Don't cry my baby you are wonderful


Jag får nu uppleva hur det är att ha ett eget hem. Bara jag som styr.
Måste säga att de vanliga rutinerna ändras ganska snabbt. För det första är det läskigt stökigt (blir storstädning i helgen, familjen kommer på måndag) Det finns snart inga tallrikar kvar och jag känner inte för den andra tvätten... Då den första av misstag tog 5 timmar när den skulle ha tagit 1.

Vet ni vad jag gör just nu? Äter middag. Jag insåg vid nio att jag var ganska hungrig. Däremot orkade jag inte göra något speciellt. Det blev ris... med sås. Många av er vet att jag inte är duktig i köket, men mitt ris är tokgott!  Dock blev det lite tråkigt att äta en hel portion av bara ris... Jag vågade mig inte på kycklingen då den säkert skulle ha dödat mig.

Jag undrar hur det kommer gå när jag alltid har en egen lägenhet.

Sommarläsning


Jag gick in på style.com för lite inspiration, men fastnade för deras artikel om sommarläsning. Jag som är en riktig boklus kan behöva lite tips nu när "Spelet" snart är slut. En bok jag i övrigt kan rekommendera.
Läser du någon bok just nu och i så fall vilken?

Du är ljuset som värmer min själ


Min fina syster ovan brukar jag spendera mycket av min tid tillsammans med. Men nu blir det lite dumt.
Idag åkte hon på en roadtrip till Frankrike med pappas familj och blir borta lagom tills det att jag åker till Italien. När jag kommer hem drar hon till landet några dagar, när hon kommer tillbaka åker jag till Åland. Så vi har egentligen bara en vecka kvar, den på Mallis, innan jag drar permanent till Milano. Hur satan ska jag klara mig utan dig?

Någon som har tips på bra hemsida med intensivkurser om man vill ta körkort förbannat fort?

Thank God It's Marc


Jag såg precis avsnitt 12, säsong 3 där jag ligger nu på The Hills. Lauren Conrad fick träffa självaste Marc Jacobs. Smått avundsjuk fick jag lust att kika på vad han har att erbjuda för trevligheter, var ett bra tag sedan jag kollade. Sandalerna ovan var de som föll mig bäst i smaken och går på ca 4000 kronor. Hade jag gärna köpt om det inte var för att...

...idag ska Italienresan bokas! Yes åker 15e och kommer hem 20e. Har dock ett problem. På ryanairs hemsida behöver man skriva ut biljetten för att få den, vi har ingen skrivare. Har försökt få tag på Cissi men det går inte så bra. Anledningen till att jag är så stressad är för att om jag betalar idag så får jag ditresan för 100 kronor! Helt sjuuuukt. Men det erbjudandet gäller bara idag för man måste beställa 15 dagar innan avresa för att få rabatten. Cissi pick up your phone...! Eller någon annan som kan hjälpa kanske?

Passande att man har ena halvan av familjen i Frankrike just nu och den andra i Finland...

Run like the wind


Ni anar inte hur mycket jag saknar min bebis. Han är kvar i Finland med mamma för att de var tvugna att göra ett blodprov. Inget allvarligt, bara för att se att rabiessprutan har gjort verkan så att de får ta med honom hem. Hoppas jag verkligen!!

De kommer den 7e juli och jag håller på att bli tokig. När jag är iväg någonstans är saknaden inte lika jobbig, men när man är hemma och han inte är här... Alla vanliga rutiner är borta och jag inbillar mig att han ska komma under bordet när vi äter, lägga sig vid mina fötter när jag kollar på tv och stå och skälla på mig med sin favorit leksak i munnen för att få sällskap. ÅÅÅÅh Theo baby kom hem.

Han trivs i alla fall på landet, se så lycklig han är när han får springa fritt.

Always LC


Mary-Kate Olsen var den första som jag letade bilder efter när jag kom hem från Finland, Lauren Conrad den andra. Deras stilar är väldigt olika men faller mig så väl i smaken. Man kan nog säga att för mig inspireras jag av LC när det kommer till basplagg. Sen för att piffa till det lite så är det MK som ger mig tips på snygga kombinationer, att det spelar ingen roll hur många ringar/halsband/armband du bär på samma gång.

Godmorgon förresten!

Watch me fly away


Copyright: fashionstars.se

En personlig favorit från fotograferingen med
Rebecca.
Nu är det mycket kamera på g. Har två fotograferingar kvar att göra, en på en tjej och en på ett par.
Vill du bli fotograferad helt gratis (det är endast för skoj och för att jag ska bli bättre på porträttfotografering) så är det bara att maila på [email protected]. Några till kan jag allt hinna med under sommaren innan jag flyttar till Italien.
Sen ska jag även fotograferas av Jennie på torsdag och så mailade en gammal bekant mig idag och ville fotografera mig. Hon tar jättefina bilder så det ska bli skoj!

Veckans bild 7


Förra favoriten som ni röstade fram.


Är bild 1 din favorit?


Är bild 2 din favorit?


Är bild 3 din favorit?

Alla tre är fotograferade i Finlands vackra natur. Nu ska jag städa upp, diska och sedan laga mat. Vi hörs förstås senare!

Önskeoutfit från H&M


Dagens önskeoutfit är väldigt somrig trots att vädret har gått från soligt till molnigt.

Sitter och tittar på au pair sidor och har börjat bli frustrerad. Känns som att ett körkort skulle underlätta något i sökandet. Intensivkurs kanske? Dra upp till Kiruna och fixa ett? Hur som helst skulle jag ändå aldrig våga köra i Italien... Där är dem galna.

Sitter och tittar på "Mannen som kunde tala med hästar" Älskar den filmen. Vi hörs senare!

Let the sun come in


Från en av mina fotorundor i Finland, här följde mina bröder med och såg konstigt på mig när jag gömde mig i gräset, haha!

Blev visst att vakna sent även idag, liiite tidigare än igår. Går åtminstone åt rätt håll. Har inga planer för dagen, lite italienskaträning kanske. Annars ta det lugnt, kanske njuta av solen en stund.

Vi hörs senare!

Klänning á la Blair


Riktigt söt klänning från asos.com som kostar ca 670 kronor.
Gillar hur de själva har matchat den med bruna skärp och armband. Något som jag är helt inne på nu. Vill att allt ska vara bohem, läckert som tusan.

Men det skulle inte detta inlägg handla om utan klänningen. Som inte är dum den heller.

Fire it up


Det blev några fotorundor på landet och just eld är så vackert att fotografera. Flera kvällar tillbringades framför denna. Vill tillbaka!!!

Theo och fisk


Theo var förstås också med till Finland. Han älskade det! Första gången som han fick springa fritt utomhus. Mest älskade han när det fiskades. Han hade aldrig stött på en fisk förut så det var riktigt spännande.

Frukost dags! Yes idag blev det visst ordentligt med sovmorgon. Ska försöka vrida tillbaka dygnet.

Dagens låt: Takida - Curly Sue

I stand tall as I wait for you to speak


Jag visade en bild på vackra
Rebecca innan jag drog till Finland och här får ni en till!
Hon hade världens finaste klänning från stylebystars och posade som att hon inte hade gjort något annat tidigare.

Nu ska det bastas, vi hörs raringar!

