Sami's julklapp


Jag har ju varit lite dålig på att blogga den senaste tiden, som ni vet. Kom på att jag inte ens nämnt vad jag gett Sami i julklapp. Vi ska flyga luftballong i maj! Som jag längtar. Samtidigt som jag är livrädd, höjdrädd som jag är. Men det ska nog gå bra. Mamma är också höjdrädd och hon flög luftballong med pappa när de var i min ålder. Hon sa att starten var läskig men att resten var underbart. Kommer nog bli ett minne för livet, speciellt underbart att få dela tillfället med Sami.

Idag är det nyårsafton! Om ni nu hade missat det. Jobb för mig 11.00 - 17.00. Sen blir det hem för att göra sig iordning. Vid 19.30 blir det middag med hela familjen. Chribba och hans flickvän kommer över också, roligt! Senare drar jag, Anna och Sami på fest i Västerhaninge. Får hoppas att det är roligt folk, då jag inte känner någon där. Men det blir nog en awesome kväll skulle jag tro!

Puss på er! Kommer in med en nyårsoutfit ikväll som lovat.

I feel you flowing through my veins


På julaftonskvällen hämtade Sami mig och Anna så åkte vi till honom och åt middag med hans släkt. Riktigt mysigt! Speciellt Tiffa blev glad över att se mig igen. Hon har en tendens att skicka drygt 10 mess om dagen till mig, undra när jag ska komma dit. Har inte blivit så ofta sen jag gick upp på heltid, då jag jämt jobbar. Nästa gång vi ses blir till helgen skulle jag tro. Frågan är hur mycket jag och Sami kommer vara hos honom när jag och Anna flyttar in i vår lägenhet. Men då får hon komma och hälsa på oss istället!

Vad jag förresten gillar den andra bilden! Kärlek ♥

Idag är det jobb igen! Fick sovmorgon dock. Jobbar 11.00 - 20.00
Efter jobbet ska jag och Sami ta en bastu, härligt värre. Sen blir det nog att spela sims 3 över wii skulle jag tro. Sjukt roligt! Imorgon är det nyårsafton och det blir nog kick-ass. Först jobb för mig 11.00 - 17.30, men timmarna lär gå fort! Ska försöka hinna lägga upp bilder på resten av mina köp ikväll. Förutom nyårsklänningen. Ni får en outfit med den imorgon istället! Som det blivit tradition här i bloggen. Måste kolla upp mina tidigare nyårsoutfits.

Shoe-love


Jag hann med shopping idag med! En nyårsklänning och ett halsband som jag ska ha till. Ni får se när jag lägger upp min nyårsoutfit. Skor blev det också, två par för att vara exakt. Köpta på Deichmann. Fina va? Jag är tokkär! De är ännu finare i verkligheten och det vänsta paret ska jag ha på nyår.

Nu ska jag, Sami, Anna och mamma se på Sex and the city 2. Vi hörs!

Feels like home to me


Det är mindre än en månad tills jag och Anna flyttar in i vår lägenhet. Helt sjukt hur jag längtar!

Idag är jag trött minsann. Det är tufft att öppna två dagar på raken. Imorgon jobbar jag 11.00 - 20.00 så då ska det bli skönt att få sova! Idag är faktiskt sista dagen jag öppnar på två veckor. För efter nyår börjar mina stängningsveckor igen. Kommer bli skönt med sovmorgon men samtidigt tycker jag att det är väldigt skönt att jobba dag. Få hela eftermiddagarna lediga.

Nu ska jag äta upp min macka och sen göra mig iordning!

Jag har famlat i mörker men hos dig såg jag ljuset


En till bild på Anna och Cornelia från julafton och även en på den fina juldukningen.

I eftermiddag eller imorgon ska ni få se bilder på mina köp! Blev två par jeans, en ring, en skjorta och en blus. Är så nöjd med mina köp! Sami köpte en skjorta som han ska ha på nyår, den var också fin! Vi kommer att fira tillsammans med hans vänner. Det är en fest i Västerhaninge och de ska kolla om Anna och några av hennes vänner kan komma också. Skulle vara roligt! Annars äter vi i alla fall nyårsmiddag tillsammans.

Idag öppnar jag på jobbet vilket ni nog förstår med tanke på hur tidigt jag bloggar. Jobbar 06.30 - 16.00
Ha en fin dag!

