Duellen - Hilary vs Whitney

Ny duell var det ja. Hilary vann över Emma med 21 röster mot 9. Den här gången möter hon Whitney. Vem är din favorit? Svarta Duff eller färgglada Port?


Har precis kommit in efter att ha träffat Michele i en halvtimme. Vi planerade inför när Cissi kommer hit i maj, att vi tex på söndagen ska till Old Fashion, klubben vi träffades på som då kommer vara ungefär samma tidpunkt som det faktiskt skedde förra året hihi, bara en vecka innan.
Vi pratade även om hur vi ska göra nästa vecka. Jag åker ju till Finland på onsdagen och vi vill då ses tisdagkväll. Men med tanke på att vi måste gå upp vid sextiden eftersom planet lyfter klockan tio så kan vi inte ses så länge. Men det löser sig alltid.


Nu sova, är sjukt trött! Tretton timmars sömn räknar jag med, haha fantastiskt!

I'm yours and suddenly you're mine


Vårt lilla toalettlejon som blivit populär i bloggen har idag fått leka i tvättmaskinen hehe. Hänger nu så sött på tork. Här tvättas minsann allting. (Tror dock inte att jag behöver stryka honom...)


Om ungefär en timme kommer Michele förbi bara för att säga hej. Verkar som att jag inte är den enda med abstinens. Det är tur att Sesto ligger mellan Milano och Monza så att det inte är någon omväg hem för honom att hälsa en snabbis på mig.


Kommer in med en duell ikväll.
Ciao lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - smaker


Förra sommaren fikade jag mycket precis som resten av Sverige. En kanelbulle och hallonsmoothie var favoriten, din?


Nu sitter Carolina och tittar på filmen Grease som jag har sett alldeles för många gånger. Precis efter förra inlägget kom hon såkart in på rummet och frågade om jag ville leka med henne hehe. Men det enda hon ville göra var puzzel. Inte mig emot, jag älskar det! Vi samarbetade och fick ihop två stycken, 104 bitar var. När jag flyttar ihop med Michele tänker jag
köpa ett 1000 bitars. Säga att "nu har vi något att göra på söndagar"
Hmm undrar om han ens gillar att lägga puzzel... Se, efter nästan 10 månader ihop har man fortfarande mycket att lära om varandra.
Vi hörs lovers. Yours truly / Maria

Update; Michele ringde precis, han älskar puzzel, wieee haha

I don't see what anyone can see in anyone else but you


Bilder från style.com


Bottega Veneta som kommer härifrån, ja Milano alltså, har en höstkollektion helt i min smak. Jag har fallit för kängorna i första bilden, den romantiska kappan i andra och fantastiskt söta klänningen i tredje. Me likey


Nu har jag precis sett på filmen Juno, åh så fin den är!  Ni vet den gravida tonårstjejen som ska adoptera bort sitt barn och alla svårigheter det innebär. Huvudrollen är helt fantastiskt, har dock lyckades glömma bort hennes namn för stunden.


Är seg idag helt klart, tur att Carolina föredrar att leka för sig själv, i vanliga fall kommer hon hela tiden till mig "Maria plaaaaay". Det är trevligt det med, men inte när man känner för att sova hehe.


Nu ska jag äta upp de sista bilar jag har, nam nam.
Vi hörs förstås senare lovers. Yours truly / Maria

This heart it beats for only you, my heart is yours

Allting från topshop.com


En outfit utan något svart, det är vår det.


Jag har sovit tio timmar inatt, ändå gäspar jag konstant. Detta eftersom att jag vet att jag gick upp halv nio istället för klockan tio som jag brukar. Får hoppas att jag blir piggare under dagen.


Molnen har börjat lätta upp, gissar att det blir som igår, molnfritt på eftermiddagen. Inte helt fel, dock kan jag ju inte gå någonstans eftersom jag passar Carolina.


Cissi har förresten bokat sin resa hit nu! Tror att hon kommer 1 maj till 5e, så om precis en månad. Underbart! Du är så välkommen baby hihi. Kom precis på att konserten är samtidigt som jag är barnvakt.. Men det är bara för att föräldrarna går och simmar varje måndag och torsdagkväll.
Speciellt Alessandra brukar inte ha några problem med att slippa då hon ofta klagar över att behöva dra iväg hehe. Får förklara för dem idag, vet att dem inte kommer ha några problem med konserten. Åh vad jag längtar!
Vi hörs lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Ta hand om sjuklingen Carolina, vilket betyder att jag inte behöver vänta under Eleonoras religion, jippey!
Dagens kändis:

Ashley Tisdale kan då allt klä sig!

Dagens dröm: Jag drömde om min gamla sköthäst igen. Aww saknar den knäppa token hihi
Dagens låt: Paramore - My heart
Dagens önskan: Att Carolina blir frisk snart så att jag kan gå tillbaka till mina vanliga vardagsrutiner
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 15 grader och molnigt, lite sol

Dagens fråga - samtal

Jag avslutade precis mitt kvällssamtal med Michele. När vi inte ses ringer vi alltid för att säga godnatt, såklart. Dock har jag älsklingsabstinens nu. Sova hos mig? Nej det går inte. Sova hos honom? Nope. Krama kudden han gav mig hårt? Oh yes. Vem pratade du senast med i telefon?


Imorgon upp tidigt då Alessandra måste till universitetet på morgonen och Carolina fortfarande är sjuk. Däremot betyder det att jag inte behöver gå på Eleonoras religionlektion, hennes mormor gör det istället. JIIIIPPPPPPEEEEYYYY haha

Godnatt lovers. Yours truly / Maria

Inne- och utelista nr 23

INNE


- Träffa familjen. När man inte gör det varje dag blir det plötsligt något väldigt värdefullt. Om 9 dagar åker jag till Finland. Betyder att jag får träffa min älskade lilla chihuahua Theo, fina syster Anna, mamma, mormor, morfar och kusiner. Love it!
- Små, små bärbara datorer. Jag ska köpa en i sommar då min blir för jobbig att dra med till skolan. Det allra bästa är att dem är sjukt billiga, den jag kikat på ligger på 3000 och lär gå ner ytterliggare i pris fram tills dess.. Eller så finns det en ännu bättre till samma pris.
- Skatteåterbäring. Mamma får deklarera åt mig då det blir lite svårt för min egen del.
Får 4000 kronor tillbaka. Vilket betyder en och halv månads hyra, perfekt då jag kanske inte jobbar efter juni. Sparar undan pengar också men detta gör det lite enklare att få det att gå ihop innan skolan börjar i oktober.


UTE


- Att dricka tidigt på dagen. Igår på restaurangen dracks det många glas vin. Vi började äta vid ett och var klara vid femtiden (!) Ja det var ju en hel del rätter att få i sig...
När vi gick för att dricka kaffe efterråt tittade många snett på mig för att jag hade svårt för att gå rakt mitt på blanka dan. Sedan på kvällen runt nio blev jag jättetrött och fick ont i huvudet. Kul att bli bakis innan man gått och lagt sig haha, rekommenderas inte.
- Italienska förhållanden. Jag pratade mycket om det med Michele igår. För mig är det jätteskumt att inte kunna ses oftare, ha ett eget rum att umgås på (han delar med sin bror som alla gör här i Italy) och att kunna sova över ofta. Det tär på mig helt klart, som är van att nästan bo ihop med mina pojkvänner... Men om tre månader gör vi det på riktigt, så bara att hålla ut.
- Au pair lön. Vill tjäna meeeeera haha. Nu måste jag spara undan allt och utan Michele som vägrar låta mig betala min egna drink/kaffe/glass/whatever så skulle jag inte kunnat spara undan några alls. Om jag kan jobba något i sommar lär det kännas fiiiint när pengarna kommer in på kontot, dock behöver jag då också jobba mer än vad jag gör nu... Allt har sin fram- och baksida.

Parodi på Twilight


Haha ni måste se det här, en parodi på Twilightfilmen. Helt klockren! Twilight gänget goes Katy Perry och dansar till låten Hot N Cold. Jag undrar om folk hade varit lika galna i Edward om han såg ut så här... tror inte det.


Sista High School Musical filmen gillades väldigt mycket faktiskt. Roligare dialoger än i de två tidigare filmerna plus att det syns att skådespelarna jobbat med varandra länge.
Se om ni inte har gjort det redan, den är mysig.


Tjejerna sitter och tittar på den nu så jag tänkte läsa min bok, har inte mycket kvar nu så den blir utläst under morgondagens religion. Har varit duktig och inte läst för ofta.

Quantum of Solace


Igår såg jag och Michele på senaste Bond filmen. Måste säga att jag är väldigt besviken, den förra var klart bättre. Daniel Craig känns inte som Bond. Varför har de tagit bort Bond's sköna standardrepliker? Som hur han dricker sin alkohol och att han presenterar sig som "Bond, James Bond." Sen fanns det ingen röd tråd, det var först i slutet som man förstod handlingen. Ingen klassisk scen med bondbruden fanns heller. Det var bara en vanlig actionfilm där de lägger ner för mycket krut på coola effekter än att faktiskt göra en bra film.


Nu ska jag se på High School Musical 3, Carolina tittar nämligen just nu på första filmen.
Hon och Eleonora ska se 3an när E kommer hem från skolan. Men jag vill inte se den på italienska... de dubbar ju allt här. Dock har italienska Troy läskigt lik röst som orginalet Zac Efron. Lite tufft.

Vi hörs senare.

I will be fighting for my lovestory

Allting från netaporter.com


En snygg enkel outfit, perfekt på en måndag. Dock är den inte gratis tyvärr hehe.

Usch jag känner mig irriterad men vet inte riktigt varför, världens jobbigaste känsla. Kanske är jag bara törstig eller någonting... är som en bebis som bara gråter och gråter men man förstår inte varför haha. Fast nu gråter jag inte förstås, det är för tidigt för PMS också. Något som jag inte brukar påverkas så mycket av.
Jaja, vatten var det.


Gårdagen förresten. Kunde inte ta några bilder för min dumma kamera la av precis innan jag skulle knäppa första. Men hade det riktigt mysigt på restaurangen. Vi var ca 40 personer och herre jävlar vad vi åt! Först förrätt, men den såg inte god ut så jag tog en brödbit istället. Men sen började det. Fyra olika sorters pastarätter och sedan tre olika sorters kött. Sedan efterrätt på det. Var egentligen för mätt för efterrätten men den var sjukt god! Tårta med kakbotten, smält choklad i mitten och god cream på toppen. Det bara smälte i munnen. På kvällen såg jag och Michele senaste Bond filmen.
Kommer in med en recension på den lite senare. Nu ska kläder strykas.

Dagens...

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Hemma med Carolina för att hon fortfarande är sjuk. Deras mormor hämtar Eleonora från skolan så jag behöver inte göra det. För att Carolina inte ska behöva vara ensam.
Dagens kändis:

Ashley Olsen tillsammans med ett fan. Hon ser bedårande ut och hans stil är inte dum alls. Tror att han är ena halvan från
den här bloggen men är inte säker.

Dagens serie: 90210
Dagens låt: Janet Leon - Heartacheon the dancefloor
Dagens önskan: Att det fina vädret kommer tillbaka snabbt
Dagens smink och hår:  Osminkad och håret i en hästsvans
Dagens väder: 16 grader och molnigt, regn i luften.

Veckans och restaurangbesök


Här har ni veckans tre outfits, vilken är din favorit?


Är vaken extra tidigt idag. Dels för att man ställt fram klockan en timme (ni har väll inte glömt? hihi) Plus att Michele kommer och hämtar mig redan kvart över elva idag.
Detta för att vi ska till en restaurang med hans vänner. Det blir samma koncept som på hans födelsedag. Vi träffas redan vid halv tolv, vissa är försenade till tolv. Sen åker vi iväg och det är ganska långt bort, gissar att vi ska vara där vid ett.
Sen blir det sjukt mycket mat under hela dagen. Tråkigt är att det regnar idag.
På Michele's födelsedag var det soligt och det fanns även hästar i närheten som vi gick och tittade på. Nu ska vi till en annan restaurang som ligger i skogsmiljö.
Himla tråkigt att solen inte skiner.


Jag tror att bloggen uppdateras först imorgon igen, kommer nog inte hinna något mer
idag. Ni får ha en underbar söndag!

Lördag

En enkel outfit då det bara blir att vara hemma hos Michele idag. Supermysigt hihi
Orkar dock inte klä på mig något speciellt men ni får en outfit ändå.

Får se om jag bloggar hos älskling, annars hörs vi igen imorgon. Ha det fint!

Topp - Rules by Mary
Väska - Bianco
Jeans - H&M
Skor - Pimkie

Jag vore ingenting om du inte fanns

Allting från forever21.com


Nu har jag precis kommit ut från duschen och känner mig sådär dåsig som man bara gör när man duschat för varmt haha. Men det är härligt!


Idag är det tråkigt väder, molnigt och regn i luften. Men vi har 17 grader i alla fall.
Jag och Michele kommer bara att vara hemma, se på film och ta det lugnt. Tycker jag låter alldeles utmärkt.


