Vill du bli veckans blogg?


Anmäl dig själv eller någon vars blogg du gillar!

Nu är jag förhoppningsvis på McDonalds och jobbar som en tok! Vi hörs imorgon raringar.

Rapunzel


Igår beställde jag löshår från
Rapunzel och idag kom det. Det kallar jag bra service!
Färgen är helt rätt, men däremot är det för rakt. Vilket går att ordna med en tvätt. Så har precis beställt hem balsam från hemsidan. Man ska inte använda vanligt balsam då det sliter på löshåret. Minskar dess livslängd.

Kanske kommer ett inlägg in vid sextiden som Anna lägger upp. Om jag hinner lägga ett inlägg i utkast. Vi får se. Annars hörs vi imorgon istället!

Förresten! Har fått en avi från tele2. Kan det vara min iPhone?!??!?! Jag cyklar till macken innan jobbet!

What a girl wants


Jag kom in på en blogg som hade beställt tunikan ovan från
leilei. Jag tyckte att den var så fin att jag inte kunde låta bli att beställa den också! Ett pärlhalsband fick åka med också då det var just ett sådant som jag letat efter länge. Tyvärr dröjer det tydligen två veckor innan jag får tunikan. Men den som väntar på något gott...! På tal om det, snart är det oktober vilket också är månaden jag får min iPhone 4. Som jag har längtat!

I wanna love somebody like you


Två foton jag precis tog på vår tomt. Vad hösten är vacker!

Nu ska jag titta i kylskåpet om det finns några rester som jag kan göra matlåda av. Annars får jag ställa mig och laga. Hoppas att jag slipper det, är så lat och skulle behöva ägna tiden det tar till att plugga.

Don't be afraid


Godmorgon bloggen! Hur snygg är inte Nicole Richie ovan?! Jag älskar allt! Det ruffsiga håret, skorna, enkel svart klänning till speciell kavaj... ja man kan inte klaga på något alls! Hon är grym Richie.

Kvällen på jobbet igår gick bra! Det var inte alls så stressigt som jag trodde att det skulle vara, jag kan förstås ha haft tur. Skillnaden var att vi var fler som jobbade, så det gällde att hålla koll på de andra så man inte gick in i  varandra. Sista två timmarna var det knappt några kunder alls så då gick tiden ganska långsamt. Tur att man då har trevliga medarbetare som underhåller än!

Onsdag med jobb


Nya linnet är på! Och kanske är jag lite för fin för en eftermiddag och kväll på jobbet. Speciellt med tanke på att outfiten ovan åker in i skåpet på jobbet och arbetskläderna sätts på istället. Men äsch, på vägen dit vill man väll vara fin?

Har förresten beställt nytt löshår idag från rapunzelofsweden.se. Den här gången clips och inte extensions, var så less på hur det slet på håret. Men jag saknar det långa håret! Trivs inte alls i det här korta.
Anyway, jobbar till 23.00 så lär inte bli något mer blogginlägg idag inte! Vi hörs imorgon istället snyggingar.

Linne - Cheap Monday
Shorts - Zara
Halsband - Annas
Armband - Accessorize
Ballerinor - DinSko

Videoinlägg från killarnas hotellrum


Ett till videoklipp från blogawards! Här är vi på ett hotellrum och förfestar eller "mellanfestar" som vissa tydligen säger, innan Café Opera. Riktigt trevligt! Vissa saker är lite svåra att höra i klippet eftersom vi har musik och folk pratar i munnen på varandra. Men hur som helst, enjoy!
Några som medverkar i klippet:
Amanda, Jocke, Emelie, jag, Marcus och Eleonore

I know you love me


Jag har precis sett senaste avsnittet av Gosipp Girl. Efter att ha varit otroligt besviken på säsong 3 så är faktiskt fyran lovande. Även om det är liknande intriger blir man som tittare förvånad. Speciellt av Blair och Serena. Skönt att slippa samma tjafs och trams. I like! Hoppas serien fortsätter så.

Men inget slår One tree hill faktiskt. Var flera av er som klagade på säsong 5. Kan verkligen inte förstå varför. Samma sak där, skönt med lite nytt. Sen är jag förälskad i Haylie's och Nathan's son Jamie. Hur underbar?!
Yes, dags för ett nytt avsnitt nu när jag hunnit bli klar med dagens plugg.

Want some?


Här får ni ett kort videoinlägg som jag och mina två snyggingar gjorde på blogawards! Vi shotar Fernet. Så äckligt att det tar två klunkar innan jag får ner skiten. Aldrig mer, haha! Enjoy

Idag skiner solen igen och jag jobbar inte förrän klockan fyra. Är lite nervös eftersom jag nu börjar mina kvällspass. Det brukar inte bara vara fler kunder utan de beställer mera åt gången. Hela familjer kommer in och förväntar sig att få sin beställning under minuten. Det ska bli intressant att se hur det går! Gäller bara att ta det lugnt och samtidigt vara effektiv. Tycker även att det är lite obehagligt att jag ska cykla hem i mörkret. Tur att min cykel har en egen liten lampa i alla fall. Nu frukost!

Cheap Monday


Här är linnet jag köpte inne på Weekday idag. Den gick på 300 kronor, märket är Cheap Monday. Den sitter riktigt fint på. Tänkte ha den imorgon så då får ni en outfit.

Nu sitter vi och tittar på en film på femman så hinner inte med något långt inlägg. Vi hörs imorgon istället!

Weekday


Efter vår taskiga lunch valde vi att gå på stan och titta i butiker. Jag var otroligt sugen på att shoppa men hittade inte mycket jag gillade. Jag är som vanligt besviken på Stockholm's utbud. Sådan skillnad från Milano då jag knappt vågade gå in i butiker för att jag i så fall skulle komma ut med tre fulla påsar. Men däremot hittade jag ett jättesött linne inne på weekday som ni ska få se senare! Köpte även ett uv-filter från siba till min Canon 7D. Det var på tiden det! Såg även Amir och Rosanna inne på weekday. Precis som på blogawards blev jag förvånad över hur stor han är. Alltså inte fet men stor. Som ett hus! Det syns inte på bilderna tycker jag. Han kollade konstigt på mig så kanske kände han igen mig från när Rosanna la sig i mitt och några andra tjejers samtal under blogawards. Handlade om Laila Bagge, kom inte exakt ihåg vad vi sa.

Anyway, nu ska jag se ett till avsnitt av One Tree Hill!

Vapiano suger!


Jag vet inte vilket Vapiano alla bloggerskor brukar gå på. Det i gamla stan va? Vi gick till det som ligger på Stureplan och det är sjukt hur besvikern jag blev! Jag och Emma som hade saknat riktig italiensk mat och sen hade man ju hört så mycket bra om stället. Men kanske dags att man lär sig att inte lyssna på bloggerskor. De skulle äta skit om det var trendigt.

Så här var det. Först stod vi i en kassakö i tjugo minuter, trots att det bara var tre personer framför oss. Om det tar så lång tid ska maten banne mig komma till bordet. Man ska inte behöva stå i en kö och vänta. Sen var spagettin överkokt, peston smakade ingenting och så får man betala ett dyrt pris för detta. Nej fy vad besviken jag är! Tur att sällskapet var bra i alla fall, som jag saknat min Emma!

Tisdag med Vapiano och shopping


Så nu är jag redo för att åka! Fast bussen går först klockan tolv så har gott om tid. Anna sitter bredvid mig och suckar över att hon är arbetslös. "Det finns ju ingenting att blogga om då" sa hon. Ja, välkommen till min värld. Problemet med bloggning är att när man sitter hemma och har all tid i världen att skriva, ja då finns det ingenting att blogga om. Men när man gör en massa roliga saker, har en massa bloggmaterial, ja då finns det ingen tid att blogga istället.

Anyway, nu ska jag kika på lite fina bloggar. Vi hörs när jag kommer hem från stan! Då får ni bilder förstås. Och jag hoppas även på att hitta något fint i någon butik. Är så shoppingsugen och har knappt några kläder i Sverige då mina fortfarande är i Italien.

Linne - Pimkie
Kofta - Nelly.com
Jeans - Nudie jeans
Kängor - DinSko

Just give me my heart back when you are done


Åh jag måste se det här avsnittet av Ellen! Ser ut som att Ashley och Mary-Kate driver med sig själva. Jag älskar sånt! Dags att leta upp på youtube.

Idag skiner solen vilket är riktigt härligt! Jag jobbar inte så det ska bli en pluggdag. Har mycket att ta igen då jag inte hunnit plugga de senaste dagarna pga jobbet. Sen blir det att luncha med Emma klockan ett. Så en fin dag helt klart! Såg förresten gårkvällens Idol. Var ganska besviken, men det är jag nästa alltid under kvalet. Idolerna är så nervösa att det mesta blir pannkaka. Men däremot kommer det att bli roligt att se hur de utvecklas! Roligt att tittarna röstade rätt för en gångs skull. Det var verkligen Chris och Linda som förtjänade att gå vidare. Linda har förresten ett klart försprång. Minns ni programmet popstars eller vad det hette? Det vann ju hon tillsammans med tre eller fyra andra tjejer för många år sedan. Så hon vet redan hur det är att ha skivkontrakt. Sen är det förstås en helt annan sak att sjunga solo.

Vapiano imorgon


Den här snyggingen ska jag luncha med imorgon! Ni minns väll min vän
Emma som var au pair i Italien? Vi är båda två tillbaka i Sverige men har inte hunnits ses sedan dess. Inte okej! Men imorgon kommer hon till Stockholm med sin pappa (hon bor i Eskilstuna) så vi ska luncha tillsammans på Vapiano. Mysigt! Har saknat dig babe.

Nu är jag så förbannat trött. Har varit det sedan jag kom hem. Men har hunnit vara duktig och skickat in min skoluppgift som skulle in idag. Sen har jag skickat den till raringarna i min responsgrupp också. Vi ska egentligen mötas nästa vecka för att gå igenom våra texter. Men då jag arbetar kommer jag behöva göra responsen över mail istället. Lite tråkigt men så kan det gå. Nu har jag mitt jobbschema i alla fall så jag kan se till att vara med nästa gång!
Nu ska jag se ännu ett avsnitt av One tree hill. Ligger på säsong 5 just nu och det är grymt bra! Bästa säsongen hittills.

Mary är trött!


Så här roligt hade jag och
Emelie under hela blogawards! Vi glömde hämta våra goodiebags. Man kunde göra det fram till tre så vi tänkte ta det när vi drog från Café Opera. Bara det att man vid tre är något onykter och inte fan tänker på någon goodiebag. Så hoppas den sög? Gjorde den det? Ja alla bloggerskor är ju så otacksamma så som de har klagat. Så de tycker säkert att den sög. Jag hakar väll på er.

Dagen på jobbet gick bra! Gjorde knappt några misstag alls idag. Imorgon är jag ledig men på onsdag börjar jag mina riktiga pass. 16 - 23. Ska se hur det går!

Don't you worry about a thing


Godmorgon raringar! Idag är det lång dag på jobbet, 9.00 - 16.00. Sen är jag ledig imorgon och på onsdag börjar mitt vanliga schema. Då jag alltid kommer att arbeta 16.00 - 23.00. Har nu längre inte någon handledare men ska förstås fråga någon så fort det är något! Allt sitter inte ännu men bara jag inte börjar stressa ska det nog gå bra.

Anyway, ni har ju fortfarande bara fått en bild från blogawards. Ovan är från när vi var på
Joakim och Gustavs hotell. Vi förfestade där mellan blogawards och efterfesten. Typ rensade deras minibar. Emelie och jag tog galna foton i sängen och jag drack vin i kopp. Jag pratade en massa med söta Amanda och Marcus berättade om sin live-tv som han har ibland på sin blogg. Så trevligt absolut! Var några fler på rummet också som jag tyvärr inte fick tid att prata så mycket med. Kanske verkade jag och Emelie så sjuka att de var rädda för oss? Det bjuder vi på! Eller hur snygging?