P.S. jag har inte kunnat läsa era kommentarer på flera dagar. Därför ni inte fått svar på eventuella frågor, om ni undrar.

Music tells me what to feel


En till bild från julafton! Cornelia fotar
Anna. Vill bjuda er på bildregn men Anna har de flesta bilderna på sin kamera och den har hon dragit med till jobbet. De ska nämligen bowla tillsammans ikväll. Roligt att de ordnar aktiviteter ihop! Borde vi också göra. Problemet är att vårt donken är klart större med måånga fler anställda. Så skulle bli att hyra hela bowlinghallen eller något haha.

Nu ska jag och Sami basta. Vi har flyt som båda två är lediga från jobbet. Woho! Efter det drar vi till Haninge centrum för lite shopping. Det var länge sedan jag köpte något till mig själv, så nu ska jag spåra! Eller något..
Jag brukar ju aldrig hitta något när jag vill shoppa. Men vi får se.

Later lovers!

Jag börjar pensla, jag flyter med känsla


En bild på min kusin Olivia och mig från julafton. Hon är bara 13 år och redan längre än mig, helt sjukt!

Igår gick det bra på jobbet. Var väldigt lugnt, är inte så jättemånga som vill äta hamburgare på julen. Lär vara lugnt idag igen tror jag. Jobbar samma tid, 9.00 - 16.00.

Efter jobbet igår firade vi minijul med mamma. Vi åt gott och sen blev det paketöppning. Mysigt!
Sami som sover i mitt rum just nu kommer hämta mig efter jobbet så åker vi till honom. Vi är båda två lediga imorgon. Så härligt! Får se vad vi hittar på då.

Ha en fin dag raringar. Såg att blogg.se jobbar på en blogg-app. När den lanseras kan ni räkna med att det blir mer liv i bloggen igen!

I may be young at heart but I know what I'm saying


Vilken fin julafton jag fick! Först tillsammans med min släkt och sedan tillsammans med Sami's släkt på kvällen.

Jag har många bilder att bjuda på vilket jag hoppas kunna göra ikväll. Men vi får se för mitt julfirande fortsätter idag! Jag, Sami, Anna, mamma, Harry, Chribba, Dennis, Orvokki och Esko ska fira lill-julafton idag istället.
Men först har jag jobb! 9.00 - 16.00

Ha en fin juldag mina kära!

God Jul

God jul bloggen!
Har redan hunnit byta julklappar med Sami och jag fick så fina presenter. Mysigt att vakna upp med älskling också. Nu ska jag och Anna till pappa för att fira jul med släkten. Tar med mig systemkameran!

Vi hörs!

Dan före doppardagen


Igår köpte jag och Sami dricka till nyår. Det blev ganska mycket så vi och Anna tog en redan igår. Gott!
Jag och Sami bastade och såg sedan ett avsnitt av vampire diaries. Vi hade köpt godis på Maxi och tittade i sängen. Hur mysigt som helst! Så eftermiddagen och kvällen blev klart bättre än hur dagen började.

Idag öppnar jag på jobbet. 06.30 - 16.00 jobbar jag. Imorgon är jag ledig eftersom det är julafton. Sen jobbar jag sju timmar både juldagen och annandagen. Men får 100 % ob så det är ju inte fel! Vilket också är anledningen till att jag inte tog ledigt. Kärlek till pengar.

Vi hörs ikväll eller imorgon raringar!

What hurts the most


Vad man önskar att man alltid kunde ha med sig systemkameran...

Älskling hämtade mig från jobbet igår så drog vi till Pizza Hut för lite middag. Var riktigt mysigt!
Idag mår jag sådär. Har en dålig dag efter en dålig natt. Ska snart börja röra mig hemåt, jobbar i alla fall inte.
Men imorgon öppnar jag så det blir tidigt i säng ikväll!

What part of party don't you understand


Hej bloggen! Nu hade jag tid med ett litet bildregn ifrån fredags. Blev en intressant kväll! Började med att vi såg en julkonsert som Anna körade i. Hon fick även sjunga en egen låt själv. Var himla mysigt att titta på! Sen drog hon, jag, mamma och Sami till Vapiano för middag. Vi firade att jag dagen efter fyllde 22 år. Men firandet slutade inte där. Vi drog till Solidaritet och dansade hela natten! Kunde inte ha haft en bättre start på min födelsedag.