Kommer in med en outfit innan jag drar, tror även att jag kan blogga något från Michele idag eftersom vi stannar inne hela dagen.

Ha det fint!

Fredagkväll

Ringde älskling och vi bestämde oss för att bara gå till en pub istället för att dansa. Vår vän Andrea tipsade nämligen om ett ställe i Milano som vi inte varit på. Andrea och hans flickvän ska även med mig, Michele och Cissi på Tiziano Ferro konsert den 4e maj. Detta om det finns biljetter kvar vilket dem ska kika på imorgon. Hoppas verkligen! Då kommer ju min älskade vän hit och ingenting är bättre än det hihi. Så håll gärna tummarna för oss.


Nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dags att gå.
Här är kvällens outfit.


Topp - MQ
Fodral - American Apparel
Armband - Donnapiù
Ring, halsband - Pimkie
Klocka - Tritoni
Skor - Tiger


Ha en trevlig fredagskväll!

Ändrade planer


"stella betyder stjärnor på italienska" märkte efteråt att jag ljuger för er. Stella betyder endast stjärna! haha lite småändring så här i efterhand.


Pratar på om min dag och kvällen, enjoy!
Dock så fick jag sms av Elin nu, hon och Andreas orkar inte gå ut ikväll eftersom de måste upp redan sju imorgon för att åka till flygplatsen. Kan förstå det, skulle nog inte ha orkat själv. Tråkigt då jag hade sett fram emot att låta dem träffa Michele för första gången hihi. Men det får bli en annan gång. 

Får ringa Michele och fråga honom hur han tycker att vi ska göra ikväll.

Nu ska det ses på lite tv innan det är middagsdags. Kommer in med en outfit innan jag drar.

Dagens fråga - berömma

Ja nu gäller det att berömma sig själv för små saker. Det kan vara vad som helst. Gått upp tidigare än vanligt, låtit bli godispåsen, tagit en lång promenad... You name it. Jag är mest nöjd över att ha gjort Carolinas dag trevlig. Hon har skrattat massor och jag har gått med på varenda lek som hon velat leka. Vad är ni nöjda över att ha gjort idag?

Sometimes you just gotta have a little faith in everything

Allting från topshop.com


En enkel och snygg outfit jag gärna skulle bära idag. Vi har ingen sol men det är vaaarmt hihi.
Dock kommer jag att vara inomhus tills det är dags att hämta Eleonora från skolan halv fem.

Nu sitter Carolina och ser på en film och jag är klar med både tvätt och dammsugning. Bara strykning kvar och det är bara två plagg. Sedan tänkte jag umgås lite med Carro Barro. Blir en lugn dag helt enkelt. Hennes mormor kommer dock hit efter två och läser en saga för henne. Det är för att jag inte ska behöva jobba hela dagen då jag med god marginal inte är betald för det hehe.
Så när hon kommer börjar jag göra mig iordning lite smått för kvällen. Kommer  även komma in med en videoupdate, ni uppskattade ju väldigt mycket förra hihi.


Men nu strykning, vi hörs igen när hennes mormor är här.

Dagens...

Dagens humör: Förbannat trött men glad att det är fredag
Dagens planer: Passa sjuklingen Carolina under dagen och ikväll ut och dansa med Michele, Elin och Andreas
Dagens kändis:

Finns det någon annan än Hayden Panetterie som ser så här fräsch ut på paparazzibilder?

Dagens erkännande: Jag har alltid varit sådan som somnar så fort jag lägger huvudet på kudden och vaknar först på morgonen. Men inte den här veckan. Kan inte sova vilket leder till att jag är jättetrött. Trots att jag på kvällen knappt kan hålla ögonen öppna så somnar jag inte. Lyckas först efter 1 - 2  timmar och då vaknar jag runt 20 gånger varje natt också. Otroligt irriterande!
Dagens låt:
Katy Perry - Hot N Cold
Dagens önskan: Kunna sova ordentligt igen!
Dagens smink och hår: Guldnyanser till ögonskuggor, foundation, svart eyeliner och svart mascara. Luggen bakåt i ett spänne
Dagens väder: 21 grader och molnigt

Äntligen svenskt godis igen


Ja Elin och Andreas var så söta att de köpte bilar och Malacogodis. Så svenskt och så saknat! Har inte ätit godis på evigheter. Kanske därför jag mår lite dåligt nu, hög på socker haha.

Till höger är dagens köp också, allting från Pimkie. Blev liknande solbrillor som mina äkta Ray Ban, som jag lyckades ha sönder på skidresan... De och pilotisar är de enda jag trivs i och de hade inga pilotbrillor. Sedan ett fint halsband jag tänker inviga redan imorgon och så en ring.

Nu ska jag sova, håller just nu på att somna över tangenterna. Vi hörs imorgon!

En eftermiddag i Milano


Nu är jag hemma igen! Har ont i fötterna men är på bra humör. Hade en riktigt trevlig eftermiddag med Elin och Andreas som ni ser på bilderna. Vi gick i butiker, blev lite shopping som ni får se i nästa inlägg. Lite smått bara, måste spara mina pengar! Ser ni, Elin har likadan kamera som mig. Fin fin.


Vi gick även och åt pasta på en mysig uteservering. Jag fick träna på mina italienska skills, var allt imponerande tycker jag, haha! När vi gick och köpte glass så började killen som jobbade där att prata engelska så sa jag "meh prata italienska, jag måste lära mig" och han svarade "men jag vill lära mig engelska!" Inte lätt alltså.


Vi tog kort på lite byggnader. Jag tyckte det var roligare att ta foton på Elin och Andreas men de var väldigt kameraskygga. Kanske går bättre imorgon när de fått en eller två drinkar i sig. Vi får se, hihi. Jag och Michele ska ta med dem ut och dansa.


Nu är det nog middag snart, är inte särskilt hungrig efter den där pastan.
Sen gav Elin och Andreas mig två presenter som jag försöker låta bli att trycka i mig nu. Vad det var får ni se tillsammans med shoppingen efter middagen!

The spotlight is ours


Nu är jag redo för Milano! Men vart är föräldrarna? Hoppas verkligen dem inte kommer försent... Känner mig taskig mot Elin och Andreas då jag lovade dem att visa runt och nu kan jag inte. Dock har jag försökt guida lite över telefonen nu under morgonen haha!


Jaja, vi hörs igen när jag kommer hem i alla fall. Förhoppningsvist med lite foton att visa. Hoppas ni får en bra dag!
Vad är era planer för denna torsdag?

It blows my mind when you do things like that

Allting från netaporter.com


En perfekt outfit för en dag i stan, don't you think?

Nu är jag klar med all städning och skulle alltså kunna åka in till Milano.
Känns riktigt trist när vi har sjukt fint väder att sitta inne och vänta.
Alessandra kommer dock troligtvist hem redan innan två så kanske jag kan smita iväg till Milano då. Beror på om hon drar igen innan Andrea kommer hem eller inte...


Jaja, nu ska jag och Carolina äta lunch. Vi hörs lite senare!

Dagens...

Dagens humör: Positivt!
Dagens planer: Egentligen skulle jag bara städat och sedan åkt in till Milano för att träffa Elin och Andreas där. Men typiskt nog är Carolina sjuk just idag (har inte varit det en enda dag sedan jag blev au pair) så jag måste vara hemma med henne. Andrea kommer hem efter klockan 2 så då åker jag direkt in till Milano. Får hoppas att dem inte tappar bort sig totalt tills dess haha.
Dagens kändis:

Blake Lively klädd ovanligt snyggt!

Gårdagens dialog:
Jag; Titta inte på mig så där!
Michele; Hur tittar jag på dig?
Jag; Som att du vill äta upp mig.
Michele; Jag vill inte äta upp dig, bara bita lite och...
Jag; Okej det räcker! Vill skriva dialogen i bloggen och den får inte bli för extrem.
Haha ;D

Dagens låt: McFly -
Sorry's not good enough
Dagens önskan: Att Andrea kommer hem tidigare än planerat haha
Dagens smink och hår: Enkel sminkning och utsläppt hår
Dagens väder: 20 grader och sooool

Onsdagkväll

Vet ni vad jag har suttit och gjort den senaste halvtimmen? Suttit och kollat på en massa gamla videobloggar, riktigt underhållande faktiskt! Egenkär någon? Gillar främst en som jag gjorde med min syster
Anna så får se om jag kan lägga upp den någon dag för den har faktiskt aldrig visats i bloggen. (Det har du väll inget emot baby? Nu när jag ger din blogg gratis reklam och allt höhö)


Elin ringde mig förresten nyss, ville veta lite om taxipriser. Så nu är hon och Andreas här i Italy! Imorgon klockan två ska jag träffa dem inne i Milano. Trevligt värre!


Dagens och kvällen outfit då.


Topp - Gina
Kofta - Kappahl
Halsband - Stradivarius
Kjol - H&M
Skor - DinSko


Ciao!

Svar på frågestunden del 2


Här får ni svar på resten av era frågor. Så enjoy! Fortsätter att vara något knäpp... jag skulle gärna säga att jag gör mig till men allt kommer naturligt.
Det är så här jag är, fråga Michele. Förstår inte hur han har kunnat stå ut med mig i över nio månader haha!


Nu middag, ni får en outfit ikväll.

Dagens fråga - yrken

Ja ni som läste första svaren från frågestunden vet att jag vill bli modejournalist. Men nu är jag nyfiken på er, vad är erat drömjobb?

´
Nu ska det läsas lite bloggar innan det är dags att hämta tjejerna från skolan. Senare får ni en videoblogg med resten av svaren från frågestunden. (Gjorde den precis, laddas på youtube. Fyra och en halv minut snackar jag! Inte illa. Då blir ni som gillar mina videobloggar nöjda va? Haha)

Miu Miu for crying out loud


Alla tre kommer från style.com


Jag är mycket imponerad av Miu Miu's höstkollektion. Så här skulle jag gärna klä mig när jag börjar i skolan i höst. Enkelt så att man inte väcker för mycket uppmärksamhet, elegant så man inte får dåligt rykte efter sig i en lyxig modeskola och bekväm då man känner sig förbannat snygg! Hihi

Jag njöt inte av duschandet lika mycket som jag brukar göra, tror det berodde på att jag inte fick till rätt värme. Brukar stå i säkert en halvtimme men idag blev det runt fem minuter bara. Men det betyder mer tid till att skriva på  romanen. Har inte haft sug tidigare i veckan men nu är det tillbaka och det ska jag ta vara på! Vi hörs senare.

I give my all for your love tonight

Allting från forever21.com


Romantisk outfit med döläckra skor!

Idag slipper jag både strykning och städning så det tycker vi om.
Fotograferar olika händerlser under dagen så att ni får ett "min dag" inlägg imorgon. Kanske ni även kan få på fredag, om jag är på fotohumör imorgon.


Nu hoppa in i duschen, vi hörs lite senare.

Dagens...

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Jobba och träffa älskling ikväll
Dagens kändis:
Image and video hosting by TinyPic
Bilder härifrån
Alltid lika snygga Mary-Kate Olsen!

Dagens erkännande: Jag höll på att kissa på mig för ungefär 40 minuter sedan men ville inte gå på toa för då skulle städerskan veta att jag var vaken och städa mitt rum. Jag föredrar att blogga innan frukost då jag inte är hungrig direkt när jag vaknar. Men hon kom på mig ändå så därför bloggar jag först nu hehe.
Dagens låt: Måns Zerlmerlöw - Hope & Glory (Acoustic)
Dagens önskan: Att resten av veckan blir toppen
Dagens smink och hår: Rosa ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret utsläppt
Dagens väder: 15 grader och sooool

Duellen - Emma vs Hilary

Emma  vann ännu en duell med 33 röster mot Peaches 4. Den här gången möter hon Hilary. Vem är din favorit? Somrigt à la Watson eller vårigt à la Duff?


Kom nyss in från att ha pratat med Michele i en halvtimme.. Eller ja.. det blev mest pussar och kramar, me likey! Han kom direkt från sitt jobb som mäklare och bar kostym. Så snygg! Dock är jag inte så bra med ord ibland för jag sa "åh du ser ut som en man när du bär kostym" Haha jahapp.. och vad ser han ut som annars?


Sen är jag så bra igen... bad honom skicka en signal när han kommer hem som jag gillar att göra när vi säger hejdå. Bara för att se att han inte körde på någon älg eller nått.. Eller ja inte för att det springer runt älgar här men i alla fall.
Hur som helst, han ringer mig och jag svarar glatt med ett "ciao!" och han svarar "men Maria... jag skulle ju bara ringa en signal för att jag kommit hem" Ja juste haha, då ska jag ju inte svara. Jag är så bra!


Nu läsa lite bloggar sedan blir det läggdags, vi hörs imorgon raringar!

