Mer Olsen

image912
Den här gången Ashley. Hon bär en lång kjol som kommer att komma mer och mer, precis som långa klänningar. Passande i vinter förstås.

Tycker även väldigt mycket om hennes jacka vilket påminner mig om att jag också måste köpa en. Fast det krävs nog en varmare än den hon bär... men ack så snygg!

Nu ska jag till kusinerna för myskväll. Kommer hem först imorgon eftermiddag då jag ska passa Hugo på dagen. Sen kommer ju Daniel så vi får se om jag hinner slänga in ett blogginlägg imorgon, annars hörs vi på söndag! Eller imorgon under dagen när jag passar Hugo förstås... jaja trevlig helg!















...

Kärlek som tema

image911
Jag vet, många har redan bloggat om detta. Men det är min Agnes! Haha så jag måste också.

Skrev förra året om MQ's två ansikten utåt Marie och Andreas som kysstes hela julen i deras reklam.
Jag gillade idén då, och älskar den nu.
För jag menar - det är inte vilka som helst i år. Utan Agnes och Måns, som det ryktades om förälskelse när de var med i idol. Rykterna lär börja sprida igen.
Vill se reklamen och höra duetten de ska framföra! Sen måste ju även tilläggas att bilden ovan är riktigt jävla het, don't you think?

La Redoute


image910
Dessa söta stövletter köpte jag idag från La Redoute och kommer få hem om en vecka. De kostade 329 kronor. Jag vet att jag skrev att jag inte skulle köpa något mer, men är i stort behov av skor - faktiskt!
Så det enda jag ska köpa nu till mig är nya skor... ja jag behöver till nyår också såklart. Och så en väska. Men det blir i mellandagarna istället. Nu ska det bara slösas pengar på andra! Jag behöver för övrigt er hjälp. Vad köper man till en kille i tjugoårsåldern som råkar vara ens pojkvän? Hjälp!

Vad man borde göra


Nytt videoinlägg! Skrev det efter förra inlägget, och jag har faktiskt pluggat en del nu. Även om jag inte fattar så mycket nu heller haha.

Fredag

image909
Bästa dagen på veckan är här. Och som jag skrev i förra inlägget, jag är ledig idag!
Så efter detta inlägg ska jag sätta igång med tentapluggandet. Måste planera vad jag ska laga för mat till Daniel imorgon när han kommer hem också. Yes, det är sant. Jag ska laga maten. Herre jesus alltså, det är jag inte bra på. Kommer han tidigt kanske han får hjälpa mig haha.

Topp - Gina
Tröja - JC
Tights - H&M
Knästrumpor - Lindex
Theo - Min vovve! Hihi

Godmorgon

Idag är man ledig vilket är skönt. Fast jag kommer mest behöva plugga till tentan, men det är skönt att vara hemma.
Ikväll ska jag hem till mina kusiner. Stannar natten så slipper jag åka dit tidigt imorgon då jag ska passa dem.
Ska försöka hinna med en dagens outfit och videoblogga innan jag drar.

Vad ska ni göra idag?

Rocking ear

image908
Dessa underbara örhängen funderar jag på att klicka hem. Kan köpas hos
Tjallamalla för bara 175 kronor. Hade jag sett dem när jag köpte nyårsklänningen hade jag lagt dem i samma korg, då hade man ju samfraktat. Nu vet jag inte hur jag ska göra. Har blviit en hel del shoppande sista tiden och jag måste ju tänka på julklappar. Sen ska jag på kryssning med Daniel och några andra den 13e december och det kommer ju kosta en del. Så vi får se hur jag gör.

Mary lovely Kate

image907
Hur lyckas hon göra allting rätt? Hur får hon röda brillor att se heta ut?
Mary-Kate är en stor inspiration för mig, som ni som läst min blogg länge vet om. Varför borde jag inte behöva förklara. För alla borde kunna se hur denna unga kvinna är nytänkande och blandar friskt bland plagg ingen annan skulle våga sig på. Och varje gång ser det lika rätt ut.

Vem är din stilikon i kändisvärlden?











...

Jag har aldrig varit så här snygg!

image906
Mina latex leggins från American Apparel kom idag och de sitter perfekt, lite ovanligt material att ta på sig bara. Kommer in på listan över mina bästa köp. Me like! Jag speglar mig mycket, plötsligt väldigt ytlig haha.