I lördags blev det att åka hem till pappa där släkten kom för att fira mig och även min syster som igår blev 4 år. Hoppas Birgitta kommer skicka bilder till mig då jag själv glömde bort att fota.

På kvällen drog jag och Sami ut med Lind och hennes vänner. Återigen glömde jag helt bort att fota. Illa! Kvällen slutade tidigt för mig och Sami som var lite sega efter kvällen innan.

Nu ska jag göra mig iordning. Jobbar 11.00 - 20.00 idag. Imorgon är jag ledig så ikväll blir det att sova hos älskling! Ska umgås med Tiffany när han jobbar.

Hjälp snabbt tack!

En fråga

Om man vill spela spel som Sim City 4 på Windows 7, hur gör man då?
Jag får det inte att fungera nämligen eftersom spelet är så gammalt. (Från 2003)

Svaaaaara och visa att ni är bäst nu!

If you knew how happy you are making me


Godmorgon bloggen! Ser ni hur lite klockan är? Halv jävla sex en måndagmorgon. Öppnar på jobbet idag vilket betyder jobb mellan 06.30 - 16.00. Lång dag! Men skönt att ha eftermiddagen ledig sen.

Har inte hunnit med något bloggande i helgen. Haft fullt upp! Fler bilder och mer om vad jag hittat på i eftermiddag. Nu ska jag få på mig linser och smink och sen börja gå mot jobbet.

Mary är 22 jävla år!!

Hej bloggen! Nu är jag, Sami, Anna och mamma på solidaritet. Drog precis en tequila för att fira att jag är 22. Gammal jävel. Dags att fira att man överlevt ännu ett år. Skål bloggen!

Thina-Fina är allra bäst


Igår kom det ett paket på posten till mig men eftersom jag jobbade fick jag öppna det idag. Var en födelsedagspresent från Thina! Då jag fyller 22 år imorgon. Det är en väldigt intern present. Thina tycker om att rita och har egna skor som hon pimpat. Nu har även jag fått mina! Där hon ritat allt som får henne att tänka på mig. Som ett hundben med Theo's namn i, mina syskons namn, svenska och finska flaggan och en massa annat. Sen fick jag ett lååångt brev också som gjorde mig så rörd att jag nästan började gråta.

Saknar dig så mycket! I vår ska jag komma och besöka dig, jag lovar!

Idag skulle min långhelg ha börjat men det är kris på jobbet så jag ställde upp och jobbar fyra timmar idag mellan 12.00 - 16.00. Det är pengar och ett lugnt pass. Sami kommer och hämtar mig när jag slutar så drar vi till systemet. Sen blir det att åka med mamma och honom in till stan där Anna sjunger på en julkonsert! Sen blir det att gå ut och äta middag för att fira att jag blivit ett år äldre. Blir nog en bra dag tror jag. Men först en dusch!

Everytime I look at you it's like the first time


Anna som är Maddi Jane freak la upp det här klippet på sin blogg. Jag var tvungen att göra detsamma, låten är underbar och Maddi är grym!

Jag la mig ner för att läsa Alkemisten och blev riktigt trött. Så la ifrån mig boken och det slutade med att jag sov en timme. Så kan det gå! Beror nog på gårdagens tvåtimmars långa träning. Och det faktum att jag bara sov åtta timmar inatt. Nu är jag redo för ett stängningspass! Vi hörs imorgon raringar. Sami hämtar mig från jobbet när jag slutar så sover vi hos honom. Så det blir att umgås med Tiffany imorgon när älskling jobbar!

Tre små ord


Se så liten och oskyldig mitt hjärta ser ut på den här bilden. Skenet bedrar. Hihi ♥

We're gift-wrapped kitty cats. We're only turning into tigers when we gotta fight back


Handbollsträningen igår var riktigt rolig! Det känns underbart att vara tillbaka på planen. Sen är Tungelsta damer ett gäng riktigt härliga tjejer. Vi tränar i samma hall som Tungelsta herrar, där Sami spelar. Först har vi varsin planhalva sen gör vi en del övningar tillsammans och slutligen match tjejerna mot killarna. Var lite weird att spela mot Sami. Men mest roligt! Vi gjorde en övning där jag var vänster nia och han linje. Jag gjorde ett fint inspel till honom och han gjorde mål. Vilket team va ;)

Tungelsta verkade nöjda med mig också. De ville att jag skulle spela match med dem på lördag. Gissa om det var svårt att säga nej! Tyvärr är matchen samtidigt som släkten kommer och firar mig och Cornelia som fyller år. Så det får bli match i januari istället. Nu är det uppehåll över jul och nyår med träningen men jag ska se till att fortsätta att springa på egen hand! Som jag gjorde för några dagar sedan. Blir en tur ut imorgon så länge det inte är snöstorm som det är idag...

