Trött jävel

Kommer inte vara aktiv alls idag tror jag. Fem högskoleprov tar på än helt klart.

Efter åkte jag till Älvsjö och träffade Fredrik. Vi åt glass och njöt av vårsolen, supertrevlgit!

Men nu ska jag vila.

Nelly dröm

image630
Åh så söt klänning Nelly har köpt in! Kostar bara 395 kronor. Mycket möjligt att jag slår till nästa gång min lön kommer. Finns den kvar är den min tihi. Eller om jag hittar en annan i en somrigare färg. Men formen är underbar! Perfekt längd också.

Sitter självklart och tittar på Let's dance. Tror att det är jättejämt mellan finalisterna. Fast jag hoppas på Martin. Åh såg ni kyssen? Underbart. Gulligt att de ska på dejt imorgon.

Jag kommer gå och lägga mig tidigt ikväll då jag har högskoleprovet imorgon. Åh är så nervös!








...

Nyklippt

image629
Så här blev håret! Är nöjd, hon tog inte för mycket på längden och det känns mycket fräschare.
 
Jag kommer få jobba på påsklovet! Måndag till torsdag. Helt underbart. Har räknat ut att jag får minst 2700 kronor under dem dagarna vilket inte är fel alls. Shopping

Men jag börjar halv sju vilket kommer bli ruggigt tufft Gå upp vid halv fem på mornarna är inte riktigt min grej. Men däremot slutar jag vid tretiden så då hinner man göra massor. Trevligt, trevligt. Så man inte jobbar tills solen går ner liksom.

Frisyren

image628
Åh så snygg hon är Eva! När mitt hår är så där puffigt får jag panik men på henne är det klockrent!
Sen passar hon jättebra i svart. Och brillorna... ja allt! Lyckat som bara den.

Idag har jag varit jätteduktig och pluggat massor. Har svarat på alla frågor och det var en hel del. Nu gäller det bara att jag kan dem också men jag har alltid haft lätt för juridik. Kanske borde jag ha satsat på det istället men det låter lite läskigt. Jag vill inte försvara kriminella. Visst finns det andra jurister också.. men i alla fall.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Studentklänning beställd

image627
Jag har äntligen hittat den perfekta studentklänningen för mig! Den till höger kommer från
Ellos och jag har precis beställt hem den. Allt som allt med frakt och liknande så blev det 380 kronor, inte dumt.

Älskar ballongformen och de smala axelbanden. Längtar tills den kommer hem, skulle ta 7 - 10 dagar. Får hoppas att den sitter. Den var slut i st 36 så jag beställde hem en 34a. Brukar jag kunna ha men är den liten i storleken blir det svårt så vi får se.

Nu är det tillbaka till affärsjuridiken som gäller.










...

Torsdag

image626Imorgon har jag mitt affärsjuridikprov så idag kommer jag bara plugga massor..
Men sen efter provet så har vi lov! Åh så sjukt skönt. Det har verkligen gått snabbt sedan vi hade sportlovet, jag är inte den som klagar.

Imorgon ska jag jobba efter skolan, slutar vid halv elva så kan jobba ganska länge på posten vilket är jättebra. Efter det ska jag klippa mig.  Ni får självklart se resultatet - om jag blir nöjd. Haha!

Jag lär få jobba på lovet vilket gjorde mig jätteglad. Behöver verkligen pengarna och sen är det så roligt att vara brevbärare. Plus att det ger bra träning!

Nu ska jag kolla klart på Fashion House och sen blir det plugg.

Linne - H&M
Skjorta - Stadium
Väska - Friis Company
Jeans - JC
Halsband - H&M

Ingen chefredaktör längre

image625
Ebba kommer inte att vara chefredaktör längre på Veckorevyn skriver
aftonbladet.

Tydligen har det under en längre period funnits ett missnöje på redaktionen men detta nekar Ebba själv till. Hon ska istället jobba med tidningens nya sajt som kommer upp den 23e augusti. Hon säger att det är vad hon själv vill då hon brinner för nätet.

Ska bli intressant att se hur detta blir och vem som blir nya chefredaktören?




...

Helt gratis

image624Idag åkte jag och Cissi till outleten som sagt. Fick en trevlig överraskning när jag såg Kelly där! Hon är precis lika söt och trevlig i verkligheten.
Såg att du i din blogg undra om Cissi bloggar. Nix det gör hon inte så du har nog kopplat ihop henne med någon annan.

Till höger ser ni vad jag valde att köpa. Visst påminner den mycket om chanels väska? Den som jag har velat ha enda sedan jag såg Mary-Kate bära den för första gången. Åh jag är så lycklig!
Och inte nog med det. Jag och Cissi (hon köpte en liknande väska som också var från Friis Company fast vit och större) fick våra väskor gratis! Jag har haft kontakt med Don Donnas förra ägare ett tag och han var så generös att han gav det som påskpresent till oss. Snällare människa får man leta efter!

Fotokursen slutade förresten idag. Men jag kom även med i fortsättningsgruppen så från och med nästa onsdag är det tre gånger till, så roligt!

Nej nu måste jag sova, godnatt sötisar.


Update Jag hoppas att ni förstår att jag fick väskan gratis eftersom jag känner ägaren. Kelly fick mig att inse att det kanske var lite dumt skrivet. Det är inte så att alla kommer kunna gå dit och förvänta sig gratisprylar nu.

Sommardröm

image623
Den här söta klänningen hittade jag på
asos nyss. Kostar runt 370 kronor så inte alls ett farligt pris. Finns i blått och gult också.

Igår bloggade jag inget på kvällen eftersom jag åkte hem till Fredrik. Vi tog en promenad och såg sedan på teve. Det var mysigt att det bara var vi två för första gången. Men nu kommer vi inte kunna träffas förän tidigast fredag. För idag ska jag på en vip outlet och leta efter skor sen på kvällen har jag min fotokurs.

Nu har jag lunch!

Dagens inspiration

image622
Rachel lika snygg som alltid. Lägg speciellt märke till hennes brillor, riktigt tuffa!
Jättefin väska och klänning också. Trots helsvart så ser hon väldigt sommarfin ut.

Haha min mamma är precis som Lorelai i Gilmore Girls. Jag satt och pluggade till mitt prov och hon ville bara prata om huset då vi ska flytta snart. Det vart en känsla som "men måste du verkligen plugga?" haha!
På tal om GG. Det kommer ju inte idag! Dumma hockey, förstör min tv-tisdag. DH går ju inte heller.

Tisdag

image621
Idag fick vi sluta redan klockan två. Åh så härligt!
Fast jag har massa plugg eftersom jag har affärsjuridik prov på fredag, en av få kurser som jag kan få MVG i. Så det blir mest att plugga idag i alla fall.

Men snart börjar Fashion House och även om den serien är helt galen så kan jag inte sluta kolla haha.

Så dagens klädsel:
Tunika - Gina Tricot
Halsband - I.Me.My
Jeans - Gul&Blå




...