Usch det var problem med trafiken idag så det tog en halv timme längre för mig att komma hem. Hata! Så jag missade OC, de visar ju om säsong ett. Den enda som jag verkligen gillade.

Nej nu ska jag underhålla min valp, eller han verkar ha somnat vid mina fötter. Leta julklappar vore något kanske.







...

Torsdag

image905
Godmorgon! Idag börjar jag klockan ett men var tvungen att stiga upp redan klockan nio för att det skulle ske en besiktning på vårat vatten. Verkar som att mamma inte litade på att jag skulle ta mig upp eftersom dörren var olåst när de kom. Nåväl,
idag blir det en outfit med Theo och tomte inblandade.

Linne - Divided by H&M
Skjorta - H&M
Väst - Cubus
Halsband - Kappahl
Jeans shorts - JC
Tights - Lindex
Benvärmare (borde nog dra upp ena haha) - Lindex







...

Dags att sova

image904
Jag och Theo säger godnatt! Dröm sött darlings

Nyårsklänningen!

image903
Nu har man ett problem mindre, om man nu kan se shopping som ett problem!
Av en slump, var ute efter stövlar, hittade jag klänningen ovan. Om den sitter lika fint som på flickan ovan kommer jag bära den på nyår, kanske med mina latex leggings som borde komma imorgon. Hur snygg blir inte jag?!

Köpt hos Tjallamalla för 495 kronor.

Dagens Önskeoutfit

image902
Insåg att det var väldigt länge sedan jag hade en önskeoutfit. För att vara mer exakt, den sista var 26e maj. Så jag förstog att det var dags för en ny och resultatet ser ni ovan.

Detta är den ultimata julklappen. Nu ska en rik bortglömd släkting träda fram och köpa allt till mig så blir 2008 ett underbart år. Ja - man kan ju alltid hoppas.

Klänning - Chloé
Leggings - Lindex
Väska - Marc Jacobs
Skor - Miu Miu

Nu börjar snart säsongsavslutningen av Grey's Anatomy, lär bli bra!

Duellen - Hayden vs Victoria

image901
Förra omgången blev verkligen så jämn! Det blev 12 - 12 mellan Hayden och Vanessa vilket gav mig utslagsrösten. Och vem kan stå emot söta Hayden?
Den här gången möter hon Victoria. En duell mellan sött och surt. Där det handlar om vem som bär upp svart bäst. Vem tycker ni?

In the style of Rachel Bilson version 2

image900
Ni har fått sno hennes stil
förut, och hon är för snygg för att man inte ska vilja göra det igen.

Klänning - Vila clothes 450 kr
Cardigan - H&M 125 kr
Väska - Asos 575 kr
Skor Asos 430 kr

Summa: 1580

Något att önska sig i julklapp kanske?

Promenad


Det var så mysigt väder så jag tog Theo ut på en extra lång promenad.

Onsdag

image899

Så himla fint väder idag! Kom nyss från långpromenad med Theo och hann videoblogga på turen, ni får se senare idag.

Långärmat - H&M
T-shirt med rosett - Kappahl
Jeans - H&M
Skor - Skopunkten

Theo gillar mina klackar.

Myspys

image898
Theo är så söt. Antingen springer han runt i huset medan jag sitter vid datorn. Som nu, han har väldigt lätt för att underhålla sig själv. Sen när han blir trött tycker han om att ligga vid mina fötter där det finns en mysig filt. Han är ju bara för söt!

Idag står barnvakt på listan. Så det blir inte mycket bloggande för min del. Nu är det våra bästa år på teve. Jag vet, cp serie haha men man blir fast.

Sjalar

image897
Jag
berättade om mitt behov till huvudbonader. Well, sjalar är inte så dumt det heller. Och angående det, Joey! Du har fortfarande min gröna sjal? Haha


Hur som helst, den Rachel bär ovan är otroligt snygg. Förresten skulle jag också vilja kunna gå runt och se ut som vår. Nu när jag inte fick jackan från ASOS så är det bara kallt och jag får panik när jag inte hittar någon annan jag vill ha. Men usch vad jag gnäller, nej nu får det bli sovdags. Natti!

Ny parfym

image896

Jag är sugen på en ny parfym. Just nu har jag faktiskt ingen alls, som tur är så har min mamma och syster bra smak i parfym, men de börjar nog bli lite trötta på att jag använder upp dem. Tycker Hugo Boss nya idé med XX för kvinnor och XY för män efter våra kromosomer är en rolig grej. Men är det någon som vet om det luktar gott också? Och vilken använder du?