Efter träningen tog jag och Sami en dusch tillsammans hemma hos honom. Sen blev det ett avsnitt av vampire diaries innan vi båda slocknade. Han gick upp tidigt imorse för att dra till jobbet. Själv stänger jag så jobbar 16.00 - 01.00. Åkte från Sami vid tio och kom hem för en kvart sedan. Dags att göra lite skolarbete!

Feels like home to me


Nicole Richie är en av få som kan få mjukisbyxor och träningsskor att se snyggt ut! Hon ser då alltid lika fräsch ut. Oavsett om hon ska på gala eller till gymmet. Man blir inte avis, inte alls.

Imorse var det svårt att komma upp. Första gången på evigheter som jag inte har sovmorgon. Jobbar 10.00 - 19.00 idag. Efter jobbet åker jag till Tungelsta och tränar med deras damer! Sami tränar samtidigt med herrarna så när träningen är slut åker vi hem till honom. Jag jobbar stängning imorgon nämligen.
Bäst att jag vänjer mig vid att gå upp tidigt, för nästa vecka börjar min öppningsvecka!

Ta mitt skimmer för jag brinner


Så där, varenda jävel som förtjänar julklapp är det nu inhandlat till! Jag och Anna avslutade med ett besök på McDonalds. Vilken nörd jag är. Enda dagen jag är ledig och ändå hamnar jag där. Sorgligt. Men gott! Jag valde Happy Meal med mellan pommes. Då får man en massa trevligt för bara 35 kronor. Som äppeljuice och äpplen! Leksaken gav jag till ett barn vid bordet bredvid som blev jätteglad. Dagens goda gärning.

Sami har slutat jobba och är på väg hit. Happy face! Jag och Anna kör musik på högsta volym och dansar i köket. Det är en bra tisdag helt enkelt.

Tisdag med julklappshopping


Så här klär jag mig idag. Har suttit och gjort en litteraturuppgift, är nu klar med skoluppgifterna för denna vecka. Ska bara på torsdag lämna in lite responsarbeten till de i min grupp. Så har jag helgen fri!

Klockan två slutar Anna jobba så då ska jag möta upp henne. Vi ska köpa julklappar! Sami slutar jobba mellan fyra och fem så då kommer han hit så är kvällen vår. Som jag saknat mitt hjärta! Vi har inte sovit tillsammans två nätter i rad nu, vilket är en evighet för att vara oss. Så jag ska krama honom tills han inte får luft.

Vi hörs när vi hörs kära bloggläsare!

Klänning, skor - Stradivarius
Halsband, klocka - Guldfynd

Inne- och utelista nr 59



INNE

- Att jag och Anna flyttar in i vår lägenhet 21a januari. Allting går så bra, vi har världens bästa mäklare och bankkontakt.
- Att jag fått heltid på jobbet. Mer varierande pass och mer pengar på kontot!
- Detta är min korta vecka på jobbet. Jobbar bara måndag, onsdag och torsdag. Vilket betyder att jag snart har långhelg!

UTE

- Det är nästan omöjligt att hitta julklappar till vissa
- Hinner inte träffa mina fina tjejkompisar så mycket som jag skulle vilja. Bilden ovan är på mig och Jenna från februari 2007. Det året umgicks vi nästan varje dag, nu ses vi knappt en gång i månaden. Så har det blivit med fler av mina vänner tyvärr.
- Minusgrader

If you knew how lonely my life has been


Outfits från den senaste tiden! Vad rött mitt hår ser ut på mittenbilden. Typ rödbrunt, ganska fint!
Men vilken outfit är din favorit?

Idag kan jag vara stolt över mig själv. Först gjorde jag skrivuppgiften och lämnade in den, tycker även att den blev bra. Kan hända att jag lägger upp den här på bloggen som jag gjorde med en tidigare novell. Vi får se, vill få respons på den först av läraren bara.