Inne- och utelista nr 22


Äkta kärlek precis som det ska vara


INNE


- Besök från Sverige! Okej nu kommer inte Elin och Andreas just för min skull utan för att dem vill till Italien. Men jag ska ändå visa dem runt på torsdag och sedan ska de ut och dansa med mig och Michele på fredag, trevligt! Elin lärde jag känna under gymnasiet tack vare en vän och Andreas har jag känt länge. Träffades första gången när jag var 9 år gammal. Fast efter att jag fyllde 12 har jag inte sett honom mer än på några få fester, men det blir kul att träffa honom igen.

- Handskar. Mina armar slipper äntligen rivsår nu när jag sover med handskar.
Okej inte helt, då jag lyckas ta av dem varje natt. Men det är i alla fall bättre.

- Att bli sams. Som ni vet har det varit småtjafs mellan mig och älskling
(en läsare tyckte att jag skulle göra slut. Om man gjorde slut varje gång man tycker olika om något så skulle inga förhållanden hålla längre än några få månader.) Nej jag och Michele är sams igen och det känns fantastiskt. Vi brukar inte ses på tisdagar men han ska komma förbi en snabbis efter jobbet så att jag kan pussa på honom. Åh vad jag har behov av det!


UTE


- Ostabilt väder. Jag gnäller på vindarna som förstör mitt hår, och gör det kallt. Ni klagar nog mer på snön? Hur som helst skulle varje dag gärna få vara 20 grader, molnfritt och vindstilla. Som det varit nästan varje dag de senaste två veckorna.

- Religionlektionerna. Räcker det inte med att barnen går till halv fem varenda dag? Nej tryck in en religionlektion mellan 17 - 18 varje tisdag också. Michele sa att religionen då det är främst kristendom som gäller, är frivillig så om våra barn inte hemskt gärna vill gå så får de allt slippa. Tisdagar är pain.

- Den pågående klagan om att kärleken mellan Bella och Edward i Twilightserien skulle vara gammalmodig och ohälsosam. Ja nog är den gammalmodig allt, för i den värld vi lever i nu finns det knappt rum för äkta kärlek längre. Livet kommer emellan och folk tröttnar på sina partners efter bara något år tillsammans.
Fan heller att den kärleken är ohälsosam, att vilja vara med någon jämt och för alltid är det dåligt? Om det gör dig lycklig är det väll underbart? Nej då anses det antifeministist och dåligt för ungdomar att läsa om. Om det inte vore för kärlek skulle vår jord redan vara totalförstörd. När ska folk inse detta?

Dagens fråga - kostnader

Min mobilräkning skulle kunna vara skyhög med tanke på hur mycket det kostar att ringa här i Italien. Den enda jag ringer och skickar sms till är Michele men det är ändå väldigt sällan då vår kontakt oftast sker över Internet. Ändå måste jag tanka på mobilen i alla fall två gånger varje vecka vilket motsvarar 240 kronor.. Då går jag ändå 1 - 2 veckor i månaden utan pengar på mobilen också. Helt världelöst alltså. Hur mycket pengar spenderar du varje månad på telefonen?


Idag blåser det helt hysteriskt, lär blåsa bort när jag ska till skolan och hämta tjejerna haha. Vi hörs igen efter religionlektionen raringar!

Svar på frågor del 1

Foto:
Petra

Vilka bloggar läser du?
Jag läser många, tex Febb, Anna's gånger 2 och Lienes

När och varför började du blogga?
Februari 2006 efter att ha läst en artikel om bloggning i Veckorevyn

Vilken gymnasielinje gick du?
Gick finansiell ekonomi

Vilket jobb är ditt drömjobb?
Modejournalistik

Vilken blogg tycker du har allt? (är din favorit)
Yulla, ung mamma som verkar så stark, är fantastiskt söt precis som hennes dotter och är en förebild för mig.

När tänker du besöka Milanodomen?
Haha det kommer!

Hur träffades du och Michele?
Här kan ni läsa om kvällen vi träffades

Favvoblogg som är känd och en favvoblogg som är mindre känd?
Av de kända älskar jag fashiontoast, de mindre kända får jag återigen säga Yulla.

Din bästa och sämsta egenskap?
Bästa att jag är duktig på att lyssna på andra och att jag ser positivt i det mesta. Sämsta mitt morgonhumör, jag är raka motsatsen på morgonen till resten av dagen.

Märks det av att Euron har blivit dyrare?
Bara när jag handlar med mitt svenska kort, allt blir mycket dyrare! Men för det mesta använder jag mina euro och då märks ingenting. Ska dock bli roligt att växla pengarna till sommaren om euron fortfarande är lika stark då.

Hur stor betydelse har en låts text för att den ska vara riktigt bra?
Mycket, låtens text är en del av känslan.

Tack för era frågor! Resten får ni i en videoblogg imorgon som sagt.

Why do you choose your pain?

Allting från topshop.com


Idag är vädret ganska tråkigt, någolunda varmt men det blåser så känns kallt.
Sen ingen sol så jag tror att jag håller mig inomhus tills det är dags att hämta tjejerna från skolan.


Nu är hemresan från Sverige till Italien i sommar bokad. Detta har vi ordnat redan nu eftersom Theo ska med då och det krävs speciell bokning när man ska ta med hund på planet. Tack mamma för hjälpen! Första augusti åker jag och Michele till Finland och Theo, är där en vecka och åker sedan till Sverige med honom och resten av familjen. I Sverige är vi i tio dagar för att sedan den 17e augusti ta med honom till Italien. Inte långt kvar tills jag har min baby med mig jämt! Jag och Michele har även pratat om att köpa en till chihuahua. Men det dröjer nog ett tag, kanske efter New York resan 2010. Det är ju svårare att ha två hundar, mer problematiskt när man ska resa och liknande.
Men vi har många vänner som gärna skulle passa och det vore roligt för Theo att  få en vän att busa med. Men ja, det kommer dröja i så fall.


Kommer in med svar från frågestunden i nästa inlägg, resten tar jag imorgon i ett videoinlägg!

Dagens...

Dagens humör: Är förbannat trött
Dagens planer: Jobba, religiontisdag... inte min favoritdag hehe
Dagens kändis:

Äntligen en ny bild på Ashley Olsen! Dock var outfiten ointressant... men gillar väskan!

Dagens film: A lot like love
Dagens låt: Kings of Leon - Be somebody
Dagens önskan: Tröttheten går över snabbt
Dagens smink och hår: Osminkad och hästsvans
Dagens väder: 15 grader och molnigt

Frågestund


Många bloggerskor kör frågestund just nu och jag vill inte vara sämre.
Någonting ni vill veta? Svarar på det mesta.


Idag har jag ätit jorgubbar med vispgrädde, nam nam! Sjukt stora också. Sommar på väg? Hihi


På kvällen har jag tagit det lugnt. Tittat på filmen A cinderella story med Hilary Duff och Chad Michael Murray i huvudrollerna. En riktig feelgood film med fantastiskt ögongodis hihi.


Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan blir det att sova, vi hörs imorgon! Då svarar jag på era frågor om ni har några hihi

This new group of friends are making me again ready to leave


Sommar ja tack! Idag har det varit 20 grader så inte alls fel, men imorgon ska det bli kallare igen. Kan bli regnigt och 14 - 17 grader den här veckan. Tråkigt för Elin och Andreas som kommer på onsdag, men det är väll antagligen bättre än vad ni har i Sverige ändå?


Idag kommer föräldrarna hem sent så jag får äta middag själv med tjejerna. Som tur är så har Alessandra redan gjort en lasagne så det är bara att stoppa in i ugnen. Tur det, är inte alls på matlagningshumör.


Jag och Michele småtjafsar lite just nu.. eller ja vi tycker olika om lite saker.
Det är en tjej som har pojkvän som är jobbig med Michele. Alltid ska röra vid honom, drar skämt som "Michele är en bättre pojkvän än min" Och bla bla bla.
Jag har struntat i detta tills Michele en gång i bilen sa "X är precis som dig, ni är verkligen lika till personlighet. Hennes kille är inte tillräckligt bra för henne." Någon som tycker det är konstigt att jag reagerade på detta?
Hehe... sen är det lite andra saker också. Kärleken är tyvärr inte alltid en dans på röda rosor. Med min balans faller jag ofta på de hårda taggarna...

Dagens fråga - allergier


Jag är allergisk mot nötter och extra känslig mot tomater och mandariner.
Finns även ett speciellt gräs på sommaren som gör mig snuvig. Coca Cola har ingen läkare sagt att jag är allergisk mot men varje gång jag dricker det mår jag dåligt, tror det är mängden kolsyra.
Nötter är jobbigast, då det finns så mycket god choklad jag inte kan äta.
Är du allergisk mot något?

I wont write you a lovesong

Allting från netaporter.com


En färgglad och somrig outfit som denna skulle jag hemskt gärna bära ute i solen idag!

Jag mailade min gamla skola i förra veckan men dem har inte svarat. Ja angående om kopia på mina betyg alltså. Vill ju ha alla papper så att mamma kan komma med dem till Finland när vi ses den 8e april. Tiden tickar. Har dem inte svarat imorgon ger jag numret till mamma så hon får ringa istället.
Att allting ska vara så svårt. Sen borde jag väll ha bättre koll på mina papper. Vart tusan kan mina betyg ha hamnat någonstans? Vinden? Förrådet? I rummet gömt bakom annat? Ingen aning...

I took the price last night for complicated mess

Igår skulle jag ha tagit bilder hela dagen men var inte på fotohumör. Enda bilden som togs var denna på Raffaele och hans flickvän under fotbollen. Napoli - Milan matchen var förbannat tråkig och slutade 0 - 0. Jag fick också veta något tråkigt av en vän som gjorde mig nedstämd och fick mig att tänka en hel del. Så kvällen var väll sådär må jag säga.


Fick precis veta att en vän och hennes pojkvän kommer till Milano på onsdag. Så roligt! Skulle vara kul att ses något, få prata lite svenska och träffa lite annat folk hihi.


Sen är det klart nu att Cissi kommer i maj! Ja om det finns konsertbiljetter kvar, hoppas det verkligen. Vi vill gå och se Tiziano Ferro vars musik vi båda älskar. En bra vår framför mig alltså.

Dagens...

Dagens humör: Seeeg haha
Dagens planer: Jobb som gäller
Dagens kändis:

Jag gillar inte skorna men resten... åh så vackra Mary-Kate!

Dagens tips: Jag kliar min hud under natten och då jag har långa naglar kan jag lätt få sår, speciellt på armarna. Dock har jag nu börjat med att sova med handskar. På så sätt kommer inte naglarna åt min hud, grymt.
Dagens låt: Teddy Geiger - For you I will
Dagens önskan: Att det blir en vecka med inte allt för mycket strykning haha. Idag är det en stor hög efter helgen.
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 19 grader och sooool

Veckans kläder


Här har ni den här veckans outfits! Vilken är din favorit?


Nu ska jag snart hem till Michele. Vi ska leta efter billigt boende till Cissi så att hon kan komma i början av maj. Vill ju gå på Tiziano Ferro's konsert med henne! Får hoppas vi hittar något. Alessandra sa att det finns flera ställen runt här i Sesto som det är gångavstånd till.


Åh på tal om det! Hade en söt dialog med Carolina i torsdags när jag hämtade henne från skolan. (På italienska/engelska men översätter till svenska för enkelhetensskull)


Jag; Du vet väll att jag och Michele flyttar ihop i juli? (Hon är besatt i honom haha)
Carolina entusiastisk; Mmmm!
Jag; I Monza
Carolina; Nej!
Jag skrattandes; Här i Sesto?
Carolina; Jaaaaaaa!


Hon är så söt.


Mer planer för idag då. Blir Happy Hour som vanligt ikväll på 3m där Jenny jobbar. Dock brukar hon inte jobba på söndagar längre men däremot komma dit för att ha en trevlig kväll. Bättre för mig då det ger henne mer tid till att umgås. Efter att vi fått mat i magen drar vi vidare till Mirasol för att se Milan - Napoli spela. Spännande!


Bloggar först imorgon igen, då lovar jag massor av bilder och bättre uppdatering!

Your opinion what is that? Just a different point of view

Allting från forever21.com

En väldigt söt outfit, riktigt somrig klänning. Blir lite tuffare med gladiatorsandarlerna med nitar.

Okej har fortfarande inte fixat mig. Michele ringde och sa att han kommer och hämtar mig först efter klockan tre så jag fastnade framför några vänneravsnitt. Är på Las Vegas delen nu, så bra!


Men nu borde jag nog ta och fixa mig, bloggar igen innan jag drar.

Lördag

(Jag måste säga att jag inte känner igen mig själv på den här bilden, haha skumt!)


Har inte fått i mig någon lunch ännu så borde ta och fixa det nu innan Michele kommer. Vilket är runt halv fyra. Då behöver jag först köpa ny mjukgörande salva och sedan blir det som jag tjatat i några inlägg nu att kika på en bil.
Men köpet blir i maj någon gång.


Tror inte det blir något mer bloggande idag tyvärr men ska fota hela dagen så att ni kan få ett "min dag" inlägg imorgon. Vi hörs då!