Sigrids Garderob

image895
Måste ju bara tipsa er som missat det. Söta Sigrid som alla känner igen som duktig bloggerska har startat en nätshop. Döpt till Sigrids Garderob och ni finner den
här.
Men handla snabbt, för jag gick in precis och de fina skorna till höger är redan beställda precis som mycket annat.

Nu Ugly Betty. Ciao



...

Tisdag

image894
Hemma från skolan äntligen. Har bara eftermiddagsföreläsningar nu. Känns skönt att åka vid tvåtiden, konstigt att komma hem vid fem. Ikväll blir det tevekväll och massa quality time med Theo. Lite tentaplugg ska klämmas in där emellan.
Imorgon har jag ingen skola utan en ny syndersökning. Måste ha i linserna den här gången för att se hur de påverkar mina ögon då de är nya som jag testar. Efter det ska jag hem till mina kusiner för att vara barnvakt, roligt!

Klänning + tröja - Gina
Kofta - Kappahl
Tights - H&M
Knästrumpor - Lindex
Halsband och armband - Åhlens

She's so lovely

image893
Jag har inte sett så mycket bilder på Sienna MIller den senaste tiden. Men här är hon skitsnygg i sin axellånga frisyr som är full av volym och den svarta kappan med de lovely knapparna.

Idag är jag inte ledig längre utan måste till skolan. Trist och saknar Daniel. Han har åkt till sin pappa och kommer hem först på lördag. Vad ska jag göra tills dess? Plugga tenta? Herre jesus. Haha

Scouting for girls - She's so lovely

Mittbena

image892
Se på mig, jag har mittbena idag. Har jag nog inte haft sedan jag var tio år gammal.

Nu vet jag även varför, min panna är mils lång. Haha!

Snart kommer Daniel över. Fick veta att han åker till sin pappa imorgon och är borta till på lördag :( Han ska få kramkalas när han kommer igen. Undertiden kan jag passa på att plugga till tentan, det vore bra.

Men nu, mat. Snart Ben&Jerry glass. Och sen så Daniel. Trevlig måndagkväll på mig och er!

Welcome home

image891
Idag fick jag veta att jag får mer i lön från mitt tidigare jobb än vad jag trodde att jag skulle få. Detta firar jag med shopping. Från H&M blev det klänning, kjol och krämfärgad cardigan. De får ni se när de kommer hem, i början av december. Sen blev det ett köp jag velat göra länge. Dessa latex leggings ovan kommer från American Apparel och borde vara hos mig i slutet av denna vecka. Längtar!

Nu kommer Daniel snart så jag ska göra mig iordning, men det blir mjukiskläder. Det är ju ändå min lediga måndag och så frar man dem. Så det så. Vi hörs!

Egentligen bilddagboken. Men vi kör det här med

image890
beskriv mig med ett ord, bara ett!
gör sen detsamma på din blogg
och se hur människor upplever dig

Godnatt sötnosar

Nej usch vilken dag. Jag och Daniel vaknade vid halv tre denna eftermiddag. Sen skulle han till jobbet och jag drog hem. Har inte orkat göra mycket alls. Nu ska jag läsa Harry Potter och sen är det sovdags, natti!
Imorgon borde jag kunna vara något mer effektiv, är ju ledig från skolan också vilket är nice.

Christmas Starbucks

image889
Ashley är väldigt snygg på denna bild. Men det är inte varför jag skriver. En kompis till mig var i USA nyligen och där drack hon såklart på älskade Starbucks. De har så söta julkoppar nu, röd med vita snöprickar. Ja som den ni ser Ash bära. Jag vill också!! Jag hatar kyla. Men jag älskar julen.

Lördag med inflyttningsfest

image888
Idag ska man på inflyttningsfest hos en kille som heter Patrik. En av dem som var med i Cypern. Roligt! Även mina flickor kommer, eller Cissi var inte säker men jag hoppas att jag lyckades övertala henne hehe. Och så kommer Daniel också förstås.

Topp - Gina
Kofta - JC
Jeanskjol - Zara
Halsband - Vecko Revyn
Armband - Cypern och Kicks

Party time!







...

I wish...

image887
December betyder inte bara jul för mig. Jag fyller även år den 18e, så min önskelista kan vara extra lång.
Men här är det som jag allra helst vill ha.