Härliga tisdag

Åh så härligt! Drog på mig brillorna när jag gick till skolan och verkligen njöt. Det var varmt i Finland också men inte så här varmt. This is nice.

Igår hade jag supertrevligt. Jenna följde med till Fredrik eftersom hans kompis Tom var där.
Vi spelade tv-spel och umgicks. Han är så himla härlig! Vi har samma humor, och min humor är sjuk haha.
Det mest galna är att vi bor så nära varandra. Träffas på båten och bor i samma kommun, det är inte fel.

Sen en sak till. Han har köpt en chihuahua! Han får den om fem veckor. Jag dör. Hur mycket vill inte jag ha en chihuahua? Han är också djurintresserad vilket är ett stort plus. Jag fattar inte hur jag kan ha haft den här turen.

Nelly

image620
Den här jättesöta klänningen såg jag att fanns på
Nelly.
Kostar 895 kronor så lite väl dyr kanske.
Älskar längden och att det finns lite puff i den. Sen är jag fortfarande väldigt svag för grått, lär jag alltid vara.

Usch vad seg jag är idag. Har först suttit i solen en lång stund sen har jag mest legat framför teven. Får se om jag drar till Fredrik. Han har haft sin bror över som skulle köpa hans bil och det har visst dragit ut över tiden. Mamma vill heller inte att jag ska sova där eftersom jag inte känner honom så bra... inte ens när man är 18 får man bestämma över sig själv.












...

Mörkare blond

image619
Ser att Mary-Kate har färgat om sitt hår så att det inte är lika platinablont längre. Måste säga att jag älskar det nya! Passar henne jättebra och ser mer naturligt ut. Hon och Ashley verkar ha något stort inom företaget på gång för de har synts mycket där på sista tiden. Spännande!


Förresten ska jag till Fredrik senare ikväll. Hans bror ska komma för att köpa hans bil och han var tydligen försenad. Gör inte mig något, då kan jag gå ut och njuta av solen en stund till.


Vi ses!







...

Fredrik

image618
Nu är man hemma från tandläkaren. Har suttit i solen en stund med mamma och druckit te. Tills det kom en fluga som skrämde mig så rejält att jag fick mitt te över mig. Lyckat.
Jag har väll berättat att jag har svårt för insekter som flyger? Speciellt getingar men andra kan skrämma mig också.
Nu sitter jag bara och väntar på att Fredrik ska ringa.

Vem undrar säkert ni.
Fredrik träffade jag på båten på väg till Finland. Han var där med sin kompis och vi sågs på karaoken.
Han och hans kompis satte sig hos mig och min syster efter att vi hade sjungit och vi började prata med dem och hade jättetrevligt.
Fredrik ville träffa mig igen och jag ville träffa honom också.. så det ska vi göra idag.
Visst har det gått snabbt sedan Anders men det var han som inte ville träffas längre. Jag tänker inte bara sitta ner och tycka synd om mig själv.

Bilden tog jag igår på båten.

I'm back!

Nu är man tillbaka efter en underbar helg i Finland.
Har massa att berätta för er men snart ska jag till tandläkaren så det får vi ta senare hehe. Måste borsta tänderna!

Ciao

Hejdå sötnosar

image617
Nu har jag precis hoppat ut ur duschen och här ska det packas. Blir mycket mjukiskläder som man kan gå runt i men även en del finare så jag kan välja vad jag ska ha på mig när vi går till gammelmormors kalas. Hon fyller 90 år om det är några som inte vet det och det är därför som vi åker till Finland.

Men nu har jag mycket att göra, vi hörs på måndag!





...

Häst

image616
Det här underbara halsbandet finns på
accessoara för 649 kronor.
Det är något speciellt med hästar. Inte bara för att jag har varit en hästtjej sedan jag var nio år. Men de är vackra på ett annat sätt än andra djur. Ståtliga och rörelserna är verkligen... ja vackra.
Så att bära dem runt halsen är inte fel alls!

Blev precis klar med mitt finansiella ekonomi prov. Det gick bra. Fast jag lär ändå bara få g. Men poängen är att den är så svår att ett g för mig är WOOHOOO haha





...

Puff puff

image615
Åh vad jag älskar sånna här kjolar! De är bara för underbara. Flickiga, somriga och vackra.
Fickorna är ett stort plus också.
Tyvärr är den inte gratis utan kostar över 4000 kronor på
Shopaholic.
Men som jag nämnt många gånger tidigare, det är aldrig fel att drömma.

Vi hörs när jag kommer hem från skolan, vill ju inte säga hejdå riktigt än till er.

Älskade fotokurs

image614
Är man snygg, trendig, känd och bor i USA så ser vardagen ut som ovan.

Åh fotokursen har verkligen kommit i rättan tid! Jag blir så glad av den och glädje behöver jag känna i tider som dessa. Idag har jag lärt mig hur mycket som helst och ska gå igenom mina anteckningar så jag inte glömmer allting igen. Ska även läsa i min instruktionsbok nu när jag vet mer. Då är det lättare att förstå den tror jag.

Imorgon åker jag till Finland, lär hinna med ett inlägg innan vi åker men efter det så hörs vi först på måndag. Så ni vet vart jag tar vägen.

Crazyness

Det är så konstigt. Samtidigt som jag är väldigt nedstämd för det här med Anders och undviker mina vänner så ser jag plötsligt fullt av snygga killar. Och jag överdriver inte.

Först så går jag ut från huset. Vad står där? Två arbetande killar i tjugoårsåldern. Vi håller på och gör om vår tomt, eller killarna står för arbetet. Ögongodis! Hoppas arbetet tar många veckor.
Sen när jag kommer till busshållsplatsen ser jag en gammal killkompis som har blivit jättesnygg! Visst han har alltid varit söt men mer som en pojke. Plötsligt är han en man. Vart tar tiden vägen?

Sen när jag promenerar mot skolan så möter jag en kille som jag har vart kär i. För fem år sedan. Det var nämligen så att när jag och Anders började lära känna varandra så var även Johan en jag gillade. Det blev ett litet konstigt triangelspel där. Han har jag heller inte sett på evigheter så det kändes konstigt att se honom just idag.

Vad är det här?

Fan

I fem år har jag velat ha Anders. Till och från.
För fem år sedan då jag gick i sjuan så var jag inte redo, även om jag gillade honom mycket.
Sen blev jag tillsammans med hans kompis i nian då jag trodde att det ändå aldrig skulle bli vi.
Men nu för ungefär en och en halv månad sedan så började vi träffas och det har verkligen varit underbart.

Jag är kär.

Anders vill inte träfffa mig mer.

Jag är förkrossad.

Han skyller på att han inte hinner med förhållanden.

Någonting inuti mig går sönder.