Topp - Vero Moda (Kan ha fel här, minns inte riktigt)
Jacka - Divided by H&M
Väska - Stradivarius
Klocka - Tritoni
Skor - Zara

Wont you sing to me your poetry


Igår hade jag riktigt trevligt som alltid med älskling. Vi gick som sagt till Stardust där dem har fashiontv. Vi fick se bland annat Christian Dior's höstkollektion från Paris Fashion Week och även någon kinesisk designer som verkade ha fått sin inspiration från en kortlek... Inget namn att lägga på minnet.


Nu ska jag hoppa in i duschen, när jag kommer tillbaka får ni några fler  bilder från gårkvällen och sedan även dagens outfit. Vi hörs då!

Fredagkväll

Om drygt 40 minuter kommer älskling och då drar vi till Stardust i Milano, där de har fashiontv på storbild. Me likey! Man får alltid se visningar från olika fashion weeks. Jag och Michele brukar säga vilka vårnyheter som är våra favoriter. Det är inte dumt att ha en klädintresserad pojkvän. Som inte är bög.


Imorgon ska jag fota alla olika händerlser som händer under dagen så att kan få det sammanställt på söndag, bra va? Tänkte göra detsamma på söndag så ni får ett "min dag" inlägg även på måndag. Jag är generös när jag är på bra humör!


Klänning - Gina
Jacka, skor - Pimkie
Halsband - Kappahl


Vad feta mina vadmuskler ser ut. Intressant med tanke på att jag inte minns när jag tränade sist.


Nu bloggkolla, vi hörs imorgon!

My love is like a gunshot all it takes is one shot


(Det är farligt att filma sig själv framför spegeln, snacka om att jag verkar beroende av mitt utseende som jag tar på mig själv hela tiden)


Här får ni ett nytt videoinlägg, inte filmad på balkongen för en gångs skull haha. Tänkte att variation skadar inte... Vet inte varför jag är så flummig i videon, blir så på fredagar gissar jag.


Idag då? Har inte gjort så mycket egentligen. Kan mina tio meningar på italienska nu i alla fall och har läst några kapitel i boken One Fifth Avenue. Den blir bara bättre och bättre.


Snart ska vi äta middag och efteråt ska jag göra mig iordning för att träffa Michele. Då får ni en outfit, som heller inte den är fotad på balkongen. Wild and crazy idag, eller vad säger ni? Hehe sen har jag förresten en väldigt bra hårdag idag, bättre än på mycket länge.

Syns varken i videoinlägget eller outfiten som ni får senare men det är sant! Känner mig snygg för första gången sedan julas. Härligt. 
Hörs då!

Dagens fråga - hälsa

Om man bortser förkylningar är jag sjuk väldigt sällan, en gång om året ungefär och då har jag feber i 1 - 2 dagar. Kom att tänka på detta nu när Eleonora är hemma och sjuk. Det verkar som att hon och Carolina också är väldigt friska då detta är första gången som någon av dem varit tvungen att vara hemma från skolan. Hennes feber är heller inte särskilt hög, runt 37,8. Hur ofta är ni sjuka ungefär?


Jag vet inte om jag behöver hämta Carolina från skolan eftersom Alessandra sa att deras mormor skulle göra det. Men hon är här nu och läser en bok för Eleonora och det känns som att det är bättre om jag går då hon inte borde gå så mycket. Inte för att hon är sjuk, men hon är äldre och jag som har friska ben kan lika gärna gå hihi. Men får se. Vet i alla fall hur jag frågar på italienska då hon inte kan någon engelska. Jag är så bra! Haha
När vi hörs igen får ni en videoblogg.

You learned the hard way to shut your mouth and smile

Allting från topshop.com


En ganska vardaglig outfit för en fredag, men fint det med.

Just nu sitter Eleonora och ser på en film. Hon verkar någolunda pigg så febern är nog inte så jättehög.


Jag har tagit hand om tvätten och tömt diskmaskinen. Ingenting att stryka idag så det är inte dumt. När jag bloggkollat lite ska jag plugga italienska och sedan göra mig iordning.


Kommer in med fredagsfrågorna lite senare!

Dagens...

Dagens humör: Glad, det är ju freeedag hihi
Dagens planer: Jobba, extra mycket också då Eleonora stackaren är hemma och sjuk. Hon är faktiskt jättesöt i sin tandställning, tänka sig hihi. Ikväll ska jag ut med Michele.
Dagens kändis:

Lauren Conrad alltid lika sött klädd!

Dagens lunch: Yes den måste jag laga haha skit också. Men kanske kan jag komma undan med att göra toast om Eleonora inte vill ha fiskpinnar. Som tur är så är inte fiskpinnar det svåraste att göra i alla fall.
Dagens låt: Kings of Leon - I want you
Dagens önskan: Att vädret skärper sig och blir bra igen (vilket det troligtvist blir på söndag då vi ska ha 18 grader igen hihi)
Dagens smink och hår: Rosa ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret har jag inte bestämt mig för ännu.
Dagens väder: 12 grader och molnigt

Feminina kjolar


Kjolar kommer precis som förra året stort i vår. Gärna mycket volym och glada färger. Mönster fungerar som alltid men enfärgat blir ännu populärare. Feminint, somrigt och förbannat snyggt!


Nu ringer nog Michele snart så vi kan säga godnatt som vanligt hihi.
Kom just att tänka på en dialog vi hade igår, jag undrar vad han tänker om mig egentligen haha.


Michele efter att ha kysst min kind.
Michele; Mmm du doftar gott ikväll
Jag; Tack jag bär en ny parfym
Michele; Nej jag syftar på din naturliga doft.
Jag; Vadå? Gillar du inte min parfym?


Haha det är inte lätt att ge mig en komplimang.

He's so lovely

Den här bilden skickade mamma till mig. Han heter Sakis Rouvas och är grek, tydligen även framröstad till världens vackraste man.
Hon var helt lyrisk. "Se så snygg han är!" Nog kan jag hålla med allt.
Heeeeeeeeeeeeet skulle jag beskriva honom som. Sedan inser jag att jag har samma smak som min mamma och börjar undra om jag håller på att bli gammal.
Vad säger ni, förtjänar han titeln som världens vackraste man?

Nu är jag sjukt trött. Men Eleonora hos tandläkaren för att fixa tandställning har jag fått underhålla Carolina. Vi har spelat basket i hennes rum, haha galet! Sedan blev det "vem där?" eller vad spelet heter. Ni vet när man säger "Har din blåa ögon?" Och liknande tills man vet vem personen är. Åh nostalgi.
Jag kommer sova gott inatt.

Dagens fråga - mat


Korvstroganoff med ris är bland det godaste som finns, speciellt mammas. Spagetti är inte så dumt det heller.
(Maten ovan gjorde jag förresten själv, stooooolt)
Vad är din favorit?


Om ungefär en timme ska Carolina hämtas från skolan. Då blir det nog en liten promenad i det fina vädret och sedan tillbaka hit till lägenheten. Får se när jag hinner blogga igen, lite senare idag i alla fall.
Hoppas ni har en toppeneftermiddag!

I would open up the moon for you

Allting från netaporter.com


Fortsätter med önskeoutfits utan klackar, har väll slagit huvudet i väggen eller något. Tycker väldigt mycket om klänningen, klassiskt snygg.

Ni är så söta i Sverige. 7 grader och folk blir helt lyriska och går ut med tunna jackor och säger "nuuu är det vår" Om någon månad kommer ni  allihop sitta hemma med feta förkylnignar. I know how it is, jag var likadan förra våren! Känns som att jag blir mer och mer italiensk. Jag bär samma kläder som er, men vi har 18 grader. När det är arton grader i Sverige lämnar folket jackorna hemma precis som tightsen, sooooomar! Så sitter man med en fet förkylning i juni.

Men våren är underbar i alla fall, det kan jag inte neka.

Dagens...

Dagens humör: Trött men glad
Dagens planer: Jobba, behöver även bara hämta Carolina från skolan då  Eleonora ska med sin pappa klockan fyra till tandläkaren för att få tandställning.
Dagens kändis:

En riktigt snygg Sienna Miller! Gillar dock inte stövlarna, men klänningen var söt.

Dagens serie: 90210
Dagens låt: Sister Hazel - Everybody
Dagens önskan: Voglio imparare l'italiano più veloce. (Jag vill lära mig italienska snabbare) Dock gick det bra igår, kunde till och med dra ett  skämt på italienska! Det är skills det hihi.
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut.
Dagens väder: 18 grader och sooool

Onsdagkväll

Vet ni vad Carolina, yngsta dottern hade sagt till sin mamma igår? Att jag  är den bästa au pair de har haft! Hihi blev så glad, visar att jag kan vara lite bestämd ibland men att de tycker om mig ändå.


Ikväll ut med Michele som sagt, vet inte vad planerna blir. Dock har han nu läst ut Breaking Dawn så lär bli mycket Twilightsnack. Me like! Älskar att  jag har en pojkvän som det är så lätt att flytta över mina intressen på haha.
Han hatade att läsa när vi träffades, hade bara läst en bok i hela sitt liv
(Romeo och Julia i skolan) Men nu är han lika besatt som jag. Great! Ska köpa första Stieg Larsson boken till honom som har kommit ut på italienska, ja män som hatar kvinnor alltså.


Nu bloggkolla innan det är dags att gå.


Jacka - Gina
Klänning - Vero Moda
Halsband - Dyrberg/Kern
Väska - H&M
Skor - Stradivarius


Ha en fin kväll raringar!

You don't care that I'm weird and that's amazing


Här har ni dagens videoblogg!


Nu är det snart middagsdags, har inte så mycket mer att säga så vill ni veta mer är det bara att se klippet hehe.
Eller jo en sak, boken One Fifth Avenue var riktigt seg i början. Den handlar om så många människor att jag blev förvirrad. Men nu när jag läst sex kapitel hänger man med bättre och den är faktiskt riktigt bra. Kul att se hur de olika liven är sammanflätade med varandra.


Middag var det, kommer in med en outfit senare.

Dagens fråga - film


För mig var det John Tucker Must Die tillsammans med Michele i lördags.
Vilken var den senaste filmen som du såg?


Nu ska tjejerna snart hämtas från skolan, skönt med en promenad i solen.  Blev ingen tidigare, jag hade fullt upp med att bestämma vad jag skulle sätta på mig idag. Haha vadå? Sådant tar tid!


Ni får ett videoinlägg senare. Ciao!

These words are my heart and soul


Jag förra sommaren från två vänners födelsedagsfirande. Poolparty, god mat och vin. Sooool och trevligt sällskap. Åh vad jag saknar sommaren och all dess möjligheter hihi. Men nu är det inte långt kvar.
I april - maj har vi sommarväder här i Italien, me likey.
Dock saknar jag vännerna från Sverige. Mycket. Komma och hälsa på? Sì?
Braaaavissimaaa! Haha

I don't wanna lose what I loved about you

Allting från forever21.com


En önskeoutfit utan klackar! Var då inte igår hehe.

Idag behöver jag bara stryka tre plagg och slipper städa lägenheten eftersom städladyn kom över och gjorde det idag. Jipppey! Nästan helt ledig fram till halv fem då tjejerna ska hämtas. En promenad i det fina vädret ska försöka hinnas med (främst för att det ska gå ner till 12 grader till helgen, kallt eller hur? hehe)


Sen tänkte jag njuta av en lång dusch, raka benen och göra mig fin.
Vardagslyx är trevligt. Dock ska jag hinna med att skriva på romanen och plugga italienska också, men sådant är bara roligt.

Dagens...

Dagens humör: Positivt!
Dagens planer: Jobba och träffa älskling ikväll
Dagens kändis:

MK lika snygg som alltid på cocktail party hos Barney's för  Christopher Bailey

Dagens dröm:
Jag var gravid! Hihi, fast vet ni vem jag sedan födde? Min hund Theo, hahaha så sjukt.
Dagens låt: Clay Aiken - The way
Dagens önskan: Vinna lite pengar så jag har råd med sommarens flygresor hehe
Dagens smink och hår: Brunbronisga ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Luggen bakåt i ett spänne
Dagens väder: 19 grader och sooool

Duellen - Emma vs Peaches

Emma vann ännu en duell med 24 röster mot Blakes 11, hon är visst populärare hos er än vad jag trodde att hon skulle vara. Den här gången möter hon Peaches. Vem är din favorit? Bruna Watson eller vita Geldof?


Har precis pratat med älskling i telefon. Han tycker att jag ska gå och undersöka mig hos en gynekolog, bara för att se att allt är bra.  Antar att han har rätt men jag har aldrig gjort en ordentlig undersökning. Tycker att det är obehagligt att behöva klä av mig och sära på benen in för en okänd kvinna haha. Men, men har lovat honom.
Så ska kolla med mamma om vi kan göra det i april, annars får det vänta tills jag kommer till Sverige i augusti. Vägrar att gå till en gynekolog här i Italien då jag inte pratar språket fullständigt.  Vill känna mig åtminstone lite lugn hehe.
Har ni gjort en gynekologkontroll någon gång?