Ni gjorde min kväll!


Photoshop bråkar så kan inte redigera några bilder. Därför bjuder jag bara på en så länge. Tur det, för det var omöjligt att välja mellan alla foton. Så blir det när man har tillgång till tre kamerors minneskort. Bloggare är duktiga på att fotografera flitigt.

Hade hur som helst otroligt roligt igår! Träffade så många härliga bloggerskor. Stackars
Jessica stukade foten och hade så ont att hon bestämde sig för att åka hem. Jag hade gärna festat vidare med henne!

De jag umgicks med mest är snyggingarna ovan! Joakim och Emelie. Ni gjorde min kväll! Fy fan vad roligt vi hade. På blogawards drack vi gratisdrinkar och minglade med andra härliga bloggare. På efterfesten blev det dans hela natten lång! Tills vi halv sex slocknade i samma säng. "Blogg-orgie" som Joakim kallade det. Fast ni kan vara lugna, vi somnade alla tre så fort vi slog våra huvuden mot kuddarna. Tack veckorevyn för en fin tillställning!

Maybelline's yngre syster MNY


För några dagar sedan fick jag en avi om att jag fått paket från Maybelline. Då jag inte beställt något var jag nyfiken på vad det kunde vara. Idag tog jag och mamma en långpromenad med Theo för att hämta ut det. Jag blev då inte besviken! En massa produkter från det nya märket MNY. Ska bli roligt att testa. Priserna kommer att vara billiga, en ögonskugga för ca 40 kronor och nagellack för ca 30 kronor. Mycket färger som man kan experimentera med. Roligt!

Jag antar att ni vill ha bilder från gårdagen, och jag har många att bjuda på kan jag lova! Då både
Emelie och Joakim sov hos mig kunde jag föra över deras bilder till min dator. Men jag är så sjukt trött och sliten idag att jag orkar verkligen inte. Istället tänkte jag ligga här i sängen och se på senaste avsnittet av Vampire diaries istället. Så tar jag bilderna från gårdagen senare. Men fy fan vad roligt jag hade! Otroligt lyckat. Mer om kvällen berättar jag som sagt senare.

Hemma hos Jessica


Nu är vi hos Jessica och äter frukter och dricker champagne. Kan det bli bättre? Jag måste bara se till att få i mig mat innan blogawards. Annars lär jag falla ihop innan det ens har börjat. Men vi pratar nu om att beställa pizza, DET låter bra det!


Söta Emelie! Jag gästbloggade förresten i hennes blogg tidigare idag. Utan att be om tillåtelse, sånt är alltid trevligt!


En Mary som gillar alkohol och en glad Jessica i bakgrunden!


Jessicas Jari!

Blogawards 2010


Idag kommer jag inte hinna med bloggen, trots att det är en dag som har väldigt mycket med bloggande att göra! Blogawards ikväll förstås och jag kan äntligen gå. Har varit bjuden även de två tidigare åren men då befunnit mig i Italien. I år kostar det försig 200 kronor men det får det göra. Hade först tänkt att inte gå men blev övertalad av två härliga tjejer. Sen är det på Café Opera och då de har strikt 23 årsgräns på helgerna är det roligt att jag äntligen ska kunna gå ut där!

Så jag ska hem till
Jessica vid halv elva där Emelie också befinner sig. Så gör vi oss iordning tillsammans. Ska bli så roligt att träffa tjejerna! Vi har bara haft kontakt över bloggarna men de verkar vara hur härliga som helst! Senare åker vi in mot stan och möter upp några andra innan vi drar på blogawards. Känns som att det kan bli en riktigt bra dag och kväll! Nu ska jag se om min fot tillåter mig att bära klackar eller om jag måste bära ballerinor även på detta event...

Från Idol till att se upp för dårarna


Fy vad vi äter onyttigherter här hemma! Men det är ju så gott. Chips och mammas goda banankaka. Sen ett glas redbull vodka till det. Yes det är våran fredag! Nu sista kvarten av Idol, sen blir det filmen "Se upp för dårarna". Riktigt mysig fredagkväll. Perfekt uppladdning för morgondagen som är fullspäckad! Ja det är förstås blogawards som gäller!

Veckans blogg - Just a piece of Em


Veckans blogg denna gång blev
Emmy! En blogg om hennes liv där hon även visar fina bilder hon har ritat. Hon är 15 år gammal och i bloggen får du följa hennes tonårsliv!

Nu har jag och Anna varit ute med Theo och vi ska strax hoppa in i bastun. Jag har ett stort behov av att raka mina ben! Tur att man bär långbyxor på McDonalds måste jag säga! Jag har ännu inte fått mina specialskor. Så ni kan gissa om jag glider fram när vi tvättar golvet. Vilket sker minst en gång om dagen. Kunderna måste tro att jag har skridskor på mig eller något. Hoppas jag får skor innan jag ramlar med en beställning i famnen...

Nytt datorbord


När jag köpte datorn ovan valde jag att köpa ett bord till den också. Det är perfekt när man tycker om att ha datorn i knät. Så blir det inte så varmt (vilket är negativt för datorns fläkt).

Anyway, andra dagen på jobbet gick också bra! Klart mer stressat dock. Lite skillnad när man jobbar på löningsdagen. Folk ville ha McDonalds! Sista kvarten var kaos. Aldrig varit med om så långa köer. Jag jobbade till och med över, kom inte ihåg att kolla klockan och det kom ingen som bytte av mig. Sen hann inte köket med heller så vi var tvungna att vänta på hamburgare. Vilket betyder att kunder får sätta sig ner medan man tar nästa beställning. Där märker man verkligen att man som budbärare får ta mycket hårda blickar och arga suckar. För om köket inte hinner med kan jag inte komma ut med hamburgarna tillräckligt fort. Då anser kunderna förstås att det är mitt fel. Så sånt får man lära sig at ta.

Kunderna var lika underbara idag som igår, de flesta i alla fall. Nu har jag ledigt över helgen men jobbar igen på måndag. Då mitt längsta pass hittills! 9.00 - 16.00. Ska nog gå bra! Får jobba en timme frukost då, vilket ska bli spännande! Då borde det vara lättare, kunderna borde beställa mindre åt gången.

Our two friends, Ben and Jerry


När jag och Anna var i butiken igår för att köpa godsaker till Idol ville jag även köpa Ben & Jerry's Cookie Dough. Men det tyckte inte Anna att vi skulle göra. Hon sa att hon inte gillar deras glass. Men de har ju så många smaker! Just cookie dough är min favorit och jag visste att hon skulle gilla den också. Så jag lyckades övertala henne. Igårkväll efter Idol började vi äta. Och ni kan gissa om hon gillade! När jag sa att vi skulle lägga tillbaka den i frysen totalvägrade hon. Hade säkert kunnat äta upp allt på en gång. Men nu lär hon tacka mig, för vi har en massa gott när jag kommer hem från jobbet!

Nu ska jag äta frukost! Kläder är redan på men smink och linser ska få joina sällskapet också. Vi hörs efter fyra någon gång när jag kommer hem från jobbet!

Vill du bli veckans blogg?


Vill du bli veckans blogg? Eller känner du någon som förtjänar att bli det? Kommentara då detta inlägg!

Jag och Anna ligger nu i sängen med varsin dator i famnen. På spotify spelas Taylor Swift och Theo försöker att sova. Det ska jag också göra snart. Anna försökte förut övertala mig att vara vaken länge, så att hon kunde vara det då vi sover i samma rum för stunden. (Tills jag fått min 90 säng att bli utbytt mot en 120)
Men nu verkar hon inte vara pigg på att vara vaken så länge. Då facebook för stunden inte fungerar. Anna får nog abstinens, så galen som hon är i den sidan. Just nu sitter hon istället och kollar på en massa roliga klipp.

Fredagsmys på en torsdag


Jag och Anna var båda två sugna på något gott. Så då är det tur att man bor fem minuter från Ica Maxi! Vi köpte chips och alkoholfri cider. Perfekt till Idol! Och på tal om Idol, nu är reklamen slut så dags att springa tillbaka till soffan. Jag kommer nog in med ett inlägg innan jag går och lägger mig!

I've been missing you today


Jag har webcam på nya datorn, så då är det klart att man finner tid till att larva sig framför den. Vad säger ni? Självklart borde vi skicka bilderna till snyggast.se på en gång!

Jag hjälper just nu Anna att ta foton på henne till bloggen. Medan någon slitigt på jobbet har hon haft en heldag med shopping. Hon köpte en massa fint som ni snart ser på hennes
blogg.

Nu tänkte jag ta det lugnt här vid datorn fram till Idol börjar! Jag är otroligt sugen på något gott men tror inte att vi har något. Orkar inte ställa mig och baka heller. Så får väll bli en banan.

Jag älskar mitt jobb!


Gissa om den här sötnosen var glad när jag kom hem! Han och jag brukar inte vara länge ifrån varandra. Han var tvungen att vara två timmar själv idag. Först var Anna med honom men sen åkte hon in till stan för att shoppa. Sen två timmar senare kom Dennis hem från skolan. Så det var inte så farligt, bara nyttigt för honom att vara själv.

Jobbet då, jag älskar det! Jag har fått höra många åsikter sedan jag berättade att jag skulle börja jobba på McDonalds. Att det är stressigt, jobbigt, tråkigt. Ja så fortsätter det. Men så upplevde jag inte dagen. Det var aldrig jobbigt stressat. Visst, från det att kunden betalat sin beställning har vi 60 sekunder på oss att ge honom sin beställning. Det finns en klocka som tickar ner. Men stressar man inte så hinner man gott och väl. Oftast tar det inte mer än en halv minut, om det inte är en jättestor beställning. Stressar man blir man förvirrad, glömmer bort vad kunden beställt så man måste gå tillbaka flera gånger och titta.

På McDonalds anställer man bara människor som är sociala och trevliga. Så ni kan gissa om jag har underbara medarbetare! De välkomnade mig direkt och jag fick bra kontakt med flera av dem. De skojar mycket med varandra när vi inte har några kunder. Det är också det, jag jobbar inte på ett jättestressigt McDonalds. Det är sällan köer tillexempel. Så man tar sin kund och sen kollar man att det är rent runt omkring eller hjälper de som jobbar i driven då det oftast är stressigare där.

Kunderna var även väldigt tålmodiga med mig då det förstås tog längre tid för mig. Ibland gjorde jag även fel. De log bara och väntade, vad vet jag. Kanske tänkte de att jag var dum i huvudet. Men i så fall visade de inte det. Första timmen var jobbigast, då var jag verkligen förvirrad. Men det gick bättre och bättre och jag jobbade faktiskt själv i kassan de sista två timmarna. Även om jag skulle ha handledare i två dagar. De tyckte att jag skötte mig så bra. Sen fanns det alltid någon i närheten som jag kunde fråga om jag behövde.

Oj långt inlägg, men ja. Underbar första dag! Nu är jag trött.

Första dagen på jobbet!


Hej raringar! Idag är första dagen på jobbet. Både idag och imorgon jobbar jag 11.00 - 16.00. Tillsammans med en annan arbetare som ska lära upp mig. Får hoppas att jag är snabblärd! Det är i kassa jag ska stå förresten.
Ska nu lägga mig i soffan och läsa de papper jag inte hann med igår. Lite om hur de vill att deras anställda ska vara och liknande. Sen mer om McDonalds som kan vara nyttigt att veta. Vid halv elva cyklar jag härifrån. De bad mig att komma tidigare idag så de kan visa mig runt.

