aaamore (lyssna!! kärlek hihi)
Dagens nedräkning: 14 dagar tills vi åker till Finland!
Dagens smink och hår: Mascara och utsläppt hår
Dagens väder: 33 grader och regn och åskväder

A twist in my story


Nu är det dags för mig att säga hejdå för ikväll. Michele och hans far kommer snart och då drar vi till Vulcano. Hoppas verkligen mina toppar finns kvar och i rätt storlek. Sen ska det bli skönt att kunna använda Internet mera också. Det var riktigt länge sedan nu som jag bara kunde strosa runt på hemsidor utan att behöva tänka på hur dyrt det var...
Ni får ha en fantastisk kväll sötnosar!
Vi hörs igen imorgon. Fredag och allt. Ha det fint tills dess lovers. Yours truly / Maria

Män blir pojkar runt spel


En till bild från bröllopet. När Michele såg att en kille hade en Iphone ville han gärna låna för att få spela haha. Män blir som barn runt spel... Men det var ganska roligt faktiskt. Bilrace där man rör på telefonen från vänster till höger för att kunna svänga. Min älskade var riktigt duktig så jag undrade hur det kunde vara möjligt. "Min chef har också en Iphone så jag spelar jämt på jobbet"
Haha man kan inget annat än sucka.


Michele får förresten inte tillbaka bilen idag heller utan imorgon. Kan folket vara mer sega?! Men vi åker till köpcentret ändå, Michele's far är nämligen snäll nog att köra oss. Så imorgon kan jag använda Internet mer och jag är förhoppningsvist även två toppar rikare.
Kommer in med ett inlägg innan vi drar. Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - bloggar

Image and video hosting by TinyPic

Jag måste säga Kenza. Dels för att jag råkar veta att hon är precis lika trevlig i verkligheten som hon hela tiden försöker förklara i sin blogg. (Dock om man själv måste skriva "jag är en väldigt glad person" så brukar det vara något som är fel...)
Men hon kan få vardagsliv att bli otroligt intressant. Och hon har ett sätt att skriva som gör långa texter till intressant läsning istället för att klicka sig vidare till nästa hemsida. Sen tack vare att hennes blogg har blivit så populär så ser hennes liv inte längre ut som vilken annan tonårings...
Vem är din favorit?


Sist fick ni svara på om ni kunde plastikoperera er. Resultatet blev oförväntat jämnt:
Ja 13
Nej 15


Jag åt omelett med tomat till lunch, gott! Hade kunnat äta ännu mer om det fanns.
Istället får jag gotta mig med ett glas iskallt vatten och vindruvor till det. Inte så dumt.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Sommar på balkongen


Idag är det verkligen underbart väder. Har solat tills skuggan tog över balkongen.
Ska tillbaka dit efter lunchen trots att vi inte har sol på balkongen längre. Det är riktigt härligt ändå. Man fryser inte direkt med 37 grader i skuggan...


Mitt hår är dumt. Framifrån ser det ganska kort ut eftersom det är uppklippt. Men baktill har det börjar bli riktigt långt, speciellt när jag plattar det.
Nu klipper jag det bara två gånger om året och då bara topparna. Det ska allt bli långt den här gången!
Men nu lunch. Så vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Mi piace solo tu

Allting från netaporter.com


Om jag var rik och hade någonstans fancy att gå ikväll hade jag gärna butit outfiten ovan. Sött och klassiskt på samma gång, inte helt fel.


Nu ska jag ut i solen! Får se hur länge jag orkar idag. Ska i alla fall göra det  mysigt med två stolar så jag kan halvligga och så musik. Michele säger att det syns varje dag hur jag blir lite brunare hihi. Antagligen för att min solkräm fortfarande är hos au pair familjen... Så fort vi får bilen tillbaka åker vi och hämtar den. Någon timme utan är okej men en heldag vid poolen så måste jag ha den.
Jaja, nu ska jag ut. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Helt okej
Dagens planer: Shoppa om Michele får tillbaka sin bil och sola
Dagens kändis:
Image and video hosting by TinyPic
Ashley Olsen har verkligen varit tråkig stilmässigt den senaste tiden. Men det här gillade jag verkligen!

Dagens nedräkning: 15 dagar tills vi åker till Finland!
Dagens låt: Vasco Rossi - Colpa del Whisky
Dagens önskan: Dessa femton dagar går fort
Dagens smink och hår: Mascara och utsläppt hår
Dagens väder: 37 grader och sooool (fläkt på högvarv)

Onsdagkväll


Hej raringar!
Nu är jag hungrig och saknar Michele som en kärlekstörstig tonåring. så tur att han är på väg hem. Då ska vi öppna en flaska vitt och äta middag. Nejdå, vi dricker inte mycket! Senast var för i helvete i lördags. Fyra dagar! Som au pair drack jag fyra gånger i veckan. Åh ljuva liv ;)


Nej nu läsa lite bloggar innan det är dags att börja med maten.
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria


Klänning - Lindex
Halsband - Kappahl
Klocka - Tritoni
Armband - Blasting
Ringar - Efva Attling & Pimkie
Skor - Stradivarius

Back to daylight


Här kommer vidoeupdaten jag gjorde idag. Pratar mycket om bloggen, avslöjar tex hur många läsare jag har om dagen ;) Enjoy!


Det blir inget shoppande idag i alla fall. Michele's bil är på reparation och det tar visst längre tid än vad dem trodde. Så vi får åka och fixa Internet imorgon istället. Det gör inget, kan vara skönt att äta middag i lugn och ro. Är ju ändå våran 13 månadersdag hihi. Vin på det, toppenonsdag.
Kommer in med en outfit senare lovers. Yours truly / Maria

Baby's on a roll


Åh jag bara måste visa det här klippet trots att de flesta säkert redan har sett det.
Finns det sötare bebisar eller? Hihi.
Ja allting är självklart datorgjort och idéen är antagligen snodd från den där ostreklamen med pojken som dansar på köksbordet haha. Men jag skrattade ändå. Det är något med bebisar alltså...


Sitter just nu och laddar upp ett videoklipp på youtube som ni får senare. Var ett tag sedan med bara mig där jag pratar svenska hehe.
Så vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Vi var bara för mänskliga för att komma ihåg det


Igår såg jag och Michele på en konsert med Michael Jackson som var riktigt gammal.
Från när han nyligen blivit vit och hans ansikte forfarande var vackert och inte förstört. När hans hår var lekfullt lockigt och hans ögon lyste av glädje.
Ingen frågade om han var pedofil utan 100 000 personer samlades för att hylla den man som fört världens bästa musik till deras liv. Kvinnor grät och likaså män. Michael gjorde minsta rörelse och 100 000 människor började skrika.
Han sjöng live, dansade som den kung han var och bjöd på en hejdunrande show.
Jag insåg då att det är denna man som hela världen sörjer. Inte den han var för en månad sedan, även om jag aldrig trodde på de idiotiska rykterna om honom.
Men för mig försvann nog Michael Jackson för flera år sedan. På grund av alla anklagelser och hans dåliga hälsa. Då världens befolkning inte kunde ge honom en andra chans utan väntade tills det var försent. Precis så som vi alltid beter oss.  Varför ska döden behöva göra sig påmind innan vi människor kan förlåta?
Michael Jackson sjöng i en av sina texter "I'm only human" Men han var så mycket mer.
Vi var bara för mänskliga för att komma ihåg det.

Why does love always feel like a battlefield?

Image and video hosting by TinyPic
Allting från forever21.com


Mönstrat är det helt klart svårt att tröttna på! Likaså fina skor...


