Min lilla bebis

image1204
Haha alltså den här serien togs för någon halvtimme sedan. Min bebis är så sööööt! Direkt när jag närmade mig ville han att jag skulle klia. Det är kärlek det hihi!

Nu får man snart veta vem som åker ur Let's Dance, sen blir det sova. Vi hörs igen imorgon!

Dagens Önskeoutfit från Halens

image1203
Halens katalog kom hem häromdagen och jag föll för skinnjackan ovan. Men då jag har löshår på väg hem från
Stina Lee så måste jag låta bli, tyvärr. Men blev en önskeoutfit med skinnjackan. Valde en väääldigt färgglad väska eftersom outfiten blev så mörk i övrigt.

Sitter och tittar på Let's Dance, riktigt underhållande idag tycker jag allt. Roligt med 80 tal som tema!

Tillökning i garderoben

image1202
Idag kom äntligen skärpet och kavajen som jag väntat på! Skärpet behöver nya hål därför får ni inte se det på. Men kavajen satt perfekt och jag är helnöjd! Det är second hand köp, skärpet fick jag för en tia och kavajen för en femtiolapp. Inte så dumt!

Imorgon börjar jag förresten blogga för nya sidan. Då får ni adressen och jag hoppas att alla följer med till nya! Det kommer förstås inte hända men man kan ju alltid hoppas. Kommer dock inte sluta heeelt här på blogg.se till en början utan det blir en mjuk övergång.

Oj så många det var som ville vara med på bloggmiddagen, roligt! Dock kommer den dröja eftersom jag inte ens har en lägenhet än haha! Sen kommer det bli sjukt svårt att välja vilka som ska få gå, kan ju inte bjuda hur många som helst. Men men, allt det där kommer i framtiden.

Hellllluuuu

Nu sitter jag hos pappa med Cornelia i knät hihi. Hon försöker skriva små meddelanden till er men det ska ni slippa. I så fall kommer blogginlägget bli ganska svårläsligt haha!

Har fikat och pratat bloggar med far min. Han har en massa frågor, har tydligen börjat läsa bloggen och vill veta hur många som läser, tjänar jag några pengar? etc etc haha. Så söt.

Sen vet ni vad jag har planerat? Letar ju lägenhet och förhoppningsvist ska jag flytta nu i vår.
Då tänkte jag anordna en bloggmiddag hemma hos mig. Någon som skulle vara intresserad utav att gå?

Fredag

image1201
Trodde att det var mars och första dagen vår idag men det är ju skottdag, 29 februari. Så kan det gå haha!

Nu ska jag strax till pappa, kul att få träffa han och lilla Cornelia (min lillasyster på 14 månader) som jag inte träffat sedan början av januari. Det är allt dags nu! Hihi

Igår fick jag ett jättefint halsband av mamma i namnsdagspresent. Det är två kors, ja det jag har på mig men syns så dåligt på bilden. Älskar att korsen är stora och halsbandet långt.

Klockan fyra ska jag in till stan för att skriva på kontraktet för nya bloggen så bytet lär ske nu i helgen eller på måndag. Vet ni inte vad jag pratar om
kan ni läsa detta.

Cardigan - H&M
Linne, kjol - Divided by H&M
Halsband - Glitter
Armband - Chique.se
Ring - Efva Attling
Klocka - Tritoni
Tights, knästrumpor - MQ

Inspiration

image1200
Jag har en mapp på datorn som jag har döpt till inspiration. Där sparar jag bilder på kändisar och vanliga människor som har extra snygga stilar. Det är så himla roligt att gå igenom dessa när man har tid över. Man får sådan shoppinglust. De tre ovan är några av favoriterna. Kvinnan i mitten den allra bästa. Jag älskar det enkla över henne, det vackra. Hatten och dess detaljer som den rosa fjädern. Väskan som matchar armbanden. Sen hennes killersmile.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, vi hörs igen imorgon!

Busar med Theo


Flera har frågat efter fler videoupdates. Well, era ord är min lag.

Pratar på med min fina förkylning, låter verkligen vackert haha!

Grön skönhet

image1199
Jag har lovat mamma en sak, jag ska bara köpa skor med färg fram till i höst. Har nästan bara svarta så tills dess - no more. Kanske vågar jag lova samma sak när det kommer till kläder. Jag vill ha roligare färger i min garderob, som denna söta bakelse till höger. Kommer från söta
Sigrid som har webshopen Sigrids Garderob.
Men får inte köpa någonting nu, det har bara gått tre dagar sedan månadens studiebidrag kom och jag har redan köpt alldeles för mycket. Men titta är inte fel.

Intervjun gick förresten jättebra. Tjejerna som hade den var supertrevliga. Togs massa bilder på mig också, haha hoppas någon blev bra!

Efter intervjun drog jag till Kristians jobb. Han arbetar på ett café inne i stan. Eller kan man kalla det för café? De har sushi och grejer också. Jenna ska vi dit någongång? Du är ju galen i det haha! I alla fall, det var mysigt att sitta på caféet och bara prata. Trivs så bra i hans sällskap.

Anyway, nu ska jag ta något att äta. Vi hörs senare!








...

Torsdag

image1196
image1197
image1198
Här kommer en drös med bilder på hur jag ser ut idag! Har man tid på morgonen så har man, haha!
Nu kan ni inte klaga på att jag har samma pose vareviga dag i alla fall hihi.
Det är självklart Theo högst upp till höger, han gillar också kameran! Eller kanske mig mer, ja det låter bättre.

Nu ska jag ta Theo på en längre runda i det fina vädret. Känna av värmen för att se vad jag kan ha för jacka när jag ska till stan. Intervju står på schemat, av två töser till någon skolgrej. Trevligt! Efter det blir det att träffa Kristian, ja allt detta har jag ju faktiskt redan berättat om.

Var kallt imorse när jag var ute med pojken men då var klockan bara nio också. Sen ska han få mat och efter det drar jag mot stan. Vi hörs när jag kommer hem!

Klänning, sjal - Lindex (Sjalen var med i goodiebagen precis som armbanden och halsbandet)
Halsband - Timi Collection
Cardigan - JC
Peacearmband - Cocoo.se
Svart armband - Angela Gotborn
Klocka - Tritoni
Tights, knästrumpor - MQ

Ciaaao!

Baby Harlow

image1195
Åh äntligen får man se den lilla sötnosen! Jag tror att jag smälter. Så liten att man blir alldeles awwig, tycker ni inte?

Det är förresten min namnsdag idag, gratta!

Blå himmel

Yes vädret ser fint ut som de lovade. Jag mår bättre idag, är fortfarande förkyld och frusen. Men det är i alla fall på väg åt rätt håll.

Idag ska jag intervjuas av två tjejer till en skolgrej klockan två så det blir nog kul. Efter det ska jag möta Kristian som slutar jobba ungefär samtidigt. Theo slipper vara hemma själv eftersom mina syskon har sportlov, goodie!

Varför jag är uppe så tidigt beror såklart på valpen då han vart kissnödig vid halv åtta. När man väl var uppe kändes det onödigt att gå och sova igen. Nu står han och skäller på dörren så ska gå och kolla vad det gäller.
Vad ska ni göra idag?

Vi hörs lite senare, ciaaao!

Jag har världens finaste skor på väg

image1194
Mycket skor just nu men det får ni faktiskt tåla. För de här är på väg till mig!!! Aaaaah jag är lyckligaste i världen. Det var nämligen så att jag och mamma satt och kollade på ekonominyheterna och där sa de att dollarn är extra låg just nu (6,19 kronor). Mamma sa att nu ska man köpa amerikanska valutan, jag sa att man ska köpa skor. Sagt och gjort, om en vecka kommer dessa. Från
Forever21. Satan vad billiga de blev! Med frakt och hela kittet kostar de ändå bara 370 kronor. Herre jesus alltså.  Jag kommer sova gott inatt.

Emilio Pucci

image1193
Vi har redan kommit överens om att det ska vara färg i vår och sommar. Mönstrat på det är ännu bättre. Ska bli så roligt att klä sig när de varmare klimaten kommer! Tänk skorna ovan tillsammans med solbrända ben. Någon mer än jag som längtar? Kommer från Emilio Pucci och kostar ca 3000 kronor.

Veterinärbesöket gick bra. Theo var så duktig! Dock fick mamma hålla honom när han fick sprutan, jag som är livrädd för sprutor var tvungen att titta bort. Vilket fint stöd jag är till min valp haha!
Hon kollade även Theo's kropo och sa att han var en väldigt fin chihuahua. Päls, storlek och tänder såg bra ut. Jag som har avelsplaner blev himla glad!

Next stop: 2900 Happiness

Veteterinären

image1192
Länge sen ni fick en bild på älskling så varsågoda!
Om en timme brummar vi iväg till Tumba för att ta oss till veterinären. Varför vi inte väljer något här i Haninge beror helt enkelt på att vår gamla kära granne råkar vara veterinär. Så kan man få lite förmåner hehe.
Mamma tyckte att jag skulle köra eftersom det blir en bra sträcka. Men näää, när jag är sjuk och grejer? Kul om jag får en nysattack undertiden. Jag kan nysa ordentligt kan jag lova, tror att 16 på raken är rekordet. Gissa om pinsamt när man sitter på föreläsning haha! I min gamla klass nös jag jämt, sen låter jag som en liten flicka så det får alla att skratta. Så där lagom kul tycker jag.

Nu ska jag svara på kommentarer och sedan ta något att äta. Vi hörs när jag kommer hem!

Passar på att slänga in ett bra låttips: Kylie Minogue - Wow
It makes you happy

Ciaaaao!

The Row

image1191

Ashley såg strålande ut när nya kollektion från The Row skulle visas upp. Jag har fallit för det enkla. Jag var en lager på lager tös förut, more is more. Men neee nu till våren och sommaren går tanken till enkelt och fräscht. Se bara på Ash, det räcker med ett skratt och så är man helt rätt. Tuta, le och kör!

Bara jag som vill att klädmärket ska komma till Sverige?

Yeah chocolate

image1190
Vill ni veta en sak? Jag är lycklig. Jag skrev om det en gång. Inte att jag var lycklig, utan undrade hur man blev det. Jag var inte där då men det är jag nu. För se, jag är sjuk, näsan rinner och huvudet slår i otakt. Men fan alltså, leendet sitter ändå på mina läppar. Det krävs inte mycket nuförtiden. Bra musik, en komplimang. Världens bästa läsare.
That's it, ni har en Maria på toppen humör. Jag har inte mått så här på länge. Ni vet när man går dagar efter dagar och bara mår bra. Så där så man oroar sig att någonting dåligt ska hända, för inte kan det väll bara vara bra heeela tiden? Men nu känns det så. Tänker enjoya tills ruset går över.

Sen en helt annan sak. Fick choklad av mamma idag. Hon är lite rolig, man tror att ens mamma känner än bäst. Så kommer hon hem med Toblerone till sjuklingen. Jag är nötallergiker. Haha yeah goodie!

Dagens Önskeoutfit från Forever21

image1189
Så här vill jag se ut idag. Mysklädd eftersom att jag är sjuk. Men mys behöver inte betyda ful.
Hood tillsammand med utsvängda byxor och tygskor fungerar utmärkt. Sen då allting är från Forever21.com så är det ruskigt billigt också. (Dock en dyrare frakt som läggs på) Men me likey!

Helluuu

Godmorgon. Vet ni vad? Jag är sjuk. Väldigt sjuk. Förkyld så in i helvete och hela kroppen värker. Jag vill bara lägga mig under täcket och sova. Men det går icke.  Är hungrig, haha nu ska jag sluta klaga.

Sååå idag då? Ska iväg till veterinären med Theo. Han ska få två sprutor. Sen hoppas jag på lite trevligheter från posten. Vad ska ni göra då?

Duellen - Rihanna vs Heidi

image1188
Det har frågats om när det kommer en ny duell så here we go!
Jag trodde att förra skulle bli jämn. Men Rihanna vann över Emily med 45 mot 11. Bra koll jag har på mina läsare va?

Den här gången möter hon Heidi. Så vem blir det? Rock chick Rihanna eller sockersöta Klum?

Leighton "Blair" Meester i House

image1187
Ni har väll inte missat reklamen? House blir kär i en 17åring. Denna tös spelas av ingen mindre än Leighton Meester, Blair i Gossip Girl. Om det inte vore för att GG går samma tid så skulle jag lätt kolla. Roligt att se henne som blond också! Inte riktigt samma känsla för kläder dock, eller vad säger ni? Haha

Update; My mistake! GG går ju redan klockan åtta. Ja men då kan jag se båda. Jippey!

Färg någon?

image1186
Vad glad jag blev av att se dessa bilder från Diors höst och vintervisning. Färg var ordet. Vem har sagt att hösten måste vara grå och trist? Tänk nyanser av samma färg. Orange klänning?  Ja då gäller även orange väska, skor och hattar. För att det inte ska bli för mycket måste färgerna gå i olika nyanser. Mörklila möter den ljusare varianten. Det är extremt och fantastiskt på samma gång. Håller ni med?

Hej babes

Sådärja, då var Internet kirrat. Galna tanten i "kassan" sa att det skulle ta fem timmar innan det började fungera.
Det har gått en.

Men inte klagar jag för det, föreläsningen handlar om redovisning och det mesta känner jag igen från gymnasiet. Så jag kan luta mig tillbaka och läsa lite bloggar istället. Vardagslyx.

Vad gör ni idag?

Föreläsning

DSC00573.JPG
Nu sitter jag på föreläsning. Man måste tydligen ha lösen för att surfa på skolans nät så ska fixa det på lunchen. Jag och
Jenna ovan! Plus mina nya fina hörlurar. Hihi

Tisdag

image1184
Godmorgon! Igår var jag helt säker på att det var tisdag och idag trodde jag att det var måndag. Bra va, mina dagar går baklänges.
Lovade er lite mer färg i kläderna denna vecka så här får ni! Såklart var jag tvungen att ha något grått med.. jag är ju fortfarande jag haha!

Idag är det lång dag som står på schemat. Går fram till 16.00, my god! Längsta hittills på högskolan. Kommer ta med datorn då jag har ganska mycket grejer framför mig denna vecka så behöver tillgång till mailen. Sen vill jag ju självklart hinna blogga något också.

Topp - Lindex
Halsband - I.Me.My
Hängselkjol - MQ
Peacearmband - Cocoo.se
Klocka - Tritoni
Strumpbyxor - H&M









...