Mitt lår är förresten bättre idag. Vetekudden igår hjälpte verkligen! Nu känns det mer som kraftig träningsvärk. Vilket betyder att jag kan gå vanligt även om varje steg känns. Men det är klart bättre än igår då jag gick som om jag skitit på mig. Inte ritkigt så man vill se ut första dagen på jobbet.
Vi hörs igen i eftermiddag!

Då har man sträckt låret också


Jag i mina McDonaldskläder! Nu är jag peppad för att börja imorgon. Frågan är bara hur det kommer att gå...

Träningen gick bra idag. Vi gjorde roliga övningar och sen spelade vi match sista 30 minuterna. Det blev väldigt intensivt, först till 3 mål vinner. Inga avkast. Förlorarna fick göra armhävningar. Så höll vi på så där. Sista gången matchen gick igång igen skulle det lag som förlorade spinga fem längder i hallen. Något man inte direkt såg framemot, fy fan vad svetten rann under de där matcherna! Jag trodde att jag skulle svimma av bara tanken att springa längderna. Men mitt lag vann som tur var. Efter det körde vi kontringar. Man var tvungen att fortsätta tills man gjort fyra mål på raken. Där hände någonting med mitt lår. Jag kände hur det gjorde oerhört ont. Men hade bara gjort ett mål så var tvungen att fortsätta. Jag är inte den som viker mig. Så när jag knappt kunde ta mig framåt tvingade jag bort smärtan och fortsatte spela. Lyckades göra ett mål till men efter ett tag kunde jag inte fortsätta. Trodde jag skulle börja gråta av smärtan. Har sträckt baksida lår och kan knappt gå. Det gör så sjukt ont! Kan tyvärr hålla i sig i några dagar. Får se hur det går imorgon på jobbet. Är ju första dagen och allt. Blir att knapra ipren och strunta i smärtan!

Ny dator!


Som sagt, efter jobbet blev det att köpa ny dator! Nu behöver jag inte vara avis på Anna längre. Dock sitter jag på min gamla dator just nu då den nya installerar en massa inställningar. Jag väntar otåligt. Även om jag kommer behöva vänta tills efter träningen då jag och Anna ska åka härifrån vid halv sex. Datorn är en Packard Bell som gick på 6000 kronor.

Hur som helst! Informationsmötet gick bra. Det roliga var att det var Jackies bror som hade mötet med mig. Även om jag aldrig träffat honom förr då han inte bor hemma så kändes det avslappnat. Det första han sa var "ja men du känner väll Jackie?" Sen pratade vi på i tjugo minuter. Om mina arbetstider och vad de har för policy. Jag fick mina kläder och som tur är sitter de perfekt! Imorgon och på fredag jobbar jag 11 - 16 då jag jobbar tillsammans med en annan tjej för att lära mig. Ja det här har jag förstås redan berätat! På måndag jobbar jag samma tid, fast själv. Det är den tiden som de har minst rusning. Så jag lugnt kan komma in i arbetet. Efter det börjar jag mina 16 - 23 pass. Ska bli så roligt!

Onsdag med introduktion




Det är helt klart svårt att vara seriös när Anna tar outfitbilderna på mig!

Nu är jag klar för att åka på introduktionen hos McDonalds. Ska få mina arbetskläder och arbetstider. Imorgon och på fredag kommer jag att arbeta med en annan tjej för att lära mig. Gissar att det blir på förmiddagen då det är mindre folk vid den tiden. Hoppas på det eftersom jag har handbollsträning imorgon. Vilket jag även har ikväll! Jag och Anna har båda två riktigt jobbig träningsvärk. Men det brukar som tur är försvinna när man värmer upp. Får se hur det går nu när jag ska cykla till jobbet. Det är som sagt uppförsbackar på vägen dit. Efteråt ska jag till Siba och köpa nya dator. Den jag har nu kommer krascha när som helst. Fläkten fungerar knappt heller. Så det var verkligen på tiden. Men jag sa bestämt till mig själv att jag inte får köpa någon dator förrän jag fått jobb. Så det är min present till mig själv. Efteråt cyklar jag vidare till macken för att hämta ut paket. Är nyfiken på vad det kan vara då jag inte har beställt något. Ni får se när jag kommer hem! Gissar att jag är hemma till halv fem ungefär. Introduktionen är klockan tre så tills dess ska jag städa mitt stökiga rum. Är klar med dagens skoluppgifter så har ingen ursäkt att slippa städningen. Tyvärr. ;)

Later!

Linne - H&M
Kofta - Zara
Kjol - Divided by H&M
Halsband - Annas
Ring - En butik i Italien
Klackar - Tiger (Men insåg att även om jag nu slipper bandage så är foten inte helt bra. Kan inte stödja foten på klackar så får leta fram andra skor att bära idag)

The last song - recension


Igår såg jag och Anna filmen The last song. Den handlar om den problematiska tonåringen Ronnie som tillsammans med sin lillebror blir tvingade av sin mamma att åka och hälsa på sin pappa under sommaren. De har inte träffat honom sedan skilsmässan några år tidigare och hon tyckte att det var dags. Under sommaren träffar Ronnie killen Will som hjälper henne att öppna sitt hjärta igen. Att våga känna både kärlek och smärta. Det blir en tuff period och något ännu jobbigare väntar runt hörnet...

Den här filmen var fantastisk! Äntligen en film som lever upp till mina höga förväntningar. Både jag och Anna grät mot slutet. Det gick inte att sluta. Jag är säker på att det här är en film som jag kommer att se om och om igen.

You are too drunk to hear a word I'm saying


Som sagt, mamma kom hem med champagne för att jag har fått jobb. Det är det som är så fint med min familj. Vi firar allt, små saker som stora. Inte alltid med champagne, men kanske med en kladdkaka eller en vänlig kram. Vi bryr oss om varandra, och det hoppas jag att ni gör i era familjer också.

Nu har vi sett på Idol, förstås, och snart ska jag och Anna se på filmen The last song. Sen blir det att sova!
Så vi hörs igen imorgon snyggingar.

Goodiebag.nu


Idag kom min och Annas goodiebag! De är från goodiebag.nu där man själv kan beställa hem en goodiebag alldeles gratis. Man väljer några produkter som man sedan recenserar på hemsidan. Gör det ni också!

Nu ska jag, Anna och mamma dricka champagne för att fira att jag ääääntligen fått jobb ;)
Vi hörs efter Idol raringar!

Jag fick jobbet!


I soffan har jag legat den senaste timmen. Det var dags att börja med pluggandet igen. Man kan lugnt säga att vi fick en mjukstart inför första träffen. Nu har vi klart mer att göra! Ska även rätta andra elevers arbeten och så ska vi mötas inne i stan i början på oktober för att gå igenom det vi skrivit. Vi har nämligen blivit indelade i grupper, jag och de andra från Stockholm är en grupp. Det är himla bra, så man får respons på det man skriver. Lärarna hinner inte ge respons på allt vi skriver utan bara på hälften. Så då är det bra med dessa responsgrupper.

Anyway, mycket plugg och nu har jag även arbete! Min chef från McDonalds ringde och sa att de valde mig! Jag blev så glad! Imorgon ska jag dit på informationsmöte och få mina kläder. På torsdag och fredag ska jag övningsarbeta tillsammans med en annan anställd. Så jag lär mig arbetet. Sen börjar jag helt nästa vecka! Så allting har gått fort.

Det enda negativa är att jag jobbar kväll. 16.00 - 23.00. Vilket är bra då jag har Theo (han kommer aldrig behöva vara ensam längre än max en timme) men jag har ju börjat spela handboll. Varannan vecka kommer jag bara kunna träna måndagar och onsdagar, varannan bara torsdagar. Sen kommer jag bara kunna spela varannan match då jag arbetar varannan helg. Hänger ni med? Så ja, jag måste kolla med tränarna om det är okej. Är det lugnt kommer jag träna mycket på egen del. Så tur att jag och Anna köpte en handboll!

Handbollsträning på fotbollsplan


Här kommer videoklippet jag och Anna gjorde igår. Vi är på fotbollsplanen i närheten av vårt hem och tränar handboll. Vi ville göra det för att känna oss mer säkra innan den officiella träningen. Vi pratar strunt och skjuter på tomt mål. Jag lyckas skjuta över två gånger. Riktigt illa haha. Men hur som helst, enjoy!

Arbetsintervjun gick bra!


Nu är jag hemma igen! Det är perfekt att cykla till donken. Är där på 7 minuter. Ganska jobbig väg, mycket uppförsbackar. Men perfekt när man ska hem, då är det bara att glida med.

Arbetsintervjun gick förresten riktigt bra! Kunde inte ha gjort bättre. Det var avslappnat, butikschefen gillade mig och blev imponerad av att jag kunde italienska. Hon ska träffa en annan tjej senare, men kommer höra av sig redan i eftermiddag om jobbet. Så då får jag veta om jag får det! Det känns bra just nu, men jag vet förstås ingenting om den andra tjejen. Så vi får se. Skönt att känna att man inte gjorde bort sig i alla fall.

Efter intervjun cyklade jag till Brandbergen Centrum för att hämta mitt paket. Så nu har jag mina böcker! En av skolböckerna har inte kommit än, men den borde komma i brevlådan i alla fall. Mamma tipsade mig om att aldrig beställa mer än två böcker från adlibris åt gången. Då kommer de direkt i brevlådan istället. Nu ska jag läsa ut Guccikrigen så att jag kan börja med Paulo Coelhos underbara böcker!

"Ni är välkomna tillbaka tjejer"


Jag skulle egentligen ha bloggat igårkväll men vid åtta, precis när Biggest Looser började, fick vi strömavbrott. I en timme satt vi med levande ljus och pratade om det mesta. Vid nio var vi alla oerhört trötta (jag och Anna alldeles slut efter handbollsträningen) så vi tog en snabb dusch i mörkret och gick och la oss.

Igår blev det förresten sushi till lunch i Haninge centrum. De har ju den bästa! Underbart gott verkligen.
Sen träningen med Haninges damlag gick riktigt bra! Min teknik satt kvar, jag fick till och med beröm för mitt skott. Så det kändes riktigt skönt. Men däremot har jag helt tappat konditionen. Sista femton körde vi match. Både jag och Anna trodde att vi skulle dö efter tio minuter. De flesta anfallen var väldigt korta så det blev att springa fram och tillbaka. Jag har aldrig blivit så lättad som när tränaren blåste av. Men fy vad roligt jag hade! Tjejerna verkar riktigt trevliga och tränarna sa direkt efter träningen att de gärna ville ha mig och Anna tillbaka. Så nu är vi en del av Haninges damlag och jag längtar till imorgon då vi har nästa träning!

Men nu måste jag göra mig iordning, har arbetsintervju om en timme! Har jag tur är det jag som jobbar i kassan på McDonalds snart.

Theo sjunger till glassbilen


Det här kan ni inte missa! Mamma märkte för en vecka sedan att Theo gillar glassbilen. Han sjunger alltid med till den. Som ni ser i klippet ovan. Det låtar i slutet som att han skäller, men så är inte fallet. Han har ett mycket mörkare skall. Eller nja, lite mörkare. Han är ju fortfarande en chihuahua. Men hur som helst, enjoy!

Nu har jag och Anna tränat handboll på fotbollsplanen. Gick bättre än väntat faktiskt! Även om jag verkligen måste träna upp konditionen. Ni ska få ett videoinlägg imorgon från planen. Men nu ska vi snart röra oss mot hallen för att provspela för laget! Är inte nervös ännu, men det kommer nog. Nu har jag fått lite uppvärmning i alla fall, insett att jag inte suger totalt.

Ni får en update om hur det gick efter Biggest Looser!