David Letterman


Ser att det har kommit en hel del fina bilder på min favorittvilling undertiden som jag var i Finland. Hon har tydligen varit med i David Letterman tillexempel. Det måste jag hålla utkik efter på youtube.

Har precis kommit hem från en fika med
Jennie och hennes pojkvän Emanuel. Blev lite shopping för dem men jag höll i pengarna. Så fort jag får godkännande från min faster ska jag boka juliresan till Italien. Längtar!

Update; Tack vare en söt läsare har jag kunnat se när hon var med i avsnittet nu. Sååå förbannat söt! Älskade MK

Maria och Anna


Har jag världens sötaste
lillasyster eller vadå? I den mysigaste gungan. Där har många foton tagits och lite sol har man nog fått. Dock var det ganska dåligt väder de flesta dagarna så är fortfarande en blekfis... blää.



Syster fotograferade mig när jag sprang på gräsplan. Frihetskänsla eller vadå?

Jag vill tillbaka till landet...

Hemma igen


Hej älskade! Sorry att det inte blev mer än ett inlägg i Finland. Det var nämligen så att jag befann mig mitt ute i ingenstans - som ni ser på bilden. På vårt älskade landställe. Var min kusin som bor i närheten som hade Internet, dock var jag inte där så ofta så då kändes det taskigt att snylta på Internet när man väl dök upp... Meeen nu är jag hemma så räkna med uppdateringar! Har tagits ca 500 bilder så har mycket att visa.

Men nu är jag hungrig, vi hörs!

Hej raringar!

Nu är man i Finland och jag lånar mina kusiners dator. Riktigt slött internet, de har mobilt och vi är mitt ute i ingenstans, haha! Men det är bra då kan jag ta hit datorn och låna det bärbara så kan ni få bilder och annat skoj. Men det senare, ska snart äta mat.

Båtresan gick bra, var lite sur över sverigematchen dock. Men, men nu får jag heja på Italien istället. De har nästan en lika stor plats i hjärtat, men bara nästan.

Idag har vi åkt traktor och kastat boll. Man blir ung på landet, och kroppen får en chock av all syre när man inte sitter inne hela dagarna haha. Solen skiner så jag hoppas på färg.

Nu äta, ciao!

Onsdag på båten


Jag skriver först nu för att det blev en liten olycka som gjorde att jag inte kunde blogga i bilen... Theo blev åksjuk och spydde ner hela min gula klänning ovan från Gina. Så jag fick byta till en svart istället från samma butik. Men annars ser jag ut som ovan! Nya väskan från Bianco fick invigas, älskar den! Grazie Michele <3

Sitter nu på hytten och har precis varit på tax free och köpt chips. Theo går runt i hytten och verkar lite orolig, första gången han är på båten! Vi har varit uppe på däck så han vet i alla fall vart som han får kissa. Very good.

Nu ska jag leta upp de andra. Fotboll snart! Aaaah nervös. Vi hörs sötisar.
Som ni säkert förstår kommer det bli dåligt med bloggande nu, men en del kommer det att bli i alla fall. Är tillbaka i Sverige den 27e juni. Ha en bra midsommar!

Rebecca


Fotograferingen gick jättebra!
Rebecca var superduktig och söt. En riktigt trevlig tjej som jag gärna fotograferar igen.
Ovan ser ni henne i skärpa och stadshuset bakom. Vi hade utsikt över hela Stockholm, fantastiskt!

Tar med datorn till Finland så kommer att kunna sitta och redigera bilder. Sen lär det fotograferas en hel del och då är det bra att kunna föra över bilderna till datorn då minnet lär ta slut mer än en gång.

Det lär bli väntan in i båten eftersom mamma alltid envisas med att åka för tidigt. Men då drar jag bara upp datorn så vi hörs då ;) Ciaaaaaao!

Onsdag


Sådärja, då var man påklädd också. Kör på högkjol, klänningvarning. Me likey.
Ska åka in mot stan där jag ska fotografera
Rebecca. Vädret är ganska bra för temat faktiskt, blåsigt. Bara det inte regnar så är allt fin fint.

Vi hörs när jag kommer hem! Då får ni en ny outfit, min båtoutfit. Sen kommer jag uppdatera bloggen på båten också då jag tar med mig datorn.

Hoppas ni får en bra dag!

Topp - JC
Kofta - H&M
Kjol - Mammas
Strumpbyxor - H&M
Skärp - Gina

Fullträff


En riktigt snygg Lauren Conrad som är ute i Los Angeles.
Är helt kär i allt. Den röda klänningen som kläs ner av en enkel kofta. Sen att matcha väska, skärp och skor. Och titta bara på skorna, ge mig!

Iiiiiitaaaallllyyy!!

När Italien spelade lika i fredags mot Rumänien så såg det hopplöst ut. Men jag sa att Michele kunde vara lugn. För Holland skulle vinna över Rumänien och Italien över Frankrike.

Och vem har rätt? Jag jag jag.

Italien har gått vidare och nu gäller det att Sverige gör det imorgon också.

Dags att sova, natti!

Pratkalas


Videoblogg! En läsare kommentera att det hade varit roligt om jag och Michele hade gjort en videoupdate tillsammans. Tänkte jag inte alls på, får ordnas i juli när jag åker ner till honom :)

Vet inte om det blir någon fika med Jennie, klockan börjar bli mycket. Blir att återgå till boken "Spelet" Me likey. Snart utläst.

Tisdag


Idag har Anna gjort tre flätor på mig, två på kanten som avslutas i en stor. Somrigt och fint, passar nu när det äntligen har slutat att regna. Skulle egentligen ha haft fotosession med en tjej idag men vi fick flytta det till imorgon. Hoppas på bättre väder! Sen på kvällen drar jag till Finland så vi får ta det på dagen.

Blusen fick jag på bloggaftonen för några veckor sedan. Känner mig som Blair i Gossip Girl i den, superfin!
Idag ska jag träffa Jennie för en glass i Haninge Centrum. Är så glad över att ha henne här! Sundsvall är alldeles för långt borta.

Vi hörs när jag kommer hem eller innan jag drar, ciao!

Blus - Vila
Klocka - Tritoni
Kjol - Divided by H&M
Kommer att sätta på mig strumbyxor innan jag går.

Inspiration från Topshop


Topshop skapar shoppinglust. Men jag är riktigt duktig och håller hårt i mina riksdaler. Har en hel del utgifter i sommar och sen när jag flyttar till Italien så vill jag inte att det ska vara tomt på kontot. Som au pair tjänar man inte direkt några stora pengar, utan mer så att man klarar sig. Jag planerar att söka ytterligare ett jobb där men måste få upp språket bättre, så kanske först efter jul. Vill även köpa ett bättre objektiv till kameran så kläder får vänta. Har så att jag klarar mig även om man aldrig kan få för mycket...
Vad gör ni idag?

Same same but different


Ser ni det speciella med den här bilden på Olsen? Ashley till vänster och MK till höger.
Ser ni? Ser ni? Ser ni? Ja inte de att de står bredvid varandra. Utan det faktum att de ser ut som tvillingar! Har de inte gjort sedan de fyllde arton år. Med det menar jag att de klär sig likadant. Hatten och shortsen. Sen har de bara olika tröjor. Detta gjorde min morgon, hur sjukt det än må vara. Jag tycker att det är sött.