Blusen

image1183
Ett plagg jag tänker satsa mycket på i vår är blusen. Den här tunikaliknande faller mig helt i smaken. Jag gillar att se sockersöt ut. Fast om man tycker att det blir för mycket kan man klä ner den med en skinnjacka. Mönster är också något som håller i vår. Blommor tänker jag köra på. Har en kjol och en tunn jacka, men vill ha en klänning också. Får dock vänta lite med mina köp. Den 25e är inte över än och jag har redan både skärp och kavaj på väg hem. Pengarna ska räcka en månad. Har ju fodralet från American Apparel att investera också.
Blusen ovan är från
Ellos.

Blondie

image1182
Hilary har gått och blivit blondie igen. Hot/Not?

Jag kan inte riktigt bestämma mig, däremot älskar jag hennes jacka!

Sitter och tittar på 2900 Happiness. Missade torsdagens avsnitt, satan vad det har hänt mycket. Galet. Ni som inte tycker att serien är bra har feeeel. Jag och mamma är helt fast haha.



















...

Green eyes

image1181
Mycket ego pix idag, det får ni tåla ;)
Ja idag har jag bytt ögonfärg. Linserna kommer från fargadelinser.com. Känns lite ovant men ändå inte som en jätteskillnad. Mamma märkte direkt, men hon märker allt haha. På fredag testar jag nästa par som jag fick! Det är tre olika sammanlagt.

Ray Ban

image1180
Åh idag kom de äntligen! Mina nya och redan älskade Wayfarers. Fick de gratis av min älskade moster, tackar!! Hon råkar nämligen så passande vara optiker. Tog med på rundan med Theo, är ju så fint väder ute!

Har även satt på mig färgade linser, ett av paren som jag fick med i goodiebagen i fredags. Inte så stor skillnad, de är grönbruna (jag har blåa) så ni ska få se. Måste dock gå med glasögon nu eftersom jag har dålig syn och dessa är utan styrka.

Angående inlägget nedan, gulliga ni är som vill hänga på! Ni ska få veta allt så fort bytet sker. Ja jag har sagt ja, ska bara kolla igenom avtalet och hittar jag inga tokigheter där så är det bara att köra. Tills dess fortsätter jag såklart att skriva här.

Följer ni med?

Mötet gick över förväntan. Träffade världens trevligaste tjej och satt och pratade om bloggar och dylikt i ungefär 45 minuter. Nu är det så här att jag har fått erbjudandet att börja blogga från deras sida. Det öppnar nya dörrar för mig och jag tror att det är i rätt rikttning, får mig framåt i livet. Svårt att förklara.
Men ni, mina älskade läsare är ju viktigast. Följer ni med mig om jag lämnar blogg.se? Det blir ingen annan skillnad än bloggadressen. Kommer fortfarande att skriva på om samma saker. It's still me ;)

Så vad säger ni?

Måndag

image1179
Godmorgon töser och grabs! Idag är det en vacker dag ute och termometern står på 3 plus och klockan är inte ens nio än. Lovande. Solen skiner i alla fall och jag ser fram emot bloggmötet. Får se om man nappar på vad de erbjuder. Däremot mår jag fortfarande lite dåligt sedan igår. Har åkt på förkylning också som jag alltid gör i början av våren. Jobbigt! Men det löser sig.

Klänning - Tiger
Halsband - Kappahl
Väska - Second Hand
Tights, knästrumpor - MQ
Skor - DinSko















...

Svar på frågestund

Tar svaren direkt istället för att det blir en maaaassa frågor som ingen orkar läsa.

är du tillsammans med kristian nu? =)
Vi träffas... och jag gillar att umgås med honom. Där har vi vår "relation" just nu.

när förlorade du oskulden? eller du kanske är oskuld?
har märkt att denna fråga är väldigt populär på många bloggar. men den är för privat tycker jag faktiskt. men är inte oskuld, det kan jag väll berätta i alla fall. när har inte ni med att göra ;)

Vad gör du nu, studerar du?
Läser Ekonomi och IT på Stockholms Universitet.

Hur skulle du helst vilja att ditt liv ser ut om 10 år?  Vilket är ditt favoritplagg?
Om tio år vill jag jobba på en tidning, antingen inriktat mode eller kriminal. Jag kommer vara gift och ha två söta barn. Sen två vovvar ,varav ena är Theo!
Mitt favvoplagg... klänningar. Jag älskar klänningar! Skönt att bära och går att matcha på så många sätt.

När du började blogga, hade du då kunnat tänka dig att du skulle bli en så stor bloggerska?
Ser inte min blogg som stor, så nej det hade jag väll inte kunnat tänka mig. Men det är roligt att se hur bloggen växer!

Hur är det att uppfostra theo? Var det som du hade tänkt dig? :)
Det är fantastiskt! Tidskrävande och man behöver mycket tålamod. Men det man får tillbaka är värt allt! Jag älskar Theo, han gör mig lycklig. Många förstår inte att man kan ha en sådan relation till en hund, men Theo är allt för mig. Världsbäst på att trösta också!

FEM LÅTAR DU KAN TEXTEN TILL
Mandy Moore - Feel me
Rascal Flatts - What hurts the most
Edwin McCain - I'll be
Sister Hazel - Everybody
The Veronicas - When it all falls apart

Kändisarna på röda mattan gör ibland riktiga modemissar så som genomskinliga toppar utan bh, ect. Har du själv gjort en stor modemiss någon gång?
Det gjorde jag jämt som yngre! När handbollen betydde mer än kläder haha.

Vad är det bästa som har hänt dig
Min chihuahua Theo.

Kanske lite halvtråkigt fråga, men jag undrar hur mycket det kostar att ha Theo? Jag syftar på mat, vaccination osv.?
Jag har en försäkring på honom som kostar någon tusenlapp per år. Mat är inte så dyrt hihi! Han är ju så liten.. 3 kg's påse för 50 kronor räcker i två månader. Nu kommer det bli lite dyrare då vi måste till veterinären för rabiesspruta och sånt... Sen kostar småprylar som borstar, täcken och liknande. Det blir en del men inte så farligt mycket.

favoritbloggar? favoritmat? favoritprogram? :D
Favoritbloggar är många.
Stina-Lee, Jeni, Michaela och Lisa för att nämna några.
Mat... spagetti med köttfärsås! Kan inte bli bättre
Program på tv eller? Gossip Girl, Vänner, Kyle XY och Grey's Anatomy is the shit.

Vad gillar du för musik? (:
Gillar all möjlig. Från sötaste pop till rockigaste rock. Dock är jag väll inte så förtjust i allt för hård metall och sånt.

Favorit.. - musik - tidning - mat - blogg - kändis (en manlig och en kvinnlig)
Musik - Mandy Moore
Tidning - Elle
Mat, blogg - Se två frågor upp
Kändis - Mary-Kate Olsen och Chad Michael Murray

Vilka är dina favorit bloggar som du läser varje dag?
Några favoriter finns tre frågor upp. Men bloggar jag läser varje dag är många.

hur mkt pengar spenderar du på kläder i månaden ?
Väldigt olika. Mellan 500 - 2000 kronor ungefär.

Jag vill bara undra om hur du kunde ha kalender på din blogg
Den följde med stilmallen (fashion)

vad, tycker du, är det värsta som finns? och vilket klädesplagg är absolut fulast, enligt dig?
Mobbing är bland det värsta som finns. Fulaste klädesplagget vet jag inte.. däremot leopardskor är ett big no! enligt mig.

Vilket är ditt lyckonummer?
14

har du mobil bloggat något ??
Ja en del faktiskt :)

Hur många kommentarer har du? :) Favo skådespelare? :) Favo blogg? :)
Kommentarer - Ska kika! 27 842 var det visst. för att vara exakt.
Skådespelare - Mandy Moore
Favvo blogg - Finns högre upp

Är Theo en hund eller ett barn? :/
En hund!

favorit artist+ låt
Mandy Moore - Feel me

Det ultimata tipset/tipsen för en bättre blogg!
Ultimata? Var dig själv. Skriv om det du gillar, det blir oftast bäst så.

Ditt absoluta favoritplagg?
Klänningen :)

Hur väl känner du Kenza? Vad skulle du göra för en miljon kronor?
Vi lärde känna varandra över bloggarna. Började nästan samtidigt. Sen har vi pratat en del och så har vi träffats en gång.
Bli otroligt lycklig! Shoppa en massa med bästa vännerna, köpa lägenhet, resa och sen spara en del och ge till välgörenhet. Organisation är inte bestämt.

Hur gammal är du och vad har du för jobb???
Är 19 och studerar. Har inget jobb för stunden.

har du några syskon?
Jag har fyra.
Anna 16
Christoffer 15
Sebastian 13
Cornelia 14 månader

Det är sällan man läser om dina vänner. Kan du inte berätta lite om dina närmaste vänner?
Ja det gör jag inte så ofta, vill inte skriva för mycket om privata saker men kan berätta om några!
Jenna E - Lärde känna när jag började högskolan. Toppen tjej!
Johanna - Har inte träffats så mycket sedan gymnasiet men hon är grym :) Antagligen tack vare henne som jag blev tokig i kläder.
Grabbarna grus. Niklaz, Gustav, Max och Christoffer - Ni och Jenna gör skolan trevligare! Kul med våra utgångar också, alltid trevliga minnen haha!
Jenna M - Känt sedan jag var liten, fantastisk tjej. Ses för en fika snart?
Cissi - Den jag har bäst kontakt med från gymnasieklassen. Så jäkla rar och kan skratta och prata om allt med! Det är med henne jag ska till Milano i vår.

Ja där har ni några!

Hur har du fångat läsare? :)
Ingen aning! haha

hur mycket tjänar du på bloggen? på ungefär bara:) och sen hur fick du sponsorer?
Några tusenlappar i månaden. Inget man kan leva på men som man kan lägga på något lite roligare.
De tog kontakt med mig.

Kan du något om amerikanska skostorlekar?
Nej det kan jag inte, sök på google!

Det var alla, hoppas ni är nöjda med mina svar!

Frågestund

image1178
Dags för er nya läsare att ställa frågor om det är något ni undrar över! Vilka frågor som helst får ställas, sen är det upp till mig om jag svarar på dem också ;)
"Gamla" läsare är självklart också välkomna!

Here we go.

AVSLUTAD!

Rachel for Nylon

image1177
Här är två av bilderna på Rachel från senaste numret av Nylon. Riktigt snygg! Hon lyckas då både se sexig och söt ut. Inte alla som kan.

Jag ska inte dansa idag, känns himla tråkigt men har lyckats att bli sjuk. Vet inte vad det är men har jätteont i huvudet och känner mig illamående. Imorgon ska jag på ett möte, gäller bloggen men kan inte tala om något för er förän jag vet hur mötet går. Men då vill man inte vara sjuk!
Ska sova tidigt idag.

Dagens Önskeoutfit från Fåfäng

image1176
Jag är kär i kavajen, som jag skrev i inlägget nedan är en på väg hem till mig. Hoppas den kommer redan i veckan! Sen får solen komma med den så att jag kan börja använda jackan direkt. Nu är det lite tråkigt väder tyvärr.

Kavaj och klänning - Twenty&Twelve
Nagellack - Essie
Väska - David Mc Millan
Världens sötaste skor - Minna Parikka

Stylebystars

image1175

Bara jag som fått känslan av att
Stylebystars är nya asos i bloggvärlden?
Inte så konstigt förstås, då de har otroligt snygga kläder. Jag är förtjust i klänningen ovan. Kostar 399 så kan inte beställa nu när jag har både kavaj (finaste! ni ska få bild när den kommer) samt skärp på väg med posten.

Men det skadar ju inte att titta.

Update; Känner att jag behöver förtydliga mig. Självklart är det skillnad på nätaffärerna. Asos har ju ett större utbud. Det jag syftar på är att det pratas väldigt mycket om stylebystars just nu, precis som det gjorde om asos för något år sedan. Sorry att jag var så otydlig!

Veckans gråa

image1174
Haha det är alltid när man kör veckans som man märker hur man har klätt sig under veckan. Ser ni ett mönster? ;)
Nej nästa vecka får jag se till att få lite mer "färg i tillvaron" som man brukar säga.
Men vilken är din favorit?

Nu sitter jag och äter chips. Bra va? Så där innan dansen, grym uppvärmning. Nej, måste ta något bättre att äta. Vatten dricker jag i alla fall, alltid nått. Vi hörs senare!

Ett dåligt skämt?

image1173
Ett tips till Katie. Locka aldrig håret när det är så kort som ditt. Hon ser ut som en liten tant! Toppen eller klänningen eller vad det är hjälper inte till att sänka tantfaktorn.
Eller vad säger ni? Snygging visst?! ;)

Nu ska jag sova, är toktrött. Vi hörs imorgon!

Romantiskt

image1172
Bild:
Posh24

Ja det är första ordet som kom till mig när jag såg klänningen ovan. Eller inte bara klänningen. Även keps, väska och skor. Jag älskar allt. Ibland blir det bara fel när man kör på samma färgton i hela outfiten, men ovan är lyckat rakt igenom. Det är Dolce & Gabanna som visar höst och vintermode.

Nu melodifestivalen!

Wayfarers

image1171
De är på väg! Fina äkta Ray Bans från 80-talet. Helt gratis. Fast bruna, men ändå så fina.
Jag är så lycklig, nu får det vara sol heeeela tiden så att jag kan stoltsera runt i dem.
Ville ha ett par redan förra sommaren men bättre sent än aldrig.

Nu sitter jag och äter godis och chips med the family. Nyttigt värre!
Längtar tills Melodifestivalen sätter igång. Dels för att Caracola kommer från Tumba där jag bodde förut, sen även för att jag ska få se min älskade Björn Gustafsson. Lovely!