De underbara örhängena kommer från SNÖ.

Fina armbandet som förstås säkert redan finns på varannan svensk kommer från Glitzy. Jag kan inte rå för det, jag vill ha nu!

Batteriet är till laptopen. Mitt nuvarande suger, två timmar utan sladd pallar den vilket inte är okej. Nej bättre tack! Det ni ser i bilden finns att köpa hos 24.se

Stor skjorta har jag velat ha länge, först nu som jag hittar en som jag verkligen gillar. Den ovan. Finns hos nelly.se

Ge mig nu!

image886
Ashley Tisdale är inte bara väldigt söt, hon har även mössan som jag vill ha.
Jag tror att denna vinter har gett mig en hatt/möss/keps frossa. Jag samlar på mig massor av par och i skolan går jag aldrig utan. Någon som vet var jag kan hitta en liknande som den ovan?

Live time


En liten videoupdate samtidigt som Theo äter en blomma så att mamma blir tokig :P

Ni ska få en dagens outfit senare ikväll men nu ska jag snart ivägg på konserten, ciao!

Duellen - Hayden vs Vanessa

image885
Så här på årsdagen blev det en ny header. Och även en duell!
Söta Hayden har lyckats vinna tre gånger, kommer hon sno rekordet från Rachel Bilson som lyckades vinna 6 gånger? Förra gången slog hon Eva Longoria med utklassningen 25 - 4.

Den här gången möter hon Vanessa. En dag mot natt duelll. Så vad föredrar ni? Hayden i sin klassiska stil eller Vanessa i sin mysigare?

Happy birthday to my blog!

Har bestämt mig för att starta en blogg om mitt stora intresse mode. Vet att det finns hur mycket modebloggar som helst men förhoppningsvis kan jag tillföra något nytt för er :)
Mycket bilder på kändisar lär det bli eftersom det är oftast där som jag hittar min inspiration. Sen läser jag även modetidningar och ser på catwalker för att hänga med i allt som händer.
En ganska ytlig blogg alltså, men förhoppningsvist en som ni kan gilla.

Så löd mitt allra första blogginlägg i denna blogg. Nu har det gått ett år, det ska firas med godis! hihi

Bra där

Efter att ha insett att Martina Haag kommer 1 dec till Ica Maxi för att signa böcker. Jippey!

Maria; Haha jag lovar att hon kommer skita i att komma!
Inser snabbt att jag måste få det jag sagt ogjort och knackar Anna över huvudet.
Anna; Haha varför tar du i trä för?!

Min kära syster är tillräckligt smart för att inse vad hennes huvud är gjort av höhö.

Nu sova, håller på att bli sjuk. Anna var magsjuk i veckan. Min bror blev smittad idag och har spytt massor. Det är nog min tur inatt. I can't wait...

MK goes Nylon

image884
Ni har säkert redan sett den här bilden over, and over again.
Men skönhet tåls att upprepas. Och det är precis vad denna unga kvinna är.
För jag menar, vem bortsett från Mary-Kate kan stråla i en outfit som denna? Bara hon. Eller vad säger ni?

Theo goes live


Dags för ett nytt videoinlägg! Denna gång får Theo vara med, tyvärr förstör Youtube kvalitén ganska rejält. Men, men.

Samtidigt får ni dagens outfit.
Långärmat - H&M
Tee - Topshop
Leggings - Gina
Lila knästrumpor - Lindex

Yes I'm a loving geek

image883
Äntligen, äntligen, äntligen!
Nu ska jag snabbt läsa ut Grottbjörnens folk så att jag kan påbörja sista Harry Potter boken, woho!

Onsdag


image882
Godmorgon! Idag har jag föreläsning för första gången på... länge. Har inte gått på någon sedan jag fått Theo och sett dem på Internet istället. Men min syster är sjuk vilket resulterar i att hon är hemma och min pojke slipper vara ensam. Sen har jag bara sena föreläsningar den här veckan så jag kan gå på alla, skönt!

Se så fint jag håller min hand på bilden, haha don't ask!

Kofta - Zara
Skärp - Second Hand
Jeans - H&M
Lackväska - Lindex
Halsband - Kappahl







...

Attans.

image881
Här ser ni den perfekta jackan enligt mig. Det är den jag haft i tanken men aldrig hittat. Tills nu. Ca 900 kronor och från Asos. Jag var på väg för att klicka hem. Valde vit färg och så var det dags för storlek. Och vad ser man då? Den är slut. Enda upp till stl 12. Why why why? Snälla låt det komma in fler på lager. I want this one.