Nu när jag vet att jag troligtvist får shoppa ikväll så är det inte lika jobbigt att se på alla fina outfits. Ni anar inte hur mycket jag har saknat det! Har knappt vågat gå in i en butik för att det bara ska göra mig dyster. Att spara pengar är jobbigt, speciellt när man måste göra det så länge. Dock när jag börjar skolan så får jag studielån och även om jag inte direkt kommer vara rik så kommer jag i alla fall ha pengar över varje månad för att få göra något roligt. Så då är det bara att stå ut och njuta av det lilla man får. Som Stradivarius rea ikväll. De råkar ändå vara min absoluta favoritbutik.

Dagens...

Dagens humör: Positivt
Dagens planer: När Michele kommer hem från jobbet åker vi till köpcentret för att byta Internet. Vi går även till Stradivarius där de har rea. Jag ska köpa två toppar som kostar 100 kronor tillsammans. Tycker jag är värd det så duktig som jag har varit med min ekonomi.
Dagens kändis:

Lindsay lyckas igen! Sen är jag glad att hon är rödhårig igen. Det är vad hon passar bäst i.

Dagens finaste: Idag har jag och Michele 13 månader tillsammans
Dagens låt: Linkin Park - New divide
Dagens önskan: Att de toppar jag såg sist fortfarande finns kvar. Vi köpte inte då eftersom det var sjukt lång kö och vi hade inte så mycket tid.
Dagens smink och hår: Mascara och utsläppt hår
Dagens väder: 35 grader och soooool

Inne- och utelista nr 30


Två bilder som jag inte visat från bröllopet.


INNE


- Fläktar. Äntligen kan jag njuta av tokvarmt väder istället för att gnälla över svetten som klibbas mot kroppen.
- Pojkvän som är bra i köket. Michele gör riktigt god mat, så god att han även imponerade sin mor och det är inte det lättaste hihi.
- Syster som pluggar italienska. Yes, nu håller Anna på för fullt med min nybörjarbok som jag lämnade kvar i Sverige. Verkar som att min darling också har utomlandsplaner, och då rätt land i sikte.


UTE


- Bloggare som klagar på andra bloggare - när de är lika dåliga själv. "Fy vad jag hatar när folk skriver ha en bra dag eller liknande. Det stör mig så mycket." Men själva svarar dem på ens kommentarer med ett "tack" eller "okej" Ja för sånna
kommentarer är verkligen inte irriterande heller...
- Sen för att spinna vidare på det här med kommentarer. När någon skriver "förlåt för att jag inte svarat på så länge på din kommentar. Men tack!" Ja nu är jag glad igen. Satan vad jag har väntat på det svaret. Nästan så att jag inte överlevde.
- Att det blir mörkt så fort här i Italien. Jag saknar Sveriges konstanta ljus.
Så ni som klagar på att det är kallt, gå ut på terassen/balkongen med en filt svept runt er och njut av att ni kan sitta där läääänge utan att mörkret faller.

Beautiful girl


Den här sötnosen tittar alltid upp på mig och Michele när vi sitter på balkongen.
Bilden ovan togs när jag åt glass just där. Verkade som hon ville att jag skulle komma ner och leka, eller i alla fall ge henne min glass?


Den här dagen har gått helt sjukt fort. Är klockan verkligen snart sex? Steg inte jag upp från sängen nyss? Fast jag klagar inte. Det betyder att älskling snart är hemma.
Vad jag längtar tills vi åker till Finland och har tre veckor tillsammans utan hans dumma jobb som kommer ivägen. Sen att få träffa alla igen... åh augusti nu tack!

Dagens fråga - förändring


Jag har alltid varit missnöjd med mina läppar och skulle det vara helt ofarligt och resultatet blev exakt som man ville så skulle jag plasikoperera dem. Visst ska man vara nöjd med hur man ser ut men detta har varit jobbigt sedan jag var liten. Dock  bryr jag mig inte lika mycket längre som jag gjorde förr. Annars är jag emot  plastikoperationer. Ni då?


Michele ringde precis. Tydligen fyller en kille år på lördag som jag inte klarar av. Varför? För att han hälsar aldrig. Jag vet inte vad det är han har emot mig. Trodde först att det berodde på att jag inte pratar perfekt italienska men när Cissi var här hälsade han glatt på henne. Stryk ska människan ha. Nej men jag håller mig bara borta från honom och känner inte för att gå och fira honom. Det gör inte Michele heller så vi skippar. Istället har vi bjudit över min faster Jenny för middag. Första gången som hon får se lägenheten. Ska bli roligt!

Veckans blogg - Sanna Tranlöv

Image and video hosting by TinyPic

Sanna har en fantastisk stil, skriver rart och tar fina foton. Så det är väldigt lätt att fastna för hennes blogg precis som jag har gjort. Därför förtjänar hon att bli veckans blogg, besök, besök!


Nu visas Cascada här i Italien på All Music, hon är väll också svensk? Jaharå, vi tar över Italien totalt alltså haha.
Dock har jag inte tid att sitta och titta på teve. Ska äta lunch och sedan stryka kläder.
Så vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Update;
Haha som vanligt har mina läsare bättre koll på läget än jag. Cascada är en grupp, det visste jag faktiskt även om man ofta bara tänker på den blonda tösen. Men hon och resten är visst från Tyskland. Där ser man. Äsch, Sverige tar ändå över Italien med Agnes, Ikea, Robyn... etc... =)

Heartbreak make me a dancer

Allting från topshop.com


Denna outfit skulle jag gärna bära i värmen. Skitsnyggt!


Har nu suttit på balkongen och solat en timme men det får räcka. Att sola är det tråkigaste som existerar! Okej om man har tillgång till pool eller hav, då är en heldag perfekt. Men sitta på balkongen hela dagen? Nix, inget för mig. Dock´är jag rädd att förlora den färg jag fått så några dagar i veckan får jag allt stå ut haha. Om det är fint väder på söndag ska jag se till att inte vara för seg så jag och Michele kan dra till poolen. Då har vi bil i alla fall och slipper bussen.
(Det är ju hemskt att sitta i en varm buss utan luftkonditionering när det är minst 35 grader ute)

Dagens...

Dagens humör: Trött men på bra humör
Dagens planer: Sola och se Michael Jackson konserten på tv ikväll med Michele
Dagens kändis:

Mary-Kate Olsen så snygg igen. Vad jag älskar stilen nakna ben och väldigt påklätt upptill. Sen spelar det ingen roll vad hon sätter på sig hon ser ändå alltid vrålsnygg ut. Kolla klackarna!

Dagens serie: Gammalt Gossip Girl avsnitt
Dagens låt: Sean Paul - So fine
Dagens önskan: Bli ännu mer brun hihi
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 35 grader och soooool

Duellen - Kate vs Fearne


Kate hade snyggast stil enligt er och den här gången möter hon Fearne.
Vem är din favorit? Vardagsklädda Moss eller trendinspirerade Cotton?