Modemiddagen

image1165
Kvällen började med en välkomstdrink. Då stog jag och pratade med Kelly och Cocoo (från cocoo.se) lika trevliga båda två! Sen gick man upp till vip avdelningen där det serverades förrätt. Tyvärr är jag inte så förtjust i räkor (inget från havet är mitt motto) så jag åt bara brödet. Till höger har ni efterrätten. Haha bilderna kommer verkligen i ordning! Chokladen var inte god men efter all alkohol var det gott med kaffe.

image1166
Här har ni middagen, ser lite ut men man blev verkligen mätt! Gott var det också. Till förrätt och huvudrätt var det vitt vin, supergott. Farligt dock, servitriser fyllde på så fort det började bli halvfullt, man hade ingen aning om hur mycket man drack. De bruna köttbulleliknande sakerna var potatisen och det andra köttet.

image1167
Jag och Kelly! Var jättekul att prata en massa med henne. Lärde även känna tösen till höger om mig som inte syns på bilden. Hon var inte bloggerska själv utan vän till en annan.

image1168
Det var även utlottning av lite prylar. Jag var den första som lottades! Vart superglad. Fick en klocka värd 700 kronor samt en massa trevligt för naglarna. Sen delades de stora goodiebagsen ut!

image1169
Här har ni innehållet. Orkar inte berätta allt man fick men här är en del:
- Färglinser, jag har ju dålig syn så jag måste ha dem tillsammans med glasögon i så fall så det är ju lite dumt. Men kan i alla fall ta en massa bilder så man ser hur det ser ut :)
- De populära hörlurarna från WESC. Sååå glad man blev när man såg det! Röda också, finaste tycker jag.
- Presentkort på 500 kronor på skönhetsprodukter.
- Två biljetter till teater, ska ta med Kristian förstås.
- Tre armband och ett halsband
- Massa smink, hårprodukter och nagellack.

image1170
Återigen, tack för kvällen
Louise! Bilden är även lånad från hennes blogg. Haha jag kom visst med i bakgrunden när jag hälsade på någon. Det här var precis när man kom in till Sturecompaniet.

Guitar Hero

Godmorgon! Har faktiskt varit uppe sedan tio eller något sådant. Stannade ju natten hos Kristian och nu har vi ätit frukost och spelat Guitar Hero. Jag för första gången! Gissa om jag var nervös haha, han är ju jätteduktig. Men det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. jag ska äga någon gång! Senare idag ska jag lägga upp ett klipp på en ung pojke som äger på spelet. Han är en av två som klarat sista låten. MY GOD! Det är kungligt.

Men ni är såklart mest nyfikna på hur det gick igår antar jag? :)
Hade riktigt trevligt Taaack
Louise för en toppen kväll! Sen även Kelly som jag satt bredvid på middagen. Var himla kul att träffa henne igen. Maten var super, goodiebagsen var toppen och jag vann även en av utlottningarna :) En klocka värd 700 kronor samt smått och gått för naglarna. Vet ni vad värdet på de två (!!) goodiebagsen var? Inte 10 utan 13 000. Man blev lite hög på goodie alltså haha.

Bilder från igår plus det jag fick kommer senare! Trevlig dag på er

Nu är det dags att sova. Blev att träffa kristian i stan och sova

DSC00571.JPG
Nu är det dags att sova. Blev att träffa kristian i stan och sova hos honom. Har haft riktigt trevligt ikväll. Ni får alla detaljer imorgon. Godnatt mina änglar!

Fredag med modemiddag

image1161
image1162
image1163
Det är inte varje dag man har ego moment här på bloggen! Enjoy haha ;)
Nej men här har ni nya blusen och nu är jag glad att jag inte hittade något från NK. För jag älskar den!
Kanske bli jag den enda som inte går i klänning ikväll?

Nu måste jag se vad jag ska ha med mig. Kanske kommer upp någon mobilblogg.
Ha en trevlig kväll allesammans!

Blus - Topshop
Pärlor - Mammas
Örhängen - Systers
Armband (kom på efter att bilderna togs) - Åhlens (Rött och tjockt)
Latex - American Apparel
Kuvertväska - Friis & Company
Pumps - Maria Lucci

Ciaaaao! Ni är bäst

Nu vill jag sjunga dig milda sånger

image1160
Läste ut boken på vägen till skolan idag. Höll på att börja gråta på bussen! Aldrig varit med om ett finare slut.
Boken är väldigt mysig, läs den om du inte har gjort det. Man blir varm i själen.

Nu är håret fixat, bara smink och kläder kvar. Kläderna blir det sista, vill inte spilla någonting på nya blusen hehe.
Är lugnare nu, dock nervös för ikväll. Jag är rädd att jag kommer bli dissad av Sverige modeelit haha!
Nej men de flesta verkar ju rara så det går nog bra. Bara jag som larvar mig. Kommer dock säkert tänka miljoner gånger "vad satan gör jag här?!"

Märks även hur många läsare är avundsjuka. Har fått klart mycket mer taskiga kommenterar idag än vanligt. Tråkigt att några ska reagera så.

Nu smink!

MKA

image1159
Det är inte så ofta som man ser systrarna Olsen tillsammans längre men här är de!
Båda kör på päls. Vill ni höra min åsikt? Jag tycker inte att det är snyggt. Säkert varmt och mysigt men nej inte snyggt. Man ser ut som en nallebjörn. De må vara söta men där slutar det positiva. Sen bör man ju tänka på djuren också.

Något jag heller inte gillar är Mary-Kates utväxt, om jag hade hennes pengar hade jag sett till att alltid ta hand om mitt hår. Ett fint hår kan göra så mycket för helheten.

Sen Ashleys skor, är det verkligen så att leopard är tillbaka? Jag har då inte saknat det.

Oj så negativ jag var, och över mina två älsklingstvillingar. Helt galet.
Men jag är faktiskt på bra humör! Känner lite ångest bara för att jag inte har strukturerat upp dagen bättre, allt kom så plötsligt så jag känner mig stressad trots att det är långt tills bussen ska gå. Hoppas vi har vin hemma så att jag kan ta ett glas. Chilla lite. Det vore nice.

Kom på e positiv sak angående bilden ovan också! Älskar Ashley's brillor.

Vårsol


Här kommer videoklippet som jag tog på altanen. Mysväder!

Nu är naglarna fixade. Dags för hår. Ciaaaaao!

Beautiful day

image1158

Nu har jag kommit hem, har även hunnit med en skön promenad ute i solen tillsammans med Theo.
Passade på att göra ett videoklipp utomhus för första gången och den håller på och laddar på YouTube just nu.

Hur det gick att hitta kläder till ikväll? Jag hittade verkligen ingenting på NK. Eller jo, en underbar klänning från Hugo Boss men den var lite över budgeten. Lite fel tidpunkt på månaden att punga ut 3000 kronor när pengarna kommer på måndag. Däremot hittade jag ett fint läppstift efter att en söt anställd kom med olika förslag. Så det blir red lips tonight. Fast det är inte jätterött, bra då jag som knappt använder läppglans måste vänja mig vid färgade läppar innan jag kör på stenhårt.

Kläder till kvällen då? Jag drog till Topshop och där hittade jag en fantastisk blus som inhandlades, lär bli den tillsammans med latex. Röda pumps och naglar blir det i alla fall.

Jag lovar ni får bild innan jag drar. Nu ska jag fixa naglarna. Ciaaao!

Fredag

image1157
Godmorgon på er! Idag var det då inte svårt att komma upp från sängen. Har ju en underbar dag framför mig. Först skola,
Jenna vill att jag ska komma lite tidigare så kan vi prata om kvällen hihi! Hon är så söt, många blir avundsjuka men inte Jenna. Hon blir glad för min skull! That's a real friend. (Läs inlägget nedan om ni inte förstår vad jag pratar om)

Så efter skolan blir det raka vägen till NK. Vill hitta något fint. Sen funderar jag på att testa rosa läppar, men det går ju inte tillsammans med röda pumps. Kanske röda? Får känna om det blir too much eller perfekt.

Men det här är utstyrseln för dagen.

Oversized magtröja - Second Hand
Halsband - Glitter
Kjol - Divided by H&M
Tights - MQ
Knästrumpor - Lindex

Satan vad det blåser ute! Vi hörs när jag kommer hem i eftermiddag. Ciaaao!






...

Nyheter hos Cocoo

image1155
Det har kommit in riktigt fina klockor hos
Cocco! Ovan är mina favoriter. De känns väldigt lyxiga men kostar bara mellan 195 och 295 kronor. Jag ska köpa mig ett par! Batterierna har tagit slut i de klockor jag har och då köper jag hellre en ny. Påminner lite om Guess klockor, tycker ni inte?

Har haft en supertrevlig dag i stan tillsammans med Kristian och Theo. Hoppas eran har varit lika bra!

Nu sitter vi och bara pratar i värmen. Theo är trött efter att ha%

DSC00569.JPG
Nu sitter vi och bara pratar i värmen. Theo är trött efter att ha sprungit runt. Min lilla älskling! Hoppas allt är bra med er. Puss

Åldersgräns åt andra hållet?

I punkt.se idag så är läsarfrågan ska det finnas en åldersgräns på hur gammal man får vara för att föda barn?

Första tanken för mig var självklar. Det är fel att skaffa barn när man är gammal, det är inte rätt för barnen. Kul att man växer upp med föräldrar som har hunnit bli åttio innan man blivit myndig. Typ. Sen ökar risken för faror, fler som skaffar barn vid hög ålder, desto fler komplikationer kommer det att bli. Om man skaffar barn vid 40 års ålder så är risken för att det ska bli något fel 1 på 52. Det är ganska mycket. Nu skaffar folk barn när de är över 50! Det är helt galet.
Men samtidigt, jag har vänner med äldre föräldrar och dem älskar sina mammor och pappor precis lika mycket som jag älskar mina som är yngre.

Många tänker på karriären idag och då dröjer det innan de skaffar barn. Men det tråkiga är också att ens mor och farföräldrar har hunnit dö innan man själv föds. Ens släkt blir ganska liten. Men är det bättre att inte få leva alls? Ska man förbjuda folk som nått än viss åldersgräns att aldrig få barn? Det känns också fel. Sen går det ju inte att få barn hur länge som helst, det har ju naturen satt en gräns för. Så jag tror jag säger nej, jag tycker inte att det ska finnas en åldersgräns när naturen redan har satt en.
Vad tycker ni?

Nu ska jag göra mig iordning, ska träffa Kristian klockan tre inne i stan. Fotodags! Tråkigt att vädret inte är bättre bara. Vill ha sol.

Men, men vi hörs senare ikväll. Ciaaaao!

Torsdag

image1153
Så då var det en ny dag. Det här är komiskt alltså, igår gick jag och la mig en timme senare än de två dagarna innan. När hade jag lättast för att ta mig upp? Yes, idag.

På tal om idag, det kommer inte bli så mycket bloggande. Efter skolan hinner jag nog slänga in ett snabbt inlägg men sen ska jag och Theo in till stan för att möta Krisian (han jag träffade i söndags) för att fotografera. Han är jätteduktig! Tio gånger bättre än vad jag är så det ska bli roligt. Sen får Theo vara på lite okänd mark så det blir nog kul för honom också.

Men, men nu ska jag kolla vad som hänt i bloggvärlden sedan igårkväll. Sen är det skola. Vi hörs i eftermiddag, ciaaaao!

Skinnjacka - Rock and blue
Sjal - H&M
Cardigan - JC
Topp - Topshop
Jeans - JC
Stövlar - Skopunkten









...

Jag har bestämt mig

image1152
Det här blir månadens köp. När jag får studiebidraget så ska den beställas. Fodralet är fantastiskt, som jag har funderat på att köpa länge. Men nu är det klart. Finns att köpas hos
Nelly för 329 kronor.

Den ska bli min.

Vet ni vad? Jag är precis lika trött idag och skulle lätt kunna gå och lägga mig nu. Vet inte vad det är med mig. Men, det är Grey's Anatomy klockan nio och det får man bara inte missa. Men efter det blir det sängen.

Ciaaao!

Coco Pops


Jag pratar på om min kärlek till coco pops, onyttig mat och lite annat, enjoy!

Ni som inte kan se klippet på bloggen
kan kolla här. Om ni vill.

Rätt eller fel?

image1151
Bild hittades på google.

Jag har en till tidningskommentar. Alltså något jag reagerade på som jag läste.
Det står om hur synd det är om tjejer som fick sparken för att de log för lite på jobbet. Jag tycker att det är rätt.
För jag menar, hur bra är det för Zara om medarbetarna går runt och är sura? De ska ju få kunderna att trivas, man ska vilja köpa plaggen. Själv skulle jag aldrig anställa (om jag hade en butik) någon bitter jävel. Att ta hand om kunderna är nummer ett. Går jag själv i en butik och känner mig dåligt behandlad av någon som jobbar där går jag sällan tillbaka. Vad tycker ni om att de fick sparken?

Update;
Kan väll erkänna att jag inte läste artikeln så bra. Tydligen är de väldigt hårda också, men tidningar har samtidigt en förmåga att överdriva. Som när vårt tåg brann och tidningarna fick det till att bli en LIVSFARA! Då det inte alls handlade om det. Men det är en annan historia.

Yellow

image1150
Jag vill ha en gul väska. En riktigt skrikande gul väska som den som Mary-Kate bär till höger. Då spelar det ingen roll vad man klär sig i utöver den då väskan kommer göra sitt. Perfekt i vår.

Kom hem från skolan nyss och Theo blev jätteglad hihi! Har inte varit ifrån honom en hel dag på länge. Såg ni nyheten i tidningen? Om hundar så som chihuahuaor smugglas in till Sverige illegalt i små lådor. Massor av hundar i en och samma låda, de flesta måste avlivas. Så hemskt!! Finns så mycket folk utan hjärtan.






















...

nu sitter jag och äter. Pratar om bloggar med mina vänner. De är%2

DSC00568.JPG
nu sitter jag och äter. Pratar om bloggar med mina vänner. De är så nyfikna på allt haha. Nu har vi snart föreläsning måste gå. Hejdå

Onsdag

image1148
Idag var det lättare att ta sig upp faktiskt, konstigt då det var sjukt kallt i rummet vilket brukar leda till att jag gömmer mig under täcket.

Har lång dag i skolan idag, 9 - 15 så mamma kommer hem tidigt från jobbet för Theo's skull, tack mami!

Så det blir lite tomt på bloggen idag fram till i eftermiddag men kastar nog in ett mobilinlägg på lunchen.

Ha en bra dag, ciaaaao!

Klänning - MQ
Tights - H&M
Knästrumpor - Lindex












...

Tired

Nej vet ni vad? Blir att sova tidigt idag också. Förhoppningsvist kommer jag upp lättare då imorgon... hjälpte ju inte imorse men man får ju alltid hoppas. Har ni också märkt att det är lättare att komma upp från sängen när man sovit få timmar än när man sovit mer än åtta? Helt galet.

Sängen var det. Mamma tog kvällsrundan med Theo så jag fick vila, det var skönt. Så satans kallt!