Gilmore Girls

image613
Nu börjar Gilmore Girls! Jag känner mig lite yr eftersom jag ser på säsong 1 samtidigt haha. Men det går ändå ganska bra. Tråkigt bara att inte få se Chad Michael Murray i rutan... ni vet väll att han var med i säsong ett?

Nej nu ska jag lägga mig i sängen för att se på teve.

Tecken på vår

image612
Jag tog en pluggpaus och gick ut och fotograferade på tomten lite. Här är tre av alla de bilder som jag tog.
Helt sjukt hur det ena dagen kan snöa och nästa vara så här fint väder... men jag tänker inte klaga. För nu känns det som att våren är här igen!

Fall Out Boy

image611
Paris ute på shoppingtur i en underbar klänning!
Det ser lite konstigt ut vid brösten, som att hon skulle behöva dra ner den lite. Men annars är den smashing verkligen.
Älskar hennes solbrillor också. Testade ett par liknande igår när jag letade efter pilotisarna men de satt inte alls lika fint på mig haha. Paris är nog gjord för brillor, har aldrig sett ett par sett fula ut på henne.

Förresten tycker jag att ni ska lyssna på This ain't a scene, It's an arms race av Fall Out Boy.
Helt underbar!

Underbara klassresa!

Vi har länge planerat en kryssning med klassen i maj. Tre lärare skulle följa med eftersom vi är 30 stycken och är man under 23 så måste man ha 1 vuxen per 10 elever.
Men nu har vi fått veta att den regeln är ändrad! Man får åka utan vuxna om man är 18 istället.
Åh så skönt! Finlandskryssning och inga lärare. Fan vad kul vi kommer ha!

Tror det var 23e maj vi åkte. Längtar!

Tisdag

image610
Hej på er!
Nu ska man snart till skolan men kastar in en dagens först.
Även idag kommer jag behöva plugga massor men jag brukar ju hitta luckor för att skriva ändå så det är ju bra. Men idag har jag även den där dumma inlämningen... Kanske hinner göra den på lunchrasten, hoppas!
Eller vänta, jag har ju ingen lunch idag då jag börjar så sent haha.
Aja, får väll bli när jag kommer hem.

Vit tröja - H&M
Jeans väst - MQ
Stuprör - Gul & Blå
Halsband - H&M

Hoppas ni får en bra dag

Modedrottningen som halsband

image609
Åh det här halsbandet vill jag ha! Från Alex and Chloe och föreställer Kate Moss. Inte bara lite coolt.
Kostar 450 kronor. Förhoppningsvist får jag massa pengar i Finland som jag brukar få. Då kanske jag kan köpa, vem vet? Planerar försig även att köpa en parfym... men i alla fall.
Halsbandet finns att köpas hos
KyssJohanna.

Pluggandet har gått riktigt bra idag faktiskt vilket känns skönt. Då jag har himla svårt för Finansiell ekonomi så är det trevligt med så lite motvind som möjligt.

Imorgon börjar jag tjugo över tolv som vanligt vilket är härligt.
Älska tisdagar!

Hon gör det igen

image608
Cory gör det igen! Sötare, unikare och tuffare stil får man leta efter.
Hon lyckas blanda allt jag gillar.
Älskar hur hon matchar armband med halsband.
Sen är jag otroligt avundsjuk på hennes långa hår. Efter Finland ska jag klippa mig men de får inte ta på längden! För nu ska det bli långt.
Kolla hennes skor också, lovely.
















...

Skor från Fendi


Var inne och kollade på Fendis höstvisning och föll för skorna. De ser alla speciella ut. Mina favoriter är de till höger med knytningarna, älskar verkligen sånna skor! Så sjukt söta.
Kul med lite färg, som de gröna i mitten. Det tråkiga är bara att de är svåra att matcha med.

Nu ska jag tillbaka till mina skolböcker. Än så länge är det enklare än vad jag hade förväntat mig, då jag har jättesvårt för den här kursen. Finansiell ekonomi.

Nya pilotisar

image603
Idag stack jag och Johanna till H&M på rasten och jag köpte mina pilotbrillor som planerat. Hittade ett par jag gillade ganska snabbt, de ni ser ovan. Bara 60 pix, inte fel alls!

Idag måste jag plugga igen. Tufft prov i finansiell ekonomi. Sen har jag glömt att göra en inlämning och min mentor säger att jag inte får ta ledigt för att åka till Finland på fredag om jag inte gör den. Suck på henne, men men får väll sätta igång. Skulle jag inte bli klar så sjukanmäler jag mig bara.
Ska nämligen till Finland torsdag kväll till måndag eftersom min gammelmormor fyller 90 år. Lite coolt.

Stegutmaningen del 3

Igår avslutades alltså veckans stegutmaning och det är dags att se om jag klarade mina 70 000 steg denna vecka.

Måndag: 12 500
Tisdag:  10 695
Onsdag: 5 301
Torsdag: 5 735
Fredag: 24 025 (Brevbärarjobbet som hjälpte igen)
Lördag: 2 387
Söndag: 2136

Sammanlagt:: 62 779

Attans! Misslyckades igen. Detta pga min pinsamt slöa helg. Nu får det allt bli skärpning.

Den här veckan har jag även antagit
Beatas utmaning om att göra 1 000 situps per dag.
Tyvärr gick inte det här så bra heller. Gjorde 300 situps under två dagar men efter det fick jag en sån otrolig träningsvärk i magen! Någon var otränad. Så jag tror att jag kommer få trappa upp det här vecka för vecka. Så för mig gäller det att slå 300 denna vecka, har tänkt mig att göra runt det dubbla. Men 1 000 vore inte fel.

Nu ska jag skriva en uppsats i samhäll om terrorism och sen är det tillbaka till skolan som gäller!

Update! Det är självklart 1000 i veckan och inte per dag som jag menar. Det vore ju helt galet haha

Tillbaka

image602
Haha jag bara älskar den här bilden på Ashley!

Nu är jag tillbaka igen. Det har varit dåligt med bloggning under helgen då sidan inte har fungerat som den ska. Men nu verkar den fungera bättre i alla fall så jag hoppas det.
Dessutom har jag varit dålig med att lämna kommentarer i era bloggar eftersom url hela tiden försvinner. Får hoppas att det problemet är löst!

Problem för ballerinan

Okej det här är inte bra. Jag har kvar Andreas i telefonboken. Har inte tyckt att det spelat någon roll, tar sällan bort folk ifall att liksom.
Men igår visade det sig att jag skickade ett sms till honom som skulle skickats till Anders! De står ju bredvid varandra i telefonboken. "Hoppas du får en trevlig kväll. Saknar dig. Puss"
Ehm.... inte så bra alls!
Jag vart lite ledsen när Anders aldrig svarade men sen förstod jag varför... när Andreas ringde.
Klockan var ett på natten och jag var uppe.
Jag kände mig jätteförvånad när jag såg Andreas namn på displayen. Svarade och var ganska kort vilket gjorde honom förvirrad då "det var ju du som skickade ett sms". Det var då som jag insåg vad som hade hänt och skämdes jättemycket....