Nu saknar jag älskling något förbannat så tycker allt han kan pallra sig hem från jobbet hihi. Han är nog här runt kvart över åtta så om mindre än en timme i alla fall.
Förresten är det Simonas födelsedag idag. Fick en chock när jag fick veta att hon fyller 27 år. Trodde att hon var max 24 så där ser man hur bra koll jag har.
Hon har feber just nu men så fort hon blir frisk ska vi gå ut för någon drink för att fira henne. Det ska bli trevligt, var ett tag sedan man gick ut nu. Måste ju spara pengar och då har man inte råd med några dyra drinkar. Tråkigt då jag har haft sådant sug för att gå ut och dansa den senaste tiden. Men söta Antonia kommer hit i slutet av juli också och då drar vi ut! Längtar.
Men nu duka bordet. Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

The sun shine for a reason


Igår bytte jag och Michele från våra blåa lakan och täcke till dessa vita.
Jag tycker att det är absolut finast med vita, enkla och stilrena. Ljusar upp sovrummet och sängen blir så fiiiin. Är väll lite knäpp kanske som bryr mig så mycket om detta men sån är jag. Även världens skönaste kuddar. Låg på sängen i drygt tio sekunder och somnade nästan haha.
Längtar tills vi får upp foton på väggen.


Om annat, är klar med mina tio meningar på italienska så Michele får förhöra mig ikväll så att han ser att jag inte fuskar haha. De var svåra den här veckan. Många nya ord så då tar det längre tid att lära sig. Har dock börjat bli svårare att  komma på nya meningar nu. Så när vi pratar italienska och det är något jag inte kan säga så skriver jag ner det så när det är dags för nästa tio så har jag redan några som jag vet att jag inte kan. Smart va? Nej nu svamlar jag så då är det dags att gå innan detta blogginlägg blir en uppsats.
Kommer in med en duell innan Michele kommer hem. Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Take your time to trust in me and you will find infinity

Allting från hm.se


Ett tag sedan jag var inne på H&M's hemsida. Dumt då man alltid hittar något fint. Som den här somriga outfiten ovan. Fin fin!


Har precis ätit lunch. Blev korv med bröd, perfekt så här mitt på dagen. Dock hade vi ingen ketchup så jag skar några tomatbitar, la på salt och olja och sedan mellan brödet. Blev godare och nyttigare, alldeles perfekt.
Nu ska kläder strykas. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

I wanna hold you bad


Igår badade jag och Michele som sagt tillsammans och det blev riktigt mysigt med ljus och släckt i hela lägenheten. En chans att koppla av.
Vi pratade om barndomen faktiskt, saker vi inte redan visste om varandra.
Jag mindes alla lekar man lekte på kalas (minns ni sanning & konsekvens? lip & kärlek?) Det är minnen det hihi.
Nu ska jag tvätta en maskin. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Positivt
Dagens planer: Tvätta och stryka kläder. Även få in några italienska meningar
Dagens kändis:

Jag blir helt golvad av Mary-Kate Olsen. Vackrast!


Dagens serie: Vänner säsong ett med Michele
Dagens låt: Alexa Dixon - The boy does nothing
Dagens nedräkning: 18 dagar tills vi åker till Finland!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 33 grader och sooool

Grattis Johanna till lillflickan!

Sitter nu hos Michele's föräldrar så kan inte skriva så mycket. Men vill passa på att säga grattis till fina Johanna som nu är mamma till en perfekt liten dotter hihi. Stort grattis och alla lyckönskningar inför framtiden!
Jag räknar med en förlossningsberättelse när du väl har tid bara så att du vet ;)

När jag och Michele kommer hem ska vi njuta av ett långt bad. Imorgon är det jobb for hans del och som vanligt jobbar han långa dagar så jag vill umgas så mycket jag kan med honom nu när jag kan hihi.
Så vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

Stracciatella


Den här glassen ovan åt Michele precis på balkongen där vi samtidigt gjorde en videoupdate. Den laddar just nu på youtube men vet inte när jag har tid att lägga upp då jag och Michele ska till svärföräldrarna för middag.
Så detta kan vara sista gången jag uppdaterar bloggen för dagen men i så fall får ni klippet imorgon förstås. Glassen är Stracciatella med jordgubbssylt.
Första gången han smakade och det gillades visst hihi.
Ni får ha en fin söndag lovers. Yours truly / Maria

300 av med körkortet igår


Dessa fina kaffekoppar fick Michele av min älskade mor i julklapp. Nu är de även mina hihi. Jag vet inte vad det är men tycker att dem är fantastiskt mysiga. Synd bara att man dricker expresso här i Italien som kräver klart mindre koppar. Men när det blir kallare i höst börjar jag dricka te igen och då är dem perfekta!
Dessa kommer från marimekko.


Jag måste berätta en sak. Igårkväll stannade polisen folk inne i Milano för att se om de hade druckit alkohol. 300 jävla personer blev av med sitt körkort! Inte konstigt att det sker olyckor hela tiden här... Tur att polisen äntligen har börjat ta tag i det.


Snart ska jag och älskling äta god glass som vi har här hemma. Han får smaka med jordgubbssylt för första gången. Till vaniljglass är det hur gott som¨helst. Samtidigt tänkte vi göra en videoblogg som ni troligtvist får se först imorgon. Men det borde göra er glada hihi.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

I will always remember you like a child


Alla tre från netaporter.com


De två vänstra från Alexander Wang skulle hemskt gärna få välkomnas i min garderob. Idag är en bra dag att vinna pengar på lotto. Eller ja.. såg nu att den andra redan är slutsåld. Attans, annars hade jag självklart köpt den.
Självklart.


Vet ni vad vi gör just nu? Tittar på den svendska filmen Alice som går på femman här i Italien. Sverige har verkligen börjat ta över landet haha. Dock måste jag lyssna på Mikael Persbrandt prata italienska... något drygt.


Efter filmen blir det lunch. Vi ska göra kall pasta, en hel del så det räcker under vår kanonvarma vecka. Man måste vara förberedd.
Vi hörs efter det lovers. Yours truly / Maria

Banta? Jag kommer svettas bort


Först nu är vi tillbaka, är helt slut!
Vi gick som sagt till köpcentret och sedan för att handla mat. Så nu är det så fullt i kyl och frys att det inte går att öppna igen. Bara att börja äta.


Jag hörde att det skulle bli varmare i Sverige igen nästa vecka? Här med. Men jag börjar nästan gråta. Det kommer vara uppemot 40 grader hela veckan. Hej död Maria haha. Fläkten kommer gå på högvarv. Just nu är det perfekt, 30 grader och sol är guld. Men varmare utan pool.... Näää förlåt men det är bara jobbigt.
På tal om pool dock. Imorgon ska vi till utomhuspoolen som ligger här i Monza, skönt med ännu mer färg. Jag vill vara choklad!


Sen angående bilden ovan, glömde nästan att nämna. Det är en omelett på bilden som Michele har gjort, riktigt gott! För att få den som ovan rör man ihop äggen innan man lägger dem i stekpannan. Så ytan blir jämn och fin. Ja om ni inte visste det redan. Ett litet mattips så här från husmorn hehe.


Ska försöka komma in med ett till inlägg innan vi drar till grannarna, hoppas jag har tid med det i alla fall. Sorry att bloggen blir lidande så här på helgen, imorgon blir det ännu värre. Men ni klarar er nog!
Ha det fint lovers. Yours truly / Maria

Lördag


Nämen se på den! Jag lägger upp en outfit igen haha.
Har precis ätit lunch med Michele och nu ska vi ta det lite lugnt innan svärföräldrarna hämtar upp oss. Då drar vi till köpcentret för att kolla i butiker och sedan handla mat. Som tur är behöver vi knappt fylla på kylskåpet alls så det här blir en billig vecka. (Äntligen!)