Godnatt mina änglar!

Addiction

image1147
Den här bilden togs förra sommaren, jag vill ha mitt långa hår tillbaka!! Samt sommaren förstås.

Men nu Gossip Girl! Ciaaaao

Watch it

image1145
Hittade det här underbara klockhalsbandet på
Mrs H och jag föll. Djupt.
Jag kommer nog inte komma upp till ytan igen förän jag köper det så får hoppas att det är kvar den 25e!
Märket är Marc by Marc Jacobs och den går på 1995 kronor.

Nu mat, hungrig!

Vänner


Haha jag kunde inte låta bli att filma detta! Det är väldigt kort så häng med från början, en av de roligaste scenerna i vänner.

Nu måste jag hitta någonting och äta, håller på att svälta ihjäl! Typ. Ciaaaao!

Jordan

image1144
Jordan eller Katie Price (förstår inte varför hon skaffade ett kändisnamn när hennes riktiga passar lika bra) syns mycket nu när hon gör reklam för sin biografi.

Brukar inte bry mig, hon är så smaklös. Men när jag gick in på posh24.se blev jag förvånad av att se bilden ovan. Hon har faktiskt kläder på sig! Haha. Kolla så söt hon är egentligen, bakom... brösten.

Gör en insats

image1143
Alla vi hundälskare kan nu få billiga prylar till vår bästa vän och samtidigt göra någonting bra! Det är nämligen så att pengarna för de sålda paketen går till hundstallet där man hjälper hemlösa hundar att få ett bättre liv.Kostar bara 75 kronor vilket jag tycker att det är värt, man får ju samtidigt massa trevligt till sin vovve!

Är du intresserad av detta så kan du lämna en kommentar till
Scales eller maila till [email protected]

Trevlig dag allesammans!

Tisdag

image1142
Jag somnade halv tio igår som väntat men ändå var det jättesvårt att komma upp imorse när mobilen började spela musik klockan 7. Däremot var himlen utanför otroligt vacker! Helt orange i olika nyanser. Hade det inte varit för att jag var pisstrött hade jag sprungit ut med kameran. Lovely!

Idag har jag föreläsning 10 - 12 som jag sa igår. Det är kul med ny kurs! Marknadsföring är så roligt. Läste det mycket i gymnasiet.

Men nu ska jag ta ut Theo på promenad innan jag måste springa till bussen.
Vi hörs senare! Ciaaaao












...

Tidig sömn

Vet ni vad? Jag är sjukt trött. Sov bara fyra timmar inatt och det känner jag verkligen nu.
Så ska bara kolla lite favvobloggar, mailen och ta ut Theo på en kissrunda. Sen blir det sängen!
Imorgon har jag föreläsning mellan 10 - 12. Skönt med kort dag och lite sovmorgon i alla fall. Jag som lär slockna vid halvtio borde vara utvilad imorgon. Hoppas på det!

Godnatt sötnosar, ni är bäst!

Spain

image1141
Bild lånad från Spanien.nu

Min syster åker till Spanien imorgon tillsammans med en kompis. Om jag är avundsjuk? Mycket!
Okej det är inte mer än runt 16 - 17 grader där just nu men jämtfört med Sverige är det wonderful.
Får se det positivt, i slutet av april ska jag och Cissi till Italien. Då är det ännu varmare också. Ja nu är jag på bättre humör igen, i alla fall lite.
Vad gör ni ikväll?

Hattifnatt

image1140
Hatt är snyggt, dock gillar jag en lägre form än den som Sienna bär ovan då den ger mer en trollkarlskänsla.
Däremot något jag gillar hos henne är den kortare formen av skinnjackan. Det är så snyggt när toppen syns nedanför jackkanten. Så kommer jag gå hela våren!

Snart börjar 2900 happiness, wiiiee äntligen! När man är van att se det varje dag så får man lite abstinens under helgen. Yes har riktigt fastnat för den serien. Vi hörs senare, ciaaao!

Dagens Önskeoutfit från La Redoute

image1139
Idag är önskeoutfiten gladare än vanligtvist. En blandning mellan streetsstyle och flickigt. Kontraster är min grej helt klart.

Allt kommer från La Redoute.

Vågat

image1138
Roberto Cavalli visar upp vårmode (bild från posh24.se) och här kan vi prata vågat plagg.
Tycker att mönstret med blommorna är fantastiskt men klänningen har alldeles för djup urringning.
Vad säger ni? Hot eller Not?

Mobilräkningen kom idag och jag är happy!! Brukar nämligen alltid ligga på 400 kronor men den här gången var det bara 200, känns himla skönt. Nu har man plötsligt 200 kronor att lägga på någonting annat. Får se vad det blir, eller kanske dags att börja spara lite också?

Nä jag förtjänar en belöning.

Videoupdate


Då var det dags för en ny vlogg! Pratar på om hemtentan och min busiga valp hihi.

Ser på days, Theo strosar runt och nu vill han ha uppmärksamhet. Tur att man inte behöver vara så inne i days för att kolla på det så nu ska jag leka lite med pojken. Ciaaao!

Veckans få

image1137
Ny vecka och dags att se vilken av mina outfits som ni gillade bäst från förra veckan. Dock blev det visst inte så många, blir så när man mest är hemma. Men den här veckan borde det komma fler!
Vilken är din favorit?

Håller på och laddar ett videoinlägg på youtube, får se hur lång tid det tar. Funkar sällan som det ska nuförtiden alltså. Haha förresten, håret på första bilden. Crazy!
Sen en sak till, vad gillar ni nya headern? :)

The Butterfly Effect

image1136
Detta är filmen som vi såg igår. Från 2004 men jag hade aldrig hört talas om den. Konstigt då den har duktiga skådisarna Amy Smart och Ashton Kutcher i huvudrollen.

Om någon av er inte har sett den så måste ni. Måste.
Jag har aldrig sett en så bra film i hela mitt liv. Man älskar den och man hatar den. Den är perfekt. Går inte att förklara så mycket mer, se den bara.

Nu.

Sen vinnaren i armbandstävlingen blev
Jeni, grattis!

Hej sötisar

Nu har man stigit upp och väntar på kaffe. Har sovit jättebra och vädret utanför är fantastiskt.
Hur det gick igår?  Det var trevligt, kollade på film och åt chips och sånt.

Ska snart till skolan så vi hörs i eftermiddag, ciaaaaao!

Bråttom!

Yes jag är självklart en av dem bloggerskor som måste kasta iväg ett blogginlägg hur bråttom hon än har. ;)
Det var nämligen så att på väg hem från dansen så hörde en kille av sig som jag fick kontakt med på match.com och som jag skrivit med på msn nu de sista dagarna och frågade om jag ville ses. Självklart svarade jag och vi ska mötas vid Gullmarsplan. Grejen är den att han har lyckats hitta min blogg så jag kan inte skriva för mycket haha men jag hoppas att det blir en trevlig kväll!

Nu dusch, sen smink, kläder (som jag valde i huvudet på bussen hem haha) och så få ordning på blött hår. Mitt hår funkar inte att använda hårtork på, då står det åt alla håll. Måste alltså lufttorka... hmmm får komma på något.

Jaja tid för det här har jag då inte. Ciaaaao babes!

Update; Vinnaren kommer att få ett mail från företaget som säljer armbandet! Så att ni vet, fram till 20.00 kan ni fortfarande tävla, ni finner den längre ner.

Söndag

image1135
Lite annorlunda stil på mig idag än vad ni nog är vana vid. Okej tröjan använder jag ganska ofta eftersom jag älskar den men mjukisar? Not my thing. Däremot underbara att dansa i och om tjugofem minuter ska jag dra till bussen. Reggaeton som står på schemat precis som varje söndag.

Sport BH (ett måste, går inte att dansa i BH så mycket hopp och skutt som det är) - Ingen jävla aning
Linne - Divided by H&M
Mjukisar - Systers

Jag är även mycket medveten om att jag inte är så överdrivet sexig på detta foto haha! Så ni kan spara era "du är ful" kommentarer så är ni gulliga!

Fördomar

image1134
Jag blir så less på folk som tror att de vet allting! Jag har ju haft heta diskussioner i bloggen angående om Theo skulle vara en chihuahua eller inte. Nu är det inte längre någon som säger att jag har fel då Theo har utvecklats mycket och ser mer ut som en vuxen pojke. Han är ju snart ett halvår! Så jag har inte tänkt så mycket mer på detta. Men när jag för någon vecka sedan la upp
denna bild på honom då han var 8 veckor så fick jag denna kommentar:
Ja, det ser lite ut som en chihuahua. Men vad är det för djur egentligen?

Det var då allt kom tillbaka, för det var exakt sånna kommentarer jag fick hela november och december. Höll på att bli galen! Folk som inte har en endaste aning tror att de har rätt.

Nu är det en ny sak det handlar om, angående kläder på små hundar. Något många också har en åsikt om.
Jag orkar inte ta det långdraget. Kort sagt, jag tycker att man kan ha kläder på hundar om hunden trivs i det och det är för ett bra syfte. "Hunden fryser så man motverkar detta." Precis som Theo vägrar att gå ut när det är kallt utan sin lilla jacka.

Någon som skrivit väldigt bra om sin åsikt när det kommer till chihuahuaor är Eva som har bloggen Blixman. Håller med henne fullt ut. Vill ni läsa kan ni göra det här.

Sen för att få ett roligt avslut på detta inlägg kan jag tala om att bilden ovan på Theo är precis tagen och han är så fiiin! Samt att jag är klar med hemtentan. Äntligen har jag helg och kan koppla av!

Burberry Rachel

image1133
Rachel har återigen på sig de hemska skorna men jag älskar skinnjackan från Burberry! Den har en kvinnligare passform än de andra skinnjackorna man sett. Något jag skulle kunna satsa på i vår tillsammans med jeansjackan. Vill ha en svart också eftersom min är brun.

Tycker att de är snyggt att bära svarta eller gråa jeans, har flera par men de är kvar hos pappa av någon anledning. Ett par från Cheap Monday och ett från Gul & Blå tillexempel. De är dock nästan söndertvättade så därför har jag inte tagit med dem hit och lät Anna ha dem. Men den slitna stilen är ju faktiskt snygg och fungerar perfekt i vår! Får be henne ta med några mörkare jeans nästa vecka.

Nu hemtenta, ska sitta med den tills den är klar. Tar max en timme kan jag tänka mig. Har även en programmeringsuppgift att skicka in men det ska göras genom first class och jag har glömt mitt lösenord, bra va? Får lösa det på något sätt.

Jaja, vi hörs såklart lite senare. Ciaaaao!

Morning!

Ja då är man uppe och sitter och tittar på nyhetsmorgon på fyran. Väntar såklart på Stina-Lee och BlondinBella som säkert många av er? Ska bli intressant att se vad de pratar om, hoppas Stina sätter vår lilla Bella på plats haha!
Är seriöst trött på hur hon jämt ska provocera både Stina och Kenza för att få fler läsare. Sen är det skrattretande att hon tror att folk läser hennes blogg för att de vill ha hennes liv. Jag själv tror att folk älskar att hata henne.

Men där släpper jag nog henne totalt, gillar ju inte hur folk klagar på min blogg så borde väll inte jag klaga på henne. Men hon finns ju överallt så det är svårt att bara bli av med henne! Läser ju Stina-Lee's blogg och hon skrev själv om Bellas provocering mot henne...

Jaja! Idag blir det att avsluta hemtentan, har inte mycket kvar nu. Sen en lång dusch och leka med vovven.
Vi hörs senare ciaaao!

Update; Gooodie workie av tjejerna! Bella verkar fortfarande inte ha en aning om varför folk läser hennes blogg, Elenore var lika söt som alltid i sin rosettfrisyr. Märks att hon varit med i liknande program flera gånger förut. Sen Stina-Lee var super! Hade hon inte sagt att hon var nervös igår hade man aldrig förstått det. Var roligt att titta hade gärna fått vara lite längre. Vad tyckte ni som tittade?

NY TÄVLING, armband

image1132
Ja rena rama julafton här på bloggen haha!
En ny tävling som avslutas redan imorgon runt 20.00 så skynda och tävla!

Den här gången ska ni bara svara på 3 frågor för att vinna det fina armbandet ovan
Vilken stad bor du i, vad heter du och hur gammal är du?

Då får jag samtidigt lite koll på vart ni kommer ifrån hihi.
Armbandet kommer från sidan
Galaxypiercing som har både piercingar och accessoarer.

Glöm inte att skriva din mail i själva kommentaren. Alltså där du svarar på frågorna, annars är du inte med och tävlar.

Lycka till!

Update; Jag vill lägga till två saker som inte alls har med inlägget att göra.
1. Jag älskar dig Björn Gustafsson
2. Empty room

Liten kaka

image1131
Den här kakan är svår att göra, en italiensk som mammas sambo har tagit med från sitt arbete. Han är nämligen kökschef och kommer ofta hem med godsaker. Tyvärr är jag ganska kräsen och gillar snarare chokladmuffins än kakor med namn på latin. Ja den ovan ser godare ut än vad den är, tyvärr. Men roligt att få prova på nya saker!

Haha ett inlägg om en kaka, guess some will get angry ;)

Intressant vilka typer av kommentarer man har fått på sista tiden. Folk som gnäller över min blogg, men vem är biggest loser egentligen? Jag som skriver en blogg om saker som jag finner intressant eller en person som läser en blogg de inte tycker om? Värt att tänka på.

Nu är det snart dags för melodifestivalen så jag ska hitta min plats i soffan! Ciaaao

Derek Lam

image1130
Nu var det länge sedan sist som jag var inne på Style.com och kollade på alla fina kollektioner.
Jag är en av oss alla som längtar massor till våren, men samtidigt kan man inte sluta att vara nyfiken på höstmodet. Jag är glad att se att grått stannar, om man får lita på Derek Lam det vill säga.
Även klänningar, kjolar, pösiga kläder samt smala skärp. Allt faller mig i smaken, precis som strumpbyxorna.
Något jag gillar är att virra smala skärp runt handleden så att man får ett armband. Jag har ett sådant rött, undrar vad det har tagit vägen? Får kika på mitt stökiga skrivbord.

Ser ut som att vi har ett bra år framför oss.