Don't leave me waiting


Jag sitter och pratar med Michele på msn just nu. Skickar bilder, pratar om allt möjligt. Hans engelska har förresten blivit galet mycket bättre. Var lite orolig att det skulle bli krystat när han var här eftersom vi knappt skulle kunna prata. Men inte då, det gick galant! Någon har tränat <3

Vi hörs imorgon bloggen! Baci

Asos blir större


Bild från Asos.com

Asos kommer i höst att samarbeta med fler designers för att kunna erbjuda ännu bättre plagg.
Designers så som Ted Baker, Ralph Lauren och Diesel är några av de nya samarbetspartnerna från och med september i år. Himla spännande tycker jag! Målet är att fördubbla sin försäljning på tre år.

Baciami


Bilder posh24.se

Kändisar gör slut jämt och hittar nya partners lika snabbt. Men ibland håller det, och ibland är det fint så länge det varar. Hur som helst så älskar jag att se på sånna bilder. Det ger en bra känsla i kroppen.

Nu ska jag återvända till boken "Spelet". Satan vad bra den är. Märker nu att ett av mina ex använde sig av några av knepen i boken. Måste jag komma ihåg att poängtera nästa gång vi ses, haha! Nog minns jag att han hade boken i bokhyllan. Den handlar om hur man raggar på kvinnor, för er som inte vet. Mycket är direkt skrämmande, kan teknikerna fungera? Skulle jag kunna attraheras av en man som jag inte alls finner snygg bara genom hans charm? Don't think so... jag är ytligare än vad jag vill vara. Så om någon kommer fram till mig och inte ser bra ut, då tror jag inte att prat kan få mig omkull. Sen tjejerna som inte ens kan säga nej trots att de har pojkvänner. Sjuuuukt. Nej, måste fortsätta läsa.

Vi hörs senare!

Ny väska


Jag och Michele hann även med en liten shoppingtur igår i Haninge Centrum innan han skulle hem. Han ville se på den konstiga maten vi har i Sverige, väldigt mycket som är annorlunda. På Bianco blev jag kär i väskan ovan och skulle köpa. Självklart lät han mig inte betala för den även om jag smått tjatade hihi. Han är helt enkelt för snäll.

Väskan är superfin! Ni ska få se en bild på den imorgon i outfiten. Idag orkar jag inte klä mig fint. Ska ändå bara vara hemma, plugga italienska!

Hey babes!

Nu är man vaken. Vi ligger kvar i sängen men ska snart göra oss iordning för att dra in mot stan.
Vasamuseet står på schemat. Jävla turister som måste se sånt skit haha!
Nej men det blir nog mysigare med honom än med skolklassen som man alltid gått med förut.
Sen ska vi troligtvist ta en fika med syster och Steffi. Efter det är det jobb för min del, fyra timmar... Fy fy. Mitt i italienmatchen också. Stackars sötnosen. VI får hitta någon liten tv till honom haha!

Nej upp var det, godmorgon!

Nu åker vi snart


Snyggt!

Jag kan inte riktigt koncentrera mig på att blogga eller läsa bloggar. Men sitter vid datorn för att här går tiden som snabbast. Har sett två vänneravsnitt också och sakta men säkert börjar klockan närma sig kvart i tio
Då drar jag och mamma mot flygplatsen...! Herre jesus. En månad har gått sedan jag sist träffade Michele. De senaste veckorna har jag glömt hur det var i Italien. Hade han inte kommit hade jag säkert börjat glömma honom också. Men för två dagar sedan kom minnerna tillbaka. Varje liten sekund av vår tid tillsammans återspelades i huvudet. Som när jag skrev inlägget om hur vi träffades. Mindes varenda lilla minut, var tvungen att förkorta massor. Som den här biten tog jag aldrig med. En dialog mellan oss från när vi skulle lämna Old Fashion.
Michele; We can take you home.
Maria; No, we live in Monza, it's like 30 minutes with car from here.
Michele; Are you kidding? I live in Monza!

Vi var alltå inne i Milano och så visade det sig att han bodde femtio meter från min faster. Sjukt!

Nej nu måste jag göra mig iordning för snart åker vi. Kommer säkert börja tjura när jag ser honom, haha men vadå? Har saknat honom så mycket och de känslorna lär bli ännu större när jag väl ser honom.

Som ni säkert förstår lär det inte bli så mycket bloggande de kommande dagarna. Men jag ska fotografera massor!

Ciaaaaao! Ha en toppenhelg!

Bara några timmar kvar


Okej av nagon anledning kan jag inte skriva de tre sista bokstaverna i alfabetet... datorn eller bloggen som brakar. Hoppas det loser sig snart.

Bilden ar tagen far nagra dagar sedan, en varm solig kvall med glass och vin, kan inte bli mycket battre. Dock ar det varken varmt eller vintillfalle da jag fortfarande har halsfluss.

Om nagra timmar ska vi hamta Michele!!! Lat tiden ga fort.
Jobbet gick jattebra, var sa roligt att vara tillbaka.

Nu ska jag forsoka losa problemen med bokstaverna. Ciao!

update okej det ar datorn. jag vet att langst ner till hoger sa ska det sta SV och inte EN. Grejen ar den att de star varken eller. Nagon som har firefox som kan hjalpa lilla mig kanske

Update 2; Nu fungerar det! ÅÅÅÅ ÄÄÄ ÖÖÖÖ

Torsdag



Det var ganska fint väder imorse men nu har molnen börjat bli mörkare. Inte kul!
Jag som hade hoppats på att det skulle vara fint väder nu när Michele kommer men helgen ser inte bättre ut den heller.
Ni som undra varför jag inte bara sa nej till att jobba i helgen... Jag sa faktiskt till min chef att jag helst inte jobbade men om det verkligen krisade kunde jag ställa upp. Han var glad att jag var ärlig, men nu visade det sig att ingen annan kan imorgon den tiden så jag får bita i det sura äpplet.

Nu drar jag till jobbet, kommer in med ett inlägg sen innan vi åker och hämtar M. Åh låt tiden gå snabbt!

Topp - MQ
Sjal - Pieces
Jeans - JC

Ellecover



Sienna Miller är på framsidan av senaste brittiska Elle. Jag älskar bilerna! Så där hysteriskt snygga. Älskar när kändisar och modeller släpper loss totalt, blir mycket mer intressant.

Vill ni veta något riktigt typiskt?
Jag har inte fått jobba på länge på Matador Kids, de har helt enkelt inte behövt mig. Jag har haft massor av tid till att arbeta.
Men den här helgen, när Michele kommer, då är det plötsligt kaos på jobbet.
Så jag måste arbeta tre timmar idag, vilket inte gör något eftersom det borde få tiden att gå snabbare tills vi ska hämta M. Men däremot måste jag jobba fyra och en halvtimme imorgon och två på lördag. Typiskt!!
Klart att jag behöver pengarna och älskar arbetet. Men jag och M har bara en liten helg tillsammans... som jag nu jobbar bort. Verkligen typiskt!!! Han kommer att få följa med dit så jag har honom i alla fall i närheten, men det är inte alls samma sak.

Kommer in med en outfit innan jag drar till jobbet.