Ikväll kommer inte Angelo och Simona över som jag trodde, detta för att sistnämnda har feber. Krya på dig vännen!
Istället har vi blivit hembjudna till våra grannar på våning ett (vi bor på våning två)
Det är ett par som är lite äldre än Michele, klart äldre än mig haha. (28 år) och undrade om vi ville komma över för middag eller för ett glas vin. Jag känner mig inte tillräckligt bekväm för att komma över på middag hos några främlingar. Ja i vanliga fall är jag social och har inget emot det. Men dessa två pratar förstås ingen engelska och prata en massa på ostabil italienska med främlingar är inget för mig.
Men jag och Michele kommer över med en flaska vitt efter middagen istället. Det  kan jag gå med på hehe.


Nu hjälpa älskling med städningen innan det är dags att gå.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria


Topp - Cubus
Halsband (som är i oskärpa då den rörde på sig) - Dyrberg/Kern
Kjol - Gina
Armband - Glitter
Klocka - Tritoni
(Inga skor då jag ännu inte bestämt mig för vilka haha)

Only love can leave such a mark

Image and video hosting by TinyPic
...but only love can heal such a scar

Allting från forever21.com


Den här outfiten skulle gärna få hoppa in i min garderob så jag kan bära det idag.
Åh vill shoppa! Eller i alla fall fylla på garderoben. Längtar tills jag åker till Sverige och kan göra just det.


Nu har jag varit duktig igen och tvättat en maskin och hängt upp på tork. Så nu får jag ta hand om mig själv en stund. Först kolla bloglovin, sedan få på kläder, smink och linser. Efter det börja med maten. Det finns fortfarande ris kvar men bara för en person så jag tänkte göra gnocci också. Det är så gott!
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Trust your instincts. Be yourself


Igår gav jag Michele en liten överraskning för skoj skull. Medan han stod inne i köket med disken tände jag ljus i vardagsrummet och la mig ner i soffan i underkläder.
Matchande som han har köpt till mig. Sen väntade jag bara på att han skulle komma.
Haha ni kan bara gissa hans reaktion!


Bilderna ovan är dock tagna i sovrummet. Jag och Michele drack vin på sängen och han tyckte skuggan blev läcker så vi började fota. Bilderna ovan är dock tagna av mig. Nu ska jag bädda sängen. Michele jobbar tyvärr idag men kommer i alla fall hem efter ett.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Bara att börja traska


Stackars Michele! Han och hans far hade någolunda otur... Hans far var på väg att köra hem honom från jobbet när bilen slutar att fungera. Det är växelspaken som vägrar att fungera plötsligt. Så Michele behöver gå hem nu, en promenad på drygt trettio minuter. Åh stackars älskling! Inte riktigt så man vill börja sin helg kanske.
Så jag ska se till så middagen är klar när han kommer hit.
Vi hörs igen imorgon istället lovers. Yours truly / Maria

Just sing it


Det här måste ni se! Flickan är åtta år gammal och sjunger helt fantastiskt bra. Låten hon valde är Beyonce's If I were a boy. Inte direkt världens lättaste. Med tanke på att hela refrängen är skrik, som ska låta som sång haha. Enjoy!


Nu blir det en liten paus här i bloggen men ska försöka komma tillbaka ikväll.
Michele kommer nämligen som sagt klockan åtta och då ska vi iväg på ett litet ärende för att sedan äta middag. Efter det ska jag försöka hinna med ett inlägg, han lär ändå vilja duscha.
Så vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Oh baby, baby it's a wild world


Nu har jag varit på min promenad. Var faktiskt riktigt duktig, ute i en hel timme!
Gick nämligen till Monza centrum. Det är en bit då vi bor på utkanten (närmare Milano) så bara att traska på. Den här bilden tog jag på vägen, tycker vattenfallet är så mysigt.
Dock är det jobbigt att gå själv bland folk här i Italien. Just för att män inte kan sluta glo. Som tur var bar jag solbrillor, då kan man gömma sig lite i alla fall. Glömde dock att ha musik i öronen, konstigt. Kom jag att tänka på först nu. Jag som knappt kan gå en promenad på fem minuter att lyssna på musik haha.


Nu ska jag hoppa in i dsuchen, svettas som en apa i den här värmen.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Sommaren är ljuvlig


Den här bilden la jag upp redan i maj när Cissi var här på besök. Men jag gillar den mycket! Saknar min tös. När tänker du komma hit igen egentligen?!
Dock ses vi förhoppningsvist när jag kommer hem i augusti. Det måste vi allt. Känns som att jag har väldigt mycket inplanerat under de 9 dagarna i Stockholm. Tillexempel ett besök till tandläkaren. Får verkligen hoppas att jag inte har hål. Men ska även ut för en tjejkväll, två kräftskivor, eventuell inflyttningsfest hos
Amanda och Joel, hälsa på pappa med familj och umgås så mycket jag kan med min fina syster Anna.
Tur att hon och jag har Finland också i åtta dagar. Annars hade jag gått in i väggen på nolltid. Plus att hon kommer hit till Italien i början av september. Lycka. Yes, jag har en bra tid framför mig.


Nu ska jag dock dra på linserna och sedan ut för en promenad. Första gången som jag tar mig ut utanför portarna utan Michele. Får hoppas att jag hittar rätt nycklar. Det är tre olika dörrar, fyra olika nycklar. Hittills känner jag bara igen en av dem.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

I'm falling away with you

Allting från topshop.com


Om jag skulle ut och dansa ikväll hade jag gärna slagit klackarna i taket med denna outfit.
Dock blir det en lugn kväll här hemma. Kan tänka mig att Michele är seg efter att ha jobbat sent tre dagar den här veckan. Igår kom han hem halv tio. Dock kanske han slipper jobba imorgon, hoppas det. Känns tråkigt att vi bara kan vakna upp tillsammans på söndagar då han jobbar halvdagar på lördagar. Men han sa att han kanske inte behöver jobba imorgon så hoppas på det.


Sitter just nu och tittar på ett dubbat barnprogram. En flicka med en hund som hela tiden springer bort. Mysigt. Dock är just barnprogram det bästa program för att träna språket. Jag har väldigt svårt för att hänga med i vanliga tv-program just för att språket är så avancerat. Jag förstår bara vardagsspråk än så länge. Det använder dem sig vanligtvist av just i filmer och serier för yngre.
Men nu ska jag klä på mig. Inte gå runt i nattlinne hela dagen.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Fredagsglad!
Dagens planer: Tänkte ta en ordentlig promenad för att se mig omkring här i området.
Ikväll kommer Michele hem runt åtta vilket är tidigt för honom så blir att spendera kvällen med honom. Imorgon kommer antagligen Angelo och Simona över för att se längeheten för första gången.
Dagens kändis:

Blake Lively riktigt snygg för Glamour UK

Dagens dröm: Drömde att jag var i Finland och såg min fina Theo springa runt av lycka. Bara 21 dagar kvar tills jag ser min prins och då släpper jag honom aldrig!
Dagens låt: The Gossip - Heavy Cross
Dagens önskan: Fint väder i helgen förstås
Dagens smink och hår: Mascara och håret utsläppt, självlockigt
Dagens väder: 29 grader och både molnigt och soligt

Inne- och utelista nr 29


INNE


- Att man här i Italien kan få 7 goda flaskor vin för bara 100 kronor. Räcker länge och man kan njuta av ett glas utan att det kostar ens sista kronor. Eller ja, euron i mitt fall.
- Agnes blir känd utanför Sverige. Yes. sitter och tittar på All Music och hon spelas nu igen!
- Sommarvärme. Att kunna sitta ute på balkongen i shorts och linne kvällstid är helt fantastiskt.