Nu gäller det bara att de gillar oss


Nu har jag och Anna shoppat som galningar. Syns  det att vi har saknat handbollen?
Jag:
3 par t-shirts
2 par shorts
1 vattenflaska
1 par skor

Anna:
3 par t-shirts
1 par shorts
1 vattenflaska

Och tillsammans köpte vi en handboll! Nu ska vi snart till fotbollsplanen och träna. De har små mål där också så man kan spela handboll. Vi vill komma in i spelet innan vi träffar de andra i laget. Så man känner sig någolunda van med bollen i handen igen. Jag och Anna körde kontringar på vägen hem från bussen. En springer och den andra kastar bollen lite framför så man måste springa ikapp den. Sjukt roligt, men fan vad trötta vi blev! Pinsamt. Positivt var att min fot klarade springturen. Får hoppas det fortsätter så hela kvällen...

Arbetsintervju imorgon!


Jag hade börjat ge upp McDonalds. Jackie hade sagt att de snart skulle börja anställa nya medarbetare men det var veckor sedan jag lämnade mitt CV och de hade fortfarande inte hört av sig. Men så ringde min telefon tidigare idag, och nu har jag en intervju imorgon! Känns riktigt roligt. Jag tror att jag kan trivas bakom kassan på donken. Jag har inget emot att jobba under stress (har gjort det förr) och gillar att arbeta med människor. Man får hoppas att man slipper jobbiga kunder bara, haha! Sen är det nära också. Med cykel är jag där på tio minuter. Tar jag bussen går den på fem, men föredrar att cykla eftersom bussen bara går två gånger i timmen.

Hur som helst, ni får hålla tummarna för mig imorgon!

100920

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Köpa handbollsskor och shorts. För ikväll ska jag och Anna provspela för Haninges damjuniorer! Är nervöööös
Dagens kändis:

Vackra Ashley Tisdale med väska från Prada

Dagens serie: One tree hill
Dagens låt: The script - Breakeven
Dagens önskan: Att jag och Anna får fortsätta att spela för Haninge. Och att jag inte tappat kondition och teknik för mycket. Jag brukade vara duktig
Dagens smink och hår: Lite ögonskugga, mascara och håret i en hästsvans
Dagens väder: 11 grader och molnigt

Handboll är kärlek


Åh vad roligt det var att se på matchen! Jag har inte kollat på handboll på evigheter. Antagligen var sista gången när jag slutade spela. 17 år gammal. Jag har förståss sett matcher på tv men det är inte samma sak. Haninge var hur som helst väldigt duktiga! Däremot var det lite svagt på vänster 6, vilket är bra för mig då det är min position. Sen vet man förstås inte om någon som brukar spela där var sjuk. Jag träffade kvinnan jag mailat med och hon var jätteglad över att se mig. I nästa vecka skulle hon som är ansvarig maila mig om när jag och Anna kan provspela. Hon är på semester för tillfället. Jag vill börja nu! Nu, nu, nu, nu!!

Matchen var förresten galet spännande mot slutet. Haninge ledde med 4 mål när det var några minuter kvar. Men plötsligt började motståndet komma ikapp. När det var 30 sekunder kvar stod det lika. Haninge var stressade, motståndarna tyckte att de hade övertaget. Men så får Haninge straff, när det är tio sekunder kvar av matchen. Höger sexan blir beordrad att ta straffen. Hon vet att om hon träffar går de direkt vidare till steg 3. Om hon missar måste de först spela i steg 2 för att kunna ta sig vidare. Det känns som att hela hallen håller andan när hon sträcker på sig för att skjuta. Sen brister alla ut i ett gemensamt glädjetjut. Hon gjorde mål! Haninge är vidare till steg 3. Hon är matchens hjälte.

Jag vill också spela!!

The way you move aint fair, you know


Fy vad roligt vi hade igår! Jag och Anna lyckades övertala Lind i sista minuten att haka på oss. Så jag blev glad! Hade saknat min honey. Det blev Lobby som sagt. Sjukt skönt när man slipper den galna kön och att betala. Man måste seriöst vara där klockan elva om man står på den vanliga gästlistan och inte vill köa hela natten.

Vi träffade Deborah, en tjej jag förr spelade handboll med! Så jäkla härlig tjej, och förbannat snygg! Tjejen i den lila/blå klänningen. Sen träffade vi ett gäng italienska killar som studerar på KTH. De kunde både engelska och en del svenska, men jag ville bara att de skulle prata italienska! De berömde mig även för min så än har jag inte tappat språket. Det var sjukt roligt att få prata igen! Andra gången som jag träffar italienare på Lobby. Ja sist hette det Grodan, men i alla fall. Så det är nog där jag ska hänga om jag vill öva på språket!

Nu sitter jag och äter mammas nybakade bröd. Finns inget godare! Hon borde öppna eget. Snart ska jag göra mig iordning och så ska jag och mamma till en handbollshall här i Haninge. Vi ska se mitt eventuellt framtida lag spela! Ska även hälsa på en av lagledarna så de vet vem jag är. Anna kan inte följa med då hon jobbar. Men det blir nog att provspela i nästa vecka eller veckan efter. Hoppas verkligen min fot är bra då! Den är nästan helt okej nu. Gör ont om jag råkar vicka åt sidorna med foten. Vilket man lätt kan göra i handbollen. Men inte tänka på det nu. Ska istället bli riktigt kul att se på vilken nivå de ligger! Jag längtar tills jag själv är tillbaka på planen. Det är sann lycka det.

Tonight I'm not taking no calls 'cause I'll be dancing


Nu jävlar blir det fest! Är inte trött längre, är bara att köra. Är på så sjukt bra humör tack vare min underbara dag i skolan. Nu blir det jag och
Anna som gör stan! Mer specifikt Lobby. Har inte varit där sedan det var Grodan som hade stället. Men man får passa på när underbara Kenza fixat oss på vip-listan. Lind kanske joinar oss. Om du läser det här baby I'M NOT TAKING NO FOR AN ANSWER!

Vi hörs imorgon snyggingar!

Kärlek till kreativt skrivande!


Bild från tågresan hem idag. Åkte med två härliga tjejer från min kurs. Vi satt på andra våningen, något jag aldrig gjort förut. Var alldeles fascinerad!

Fy fan vilken underbar dag jag har haft! Jag älskar min klass, min lärare och att skriva. Jag är alldeles slut nu och orkar inte skriva något mer. Helst av allt skulle jag vilja slänga mig i sängen och titta på en massa serier. Men det är ju faktiskt lördag och jag saknar Lind! Så just nu försöker jag övertala henne att följa med ut ikväll. Det är inte det lättaste då hon var ute igår. Men omöjligt brukar det inte vara. Annars kommer jag gå ut med några från kräftskivan förra helgen men vi får se hur det blir med det. Vissa grejer blev lite komplicerade... orkar inte ta det ikväll. Är för trött. Men om jag ska ut måste jag ändå tagga till. Redbull vodka? Någon?

My tired heart is beating so slow


Godmorgon bloggen! Haha det är stört vad dålig koll jag har. Jag har vaknat runt elva sedan i somras. Igår tänkte jag. "Ja men jag vaknar vid kvart i fem, gör mig iordning och sen tar jag en outfitbild på terassen." Ja ett litet problem bara, jag vaknar ju före solen! Mamma vaknade precis helt yrvaken (hon kan aldrig sova om någon är vaken". Jag frågade henne när solen går upp och hon började skratta. Vid sex sa hon. Tur det, då slipper jag gå i mörkret till bussen. Eftersom klockan är så lite har bussen här i närheten inte börjat gå ännu. Så jag måste ta en promenad på tio minuter. Men det är nog lika bra, då kanske man vaknar till liv!

Som ni ser är mitt hår kortare igen. Mamma tog ut mina extensions igår. Det var på tiden, de var riktigt slitna. Nu känns det väldigt ovant. Ska nog köpa nytt löshår, fast clips den här gången. Det sliter mindre. Jag kan ju inte få långt hår på naturlig väg (det slutar växa när topparna nått brösten) men jag föredrar långt. Så då får man se till att fixa det själv.

Nu ska jag läsa lite bloggar, ingen som är vaken nu antar jag. Men än är det sjugo minuter tills jag måste börja gå mot bussen. Vi hörs ikväll snyggingar! Ha en fin lördag.

P.S. Det är till skolan jag ska om någon har missat det. Studerar på distans men måste sex gånger besöka skolan i Gävle. Mitt tåg från Stockholm går tio i åtta, jag kommer vara där en halvtimme för tidigt eftersom mitt tåg in till stan inte matchar. Men det gör inget, äter frukost då eftersom det ändå är för tidigt nu.

Duellen - Shakira vs Agyness


Ny duell! Shakira lyckades vinna igen, med 53 röster mot Alexis 33. Det blev många röster i förra duellen. Vem vinner denna gång? Shakira som har valt en enkel outfit eller Deyn som satsar mer på detaljer?

Jag och mamma har precis sett på Idol. Så roligt med slutaudition! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa kurslitteratur. Vi hörs igen imorgon raringar! Tiiiidigt på morgonen. Får se om jag orkar komma in med en outfit så där halv sex på morgonen...

Min kusin Hugo


Jag har världens sötaste kusin! Hugo heter han och är 4,5 år gammal. Tråkigt att han och hans familj inte kunde komma och fira Anna igår. De hann inte då mina äldre kusiner (hans syskon) hade träningar. Men snart firar vi Camilla som har fyllt 30! Min farbros sambo, de har förresten precis förlovat sig. Är så glad för deras skull!

Jag har precis läst ut första kurslitteraturen från skolan. Ska även ha läst ut en till tills imorgon. Men jag är lugn. Första tog så lång tid då den innehöll sjukt många skrivövningar, och jag gjorde allihop. Den andra är en roman som inte är så tjock, har läst första kapitlet precis. Ska fortsätta läsa nu och resten tar jag på tåget till skolan imorgon. Så kommer jag ha ett färskt minne av den när vi pratar om den på lektionen. Perfekt! Jag måste ju ha något att göra på de 90 minuter det tar att åka...

I've got no time for you to hurt my feelings


Mamma har gjort äppelpaj och det är inte mycket som slår den! Smuldegen ovan kan se torr ut men tillsammans med vaniljsås är det hur gott som helst! Jag skulle gärna ta en till bit om det inte var för att jag är alldeles mätt. Väntar nog ett tag och tar en ny bit till Idol istället.

Lind messade mig precis och undrade vad jag skulle göra ikväll. Det var förstås utgång hon hade i tanken. Det kändes tråkigt att behöva säga att jag ska vara hemma. Ska ju upp klockan fem imorgon! När alla tar helg har jag första dagen i skolan. Jag är lite nervös men det ska nog gå bra. Har fina läsare som förklarat hur jag tar mig från Gävle C till högskolan, perfekt! Nu håller vi bara tummarna att SJ går i tid. Värre blir det nog när jag ska åka i vinter. Då får jag väll be en snäll läsare om jag får övernatta? Haha. Känner tyvärr ingen i Gävle nämligen.

Glada tjejer i Tumba


En videoblogg på mig och Anna från igår. Vi pratar om bloggerskor, politik och verkar något onyktra. Trots att vi inte druckit minsta droppen! Det är väll den effekten vi har på varandra. Enjoy!

Nu har jag sökt jobbet på SJ som värdinna, så får vi se om jag får gå på arbetsintervju. Ska passa på att söka några fler jobb när jag ändå håller på.

With you life rhymes like the best love letter


Kärlek från weheartit.com

Nu har jag pluggat en hel del. Imorgon ska jag till skolan! Tio i åtta går tåget mot Gävle. Jag är framme halv tio så nu behöver jag er hjälp! Ni som vet vart Gävle Högskola ligger, har ni lust att förklara för mig? Antingen här i kommentarerna eller skicka ett mail till
[email protected]. Jag undrar hur man tar sig från tågstationen? Är det långt? Går det någon buss? Eller måste jag ta taxi? Går tåget i tid är jag framme halv tio som sagt, jag börjar klockan tio så jag gissar på att det kommer bli tajt. Men det var det tidigaste tåget som gick.
Har skola från tio till fyra, så går tåget hem klockan fem. Tror att det kan bli en riktigt bra dag! Sen lär jag väll slocka på tåget hem då jag ska gå upp klockan fem imorgon, måste åka hemifrån klockan sex nämligen. Så det är tur att jag bara ska till skolan sex gånger det här året.