Inne- och utelista nr 21

INNE


- Vatten, billigaste skönhetsmedlet för min hud. Jag dricker nu drygt 2 - 3 liter om dagen. Vilket också betyder att jag går på toa heeeela tiden haha. Men det är det värt.
- Shoppa allt man vill ha och ändå ha pengar kvar. Sällsynt men när det väl händer (som det gjorde för mig i förra veckan) så mår man bra.
-
Annas modebloggerskor. De är underbara! Ni har väll inte missat? Hon illustrerar en modebloggerska och skriver klockren pratbubbla till. Lika roande varje gång.

UTE


- Chris Brown. Idiot. Går inte att förlåta det han gjorde mot Rihanna.
- Rihanna. För att hon stannar trots vad han gjorde.
- Vara orolig. Min mens är en vecka sen, jag är inte gravid. What's wrong?

Dagens fråga - jobb

Jag har funderat på att söka till ett butiksjobb under juli i Milano. Då kommer min italienska vara ännu bättre och många jobb tar emot mig trots att den änn inte är flytande eftersom jag  har bra engelska. Problemet är dock att jag bara kan jobba under juli månad eftersom jag är au pair fram till sista juni och första augusti åker jag och Michele till Finland och sedan Sverige. Men det skadar inte att kolla runt lite, kan ändå jobba fyra veckor. Dock lär jag ha engelskalektioner med några barnfamiljer. Bra sett att tjäna lite extra pengar.
Har du ett jobb till sommaren?

I'm screaming on my own


En bild som togs på min lilla fototur. Är tagen utanför där vi bor. Svårt att finna blommor så här i stadsmiljö men lite finns det i alla fall.


Idag är det som sagt Eleonoras religion, jag gillar inte tisdagar. Först lämna av Carolina hos sin mormor och morfar, där förhoppningsvist hennes kusiner Christiano och Martha väntar. Det enda positiva med den här förbannat tråkiga dagen haha.


Får ju läsa min bok under timmen och det är alltid trevligt, men barn springer runt i  salen som galningar. Har bland annat fått en hel hög med klossar över mig samt en pingisboll..


Kommer dock in med ett till blogginlägg innan jag drar!

It's a crime that you let it happen to me

Allting från topshop.com

En söt outfit jag gärna skulle bära ute i solen idag.

Nu ska kläder strykas, efter det tänkte jag gå ut och ta lite foton i det fina vädret. Lär lägga upp några i bloggen om de blir fina.


Vi hörs runt tvåtiden!

Dagens...

Dagens humör: Trött men glad
Dagens planer: Jobba och ta Eleonora till sin religionlektion. Fortsätter då att läsa på One Fifth Avenue. Har bara läst två kapitel eftersom jag läste Midnight Sun under två dagar i förra veckan. Bra för mig som inte kan köpa nya böcker hela tiden.
Dagens kändis:

Mary-Kate Olsen var väldigt annorlunda klädd och sminkad under The Metropolitan Opera's 125 års firande. Annorlunda men lika snygg som alltid!

Dagens dröm: Jag drömde att jag hade ett barn på tre år, och den fick en speciell bok av mig. Den hade kasettband och man fick lyssna på sagan samtidigt som man såg bilder och kunde själv läsa. Sen kom lite musik när det var dags att vända sida "denna signal betyder att det är dags att vända blad" eller något sådant. Vet ni vad? När jag vakna insåg jag att detta var ett minne direkt ur min barndom. För mamma köpte dessa små böcker till mig men jag hade totalt förträngt det då det var så länge sedan. Älskar när minnen kommer  tillbaka till än hihi. Undrar om dessa böcker finns kvar.
Dagens låt: John Mayer - Say
Dagens önskan: Tiden går snabbt till imorgon kväll då jag får träffa älskling igen hihi
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en hästsvans
Dagens väder: 19 grader och sol, lite moln

Everything will change but love remains the same


Åh vad jag saknar dig min lilla prins. Dock är det bara 23 dagar kvar nu tills jag åker till Finland så det kan jag nog stå ut. Men fem dagar som vi ses är för lite... kommer nog  vara ännu jobbigare att lämna honom denna gång då jag vet vad jag har framför mig. Men i  sommar flyttar han hit till Italien och då släpper jag inte taget om älskling igen hihi.
Tur att han har det bra hos mormor och morfar i alla fall.


Nej nu går ögonen i kors, förstår inte hur jag kan vara så trött. Sov nästan tio timmar inatt och klockan är bara nio... men men sängen nästa då.


Vi hörs imorgon förstås.

Dagens fråga - shopping

För mig blir det mjukgörande salva och en ny hårborste, tyvärr inte roligare än så. Vad blir erat nästa köp?


Har haft en supermysig eftermiddag med tjejerna. Vi spelade fotboll i tjejernas rum, haha något kaotiskt. Tjejerna har även fått rita för första gången i paint på min dator, riktigt duktiga är dem och jag har sparat deras bästa verk hihi.


Nu ska vi snart äta middag, vi hörs senare ikväll.

I keep pushing myself even do I can't take it at all

Allting från netaporter.com

Nu ska det läsas lite bloggar innan det är dags att hämta tjejerna från skolan. Det är riktigt fint väder fortfarande så kommer bli skönt med en promenad. Nu är det riktigt härligt att bo i Italien! Hihi


Har ett litet problem angående skolan i höst. Man måste ha diplom från gymnasiet, det är deras enda krav för att man ska få söka, att man gått ut gymnasiet. Minns att jag fick något diplom när jag slutade Finek (finansiell ekonomisk utbildning) men vart tusan kan det vara nu? Har gett min mamma i uppdrag att leta efter det hehe, så snäll är jag.


Men, men det löser sig nog. Tur att jag är ute i god tid, har nästan två månader på mig att söka.

Förra veckans


Förra veckans outfits, vilken är din favorit?


Idag blev det sushi till lunch! (Vad? Det var nästan en hel vecka sedan sist... hehe) Alessandra kom hem med det rar som hon är.


Nu ska lägenheten dammsugas, vi hörs senare.

Dagens...

Dagens humör: Positivt!
Dagens planer: Jobba
Dagens kändis:

Nu syns det allt att Nicole Richie är gravid igen, otroligt vackert!

Dagens serie: 90210
Dagens låt: Kings of Leon - Use Somebody
Dagens önskan: Att detta blir en bra vecka
Dagens smink och hår: Osminkad och håret uppsatt i en knut
Dagens väder: 18 grader och sooool

Lördag

Sådärja då var det snart dags att gå igen. Sjukhuset som sagt för att hälsa på bebis.
Ikväll sover jag hos älskling så det lär bli dåligt med uppdatering av bloggen den här helgen. Vi ska stanna hemma ikväll och se på film, mysigt.

Hoppas ni får en toppenhelg!

Tisha - JDC Urban Store
Kofta - Kappahl
Kjol - Indiska
Väska - Stradivarius
Skor - DinSko

I know I can fight the fire in your eyes

Allting från forever21.com
Märks det att mina önskeoutfits smittar av sig på vädret? Regn - svarta outfits sol och 20 grader - sommaroutfits hihi

Detta skulle jag gärna trippa runt i idag. Michele kommer och hämtar mig klockan två och då ska vi leta present till Beatrice, en liten nyfödd flicka hihi. Fem dagar idag tror jag, fyra eller fem. Jag, Michele och två av våra vänner ska till sjukhuset och hälsa på dem. Innan ska vi hitta en liten present. Något sött litet klädesplagg, Michele lär bli orolig för när jag är runt barnkläder blir jag knäpp. "Vill ha bebis nuuuuu" Haha
Men tänk att ha en liten flicka att klä upp i söta klänningar eller söt pojke att trä små skjortor på. Ååååh...

Kommer in med en outfit om drygt en timme.

090313 (gårdagens)


Som jag sa igår skulle det komma tillbaka en kategori idag, nämligen denna! Någon som minns? Går ut på att jag fotograferar vad som händer under dagen och lägger ut det  på kvällen eller morgonen efter. En sammanfattning av dagen med bilder helt enkelt.  Kommer att lägga upp detta ibland, när jag känner för det. Hoppas ni tycker att det är kul!
Ovan är från igårmorse. Bloggade, lyssnade på lite musik och gjorde mig sedan iordning. En osminkad Maria, det var det inte igår ni fick se hihi.


Efter det blev det städning och strykning. Inte en så farligt stor hög med kläder, härligt!


Efter att ha städat åt jag lunch och njöt sedan av det fina vädret (idag har vi 20 grader och sol igen så det fina vädret håller i sig hihi) Lyckades hålla mig borta från chokladskåpet tills någon bloggare la in en suktande bild på glass i sin blogg... då var det kört!


Efter lite mer bloggning såg jag på två vänneravsnitt och pluggade sedan italienska.


På kvällen blev det ut på kinesisk restaurang med familjen. Till förrätt fick man  speciella chips - smaksatta av räkor! Inte äckligt bara ovant att äta...
Jag var tråkig och beställde pizza hehe. Men de hade med pommes frites på och jag var tvungen att testa. Kan det bli mer onyttigt? Men ååh så gott det var!


Efter middagen gick jag ut i Milano med älskling för en drink. Vet inte vad det var för fel på oss, vi pussades heeeeeela tiden. Men det var så mysigt!

Fredag med restaurang och utgång

Nu har jag varit och ätit på kinesisk restaurang med familjen, riktigt mysigt! Bilder kommer imorgon då en kategori återföds som var väldigt populär hos er i våras hihi.

Nu kommer Michele snart, vi hörs imorgon!

Topp - Mango
Kofta, jeans - H&M
Skor - Zara

I'm exactly where I'm suppose to be


(Alltid lika sexig min haha)

En ny videoupdate! Visst har jag blivit duktig med dem den senaste tiden. Det var skönt att sitta ute i det fina vädret hihi.


Nu är det snart middag tror jag, kommer in ikväll med en outfit.
Har förresten läst ut Midnight Sun, ja det som fanns på Internet. Återigen inget mera Bella och Edward... Ååh kan hon inte bara fortsätta att skriva flera böcker om dem? Skrev hon hundra så skulle jag köpa hundra, and that's true. Inte alls besatt...

Dagens fråga - Datorer

Jag brukade sitta inne alldeles för många timmar - tills jag fick ett dyrt Internet som gav motsatt effekt istället. Nu kan jag bara sitta inne fyra timmar om dagen, vilket inte är tillräckligt om man vill driva en någolunda framgånsrik blogg. Dels vill jag hinna prata med vänner från Sverige, dock var det länge sedan jag var inne på msn... Hänger med så gott jag kan tack vare Facebook (Märkte att en vän var gravid först när hon var på förlossningen för att föda...) Sen är det andras bloggar att läsa och att hålla koll på mailen där det händer en del trevligt ibland och på vardagar har jag bäst kontakt med Michele över mailen eftersom det är hysteriskt dyrt att ringa i Italien. Men mer än fyra timmar har jag inte så blir ganska tajt... Dock blir det väll fem timmar om dagen vid datorn då jag lägger till en timme för att skriva på romanen som jag gör när jag inte är uppkopplad på Internet.  Hur många timmar sitter du vid datorn?

Through it all I've made my mistakes


Klänningen är lika populär i sommar som den var förra. Satsa på söta dockliknande klänningar som de stilsäkra tjejerna till vänster bär. Sedan kan man välja själv om man vill hålla på den söta stilen och bära en trevlig kofta till eller rocka till det med en hatt eller skinnjacka. Riktigt läckert!

Förresten har jag träningsvärk i vaderna efter att ha gått så mycket igår i Milano. Det om något är pinsamt haha!

Dagens...

Dagens humör: Pigg! Freeedag hihi
Dagens planer: Jobba och träffa älskling ikväll
Dagens kändis:

Jag har insett varför jag inte ser Mischa Barton som någon stilikon. Hon har ju ingen egen stil. Hon kan sätta på sig precis vad som helst. Men det här var snyggt

Dagens serie: Vänner säsong 5
Dagens låt: Earlimart - Nevermind the phonecalls
Dagens önskan: Hinna ut på en promenad i det fina vädret idag innan jag ska hämta tjejerna från skolan
Dagens smink och hår: Guldiga ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret har jag inte bestämt mig för ännu men i en hästsvans under dagen
Dagens väder: 20 grader och soooool, I love italy

Everywhere, all I see is you

Allting från topshop.com

En liten önskeoutfit så här innan det är dags att sova. Idag har jag burit jeans och vit topp, outfiten ovan hade fungerat lika bra som en shoppingoutfit tror jag allt. Eller ja... fötterna hade nog fått ont efter ett tag av dem där skorna haha.


Nu ska jag gå igenom bloglovin sedan blir det sovdags, vi hörs igen imorgon förstås.
Då det äntligen är freeedag hihi. Fast denna vecka har gått precis lika läskigt
snabbt som förra.

Dagens fråga - smink


Jag tycker att det är skönt att gå osminkad, slippa tvätta bort det på kvällen och min hud mår bättre. Så ska jag inte ut mer än att hämta tjejerna från skolan så sminkar jag mig inte. Bara när jag ska träffa folk. Ni då?