Men poängen är den att jag är jättesvag för Andreas, så när han frågade om han får ringa mig igen när han kommer till Stockholm om två veckor så sa jag att det går bra... åh jag är så dum!

Studentklänning

image601
Det här med att hitta den perfekta klänningen till studenten är lättare sagt än gjort.
Jag vill hitta en klänning som verkligen känns student, men som samtidigt går att använda vid andra tillfällen även efter studenten.
De tre ovan är några som har fallit mig i smaken. Allra mest den i mitten men den går på över tusenlappen och jag kommer inte kunna lägga ner så mycket pengar på min klänning tyvärr.
Man får väll kika runt i stan efter en och hoppas att man hittar någon.
Ni får gärna komma med förslag!

Min stilikon

image600
Mary-Kate är min stora stilikon och det har hon varit länge.Hon har en unik stil och vågar gå egna vägar medans många andra kör på det enkla och säkra.
Hon har själv sagt att hennes röda chanelväska är hennes favorit och den har även länge varit min. Har försökt spara ihop pengar till den men då det har kommit så mycket annat i vägen som resan till Cypern tillexempel så hinner jag inte riktigt med. Men en dag kommer även jag att äga den!

Har du någon stilikon och i så fall vem?

Kanske inte blogg.se

image599
Åh så underbar bild! Älskar verkligen Nicoles klänning. Så somrig och så enkel.

Probelemet med kommentarerna fortsätter. Jag kom på att de startade i samband med att jag startade ett sammarbete med en sida och la in en kod på min blogg för att de skulle kunna mäta min trafik. Så jag har skickat ett mail till dem för att fråga om de kan vara därför som sidan spökar. Hoppas det eftersom jag vill hitta felet, har inte alls någon lust att göra om sidmallen nu när jag äntligen är nöjd igen!

Igår hade jag hursomhelst jättetrevligt. De tjejerna är underbara och vi lär göra något liknande snart igen.
På natten så ringde jag Anders och han var på väg hem från bio så han hämtade upp mig så jag sov hos honom.
Idag har jag varit på Media Market med mamma och köpt nytt minne till systemkameran. Så nu kan jag ta massa bilder!

Ciao

Trevlig Fredag

Åh så trött jag är! Jag älskar verkligen jobbet som brevbärare men nog är det slitsamt.
Fast inte fel när fem sexiga, nåväl en av dem haha, byggarbetare flörtar med en. Hur kommer det sig att killar från just det yrket inte är typiskt svenskt blyga? Intressant..

Nu ska jag städa rummet för ikväll  kommer Michelle, Cissi och Shami över. Först ska vi handla tacos och tillbehör och sen över hit för att äta. Sen blir det nog lite singstar och kanske utgång, får se vad vi känner för.
Ni får ha det bra i alla fall sötisar

PS Är det bara jag som inte kommer åt kommentarerna på inlägget om jackan? :S

Jacka

image598
Den här jackan var riktigt snygg! Vill försig inte ha en svart vårjacka men formen passar mig perfekt i smaken.
Sen verkar materialet vara lite väl fladdrigt men knappar och form var helt rätt.
För övrigt älskar jag hennes jeans och skor också.
Jackan kostar 1695 kr och kommer från
Nelly.

Idag kommer jag inte kunna blogga mycket alls för efter skolan ska jag till posten och jobba några timmar och sen ska jag, Cissi och Shami ha tacoskväll. Men ni får ha en bra fredag!

Hot/Not Ashley VS Avril

image596
Jag har alltid gillar Ashleys stil. Men nu under vintern har den varit ganska... tråkig. Väldigt svart och dålig variation.
Men i samma stund som våren kom så började Ash klä sig i ljusare färger och vílken skillnad det blev! Hon är verkligen hot nu!
image597
Ja det var väll inte som att jag hade förväntat mig se Avril glida runt i coola kläder som skulle slita mig upp ur stolen för att se om jag verkligen hade sett rätt.
Men det här... går ju knappt att se på henne. Verkligen not!
Men glad är hon i alla fall och det är väll alltid nått haha!

Lyxklänning

image595
Varför ska lyx vara så långt borta? Varför ska det vackra vara lyxvara? Varför vinner jag inte en miljon på lotto?

Ja sånna tankar får man när man ser klänningar som den ovan. Kommer från Juicy Couture och finns att köpa hos
eLuxury. Form, färg och detaljer är allt så rätt, så rätt. Men liknande lär man finna till billigare priser också, och tur det.   

Torsdag

image594
Nu har man kommit hem. Provet är gjort och jag är lite osäker på hur det gick. MVG fick jag inte, det var alldeles för svårt för det. Men jag hoppas på Vg.... vi får se.

Skinnjacka - Rock'n blue
Vit kofta - Hennes collection
Röd topp - H&M
Svart skärp - Köpt i Italien
Stuprör - Gul & Blå
Halsband - I.Me.My

Det känns skönt att inte ha något prov att plugga till, nu är det bara att koppla av.




...

Vacker stil

image593
Åh vad jag älskar Sienna Millers stil. Hon får mig till och med att gilla pälsen. För i den här kombinationen var det riktigt snyggt. Gillar glittret på klänningen, skulle gärna vilja se hur den ser ut i sin helhet.

Har matte just nu. Har blivit så dålig på att lyssna. Känns som att jag kommer få plugga jättemycket till provet trots att matte alltid har varit lätt för mig...

Pluggpaus

image592Det gick inte alls att plugga när jag tänkte på hur sidan såg ut, haha! Var verkligen inte nöjd.
Men nu när den är rosa och jag har en ny header så tycker jag om den.
Gillar ni resultatet?

Mamma sa att maten var klar om tio minuter så då tyckte jag att jag kunde blogga och plugga efter istället. Såg den här underbara kjolen hos
Tjallamalla och ville tipsa er! Tyvärr passar inte priset min plånbok. Ligger på 1295 kronor. Men underbar är den verkligen! Det är just den formen som jag kommer satsa på i år. Lär ju finnas massor till billigare priser.

Nej nu är maten klar, vi hörs senare!








...

Ombyggnad

Just nu är jag inte alls nöjd med sidan!
Ni har säkert märkt att man inte har kunnat skrolla ner enda ner på sidan. Så jag skickade ett mail till blogg.se och de svarade riktigt snabbt faktiskt. Det var min sidmall som inte var den bästa så det var bäst för mig att byta.
Kändes tråkigt då jag gillade utseendet på den men nu ska det inte vara några problem med skrollandet i alla fall.
Däremot ska sidan ändras. Header ska in och färger ska bytas. Får se hur det blir!

Hinner tyvärr inte nu då jag ska plugga till mitt prov, så vi hörs senare!

Humöret på topp

image591
Så glad som Heidi Klum är jag också idag!
Solen skiner idag också och för första gången i år kunde jag använda min skinnjacka, härligt! Så skönt när det tar två minuter att få på sig sina ytterkläder och inte tio...
Tycker förresten att Hedis topp är himla söt!