Min bebis

image880
Han är ju bara för söt min Theo!

Jul snart

image879
Snart är det jul och därför funderar jag på att köpa dessa söta rosetter till lilla Theo så att han också kan vara julfin. Vill inte överdriva med larviga kläder för det är vad jag tycker att dem är. Okej om man köper något för att värma i vinter, men inte för att det ska vara snyggt. Det är en hund inte en docka.

Hur som helst. Dessa rosetter sätter man i halsbandet och det blir nog jättesött. Kostar bara 15 kronor.
Vad ska ni hitta på idag?

Kombination

image878
Ashley Olsen kör med en populär klädsel, klänning till skinnjacka. Enkelt och väldigt läckert! Hon ser dock något sliten ut.
Vad gillar ni kombinationen?




















...

Veckans resa

image876
Här har ni veckans! Vilken är eran favorit?

Lördag

image875

Idag har jag haft myskväll med familjen. Blev kortspel och massa Pepsie drickande. Det har varit riktigt fint väder idag så jag och mamma tog Theo på en långpromenad i snön, mysigt! Kändes som vår då det öven var ganska varmt. En helt okej lugn dag alltså. Nu ligger Theo här bredvid, vi ska strax gå och sova. Mer bilkörning imorgon.

Linne - Divided by H&M
Kofta - Kappahl
Jeans - H&M

You've made my life a better place

image874
Se så fint Theos öron har utvecklats under de två veckor som jag har haft honom!

Idag har jag kört på motorvägen för första gången. Det var roligt och läskigt på samma gång. Älskar att köra bil!

Duellen - Hayden vs Eva

image873
Hayden vann återigen, denna gången mot Ashlee Simpsons. Hayden fick 17 röster mot Ashlees 10.

Den här gången är stilarna mer glamour. Hayden möter Eva, så vem blir det? Söta Hayden goes hot eller alltid lika klassiska Longoria?

Gossip Girl

image872
Underbara, underbara serie.

With me - Sum 41 (från sjunde avsnittet) Lovely

Rea

image871
Ni har väll inte missat shopaholics stora jeansrea? Alla par går på för halva priset. Visst är det fortfarande dyrt. Men för att vara fina märken så kan det vara värt det. Själv kan jag tyvärr inte köpa då jag ska leta efter vinterjacka i veckan och har inte råd att lägga pengar på byxorna. Men kanske någon av er har?

Från vänster:
J Dauphin. Innan:2690 Nu: 1345
Sass&Bide Innan: 2500 Nu: 1299
Nobody Innan: 2100 Nu: 1099

Torsdag

image870
Hemma från körskolan! Och jävlar vad bra jag var, haha! Har kört där fem gånger nu och har min sista nästa vecka, tråkigt! Trivs riktigt bra med min lärare och har lärt mig otroligt mycket under de här veckorna. Men det blir att köra med mamma, och i vår kommer jag ta några lektioner till innan uppkörning. Ni får önska mig lycka till när det närmar sig!

Tunika - GinaTricot
Kofta - H&M
Skärp - Second Hand
Tights - Lindex
Knästrumpor - LIndex













...

Svar på frågestund

image869
Kul att ni ställer frågor, nu ska jag förklara så gott det går hihi.

Vilken kennel köpte du honom ifrån?
Det är en uppfödare som bor på Östermalm som föder upp rasen Chihuahua. Alla hennes hundar är medlemmar i SKK (svenska kennel klubben) alltså även Theo.

Vad betalade du för honom?
13 000, vilket är ett bra pris för en renrasig som han är. Hans pappa är även tidigare champion och har fått många priser på utställningar. Fick veta att Theo har ett fint huvud så om jag vill ställa ut honom så kan det nog gå bra, får se hur det blir med den saken. Men visst har jag en fin valp!

Har han några andra namn?
Enligt hans stamtavla heter han Harry-Judd. Men vi går efter namnet Theo här hemma.

Du bor fortfarande hemma?
Innan bodde jag både hos pappa och mamma, varannan vecka då de är skilda. Men nu när jag har Theo bor jag bara hos mamma, det är så mycket enklare och bättre att han har ett hem. För mig är det skönt att ha allt på samma plats också så det löste sig bra.