Fortsätter att läsa Midnight Sun, är nästan helt klar med de 264 sidor som ligger ute på nätet. Sen blir det kanske aldrig mer något nytt Edward & Bella material.
Men ja, vi har ju de tre sista filmerna att se fram emot också hihi.


Vi hörs igen ikväll!

Nytt till garderoben


Nog blev det shopping idag allt! Har haft en supermysig dag med Simona, dock tog jag inga foton konstigt nog. Det som var så fint väder och allt, får bli skärpning alltså. Tishan är köpt från JDC Urban Store och kostar ca 180 kronor. Tunikan är från Mango och kostar 300 kronor. Lite vårshopping hihi.


(Strunta i det som ligger under vänstra skon, det är prislappen haha)


Dessa underbaringar kommer från Zara och gick på ca 800 kronor. Kärlek!
Visst påminner dem lite om skorna i inlägget nedan hihi, jag är duktig på att hitta sånt jag är ute efter.


Till lunch blev det äntligen sushi igen, var ett tag sedan nu. Första gången för Simona och hon sa att hon gillade det, dock tycker hon inte om att äta med pinnar. Jag däremot har blivit en riktig hejare på det! Kan ta upp små riskon, det är med stolthet jag skriver detta haha.


Lär bli fler shoppingrundor med Simona, vi har riktigt kul ihop. Hon tycker om att få träna sin engelska också, nästa gång blir det italienska. Jag måste våga mer jag  också. Dock är det bra när hon inte finner ord på engelska, som när hon frågade vad "specchio" är och jag svarade "mirror". På så sätt kan vi konvercera ännu mera när någon av oss tappar ord. Perfa.

Shopping shopping shopping


Yes det blir shopping idag, Simona ringde och nu fungerar hennes telefon. Idag ska det letas bland annat efter skor liknande de ovan, dessa kommer från topshop.com

Mamma är världens gulligaste. För det första har jag 600 kronor på NK kvar i Sverige, hon tar över dem då jag inte har användning av pengarna längre. Sen för hon även över 400 kronor för att jag ska köpa skor, då hon gick och shoppade med min syster i förra veckan. Så 1000 kronor är överförda till mitt konto, graaaazie! Hihi

Igår hade jag trevligt, glömde dock bort att fotografera. Vi såg Inter förlora mot Manchester United, vilket gjorde samtliga glada då de var Milan fans på puben hehe.

Oj nu har jag bråttom, ska gå om fem minuter för att möta Simona och jag måste borsta tänderna. Vi hörs senare raringar, då har jag förhoppningsvist kommit hem med lite trevliga shoppingfynd.

Ciao!

Dagens...

Dagens humör: Smått trött men ändå på bra humör
Dagens planer: Antagligen shopping. Har inte fått svar från Simona om var vi ska träffas. Hon har problem med sin mobil så det är svårt att få tag på henne. Kan inte bara dra till Milano och hoppas att vi stöter ihop med varandra haha.
Dagens kändis:

Alltid så snygga Rachel Bilson!

Dagens dröm: Jag tog hand om en jättefin häst, har drömt om hästar mycket den senaste tiden. Men under en storm förvandlades den till en noshörning och ville ha ihjäl mig haha, ingen trevlig dröm alltså.
Dagens låt: Taylor Swift - Picture to burn
Dagens önskan: Att när jag shoppar med Simona så äter vi sushi till lunch hihi, tror inte att hon smakat det någon gång.
Dagens smink och hår: Tror det endast blir mascara och lite foundation. Håret utsläppt
Dagens väder: 17 grader och sooool, älskar att vi har så många soldagar här i Italy och nu har det börjat bli riktigt varmt

Onsdagkväll

Jag har läst Midnight Sun nästan hela dagen, halva boken finns ute på Internet.
På två dagar har jag läst 155 sidor, och då har jag ändå haft mycket jobb som avbrytit mig.
Jag säger då det... när Meyer skriver så läser man hur fort som helst. Man vill aldrig sluta samtidigt som man inte vill att sidorna ska ta slut. Det är ca 270 sidor, efter det så var det någon som la ut innehållet på Internet. (Det här har dock Meyer lagt ut själv efter att ha bestämt att inte fortsätta skriva boken) Nu har hon börjat fundera igen om hon ska göra det i alla fall.. hoppas hoppas! Det var nästan två månader sedan jag blev klar med Breaking Dawn, att plötsligt få mer Bella och Edward material, och allt ur Edwards fantastiska synvinkel, är guld! Vill ha resten också.


Oops kan fastna i Twilightträsket hela dagen och då finns det nog läsare som skulle bli trötta på mig.


Dagens outfit kan jag berätta istället.


Klänning - MQ
Sjal - Pieces
Klocka - Tritoni
Skor - Forever21

Tu sei ogni cosa (per me)


Här får ni en liten videoupdate, ganska ny faktiskt.. spelades in för ungefär en timme sedan.
Solen skiner ännu så vädret är topp topp, och det ska bara bli varmare och varmare de kommande dagarna... tummen upp!


Imorgon blir det shopping. Vill köpa nya skor men har mer behov av vårkläder. Ska shoppas med Simona och sen blir det lunch med Michele och antagligen hennes pojkvän Angelo också. Mysigt! Plus att jag inte behöver hämta tjejerna från skolan imorgon så ingen stress hem. Nästan så att man är ledig. Bortsett för att jag behöver gå upp vid nio för att städa lägenheten och tömma diskmaskinen, ingen strykning i alla fall.


Nu ska jag snart äta middag, kommer in med en outfit innan Michele kommer och hämtar mig.
Ciao!

Dagens fråga - böcker

Jag tror att jag läser runt 40 böcker om året, inte illa pinkat va? hehe. Du då?


Nu ska tjejerna snart hämtas från skolan. I eftermiddag får ni en videoupdate och ikväll en outfit, snällt va? Hihi. Vi hörs senare

Då & Nu

En rolig utmaning jag hittade hos Danajs



(Anna till vänster och jag till höger hihi)


1. Vad hette din första bästa vän?
Jerry
2. Vad hette din första kärlek?
Andreas, jag var tio och åh så kär jag var hihi. Även den första kille jag kysste
3. Vilken var din favorit rätt?
Pannkakor
4. Vilken var din favorit färg?
Rosa
5. Vart bodde du?
I Tumba, utanför Stockholm
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt?
Antagligen att få gå ut och leka haha
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt?
Bråka med mamma och pappa?
8. Ville du bli när du blev stor?
Hästuppfödare (från att jag fyllde åtta år och fick träffa en kompis hästar)
9. Vilket godis tyckte du bäst om?
All godis! Haha

NU

1. Vad heter din bästa vän?

Anna, min fina syster
2. Vad heter/hette din senaste kärlek?
Michele ofcourse <3
3. Vilken är din favorit rätt?
Spagetti!
4. Vilken är din favorit färg?
Rosa
5. Vart bor du nu?
Sesto San Giovanni, utanför Milano
6. Vad tycker du är det bästa som hänt?
Att ha träffat Michele
7. Vad tycker du är det värsta som hänt?
Förlorat en nära vän
8. Vad vill du jobba med?
Inom mode
9. Vilket godis tycker du bäst om?
Äter inte godis längre, bara choklad

I will hang from your lips

Allting från netaporter.com

Jag älskar sånna här outfits. Bästa klassiskt svart för att sedan bryta av med något färgglatt som väskan från Marc by Marc Jacobs och ge det mer klass med skor som de från Miu Miu

Nu är det dags att stryka kläder igen, men idag är det bara tre plagg så det är inte dumt det.
Sen blir det att hoppa in i duschen, vi hörs igen senare.

Dagens...

Dagens humör: Ovanligt pigg
Dagens planer: Jobba och träffa Michele ikväll
Dagens kändis:

Alltid lika snygga Lauren Conrad! Jag gillar hennes topp

Dagens serie: Vänner säsong 5
Dagens låt: Edwin McCain - I'll be
Dagens önskan: Att jag hittar något fint imorgon på min shoppingrunda med Simona som inte är för dyrt hihi
Dagens smink och hår: Rosa ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret självlockigt och luggen bakåt med ett spänne
Dagens väder: 14 grader och sooool

Duellen - Emma vs Blake

Förra duellen blev väldigt jämn, Emma vann över Mischa med 17 röster mot 14. Den här gången möter hon Blake. Vad faller dig bäst i smaken? Påklätt à la Watson eller avklätt à la Lively?

Nu är jag trött, ska läsa lite bloggar innan jag lägger mig. Vi hörs imorgon igen!

Inne- och utelista nr 20

INNE


- Våren. Det är verkligen den årstid som man uppskattar mest. Det slutar regna - man blir glad.  Solen skiner - Man blir glad. Det är lite varmare än igår - Man blir glad. Ni förstår vad jag menar va? Det är som att man vaknar till liv igen, är piggare längre precis som det är ljusare längre. Här i Italien har våren kommit ordentligt och det tycker vi om!

- Salvor som fungerar. Jag har börjat få tokryck på min hud som inte vill bli bättre. Men om en månad får jag salvor av mamma. Det var min syster som fick dem av en läkare i julas då hon hade samma problem som mig och efter bara några dagar var alla bekymmer borta. Jag testade under den vecka jag var i sverige över julen och nog blev min hud bättre allt! Men så blev den sämre igen när jag slutade använda den pga kylan. Så om en månad börjar jag använda salvorna igen så min hud blir bra. Sen kan jag sluta för då har jag solen som ser till att jag inte blir dålig igen. Underbart!

- Tjejkompisar. Jag har insett hur mycket dem betyder för mig nu när jag bara haft Michele under en lång period. Jag behöver fnittra som man bara gör med tjejer, få prata om hur mycket jag älskar Michele med någon annan än honom och så shoppa! Det är roligt att shoppa med Michele också men ändå inte riktigt samma sak. Simona har börjat bli den tjejkompisen för mig. Dock jobbar hon mycket men den här veckan är hon ledig. Så nu i veckan ska vi in till Milano för shopping. Underbart!


UTE


- Barn som tittar på teve, de blir små monster!

- Att böcker är dyra här i Italien. Det var bra i Sverige, då köpte jag pocketböcker som kostade runt 50 - 70 kronor. Här i Italy går dem på 170 - 200 kronor. Inte snällt mot plånboken om man äter böcker som jag gör...

- Att norra Italien måste betala för södra. Visste ni att norra Italien skulle kunna ha det sjukt bra ekonomiskt? Människorna här tjänar sammanlagt mer än folket i Kalifornien. Men skillnaden är att italienare har höga skatter för att de måste betala till södra Italien. Kulturen där är helt annorlunda. De är långsamma med motton som "äsch jag jobbar imorgon istället" Lata tonåringar hela bunten alltså, även de vuxna. Nu pratas det om att dela upp Italien så att olika delar har sina egna skatter. På så sätt slipper italienarna här i norra betala så mycket skatt till den södra delen och får det bättre ställt som dem förtjänar. Mycket bättre tycker jag!

Dagens fråga - Datorer


Jag använder en bärbar och ska köpa en ny i sommar. Vill ha en mindre som är lättare att  dra med till skolan när jag börjar studera i oktober. Vad använder du?


Nu ska tjejerna snart hämtas från skolan och det blir iväg till Eleonoras religion. Förra gången drog de över 40 min (!!) och det hoppas jag verkligen inte händer idag. Höll på att dö av hunger. Först ska Carolina lämnas hos sin mormor och morfar då hon inte orkar sitta och vänta med mig. Lilla Martha som jag lagt upp bilder på i bloggen (ängeln med de blåa ögonen) brukar också vara där så får hoppas på det hihi. Tack vare henne blir tisdagar lite trevligare.


Vi hörs senare förstås!

Bye, bye beautiful car


Det här är Michele's bil som är så fin så fin. Nu kommer han nog behöva sälja den eftersom vi inte kommer ha råd med en så fin bil när vi flyttar ihop. Så Michele sa att han ville ha en Smart istället. Ni vet, de där mini bilarna för bara två personer då de inte kostar så mycket. Jag sa direkt nej, totalvägrade haha. Men i söndags åkte jag i Simonas bil som är just en Smart. Och jag blev kär! De är så söta och även om de är små så har man ändå bra utrymme för sina fötter. Jag älskar smått (är tokig i barnkläder och vad har jag för hund? Jo en chihuahua, världens minsta hundras haha) Så nu är jag helt med på att köpa en sådan bil. Silvrig eller svart, Michele vill ha svart så blir nog sistnämnda.


Intervjun gick bra, det var riktigt roligt verkligen. Hon var lätt att prata med och vi skrattade mycket. I början var jag lite stel och nog blev det några "eeeh" allt men när jag väl kom igång gick det bra att prata. Kan ju inte säga om vad ännu men ni får köpa tidningen! I mitten av maj kommer den ut.


Nu ska jag skriva på min roman, har massa inspiration tack vare Stephenie Meyer. Jag vet inte vad det är men när jag ser henne i någon intervju eller läser hennes böcker får jag sådan skrivlust. Hon måste släppa ut en ny bok snart tycker jag allt hihi.