Idag blir det inte mycket bloggande alls för min del.
Har stort naturkunskaps prov imorgon så jag ska bara plugga, plugga, plugga... Skönt att Anders kommer över i alla fall då blir det inte lika tråkigt.

Ha en bra dag!














...

Snygga shorts

image590
De här snygga shortsen såg jag hos
Nelly och gillas starkt!
Just nu tror jag att jag bara har ett par shorts och de är svarta, vill ha lite gladare färger! Vita, röda, blåa och gula. Får se om jag hittar några fina som inte kostar allt för mycket. Får ju lönen om två dagar! Yay. 

Är det någon annan som har tyckt att min sida har sett annorlunda ut? För när jag kom in var texten jätteliten! Fast det gick ju och ändra på Visa -  textstorlek och sen välja mellan. Men konstigt att den bara hade ändrats..

Aja nu ska jag läsa, natti!








...

Ashley Olsen

image589
Här lämnar Ashley starbucks och jag tycker att hon är skitsnygg!
Älskar jeansshortsen, att hon återigen använder miniturbanen som hon är så snygg i och sen pilotbrillorna. Tror att jag själv ska köpa ett par pilotisar i år.

Snart är det Gilmore girls och sen desperate hoursewives. Åh älska tisdagar :)

Anders som går natur ska komma över till mig imorgon och hjälpa mig att plugga till mitt prov. För jag har just prov i naturkunskap och han är tio gånger bättre än mig haha! Så det blir trevligt.














...

Utmaning - Vardagssminket

image588
Blev utmanad av
Alexandra!
Det här är sminket jag använder till vardags, är huden extra fin så struntar jag i min foundation.

Lipgloss - Maybelline
Concealer - H&M
Foundation - MaxFactor
Mascara - L'oreal
Båda ögonskuggorna är från H&M

Hur ser din vardagssminkning ut?

Tisdag

image587
Kolla vilken söt ask jag fick av Anders! Han köpte den när han var i USA. Har aldrig ätit godare choklad förr kan jag lova! Blev så glad när han gav mig, så himla sött.
 
Topp - Gina Tricot
Tjocktröja - H&M
Stuprör - Cheap Monday
Halsband - I.Me.My

Rosettklänning

image586Den här otroligt fina klänningen hittade jag på Shopbop.
Älskar rosetten, att den saknar armar och sen ballongformen. Ja till och med färgen är perfekt! Så här vill jag springa runt i sommar.

Åh vad härligt det var att träffa Anders igen. Nu känns allt bra igen, bättre än bra. Men vi har fortfarande inte pratat om förhållande. Över en månad har vi träffats men han är ändå inte min pojkvän. Tycker det är skitsvårt att komma in på ämnet.
Någon som har något bra förslag?

Anders följde med mig till skolan idag för han skulle till centrum. Var så mysigt att gå i det fina vädret istället för att ta bussen. Behövde inte ens en jacka! Imorgon tar jag nog skinnjackan om det fortsätter så här, så härligt.












...

Armband

image585
Åh fint armband!
Från KyssJohanna. Den kan Anders köpa till mig visst?
Jag har sagt till honom, på skämt såklart, att han ska köpa ett par Marc by Marc Jacobs skor som jag älskar! Fast det går inte så bra att övertala honom...

Nu ska jag äta och efter maten så drar jag till pojken så vi hörs först imorgon sötisar!

Solen skiner

image584Lindsay Lohan är blond igen och jag tycker att det ser snyggt ut! Klart finare än sist hon var blond.

Åh vad bra humör man är på! Solen skiner och jag har bokstavligt talat dansat runt i lägenheten (när jag borde ha pluggat). Men jag fick faktiskt ganska mycket gjort också.
Har naturkunskapsprov på torsdag så det blir mycket pluggande den här veckan.

Ikväll ska jag hem till Anders men vet inte vilket tid än. Får se när han hör av sig.














...

Måndag

image583
Idag får ni även se mina skor för de är så söta! Okej, mammas skor. Men hon har sagt att jag får låna dem. Det är skönt när man har en mamma med bra smak och samma storlek!
De är ännu sötare än vad bilden visar, hatar att fota svart!

Tröja - GinaTricot
Leggings - Gina Tricot
Skor - Skopunkten
Båda halsbanden kommer från I.Me.My

Nu ska man snart tillbaka till skolan.

Lista

Hittade den här listan hos Emilia

Jag är den enda i hela världen som inte:
ser på Prison Break.
En kändis jag skulle vilja ta en fika med:
Danny Jones eller Mandy Moore!
En kändis jag skulle vilja sitta brevid i en begochdalbanevagn:
Åh Chad Michael Murray, han verkar kunna ha kul.
Om jag var tvungen att välja mellan tv och musik:
Teven
En maträtt som jag var tvungen att äta varje dag under hela mitt liv:
Pasta går det inte att få nog av
En pryl jag skulle ta med mig till en öde ö:
En bra bok!

Gör listan du med :)

Så söt!

image582
Den här blusen från HM är ju bara för underbar!
Rosett och gult är nummer ett för mig just nu, och här har de lyxats få ihop båda två. Åh vill ha! Kostar bara 198 kronor också. Kanske kan strunta liite i mitt köpstopp när lönen kommer den 15e och sticka till affären för att se om de har den inne. Hoppas!

Jag förlät förresten Anders. Vi pratade länge och först var jag jättesur. Men sen så sa han alla dessa söta saker så det gick inte att vara arg längre... men han får bara en chans. Händer något liknande igen så är jag nog inte lika förstående.

Nu ska jag fortsätta på min underbara bok. Ni som inte har läst Rivalerna, gör det!


...

Stegutmaningen

Nu är det söndag och dags för mig att sammanställa stegen som jag har gått denna vecka!
Jag ska gå 70 000 steg i veckan.

Måndag: 12 803
Tisdag: 6 690
Onsdag: 9 688
Torsdag: 5 658
Fredag: 17 081 (Tack vare att jag var brevbärare!)
Lördag: 10 850
Söndag: 5611

Summa: 68 381

Satan. Bara 1619 steg ifrån målet. Skulle försig kunna gå dem nu på kvällen men det orkar jag tyvärr inte haha.
Så jag blev ingen vinnare denna vecka. Får gå mer nästa istället!

Utmaning - 5 favoritbloggar

Lotta hade utmaningen att skriva ner sina 5 favoritbloggar så här kommer dem!


Kenza - Söt tjej, oerhört snäll och skriver intressant!

Stina Lee - Är kär i hennes hundar och kan komma att kidnappa dem ;) Älskar bloggen!

Moderniteter - Finaste bilderna på så underbara klädkombinationer. Är förälskad.

Jennie - Det är så kul att läsa inläggen och hon är en så rar människa!