Vad är det för ras?
Ja chihuhua då som framgår högre upp :)

Hade du lätt för att bestämma namn?
Verkligen inte! Satt i en timme i telefon med en killkompis och försökte komma på. Det var viktigt att det var ett namn jag verkligen gillade.

Hur kom du på just namnet Theo på honom?
Jag och Daniel satt som sagt i en timme över telefonen. Han kom med många (hysteriska) förslag och tillslut sa jag Theodor. Men det kändes för valp, och det kommer han ju inte vara föralltid. Så jag förkortade det till Theo som kändes perfekt.

Hur ska du få tid till honom?
Det är perfekt nu när jag går på högskolan. Mina föreläsningar kan jag se på Internet så då stannar jag hemma med hunden. Om jag måste till skolan som nu när vi har projektarbete att göra så löser det sig med att han är med mamma eller min bror. Även Daniel har passat honom ibland. Jag har tur som har en hund som älskar människor, han har inga problem med att bli lämnad till någon annan.


Där har ni mina svar! Nu ska jag ut på promenad med valpen.

Onsdag

image868
Idag fick man lite sovmorgon! Halv nio väckte Theo mig, lyx. Vanligtvist brukar det vara runt sjutiden. Idag ska jag först till skolan för att jobba med projektgruppen, sen till körskolan och efter det hem då troligtvist en killkompis kommer över.

Theo passade på att vara med på kortet, min lilla baby.

Paljettklänning - H&M
Kofta - JC
Mössa med skärm - H&M
Tights - Lindex
Knästrumpor - Lindex









...

Frågestund

image867

Jag har fått många frågor om lilla Theo och tänkte tillägna ett inlägg att svara på detta. Men först tänke jag kolla om det är några fler som undrar någonting? Så reder vi ut allt i samma inlägg.


Hoppas ni får en bra dag!

I can't see it but I feel it

image866
Det finns många anledningar till varför man alltid kan lita på Mary-Kate. Här är en.

Måndag

image865
Passade på att ta en outfit bild, var ett tag sedan sist. Skulle samtidigt på promenad med Theo, vilket inte är det enklaste. Han har inte riktigt hunnit finna glädjen i promenader, antingen sitter han still eller följer efter mina fötter. Fast nu har det börjat gå lite bättre.

Mössa, vantar - H&M
Topp - Topshop
Cardigan - Kappahl
Jeans - JC
Halsduk - Kookai
Jacka - Cubus













...

Theo

image864
Här ser ni en bild på min älskade lilla Theo. Han är en chihuahua valp och blir idag 10 veckor.
Jag har haft honom sedan förra lördagen och nu ligger han bredvid mig i min säng där jag skriver från laptopen.

Han är helt underbar! Nu har jag även Internet igen, vilket också är riktigt härligt. Nu kommer bloggen vakna till liv igen, det var på tiden.

Jag lovar jag lever

Så här dålig har jag nog aldrig varit på att uppdatera.
Detta beror på att jag fortfarande inte har fått något Internet, skriver hos Jenna nu. Vi har idolkväll och hon får träffa lilla Theo.

Theo är min chihuahua valp som jag köpte i lördags. Han är världens sötaste lilla pojke och om Internet kommer som lovat på måndag så ska ni få se en bild på honom.

Trevlig helg!

En ros till Elvis

Jag visste inte riktigt hur jag skulle skriva det här till er. Allting var klart. Bädd, koppel, matskålar, halsband och väst till min lilla valp. Men Elvis har gått bort. Lilla valpen som jag inte hann lära känna blev ihjältrampad. Jag blev chockad när jag fick veta. Tycker så synd om ägaren som kännt den lilla sötnosen i snart åtta veckor. Sen stackars valpen som aldrig fick växa upp och se livet. Det hade gått snabbt i alla fall, han hann inte känna någon smärta sa dem.

Jag har hittat en annan valp. En vit hane som kommer få ett annat namn än Elvis, vad vet jag inte än. Det kan verka konstigt, hur jag snabbt kan titta om efter en ny. Men sanningen är den att jag kände inte valpen och det är nuvarande ägaren som kommer få arbeta med sorgen. För mig skulle det kännas värre om jag inte fick någon valp alls nu. Det finns ju andra hundar som också behöver en familj.

Så imorgon åker jag och tittar på en vit liten raring. Och idag tänker jag sända alla min tankar till Elvis som nu är i himlen tillsammans med andra hundar. Jag hoppas att han har det bra.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!