UTE


- Gravida som röker. Såg en för några dagar sedan, sådant gör mig så sjukt förbannad.
Är det verkligen så svårt att sluta att man riskerar hälsan på sitt ofödda och helt oskyldiga barn?
- Hysterin över Michael Jackson. Ja det som har hänt är sorgligt. Det är synd om hans familj och alla som älskar honom. Men att plötsligt tusentals sörjer som att deras bästa vän har dött när de bara för två veckor sedan totalt vänt mannen ryggen är för mig oförståligt. Döden har en intressant inverkan på människor.
- Insekter inomhus. Jag får seriöst panik på alla flugor. Sen att de måste sätta sig på än också. ut i det fria med er innan jag har ihjäl er!

Dagens fråga - Bloggande

Jag såg att jag är med på mest aktiva listan igen. Alltid trevligt att få lite gratis reklam till bloggen.
HAR DU NÅGON GÅNG VARIT MED PÅ LISTAN?


Här är svarsalternativen:
1. Ja
2. Nej
3. Vem bryr sig om den jävla listan?
4. Jag skickade ett mail till blogg.se teamet om att betala pengar för att komma högst upp. Men de hörde aldrig av sig.


;D


Sist svarade ni på om ni trodde på kärlek vid första ögonkastet, och det gjorde de flesta faktiskt. Dock inte alla.


Såg imorse att vi hade sol på balkongen fram till halv ett och inte tolv som jag trodde. Inte dumt. Satt där ett tag innan jag tog tag i köket. Nu är jag klar med dagens sysslor så det känns skönt.
Michele kommer hem sent idag som han gjorde både måndag och tisdag också. Detta får mig att inse hur ensamt det är att leva med någon som jobbar som mäklare.
Bättre blir det när min chihuahua Theo flyttar hit i augusti. Sen kommer Janina i början på september så att jag har en tjejkompis här. Ja det är hon som blir nästa au pair i familjen jag jobbade för så är riktigt glad.
Dock lär juli bli en ganska ensam månad.
Kommer in med videoupdaten senare!

When you leave me my heart turns grey

Image and video hosting by TinyPic
Allting från netaporter.com


En ljus och söt outfit jag väldigt gärna skulle bära i denna sommarvärme.


Jag hade en trevlig kväll med Michele igår, han blev glad över att jag överraskade med ljus och hans favoriträtt. Tog lite foton som ni får se senare. Vi gjorde även en videoupdate där han svarade på resten av era frågor så det ska ni också få idag.
Men först vill jag sätta mig på balkongen innan solen försvinner. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Helt okej
Dagens planer: Städa i köket och sedan gå ut för en promenad i området
Dagens kändis:

Se så stora både Harlow och Nicole's mage har börjat bli hihi.

Dagens serie: Vänner säsong ett. Har börjat titta om tillsammans med Michele
Dagens låt: Beyonce - Halo
Dagens nedräkning: 22 dagar tills jag och Michele åker till Finland!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 30 grader och tunna moln med solen som skiner igenom

Don't let me go it's not the end


Väldigt mycket foton på mig idag, får jag be om ursäkt för.
Men kände för att lägga upp en bild där jag inte ser så jävla sliten ut haha.
Nyduschad, sminkad (nåja, bara mascara. Men allt annat känns överflödigt på sommaren) och bytt om till lite fina kläder. Skjorta och kjol.


Tänkte överraska Michele med tända ljus och hans favoriträtt. Ja pasta igen, fast inte det vanliga som vi brukar äta. Om jag ska hinna med detta måste jag stänga ner här. Men oroa er inte, jag är tillbaka imorgon ;)
Ciao!

Berg som utsikt


Det är så mysigt när himlen är så här klar. För då kan man se bergen från vår balkong. De ligger väldigt långt bort så om det är molnigt eller minsta dimmigt så går det inte. Det är under sånna här dagar som jag inser att jag faktiskt bor i Italien. And I love it.
Nu hoppa in i duschen. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Fångad av en stormvind

Image and video hosting by TinyPic

Jag kom på att jag inte visat er vår fina fläkt som gör det möjligt att vara inomhus på dagtid här i Italien. Jag älskar den! Sen har man inget bättre för sig kan man alltid leka Carola som på bilderna ovan hehe.


Har dock hållt till på balkongen den senaste timmen. Så härligt att bara sitta och lyssna på bra musik och bläddra i trevliga modetidningar. Just nu italienska, så blev att öva på språket också. Ikväll när vi öppnar en flaska vitt lär det komma naturligt det italienska språket haha. Dags att börja trappa ner på engelskan.

Hemmafrun bloggar


Här har ni mig i köket! Tycker det är riktigt roligt att göra mat faktiskt. Främst kanske för att jag nuförtiden blir nöjd med resultatet...
Det är helt klart skillnad med gasspis också. Lite svårare, men när man vänjer sig är det ingen skillnad mot vad vi har i Sverige. Man behöver heller inte använda någon tändare som på gamla gasspisar så det känns som vilken elspis som helst. Bara att man måste vara mer försiktig.


Har fortfarande inte satt igång med strykningen eftersom jag blev hungrigare tidigare än vanligt (brukar äta runt halv tre annars) så det får jag göra nu. Är dock bara två plagg eftersom jag sällan stryker mina kläder. Bara ett linne som är lite skrynkligt och så en av Michele's fina skjortor. Lite drygt med en pojkvän som måste bära finkläder varje dag. Nu vet jag att flera kommer fråga varför han inte stryker sina egna kläder. Men han gillar det inte, är inte särskilt duktig. Framför teven har jag inga problem med det så vi har bestämt att jag stryker kläder och han dammsuger golvet. Perfekt för det hatar jag haha.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Do you see how much I need you right now?

Allting från forever21.com


Om jag skulle ut ikväll hade jag gärna burit denna outfit. Dock blir det att stanna hemma och öppna en flaska vitt med Michele här istället. Trevlig lill-lördag det med!

Nu har jag suttit ute i solen, riktigt skönt verkligen. Blev dock inte längre än en halvtimme. I den här värmen är det omöjligt att sola länge utan tillgång till pool eller hav. Så därför hoppas jag att det ska vara fint väder på söndag så att jag och Michele kan dra iväg tillsammans.
Nu ska kläder strykas. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Lite trött men annars bra
Dagens planer: Sooooola hihi, och stryka lite kläder
Dagens kändis:

Hayden Panettiere snygg, snygg, snygg!

Dagens serie: Gammalt gossip girl avsnitt
Dagens låt: Zero Assoluto - Per dimenticare
Dagens önskan: Att det är fint väder på söndag så jag och Michele kan dra till utomhuspoolen här i Monza
Dagens smink och hår: Mascara och håret utsläppt
Dagens väder: 30 grader och soooool

Favorit från bröllopet


Det här var favoriten förra gången.
Nu får ni välja mellan tre bilder som jag tog på bröllopet.

Image and video hosting by TinyPic
Bild 1?


Bild 2?

Image and video hosting by TinyPic

Bild3?


Nu ska jag börja med middagen. Blir resten av pannkakorna hihi. Så gott!
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

Marrone come chocolate


Det här är anledningen till att det inte kommer några outfits för stunden. För varje dag går jag runt i shorts och linne. Inget annat fungerar i den här värmen. Sen orkar jag inte tänka en massa när jag ändå inte gör något speciellt. Plus att jag känner att jag är trött på mina kläder, men har inte råd att shoppa. Dock ska jag ta med en tom resväska till Sverige så att jag kan fylla den. För större delen av min garderob finns faktiskt fortfarande där.


På bilden äter jag vindruvor, så gott! Michele gillar inte, han är lite knäpp.
Ser ni hur brun jag är också? Ääääääälskar't!