100917

Dagens humör: Fredagsglad!
Helgens planer: Rösta, imorgon till skolan hela dagen, och eventuellt utgång efter
Dagens kändis:

Världens finaste Mary-Kate!

Dagens serie: Vampire diaries
Dagens låt: Shontelle - Impossible
Dagens önskan: Att det går bra i skolan imorgon
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 12 grader och molnigt

Firande av Anna


Nu är vi tillbaka i Haninge igen! Jag och Anna gjorde ett flummigt videoinlägg på vägen till pappa som ni får se imorgon. Hos pappa firade vi Anna, riktigt trevligt var det! Pappa ska hjälpa mig att få jobb som värdinna på SJ tåg, då han jobbar på SJ. (Inget gnäll om SJ nu era jävlar! Haha) Jag ska söka imorgon, han har skickat sidan. Sen ska han berätta för cheferna att jag sökt jobbet och att jag är helt rätt val! Så blir det arbetsintervju om jag har tur. Eller ja, audition tydligen. De kör lite annorlunda. Men det ska nog gå bra! Maria vill ha jobb.

Nu blir det att se ett avsnitt av One tree hill. Imorgon blir det senaste av vampire diaries, wooohooo!

Torsdag med släkten för att fira Anna


Sexigt med bandage under tights, eller hur? ;) Haha

Nu ska jag och Anna strax till pappa. Vi ska skriva ut en massa cv så att vi sen kan ge dem till olika arbeten. Hon är ju lika arbetslös som mig snart, 25e september är sista dagen på Grönan. Vore illa om hon får nytt jobb före mig, då jag sökt i två månader nu. Försig har jag min skola också, men ändå.

Det blir även middag hos pappa och sen kommer släkten över för att fira Anna som fyllt 19. Ska bli trevligt!
Vi hörs först ikväll någon gång.

Klänning - Indiska
Topp - Zara
Halsband - Stradivarius
Ballerinor - DinSko (Kan inte använda mina fina klackar så länge foten är dålig)

Veckans blogg - Caroline


Carolines blogg har jag följt i flera år. Hon skriver om sin intressanta vardag. Hon har rest mycket och har många modellbilder på sig själv på bloggen. Klicka er in och bli förälskade!

Jag har nu lärt mig fyra låtar på gitarr, senaste är misery business av Paramore. Uppe på bara fem ackord än så länge. Många låtar har samma ackord. Det gäller mest att hitta rythmen och veta vilka strängar man ska spela på med högerhanden. Jag vill lära mig att plocka! Men det ligger längre fram i framtiden.

Let your heart say what you can't say


Idag åt jag och Anna pannkakor med glass och sylt till frukost! Underbart gott. Det finns kvar till lunch också. Perfekt innan vi drar hem till pappa. Anna har inte bestämt än om hon ska sova där eller inte. Jag kommer i alla fall åka tillbaka till mamma pga Theo. Jag tar inte med honom dit för det blir så jobbigt när vi är så många. Jag kan inte slappna av när han springer efter barn, de springer efter honom, någon gråter för att de blir rädda och Theo blir nervös. Nej, han får stanna hemma med mamma som är sjuk. Men jag kommer hem ikväll så att han sover med mig. Harry gillar inte riktigt när Theo sover med dem, kan man förstås förstå.

Nu har jag läst kurslitteratur i en timme, dags att spela gitarr!

100916

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Hem till pappa för att fira Anna tillsammans med släkten
Dagens kändis:

Nicole Richie med söta dottern Harlow

Dagens serie: 90210
Dagens låt: Jesse McCartney - How do you sleep
Dagens vill ha: Fint väder!
Dagens smink och hår: Brunaktiga ögonskuggor, ena med glitter, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt
Dagens väder: 12 grader och molnigt

I know you get me so I let my walls come down


Ett videoinlägg där jag och Anna pratar om handboll. Sen sjunger vi en del också! Det kan ni inte missa, så enjoy!

Nu har jag spelat gitarr igen. Kan inte sluta. Ni har så rätt, jag har mina små beroenden. Som jag fastnar för i några månader. Sen tröttnar jag och börjar med något annat istället. Får se hur länge jag spelar gitarr! Ett bra tag hoppas jag, för det är så jäkla roligt. Men nu ska jag se på ett avsnitt av Grey's Anatomy. Så vi hörs imorgon raringar.

Alltid trevligt hos farmor


Nu är vi hemma igen! Blev riktigt trevligt, ett videoinlägg lyckades vi få till på vägen dit också. Det blev mycket folk för Henrik med familj kom över efter middagen för att fika med oss. De bor i samma område i Hammarby sjöstad. Fy vad jag älskar det området! Jag SKA bo där någongång. Bara så ni vet.

Nu är det strax idol! Trevligt värre.

Onsdag till farmor


Blev lite ljusa bilder men jag är som vanligt för lat för att ta nya. Eller i det här fallet, be Anna att ta nya på mig.
Snart ska jag, Anna och Theo till farmor. Mysigt värre!

Vi hörs när jag kommer hem. Puss på er!

Kofta - Promod
Tröja - H&M
Väska - Zara
Ballerinor - DinSko

Here you are down on your knees again


Mamma överraskade med att köpa salami idag. Jag blev så glad! Finns ingenting godare. Jag praktiskt taget levde på det i Italien. Sedan jag flyttade hem för nästan tre månader sedan har jag inte ätit någon salami alls. Tills idag. Snart är den slut. Fick bli dagens lunch.

Har suttit och spelat gitarr igen. Finslipat låtarna. Anna kör just nu en fin Agnes låt. Sometimes I forget. Kärlek till den. Nu ska jag få på mig linser och smink. Kommer in med en outfit senare!

Hem till farmor


Idag ska jag och Anna träffa dessa fina människor. Farmor har fyllt 65 men jag och Anna kunde inte vara med och fira henne. Så vi ska tillsammans med farfar och Ingrid till henne idag. Mysigt!

Nu ska jag plugga en timme så att jag sen kan spela gitarr. Helt inne i det där nu. Hör att Anna redan spelar i sin säng. Hon är klart bättre än mig, men jag lär mig snabbt. Lite sitter i efter ettan i gymnasiet då jag spelade en hel del. Man kommer lätt ihåg de ackord man lärt sig tidigare, även om det var länge sen man spelade.

Vill du bli veckans blogg?


Nominera dig själv eller någon vars blogg ni gillar! Väljer ut den som blir veckans blogg om några dagar.

Jag har bloggat sämre än vanligt idag för att jag har spelat gitarr som en idiot. Kan två låtar nu! Breakeven av The script är den andra. Mina fingertoppar så gott som blöder men jag har fortfarande stort sug att spela. Men nu kollar vi på idol (dock paus nu). Får se om det blir mer senare, annars garanterat imorgon!

You and I will be young forever


Här har ni två musikkära tjejer! Jag på gitarr (ser lite roligt ut med fingrarna eftersom jag precis höll på att byta ackord). Anna spelade synth och så sjöng vi tillsammans. Jag har nu för första gången lärt mig en låt på gitarr. Låten Impossible av Shontelle. Det är en perfekt nybörjarlåt då den är långsam och lätta ackord. Ett tips om man vill börja med annat än köp varm korv typ.

Nu ska vi fortsätta! Även om fingertopparna på min vänstra hand svider så mycket att jag knappt kan skriva på tangenterna. Vi hörs senare!

Everytime you shine I'll shine for you


Nu ska jag ut med den här plutten. Jag och Anna har precis bastat och jag ska efter turen med Theo spela lite gitarr innan mamma och Harry kommer hem. Jag är inte särskilt duktig alls ännu, tränar mest på att snabbt byta mellan ackord. Lära mig så många som möjligt. Jag har tyvärr inget tålamod, vill bli bäst på en gång.

Det blir ingen fotosession med Anna idag för det är regn på ingång. Men vi har planerat in en sista minuten resa i höst. Då blir det fotografering vid havet i solnedgång. Kan nog bli riktigt bra!

I like the way your hair falls in your face

Allting från netaporter.com

Dagens önskeoutfit är en kombination av sommar och höst. I like!

Har precis beställt fyra böcker från adlibris. Två böcker till skolan, och då de var billiga även denna gång passade jag på att beställa två böcker av Paulo Coelho också. Alkemisten och Veronika bestämmer sig för att dö. Har läst boken Brida av honom och den var underbar. Så nu vill jag ha alla hans böcker. Börjar med de två mest populära. Det är det roliga med att gå skrivkurser. Man får inte bara stort behov av att skriva, utan även cravings efter att läsa. Stort och omättligt. Frågan är bara hur jag ska hinna, när jag har kurslitteratur. Men det löser sig.
Dags att basta med Anna! Later darlings.

100914

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Plugga och ha en fotosession med Anna
Dagens kändis:

Vackra Ashley Olsen

Dagens serie: Grey's Anatomy
Dagens låt: Basshunter - Saturday
Dagens vill ha: Ny höstjacka
Dagens smink och hår: Mascara och håret utsläppt
Dagens väder: 17 grader och soooool

I'm a little drunk and I need you now


Här har ni fler bilder från helgen! Johanna, tjejen högst upp, som lagt upp på facebook. Jag saknar gänget!

Jag, Anna, mamma, Harry och så Theo har sett på Biggest looser precis. Bra program! Får än ganska taggad att träna och äta hälsosamt. Även om de flesta där väger fyra gånger så mycket som mig (!!) så skadar det inte att äta bra mat. Antar att det betyder mindre alkohol också. Kanske borde hänga med Anna på sin vita månad. Fast hon har redan kortat ner det till den 25e haha! Men bättre än inget. Om inte Lind lyckas övertala mig att dra ut i helgen. Brukar inte vara så svårt ;)

Olle Hedberg


Olle, Olle, Olle.... Marry me?

Nu har det kommit upp bilder från kräftskivan på facebook. När jag såg att jag var taggad fick jag lite panik. Men bilderna var bra som tur var haha. Man vet ju aldrig. Får alltid den ångesten när jag ser att jag är taggad. Hur som helst, ni ska få fler bilder från helgen. Men photoshop bråkar just nu så vi tar det senare.

No regrets, just love


Mamma fick tårta på jobbet för att hon och Harry har gift sig. Hon tog med sista biten hem, så förbannat god! En massa choklad, kan det bli bättre?

Anna och jag sitter och tittar på Olle från Idol. Ni vet killen som bor på båt (även om det ryktas om att det inte stämmer) och sjunger som en Gud. Jag är nog lite kär i honom, ska bli kul att se hur det går för honom!

I don't need to be saved


En till bild på min vackra syster! Om det inte regnar imorgon ska vi ha en ny fotoshoot. I vatten! Kan bli coolt så vi hoppas på bra väder.

Nu ska jag och Anna få i oss lunch. Blir rester, ingen av oss orkar laga något.

Remember me - Recension


Jag köpte filmen Remember me i förra veckan och såg den igårkväll med Anna. Den handlar om Taylor som har ett struligt liv. Han försöker förstå varför hans bror tog livet av sig för så många år sen. Hans pappa jobbar jämt och bryr sig inte om Taylor och hans lillasyster. Taylor träffar Ally, en 19 årig tjej som bor med sin pappa. Hennes mamma blev mördad när hon var 11 år gammal och hon var med vid händelsen. Hennes pappa som också är polis har inte blivit sig själv efter det och super sig full ofta. Tillsammans med Taylor vill de finna vägen tillbaka till ett lyckligt liv, men livet är inte rättvist.