Oversized


Yes nu ska det vara stort och mycket. Klänningar som får hänga fritt ner för kroppen och slippa sitta slimmade, de stora väskorna är tilbaka och framförallt ringarna. Många modebloggare har redan tagit upp trenden och vill du hänga på så finns ringen ovan att köpa hos topshop tillexempel. Det ska antingen vara en stor eller många mindre.

Me like it alot!

Duellen - Lauren vs Cameron


Lauren lyckades vinna igen! Med 18 röster mot Lo's 9.
Den här gången möter hon Cameron. Vem är din favorit? Bruna Conrad eller bleka Diaz?

Update;
Bra att man skriver Carmen i rubriken och Cameran i inlägget.. jaja rätt ska vara rätt! :P ändrat

Motljus


Yes jag älskar att fotografera i motljus. För att det är en större utmaning, vilket kan leda till bättre resultat.
Älskar ljuset i detta foto, verkligen.

Har suttit och tittat på det allra första avsnittet av Full House nyss. Åh nostalgi, älskade den serien när jag var liten. Mary-Kate och Ashley var så förbannat söta redan då. Med alla små miner (9 månader var de vid starten för er som inte vet) Sen är resten i serien hur underbara som helst också. Lovely!

Vill ha mest just nu


Från H&M. Ca 250 kronor om jag inte minns fel. 
Just halvlånga, svala klänningar är precis vad jag är ute efter.

Det gick bra hos veterinären. Sen drog jag och mamma och storhandlade ordentligt på Ica Maxi. Snacka om tugnt att bära! Nu äter jag godis innan middag, superbra.

Veterinären igen


Då jag ändå var tvungen att gå ut med Theo så passade jag på att stanna vid pizzerian på vägen. Tur att de inte bryr sig om att man har hund med sig.

På tal om min lilla pojke, om en halvtimme ska vi till veterinären igen. Usch vad jag hatar alla dessa besök. Men nu är det inget farligt, bara ett blodprov som ska visa om rabiessprutorna (man tar två för att det ska vara större chans att han blir immun) har gjort sitt. Det hoppas jag verkligen! Annars blir det problem med Finland och Italien. Behöver papper på att han får följa med runt om i EU och sen ett pass. Hihi världens sötaste pass antagligen.

Vi hörs när jag kommer hem! Vad kul att så många har satt bevakning på min bilddagbok, ni är för rara!

I will be around for you


Jag har återigen en bilddagbok! Nu när jag fotograferar så mycket vill jag inte spamma sönder bloggen med bilder, men vill ändå visa upp dem.
Så om ni gillar mina foton får ni gärna ta till vana att gå in här.

Nu regnar det ordentligt utomhus, och jag som hade tänkt traska iväg till pizzerian (ligger försig bara 50 meter bort) men känner mig inte lika sugen längre...

Jeansshorts


Nicole Richie i en liknande tunika som jag själv har. Snyggt att kombinera med jeansshorts. Jag har bara ett par och de börjar bli för små, dags att köpa nya känns det som!

Vet ni? Imorgon kommer M, gissa vem som ler heeela tiden! Som jag har saknat honom.

Stolt svensk jävel

Image and video hosting by TinyPic
Det godast och somrigaste som finns. Jordgubbar med grädde. Mumma!

Är så himla glad nu, efter den underbara matchen. Jag lever mig verkligen in när jag tittar. Skriker, hoppar, skäller på domaren, kollar på fina spelare och ler med hela ansiktet. Det är ett träningspass i soffan, haha! Bästa var att Michele kollade på matchen samtidigt och vi pratade över msn. Kändes lite som att han var här, nästan. Det gjorde allting ännu bättre. Om två dagar är han här på riktigt!!

Godnatt sunshines.

Fotboll snart


Ett foto jag sprang ut och tog. Har haft sådant sjukt fotosug, lite blåst ska inte stoppa mig haha.

Nu är det försnack om matchen som går 20.45. Jag sitter bänkad! Ska ni se matchen?

Update;
Fotboll är inte bra för mig, blir så satans nervös!! Sverige spelar såå mycket bättre än Grekland så blir livrädd så fort G får minsta chans, de förtjänar inte att göra mål! Hoppas Sverige spelar lika bra i andra halvlek, om inte bättre.

Update 2; MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!! ÄLSKA SVERIGE

Update 3; Vad kan man säga?! Sverige, Sverige. Som han sa; nu är det kul att vara svensk. 2 - 0!!!

Flickan som lekte med elden


Nu har jag äntligen läst ut andra boken i Millenium serien. Tog lite tid, största anledningen var att jag tappade bort boken haha. Visade sig att den låg kvar i resväskan från Italien i början av maj, är lite dålig på att tömma packning... Men idag har jag sträckläst ca 100 sidor. Man blir helt fast! Jag kunde inte slita mig, ögonen gick nästan i kors. Vill sätta igång med trean direkt men nästa bok som jag ska läsa är Spelet av Neil Strauss. Varit sugen på den länge.

Update; Sitter och tittar på Spanien - Ryssland. Satan vilken match! Målchans på målchans. Sverige kommer få det tufft. Men vi ska vinna! Dock Grekland först, heja Sverige :)

När man inte har annat för sig




Idag har jag varit sugen på en fotosession. Så jag ordnade en - med porslinsmänniskor.
De var riktigt duktiga faktiskt, snacka om att leverera. Don't you think?

Det ska vara långt


Se så fint det är med långklänning! Måste införskaffas. Lauren Conrad på bild, alltid lika snygg.

Idag regnar det, helt okej för mig. Är så torrt överallt. Men läste på aftonbladet att det ska vara ostadigt väder hela veckan. Jag och M behöver fint väder i helgen! Hallåå, snälla moder jord, fixa det. Please?

Bikinidags


Det känns som att det börjar bli dags för en ny bikini. Vill ha någon i stil med den ovan. Dock skulle jag aldrig beställa från internet, bikini är som solbrillor, kan se helt olika ut på olika personer.

Har ni köpt badkläder ännu?

Chill eftermiddag/kväll

Satan vad jag blir bjuden på saker nu då! På onsdag har Dr Alban någon "fira 90-talet" fest. Sen såg jag nu att jag även blivit bjuden på en vipfest på torsdag. Typiskt när man har halsfluss och får finbesök. Fler inbjudningar i fortsättningen tack, haha!

Image and video hosting by TinyPic
Vi drog till rålis för att mysa med skolkamrater. Kul att många dök upp! Dock kände jag knappt igen någon, dååålig man är. Tur att man har sitt lilla gäng. Blev cider för töserna, jag höll mig till min fanta.


Alla rara tjejerna var där! Blev lite prat om sommarplaner och Ninas (till vänster) 21årsfirande. Ska bli riktigt skoj! Slutet av juni och självklart följer kameran med dit. Fast kanske bara den lilla, vi får se.


Emelie kom också efter ett tag, och Ninas fina sandaler! Fast de var nog där först av alla.


En glad Tove! Som hade investerat i en ny fin tröja från Zara.


Träffade söta Jill för första gången. Jenna har pratat om henne flera gånger förut så då är det alltid kul att få träffa personen i fråga i verkligheten. Jag har koll på hela hennes åländska liv, haha! Jennas alltså.


Maria var lika vacker som alltid!