I will taste every moment

Allting från forever21.com

Den här outfiten känns väldigt jag, så inte konstigt att jag gillar den väldigt mycket hihi.

Idag är förresten intervjun med Solo. Är inte så nervös längre, jag menar... det är inte teve. Om jag stammar eller säger "ehhh..." hela tiden så är det inte som att dem kommer skriva ut det i tidningen haha. Det ska nog gå bra! Halv två är intervjun över telefon, berättar hur det gick efteråt.


Nu ska kläder strykas, hörs senare.

Dagens...

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Jobba och plugga lite italienska
Dagens kändis:

Leighton Meester skrev autografer samtidigt som nya skor från reebok visades upp. Sjukt snygg var hon också!

Gårdagens läsning: Läste första kapitlet av Midnight Sun igår, alltså Twilight fast ur Edwards synvinkel. Åh vad bra det var! Hoppas Meyer snart blir klar med hela boken så man kan köpa hihi
Dagens låt: Coldplay - Viva la vida
Dagens önskan: Att det fina vädret håller i sig till helgen (det står att det ska bli 20  grader till helgen, hoppas verkligen det är sant hihi)
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en hästsvans
Dagens väder: 13 grader och sooool

Spets och rosetter


Här får ni mina nya underkläder inzoomade. De är superfina med söta rosetter och spetskanter. Köpta från Tezenis.
Jag köper sällan underkläder till mig själv, har jag pengar över köper jag hellre skor eller klädesplagg. Men nog är det trevligt om man har fina kläder även under, det ökar konstigt nog självförtroendet. Men jag kommer ändå alltid lägga mina sista besparingar på skor istället. Tur att man har pojkvän som gärna köper underkläder till än istället hihi.


Nu ska jag se på Gossip Girl och sedan är det läggdags, dåligt med sömn helgen som gick så tänkte ta igen det inatt. Vi hörs imorgon igen!

The Host - Recension

Jag köpte boken The Host endast för att Stephenie Meyer hade skrivit den. Baksidan var förvirrande men ändå lockande då jag förstod att även denna bok skulle vara speciell. (Det är hon som har skrivit Twilightböckerna)


Man får följa Wanderer, en speciell själ som nu lever i sin nioende Host, alltså hennes  nioende liv. Host är den kropp som hon måste befinna sig i för att kunna leva. En själ klarar sig inte länge på egen hand. Hon har bott på åtta olika planeter där hennes kroppar varit olika. På en planet levde hon t.ex. som en blomma och livnärde sig på solljus. En själ är så snäll som det bara går att vara. Kan inte tänka sig att använda våld eller att vara elak. En dag finner hennes folk jorden. De ser hur människorna förstör sin planet och att det varje dag sker mord och folk behandlar varandra dåligt. De ser hur jorden är en speciell planet som behöver tas om hand bättre. Så de tar över planeten genom att gå in i folks kroppar och styra dem. Själarna är mycket starkare än människorna. Det hela sker så effektivt att när människorna väl inser vad det är som händer finns det inte många kvar och de resterande måste gömma sig för att kunna överleva. Wanderer går in i en kropp först efter att själarna varit på planeten jorden i flera år. När de går in i en kropp får de tillgång till människornas minnen. På så sätt kan de hitta människornas gömställen. Men det är något annorlunda med Wanderers kropp. Hon har inte bara tillgång till minnen utan kan även tala med människan som vägrar att lämna kroppen. Kvinnan heter Melanie och befinner sig fortfarande i sin kropp men som en fånge i huvudet då hon inte kan styra kroppen utan får uppleva allting genom Wanderer. Hon fyller Wanderers tankar med minnen av den man hon älskar, Jared. Wanderer känner allt som Melanie känner och hon faller för en man hon aldrig träffat. Tillsammans ger dem sig ut på jakt för att finna honom då han är på rymmen och Melanie är inte exakt säker på var. Hennes farbror som också  fortfarande är människa gav dem en ledtråd som de behövde fundera ut. Detta för att om själarna skulle ta över deras minnen skulle de inte hitta hans gömställe. Medan de försöker lösa gåtan är Melanie fortfarande osäker på om kan lita på Wanderer, att hon inte är ute efter att låta sitt eget folk ta över Jareds kropp också. Men hon har inte ork nog att  vara ifrån honom heller.


The Host är en vacker berättelse som fångar än totalt. Meyer har återigen lyckats att få än att aldrig vilja sluta läsa. Man blir också väldigt berörd och jag fällde många tårar mot slutet. Boken är väldigt unik och absolut värd att läsa, för man glömmer den inte i första taget.

You got my permission to break the tradition


Allting från topshop.com

Somrigt minsann, därför brillorna också hihi. Tycker väskan är fantastisk fin precis som skorna. Och visst har väll klänningen ändå Lauren Conrad vibbar? Yes me like.

Nu ska tjejerna hämtas från skolan, vi hörs senare igen. Då kommer en liten recension på boken The Host, som ni måste läsa! Vet inte om den kommit ut på svenska än men borde göra det snart i alla fall. Finns i Sverige på engelska i alla fall.


Ciao!

Att virra runt i Milano

Den här blomman ger män till kvinnor på den internationella kvinnodagen, alltså igår. Jag fick den förstås av Michele hihi! De luktar verkligen sommar.


Tradition här i Italien är också att man går ut med tjejkompisar på kvällen och lämnar männen hemma. Dock går många killar ut ändå då varje krog och pub innefattar 90 % kvinnor. Något de inte gärna missar. Michele stannade dock hemma och firade sin mamma som fyllde 49 år igår.


Jag gick ut med Simona och tre av hennes arbetskamrater. Vi gick till en restaurang och hade det trevligt. Dock kunde de övriga tre ingen engelska så det blev att lyssna på  mycket italienska den kvällen hehe. De var riktigt trevliga tjejer dock, skrattade åt allt. Äldre än mig, Simona är 25 och tror hon var yngst i sällskapet. Nej en av tjejerna var förresten 21 så nära mina 20 hehe. Men en av kvinnorna var äldre, såg ut att närma sig 30 årsåldern och var gift. Så blandade åldrar helt klart men det märktes inte av, jag kände mig inte yngst i alla fall då deras humor var väldigt lik min haha.


Dock slutade inte kvällen så bra. Efter restaurangen åkte vi in till Milano och då var klockan halv tolv (blev sen middag). Den pub vi tänkt gå till som var riktigt fin var stängd. De har visst inte öppet på söndagar vilket är ovanligt i Milano. Vi beslutade oss för att gå till ett annat ställe och använde GPS då ingen hittade dit utan. Dock måste den ha slutat fungera. För efter ett tag insåg vi att den sa "sväng höger" heeela tiden.  Vi var helt lost och det var först klockan halv ett som vi hittade nästa pub. Då visade det sig att den var stängd för renovering. Gaaah! Kan man ha mer otur? Trötta som vi var beslutade vi oss för att åka hem. Dock nästa problem, vi hittade inte ut från Milano! Den staden är helt klart stor. Vi cirkulerade runt och blev mer och mer trötta. Försökte hålla humöret uppe med en massa skämt (som att tuta åt allt. En kille som stylar på sin motorcykel, tuuut tuuuut. EN bil som kör för långsamt, tuuut tuuuut. Eller en bil som  svänger för långsamt, tuuut tuuuut. Haha! Ja vi betedde os alltså som vilka italienare som helst...)


Tillslut hittade vi ut i alla fall och då var klockan två. Så det blev pannkaka av den kvällen, men hade trevligt ändå. Känner dock inte för att virra runt inne i Milano igen...

Dagens...

Dagens humör: Trött men annars okej
Dagens planer: Jobba är det som står på schemat
Dagens kändis:

Hilary Duff förbannat snygg under programmet Much Music

Dagens serie: Gossip Girl
Dagens låt: Flyleaf - All around me
Dagens önskan: Att det inte blåser så mycket när jag ska hämta tjejerna från skolan, det låter som att lägenheten ska välta omkull!
Dagens smink och hår: Orkar inte engagera mig i varken hår eller smink
Dagens väder: 12 grader och sol, men som sagt en massa vind också

Veckans outfits


Nu är den här veckan snart slut och jag har gett er tre outfits, vilken är din favorit?

Nu ska jag snart iväg på fotboll, ska bli så kul! Första gången här i Italien och det är inte direkt en liten fotbollsarena direkt. Jag kommer nog bli höjdrädd...Hoppas Milan vinner så det blir en rolig match att titta på. Det är jag, Michele, Martina (som bara pratar italienska), hennes pojkvän och så Laura som pratar bra engelska. Ett trevligt gäng!

Idag är det förresten precis en månad tills jag åker till Finland och träffar mamma, Anna och älskade lilla Theo igen. Åh låt månaden gå fort!

One fifth avenue


Här är boken som jag köpte igår. På runt 430 sidor och den är större än Twilightböckerna så kanske kan det faktiskt ta mig två veckor att läsa den hehe. Får hoppas på det! Har lite serier att se på under min fritid också så sluka den under en vecka är inte tillåtet. Det tycker inte plånboken om.

Tror i alla fall att den kan vara riktigt bra. En riktig tjejbok är precis vad man behöver ibland, speciellt så här på våren.

Nu ska jag göra mig iordning, kommer in med ett inlägg innan Michele kommer.

Gladiatorsandaler med nitar


Från Brandos.se

Gladiatorsandaler är fint. Nitar är fint. Tillsammans underbart! Går på runt 700 kronor.

Sitter hemma hos Michele och passar på att uppdatera bloggen då han ser på fotboll med sin bror. När Milan inte spelar är det inte roligt att titta, utan spänningen är det boring.

Blev lite shopping idag. ögonbrynspenna och så en bok, mer får ni veta imorgon eller på måndag, så fort jag får tid.
En butik med fina underkläder hade rea så man fick BH och trosor for 100 kronor, not bad. Jag ville ända spara mina pengar så Michele köpte till mig istället, haha ja det är väll nästan lika trevligt för honom som for mig...

Nu ska vi snart äta middag hoppas jag, är förbannat hungrig. Eller fan, det är ju min au pair familj som äter vid den här tiden. Vi lär äta först efter åtta... Jaja får kika på några bloggar så länge istället, inte dumt det heller.

Vi hörs imorgon igen!

Lördag med shopping

Idag är det ganska varmt (14 grader) men det blååååser haha. Så det blir en jacka över denna outfit.

Nu kommer Michele snart och då drar vi till Monza centrum för lite shopping. Inga kläder tyvärr, måste spara mina pengar så det blir bara nödvändig shopping. En ny bok för nästa vecka (okej ska försöka att läsa den under två veckor.. kan inte köpa en bok i veckan haha) och så lite smink.

Ikväll blir det ut med några vänner, tror det blir till ett lugnt ställe där vi sätter oss ner för en drink, inget dansande alltså. Inte mig emot, då det är ett väldigt trevligt sällskap!

Vi hörs nog först imorgon igen så ni får ha en underbar lördag.

Klänning - Gina
Klocka - Guess
Väska - Donnapiù
Skor - Zara

Puss!

Jeansshorts även denna sommar


Jeansshortsen kommer lika starkt i vår. Både vanliga par som Nickys och den slitna varianten som Nicole bär. Jag föredrar de slitna då jag förknippar dem mer med sommar än de vanliga. Man ska springa mycket, på stranden eller på ängen under sommaren vilket leder till att plagg ser ut som Nicoles. Slitet efter härliga dagar i solen, tur dock att man kan köpa dem så i butiken då det sällan blir lika snyggt i verkligheten...

Nu ska jag läsa ut The Host, kommer in med en outfit innan Michele kommer och hämtar upp mig.

Förresten, är det bara jag som har problem med blogg.se? Allt är så otroligt segt!

Fredag

Nu har jag ätit middag, blev ovanligt sent för den här familjen (lite tidig middag för resten av Italien som äter runt nio)

Ska ut med älskling, antagligen i Milano.

Sen vill ni veta något roligt? Min mamma kommer antagligen hit i maj, så underbart! Saknat min lilla mami så hon är så välkommen så. Dock ses vi först redan i april, nästan så att vi kommer bli trötta på varandra don't you think? Hihi

Klänning - JC
Kofta, halsband - Kappahl
Väska - Bianco
Skor - Maria Lucci

Konflikt och söndagsplaner


Här kommer ett videoinlägg där jag pratar om mina söndagsplaner, som är lite speciella.


Idag blev mina au-pair tjejer arga på mig för första gången förresten. Det är nämligen så att deras föräldrar har en regel att de bara får se på tv under en timme på eftermiddagar då de annars sitter där fram tills kvällen. Jag gillar inte att ge order så har alltid varit lite för snäll med detta. Låtit dem titta en och en halv timme eftersom det kommer ett program efteråt som de verkligen gillar. Men här om dagen kom Alessandra hem när det var fem minuter kvar tills det sista programmet slutade och hon blev väldigt arg på Eleonora, äldsta dottern, för hon vet mycket väl vad som gäller. Så idag bestämde jag mig för att vara tuff och sa när det gått femtio minuter att "detta är sista programmet ni får se på". Tjejerna
nickade, något borta i teven. När programmet tog slut sa jag att "okej, dags att stänga av  teven". Men de vägrade, såklart. Jag kommenterade att jag vet att Eleonora inte vill bråka med sin mamma när hon kommer hem så det är bättre om hon är arg på mig då det är mildare. Jag stängde av teven själv och tjejerna - började gråta. Gaaah! Jag blev irriterad, det är bara en förbannad teve. Sa att vi kunde gå upp och spela spel eller något istället som de gillar, men icke de ville inte prata med mig. Nu är allt frid och fröjd förstås, men detta har ändå satts sig hos mig. Börjar förstå mina föräldrar mer från när dem skällde på mig när jag  var ung...