The Gossip - Heavy Cross


Måste bara tipsa om den här låten som jag precis börjat att lyssna på. Sångerskan har en helt fantastisk röst! Man vill dansa och sjunga med trots att man inte kan texten.
Lyssna, lyssna, lyssna!


Nej nu är det dags att ta tag i italienska meningarna, har bestämt att dem ska vara klara när Michele kommer hem så att han kan förhöra mig.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

When you're gone the pieces of my heart are missing you


På förmiddagar är det här alldeles perfekt. Sims 3 och något gott till. (Oroa dig inte mamma, jag har inte spillt något över min bärbara på väldigt länge! Haha)


Har dock hunnit med en hel del nyttigt också. Ätit lunch (imorgon har vi bott här i en vecka och jag har ännu inte gjort en måltid som smakat dåligt!) och tvättat kläder. Solen skiner igen så kunde hänga ut kläderna. Skönt, gillar inte att ha dem inomhus, ser så stökigt ut. Med vår enorma balkong så passar dem bättre där hihi.
Kan se framför mig hur Theo springer fram och tillbaka. Så glad han kommer vara!
24 dagar tills jag ser mitt hjärta. Ni anar inte hur mycket jag längtar.
Nu diska rent i köket. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

I need to feel you here with me

Allting från topshop.com


En väldigt avslappnad outfit, perfekt för sommaren.


Nu ska jag tvätta lite kläder och sedan plugga italienska. Jag och Michele är dåliga på att komma ihåg att prata språket så därför är det ändå inte dumt att alla program är dubbade på teve. Så att jag inte tappar det jag lärt mig.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Mara

Dagens...

Dagens humör: Positivt
Dagens planer: Hade tänkt sola men dem planerna fick ändras när jag tittade ut genom fönstret.
Får bli att träna in tio meningar på italienska istället, det var ett tag sedan sist.
Dagens kändis:

Miley Cyrus ovanligt snygg för Elle magazine. Hon hamnade även på omslaget.

Dagens tv: Nu när jag kan blogga framför teven är det underbart att sitta och titta på "All music" En massa bra musikvideor hela dagen. Fast jag byter till Hannah Montana klockan fem förstås ;)
Dagens låt: Jonas brothers - Paranoid
Dagens önskan: Att det blir fint väder imorgon så att jag kan sola då istället
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 29 grader och regn

Duellen - Ashley vs Kate


Ny duell! Ashley vann stort över Lindsay. Nu möter hon Kate. Vem är din favorit? Höst à la Tisdale eller sommar à la Moss?


Nu ska jag börja med maten så den är klar tills Michele kommer hem. Först blir det pasta med tomatsås. Efter god kyckling som Michele gjorde redan igår. Satan vattnas i munnen på mig bara att skriva om detta hihi.
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

Bilder på lägenheten


Nu får ni äntligen bilder på lägenheten hihi. Hoppas ni gillar!
Ovan är sovrum, badrum och hall. Ser ni vilka stora garderober vi har? Underbart! Även en rymlig byrå som tyvärr inte kom med på bild. Om jag skulle fota från alla vinklar skulle det bli alldeles för många bilder haha. Ovanför sängen eller på en av nattduksborden (inte bestämt än) kommer jag och Michele hänga upp ett foto som togs på bröllopet vi var på. Ska dock bara framkallas först. (Ramen är redan köpt i alla fall)
Vill få upp en hylla över sängen där man kan ha en massa foton och kanske någon blomväxt. Tycker det får det att se hemtrevligt ut.
Badrummet är litet men mysigt, dock svårt att hitta plats till alla våra prylar. Vi har ett litet badkar och även en tvättmaskin.
Hallen är stor. Ser ni väggen mittemot ytterdörren? Där kommer vi hänga upp en massa foton på nära och kära i svartvitt. Tyckte att det kunde vara fint och gör lägenheten mer personlig.


Köket älskar jag, så fint! Lite trångt att äta vid matbordet om man är fler än tre dock haha. Den har fyra stolar men vi har tagit ut en på balkongen. Vi har valt att köpa bord och stolar till balkongen först till våren. Så mycket pengar har lagst ut på lägenheten att vissa saker får vänta.
Vi skulle kunna köpa det i höst men det känns lite onödigt när det blir kallt. Så får bli till våren.
Vardagsrummet ser tommare ut på bild än vad det är i verkligheten. Sen har vi gardiner men dem försvann på bilden haha. Dumma soljus. I höst köper vi vardagsrumsbord och bokhylla. Då blir rummet än mer mysigt.


Vår balkong är riktigt lång! Längs hela långsidan och man kan ta sig dit från vardagsrummet och sovrummet. På bilden till höger är ett hus med jättefin trädgård. Där går en hund, boxer för att vara mer exakt, om dagarna. Blir genast nyfiken när jag och Michele kommer ut på balkongen hihi.
Balkongen har sol på morgonen fram till klockan tolv så det är på den tiden jag får sola. Dock om jag vill sitta längre i solen så finns det en park alldeles i närheten. Perfekt också när vår vovve Theo kommer hit i augusti.


Det var lägenheten! Vad tycks?

Dagens fråga - Kärlek


Det gör jag absolut. Jag menar, det har med intuition att göra. Många säger att man är ytlig om man faller vid första ögonkastet. Men jag tror att det ligger djupare än så. För man kan se många vackra män/kvinnor utan att ändå känna något speciellt. Men så plötsligt kommer den där speciella och man känner något man knappt kan beskriva. Utan att ens ha sagt hej till varandra. Sånt tror jag på. Det är till och med vetenskapligt bevisat att vi kan hitta någon vi passar med genom dess doft. För människor attraheras av andras dofter när man är rätt för varandra. (Därför man inte alltid ska dra på sig en massa parfym)
Jag har märkt detta med Michele tillexempel. Jag har alltid innan tyckt att killar jag sovit ihop med på morgonen luktar illa. Inte svettigt, men det är någonting. Detta har fått mig att inte gilla att ligga och mysa på morgonen. Men med Michele? Åh hans kroppsdoft är underbar. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?


Äter glass just nu, mumma! Stracciatella (vanilj med chokladbitar) och så jordgubbssylt på det. Underbart.
När glassen är slut ska jag städa upp lite i sovrummet. Mina resväskor ligger på golvet. Men nu har jag slut på galgar så jag kan inte få upp kläder i garderoben. Får komma på en tillfällig lösning. 24 galgar räckte ingenstans. Då lägger jag ändå bastoppar och byxor/kjolar i byrålådan.
Kommer in med bilder på lägenheten senare!

Veckans blogg - 15 år och gravid med tvillingar


Ellamarie är bara femton år men redan gravid. Hon väntar tvillingar.
De flesta av er har nog redan läst hennes blogg då den gått och blivit populär på väldigt kort tid.


Det jag reagerar på är hur smart hon verkar vara för sin unga ålder, jag tror att hon kommer bli en perfekt mamma. Folk är allt för fixerade vid ålder. Jag menar visst, nog är det bättre att bli klar med skola och få ett jobb innan man blir förälder. Men vi är alla olika. Vad är det som säger att hennes liv kommer bli sämre än någon annans?
Jag vet flera personer som verkar bra utåt. Jobb, "rätt" ålder och liknande.
Men de kan ändå vara förbannat dåliga föräldrar.


Själv hade jag aldrig kunnat bli mamma vid sådan tidig ålder. Men för henne verkar det vara rätt tidpunkt just nu. Därför tror jag att hon kommer bli en fantastisk mamma som har så mycket stöd runt omkring sig. Tvivlar inte för en sekund att de två tvillingarna kommer vara lyckliga barn. För så länge det finns kärlek så löser sig allt annat. Därför är det också så roligt att följa hennes blogg, så gör det ni med! Om ni inte redan gör det förstås.