Min Jenna! Du får se till och komma till Stockholm ofta i sommar ;)

Image and video hosting by TinyPic
Jag hade behövt ett par solbrillor. Jenna som tog bilden, hon blev lite kär i min kamera.

Måndag


Så då var man klar med Stockholms Universitet. Nu har jag en sommar på mig att hitta en familj att jobba för i Milano. Helst får det gå fort, så att jag har lite tid att njuta av ledigheten också.

Ska iväg till Rålis där många från skolan kommer att vara. Fira att sista tentan är skriven och att det nu är sommar på riktigt. För mig kommer det nog kännas lite jobbigt, med tanke på alla härliga människor som jag lärt känna under året som har gott. Men det ska bli kul också. Flera kommer jag träffa i sommar också så det är inte helt hejdå.

Vi ses när jag kommer hem! Lär vara alkoholdrickande för de flesta men inte för lilla halsfluss-maria. Så kanske är hemma igen om några timmar.

Topp - Topshop
Halsband - Ouch! by Ko-Ko-No
Kjol - Divided by H&M
Armband - Indiska och Glitter
Örhängen - Glitter
Ringar - Topshop och Efva Attling
Skor - DinSko

En dotter


Jessica Alba ska nu ha fött en liten flicka. Lär vara den sötaste! Hoppas hon kör ett people cover med massa bilder på lilla familjen. Älskar det!

Nu städa rummet, M kommer om 3 dagar och det ser ut som att ett världskrig har invaderat. Dags att göra något åt det. Kommer in senare med ett inlägg innan jag drar mot stan. Ciao!

Mary-Kate Olsen


Denna bild gjorde min morgon. Älskade stilikon lika fin som alltid. De skyhöga klackarna, oversized jacka/tröja/morgonrock liknande skönhet. Visar att den stora väskan är tillbaka.

Det är annorlunda, och det är Mary-Kate. Helt fantastiskt.

I need shoes


DinSko har aldrig gjort mig mer shoppingsugen på sandaler. Har förstås lovat mamma att inte köpa fler svarta skor.
Dessa i brunt?

Sliten men glad


Nu är jag hemma! Hade riktigt roligt på Gröna Lund. Skönt att man tar medicin nu, annars hade jag aldrig orkat. Dock är jag jättesliten så åkte hem istället för att kolla på dansen. Skulle säkert ändå ha somnat där.
Idag har jag haft riktigt kul! Och vet ni vad? Det kom fram jättesöta tjejer och sa något i stil med "din blogg är grym!" Jag blev så glad, äntligen några som vågar komma fram hihi. Blev dock ganska chockad så fick bara fram ett långsamt "tack" haha! Förlåt tjejer, ni förtjänade en kram!
Ovan ser ni radiobilarna, våra favoriter. Varför? För att vi bestämde oss för en som vi alla tre skulle följa efter och det var riktigt kul. Den personen blev antingen irriterad eller började le haha. Grönan väcker barnet i dig. Söta Steffi på bilden.


Vi åkte med pappa och hans fru. De syns på bilden, sitter efter de längst fram. Så roligt med en heldag med familjen, just den jag inte träffar så mycket. Dock sprang väll jag, Steffi och Anna mest runt mellan alla attraktioner. Men ändå.


Haha. Hahahhaha


Till lunch blev det panpizza. Supergott!


Min älskade lillasyster var också där. Inte så road, men förbannat söt!

Gröna Lund


En riktig dröm från asos.com! Jag skulle förstå om det blev hets kring denna klänning, inte de halvsnygga från H&M.

Är uppe tidigt, grönan som gäller. Fram till klockan 12 har pappas sambos företag hyrt stället vilket betyder att allt är gratis och det kommer inte vara några köer. Jippey! Är antagligen för tidigt för mig att göra roliga saker, bara andra dagen med penicillin. Men kan man säga nej till en sådan sak? I don't think so. Har ingen feber nu och mår bra, bara lite ont i halsen men har tagit en ipren.

Det kan bli sent innan jag bloggar nästa gång, får se hur länge vi blir kvar på grönan. Om vi åker direkt till dansen (kommer inte vara med bara titta eftersom att det är sista gången) så bloggar jag först efter sextiden.

Hoppas ni får en underbar söndag!

Världens sötaste


Detta kan vara den sötaste bild jag någonsin har tagit.

Jag har fått tillbaka min feber, och ikväll har jag mått riktigt dåligt. Men så kom Michele in på msn, och jag log för första gången på dagen. Han är medicin för mig! Så fort jag ser hans vackra ansikte i msnbilden så minns jag tillbaka till i början av maj. När jag träffade honom. Känslan jag hade, hur han såg oförstående på mig när jag sa något på engelska som han inte förstod. När han envisades med att betala för varje drink, måltid eller glass. Jag saknar honom så att det gör ont, men han kommer om fem dagar. Herre Gud, det är snart.

Imorgon, om jag orkar får ni hela storyn. Från dagen jag träffade världens finaste människa. Flera har frågat om det, och jag har lovat. Håller alltid det jag lovar.

Godnatt älsklingar!

Halsfluss

Yes ni hade rätt, halsfluss it is. Som tur var, om man får säga det, så hade det spridits så mycket i min hals att doktorn bara med en lampa kunde se att jag hade halsflus. Inga halsprover, jippey!
Så nu blir det penicillin i tio dagar, vilket betyder att jag kommer känna mig bra om ca två dagar. Det är skönt det, för jag vet inte hur länge till jag skulle orka gå runt så här. En vecka har gått av trötthet och matsvårigheter. Jag har till och med gått ner i vikt. Har jättelätt för att tappa kilon och svårt för att gå upp så detta är inte så bra. Men sååå farligt är det inte, tog lite på magen. Det är faktiskt okej ;)

Inget alkoholdrickande för mig dock. Så på måndag när det blir parkchill med skolan för att vi har skolavslutning så får jag ta med mig någon läsk eller något. Men det är okej. Lite tråkigare nästa helg när M är här. Vi ska ut med några vänner och även då kommer jag behöva vara nykter. Jaja, hög på Michele kan jag vara istället haha!

Nu tänkte jag se på Dirty Sexy Money, har knappt ork för något annat. Förlåt för att bloggen är ganska tråkig just nu, men jag hoppas att ni förstås!

Puss

Ny tid


Det här fotot togs på min och mammas fotorunda. Är faktiskt väldigt stort för mig. Jag har nämligen en extrem fobi för insekter som flyger, speciellt humlor och getingar. Hjärtat slår snabbare, känner panikkänsla och har flera gånger börjat gråta om jag känt mig instängd i samma stund.

Ändå har jag lyckats få en bild på en humla på hyfsat nära håll och lyckats hålla kameran tillräckligt stilla för att lyckas få ett foto som ovan. Är stolt över mig själv.

Har varit hos läkaren nu, men måste tillbaka. Tydligen var man tvungen att boka tid, är visst annorlunda här i Haninge. Så tio i tre ska jag tillbaka. Antagligen har apoteket i Haninge redan stängt när jag är klar där så det känns riktigt kul... hm... Får hoppas att jag kan få några tabletter från sjukhuset och hämta ut resten imorgon om så skulle vara fallet.

Nu får vi snart gäster, vi hörs när jag kommer hem från läkaren.