Efter skoluppgiften satte jag på mig träningskläder, mössa, vantar och halsduk. Blev att sticka ut och springa! Var riktigt skönt faktiskt. Var ute i 20 minuter och var helt död när jag kom in, konditionen är inte vad den brukade vara. Men det går att jobba upp. På onsdag provtränar jag för Tungelsta damer! De spelar i en låg division och har behov av fler spelare, så förhoppningsvis är jag välkommen. Hoppas att det går bra. Sen är det uppehåll över jul och nyår så då kan jag fortsätta att springa på egen hand.

När jag kom in tog jag en bastu. Sjukt skönt! Nu är jag helt mör i kroppen och lär ha ordentlig träningsvärk imorgon. Tur att jag är ledig då! Men idag stänger jag. Så nu ska jag få på mig smink och sen börja gå på mot jobbet. Vi hörs imorgon raringar!

Två Volpino italiano valpar till salu!


Foto: Micaela Löfvendahl

Min fina vän Thina har en underbar mamma som föder upp hundrasen Volpino italiano. Jag skulle ha kommit ner till Göteborg och hälsa på valparna nu i decemmber men då jag precis gått upp på heltid blev det att det inte fanns någon tid.

Två valpar är ännu inte sålda. Är du intresserad? Maila Annica på
[email protected]
Hon svarar på alla era frågor!

Nu är jag klar med skoluppgiften, dags att sticka ut för en springtur!

Och så var det redan Lucia!


Söta Miley Cyrus driver med paparazzin. Jag älskar hennes smycken!

Idag är det Lucia, något de påminde mig om på jobbet igår. Jag hade helt missat det. Decembermånad rusar ju på hur fort som helst! Snart blir jag 22, sen är det julafton och nyår och plötsligt står jag i min och Annas gemensamma lägenhet. Det är galet!

Nu ska jag göra en skoluppgift, vilket är att skriva första kapitlet i en roman. Vi hörs när jag är klar!

Två nätter är en evighet

Hej bloggen! Har rast på jobbet just nu. Idag har jag hunnit med mycket. Först hjälpte jag och Sami hans mamma att flytta. Hennes hunddagis har nämligen en ny lokal så det var mycket som skulle över dit. Slutade mest med att jag lekte med Tiffany. Jag och Sami drog sedan till hans handbollsmatch som slutade lika. Efter det blev det lunch hos mig och sedan jobb! Jag och Sami kommer inte kunna sova med varandra varken inatt eller imorgon. Det blir så dumt när jag stänger. Han måste komma i säng tidigt då han börjar kl 7 på vardagsmornar. Jag stänger vid ett så det fungerar inte att vi ses när jag slutar. När han slutar jobba börjar jag... Tur att jag på tisdag är ledig och på onsdag endast jobbar till 19! Sen börjar min öppningsvecka och han och jag jobbar samma tider.

Nu åter jobb! Vi hörs imorgon innan jobbet.

Inflyttning 21a januari


Datumet är satt, 21a januari blir jag sambo med min pärla. Innan dess finns det en del som ska gå igenom. Ska ringa banken igen på måndag, blir nog att mamma får gå i borgen för mig och Anna då ingen av oss har fast jobb. Men det kanske ändå inte behövs eftersom vi kan betala hela handpenningen med sparade pengar. Hur som helst kommer det lösa sig.

Lite mer orolig är jag över bostadsrättsföreningen. Vissa gillar inte unga köpare och mäklaren berättade att de vill ha våra arbetsintyg. Vilket är lätt att ordna (faxas över på måndag) men jag tycker att det där är så onödigt. Jag menar, om banken beviljar oss, vad har föreningen då att oroa sig över?

Men ja, 21a januari flyttar vi ut!

Time for work


Idag går jag klädd i mjukiskläder till jobbet. Känns skönt! Ska även ta med mig en bok som jag kan läsa på min rast. Håller på och läser alkemisten av Paulo Coelho. Är faktiskt väldigt besviken på den, tycker att den handlar om samma sak hela tiden. Men jag måste alltid läsa ut böcker jag påbörjat, oavsett hur tråkiga dem är.