Sen om något helt annat. Tvätten är klar nu och har hängts upp på balkongen. Den blev jättebra! Luktar gott, inga missfärgningar eller förändring i storlek haha. Jag är en riktig husmor nu alltså.

I was trying to save you from you

Image and video hosting by TinyPic
Allting från netaporter.com


En färgglad önskeoutfit jag inte skulle säga nej till.


Nu är jag stolt över mig själv! Har nämligen fått igång tvättmaskinen haha. Den kör för fullt just nu. Får hoppas att jag är lika stolt när den är klar...


Fick ett sms av Alessandra att hon gett Andrea min solskyddsfaktor nu. Hon är kvar med tjejerna vid havet men han jobbar vardagar och är bara där på helgen. Dock kan jag inte åka och hämta den denna vecka då Michele's pappa lånar hans bil just nu då hans egna är på verkstaden. (Tycker det är himla roande att Michele behöver ta tunnelbana till jobbet. Det är han för lat för att göra i vanliga fall.)
Glömde även mitt paraply hos familjen så får bli att hämta i nästa vecka. Då kanske Alessandra är tillbaka, hoppas på det så jag hinner träffa henne också hihi. Tjejerna stannar dock vid havet månaden ut, sista två veckorna med sin mormor och morfar.

Dagens...

Dagens humör: Lite trött men annars okej
Dagens planer: Nu när galgar är köpta kan jag äntligen få upp kläderna i garderoberna. Så får ni senare bilder på hela lägenheten.
Dagens kändis:

Lindsay Lohan ovanligt snygg igen!

Dagens serie: Gammalt Gossip Girl avsnitt
Dagens låt: Kanye West - Paranoid
Dagens dröm: Drömde att jag var i Sverige och skulle ta planet till Italien men att jag hela tiden missade det, riktigt drygt! Sista gången när jag väl kom på följde min syster med mig men hon bara klagade på allting haha.
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 32 grader och soooool

When my world is going crazy, you can turn it all around


Fler bilder från bröllopet!
Först det fina bröllopsparet när de skär tårtan. I Italien är det visst vanligare att man har flera tårtor bredvid varandra på ett bord än staplandes på varandra som i Sverige. Föredrar vår tradition faktikst. Mer speciellt och vackert.


Nedan är vi unga damer tillsammans med Marco som gifte sig. Hehe bruden var så där lagom road över detta. Nog syns det vem som är svensk i gänget... Den enda blonda haha.

You've made me what I am


Godmorgon! Eller ja, jag och Michele har varit uppe sedan tio men först nu jag fått tid att sätta mig vid datorn.


Igår då? Svärföräldrarna kom över för middag och det var riktigt mysigt. Dock lyckades Michele's far ha sönder ett av vinglasen. Haha helt otroligt alltså. På fyra dagar har två vinglas gått sönder och så ljushållarna på Ikea. Jag och Michele kommer att bli ruinerade om det fortsätter i den här takten.


Middagen var riktigt god, men det visste jag att den skulle vara. Michele är grym i köket.
Det var första gången som hans mamma åt hans mat och oj så imponerad hon blev hihi.


Idag måste vi återigen shoppa. Alltid lyckas vi glömma något, dags att börja skriva en lapp kanske? Haha. Vi gör det när vi köper mat men inte när vi drar till Ikea och liknande.
Men sen borde vi ha allt, hoppas jag verkligen. Kyl och frys är i alla fall helt fyllda.
Svärföräldrarna kom igår med en fläkt till oss (guld!) och en påse fylld med mat. Så underbara.

En dag med shoppande


Hej raringar!
Nu har jag och Michele köpt en massa igen. Med tanke på hur mycket det var är det inte illa att vi bara betalade 1000 kronor för hela kalaset. Vi är väldigt ekonomiska!
Vi var nämligen inte bara på ikea utan även i mataffären och så en elektronikbutik.
Michele gör just nu middagen så han hinner inte svara på era frågor, det får bli imorgon.
För halv nio kommer hans föräldrar över och vi äter middag tillsammans.


Ovan är en smyckeshängare som jag köpte idag. Visst är den fin! Perfekt för mina halsband och armband. Vi köpte även bland annat strykjärn, ljus, (Michele lyckades dock ha sönder hållarna till ljusen när vi stod vid kassan haha) kuddar till soffan och galgar.
Sen vet ni vad? Vi har köpt pannkakor!! Hihi lycka. 12 stycken så det blir lunchen imorgon. Även jordgubbssylt så det ska kännas extra svenskt. Längtar redan. Nej nu har jag inte tid att sitta här längre.
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Glad! Förstår dock inte varför jag vaknar så tidigt varje dag haha
Dagens planer: Handla mat till kvällen, vi bjuder över Michele's föräldrar nämligen. Han får laga, okej att det gått bra hittills. Men om jag behöver laga mat till fler än Michele så blir jag för nervös haha. Vi ska även iväg till Ikea för att köpa lite saker vi glömt.
Dagens kändis:

Vackra, vackra Leighton Meester

Dagens finaste: När jag vaknade hade Michele diskat allting från igårkväll. Trots att han skulle iväg till jobbet. Så sjukt söt!
Dagens låt: Agnes - Sometimes I forget
Dagens önskan: Att det vi köper idag inte kostar för mycket haha
Dagens smink och hår: Blågråa ögonskuggor, mascara och håret utsläppt med hårband
Dagens väder: 34 grader och soooool

Saknar mina små


Saknar mina au pair tjejer lite, de är ju så mysiga! Igår hade Carolina, den yngsta, en dröm om mig och Theo. Trots att hon aldrig ens har träffat min lilla vovve hihi. På tal om honom, nu är det mindre än en månad tills vi ses! 31a juli åker jag och Michele till Finland. Åh vad jag längtar!


Nu ska jag hoppa in i duschen. Jag kommer in med ett inlägg igen innan det är dags att börja med maten. Blir gnocci ikväll, mumma.
Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Trevlig kväll med dessa två


Hoppas ni ännu inte har tröttnat på att se foton från bröllopet för jag har fortfarande måååånga kvar att visa.


Första bilden är på mig och Jenny. Hon var brudtärna och så vacker! Hennes klänning gick på ca 7000 kronor (!!). Se så fin hon var i håret också.
Det roligaste med bilden är att Michele's föräldrar lyckades komma med på bilden också och båda tittandes in i kameran haha.


Nedan Michele's bror och flickvän, ja Jenny igen förstås hihi. Det är dessa två som kommer över ikväll alltså. Mys! De pratar inte engelska men det är lika bra, jag behöver träna på min italienska. Dock gör jag det helst med Michele då jag inte känner mig säker på språket ännu. Dock glömmer vi bort det hela tiden och pratar engelska av ren vana haha. Inte okej!
Nu ska jag fixa med mina resväskor. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Everytime I look at you I see myself

Allting från forever21.com


Detta är en perfekt önskeoutfit för dagen. Allt annat är för varmt. 35 grader mina vänner!
Skönt att det är skugga på balkongen så kan man sitta där och njuta. Vi har nämligen morgonsol så där kommer jag börja sola när det ännu inte är för varmt. Har dock tagit två dagars vila från solen. Blev lite väl intensivt när vi åkte till havet. Har känslig hud så bra att vänta, inte blivit röd och inte flagnat så det är lite svårt att förklara hur jag menar. Men imorgon blir det att sitta där medan Michele jobbar. Han kommer hem vid ett-tiden.