Victoria - Skriver på ett härligt sätt, alltid kul att läsa!

Finns så många fler bloggar jag älskar men här de fem som jag föredrar allra mest just nu!

Vilka är dina 5 favoritbloggar?

Men åh! Orkar inte

image581Snygg klänning! Fint med grönt i allt blått och gult som svävar omkring.

Men mer kan jag tyvärr inte kommentera. För Anders har återigen gjort mig besviken.
Vet ni var han var? På krogen!! Fan då kunde han väll ha bett mig komma med? I alla fall frågat? Men nej nej han sket i mig totalt jävla idiot. Åh så arg jag är.












...

Dagens Önskeoutfit

image580
Oj nu var det länge sedan man gjorde en av dessa! Men så här skulle jag gärna springa runt idag om jag fick.

Klänning -
Tjallamalla
Halsband - MadeByMe
Marc Jacobs väska - eLuxury
Skor - Asos

Nu är det inte långt kvar tills melodifestivalen! Vem håller du på?

Lördag

image579
Usch vad less jag blir! Jag och Anders har sagt redan sedan förra helgen att vi skulle ses idag för att se på melodifestivalen och sen skulle jag stanna natten.
De senaste dagarna har jag verkligen sett fram emot det eftersom jag inte känner för att vara här hemma efter allt som hänt.
Men så skickar han ett sms idag och säger att han inte kan för att hans kompis fyller år och de ska fira honom.
Wtf?!
Jag har inget emot att han ställer in. Inte att han ska fira en kompis.
Men att han säger det samma dag som vi skulle ses. Vet man inte att sin kompis fyller år tidigare? Det är väll inget man bokar i sista minuten?
Åh nu är jag surig.

Topp - B.Young
Skärp - BikBok
Jeans - JC
Halsband - H&M

Kate Moss i Vogue


Kate Moss ser riktigt het ut i Vogue! Hon visar upp kläder från sin kollektion för Topshop. Ser riktigt lovande ut!
Älskar kombinationen på första bilden, riktigt läckert. Sen är hon så snygg på alla bilderna. Hon kan verkligen posa den damen. Ingen bild är den andra lik.

Asos tunika

image574
Har inte varit inne på
asos på ett tag men gick in en snabbis idag. Tunikan ovan är ju bara för söt!
Mönster börar komma mer och mer och det är så fint. Passar jättebra med tights till.

Snart börjar Let's dance. Hoppas verkligen att Lasse åker ut, för hans skull. Han trivs ju verkligen inte där så varför röstar folk? Massa sadister?

Funnit stilen

image573Hilary Duff går från klarhet till klarhet! Satan vad snygg hon är nu.
Håret, kavajen, väskan, det vita linnet under. Ja allt är så rätt!
Sen är det så kul att se henne så glad. Man måste faktiskt inte se sur ut inför paparazzin som Victora Beckham har sagt. Visst de är säkert skitjobbiga men jag tror inte att det hjälper att man surar, ja ibland får man väll göra det men jämt? Nä smiley smile tack.

Är sjukt trött i fötterna. Att vara brevbärare är verkligen jättekul men sjukt jobbigt! Bra för min stegräknare i alla fall, idag har det blivit många steg. Får även jobba nästa fredag, jippey! Och den 15e är det löning. Nice.

Här hemma är det fortfarande dålig stämning och hon fortsätter att ignorera mig. Men det gör inte mig något, hellre det än att hon är på mig och klagar om allt .Det jobbiga är att min pappa är väldigt nedstämd. Jag vill inte att han ska må dåligt pga det som händer mellan mig och hans sambo, det är bara fel. Det blir nog bättre när jag flyttar härifrån. Har pratat med mamma om att när vi flyttar till Haninge som lär bli i maj om vi hittar något snart, annars till sommaren. Då kommer jag bara bo här varannan helg och det känns verkligen i själen hur mycket jag behöver det.

Men, men. En dag i taget. Och imorgon ska jag sova hos Anders vilket känns jätteskönt. Ikväll blir det kanske fest också hos ett gammalt ex men det är bara kanske. Får se om jag orkar.

Jobb som räddar

Idag när jag kom till skolan fick jag veta av Thessan att jag får jobba idag. Åh vad skönt! På posten alltså. Då behöver jag inte gå hem efter skolan. Sen behöver jag ju pengarna så det här kom verkligen passande.

Däremot kommer jag inte kunna blogga förän ikväll så vi hörs först då.

Trevlig helg!

Jakten efter den perfekta bikinin.

image572
Jag mår bättre nu. Kan bero på att jag har världens sötaste läsare som stöttar än och att man hållt sig inne på rummet de senaste fyra timmarna.

Anyway, jag letar just nu efter en bikini. Det lär dröja länge innan jag hittar den jag vill ha men den till höger är helt klart en som jag kan tänka mig .Gillar att man knyter i halsen. Kanske en annan färg än svart eftersom jag förra året bar en svart mycket.
Men formen är rätt i alla fall.

Nu ska jag snart fortsätta att läsa på Rivalerna. Riktigt bra bok! Lite annorlunda och jag gillar hur man får följa hur karaktärerna åldras.






...

Inte så mycket för ord.

image571
Eftersom jag inte är så mycket för ord just nu så visar jag istället den här bilden som jag tog tidigare idag.

Orkar inte mer

Detta var ett alldeles för personligt inlägg som inte fungerar nu när bloggen blivit så pass stor som den är.

Torsdag

image570

Nu är man hemma från skolan. Tycker att dagarna går jättesnabbt. Var det inte måndag nyss?
Inte för att det gör mig något. Jag gillar ändå helgen bäst hehe.

Sitter och lyssnar på bra musik. Från Så som i himmelen. Helene Sjöholm har verkligen en underbar röst!
Lyssnar även på låten som Lena sjöng i filmen, Fly with me. Johanna tycker nämligen att det är en låt som passar mig så jag ska lära mig texten och sen sjunga den för att se om det stämmer. Hon brukar ha rätt om sånt.

Linne - H&M
Tröja - GinaTricot
Halsband - I.Me.My
Jeans - JC

Nu ska jag välja bilder som jag vill framkalla!

Färgerna kommer!

image569
Färgerna kommer! Kändisarna går inte bara i svart och grått längre.
Blev jätteglad när jag såg denna bild på Lindsay. Får mig att tänka på våren.

Idag känner jag mig jättesugen på att fotografera. Tar kort på datorn, häften, ryggar och ansikten. Det är så kul!
När jag kommer hem från skolan tänker jag fortsätta. Så skönt att få tillbaka lusten att fotografera. Den har ju alltid funnits men under vintern har det varit jobbigare. Snart kommer värmen och då lär jag gå ut mer med kameran.

Nu måste jag nog fortsätta plugga. Ciao!

Älska fotokursen!

Nu har man ätit och har tid att sätta sig här en stund.