Tyvärr blev jag oerhört besviken på den här filmen. Jag hade skyhöga förväntningar innan. Den verkade vara riktigt bra, och så älskar jag Robert Pattinson. Han är försig klockren i filmen, jag älskar rollen han spelar. Men handlingen blir inte så bra som det låter på pappret. Det mesta spelas in i en sunkig lägenhet och det blir ganska långtråkigt. Jag ska förstås inte säga hur filmen slutar men jag gillade det inte alls. Det kändes inte alls genomtänkt och passande för filmen. Nej, ingen film för mig.

100913

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Plugga och umgås med Anna
Dagens kändisar:

Mary-Kate och Ashley har olika stilar men tycker ändå om att låna kläder av varandra. Tycker att det var sött!

Dagens serie: One tree hill
Dagens låt: The Pretty Reckless - Zombie
Dagens önskan: Att de ringer från McDonalds den här veckan annars blir det att fortsätta att leta jobb
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 15 grader och regn

Hemma igen!


Jag glömde minneskortet till kameran i datorn så kunde bara ta bilder med kamerans egna minneskort. Vilket var fem bilder, haha inte överdrivet lyckat för någon som älskar att ta bilder. Men det var många som tog foton så bilder lär ramla in på facebook. Bland annat finns det en nakenbild på Peter. Det går vilt till när man umgås med detta gäng!

Nu är jag väldigt seg efter en hel helg med festande. Så jag ska lägga mig och titta på några avsnitt av House. Men först tänkte jag berätta lite om kvällarna. I fredags åt vi tacos och drack gott och hade det trevligt. Ganska lugnt ändå.  Även om det blev mycket dans till bra musik i vardagsrummet. Igår åkte killarna wakeboard. Fy vad kallt det såg ut! 15 grader i vattnet. Men så coolt, någon gång måste jag våga. Jag tyckte bara att det var läskigt att sitta med i båten. Fort körde vi och många svängar!

På kvällen blev det kräftskiva, med sång och snaps som det ska vara. Joel förlorade vårat vad. Han hatar kräftor och jag hatar öl. Så för varje två kräftor han åt skulle jag dricka en öl. Men han fick inte ens i sig en halv. Jag förstår inte varför, kräftor som är så gott!

Jag umgicks mest med grabbarna. Jag är en social person men blir blyg när jag är i stora folksamlingar där jag inte känner någon. Kände bara Joel sedan tidigare. Då tycker jag att det är lättare att vara med killar. De är mer öppna och härliga. Med tjejer tar det längre tid, de håller sig oftast för sig själva. Därmemot kom två riktigt härliga tjejer igår! Fy vad roligt vi hade på kräftskivan. Marie, ena tjejen, försökte para ihop mig med en av Joels kompisar. Hon ställde oss personliga frågor och fick för sig att vi var som gjorda för varandra. Det vet man aldrig men trevlig var han!

Nej House var det. Jag är trött. Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag har haft!

Fredag med kräftskiva


Inte världens bästa outfitsbild men jag är för lat för att ta en ny. Sen var det första gången på länge som jag var tvungen att ta den själv. Tidigare har jag fått hjälp av Anna, Chribba eller mamma. Men inte idag.

Snart ska jag ta bussen till gullmarsplan där jag möter härliga grabbar och tjejer. Sedan blir det att ta bilar mot Gnesta för kräftskiva! Vi kommer vara borta tills på söndag så bloggen kommer stå tom tills jag kommer hem. Så ni vet. Jag har valt att inte ta med systemkameran för att min väska redan är full med kläder. (Jag hade lite beslutsångest över vad jag skulle ta med mig) Så blir bara lilla digitalkameran. Lite tråkigt men samtidigt är jag himla rädd om min pärla. Jag + alkohol + Canon 7D är tyvärr en farlig kombination. Men ni får ha en underbar helg!

Tee - B.Young
Kjol - Zara
Skor - DinSKo

Even in my dreams I wanna be kissing your lips


En bild jag tog under fotograferingen med Anna.

Nu har jag precis duschat och rakat benen. Snart ska jag sminka mig och välja kläder. Sitter just nu i min blåa, mysiga morgonrock. I eftermiddag tills på söndag ska jag på kräftskiva med härliga människor. Ska bli roligt! Just nu är det molnigt och lite solsken. Så länge det inte regnar är jag nöjd. Har förresten inte ens börjat packa än så vad jag gör sittandes här har jag ingen aning om. Måste hitta någon bra väska. Kommer in med en outfit innan jag drar!

Please don't get me wrong I just wanna see your picture


Haha ovan har ni Annas bakgrundsbild! Inte är det på någon sexig hunk utan istället på en otroligt snygg Jessica Alba. Ja jag antar att ska man ha en tjej som bakgrundsbild så är det på henne. Själv kan jag inte ha någon bakgrundsbild. Den försvinner efter någon minut. Yes min dator är dum i huvudet.

Några reagerade på att jag la upp en bild där Cribba röker igår. Inte minst min mamma. Han tar en cigarett ibland när han dricker. Inget märkvärdigare än så. Jag borde ändå inte ha lagt upp det i bloggen men hissen går inte enda upp när våning sju är ganska onykter. Anyway, now you know!

Close your eyes, not your mind

Tog bort bilden på begäran!

När Idol precis hade börjat ringde Chribba mig, han tyckte att jag skulle komma till Oleary's i Haninge. Jag som inte sett min fina bror på evigheter tvekade inte ens. Sen fyller han ju år idag också! Jag träffade honom, Jackie, Denice, Christian och så en till kille jag inte minns namnet på. Vi umgicks i någon timme, jag drack cider, och sedan var det dags för hemgång. Folket har ju skola imorgon. Jag tycker bara att det är skönt att komma tidigt i säng. Har nog börjat bli gammal. Nu väntar jag på Anna som är på väg hem från jobbet! Sen blir det att sova.

I don't know how to be fine when I'm not


Fler bilder på Anna från våran fotografering! Jag gillar bilder när modellen inte är beredd. Som den översta.

Det har blivit många serier för min del idag. Jag har hunnit med både 90210, Grey's Anatomy och One tree hill. Och snart är det Idol! Vilken härlig torsdag. Chribba svarade tillslut och jag hade rätt. Han är ute och dricker öl. Tur för honom att han har sovmorgon imorgon. Jag var lite sugen på att joina honom. Men eftersom jag ska vara borta hela helgen kände jag för att vara hemma med mamma ikväll. Måste även sätta igång att packa! Kräftskiva från imorgon till på söndag som gäller nämligen.

Grattis Chribba, 18 år idag!


Idag fyller min fina vän Chribba år! Och inte vilken ålder som helst, utan nu är han äntligen myndig. Jag och Anna skickade samma sms exakt samtidigt till honom, igår vid midnatt. Den jäveln har dock inte svarat någon av oss. Vilken stil! Så nu ska jag ringa honom och fråga vart han håller till. Antagligen sitter han på någon uteservering och dricker en kall öl. Det är perfekt väder för det. Idag har vi sommarvärme igen och solen skiner. Så härligt!

This feeling is taking control of me


Ovan har ni Anna i koftan hon fick av mig i födelsedagspresent. Fin va? Den är från nelly.com

Nu har jag hunnit med en hel del. Sett ett avsnitt av 90210, skrivit dagens text (skoluppgift) och läst kurslitteratur. Dags att logga in på skolans hemsida för att se om vi fått någon ny uppgift. Ska även maila läraren för att se om han har fått min uppgift. Eftersom det var första gången jag skickade in och man gjorde det på hemsidan vill jag vara säker på att han fått den. Tänkte att det är lika bra.

Veckans blogg - Denicem


Här har ni
veckans blogg! Skriven av en jättesöt tjej. Hon bloggar om kläder hon vill köpa och fina bilder från sin vardag. Mycket outfits också. Besök, besök!

Nu ska Anna dra till jobbet så jag och Theo blir själva. Tänkte titta på ett avsnitt av 90210 och sen blir det att plugga! Vi hörs senare raringar.

100909

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Plugga
Dagens kändis:

Vackra Lauren Conrad

Dagens serie: 90210
Dagens låt: Edward Maya - This is my life
Dagens önskan: Att pluggandet går bra idag
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 17 grader och soooool

Do you think it's right when you hit me to the ground


Här får ni fler bilder på
Anna, hoppas ni gillar dem! Snygg som fan är hon.

Jag, Anna och mamma har precis tittat på Idol. Underbara program. Jag och Anna blev båda två kära i han som hade båt. Jag insåg att jag varit singel för länge. Det här går inte. Jag vill ha ALLA. Kärlekstörstig någon? Hungrig på annat? Oh yes. Nejdå, jag mår bra. Längtar tills imorrn då man får se fler grabbar med gitarr.

You told me I was pretty when I looked like a mess


Här har ni videoklippet från när vi gick till skogen för vår fotosession. Enjoy!

Sitter just nu och redigerar en massa foton. Anna är på mig som en hök "redigera Maria, REDIGERA! Jag måste lägga in bilderna på facebook!!!" Jag blir galen. Så får se till att bli klar istället. Sååå inga långa inlägg nu inte. Ni får fler foton senare istället.

I have no time for you to hurt my feelings


Här har ni två bilder från vår fotosession! Vi har redan planer för nästa. Då blir det lyxtema. Så antagligen inne i stan, ska bli kul! Får se när det blir av bara. Då följer förhoppningsvis någon vän med som kan göra ett videoklipp undertiden. Så ni får se hur det går till på mina små fotograferingar. Och hur roligt vi har!
Ett videoklipp från tidigare idag kommer upp senare!

You catch me everytime I fall


Fotosession klar! Fy vad roligt vi hade, skrattade mellan varenda bild nästan. Vi har en del kvar här hemma sen är vi klara. Men nu tar vi en liten paus för att blogga och äta resterna från igår. Underbara maten ovan. Yaay!
Sen sätter jag igång och redigerar bilder. Så ni får se resultatet. Vi gjorde även en videoblogg på vägen till skogen!

Datorer och godis


Så här såg det ut i Annas rum igårkväll. Hon och jag satt med varsin dator på kuddar och Theo försökte äta upp vårt godis. Sötgröt!

Nu ska jag och Anna sminka oss för dagens fotosession. Vi har vampyrtema, så det hade varit bättre att ta bilderna på kvällen. Men då är ljuset dåligt. Så det får väll bli lite jobb i photoshop istället. Det kommer som vanligt vara flest foton på Anna men jag har två tankar där jag ska vara med. Kan bli coolt. Synd att mitt stativ är kvar i Italien bara. Men det finns säkert någonstans ute i naturen där man kan ställa kameran. Theo får stanna hemma, han måste ändå bli tränad i att vara själv igen. Nu när jag börjar jobba snart. Även om det aldrig kommer vara längre än 2 - 3 timmar som han är själv. Men just nu är han väldigt bortskämd med min närvaro.

Later dudes!

100908

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Fotosession med Anna! Vampyrtema
Dagens kändis:

Vackra Vanessa Hudgens! Jag gillar den stora koftan

Dagens plugg: Läsa om texten om ett barndomsminne och sedan skicka in
Dagens låt: Maddi Jane - Impossible
Dagens önskan: Att bilderna från dagens fotosession blir bra
Dagens smink och hår: Brunaktiga ögonskuggor, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt
Dagens väder: 17 grader och soooool

Vill du bli veckans blogg?


Som vanligt nominerar ni er själva eller någon vars blogg ni gillar så väljer jag ut veckans blogg senare i veckan!

Har precis sett Idol. Så roligt att det är tillbaka och för en gångs skull kan jag se det på tv och inte bara över Internet. Fick ju göra det när jag bodde i Italien.