Lauren och Lo


Dessa två töser verkar spendera mycket tid tillsammans, kul! Snyggt klädda båda två.

Önskar att jag kunde säga att jag mådde bättre. Men det gör jag tyvärr inte. Snarare sämre. Ingen feber dock men halsen är värre. Det har i alla fall inte satt sig på stämbanden så jag har inte hes röst eller något. Men vänstra körteln är svullen och gör konstant ont. Har sovit pissdåligt inatt och kunde inte sova längre nu på morgonen pga halsen.

Någon som har lite antibiotika över? Eller någon kristen som kan be lite för mig?

Update; Mamma har övertalat mig, eller vi har komprimissat. Nu drar vi till sjukan. Jag sa att jag vägrar ta halsprov, jag tänker berätta alla symtomen, att det gått över en vecka men jag blir snarare sämre än bättre vilket borde betyda att jag inte har virus. Om de ändå vägrar ge mig antibiotika går jag ut därifrån eller raggar på läkaren. Vi får se.

Vi hörs sen!

Hej älskligar

Okej så folk skrämmer mig med allt galet som jag kan ha råkat ut för.
Så nu har jag sökt på massa sidor och kommit fram till detta. Ät mycket och sov mycket. Så imorgon blir första gången på väldigt länge som jag inte kommer ställa klockan. Får se hur länge jag sover. Bloggen kan gå lite på halvspinn några dagar men jag hoppas ni förstår.

Hoppas ni får en toppenhelg!

Inne- och utelista nr 8

INNE
  • Inget regn på många dagar
  • M kommer om mindre än en vecka
  • Oranga naglar
  • Accessoarer i överflöd
UTE
  • Behöva gå till läkaren (får fixa tid på måndag)
  • Att det är så torrt att de förbjuder grillning i parker
  • När saker bara försvinner
Tillbaka till vänner, vet inte hur många avsnitt jag har sett idag. Orkar inget annat.
Trevlig kväll!

Sjuka flickan



Nu tänkte jag börja redigera bilderna från mammas jobbmiddag förra onsdagen. Så att hon kan ge bilderna till folket. Bilden på mig ovan är tagen därifrån.

Jag är fortfarande sjuk kära läsare. Det har blivit ännu värre.
Så här ser symtomen ut just nu:
Det gör konstant ont i halsen, som mest när jag sväljer så jag kan inte äta ordentligt.
Jag är förkyld och hostar, när jag hostar kommer det iblans upp saker från halsen. Svårt att förklara ingående då det är ganska äckligt.
Mitt tandkött har jättelätt för att börja blöda.
Jag har feber.

Dags att besöka läkare? Vill inte, vill inte, vill inte. Okej... är det inte över på måndag så går jag. Lovar.
Nu är jag ensam hemma, blev ingen massagedag med bad och sol och allt. Istället stannar jag hemma och tycker synd om mig själv. Ska söka på mina symtom på google för att försöka bli klokare på vad sjutton det är som jag kan ha.

6 dagar tills Michele kommer... jag vill vara frisk då.

Marcela


Det blir inget videoklipp. Den är ändå två dagar gammal och youtube bråkar, kanske att jag kan göra ett nytt senare idag istället.

Bjuder på en till bild på Marcela från i fredags. Här skojade vi bara med hennes störtsköna lurar. Men jag älskar bilden! Så den fick komma upp i bloggen.

Nu ska jag göra mig iorning, kommer in med en outfit innan vi drar. Hoppas ni får en bra dag!

Nicole Richie


Den här tjejen lyckas då alltid! Klänningen föll mig helt i smaken och kombinationen klänning och skinnjacka går inte att misslyckas. Massa accessoarer på det och man är snyggast på stan.

Idag blir det dåligt med bloggande, ska över till mamma vän. Sola, bada och så massage ska det bli. Massagedelen var en julklapp från mamma till mig och syster. Kommer upp med ett videoinlägg lite senare som jag har glömt att visa.

Put your blue jeans back on


Jag bjuder på denna bild från min och mammas fotorunda innan jag går och lägger mig. Fast blommorna är faktiskt från vår egna trädgård, min kära mor har gröna händer hon. Inte jag. Klarar inte ens av att ha en kaktus. Jag är värre än öknen.

Nu sova, vi hörs imorgon sötnosar!

Topshop och Kate


Den här tröjan var riktigt läcker, från Topshop. Ska vara handgjord av Kate själv, inte tröjan då men själva illustrationen, pengarna går till välgörenhet. Hade jag haft råd hade jag slagit till!

Nu blir det att baka chokladmuffins med syster, mys!

Konserten


Nu kommer bilderna från i tisdags, har fotograferats så mycket den senaste tiden så att allt måste visas här i efterhand. Tur att ni är så tålmodiga, hihi. Dock har jag inte fått något ljudklipp ännu men det kommer. För er som inte vet så sjöng
min syster Christina Aguilera - I will be. Riktigt svår låt, inte en ton falskt. That's my girl.


Dessa två galningar kommer jag spendera min söndag med. Pappas sambos jobb har nämligen hyrt grönan då så vi får inträde, mat och åkband helt gratis. Något sådant kan man inte missa!

Nu vill syster att jag skickar bilderna från konserten till henne och mamma tjatar om redigering av bilderna från i onsdags... Det är väll bara att sätta igång, vi hörs senare!

Innan helgen humor



Haha sånt här skickar mamma till mig från jobbet.

Enjoy a good laugh!

Fotosession


Jag har suttit och tittat igenom de 200 bilderna från gårdagens fotosession med Marcela och har några favoriter. Ovan är en av dem! Det är så enkelt att få bra bilder med min M. För hon förstår exakt vad jag vill. Då hon är dansare är hon duktig på att uttrycka sig, vilket gjorde att vi lekte med olika känslor som kaxigt och flörtigt. Det var riktigt roligt och fler gånger lär det bli! Visst darling? Hihi. Om det finns intresse för att testa på att modella så är det bara att maila mig på [email protected]. Då jag inte är någon fotograf utan bara vill lära mig så tar jag inte några priser så passa på! Om några månader kanske jag är proffs och kan kalla mig Fotograf Maria Björklund ;) Men än är vi inte där.

Vad gillar ni?

Nu ska jag ut och sola för första gången i år, haha först ute? Yeeeeah right.

Perfection


Jag älskade den här photoshooten för nylon i december förra året. Mary-Kate är perfekt för mig, på det sättet att hon är så jävla unik. Ingen är som hon, ett klockrent orginal. Dock finns det många MK kopior. Hon är så pass annorlunda att man måste antingen hata eller älska henne. Jag älskar.


I juli är hon på framsidan av amerikanska Elle för första gången! Vilken lycka det måste vara. Även denna gång är bilderna helt fantastiska. Hoppas behind the scenes videor kommer upp även denna gång. Ni anar inte hur många gånger per dag jag sitter och söker på hennes namn på YouTube. She's my drug. Jag skulle kunna gå ner tio kilo och röka för hennes skull. Men samtidigt vill inte jag vara en av alla MK kopior. Istället inspireras jag till att vara unika jag, tio gånger bättre beslut!



Underbara!