Cocoo

image1129
Tycker att det här halsbandet från
Cocoo är jättefint!
Gillar detaljerna och att det lyckas blanda "guldigt" med "silvrigt" utan att det ser konstigt ut som det lätt kan göra.
Passar till enkla toppar och klänningar som inte är mönstrade eller i flera färger. Helst vitt tror jag, skulle nog vara riktigt hett.

Nu ska jag ta någonting att äta, är vrålhungrig!

Min darling

image1127
image1128
Idag har det donats med syster! Hon ville ha en enkelt outfit och sminkning. (Ska träffa några vänner senare idag) Så det bad hon mig att fixa och så här blev resultatet! Sedan ville hon att jag skulle platta hennes hår och att jag skulle fixa volym i det. Blev värsta stylisten haha! Här sitter jag i mjukisar och glasögon och gör min syster dundervacker. (Vilket inte är svårt då hon är det vackraste som finns)

När hon var klar fick jag fotografera henne, blev mycket kort. Så roligt! Hon brukar tycka att jag är jobbig när jag kommer fram med kameran i vanliga fall. Bad henne stå på en massa olika sätt, vinkla huvudet så, öppen blick etc etc. Här ovan ser ni bilderna jag blev mest nöjd med!

Kärlek

image1126
Verkar som att Vanessa älskar väskan lika mycket som mig (enda skillnanden är att hon har en och inte jag, äsch! petitesser)
Tycker väldigt mycket om hennes jacka också!

Angående dejten ikväll. Jag tackade nej tillslut. Insåg att jag visste att han bara skulle kunna vara en vän för mig. Med tanke på hur det var med Daniel så orkar jag inte gå in i någonting nytt som inte är "hej jävlar vad förälskad jag är!"
Ni kan tycka att jag dömmer för snabbt men när det kommer till sådant här så vet jag alltid direkt... tråkigt dock skulle gärna vilja gilla honom. För han var så himla go och charmig och härlig! Hjärtat är en konstig sak minsann.

Stockholm

image1125
Det här fotot togs igår kväll när jag var på min först nätdejt. Vad svårt det var att fotografera i mörker! Helt nytt för mig, är alltid bara ute med kameran i dagsljus så det var en utmaning. Får jobba mer på det.

Så hur var det? Han var himla söt, det gick jättelätt att prata. Umgicks från halv sju till elva och under den tiden blev det aldrig pinsamt tyst. Men, och detta jävla men. Jag vet inte, jag kände att det var någonting som inte stämde. Kanske det faktum att han är 25 och jag 19. Men samtidigt så kändes det inte som att han var sex år äldre än mig. Det är så svårt och säga. Vill jag träffa honom igen? Dömmer jag honom för fort eller ska jag lita på instinkten?

Han skickade ett sms för fem minuter sedan och frågade om jag ville komma över på middag och filmkväll hos honom. Vad ska jag svara?

Nu är jag snart hemma och ska direkt hoppa i säng. Har haft en tre

DSC00484.JPG
Nu är jag snart hemma och ska direkt hoppa i säng. Har haft en trevlig kväll. Fika samt lång promenad runt i stockholm. Berättar mer imorgon. Godnatt!

Hellu!

image1123
Nu har jag bråttom! Ska byta om, ska nämligen på en dejt ;)
Yes min första från nätet. Gick snabbare än vad jag trodde. Vi ska mötas vid kungsträdgården, en plats där det finns många människor, jag är inte dum. Sen är han en galning så ska jag skrika högt. Haha okej inget att skoja om. Men det är nog lugnt, han verkar trevlig. Lite äldre än mig.

Nej göra iordning sig var det! Vi hörs, och ni får detaljer jag lovar. Men inte just nu. Bråttom.

Puss!

Innan nya snön

image1122
Nu snöar det ute, det som var så fint väder hela förmiddagen så jag trodde att snön skulle försvinna. Men den blåa himlen är plötsligt vit och jag är glad att jag inte behöver ta ut Theo på flera timmar haha.

Men ovan är tre bilder som togs idag, det är roligt att ha med kameran när man är ute och går.

Har kommit ganska långt på hemtentan, skrivit 600 ord och den ska vara på 1000 så det är väll ett bra avslut som behövs. Jenna ska in på msn nu så ska vi dela lite kunskap med varandra så blir det jättebra sen. Ciaaao!

Beautiful

image1121
Många trodde att paljetterna skulle försvinna med snön men flera designers har paljetter på sina vårkollektioner.
Som Hayden ovan bär en fantastisk paljettklänning! Sen att visa ryggen är så hett. Här fick hon verkligen till det.

Vad gillar ni paljett-trenden?

Ser på days nu och sen blir det att ta ut Theo på promenad. Solen skiner så jag hoppas att snön snart är borta! Blir nog en tur till skogen igen. Det här är bästa tiden på dagen att gå ut tycker jag. Vi hörs senare, ciaaaao

Tävlingen är avslutad!

image1105
Oj så många som var med! 389 totalt, nästan 400. Så många som förtjänade att vinna av olika anledningar så det var svårt att bara välja en! Men vinnaren blev
EmmahSusannah! Grattis, ett vinnarmail är på väg.
Jag valde genom lottning, drog med pilen upp och ner i listan och så stannade den på Emmah så att ni vet!
Är ni sugna på örhängena så kan jag tala om att de bara kostar 89 kronor och finns att köpa här
Såg att de tyvärr är slut för tillfället men får hoppas att det kommer in nya.

Redan imorgon kommer en ny tävling med ett annat pris upp så kika in då!

What the...?

image1120
Minns ni
bilderna jag tog igår? Då var det vårväder så det skrek om det. När jag vaknade idag? Såg det ut som på fotot. Är taget på min och Theos morgonpromenad. Det var så kallt att jackan fick åka på, som har börjat bli för liten. Han växer så mycket min pojk! Nästa vinter får det bli en större.

Idag är det att fortsätta på hemtentan. Hoppas jag hittar tillbaka till den röda tråden, ska nog gå på något sätt.
Sen ska jag utse en vinnare i tävlingen. Väldigt många som har varit med! Vinnaren utses vid 12 tiden så var här och se om det blir just du!

Vi hörs då, ciaaao!

Natti babes

Nu ska jag snart gå och lägga mig.
Undrar ni hur det går med mitt nätdejtande? Bra faktiskt, har börjat prata med några trevliga killar och känner mig lite extra fin idag. Hihi, bra för självförtroendet alltså.

Imorgon ska jag fortsätta med hemtentan och så får vi se vad vi kan hitta på för kul här i bloggen. Vinnaren i tävlingen ska utses. Ni kan fortfarande delta
här!

Nej nu ska jag gå och sova, vi hörs imorgon!

Shoes

image1119
Många skriver om Steve Maddens skor just nu, jag vill inte vara sämre. Dessa ovan är helt i min smak. De har faktiskt den färg som jag vill ha på min soffa sen när jag flyttar. Fin va?

Sen är jag kär i high heels med rosetter. Ja ni har hört den historien förut.
Dessa finns att köpas
här för en tusenlapp.

Nu ska jag ge Theo mat och sedan känner jag för att ta en tupplur. Vad trött jag blev! Men då kommer jag bara sova tills imorgon och det vore inte bra... vi hörs senare ikväll! Ciaaao

Bilson

image1118
Jag älskar Rachel Bilson. Hennes stil är fantastisk, så enkel men ändå så rätt. Man har inte sett så mycket bilder på henne på sista tiden så blev glad när jag fann denna. Hon passar verkligen i mittbena, brillorna får henne dock att se ut som en liten tant.. Men det är förlåtet, allt är förlåtet när det kommer till Rachel. Även de konstiga skorna...

Haha okej det här var kanske inte hennes bästa outfit, men jag gillar väskan!

Nu ska jag kika i köket där mamma bakar något gott.















...

Fotografier

image1117
Åh vädret är fantastiskt! Blev en del foton men mest att titta på söta Theo som sprang runt och jagade alla löven som blåste. Han älskar att vara utomhus! Jag tycker att det är roligt när det är fint väder.. som idag.

De två bilderna ovan är de jag vart mest nöjd med. Älskar hur solen syns i Theo's öron. Kan inte bli mer vår hihi.
Sen bilden nedan.. jag har kärat ner mig i närbilder. Hoppas ni gillade dem!

Vill du bli modell?

image1116
Bild: Lånad av google.

Min mamma tyckte jag skulle söka till
detta.Tyvärr är mina 164 cm över marken inte särskilt imponerade inom modellvärlden så kanske någon av er vill söka istället?

Det är Gallerian som söker en modell till sin vårkampanj. Man måste vara över 18 men både killar och tjejer kan tävla. Finalisterna erbjuds en plats i modellagenturen Synk Castings och vinnaren får även 10 000 kronor att shoppa inne på Gallerian för. Så vad väntar ni på? Sök!

Nu ska jag fortsätta lite på hemtentan innan jag drar ut på promenad med Theo. Ska ta med mig kameran också när det är så fint ute. Vi hörs senare!

Torsdag

image1115
Idag blir det invigning, så här på speciella dagen. Nya magtröjan som satt perfekt! Den är en storlek för stor men det var precis som jag ville. Detta eftersom den sitter lösare och är lite längre än en vanlig magtröja. Me likey!
Sen skorna som jag fick av mamma. Jag känner att jag kommer få ont i fötterna av dem, men det är dem värda! Fiiiiina. Perfekt med lite rött idag också. Don't you think?

Nu har jag börjat komma igång med hemtentan. Skrivit några rader, men framförallt har jag kommit på hur jag vill bygga upp det. Så nu är det bara att skriva! Vi hörs senare.

Topp - Topshop
Magtröja - Second Hand
Halsband - Kappahl
Latex - American Apparel
Pumps - Maria Lucci











...

Alla hjärtans dag

image1114
Bild: Lånad från Google

Idag är dagen som många anser vara konsumenternas dag. Men jag tycker inte att man ska tänka så. 14 februari ger alla en chans att vara lite mer kärleksfulla. "Ska man inte alltid vara det då?" Jo så kan man också se det, i teorin. Men i praktiken funkar det inte, våra stressiga liv sätter död på det. Så idag kan alla vara extra kärleksfulla. Mot sin partner, familj, eller som jag mot min älskade vovve Theo. Det är vår dag idag. Mellan pluggandet ska jag hinna mysa och leka med honom extra mycket.

Hoppas alla får en speciell dag! Ska ni göra något kul?

Godnatt på er

Imorgon är det en ny dag och jag har allt material i huvudet för att kunna ordna en hemtenta. Ehm nåja.
Jag lär få gå tillbaka till artiklarna så där x antal gånger också haha! Men nu är jag i alla fall förberedd.

Hoppas på att få drömma sött inatt. Haha förresten vet ni vad jag gjorde idag? Blev medlem på match.com! Oh yes, jag ska testa på nätdejtandet. Jag måste vara tokig, skrev för typ en vecka sedan att nej nej jag vill vara singel. Men alltså, jag gillar att jaga. Vi kan hålla oss på det stadiet ett tag. Flirt, vara social och sådant trevligt. Allt måste inte leda till något... eller?

Jaja, sova var det! Ska leta upp Theo som ligger hos mamma just nu. Han har väll tröttnat på att jag jämt sitter här vid laptopen i soffan. I know, addiction. My god tjejen har inget annat liv än datorn ;)

Natti!

Från min sida

image1113
Jag brukar inte vara med i så många tävlingar men den här fångade verkligen mitt intresse!

Varför jag ska få gå på middagen? Jag har inte varit på ett enda modebloggsmingel eller något ordnat av bloggerskor. Har dock alltid velat gå! Känns som att jag behöver komma ut och ha lite roligt så här i tentatider. Att umgås med folk som har exakt samma intressen som än själv är inte så dumt det heller. Sen ger det mig en anledning att köpa något riktigt fint från NK för presentkortspengarna jag har där. Så det är väll anledningen till varför just jag ska vinna, nu får jag hoppas på tur!

Det är
Louise som håller tävlingen, in och kika med er! Om någon av mina läsare får gå blir jag nästan lika glad, dock avundsjuk haha! Glöm inte att berätta hur det var i så fall. ;)

Dagens Önskeoutfit från Ellos

image1112
Om jag skulle vilja klä mig lite fint så här denna lill-lördag och det inte fick kosta för mycket så skulle denna önskeoutfit från Ellos inte sitta fel. Jag är kär i grått. Men för att göra det lite roligare så skulle jag bära rosa skor till. Så kan ingen klaga haha.

Sen från ingenstans. Jag vill, vill, vill flytta nu. Pallar inte att bo här längre. Orkar inte med stämningen, skiten allting. Vill bort!! Skönt att det äntligen är på väg att hända.

Pictures sunshine

image1111
Jag har inte gillat Mischa så mycket sedan hon lämnade OC. Där var hon helt fantastisk vacker, men när man såg henne på gatan... njaaa ganska vardaglig.
Hon har haft sina små glimtar men oftast har det varit ganska ointressant.

Men det här gillar jag! Inte bara gillar, jag älskar. Skulle själv kunna gå i liknande kläder.
Som kavajen, det är vårets plagg. Tillsammans med jeansjackan, men den hade vi redan förra våren så det räknas inte. Kavajen, den är tillbaka för att stanna. Åtminsone denna säsong.

Det var bara det jag ville säga, nu är det dags att ta sig igenom sista artikeln.

Maria hjärta Posten

image1110
Yes jag är som de gamla tanterna som inte har någonting annat att göra om dagarna än att gå och längta efter brevbäraren. Ja men det kommer ju så trevliga saker på posten! Som Elle, så ikväll när jag har pluggat klart ska jag njuta av ett nytt nummer.

Men idag kom även ett second hand köp. En supersnygg magtröja som ger en härlig oversized känsla. Ni får se den på mig imorgon då jag ska bära den. Åh kärlek vid första ögonkastet!

The one

Image and video hosting by TinyPic
Denna underbara väska kommer från Roberto Cavalli.
Jag anser den som perfekt då den har en hudnära ton i lädret som jag har insett att klär mig. Alla har sin färg, ovan är min.

Jag kan se mig bära på den till stranden. Ja den är sommar. Eller vad säger ni?

Pluggandet går bra. Är klar med en artikel till, de är så himla långa bara! Får huvudvärk. Ska fortsätta på nästa senare idag, behöver en liten paus nu. Något att äta.

Men åååh

DSC00549.JPG
Hej på er! Vårt internet fungerar inte. Håller på att bli tokig. Hela mitt skolarbete ligger på nätet! Hoppas det löser sig snart. Att det alltid ska vara någonting... Hoppas ni har det bra i alla fall.