Förresten fick Anna en kort stund i rampluset. Såg ni när Laila kollade mail på Internet? Och det stod Anna Björklund? Yes det var min syster det. Jag som skickade in ett mail till andra chansen. Tyvärr hörde de inte av sig. Kan ha berott på att jag bara hade ett ljudklipp och inte en video där man fick se när hon sjöng. De vill ju se utstrålningen också. Men coolt att man såg hennes mail!

Mamma och Harry i tidningen


Alla ni som har mitt i Haninge eller botkyrka/salem kan nu se mamma i tidningen! Jag som fixade, mamma blev så glad.

Nu sitter jag och Anna här med varsin dator i köket och äter glassbåt. Gott! Hon är inne på facebook och svarar på alla grattiskommentarer. Att hon orkar. Fast nu sa hon "nej jag pallar inte, nu gillar jag dem istället" haha!
Själv bloggar jag. Eh, no shit.

Grattis Anna, 19 år idag!


Idag fyller världens bästa
Anna år! Fy vad gammal du är, vilket gör mig mycket äldre då jag är storasyster haha! Men att hon är 19 är alldeles otroligt. Hon är ju min lilla flicka.

Hon har sovit hos sin vän Emma eftersom de hade avslutningsfesten på jobbet igår. Men nu är hon på väg hem och skrev att hon var hemma vid halv sex. Då ska hon få en stor födelsedagskram av mig! Och min present. Ni får veta vad jag köpt till henne när hon kommer hem.

Bröderna Karlsson - Recension


Igår såg vi filmen Bröderna Karlsson som sagt. Den var riktigt rolig! Och vad grym Björn Bengtsson är som spelade båda tvillingarna. Två helt olika roller, och han var övertygande i båda. Filmen handlar om Niklas som är advokat. Han vill förälska sig, utvecklas i arbetet och ha ett bra liv. Men en dag får han veta att han har en enäggstvilling. En charmig kille som tyvärr råkar göra allt i Niklas liv till ett helvete.

Se den raringar om ni inte gjort det ännu!

Everything looks better when the sun goes down


Igår mötte jag som sagt upp Joel vid globen för att följa med honom på två lägenhetsvisningar. Så fina båda två! Och vilket läge, jag vill nog också bo vid gullmars. Nära från krogen och nära hem till mamma. Not bad. Men för mig blir det inte flytt förrän i vår tror jag.

Vi hade lite tid mellan visningarna så vi satte oss på en bänk i solen med utsikt över globen. Där bilden ovan är tagen. (Med min digitalkamera) Solen värmde fortfarande och Stockholm var så vackert! Det är sånna stunder man minns.

Efter visningarna blev det bio med Joels vänner. Bröderna Karlsson såg vi, mer om den filmen senare!
Nu har jag fixat Annas dator. Så när hon kommer hem från Emma kan hon leka med den.

100907

Dagens humör: Bortsett från hostan som aldrig vill försvinna är jag på bra humör
Dagens planer: Plugga, måste ta igen då jag knappt hann göra något igår
Dagens kändis:

Vackra Ashley Tisdale!

Dagens serie: Grey's Anatomy
Dagens låt: Måns Zellmerlöv - Impossible
Dagens önskan: Att vi får sol till helgen då det blir kräftskiva!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 17 grader och soooool

Måndag med bio


Här har ni dagens outfit! Ska sätta mig en stund på terassen med mamma i den härliga solen innan jag drar. Ska möta Joel på gullmarsplan och så följer jag med honom på två lägenhetesvisningar. Kommer säkert få mig att vilja flytta hemifrån också! Fast jag trivs så bra här hemma hos mamma. Men eget är aldrig fel. Efter det möter vi upp hans vänner och åker till Heron för bio. Fortfarande inte bestämt vilken film det blir. Men blir nog en bra eftermiddag och kväll!

Vi hörs nog först imorgon igen. Ha en fin måndag!

Klänning - Stradivarius
Skjorta - JC (tror jag, det är Annas)
Ballerinor - Mammas gamla

Världens sötaste lilla vampyr


Anna har avslutningsfest på jobbet. Temat är skräck och alla går tydligen helt in i det där. Typ som Halloween i USA. Hon ska vara zombie med röda ögon, stor t-shirt som är helt sönder och nerkletad med lera och "blod". Så coolt! Jag röstade för vampyr och imorse när jag hjälpte henne att få i linserna så var hon just världens sötaste vampyr. Nästan så man funderar på att skaffa röda linser till sig själv!

Nu har jag precis bastat och ska göra mig iordning. Blir inte mjukisbyxor och osminkat som jag först hade tänkt. Istället blir det bio med vänner! Vi har inte bestämt vad vi ska se ännu. Jag kommer in med en outfit innan jag drar.

I'll steal your heart if you steal mine


Imorse kom mamma hem från Turkiet. Hon var så söt. Jag hörde från rummet när jag vaknade att hon pratade med Anna i köket. Hon sa "när gick Maria och la sig egentligen? Ska hon inte vakna snart?" Har saknat dig med mamma! Klockan var tio och hon vet mycket väl att inte brukar gå upp före elva jag! Hihi

Från Turkiet gav hon mig och Anna varsin söt liten partyväska. Min är rosa och hennes brun. Så fina! Får åka med på nästa utgång.

Nu har vi varit på långpromenad med Theo. Vi gick till OKQ8 och hämtade Annas dator. Så den ska jag fixa nu. Vi hörs senare raringar!

100906

Dagens humör: På bra humör!
Dagens planer: Umgås med mamma för nu har hon kommit hem från Turkiet!
Dagens kändisar:

Nicole Richie och Ashley Olsen gillar kombinationen vitklänning och svart skinnjacka. Det gör jag med, så jäkla snyggt!

Dagens serie: Grey's Anatomy
Dagens låt: Robyn - Hang with me
Dagens önskan: Att jag och Anna kommer iväg på vår sista minuten resa i höst som planerat.
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 17 grader och soooool

I don't want my love to go to waste


Här sitter jag varje dag och uppdaterar bloggen. Imorgon eller på tisdag kommer vi åka och hämta Annas dator. Då lär vi sitta mittemot varandra som små nördar. Eller i Annas stora säng, om Internet fungerar dit. Det fungerar bäst här i köket. Där jag sitter nu.

Chribba och Denice är i hans rum och ser på någon film. Innan satt vi ute på terassen och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Tills det blev för kallt och vi gick in istället, och jag bestämde mig för att uppdatera den här lilla bloggen. Theo sover över min arm. Anna slutar jobbet nu och ska komma hem direkt. Då ska vi äta något gott och sen lär jag kika på House tror jag. Trevlig värre.
Hoppas ni har en mysig söndag raringar!

Sushi


Nu har jag varit och handlat på Ica Maxi. Hade tänkt köpa grillad kyckling men den var slut så det blev sushi istället. Så gott! Men blev lite besviken, den var inte alls så god som sushi brukar smaka. Självklart är det alltid godare när man äter på restaurang. Men så här illa ska det inte vara. Den var inte äcklig... men ja. Besviken blev jag. Så lovade Chribba att jag bjuder honom på sushilunch nästa vecka. Det blir i Haninge centrum, de har verkligen världens bästa sushi! Min födelsedagspresent till honom eller något. Han blir 18 den 9e september.

Strömavbrott


Vi har precis haft strömavbrott i en timme. Jag gjorde lite skoluppgifter tills jag tröttnade. Har pluggat så mycket de senaste dagarna. Så jag började städa istället. Nu skiner mitt rum igen! Har även städat både kök och vardagsrum. Då har man tråkigt. Sen beslutade jag mig för att gå till Ica Maxi för att köpa lite mat. Jag reagerade inte på att det var en massa folk utanför utan var på väg in. Och såg då att det var helt svart. De hade också strömavbrott. Jag funderade först på att stå kvar där och vänta, men insåg att köerna skulle bli milslånga när strömmen väl kom tillbaka. Så mycket folk som hela tiden kom. Så jag gick hem istället och någon kvart senare kom elen igång igen. Härligt! Så nu blir det att läsa lite bloggar innan jag ger Ica Maxi ett nytt försök. Får hoppas att det är färre folk där då.

Tankar om krogen


Såg att Klara lagt upp bilder från en klockren utgång i Milano på Facebook. Vad jag saknar mina tjejer! Jag ser lite knäpp ut på andra bilden, men man kan inte få till sin pose varje gång!

Krogen är en intressant plats förresten. Unga människor flockas kring bar, dansgolv, rökruta och toa. Även om det borde vara en kväll då alla är på bra humör, man är ju ute och har roligt med sina vänner, så är det tyvärr inte alltid så. Aldrig möter jag så mycket dryga tjejer som jag gör på krogen. Tjejer som är osäkra i sig själva ger än sura blickar. Det är alltid någon som medvetet går in i än och igår var det faktiskt en tjej som tvingade mig att flytta på mig genom att trycka en hand i ansiktet på mig.

Killar brukar däremot vara trevligare. Men de är oerhört blyga istället. Man ser hur de trycker i ett hörn och hoppas att en tjej ska komma fram. Långsamt gungar de med i takten. Skämtar lite med sina vänner. Sen plötsligt möter man varandras blick. Men inte kommer han fram inte. Istället tar han några klunkar öl. Pratar lite mer med sina vänner, och möter återigen ens blick. Det brukar dröja tills hela ölen är slut innan de vågar säga hej, ibland längre än så. Ibland måste man själv komma fram om man överhuvudtaget vill kunna hälsa. Det här är ändå de attraktiva killarna. De mindre attraktiva är istället raka motsatsen. De kastar sig ut på dansgolvet och flirtar med första bästa tjej. De verkar strunta i om de blir dissade, då fortsätter de bara fram till nästa tjej. Jag råkade ut för en av dessa killar igår. Han sa "du måste ut härifrån", när vi stod på dansgolvet. Jag blev alldeles förvånad. Han fortsatte med "ja du ska med mig till viprummet". Jag kunde inte låta bli att le och svarade "tack, men jag stannar nog med mina tjejer".

Det finns förresten inte bara otrevliga tjejer på krogen. Många är trevliga, som man byter korta meningar med. Oftast inne på tjejtoan framför spegeln. Jag undrar hur det är för killar. Om de står framför pisoaren med gylfen nere och frågar om de kan få låna någons kam. Eller kanske be om en hand. Antagligen inte, men nog blir man som tjej nyfiken allt.

När jag går ut föredrar jag att dansa med mina vänner. Jag vill dansa hela natten. Det blir även flera vändor till toaletten eftersom alkohol bara rinner igenom mig. Jag går ut ganska ofta. För jag finner det både roligt och intressant. Man träffar aldrig så mycket speciella människor som man gör på krogen. Men jag föredrar fortfarande att dansa med de jag tycker om. Till Robyns "dancing on my own" och låta all världens bekymmer sakta försvinna i takt med basens jämna rytm. Då kan kvällen inte gå fel.

If you wanna rock I'm ready to roll


Det blev väldigt lyckat igår! Tjejerna ville dra till Solidaritet istället vilket var okej. Det finns ju en anledning till varför jag är där varje helg. Vi drack cider och dansade hela kvällen. Var länge sen jag dansade så mycket! Jag hade velat ha högklackat igår men det gick verkligen inte att stödja på benet. Jag kunde inte ens stå upp. Ni vet pga min stukning. Fy vad Chribba garvade åt mig, inte okej. Det hade tydligen gått bra att passa Theo i alla fall, skönt det.

Vid tretiden började jag och Lind bli väldigt hungriga, då hade de andra tjejerna redan dragit. Så vi drog och åt kebab. Otroligt gott! Stället på Kungsgatan har världens bästa pommes.