Vet ni vad? Lunchen blev god även idag. Im on a roll! Haha
Det blev spagetti med köttfärsås, finns inget godare.
Imorgon ska jag koka en hel del pasta som ska räcka länge. Just för att man ska kunna äta det kallt med tonfisk, tomat eller liknande. Perfekt nu på sommaren.


Jaja, fortfarande mycket att göra här i lägenheten och idag får vi gäster. Michele's bror och flickvän kommer över för ett glas vin och kanske få smaka av den goda tårtan. Har faktiskt inte tagit någon bit idag, de vill säkert prova.
Så nu ska jag städa kök och balkong och sedan tömma mina väskor. I helgen ska galgar köpas så klänningarna och jackorna får ligga kvar. Men resten åker in i byrån. Om det finns tillräckligt med plats. Tror att jag får hänga upp tröjorna också för garderoberna är många, ni ska få bilder senare som sagt. Byrån mindre och Michele behöver ju plats för sina saker också. Sen måste jag komma på vart alla mina skor ska få ta vägen. Jag vill inte skjuta in dem i någon garderob utan de ska helst synas men det finns ingen plats i hallen. Men, men allt löser sig.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Inflyttningspresent


Igårkväll lagade jag pasta med tonfisk till mig och Michele. Riktigt gott, jag är besatt i tonfisk nämligen haha.
Var lite nervös innan Michele började äta eftersom det var första gången som jag lagade mat till honom. Men han tyckte faktiskt väldigt mycket om det, såg nästan förvånad ut när han smakade haha. Jag kan förstå honom.


Efteråt berättade han att han hade en överraskning. Han sålde för någon månad sedan en lägenhet till ett par som äger ett bakeri i Milano. När de fick veta att han och jag skulle flytta ihop ville dem ge oss en inflyttningspresent. Så vi fick denna tårta gjord på yoghurt som var sjukt god! Halva finns fortfarande kvar i kylskåpet så tänker ta en bit efter lunchen.
Michele är orolig att den ska vara slut när han kommer hem från arbetet haha.

Dagens...

Dagens humör: På bra humör!
Dagens planer: Städa golvet i köket och även balkongen. Lära mig att använda tvättmaskinen, men Michele får visa mig ikväll.
Dagens kändis:

Ashley Olsen otroligt vacker för Hamptons magazine

Dagens dröm: Haha hade en riktigt skum dröm innan jag vaknade. Drömde att jag träffade Paris Hilton och hon var riktigt trevlig. Vi gick och åt på en liten kinesisk restaurang och personalen blev helt galna! Ville ge henne en massa saker gratis. Hon fick en jättestor bakelse medan jag fick en pytteliten. Sedan på slutet ville dem att jag skulle betala allting som gick på över tusen kronor. Efter det ville jag ta kort med Paris för ingen skulle tro på att vi träffats annars haha.
Dagens låt: April Matson - Will you remember me
Dagens önskan: Att jag lyckas laga lika god mat idag som igår
Dagens smink och hår: Mascara och håret i en knut
Dagens väder: 35 grader och sooool (Jag och Michele borde nog köpa en fläkt. Igår gick jag runt i shorts och BH här hemma haha)

You and me and a bottle of wine


Hej raringar!
Kommer in med ett sista inlägg, kommer inte hinna blogga mer idag nämligen. Varför?
Michele kommer hem klockan åtta så då vill jag vara klar med middagen. Tänkte läsa lite bloggar innan dess. Efter det vill jag bara umgås med honom hela kvällen som ni säkert förstår.


Mina böcker och filmer har nu fått plats här i vardagsrummet. Än så länge i en rymlig byrå.
I framtiden vill jag köpa en bokhylla då jag vill att mina böcker ska synas. Det får bli i samma veva som vi köper vardagsrumsbord, någon gång i höst. Just nu går pengarna till viktigare saker.


Bilden ovan tog Michele på mig under bröllopet. Lite svårt att se vad jag äter men det är faktist en liten smörgås med tomater haha. Kan man nog inte tro.
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

Litet tjuvkik


Jag skrev tidigare att vi visar bilder på lägenheten när vi fått ordning på allting. Men här får ni tjuvkika lite. Vill nämligen visa denna fina skål som vi fick på bröllopet. Alla fick nämligen med en present hem hihi.
I påsen finns något slags godis, har ännu inte smakat vill göra det tillsammans med Michele.
När dem är uppätna kan man lägga duken under skålen och sedan ha den som prydnad. Visst är den fin? Blev smått förälskad hihi.
Den matchande boxen bakom fick jag av min au pair familj. Bodylotion från Dolce & Gabbana låg nämligen i den. (Doftar för övrigt gudomligt. Jag kommer från och med nu att lukta himmelskt!)


Hur lunchen blev? Jättegod! Jag är fan grym på att göra pasta. Behöver inte oroa mig för ikväll. Men bara för att jag nu skriver detta så blir det väll förjävligt. Men näää det tror jag inte. Kanske är jag inte så dålig i köket som jag trodde att jag var. Behöver bara lite erfarenhet. Det kommer jag garanterat få nu. På helgen får Michele laga maten men på vardagar gör jag det. Han kommer nämligen hem efter åtta varje dag och då tycker jag inte att han ska behöva ställa sig i köket.
Nu ska jag packa upp mina böcker och filmer.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Nu är man sambo


Nu har jag Internet igen sötnosar!
Igår var en helt galen dag. Tillexempel? Jag satte mig på solstolen men såg mig inte för så bra. Satte mig nämligen direkt på en geting. Stack mig rakt på rumpan! Gissa om det gjorde ont. Den jävla värken försvann inte under 15 minuter. Kunde inte låta bli att gråta trots att jag var själv med flickorna. Har inte varit med om liknande smärta tidigare. Två äldre män hjälpte mig över till sjukan på stranden så jag kunde få medicin, hade nämligen börjat bli svullet. Det pinsamma dock var att jag inte kunde smörja in själv för att det gjorde så sjukt ont så en man fick hjälpa mig haha. Han var nog lycklig som fick ta hand om min lilla onda rumpa.


Nu mår jag dock bra. Mer än bra! Tog tåget hem till Milano från Alessio igår. Det var en timme försenat så kom fram vid midnatt istället för tio i elva som beräknat. Var dock glad ändå. För världens finaste SAMBO stod och väntade på mig och vi körde till vår gemensamma lägenhet hihi.


Ni anar inte hur underbart det är. Som nu, kunna sitta i soffan framför teven och blogga.
Det är lyx för mig!
Var precis och storhandlade med Michele så nu är både kyl och frys fyllda med mat. Ska strax laga lunch till mig själv. Blir pastaaaa, måste öva inför ikväll haha. Michele har åkt tillbaka till jobbet. Ikväll firar vi med god mat (om jag inte lyckas bränna förstås) och gott vin. Längtar till älskade kommer hem trots att han åkte för bara tio minuter sedan.


Jaja, nu laga mat. Sedan avnjuta den framför ett vänneravsnitt. Inte över datorn som tidigare utan stora teven, också lyx för mig. Helt sjukt egentligen.
Om jag kommer sakna min au pair familj? Mycket! Men jag har det ändå bra. Mer än bra.
Kommer självklart in och bloggar senare. Bilder på lägenheten får ni först när vi fått ordning här hemma. Efter helgen tror jag. (Vi måste köpa galgar till mina kläder)
Ha det bäst lovers. Yours truly / Maria


Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!