Så jobb från 16.00 till 01.00 idag. Samma sak gäller lördag, söndag och måndag. Så ingen helg för min del inte! Däremot har jag långledigt nästa helg istället. Ledig fredag till söndag. Då fyller jag även år så en helg då mycket händer. Himla tur att man inte jobbar.

Men nu ska jag med musik i lurarna ta mig mot jobbet. Vi hörs!

Svar på frågor

Här kommer svaren på era frågor!

Blir lite nyfiken på när du och Sami träffades? Det verkar ha gått ganska snabbt för er, om du förstår vad jag menar. Känner du att det var "kärlek vid första ögonkastet"? :)
Vi träffades den 23e oktober, på hans födelsedag. Jag föll nog ganska snabbt men det är fortfarande väldigt nytt.

Hur lång tid tog det för dig att lära dig italienska? Från att du började plugga tills du kunde prata flytande liksom?
Efter ett år förstod jag det mesta när folk pratade. Men det tog nästan två år innan jag började känna mig säker och prata ganska mycket. Språket hann aldrig bli flytande men jag har planerat att ta italienskalektioner, när jag hinner. Vill inte tappa språket.

Hur gammal är Sami? :)

Ni var tre personer som ställde den här frågan, nyfikna ni är! Sami är två år yngre än mig, 20 år. Något jag tycker om att skämta om. Men han känns äldre, klart mer mogen än andra 90or man känner.

har du kontakt med ditt ex idag?
Nej det har jag inte. Bortsett från när han skickar idiotmail som då han skriver att han var otrogen med  sin sekreterare under hela vårt förhållande eller för att kalla mig för en hora. Märker ni också dubbelmoralen där?

vad jobbar Sami med?
Han är brevbärare, bildistrikt

har du fått tillbaka dina saker från Italien?
Jag har fått tillbaka det mesta

Vilken är din favoritaffär?
Stradivarius, som tyvärr inte finns i Sverige

Slog ditt ex dig någongång?
Nej det gjorde han inte

hur reagerar ditt ex på att du har ny pojkvän?
Han skickade hatmail i några veckor tills han tröttnade

Är de slut mellan din syrra och hennes fickvän? Varför tog de slut?
Ja det är slut. Om hon inte skriver det på sin blogg så betydet det nog att hon inte vill berätta. Tror ni verkligen att jag kommer skriva om det här då?

Vad önskar du dig i julklapp?
En massa nödvändigheter till lägenheten! Inflyttning blir 21a januari, som jag längtar!

Hur mycket kostar er lägenhet (pris+hyra)?
Vi har valt att inte gå ut med det. Men vi fick ett kanonpris för den. Lägenheten är en liten trea på 57 kvm. När vi flyttat in och fått ordning på allting ska ni få bilder!

Är McDonalds ditt drömjobb?
Att bli författare är min dröm. Men jag trivs på McDonalds

Vad är det som har hänt med Anna och Kimmy?
Som sagt, det är upp till Anna om hon vill berätta eller inte

Tack för era frågor!

Like a rainbow round my heart


Igår blev det champagne för att fira lägenhetsköpet. Jag, Anna, Sami och mamma satt och pratade länge om allt möjligt. Sjukt mysigt! Imorse drog Sami till jobbet och jag ställde klockan på elva för att jag har mycket att göra idag. Dels en del plugg men även ordna saker inför lägenhetsköpet. Mamma berättade igår att vi kommer få deras soffor för de vill ändå köpa nya. Så glada jag och Anna blev! För soffor är inte direkt gratis, och deras är väldigt fina.

Roligt att ni ställer frågor i frågestunden förresten! Fortsätt gärna fråga, svarar lite senare idag. Nu frukost!

Frågestund


En bild Tiffany tog på mig och Sami för några dagar sedan. Suddig men jag gillar den ändå! Kärlek ♥

Får så mycket frågor om det mesta just nu. Känns som att jag hela tiden upprepar mig. Så tänkte att det är bättre om vi tar allt i ett inlägg! Så fråga på om kärleken, lägenheten, handbollen, jobbet... ja vad det nu är ni är nyfikna på! Jag svarar på det mesta som alltid.

Nu blir det skumpa! Fira lägenhetsköp. Woho

When a man loves a woman




Hej raringar! Kolla vad fint min Sami ordnade igår. Han lyckades hålla det hemligt tills vi kom in på hans rum. Hur underbar får man vara egentligen? Jag började nästan gråta. Ingen har någonsin gjort något sånt här för min skull. Min man är en romantiker.