Update; Okej så det är bara Internet på min bärbara som inte fungerar? Jaja, hoppas det löser sig. Nu ska jag sätta igång med skolarbetet! Vi hörs senare

Lily Allen

image1108
Alltså den här tjejen måste vara bland det sötaste jag har sett! Lily Allen äger!
Enda sedan Elin Kling bar rosa läppar på Elle-galan har jag varit himla sugen på att testa det själv! Något ni skulle kunna?

Nu är Gynning snart slut så då ska jag ta ut Theo på en snabb kissrunda så han inte väcker mig mitt i natten. Sen blir det sova! Imorgon kommer tentapluggandet att sättas igång ordentligt. Men lite bloggande kommer det hinnas med också förstås, hur skulle jag annars klara mig? ;)

Godnatt flickor och pojkar!

8 veckor

image1107
Ni anar inte hur mycket jag älskar den här bilden på Theo! En av de första jag tog på min prins. Nu är han 5 månader och jag älskar att han har börjat se ut som en fullvuxen chihuahua. Men han var ju så gosig som liten också! En liten söt bulle hihi.

Vill passa på att tacka söta
Kim som hjälpte mig med headern! Innan var det en ful vit rand ovanför men nu är den borta. Taaaack så mycket!

Special Beauty

image1106

Oj så många det är som är med och tävlar i inlägget nedan! Kul! Vi har rekord i antal kommentarer, innan var det 88 i ett och samma inlägg. Nu vet jag inte hur många det blir haha! Ni kan fortsätta att tävla fram tills på fredag.

Men detta var inte vad jag tänkt att inlägget skulle handla om. Snarare om klänningen ovan! Jag tycker att den är fantastisk. Kul med så mycket färg och man har märkt av många plagg som kör på samma stil i vår och sommar. Like it?

Update;
Glömde att skriva det men klänningen kommer från Topshop!

TÄVLING! Bamboo Örhängen

image1105
Ni har varit så rara på senaste tiden (okej det är ni nästan alltid haha) men jag tyckte att ni kunde förtjäna en ny tävling! Denna gången är det fina silvriga bamboo örhängen från
Betties Galleria.
Tävlingen avslutas på fredag. Tävlingsreglerna är likadana som förra gången. Det räcker med en kommentar i detta inlägg så är ni med och tävlar! Glöm inte att lämna mailadressen I SJÄLVA KOMMENTAREN. Blir lättare för mig att få kontakt med er så.

Lycka till!

Mary-Kate does it right

image1104
Vet ni hur mycket jag älskar den här stilen? Kommer jag lätt köra med när det blir varmare, solen skiner men det ännu inte är sååå varmt att man kan gå runt i tee och shorts. Nej då får man kombinera kylan med värmen. Precis så som MK gör ovan! Korta shorts till en tjock och mysig tröja. Så läckert! Jag älskar det.
Skorna gör sitt ockå. Man måste antingen hata dem eller älska. I mitt fall är det definitivt att älska. Hur känner ni för dem och hela stilen?

Fikplugg

DSC00562.JPG
Nu sitter vi och fikar och jag har beställt Smoothie och en chokladboll. Dags att plugga vi hörs när jag kommer hem.

Tisdag

image1102
Idag blir det fika på stan tillsammans med Jenna och grabbarna grus. Inte bara nöje då vi ska diskutera hemtentan. Hoppas de andra förstog artiklarna bättre än vad jag gjorde! Uscha alltså, inga lätta grejer.

Efter stan blir det att handla mat till Theo och sedan ta ut honom på promenad. Himla fint väder idag så jag hoppas det fortsätter så. Passar på att inviga nya väskan.

Kofta - Kappahl
Tee - MQ
Halsband -
Cocoo
Väska, jeans  - H&M

Vi ses på stan!








...

Dagens Önskeoutfit från Lindex

image1101
Idag kommer önskeoutfiten från Lindex. En perfekt vardagsklädsel om ni frågar mig.

Sitter och tittar på Anna Pihl tillsammans med mamma och vet ni vad? Jag tycker inte att danskan är så värst ful längre, haha! Lär väll få påhopp för detta. Men nej, jag har vant mig. Den är nästan mysig. Vaaa vad säger hon?!
Haha nej det trodde jag inte själv att jag skulle tycka. Men back to Anna!

Duellen - Rihanna vs Emmy

image1100
Så var det dags för en ny duell! Förra blev en utklassning. Rihanna fick 53 röster mot Leigtons 19. Den här gången har jag en känsla att det kan bli jämnare.
Så blir det Rihanna i snygga jackan eller Rossum i den söta klänningen?

Shoe lover

image1099
Alla har vi våra begär. Alkohol, cigaretter, väskor, män...
Mitt stora begär är efter skor. Där har jag inga gränser. Spelar ingen roll hur lite pengar jag har på kontot, ser jag ett par som jag verkligen älskar kan jag inte säga nej. Som
Jenna fick uppleva när vi var på H&M och jag fann dessa, haha!

Ovan är tre par från Asos.com som jag gärna bär i sommar. Vilket är ditt stora begär?

Red lips

image1098
Första gången jag ser söta Hayden Panettiere i röda läppar. Hot eller Not?

Är klar med första artikeln nu. Tio sidor! Herre jesus. På ekonomispråk. Nej inte bara ekonomispråk, engelska också. Inte lätt att ta sig igenom. Men det gick tillslut, så där en och en halvtimme senare. Så nu sitter jag och tittar på våra bästa år haha. Sen blir det promenad med Theo och efter det matdags. Vi hörs senare!

Måndag

image1097
Imorgon blir det café med gänget för att diskutera hemtentan. Inspiration i massor är tänkt att spridas så att man sedan kan sätta igång och plugga. Och vet ni vilken tur vi hade? Hemtentan skulle egentligen vara inne på fredag men nu under helgen så var sidan nere där man hämtar den. Så de skjuter på det så att den nu senast ska vara inne på söndag. Super för oss som ändå tänkte börja plugga idag haha!
Så idag blir det artiklar som ska läsas, detta för att man enklare ska förstå hemtentan som ryktas vara knepig. Så det är bara att sätta igång! Vi hörs senare

Klänning, topp - H&M
Tights - MQ

Gångvägen

image1096
Min älskade lillasyster har lärt sig att gå. Själv har jag inte fått se det än. Det finns ingen tid att träffa pappa av en orsak som jag inte vill skriva om här i bloggen. När jag inte kan träffa far min kan jag heller inte träffa Cornelia. Det är något som är riktigt jobbigt! Så det blir att titta mycket på foton och hoppas att det snart ska gå.

Vad jag babblar på. Men visst är hon ändå söt min prinsessa?

Godmorgon på er.

Me love

image1095
Oj det här var oväntat! Mamma kom hem från Budapest för någon halvtimme sedan och gissa vad hon hade med till mig!? Ja de underbara pumpsen ovan! Jag älskar dem, det var kärlek vid första ögonkastet. Mina första röda. Sen rosetterna, min stora svaghet är just för rosetter.

Jag kommer sova gott inatt.

My gosh...


Det är med viss oro jag lägger upp det här. Rätt stor risk att många av er kommer ta det på fel sätt.
Är nämligen från igår. När jag hade druckit way för mycket xider samt champagne. Men jag tänker inte dölja något, så här är jag när jag har druckit! Låter som BlondinBella. Haha

Hoppas ni hör något, ganska hög musik ju.. men men, enjoy! eller nått

Mina damer och herrar: Min kära syster

Anna; Men sök på danslärarens hemsida så att vi får se hur gammal hon är!
Maria; Okej vad har hon för adress då?
Anna; Inte en jävla aning!

Haha bra där va? Snart kommer ett litet speciellt videoklipp... hehe

Veckans

image1094
Ja då var ännu en vecka snart slut och här har ni några av de outfits jag burits runt i. Vilken är din favorit?

Dansen var riktigt kul idag! Jobbigt förstås men det är så skönt att få röra på sig. Sen har en del av de svåra stegen börjat sätta sig och jag kan röra kroppen på nya sätt vilket jag trodde att jag aldrig skulle lyckas med. Det är reggaeton jag dansar om någon inte vet. Nu tänkte jag dricka ett stort glas vatten och sen blir det att ta ut Theo på promenix.

Minnen i form av foton

Igår var supertrevligt! Precis som denna dag, även om huvudet inte riktigt är med. Var ju och kollade på lägenheten idag och den är super! Finare än vad jag trodde att den skulle vara. Verkar som att jag verkligen kommer flytta, vet dock inte när än. Så när det sker och jag fått ordning ska ni såklart få bilder! Men här kommer istället några från gårdagen.

image1089
Strike a pose! Bilden togs efter cirkeln (yes påminner mycket om ölspelet, lite annorlunda dock. Kommer från USA:) Ja jag fick dricka ganska mycket på det där jävla spelet haha!
Till höger är en bild på Jennifer som inte går i våran klass utan är Niklaz flickvän. Supertrevlig! Sen jag i mitten och Jenna till höger.

image1090
Här har ni två av killarna i klassen, Gustav (som jag ska hyra eller köpa lägenheten utav) och så Niklaz till höger. Ska det va så ska det va! Chrstioffer var också med men han är inte med på någon bild. Inte lika fotokåt som oss andra haha.

image1091
Jag och
Jenna i liknande sminkning då hon lånade min superfina kajal som jag fick från Make up Store. Sen har vi ju nästan likadan färg i håret haha! Har jag inte tänkt på förut. Fast på onsdag ska hon färga det så då kommer det inte vara så längre... attans! Hehe. Gurra till höger, upp på stolarna! Där var vi alla tillslut. Vadå?! Det hör till.

image1092
Sen drogs det till skolans insparksfest där det dansades hela natten. Ovan från vänster; Niklaz och Jenna i en het diskussion haha! Sen till höger Niklaz tillsammans med flickvännen Jennifer. Går inte att bli sötare!

image1093
Ja kvällen var super, tack för det hörrni! Fler sånna, visst?

Nu ska jag snart till dansen så vi hörs efter det. Andra söndagen i rad som jag kommer bakis, braaaa Maria!

Godmorgon

DSC00561.JPG
Hej vänner. Så här ser bordet ut hemma hos Jenna. Blir att städa idag. Vi ska sen kolla på min ev. Lägenhet idag Hihi. Vi hörs senare. Puss på er.

Cirkeln

Nu är jag hos Jenna igen. Vi är tre tjejer och två killar. Tredje pojken är på ingång.
Sitter och spelar cirkelspelet = bli fuuuull.

Hörs imorgon ;) TREVLIG KVÄLL

Hej alla! Nu är jag på middag. Filmen försoning var super. Speciel

DSC00560.JPG
Hej alla! Nu är jag på middag. Filmen försoning var super. Speciel men på ett bra sätt. Hörs senare. Trevlig kväll

Hej babes

DSC00559.JPG
Lite dålig kvalité men va fan. Är hos Jenna nu och lämnar Theo så ska jag och anna dra på bio. Hejdå.

Update; Woho det fungerar, kommer ett till på middagen sen. PUSS

Lördag med middag och utgång

image1084
Idag fick jag tänka till när det var outfitval. Då det inte finns möjlighet att byta om mellan middag och insparksfest var jag tvungen att välja en outfit som fungerar för båda. Så det fick bli klänning och till middagen bryter jag ner den med hjälp av en söt kofta. Nu kommer syster snart och jag ska platta håret. Sen drar vi till
Jenna för att lämna av Theo och sen möta farfar och Ingrid vid biografen Saga för att se på filmen Försoning. Efter det blir det middag och sen drar jag tillbaka till Jenna för att föra och Anna tar med Theo hem. Hoppas på en väldigt trevlig kväll och detsamma till er! Ska testa att mobilblogga och sen lär jag även låna Jennas dator som vanligt också haha så vi hörs senare!

Halsband - Second Hand (syns knappt ett litet rosa kors)
Klänning - Gina
Armband - Gitter
Tights, knästrumpor - MQ
Väska - Friis & Company (råkade förut skriva att min röda som påminner om den var därifrån men den var från Lindex. Lätt att blanda ihop)
Kofta - Stockh lm

CIAAAAO!

Update;
Glömde visa denna söta teckningen som läsaren June gjorde på mig! Hihi blev glad när man kollade mailen och såg det. Ser jag inte nonchalant snygg ut? ;)
image1085

Ny fin dag

image1083
Haha Theo tittade också på Let's Dance igår förstås hihi. Tycker förresten att rätt person åkte ut, Dilba verkade inte särskilt motiverad för hela dansen.

Jag har säkert sagt det hur många gånger som helst förut. Men det är helt sjukt hur mycket jag älskar min valp! Han är det finaste jag har, den enda jag träffar så gott som hela tiden. Vi har byggt en djup relation och den som säger att man inte kan ha det med en hund har fel. Det är kärlek, kärlek till en familjemedlem. JAG ÄLSKAR DIG MIN POJKE!

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen får ni en outfit innan jag drar till stan för att först åka till Jenna. Hon ska vara hundvakt till Theo medan jag, syster, farfar och Ingrid går på bio och äter middag. Mysdag! På kvällen blir det insparksfest. Dagen kan inte bli mycket bättre hihi.

Vi ses!

Dagens Önskeoutfit från Mrs H

image1082
Idag när det har varit så fint väder har jag blivit inspirerad till att göra en vårig önskeoutfit. Så här vill jag gärna se ut under det varmare halvåret. Allting kommer från
Mrs H, ni ville ju ha en färggladare önskeoutfit så nu kan ni inte klaga hehe.

Snart får man se vem som åker ur Let's Dance sen är det sovdags för mig. Imorgon är mycket planerat så kommer inte hinna blogga så mycket, ska dock testa på att mobilblogga då. Jaja, vi hörs imorgon! Natti

Duellen - Leighton vs Rihanna

image1081
Så var det dags för en ny duell! Det blev någolunda jämt i förra men majoriteten sa sitt. Leighton vann med 32 röster mot Blakes 21.
Den här gången möter hon Rihanna. Vem tycker du har snyggast outfit? Stiliga Meester eller söta Rihanna?

Min fina nya väska

image1080
Var och hämtade paket från posten och vad låg och väntade? Min väska som jag beställde från H&M för någon vecka sedan! Den är ännu finare och rymligare än vad jag trodde. Perfekt till skolan eller på shoppingrundan. Me likey!