Har pratat med Simona nu också, vi går ut hon och jag plus två tjejer som hon arbetar med på söndag (ni förstår vad jag menar om ni ser videoklippet haha). Det var lite svårt att prata i telefon då hennes engelska är okej men det är alltid svårare att förstå över telefon. Fick  komma in med lite italienska ibland, kände mig duktig haha. Nu middag, kommer in med en outfit senare.

Dagens fråga - böcker


Böckerna om Bella och Edward har blivit otroligt populära och det kan jag förstå som läst alla fyra och älskar dem. Nu undrar jag om ni har läst böckerna?

Dags att hämta tjejerna från skolan, sedan är det helg! Underbart. Kommer in med en videoblogg senare. Ciao!

No more hiding who I wanna be - this is me

Allting från netaporter.com

En väldigt somrig outfit. Är smått kär i blusen, den söta kjolen från Miu Miu är inte så dum den heller.

Ingen strykning idag, fått två strykfria dagar på en vecka, rekord! Haha, ja den här familjen äter kläder... Dock har det blivit bättre nu när det är varmare och de inte klär barnen med fyra (!!) tröjor och jacka över det. Jag undrar hur dem skulle klara sig i Sverige?


Nu ska jag fundera på vad jag ska sätta på mig ikväll. Tror ni får både videoinlägg och outfit idag, så snäll är jag! Så kommer förstås fredagsfrågorna också, som jag lyckades glömma förra veckan.

Dagens...

Dagens humör: Bara lite trött idag, framsteg haha
Dagens planer: Jobba och ikväll ut med älskling
Dagens kändis:

Länge sedan jag såg Kate Moss i en outfit jag gillade, men det här var snyggt!

Dagens dröm: Haha nu är jag nog allt för inne i The Host. Drömde att min själ gick in i en annan kropp och jag blev jagad för att ha stulit den
Dagens låt: Blink 182 - Always
Dagens önskan: Att det dåliga vädret vänder snart
Dagens smink och hår: Guldiga ögonskuggor, svart eyeliner och mascara. Luggen i ett spänne bakåt.
Dagens väder: 10 grader och molnigt, regn i luften

Duellen - Emma vs Mischa

Emma vann igen och någolunda stort, med 16 röster mot Nickys 6. Den här gången möter hon Mischa och båda bär vitt. Vem gör det snyggast? Glamorösa Watson eller chica Barton?


Nu ska jag tillbaka till att läsa The Host, den boken blir bara bättre och bättre och jag har plöjt 200 sidor idag... får inte läsa så här fort det blir så dyrt i längden när jag måste köpa nya böcker hela tiden haha.


Vi hörs igen imorgon raringar! Då är det freeeedag

Intervjuad av Solo


I got news! För som rubriken säger så kommer Solo att göra en intervju med mig. Kommer vara med i tidningen som kommer ut i mitten av maj så det får ni inte missa! Jag får dock inte skriva vad intervjun kommer att handla om då det är något speciellt. Blir telefonintervju på tisdag och jag är sjukt nervös! Har gett intervjuer förut men alltid över Internet där jag kunnat fundera över frågorna. Är rädd att jag ska börja babbla en massa konstigheter och låta korkad eller något. Nejdå, det går nog bra... ska bli riktigt roligt i alla fall!

Dagens fråga - känslor


Om jag var singel och fick en Chad Michael Murray efter mig skulle jag inte kunna stå emot inbjudan hehe. Vilken kändis skulle du inte säga nej till?


Wiee Andrea kom hem så jag behöver inte hämta tjejerna i regnet. Det betyder läsning av The Host istället, life is good.

Just let me say that I like that

Allting från forever21.com

En somrig outfit, tycker det är supersnyggt med jeansjacka till lånklänning på våren (och långklänning till skinnjacka på hösten) Perfa!

Nu är jag klar med alla sysslor och tänkte dyka ner i min roman igen. Dock är det svårare att skriva nu när jag så gärna vill läsa The Host, det är farligt med bra böcker hehe.
Igår skrev jag bara under en kvart trots att jag bestämt att jag ska skriva en timme  varje vardag. Dock kan det vara bra att lägga ifrån sig romanen ett tag om man tappar inspiration, annars blir det inte bra.


Vet inte om jag ska hämta tjejerna från skolan idag. Andrea brukar göra det på torsdagar då han slutar tidigt. Men han har inte kommit hem ännu så vi får se. Jag hoppas det då det regnar ute. Skulle vara skönt att slippa hehe, när det är fint väder har jag inget emot det. Då är det skönt att ta en promenad.

I fear everything that you are afraid to feel


Igår var en riktigt onyttig men god kväll. Vi drack varm choklad till karnivalbakelsen som jag skrev om förut. Vet fortfarande inte vad det heter, chreccere eller något sådant haha. Himla gott i alla fall. Jag och Michele pratade framtid som vi gör ofta nu när flytten närmar sig. Han har en vän som funderar på att hyra ut sin lägenhet. Då vi inte har råd att köpa vill vi gärna hyra och hans lägenhet ligger i Monza där vi vill bo och är lagom stor. Michele vet dock inte hur mycket hyran kommer ligga på så han ska prata mer med honom. Vore ju inte helt fel att få en lägenhet genom en vän hihi. Men annars  fortsätter vi att titta vidare. Första juli måste jag ha någonstans att bo då jag slutar att jobba som au pair. Annars blir det gatan! Haha nejdå

Dagens...

Dagens humör: Sjukt trött, förstår inte vart den här tröttheten kommer ifrån när jag ändå sover tillräckligt med timmar, inatt nästan nio.
Dagens planer: Mest jobb som står på schemat
Dagens kändis:

Underbart söta Nicole Richie, älskar klänningen och håruppsättningen. Ni har väll inte missat att hon är gravid igen? Sjukt kul!

Dagens serie: Vänner säsong 5
Dagens låt: Breaking Benjamin - Until the end
Dagens önskan: Tiden till åttonde april går fort då jag åker till finland, nästan bara en månad kvar nu!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en fläta
Dagens väder: 8 grader och återigen regn... (Imorgon ska det bli bättre igen)

Onsdag med varm choklad

(Jag vet jag skrev plattat hår i dagens första inlägg men sedan glömde jag helt bort det haha)

Michele kommer om ca 20 minuter och då blir det iväg för varm choklad, perfekt efter en så regnig dag som denna.
Vi hörs igen imorgon!

Skjorta, väska - Stradivarius
Kofta - VeroModa
Skärp - Gina
Halsband - Kappahl
Jeans - H&M
Skor - Pimkie

Ciao!

He is everything I want that I never knew I needed


Här får ni videobloggen som gjordes tidigare idag!


Måste tipsa om boken The Host alltså. Har läst 230 sidor nu och är helt fast. Inte lika bra som Twilightsagan, men jag tror aldrig jag kommer läsa en bok som är lika bra som den serien. The Host är ändå helt fantastisk. Vilken fantasi hon har Meyer, och förmåga att fånga läsaren. Jag vill bara fortsätta, var nära på att inte skriva detta inlägg då jag inte ville sluta läsa. Men har ju varit så dålig på att blogga de senaste dagarna så skärpte mig hehe. Men nu tillbaka om det inte är middagsdax.

Kommer in med en outfit innan jag drar ut.

Dagens fråga - väder


Här är det som sagt regnigt och åtta grader... Blåser inte så är inte överdrivet kallt men dystert. Betyder också att det kommer vara så gott som omöjligt att se tjejerna när de kommer från skolan då utgången är liten och framför en massa föräldrar med sina  paraplyn i vägen. Nåväl, jag brukar vara påhittig och komma på ett sätt att få döttrarna att se mig.
Hur är vädret hos er idag?


Vi hörs senare ikväll!

I want to lick your lips

Allting från topshop.com

En trevlig outfit jag gärna skulle bära idag, mest förtjust är jag i skorna!

Nu tänkte jag göra en videoupdate som kommer upp i eftermiddag, det brukar ni ju gilla hihi.
Får se om jag fotograferar dagens outfit som ni får kväll utomhus eller inne. Det är tak över balkongen men då det regnar är det inte så trevligt ljus... Vi får se.


Vi hörs igen innan jag går och hämtar tjejerna från skolan, ha det fint.

Never let me go when love goes faster


Nu när regnet öser ner kommer längtan efter sommaren i en mer desperat takt.
Men på lördag ska solen skina här igen så längtan är inte så lång. Men det är först i  april - maj som det blir svensk sommar här i Italien. Men ska jag klaga? Nej jag har det bra allt hihi.


Idag finns det ingenting att stryka för ovanlighetens skull. Så jag ska plugga lite italienska och sen hoppa in i duschen. Vi hörs senare!

Dagens...

Dagens humör: Trött trots att jag har sovit 11 timmar inatt.
Dagens planer: Jobba och ut med älskling ikväll
Dagens kändis:

En förbannat snygg Lauren i en typisk Conrad stil. Hon har verkligen ett helt fantastiskt hår. Jag undrar också hur många Chanelväskor hon har egentligen, ge någon till mig?

Dagens förklaring: Jag har haft jätteproblem med att kommentera andras bloggar av någon anledning de senaste två dagarna. Hoppas verkligen det fungerar bättre idag!
Dagens låt: Keegan - Change in my condition
Dagens önskan: Att solen kommer tillbaka snart
Dagens smink och hår: Bruna ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Plattat hår
Dagens väder: 8 grader och regn

I know now that you are my only hope


Ovan är väskan jag syftade på i inlägget där jag skrev vad jag ville köpa om jag vann 10 000 kronor. Den är underbar, från Miu Miu och kan köpas hos netaporter.com

And I'm back! Med ett fungerande Internet och en pojkvän som börjar jobba igen imorgon så jag får mer tid för att blogga hehe. Hade tänkt göra det hos honom men det blev hamburgare och Kung Fu Panda istället, inte så dumt det heller.


Dock är jag så trött nu att jag tänkte lägga mig i sängen och se ett avsnitt av 90210.
Efteråt blir det läggdags så vi hörs först imorgon igen, natti!

Inget Internet

Hej pa er, ar hemma hos Michele da han inte jobbar idag.

Jag maste kopa nytt Internet darfor jag inte uppdaterade tidigare idag. Kommer in med bilder fran garkvallen senare. Men efter det kommer jag tyvarr inte kunna blogga forran imorgon eftermiddag.

Bara sa ni vet!

Dagens fråga - shopping


Jag skulle gå in på netaporter och klicka hem en Miu Miu väska, utan tvivel! Hihi
Vilken sida skulle locka er mest att besöka om ni vunnit 10 000 kronor?


Nu ska jag göra mig iordning, halv tre kommer Michele och hämtar mig. Då åker vi hem till honom och ser på Milan. Efteråt blir det Happy Hour förstås. Sista gången jag träffar Giulia innan hon åker till Australien. Får hoppas att hon tycker det är skitrist där och vänder direkt... hehe


Vi hörs nog först imorgon igen raringar, ha en fin söndag!

Är jag en charmig bloggerska?
RÖSTA PÅ MIG HÄR ISÅFALL

Hihi blev glatt överraskad av detta, bra början på denna söndag.

Lift me up and don't make a sound


Tyvärr dog batteriet igår innan jag hann ta en första bild, så fick bli en några  veckor gammal som jag inte visat för er i bloggen.


Hade en toppenkväll igår! Vi gick ut åtta personer för varsin drink (blev inte Cosmopolitan för mig till mina vänners stora förvåning haha. Utan White Lady som inte är dum den heller) Vi var tre par och så två tjejer som är på besök från Napoli. Jag har alltid tyckt att Michele's italienska är vacker. Men när jag hörde dessa tjejer... My God!
Helt klart den finaste italienskan jag hört hittills. De lärde mig också det absolut fulaste man kan säga på italienska enligt dem, ingenting för min blogg ;)


Förresten, vet ni om att det är den internationella kvinnodagen nästa söndag? Vet att vi inte firar det speciellt i Sverige men här i Italien är det större. Det betyder att tjejerna lämnar killarna hemma och går ut och partar själva haha. Så jag och Simona ska hitta på något roligt då, får se vad det kan bli.

Sen ska jag vara lite jävlig innan jag avslutar detta inlägg och berätta att vi hade 15 grader - inatt! Nu har våren definitvt kommit till Italien hihi. Dock efter två veckor med sol varje dag ser det ut som att nästa vecka blir regning... men varm i alla fall!


Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!