Yes uppe tidigt idag. Halsen som inte låter mig sova, känns som att det börjar bli dags att söka upp en läkare. Men samtidigt så står det på Internet att man kan få ont i halsen i samband med förkylning, vilket jag har. Då får man vänta tills det går över av sig själv. Men att det ska ta så lång tid och göra så ont..!

Jaja, frukost kanske?

Ciao Ciao


Haha vad dålig jag är, att jag inte fattade att "Chao Chao" förstås var en italiensk restaurang. Alltså Ciao Ciao, makes more sense. Jaja, allt kan man inte ha koll på.

Var i alla fall de sköna gänget ovan som jag drog dit med. Tjejer från klassen. De pratades mycket om de galna onsdagspubarna i höst. Kan väll säga att det kändes liiite att veta att man inte kommer få vara med på galenskaperna. Men, Italien är inte så dumt det heller.

Nu sova, vi hörs imorgon älsklingar! Godnatt

Middag i stan


Hemma! Blev återigen supernöjd med bilderna. Har dock inte hunnit kolla på dem i datorn ännu, tänkte bara snabbt komma in med ett inlägg. Ska göra mig iordning för att dra till
Jenna. Åh så länge sen jag träffade min tös! Sen drar vi med flera från klassen för att äta middag och ta några drinkar, antar jag. Men jag och J tänkte träffas hos henne då vi har massor att prata om, som vanligt alltså. Tar självklart med kameran ikväll. Nu bjuder jag på bilder från gårdagen istället, då jag och mamma åt middag på en uteserving inne i stan innan systers konsert. Var riktigt mysigt och vinet var gott! Glad att det serverades med vatten, hade inte funkat i den värmen annars.


Mamma som är något tuffare än mig tog en öl. Vi satt precis vid vattnet, supermysigt! Ni ska få fler bilder imorgon på utsikten.


Maten blev laxsoppa. Dock överpris till det lilla man fick. Skönt för mig dock som har så ont i halsen att varje tugga är jobbig. Syster är avundsjuk, då jag lär gå ner i vikt när jag inte kan äta så mycket. Vissa tycker att jag borde gå till läkaren men jag avvaktar... har ingen feber nu i alla fall. Tar ipren innan jag ska sova för annars går det inte, men det är det enda.
Nu ska jag göra mig iordning och sen ut med Theo. Vi hörs antagligen först imorgon så ni får ha en trevlig eftermiddag och kväll!

Onsdag


Solen skiner fortfarande och det är varmare än någonsin, det firar jag med att visa benen! Ja inte ens tights har jag nu, kanske benen äntligen kan få lite färg.

Ska strax dra till dansstudion där bilderna på Marcela ska tas. Detta kommer bli en utmaning då jag inte gjort något liknande tidigare. Halvnakna bilder som ska spegla något vackert och inte porrigt. Men Marcela är superduktig så det ska nog bli bra! Vi hörs när jag kommer hem igen.

Klänning - Gina
Halsband - Dyrberg/Kern
Armband - Indiska och Glitter
Ringar - Efva Attling, Topshop och några som jag hittade här hemma. Ingen aning vart de kommer ifrån.

Hoppas ni får en fin dag i solen!

Orättvist


Tvillingarna har släppt en ny bok! "Influence" som jag definitivt ska köpa om den kommer till Sverige.
Det är så orättvist. Självklart råkade Elin Kling hamna på samma event som Ashley Olsen, och självklart stod hon precis framför! En sådan sak skulle jag kunna dö för. Aja, det var inte Mary-Kate i alla fall, DÅ hade jag smällt av!
Riktigt fina är de båda ovan. Gillar att MK bär vitt.

Magisk kväll


Då batterierna dog på kamerna (shit vad länge de höll! Har fotot totalt mer än 1000 bilder men batteriet det har hållit) så bjuder istället på en bild på Theo från middagen i onsdags.

Satan vad duktig
Anna var! Helt magiskt. Låten I will be är inte lätt, och hon har verkligen kämpat med den. Nu satte hon varje ton, klockrent. Om ni tror att jag ljuger kan jag meddela att det finns inspelat, imorgon kommer det upp på bloggen.
Mer om imorgon, först blir det att fota Marcela. Ni vet de halvnakna och helnakna bilderna. Hoppas det blir så bra som de ser ut i huvudet! Har massa idéer.

På kvällen ska jag äntligen träffa tjejerna från klassen igen. Blir middag på Chao Chao eller hur det stavas. Har världens godaste pizzor sen finns en bar också vilket brukar leda till sena kvällar... men trevligt värre! Vi kommer ha mycket att prata ikapp.

Vi hörs också imorgon förstås, mig blir ni aldrig av med. Hihi Godnatt!

Tisdag


Blev tyvärr en ganska dålig bild men hinner inte ta en ny, bussen går snart och jag ska hinna ta ut Theo.
Systers konsert står på schemat men först en tidig middag med mamma. Ska ta bilder från båda förstås.
Vi hörs när jag kommer hem!

Topp - Rules by Mary
Shorts - Zara

Önskeoutfit från netaporter


Tack för era rara kommentarer i inlägget nedan. Ska försöka att tänka positivt, idag är faktiskt en bra dag! Sole skiner och min systers skola har konsert. Hon ska sjunga själv och jag, mamma och flera i släkten ska gå och kolla. Hon ska sjunga I will be av Christina Aguilera, en riktig utmaning men jag är säker på att det kommer gå toppen! Kameran följer med.

Skulle gärna bära outfiten ovan men får se till att hitta något annat att ha på mig. Kommer in med en outfit senare!
Allt kommer från netaporter.com

Nu är det okej att klaga


Om jag är följd av otur? Vad sägs om det här.

Jag har fått biljetter till förhandsvisningen av Sex and the City, vill verkligen gå! Men den går såklart samma tid som vi ska hämta Michele från flygplatsen.

Jag har antagligen fått halsfluss. Har haft ont i halsen i flera dagar nu, gör ont när jag sväljer. Nu har det blivit värre och varje gång jag sväljer så sprider sig smärtan till vänstra örat. Yes antagligen halsfluss, men grejen är att jag inte vill gå och kolla det. För då stoppar de ner en tops i halsen vilket får kräkreflexerna att vakna. Nej, tack! Ge mig bara penicillin så att det går över snabbt.

Om inte det skulle vara nog så har jag fått munsår. 3 stycken!! Har något som kallas för stressmunsår vilket jag får just när jag stressar. Vilket är väldigt sällan men de senaste dagarna har jag varit enormt stressad av olika anledningar och det visar sig på läpparna. Igår började jag gråta, är inte så ytlig egentligen. Men vad fan Michele kommer om nio dagar, lagom till att de blommar ut ordentligt!

Fan fan fan, som att detta får mig att stressa mindre.

Duellen - Lauren vs Lo


Lauren har nu vunnit över de andra i The Hills när ni gav henne 41 röster mot Whitneys 27.
Den här gången står det mellan henne och hennes vän, som var en av de som filmades mest i Laguna Beach, realityserien innan The Hills.
Vem har snyggast stil ovan? Utsvängda Conrad eller barbenta Lo?

M&M på fotorunda


Jag och mamma drog på en fotorunda med Theo i det fina vädret. Hon har köpt min förra systemkamera så nu kan vi tönta oss båda två. Ovan ser ni den bild som jag blev mest nöjd med.