Lacken

image1079
För det första; vad roligt att de flesta verkar gilla att jag använder fashionstars som bloggnamn! Blir jätteglad för det.

Sen över till bilden ovan, fotad under Köpenhamns Fashion Week utav
FaceHunter.
Jag älskar mina lackisar! Det är så snyggt och kan rädda vilken outfit som helst. Gillar hur tjejen ovan använder det till mönstrat. Sen att hon låter hud mellan skor och leggingsen synas är något jag själv aldrig har gjort med mina. Men jag har insett efter att ha funderat fram och tillbaka att jag gillar det jag också. Ska testas nästa gång de åker på! Vilket inte lär dröja länge.

Sen plus för hennes hår. Vill också ha långt! Spara spara spara

Separationsångest

image1078
Vet ni vad? Jag kan inte byta blogg. Fashionstars kanske inte stämmer in helt på bloggens innehåll. Men detta har varit min blogg sedan november 2006. Den har gett mig så mycket positivit att det går bara inte. Bara en blogg? Inte för mig. Stor del av mitt liv snarare. FASHION STARS stannar, no matter what you say. Gammal kärlek rostar aldrig ;)

Passar på att lägga upp en bild på söta Taylor Momsen (Jennie i Gossip Girl) Både klänning och väst kommer från Elise Overload. Jag bär inte päls, mot mina principer. Men det är så snyggt! Hennes klänning skulle jag gärna bära imorgon då skolan har insparksfest. Helt fantastisk! Sen gillar jag hennes nya kortare hår, får henne att se äldre ut.

Byta namn?

Som jag har skrivit förut är jag inte lika säker på fashionstars längre. Syftet med bloggen för över ett år sedan är inte det samma som idag. Visst skriver jag forfarande om mode och kändisar. Men det är en stor del av mig också och jag trivs bättre med det. Så fashionstars passar inte riktigt längre, vill ha någonting med mitt namn.
Maria Björklund passar inte men någonting med Maria i alla fall. Så nu undrar jag om ni har några förslag?

Update;
Jag tror att jag har kommit på ett namn förresten. Får se om det är ledigt och tänka lite mer på om jag verkligen vill göra bytet. Men jag tror det.

Fredag

image1077
Nu är det äntligen fredag och vet ni vad? Jag är ledig i en vecka! Eller ja.. halvledig. Har nämligen en hemtenta att göra tills nästa fredag men det är skönt att kunna göra det hemifrån. Sen behöver inte Theo vara ensam alls under en veckas tid vilket är toppen! Idag har jag inte så mycket planer. Imorgon blir det bio och middag tillsammans med syster, farfar och Ingrid. Efter det drar jag hem till Jenna för middag plus förfest tillsammans med boysen (alla sex hakar väll på?!) efter det har vi insparksfest med skolan. jippey!
Rara Jenna kommer passa Theo imorgon på dagen och på kvällen får min syster ta över. Allt planerat och klart så alla kan få en så bra lördag som möjligt hihi.

Vad ska ni göra i helgen?

Tröja - Kappahl
Halsband - Glitter
Armband - Åhlens
Jeans - JC





...

Sunny day

image1076
Åh vilken underbar dag! Vaknade klockan nio och Theo kom tätt intill mig. Kliade han på magen och bakom örat en lång stund. Sen tog vi oss upp och gick ut på promenad. Så himla fint väder att jag tog med mig kameran. Min bebis sprang glatt på ängen och skulle nosa på allting.

Denna dag kunde inte ha startat mycket bättre än så här!

Määry goes pose

image1075
Haha jag och Jenna utbytte bilder från gårdagen över msn. Vad ska man säga om bilden ovan? Jag är avslappnad på vimmelfest haha!

Kärlek? Nej tack

image1074
Joel och Nicole ute tillsammans och är supersöta! Förr när jag var singel kunde bilder som denna få mig att verkligen sakna kärlek. Nu tycker jag att den är söt, kärlek är fint. Men just nu saknar jag det inte. Jag gillar att vara singel, hinner med saker som jag inte hann med förut. Just nu är det så mycket saker på gång i mitt liv ändå. Det märktes med Daniel, tid för ett förhållande fanns inte. Så jag kommer vara ensam ett tag. Tills kärleken slår till igen. När det händer vet man aldrig, men just nu spelar det inte så stor roll heller.

And by the way, jag vill ha ett par Ray Ban.

Update; På tal om kärlek. Jag gråter alltid när jag kollar på Extreme Home Makeover i samband med MOVE THAT BUS! haha
Guess what I'm doing right now ;)

Dagens Önskeoutfit från H&M

image1073
Nej hörrni, jag är inte på humör för en dagens outfit. Blir en önskeoutfit istället. Från H&M till och med, detta eftersom jag har förälskat mig i blusen. Den var på väg hem till mig tills jag insåg att leveranstid var först i mitten av april. Då var det inte värt det. Blir tokig på att H&M så gott som alltid har långa leveranstider.

Goodiebag

image1072
Glömde ju att fotografera goodiebagen igår så här får ni innehållet!

Söt kasse som allt låg i
Tidning med massa fina bilder
Massa smink, eyeliner och ögonskuggor
Gymkort på WorldClass 3 veckor, yeah I got two! Den andra är Jennas haha
10 % rabatt på ett bakeri
Blå necessär (Perfekt! Min svarta är så liten att jag aldrig kan stänga den. Men nu ryms allt mitt älskade smink)

En himla trevlig goodiebag må jag säga!

Snabb videoupdate


Pratar lite kort om gårdagen. Har även fotograferat goodiebagen man fick så det ska ni få se sen!

Update; Märkte nu att jag lyckades ta bort fel inlägg! Hade nämligen råkat få upp två inlägg inatt så skulle ta bort det ena men tog istället bort inlägget jag skrev innan! Det jag skrev innan jag drog igår. Faaan vad dum jag är! Alla kommentarerna försvann också... Jag är så bra alltså

Bilder från Make up Store 11 år

image1065
Okej ska vara ärlig och erkänna att jag var liiite orolig när Jenna berättade imorse att jag bloggade innan vi gick och la oss haha! Men så farligt var det inte i alla fall...Anledningen till att det blev i sista minuten detta event var för att en kille skulle ha gått men fick förhinder och frågade om jag ville gå i hans ställe. (Samma kille som ville att jag skulle göra ett modereportage som jag berättade om i några inlägg ner) Så himla snällt! Blev lite bråttom bara, han hade skickat mailet halv elva på morgonen men jag hade tillgång till datorn först vid fem.
Vi kom dit lite sent, ungefär som alla andra då. Fint folk kommer ju alltid försent, och det fanns det gott om.
Första man fick var ett glas champagne och i entrén så satt de fina människorna på bilden till vänster. Älskade volymklänningarna! Sen att de såg så nonchalant snygga ut. Skulle jag aldrig lyckas med.
Jenna till höger med en make up store tidning som man fick. Massa underbara bilder och tips på hur man ska lägga sminket, behövligt! Fick även en goodie bag som det glömdes att ta foto på. Gratis gymkort i tre vecor fick man (super!) samt en massa smink. Me likey.

image1066
Kändisar var det gott om. Söta Kisthi, Tobbe trollkarl och så Dhani och Natasha tillexempel. Supergoa människor! Mina fördomar om henne är helt borta nu. Supersöt tjej och man blev väldigt awwwig när man såg paret tillsammans. Vad jag är blek... solariet nästa!

image1067
Snygga modeller som på ett teaterfullt sätt visade upp nya kollektionen. Mycket fjäderfransar. Sexigt!

image1068
Ni anar inte hur ful man kände sig med alla snygga och långa modeller runt omkring sig! Men väldigt trevliga dock. Till höger ser ni två modeller som visade nya kollektionen "I Do". Så vill jag se ut om jag någon gång gifter mig! De var under ett skynke och jag och Jenna gick precis förbi. Då åkte skynket ner och jag trodde först att det var jag som hade råkat få ner det! Gissa om jag blev orolig men det var bara en del av showen. Tur!

image1069
Supersöta töser till vänster! Med världens vackraste hattar. Finast på festen. Sen söta Daphne (Stavning?) med sitt killer smile. MY GOD!

image1070
På dansgolvet efter att man fått i sig lite från baren (som var gratis, hehe utnyttja) träffade vi Daniel. Supergo kille med väldigt snygg t-shirt. Sen mötte vi även söta Hawa. Väldigt härlig dock lite blyg. Hade världens finaste håruppsättning, något jag själv dock aldrig skulle passa i.

image1071
Tack för en underbar kväll Jenna! Ja solariet var det som gällde alltså... hehe.

hey babies!

nu är det dags att sova. gratis bar betyder fuuuuuull maria och jenna haha, men faaan vad kul att vara där! pratade bland anat med Dhani (han och Natasha är hur söta tillsammans som helst)
Imorrn ska ni få bilder. men nu är det bäst att jag sover av mig ruset.

godnatt!! jag älskar er

Vårkänsla

image1064
Yes jag tjatar om våren. Men vad ska man göra när det är pissväder utanför och jag är så trött på mina höstiga kläder. Vill ha vääärme! Kjolar, shorts korta jackor...

Eller så vill jag bara se ut som Ashley ovan. En fullpoängare.

Onsdag

image1063
Nu är min lilla ledighet över och jag har skola både idag, imorgon och på fredag. Tradigt! Men så kan det vara.
Bara två timmar idag (13.00 - 15.00) Så det är skönt!
Theo busade medan jag fotograferade så han fick vara med på ett hörn.

Kofta, tights - H&M
Tröjklänning - Gina
Halsband - Kappahl
Knästrumpor - Lindex

Vi hörs i eftermiddag!

Duellen - Blake vs Leighton

image1062
Kör på en ny duell redan idag när det blev så många röster på den förra! Jämt var det också, Blake vann med 26 mot Katies 22. Så tyckte det var roligt så här på gossip tisdag att köra huvudkaraktärerna mot varandra.
Sen är det lite annorlunda denna gång, ni väljer bästa photoshoot outfit.
Så vem blir det? Lager på lager Lively eller klassiska Meester?

Vårklänning

image1061
Tittade in på
Stella Kei för första gången på länge och det var både bra och dåligt. Bra för att man hittar massa fint, dåligt för att jag inte har råd att köpa det. Som klänningen ovan, helt fantastisk!

Nu tillbaka till Gossip.

Monday left with the good things

image1060
Haha vad säger ni? Skulle kunna vara mitt skivomslag inte sant? Måste bara släppa skiva först!
(Och jag veeet att jag ser ung ut! Baby face)

Ja som rubriken lyder så är inte denna dag lika bra som gårdagen. Lägenheten verkar inte alls lika säkert längre... Han är nämligen osäker på om han ska hyra ut den i andra hand eller inte. Jaja, vi får se. Jag slutar inte leta bara för det! Nu är jag väldigt mycket inne på lägenhet i Solna eller i närheten där eftersom jag förhoppningsvist kan komma att få jobb just där. Hoppas!! Känns som att ens chanser minskar när man hoppas för mycket..

Nej 2900 Happiness om en timme, sen även Gossip Girl (älskar att se om avsnitten hihi) och i huvudet på Gynning. Tisdagar är trevliga tv-kvällar!

Hundägare! I need you

image1059
Jag har börjat få ett jobbigt problem med Theo. Förut var han väldigt tyst, han älskade att hälsa på andra hundar. Okej han har alltid varit busig, men inte skällt.

Nu är det andra bullar som gäller. Theo skäller åt fåglar som kvittrar, bilar som åker förbi eller liknande. Dock bara inomhus så det har inte varit ett jätteproblem. (Tror att han känner sig som husets herre och måste skydda platsen. Han har nämligen börjat sträcka på sig efter att han börjar skälla och det är ganska charmigt) Dock även irriterande så jag skäller på honom när jag gör det. Men idag på våran andra promenad så började han skälla mot en annan hund. Det har aldrig hänt förut! Han blev helt tokig. Jag har varit väldigt nogrann med att aldrig ta upp honom i famnen när vi möter andra hundar för sådant kan resultera i detta problem. Så nu undrar jag om det finns någon där ute som vet vad jag kan göra för att ändra på hans dåliga vana! Han verkar inte lyssna när jag blir arg på honom nämligen... Tacksam för svar!

Update; Ni är fantastiska! Satan vad mycket tips jag har fått. Ska sätta igång och testa på. Theo är 5 månader så ja det kan stämma att han är i "den" åldern. Så får hoppas att beteendet växer bort, ska försöka hjälpa det på traven.

Emilia de Poret

image1058
Söta och duktiga sångerskan Emilia de Poret har skrivit om mig i
sin blogg!

Ovan är bilder på henne. Måste säga att jag älskar Emilias stil! Kolla bara in den söta klänningen från H&M. Helt fantastisk! Sen pumpsen i mitten kommer från Gucci, älskar den guldiga färgen. Perfekt till våren.
Sen jackan på bilden till höger, så het! Har letat efter liknande i evigheter men inte hittat.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen få ut Theo på en runda innan några byggisar kommer. Mycket spring här medan bastun byggs. Vi hörs senare!

Stilometer

image1057
Här har det inte skrivits på länge! Det var en läsare som påminde mig om kategorin så här kommer en ny stilometer.

Ny trend är den supersnygga magtröjan! Ovan är från Monki. Tror att denna kommer hålla sommaren ut

Det var i förra året som den höga kjolen blev trendig och jag föll direkt! Den håller än i år.

Något jag däremot inte gillar och som jag hoppas försvinner direkt är de hemska uggsen. Nu när det kommer bli varmare borde det vara borta med kylan!

Dagens Önskeoutfit från Topshop

image1056
Idag är det mjukiskläder som gäller så ni får klara er utan dagens. Men om jag skulle iväg på en shoppingrunda till Topshop så skulle ovan vara det jag letade efter. Kanske MC jackan från den tidigare
önskeoutfiten skulle få hängas över tubtoppen. Eller vad tror ni?

Hellu darls

image1055
Bild av: fashionstars.blogg.se (glömde märka)
Det var en himla tur att jag vaknade tidigt idag! Just när jag gjorde det mysigt med lite ljus inför frukosten så messade Jenna. Det arbete vi fått för oss att vi kunde göra nu under dagen skulle vara inne redan klockan 12 denna förmiddag! Så det är vad vi sitter och gör just nu över MSN haha. Bra vi är! Men det går faktiskt bra så vi borde vara klara om någon halvtimme.
Vad gör ni idag?