Fotokursen var riktigt rolig och givande! Känns som att jag har lärt mig hur mycket som helst och har lärt mig massor om kamerans funktioner. De vart himla imponerade över min kamera också. För den har både bra optical zoom (10,7) och även objektet som är på (28-300 mm) Tydligen så brukar små systemkameor inte klara av sådant objekt utan de brukar vara mycket längre.
Vi är förresten sex personer som går kursen. Det är kvinnan i 40 årsåldern som är himla självsäker. "Ja men jag har tagit bilder så länge och är grym." Men det gör inget att hon skryter för hennes sköna personlighet räddar henne.
Sen har vi utländska killen i 30 årsåldern som jag är så avundsjuk på, han är nämligen journalist.
Vi har även grabbarna i 20 årsåldern och sen tjejen som är i min ålder. Så det är vi.
De är himla trevliga och vi fick snabbt en bra stämning inom gruppen vilket var skönt!
Imorgon ska jag förresten fotografera en del och om bilderna blir bra så får ni kanske se ;)

Förresten kan jag inte svara på era kommentarer för Internet här hemma har blivit cp. Säger att min blogg anses opassande för minderåriga (jag är inte ens minderårig och vad skulle vara fel med min blogg?)
Så tills problemet är fixat får jag svara på kommentarerna i skolan.

Förresten 2, kan någon vänlig själ berätta lite av vad som hände i OC och What about Brian idag? Det vore rart.

Nu måste jag gå och lägga mig, natti!

Oturen fortsätter

Det blev ingen fotografering idag heller. De två som skulle ha varit med vid fotograferingen, fotografen och arbetsansvarige, är båda sjuka. Inte förvånade då de jobbar 7 dagar i veckan, klart att det tär på kroppen.
Så jag får ny tid och det blir antagligen i nästa vecka.
Känns himla tråkigt men får se det positivt, det ger mig mer tid att förbereda mig.

Men nu hinner jag inte sitta här med. Ska till bussen. För fotokursen blir det allt!

Ciao sötisar vi hörs ikväll

Today's the day

Mycket på gång idag och det blev nya stora väskan till skolan som är full med kläder, smink och min kamera.
Det kommer inte bli mycket bloggande idag eftersom det inte finns tid. Först har jag lektioner till tre.
Sen blir det sminkning, är för övrigt osminkad för första gången i skolan sedan ettan. Känns lite konstigt men inte så farligt ändå. Värre när jag har dålig hud.
Halv fyra har jag min fotografering och den får inte ta mer än en timme eftersom jag senast måste ta 17.00 tåget från centrum. Sen har jag min fotokurs mellan 18.00 och 20.30 så jag är hemma vid tiotiden. Missar alltså både OC och What about Brian men ska be pappa att spela in så att jag kan se imorgon istället.

Lär bli en himla bra dag och jag hoppas att både fotograferingen och fotokursen ska gå bra.
Ni får självklart veta ikväll hur allting gick!

Nu ska jag koncentrera mig på finansiell ekonomi.

Hilary och svarta naglar

image568
Hilary Duff förvånar med en otroligt snygg sminkning. Det här mina kära läsare, är när hon är som vackrast.
Älskar sjalen och hur hon har virrat den tre varv.

Jag klarade förresten veckans utmaning att gå minst 70 000 steg den här veckan. Blev lite mer än 70 000 så jag kan vara nöjd. Ska försöka att få ännu bättre nästa vecka!

Nu sitter jag och målar naglarna. Har haft korta naglar länge nu men sedan början av året så har jag kämpat med att inte bita och äntligen lyckats. Belöningen blev svart nagellack. Nästa gång blir det neonrosa! Sen får vi se vad jag hittar på. Skönt med fina naglar igen.

Godnatt!

Med fickor

image567Riktigt söt tunika från Dorothy Perkins! Älskar när de har fickor.
Gult är verkligen färgen som kommer klä mig allra mest i sommar. Man blir ju så glad!

Nej nu är det Gilmore Girls och sen DH. Vi hörs senare sötisar.












...

Utmaning - Min bloggplats

image566
Även jag antog
Izzas utmaning om att visa vart jag bloggar.
Har datorn i mitt rum vilket är skönt. Teven till vänster så när jag har riktigt mycket att göra men inte vill missa mina favoritserier så brukar jag göra båda två samtidigt, annars går jag och lägger mig i sängen.
På mitt skrivbord ligger alltid mobilen och olika halsband av någon anledning. Vaselinet dyker upp även det ibland.
Ovan mitt huvud ser ni början av en tavla. Det är ett porträtt av mig då jag blev avmålad i Cypern 99.
Sen har jag skrivaren och en vanlig lampa samt en grislampa. Jag har väll nämnt att jag samlar på grisar?

Onsdag

image565
Imorgon är det en viktig dag. Jag har nämligen min provfotografering! Äntligen ska den få bli av. Pratade nämligen med dem idag i skolan. Det har dröjt eftersom de tog några dagar ledigt förra veckan eftersom de nuförtiden jobbar så gott som hela tiden. Vardagar och helger.
Men imorgon halv fyra blir det av och jag längtar! Nu känner jag mig redo. Har tränat poser och har några hållningar där jag känner mig säker.
Har äntligen även bestämt vad jag ska ha på mig.

Imorgonkväll börjar även fotokursen! Äntligen, äntligen. Längtar tills jag får lära mig en massa saker.

Skjorta - Stadium
Halsband - I.Me.My (yes, överanvänder men jag älskar!)
Ringar - JC och från Gotland.
Jeans - JC

Önska mig lycka till!

Jimmy Choo

image563image564
Jimmy Choo har mycket fina skor. Höga, eleganta och kvinnliga.
De silvriga till höger kan jag tänkta mig med en fin sommarklänning och vita strumpbyxor. Inte så dumt.

Idag har jag som vanligt sovmorgon vilket är riktigt skönt. Så snart ska jag klä på mig och äta frukost. Kanske att jag hinner med att lägga in en outfit innan jag går.

Hoppas ni får en bra dag!

Utmaning

Blev utmanad av Emmah! :) Tack så mycket

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Jag är besatt av Mary-Kate Olsen.
2. När jag läser bok så försvinner omvärlden totalt. Folk kan försöka prata med mig utan att jag märker det.
3. Jag måste se alla Mandy Moores filmer, även om jag hört att de ska vara dåliga.
4. Har haft mammalängtan sedan jag var 14 år.
5. Jag är sämst på att hålla mina förhållande och försöker hitta fel undermedvetet. Är rädd att det ska hända mellan mig och Anders också.
6. Jag irriterar folk genom att rätta deras svenska. En dålig vana som jag försöker bli av med.