Så vi drack lite vin och såg på vampire diaries. Mysig kväll minsann! Sen slockande jag, trött efter två dagars stängning. Men idag är jag ledig! Så jag och Sami ska hem till mig och fira med mamma och Anna att vi köpt lägenhet! Mysigt värre. Hoppas ni har en lika fin torsdag.

Vuxenpoäng

Hej bloggen! Hann inte blogga innan jobbet så gör det nu under min rast istället. Som ni ser är den klart senare när man stänger. Vilket är skönt för när rasten är slut (klockan 21) är det inte så långt tills man slutar (01.00). Igår skrev Anna och jag på kontrakt för lägenheten. Inflyttning blir ibörjan på januari. Som vi längtar! Imorgon ringer jag Nordea som jag har fått lånelöfte av. Då är jag även ledig från jobbet, ska bli skönt att kunna komma i säng normal tid! Fast det slutar väll ändå med att jag och Sami lägger oss vid typ 03... Nu ska jag njuta av min cappuccino, vi hörs!

Tisdag och lägenheten är vår!


Yes raringar nu ska jag och Anna iväg för att skriva kontrakt då lägenheten är vår! Jag är så lycklig just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har hunnit ringa Sami, mamma och pappa som alla är lika glada för vår skull. Vi fick väldigt bra pris också.

Så skriva kontrakt alltså och sen jobb!

Kofta - Pull & Bear
Halsband - Från Italien
Jeans - JC (Gått ner i vikt därför de sitter dåligt. Blir att handla jeans i mellandagarna!)
Skor - DinSko

Laughing with your pretty mouth


Jag budade hem Völvans dotter från Tradera. Första fantasyboken jag någonsin läste, och blev förälskad i, när jag var 14. Det finns flera böcker i serien och jag har bestämt mig för att läsa dem igen. För de är så bra! Sist lånade jag böckerna från biblioteket men den här gången ville jag köpa dem istället. Ska bli mysigt att lägga sig i soffan med en filt runt sig och försvinna in i fantasyns värld. Där allting är möjligt.

Sami är på väg på arbetsintervju idag. Själv håller jag på och budar för min och Annas drömlägenhet. Vi är än så länge de enda som budat så det känns bra. Blir det budgivning kan vi vara med ett bra tag då vi fått ett bra lånelöfte. Hoppas det räcker för jag vill verkligen ha den här lägenheten! Annars får vi leta vidare.

Men nu plugg! Kommer in med outfit innan jobbet. Stängningsvecka så jobbar 16.00 - 01.00 idag.

Baka en liten kaka


Godmorgon bloggen! Yes mamma, jag är redan vaken.
Sami däremot är jättetrött och snarkar vidare. Men jag ska nog försöka få upp honom ur sängen.

Anyway! Idag skulle jag ha jobbat egentligen, första dagen på nya schemat. Men då jag jobbar två helger i rad fick jag den här dagen ledigt. Så jag och Sami ska baka lussebullar med Tiffa. Kan vara att vi inte har alla ingredienser, då blir det något annat trevligt istället. Kommer göra min lilla Tiffany Box glad, som hon har tjatat! Hon är nog hemma från skolan vid ett-tiden. Kommer nog bli förvånad att jag och Sami är vakna.
Men nu ut med Theo som också är här hos Sami-boy!

No one laugh at God in a hospital


Andra advent raringar! Och även en månad sedan Sami frågade om jag ville vara hans flickvän. Pretty good day, huh?

Idag är det jobb såklart. Sista 16.00 - 23.00 passet jag har. Imorgon är jag ledig men sen kommer min stängningsvecka. Kommer bli tufft! Ännu tuffare när jag börjar halv sju på morgonen. Men allt går med lite vilja och vodka. Nejdå, skojade bara.

Nu ska jag och Sami hämta paket som jag har fått. Eller ja, fått betala för men ändå. Later darlings!

Lördag med julklappsshopping


Hej igen! Två blogginlägg igår och två idag. Nu kan ni väll ändå inte klaga? Sami är sen, han skulle åka med Benny vid halvelva men då de bor ute på landet blev de återigen insnöade och tvugna att skotta. Stackarna. Tror att de borde komma iväg snart så jag tar nog bussen som går tolv från mig. Gör inget, länge sedan jag hade så här mycket tid på morgonen.