Bye lovers

Nej sängen som gäller för mig nu alltså! En dag imorgon också som man brukar säga.
Leeedig igen! Bortsett från två frågeställnignar som måste göras men det går så bra hemifrån. Skönt!
Ska upp halv nio för att se Elin Kling i The Voice. Tycker att det är ett himla skönt sätt att vakna till liv på.
Men nu är det sängen som gäller! Vi hörs imorgon sötnosar.

Oh and by the way, kul att så många är nyfikna i inlägget nedan! Hoppas att jag snart kan berätta. Allt måste bara vara klart först.

Update; Tyvärr var jag tvungen att tacka nej till erbjudandet jag pratade om i några inlägg ned. (det med fotografierna) Anledningar vill jag inte gå in på men det handlade om att jag skulle göra ett modereportage om en svensk ny sångerska. Det var synd då detta kunde ha varit coolt. Nu var det sängen som gällde!

Update 2; Haha jag är ju snabb. Elin Kling är ju påväg till Miami så hon lär inte stå i någon studio i kalla Sverige imorgon! Får ta sovmorgon istället.

Äääntligen!


Åh ni anar inte hur länge jag har velat videoblogga! Äntligen så är mitt och YouTubes förhållande räddat.
Bjuder på kaos rum + hår haha!
Ger även en liten ledtråd i slutet av videoupdaten angående det lilla projektet som än så länge är hemligt. Hihi enjoy!

Tävlingen avslutad

Jag har nu lottat fram en vinnare av ringen som ni finner här.
Vinnaren blev Julia och ett vinnarmail är påväg till dig!

Tyckte 2900 Happiness var bra idag, längtar till morgondagens avsnitt! Nu ska jag fortsätta läsa skolboken så att jag blir klar med den innan jag går och lägger mig. Vad gör ni ikväll?

Duellen - Blake vs Katie

image1054
Då var det dags för en ny duell! Förra var väldigt jämn. Blake vann med 18 röster mot Christinas 16.
Den här gången möter hon Katie. Vem är din favorit? Lively med fina Chanelhalsbandet eller Holmes i den söta klänningen?

Massa på gång nu

image1053
Oj oj oj det här visade sig helt klart vara en måndag inte lik någon annan.
För det första Daniel, det gick verkligen superbra! Vi kände verkligen på precis samma sätt. Vårt förhållande är mer lämpat på kompisnivå. Vi har inte tiden att ha ett kärleksfullt förhållande. Som kompisar träffas vi för att vi vill, inte för att vi måste. Då slipper man känna pressen. Så han kommer fortfarande att lära mig spela gitarr. Och kanske redan nu i slutet av veckan ska jag hänga med och spela gokart med honom och några andra. Ja det är så det ska vara!

Sen kom bilderna jag beställde idag också. 100 stycken! Så om jag får lägenheten så ska jag inreda fint med olika kollage på väggarna. Och på tal om den eventuella flytten till Solna. Nu kanske jag kan få ett jobb där också! Det här är ju helt sjukt. Som att någon snäll jävel har tänkt att nu ska de göra det lätt för mig. Men samtidigt, varken jobbet eller flytten är klart än så jag får nog vänta innan jag öppnar champagnen.

Med posten kom även ringen till
tävlingen. Ni kan vara med i ungefär två timmar till sen utser jag vinnaren!

Sen avslutningsvist tänkte jag berätta att jag kanske kommer få göra ett spännande projekt. Mer kan jag inte berätta just nu. Går igenom avtalet som inte är klart än och om jag gillar det kommer jag köra på. Lovar er, det är mycket spännande. Går allt igenom ska jag självklart berätta vad det gäller.

BRA START PÅ VECKAN!

Måndag

image1052Daniel kommer om en halvtimme och jag ordnar lite té för att lugna mina nerver. Haha nää men det är ingen fara. Vi pratade i telefon nyss och det var precis som vanligt. Inga bråk här inte.

Topp - Topshop
Kofta - Second Hand
Halsband -
Cocoo
Jeans - JC
Stövlar - DinSko



















...

Hyvää huomenta

image1051
Börjar dagen med lite finska samt världens finaste hund - Theo! (En chihuahuavalp, lär ju få frågan igen om jag inte skriver det)
Idag "försov" vi oss lite. Hade tänkt gå upp kvart över nio för att inte sova bort dagen då jag behöver plugga. Men vaknade kvart i tio, måste ha råkat stänga av mobilen utan att märka det. Vet inte när Daniel kommer, runt 2 - 3 kanske. Så ska göra mig iordning och ta Theo på en runda innan det. Plus läsa tråkig bok!
Vad ska ni göra idag?

Natti people

Nej nu är det sängen som gäller. Såg precis på She's all that. En typisk amerikansk film men ändå så himla söt!
Imorgon är man ledig precis som på tisdag. Men ska läsa klart en skolbok. Sen kommer ju Daniel över som sagt.
Jaja, vi hörs imorgon som vanligt såklart. Tills dess - Sov gott!

Goodbye to you

Ni som följer min blogg vet att det inte varit så bra mellan mig och Daniel på den senaste tiden. Nu har vi bestämt för att låta det falla helt. Relationen mellan mig och honom är komplicerad. Han är en toppen kille, kanske skulle det kunna bli något riktigt bra. Men det finns verkligen ingen tid. Det känns som att vi kämpar mer än vi glädjs. Han jobbar mycket och jag har skolan. Avståndet mellan våra hem är så pass långt att han inte kan titta förbi innan jobbet eller jag efter skolan. Vi har umgåtts sedan augusti 2007 men aldrig blivit riktigt tajta. Han känns som en bekant. En vacker bild av något som kunde vara mycket större. Så vi har bestämt oss för att inte ses mer. Inte som annat än vänner i alla fall. Imorgon kommer han över med lite saker som jag glömt hos honom och så ska vi prata. Han kommer alltid vara en speciell person för mig. Men inte mer än så.

Ja nu vet ni.

Nicole Richie

image1049
Tycker att de här bilderna är riktigt fina på Nicole! Hon är en duktig modell, vuxit mycket de senaste åren tycker jag allt. Mycket imponerad. Kolla in bilden till höger, jag vill ha en jacka med huva som den ovan. Så cool! Ballongkänsla.

Dansen gick jättebra. Först var jag seg med tanke på natten som var men när man väll blev varm och tränade på koreografin så var det bara roligt. Däremot har vi en tjej som inte har någon taktkänsla alls. Hon går in i mig när vi ska åt andra hållet.. så irriterande! Ska försöka att inte hamna bredvid henne nästa gång.

Veckans Maria

image1048
Då var ännu en vecka snart slut! Jag har varit duktig och uppdaterat med outfit varje dag. Förutom idag dock, men är lite små bakis så går runt i mjukiskläder fram till dansen klockan fyra.
Så vilken är din favorit denna vecka?

Vi hörs när jag kommer hem från dansen! Dansar Reggaeton för er som inte vet. Nu måste jag återgå till boken "Kritiskt tänkande" som ska vara utläst innan onsdag. Ciaaaao!

Bilder från utgång

image1042
Kvällen började med att jag drog hem till Cissi. Vinchill och Cissi som är så långsam (höhö) gjorde sig iordning. Då passade jag även på att blogga och resultatet ser ni nedan. Vi pratade om min eventuella lägenhet och hon sa att om jag får den ska hon utnyttja sovplats när hon är på krogen. Haha jävel!

image1043
Sen drog vi till nivå22 och jag älskade ljuset på toan! Sen även spegeln så bild var tvunget att ta. (Ja självklart går vi tillsammans på toa! Vad annars?) Antar att det var drogljus. Alltså att de inte ska se sina blodkärl. Eller så tror ägarna att det fortfarande är 80-90 tal. Don't know

image1044
Sen kom lite andra trevliga människor. Och jag älskar den här bilden haha

image1045
När vi druckit oss salongsberusade drog vi till tunnelbanan för att ta oss vidare till Münchenbryggeriet. Resan blev inte så lugn och jag antar att alla andra hatade oss...

image1046
Ibland får jag till så bra bilder! Jag menar det var inte aaaaalls meningen att båda skulle titta in i kameran och le...

image1047
En spiknykter Maria! Jag loooovar hihi

Hellluuuu! :)

Tack för alla rara kommentarer om min outfit, puss till er!
Hemma hos Cissi nu och hon gör sig iordning medan jag väljer musik (finally some music!) och dricker vin jag fick från mor. Puss till dig!

Vi hörs imorgon igen, trevlig kväll nu till samtliga!

Lördag med utgång på ingång

image1041
Nu har jag gjort mig iordning och blev lite stressigt ett tag med middag och
allt. Men har under lugn och ro fått i mig ett glas vitt och börjar nu känna av suget av att gå ut! Enda som saknas är hög musik men eftersom vi har gäster här så verkar det inte så populärt. Ska till Cissi först för att föra lite med henne sen drar vi in till Nivå 22. Skitställe men billigt, perfekt för att föra lite till! Efter det blir det munchenbryggeriet (stavning?) och kanske att jag möter upp Jenna senare som också går ut idag.

Hoppas ni får en trevlig kväll! Kanske ses vi på stan?

Kofta - Stockh lm
Pärlhalsband - Mammas
Linne, kjol - Divided by H&M
Armband - Åhlens
Väska - Friis & Company
Tights - H&M
Skor - DinSKo (Ville ha nya men är för dåligt väder för det, skit alltså)

Ciaaaaao!








...

Ni är så fina

Hur kan man inte le när man får en sådan här kommentar?
Elin:
Måste bara säga: du har nog världens bästa klädsmak. Har alltid nya snygga kläder ju! :) Mycket bra blogg måste jag säga också kul & läsa :D

Nu har jag fått upp alla kläderna från golvet! Var en del. Jag är världsbäst på att få ur kläderna ur garderoben men inte tillbaka in... Men nu hänger de fint både där och på klädhängaren. Som tyvärr är överfull, lösningar behövs!

Snart mat hoppas jag, är tokhungrig!

Dagens Önskeoutfit

image1040
Just nu går jag bara i mjukiskläder och handduk lindad runt håret efter att ha duschat. Tänker inte byta om förän ikväll då jag sätter på mig utgångskläderna. Så istället för dagens outfit kan ni få en önskeoutfit.
Om jag var gjord av pengar skulle jag gå runt i ovan underbara plagg.

Klänning - Mulberry
MC jacka - Dolce & Gabbana
Väska - Chloé
Skor - Fendi

Morning

image1039
Idag bjuder jag på en fantastisk bild på Ashley Olsen. Ikväll när det blir utgång skulle jag gärna klä mig som henne.

Var väldigt svårt att ta sig upp imorse. Ställde klockan på halv tio för att inte sova bort dagen men kom upp först efter tio. Blev sockerkaka till frukost. Jag är en så nytttig människa! Vad ska ni göra idag?

Cartoon

image1038
Haha kolla vad läskigt cool jag kan se ut! Min sötnos Thina som gjort.

Nu ska jag äta middag och sen dra hem till
Jenna för att kolla på Let's Dance och bara ha det trevligt. Super!
Vi hörs senare ikväll/natt eller imorgon. Ciaaaao och ha en trevlig kväll!

Going on.

image1037
Ja ni, jag och mamma pratar som om lägenheten redan vore min haha! (ni som inte hänger med kan läsa inlägget nedan)
Det är svårt att låta bli, jag vill ju så mycket! Kommer bli så besviken om det visar sig att det inte fungerar...
Väntar på att Jenna ska logga in på msn så att hon kan ge mig G's msn så att jag kan kolla läget! Haha kommer vara på honom som en igel tills han ger svar.
Det är alltså ett andrahands kontrakt vilket mamma inte gillade i början. "Bättre om du köper egen" Men let's get real. Sådana pengar finns inte. Och då måste man ut och leta lägenhet och försöka få lån och ja... det skulle dröja innan jag fick mitt eget place.
Sen är hon på mig om kostander för "det handlar inte bara om hyran Maria". Som att jag inte vet! Jag kommer bli tvungen att ta csnlån tills jag fått jobb och får en stabilare ekonomi. Men det är jag beredd att ta, känner i hela kroppen att det här är rätt. Jag behöver en egen lägenhet, lära mig laga mat, bli vuxen! För snart är man där, tagit examen, jobbletar på allvar och då kan det kännas bra att ha stått på egna vingar ett tag! Don't you think?

Shopping och en eventuell lägenhet!!

Oj oj oj nu händer det grejer. Eller bara kanske. Ni vet ju att jag har velat flytta hemifrån länge. Nu kanske det äntligen sker! Det är nämligen så att en kille i min klass troligtvist ska flytta till en tvåa, beror på priset på den. Om han gör det så får jag hyra ut hans nuvarande lägenhet i andra hand! En etta i Solna. Mitt hjärta hihi (är aikare haha)
Får förstås inte hoppas för mycket men det är svårt att låta bli... vill att han säger ja till tvåan!

image1035
Efter skolan blev det shopping! (Som ni märker är jag hemma tidigare än planerat. Blev bara en föreläsning idag)
Så jag och Jenna drog till stan. Hade bara tänkt köpa för mina presentkort på Åhlens, MQ och Kicks. På MQ hittade jag dock inget men däremot när jag gick in på H&M såg jag skorna ovan. Jag älskar dem! Så sköna att gå i och mönstret är verkligen vackert. Kostade bara 250 kronor dessutom så det gick bara inte att säga nej. Blev även inlägg till skor på Topshop. Inte de ovan eftersom de redan är supersköna utan mina från Tiger. De är så fina men obekväma så nu borde det bli bättre.

image1036
Blev även armband från Åhlens, bara 50 kronor och i en mysig röd färg. Från Kicks blev det smink. Bruna ögonskuggor och en foundation. Precis vad jag behövde!

Så idag är jag på tokigt bra humör.

Fredag

image1034
Idag har jag lång dag i skolan men sen är jag ledig till på onsdag vilket känns super! Dock har vi nytt seminarie då vilket betyder en del förarbete men det ska nog gå vägen! Det härliga är ju att jag får vara hemma med Theo. Idag kommer han att bli passad av mammas sambos föräldrar eftersom ingen kommer vara hemma på hela dagen. Vill verkligen inte lämna honom ensam så länge! Så det är skönt att de kan ta hand om min pojke.

Tröja - Kappahl
Blus - Second Hand
Halsband - Gina
Jeans - H&M
Stövlar - DinSko

















...

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!