Nu utmanar jag:
Angelica
Emma
Sofia
Malin
Kenzaa
Mill

Yes igen

image562
Mycket Mischa sista tiden men det är svårt att låta bli, hon är så snygg!
Klänningen är underbar, jag önskar att det var så varmt att man skulle kunna springa runt i endast klänning här i Sverige också! Men, men nu är det inte så långt kvar. Älskar våren då allting går åt rätt håll.
Hennes skor och väska är förresten underbara. Klackar kan man inte få nog av. Speciellt inte då man är kort. Fast det är förstås inte hon, pratade i detta fall om mig själv.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Säljer

image561
Den nya kategorin är startad eftersom det här inte lär vara enda gången som jag säljer kläder, skivor eller dylikt.

Ovan är tre linnen som jag tycker väldigt mycket om men som nu har börjat bli för små.
De står i olika storlekar men är alla xs. För tröjan i mitten är mindre än en s/m som det står att det ska vara.

Pris kommer vi överens om men jag har inte tänkt så höga priser. Runt hundralappen per plagg.
Jag står för frakt.

Tröjorna kommer från: H&M, JC och den tredje är köpt i Smögen.

Hur betalningen går till är att köparen lägger in pengarna på mitt konto och när jag ser att pengarna har kommit in så skickar jag tröjan.

Är ni intresserade eller vill veta mer, maila mig på [email protected]

Nu ska jag tillbaka till skolan. Vi hörs senare!

Sålt till damen i den höga hatten

Jag har tyvärr insett at jag kommer behöva sälja en del av mina kläder.
Garderoberna svämmar över samtidigt som kontot ekar tomt.
Får jobba en del på posten men det är inte tillräckligt och jag är orolig att pengarna till
resan inte ska räcka.

Så jag har fått komma på en nödlösning. Idag efter skolan ska det bli garderobrensning. Lägger upp bilder på bloggen. Storlekar och priser. Yes, ni får första tjing kära läsare. Får jag inte sålt dem här så blir det på tradera.

Bra avsnitt

image560
Åh vad One tree hill var bra idag! Den serien är ju för underbar.
De lyckas alltid få än att fundera, bli berörd och samtidigt leva sig in.
Sen var det så himla kul att se Keith igen! Åh vill ha honom i serien. Varför behövde han dö? Skit skit.

Pratade nyss med Anders i telefon. Fast han spelade poker samtidigt så det gick inte så bra. Killar kan verkligen inte göra två saker samtidigt haha.

Nu ska jag återgå till min bok Rivalerna.
Vi hörs imorgon!

Söta Mischa

image559
Fy sjutton vad jag älskar den här bilden på söta Mischa!
Håret och leendet gör allt.
Sen skadar det inte att väskan och resten av outfiten är gorgeous.

Jag är sjukt seg idag. Ser på teve, vilar på soffan och läser. Men sånna dagar är ibland de bästa. Tyvärr är lovet slut imorgon..


























...

Nellyfeber

image559

Den här söta toppen finns hos
Nelly och jag är så sugen på att köpa! Men jag har verkligen köpstopp då jag redan gjort av med mer än jag borde denna månad. Att jag aldrig lär mig! Hoppas jag får jobba på posten snart igen för jag är i ett desperat behov av pengar. Får väll sukta efter toppen bara så länge.

Igår hade jag riktigt kul! Träffade även en av mina läsare när jag var ute, oväntat men himla roligt. Hon kände tydligen igen mig :) Glöm inte att du ska lämna kommentar så jag hittar till din blogg! Haha

Sov inte hos Anders då han skickade ett sms vid ett och sa att han gick hem för att han var så full. Sa att han kunde gå och lägga sig eftersom jag fortfarande var inne i stan då.

Idag blir det bara att ta det lugnt, ja som alltid dagen efter hehe.

Lördag

image557
Nu ska jag snart på restaurang med min farbror som jag nämnt förut. Det är nämligen hans artonårspresent till mig men den har blivit lite försenad då vi båda två har varit så upptagna. Men ikväll blir det av!
Sen ska jag på krogen med Thessan och några av hennes kompisar. Ska bli kul! Anders ska på fest här i närheten så vi håller oss på olika håll idag haha. Men det kan hända att vi ses igen senare ikväll och att jag kanske sover hos honom. Vi får se.

Dagens outfit är ganska enkelt, skönare när det blir så varmt på dansgolvet. Bjuder även på en närmare bild på halsbandet då det är flera som har bett om det.

Linne - Stella Kei
Halsband - I.Me.My
Stuprör - Gul&Blå
Sidenband - Gina Tricot

Ha en trevlig kväll!

Sångtävling och tvillingar

142301-555
Tvillingarna matchar varandra på shoppingrundan. Mary-Kate till vänster och Ash till höger.
Snygga båda två! Minus MK's päls.

Idag har jag varit på sångtävling. Min syster som tävlade. Tyvärr gick hon inte vidare, trots ett jättebra uppträddande. Satan vilken konkurrans! Alla åtta var sjukt bra.
Men, det kan hända att även ni får se min systers uppträdande. För de bästa kommer att komma upp på aftonbladets hemsida. Jag hör av mig om hon kommer med där!

Ikväll ska jag på krogen med några tjejkompisar. Middagen igår med Anders gick förresten jättebra och min familj gillade honom :)

Vad ska ni göra ikväll?

Lördag

142301-556

Åh nu gick det att ladda upp bild!
Så här är dagens outfit. Den här dagen är lite speciell för Anders kommer över och ska äta middag. Med min familj. Jag är nervös faktiskt.
För det är idag precis två år sedan jag och Tomas vart tillsammans. VIlket också innebär att det är ungefär ett och ett halvt år sedan jag hade mitt förra seriösa förhållande. Killar har inte fått träffa mina föräldrar sedan dess så jag är nervös.

Skjorta - H&M
Tubtopp - H&M
Halsband - I.Me.My
Jeans - JC

Önska mig lycka till!

Massa nytt

Oj bloggen ser annorlunda ut. Men det bryr jag mig inte ett skit om för den är fortfarande seg och jag kan inte lägga upp bilder. Fan blogg.se kom igen nu! Ägna eran tid åt det som behöver bli fixat. Segheten och problem med bilduppladdningen. Snälla!

Jaja, jag lever i alla fall. Tänkte bara meddela det.

Shopping del 2

142301-554
Nu är man trött i kroppen! Har klarat dagens krav det vill säga att gå mer än 10 000 steg och det gjorde jag förresten igår också. Woho! Idag hinner jag gå ännu mer så jag tar igen från det jag missade i förrgår.

Till höger har ni dagens köp även om svart aldrig ser lika fint ut på bild. Blev i alla fall en tubtopp som har en rosett under brösten från H&M och även halsbandet som kommer från I.Me.My. Föreställer en cirkel där det står love i och sen tillhör ett märke där det står love på kinesiska och så en liten kristall. Fint! Älskar det långa halsbandet också.

Nu har jag extremt ont i magen. Jag brukar inte få mensvärk tack vare p-pillrerna men nu har jag varit slarvig med dem... satan vad jag hade glömt hur ont det kan göra. Så jag ska gå och vila mig i soffan och se gamla vänneravsnitt.

VI hörs!

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!