Ska betala en räkning och sedan göra lite skoluppgifter. Vi hörs imorgon raringar!

Kofta - Gina
Klänning - H&M
Skor - Zara

Jag är mikrofonkåt


Är stolt att jag lyckats ta mig upp så här tidigt. Med tanke på att jag och Sami alltid vaknar mellan 14 - 16. Så nu kan jag säga att det är hans fel ;)

Jag och Anna låg och pratade om allt möjligt igårnatt. Blandade konversationer, från seriöst till skämtsamt. Det var skönt att ha en kväll med henne igen. Länge sedan sist! Vi har båda varit upptagna på olika håll den senaste tiden. Då får man se till att ta sig tid att umgås.

Både hon och jag jobbar idag men jag börjar först sexton, sista helgen innan jag går upp på heltid! Vid elvatiden ska jag träffa Sami så ska vi leta julklappar. Eftersom vi råkade sova bort gårdagen. Hoppas jag hittar fina presenter till mina nära och kära.

Dags att hoppa in i duschen. Om jag hinner får ni en outfit innan jag drar!

All I wanted is gone with your step


Nu sitter jag med familjen, dricker malibu-drinkar och kollar på Idol. Blir nog Olle och Jay som går vidare till finalen, men alla tre har varit sjukt bra ikväll!

När Idol är slut ska jag och Anna se på 17 again. Mysigt värre! Nu när jag inte får sova med min Sami får jag ta second best liksom. Zac Efron är ju inte bara lite ögongodis. Vi hörs imorgon raringar!

Insnöade


Jag och Sami tog ordentlig sovmorgon idag. Typ till tre. Sen var det dags för frukost, men vi möttes av utsikten ovan. Helt insöade! Blev att ringa Tiffany som fick komma med en snöskyffel så Sami kunde skotta. Så det är vad han gör medan jag skriver detta. Snart ska vi få frukost minsann! Hoppas jag.

Vi hade tänkt handla julklappar idag men det hinner vi nog inte. Blir att umgås med Tiffa tills jag ska hem. Ikväll ska jag och Anna ha en myskväll för oss själva. Köpa massa gott och titta på någon film. För hon är ledsen och jag vill att hon ska må bra. Hon behöver tid att läka och jag vill vara vid hennes sida undertiden. Anna är bäst i världen, hon förtjänar inte att må dåligt. Det gör ingen.

Handboll och lägenhet


Hej bloggen! Nu är jag hemma hos Sami och myser i en filt. Vi har varit på visning och jag är förälskad i lägenheten. På tisdag är det budgivning och jag har fått lånelöfte av Nordea. Så nu hoppas jag att ingen budar högre än mig och Anna! We'll see.

Ni är många som frågat hur det gick med handbollen. Jag trodde att jag förklarade men jag måste ha glömt bort. Jag skulle ha spelat med Haninge's damlag. Det blev tre träningar men sen började jag på McDonalds och skulle ha missat två av tre träningar i veckan. Vilket skulle betyda att jag inte skulle få någon matchtid.

Jag vill träna för att det är roligt och inte för att satsa. Så nu kommer jag nog börja träna med Tungelsta istället. De har bara en träning i veckan och spelar i en lägre division. När jag går upp på heltid får jag nytt schema och kommer bara missa en träning i månaden. (Då jag stänger på jobbet) så det är perfekt! Roligt då jag trodde att jag hade behövt lägga handbollen på hyllan, för alltid.

Så nu vet ni! Första träningen blir om två veckor. Spännande. Men först kan vi hålla tummarna för lägenheten tycker jag.

We're smiling but we're close to tears


Världens finaste tvillingar var det länge sedan jag la upp bilder på i bloggen! MK till vänster och Ash till höger. MK's tights är underbara btw.

Idag är det jobb igen förstås. Slutar 22 istället för 23 så slipper komma hem så sent. Imorgon och på fredag är jag ledig! Härligt värre. Imorgon har jag visning klockan två. Anna kan inte komma med vilket är synd för den här visningen hoppas jag på! En liten trea med lågt utgångspris. På fredag får vi se vad som händer. Något trevligt förhoppningsvis.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!