Nu tänkte jag lägga mig framför teven tror jag, känner mig slö. Vi hörs senare då jag tänkte komma in med en duell, det var länge sedan sist.

Blomblus


Super söt blus från
Kii. 700 kronor. Har inte tröttnat på blommor ännu.

Vet ni hur duktig jag har varit idag? Betalat alla tidningsräkningar och avbeställt alla tidningar som jag blivit lurad på att köpa. Duktiga jag!! Ni som följt bloggen ett tag vet nog vilken panik jag har haft över räkningar som har kommit, tidningar jag inte velat ha och så påminnelselappar... Fy, men nu är det över! Jippey

Sen mitt i lyckan... tio dagar tills M kommer!

Om bloggande


Se så tufft med orange färg på naglarna! Från... nu har jag lyckats glömma. Jaja fint är det.
Theo är förresten hemma nu! Trött men allt gick bra så det känns jätteskönt!

Tänkte svara på de sista av era frågor, de gällande bloggande.

Vad är det roligaste med att ha bloggen tycker du?
Att jag har fått lära känna så många nya, underbara människor!

Vilka bloggar läser du dagligen?
Alldeles för många, haha! Tror att jag har 17 på
bloggkoll och sen har jag ännu fler som jag kikar in på minst en gång om dagen.

Hur många besökare har du dagligen?
Det är väldigt olika. En dålig dag runt 1000 en bra dag över 3000.

Läser du någon av de större personliga bloggarna såsom Kenza, Stina-Lee, Blondinbella, Kissie m.fl?
Haha jag läser dem allihop. Även om jag tycker att Bella har blivit tråkigare, likaså Kissie. Stina-Lee är bäst av de stora men även Kenza. Tycker inte att man måste spamma sin blogg för att vara bra. Det hon skriver gillar jag.

Varför slutade du blogga som miaballerina?
Så roligt när det finns läsare som känner till min första blogg! Jag gillade den, men fashionstars blev mer jag. Nu när jag blandar mode, foto och mig själv så känns det som den ultimata bloggen för mig att skriva. Miaballerina var för personlig.

Vilken blogg tycker du ska vara den största i Sverige? Är det Kenza eller Blondinbella?
Ingen av dem, den största bloggen borde vara min! Haha nä men i K och B kampen lägger jag rösten på Kenza.

Vad borde en intressant blogg innehålla om man vill skriva om mode?
Exakt vad vet jag inte, men någonting som de andra inte skriver om. Tycker att en blogg som endast skrivs om mode blir för... tom. Man vill veta mer om personen bakom skärmen, i alla fall jag. Bilder från sitt liv är kul! Då har du alltid något unikt, för det är bara du som lever ditt liv.

Har du ångrat något du skrivit i din blogg?
Ett inlägg och det tog jag också bort. Skriv inte alkoholpåverkade och arga.

Blir du ofta igenkänd på gatan?
Nästan varje gång som jag har varit i stan så skriver någon senare i bloggen att de såg mig. Men det är bara en gång som någon vågat komma fram tyvärr. Jag är inte farlig jag lovar!

Morning folks


Usch vad jag inte mår bra, fysisk jo. Men psykiskt...

Min älskade lilla Theo är hos veterinären nu helt ensam. Dags att dra ut mjölktanden som inte har velat lossna av sig själv. Han ska sövas ner och vi kan inte hämta honom på några timmar. Hela grejen med nedsövning är så obehagligt. Att dra ut en tand är väll inte märkvärdigt, mer än att det kostar
oändligt mycket.

Jag vill bara gå och hämta honom nu! Han ska få en stor kram när han kommer tillbaka, dels för att han har varit så duktig. Men även för att han blir 9 månader idag!

LLo


Det var länge sedan jag skrev om fröken Lohan. Antar att det beror på att min stil har förändrats till att bli mer som hennes. Har gjort om en massa i kategorierna och snubblade då över gamla inlägg. Hittade en outfit på Lindsay som jag tänkte "fan vad snyggt!!" från början av 2007. Sen läste jag det jag skrivit om outfiten och rådissade verkligen.
Man förändras. Det jag störde mig på var att hon visade så mycket hud, nu älskar jag det.

Egomoment


Jag och
Anna har fotograferat en massa, fler bilder finns i hennes blogg. Detta är på dansen innan vi började. 
Ibland får man helt enkelt.

Har precis bastat med syster och sitter nu i sängen och svettas i morgonrock. Satan vad varmt det är.
Vet ni förresten? Jag och Marcela har planerat att ta nakenbilder på henne, inte så att det syns eller att man bara har få transparenta plagg och liknande. Jag har några idéer. Tycker om hela grejen med just naket, det är vackert. Vill inte avslöja mina tankar kring fotona för mycket, de är grymma och får inte bli stulna höhö.

Veckans bild 6


Detta blev förra veckans favorit.


Är bild 1 din favorit?


Är bild 2 din favorit?


Idag har det grillats! Är bild 3 din favorit?

Min i-buddy


Detta raringar är min i-buddy. Som jag fick med i min goodiebag. Hade ingen aning om vad det var för något först, aldrig sett något liknande. Men den är underbar! Sitter och blinkar och flaxar när någon skriver på msn hihi.

Nu befinner jag mig på terassen, så underbart att kunna vara ute med datorn. Tycker att det är alldeles för varmt i solen så jag håller mig i skuggan. Min syster är raka motsatsen, sitter med stekarolja timme efter timme. Hon kanske blir finare och brunare, men lär ha rynkor före mig!! Haha

Relationer


Jag tog självklart en hallonsmoothie när jag fikade med Elin och Annika.

Tänkte svara på de frågor som var om relationer i frågestunden.

Hur var din första kyss?
Inte så bra. Fast den var i alla fall med någon jag var kär i. Var 12 år gammal och min pojkvän tjatade om att han ville kyssas, jag kände mig inte riktigt redo. Tyckte att pussas fick det att pirra ordentligt. Men så på ett skoldisco så gick vi och två andra som också var tillsammans till skogen. Där fick jag min första kyss och jag gillade den inte alls, det dröjde ytterligare två år innan jag vågade eller ens ville kyssa någon igen, blev förvånad över att kyssas faktiskt var riktigt mysigt.

Har du haft något seriöst förhållande någon gång?
Jag har haft tre. Mitt första vid femtonårsålder, Henric hette han och var en perfekt första pojkvän. Lärde mig vad kärlek kunde vara. Sen hade jag mitt andra med Tomas första året i gymnasiet och det tredje med Patrik som tog slut i höstas.

Vad hände med dig och Kristian egentligen? Det verkade så lovande! Har ni någon kontakt nu?
Vad alla tjatar om Kristian, som jag bara träffade några gånger. Det verkade lovande första gången vi träffades, sen gick det utför. Alldeles för olika. Vi har ingen kontakt även om han vill. Det går inte så länge det är på olika villkor, han ville inte att vi skulle sluta ses men det ville jag.

Grönt i sommar


Den här klänningen var riktigt söt. Jag har inte så många gröna plagg, tycker inte riktigt att färgen klär mig. Men den här nyansen var riktigt behaglig.

Idag måste jag städa rummet, det ser ut som ett bombnedslag med goodiebagsprylar överallt. Dags att komma på en lösning. Hoppas ni får en bra dag!

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!