Att säga hejdå till en blogg

Det kan verka som att bloggen är totalt bortglömd men så är det inte.
När jag hinner går jag in och läser igenom gamla inlägg och sparar bilder till det kommande (som troligtvis kommer bli flera) avslutningsinlägg.
 
När jag läser igenom bloggen så hamnar jag plötsligt i en tid då bloggar var större än instagram. När jag kunde uppdatera flera gånger om dagen och då allting (i princip) som jag kände dokumenterades. Det var länge sedan jag slutade bry mig om hur många som följde min blogg, det fanns en tid då läsarantal nästan var viktigast.
 
Men när jag sitter och läser igenom inläggen så önskar jag att det här tionde året inte var det sista. Att jag antagligen kan räkna på min vänstra hand de antal inlägg som jag har kvar att skriva som Fashionstars.
 
Just nu i denna stund vill jag fortsätta tills jag är hundra. Jag vill skriva om hur kul det är att plugga löneadministration. Hur mycket jag älskar min dotter som lever livet med ett konstant leende på läpparna och om min lika älskade son som är så klok, omtänksam och underbar. Jag vill blogga om världens bästa lilla udda hund jag äger. Som är otroligt osäker i sig själv och sin omgivning men som ändå har världens största hjärta och idag fångade min uppmärksamhet när Leah började gå upp för trappan utan att jag märkte något. Jag vill blogga om världens bästa sambo som varje dag överöser mig med kärlek. Som är min trygghet i livet. Min bästa vän, sexigaste mannen i hela världen och den jag hoppas att fortfarande älska när jag är just hundra år.
 
Ja jag vill även bara gå in och blogga om en fantastisk kväll hemma hos min mamma tillsammans med fina systeryster (bilden ovan). Om att dricka ett glas vin för mycket, köpa för mycket barnkläder eller hur ledsamt det är när fina vänskaper tar slut.
 
Jag vill helt enkelt blogga för evigt. Men så blir det inte. För när jag slutat gå igenom bloggen så kommer vardagen att hinna ikapp och mina drömmar om att blogga för evigt kommer bli just en dröm. Därför förtjänar underbara Fashionstars sitt avslut och det kommer snart. Jag ska bara läsa klart.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!