Lördag med utgång


Haha ja det blir utgång den här lördagen också. Jag blev för trött för att vara hemma. Så ger Chribba en hundring för att passa Theo. Någon har varit instängd allt för länge. Så ska till Lobby med Lind och tre av hennes fobollskompisar. Blir nog kul! Outfiten ovan är inte den jag ska bära ute. Förstås. Har inte bestämt mig vad jag ha på mig ännu.

Nu kom Chribba och hans vän Denice i alla fall. Så jag ska vara lite socal. Vi hörs imorgon raringar!

You are turning me inside out


Jag har precis sett säsongsavslutningen av Grey's Anatomy säsong 5 och första avsnittet av säsong 6. Fy fan vad jag har gråtit! Jag gråter nästan till varje avsnitt av den där förbannade serien men det här tog priset. Sen hjälper det inte att man är förkyld. Både ögon och näsa rinnger, mysigt. Kanske därför jag inte har några planer denna lördagkväll? Fast min ursäkt är Theo? Haha nädå. Flera som frågat om jag vill dra med ut, att jag borde fixa hundvakt. Men visste ärligt talat inte vem jag skulle ringa. Anna har slutat att jobba men är på grönan med några vänner. Skulle inte förvåna mig om hon messar snart att hon tänker gå ut också. Även om hon jobbar tidigt imorgon. Det är så hon fungerar. Jag med för den delen. När jag har möjligheten. Men ibland vill man bara vara hemma. Som idag.

Lördagsgodis


Roligt att ni gillar inlägget nedan! Jag tänkte inte på något specifikt när jag skrev det där. Jag gjorde bara en skrivuppgift och plötsligt var texten skriven. Det är så många av er som tror att det är något mellan mig och Chribba. Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva förklara att så inte är fallet. Är det omöjligt att ha en killkompis utan att man blir tillsammans? Jag älskar Christofer, men som en vän. Vår vänskap liknar mycket syskonkärlek också. Inte så konstigt när hans pappa är gift med min mamma. Men vi är inte kära i varandra.
Har vi nu fått det uppklarat?

Anyway. Anna kom hem häromdagen med en stor godispåse från jobbet. Då menar jag STOR! Drygt 3 kg vägde den. Hon hade vunnit den på jobbet. Varit veckans anställda. Så duktig! Jag har försökt hålla mig så långt borta som möjligt från den där påsen. Trots att Anna sagt att jag får ta. Hon vill inte trycka i sig allt själv. Men jag har inte ätit godis på evigheter. Hade tänkt hålla det så. Men idag har jag minsann fått i mig en del. Bäst att Anna kommer hem från jobbet snart innan hela påsen ryker!

Tankar om kärlek


Vi säger att vi inte kan styra vårt hjärta. Att man inte rår över vem man faller för. Många gånger stämmer detta, men inte alltid. Vi har den fria viljan. Förmågan att göra precis vad vi känner för. Men hur fria är vi egentligen? Varje dag möts vi av en massa regler. Vi måste befinna oss på olika ställen, vi har en tid att passa. Det är inte många mornar vi vaknar och tänker "idag ska jag minsann hyra en bil och köra till Skåne".

Samma sak gäller vårt hjärta. Som bara vill älska och få bli älskat. Men vi kontrollerar dess makt att få tänka själv, litar inte på att vi kommer välja rätt. Vi kan vilja förälska oss så mycket att vi intalar oss själva att nästa man vi träffar är den rätta. Vi struntar i varningssignalerna och kastar oss in i ett nytt förhållande. Det är annorlunda, spännande och fjärilarna i magen sprider en värme genom kroppen. Men plötsligt försvinner lyckokänslan. De rosa molnen skringras och man ser verkligheten för vad den egentligen är. Ointressant och ganska grå.

Andra människor är inte alls kära i kärleken. De brukar ha lättare för att träffa den rätta. Vad händer då om man råkar falla för fel person? Någon som man absolut inte får förälska sig i. Man ignorerar känslan i maggropen istället. Intalar sig själv att den kommer försvinna om man bara struntar i den. Man hör aldrig av sig och undviker att vara på ställen där han kan befinna sig. Man får för sig att de förbjudna känslorna är borta. Man har haft ihjäl varenda fjäril. Men varje gång telefonen ringer eller man får ett sms så kommer man på sig själv att hoppas att det är från honom. För i slutändan tar hjärtat alltid över. Den tröttnar på hjärnans sett att hantera kriser, oavsett om det handlar om att man tror att man är förälskad eller att man rymmer från sina känslor. Den tar beslutet åt än. Då får man bara hoppas att den andra personens hjärta har bestämt sig för samma sak.

I'm still alive but barely breathing


Hade inget att göra så jag gick igenom mammas bilder. Fann dessa från i påskas, när jag fortfarande bodde i Italien men var här på besök. Bilderna ovan var från den härligaste dagen på den resan! Vi satt i solen i flera timmar. Drack rosé, löste korsord och hade det trevligt. Det var då jag började inse att Chribba börjat bli bättre på det svenska språket än mig. Jag som alltid har haft ett otroligt brett ordförråd. Tappade mycket under de två åren i Italien. Nu pluggar jag upp språket igen!

Drink my soul


Godmorgon bloggen! Idag skiner solen och även om det är kallt så är jag på bra humör. Under dagen blir det att fortsätta studera. Läser första studieboken just nu och i den finns det en massa underbara skrivövningar. Så det är vad jag gör hela dagarna. Skriver. Först de övningar som står i boken, sen tar jag en paus och kommer hit och skriver fritt i bloggen. Jag tröttnar aldrig.

Bilderna ovan är från igår. Den översta från våran tomt och den nedersta från skogen. Kanske blir att jag tar med kameran ut idag igen, så fint som vädret är.

Duellen - Shakira vs Alexis


Ny duell! Shakira vann ganska stort över Megan med 48 röster mot 29. Den här gången möter hon Alexis.
Vem får er röst? Streetstnygga Shakira eller sockersöta Bledel?

Nu säger jag godnatt för ikväll! Ska gå in på youtube och fortsätta se vännerbloopers. Så härliga de är! Älskar ett där David inte kan hålla sig för skratt och säger "Poor Ross" och Lisa (som spelar Phoebe) svarar "Do you never watch the show?!" Haha!

You don't know what's in my heart


En bild från dagens promenad med Theo. Fler får ni imorgon. Photoshop krånglade så jag kunde bara jobba med en bild i taget, det var drygt. Vet inte varför den håller på.

Har precis suttit och kollat på en massa intervjuer med Taylor, Robert och Kristen över youtube. Riktigt trevligt! Älskar Roberts dialekt. Kärlek till folk från England. Kärlek till Robert.

I could belong to the night


Jag och Anna valde att sova i hennes rum inatt eftersom det var så förbannat kallt i mitt. Så två övertrötta tjejer började busa med Theo vid tvåtiden. Han brukar alltid bli helt vild då men igår var han en helt annan hund. Jättechill. Tillslut vände han ryggen mot oss och kollade på dörren. Som att han väntade på att någon skulle komma. Kanske vaktade han oss från inbrottstjuvarna? Det som är bra med Theo är att han skäller så fort han hör något konstigt. Vilket kan vara ganska drygt i vanliga fall. Men jag kan lova att tjuvarna inte kommer in här om de hör en hund skälla. Spelar ingen roll att han är liten för han väcker huset. Och då vill nog inte folk komma in och stjäla...

Veckans blogg - Ana


Veckans blogg är en stilren
modeblogg. Skriven av Ana, 19 år. Kombination av kändisbilder, modereportage och bilder på snygga modebloggare som Elin Kling. Så absolut värd att följas. Nu får du se till att uppdatera oftare snygging! In och besök bloggen raringar.

Vad det knackar på dörren idag då. Precis var det två pojkar som sålde jultidningar. Börjar man med det i början på september? Vem tänker på julklappar då? Jag bad dem att komma tillbaka i nästa vecka när mamma är hemma. Även om jag vet att hon kommer att säga nej. Skillnaden är att jag inte kan säga nej.

Förresten, en av vinnarna av Blondinbellas bok Egoboost! har inte hört av sig. Så nu väljer jag en ny vinnare. Det blev Cecilia med motiveringen: "Jag brukar ställa mig vid spegeln, titta på mig själv och säga att jag är underbar precis som jag är. Förut tyckte jag inte att jag gjorde det, men efter att jag börjat säga det till mig själv varje dag så har jag börjat inse att jag också är underbar." Grattis!

När polisen knackar på dörren


Det knackade på dörren för en timme sedan. Theo började som vanligt skälla. Jag var tvungen att ta upp honom i famnen för annars skulle han springa ut. När jag öppnar dörren står det två helt vanliga killar. Tror jag. Men plötsligt flaschar de sina polisbrickor, civilklädda poliser alltså. Min första tanke var "vad fan har jag gjort?!"
Theo blir alldeles tyst. Vilket var förvånande. Samma sak hände när vi flyttade hem från Italien och vi var tvugna att stanna i tullen. Jag hade glömt att avmaska honom så tullmannen tvingade ner en tablett i halsen på honom. Hade någon annan gjort det hade Theo blivit galen. Men då lydde han bara snällt. Han verkar ha respekt för poliser. 

Hur som helst. Det var inte jag som hade gjort någonting. Vilket jag förstås borde ha förstått, jag är inte så farlig. Men det är ändå "komiskt" att min första tanke är att jag måste ha gjort något. Inte att det har hänt någon av mina anhöriga något. Men så var inte fallet heller. Utan vi har haft mycket inbrott här i området den senaste tiden. Inatt var det tydligen inbrott i villan mittemot. Det är tredje fallet på bara två veckor. Så poliserna började ställa mig frågor. Först tyckte jag att det verkade som att de misstänkte mig. Jag var nojig som vanligt. Men kanske inte så konstigt med tanke på att de frågade "vart var du igår? vid vilken tid gick du ut med din hund?" Men de ville bara veta om jag hade sett någonting. Veta om jag var ute med Theo i samband med inbrottet. Tyvärr kunde jag inte ge några bra svar. Hade inte sett något misstänksamt alls. De sa att om jag märkte minsta lilla konstiga skulle jag ringa polisen. Sen var de söta och sa "du behöver nog inte oroa dig för att det ska vara inbrott hos er. Du har ju din egna vakthund."

Så kan det gå.

100903

Dagens humör: Fredagsglad!
Helgens planer: För första gången på evigheter har jag inga planer för helgen. Men något lär jag nog hitta på
Dagens kändis:

Vackra Ashley Olsen för tidningen OK!

Dagens serie: Grey's Anatomy
Dagens låt: The Pretty Reckless - You
Dagens önskan: Att det blir fint vädet till helgen
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 14 grader och molnigt, lite regn

You took my heart and put it back together again


Här är de outfits jag lagt upp sedan jag flyttade tillbaka till Sverige, vilken är er favorit?

Jag har precis sett ett avsnitt av House. Tänkte kolla på runt två till innan jag går och lägger mig. Chribba sover hos någon vän inatt eftersom han har sovmorgon till tolv imorgon. Efter skolan ska han och några vänner till grönan för att se en konsert. Jag hade gärna hängt med, men måste stanna hemma med min kära hund. Har ingen hundvakt. Anna jobbar till stängning idag så henne träffar jag först imorgon.
Godnatt raringar!

Inne- och utelista nr 55



INNE

-
The Pretty Reckless
- Hösten, ja jag är väldigt sugen på att klä mig i fina höstkläder! Hörde jag shopping?
- Chribba! Världens bästa bror och vän.

UTE

- Att jag just nu gräver min egen grav, men finner inte förmågan att sluta.
- Att jag är allergisk mot Coca Cola, fast det är nog mina tänder glada över.
- Jag har tappat bort mina hemmanycklar. De borde vara här i huset någonstans, frågan är bara var.

You make me wanna die


Jag sitter nu och äter middag med Chribba. Idag blev det inget seriöst utan tillbaka till våra billys pizzor. Han är så vidrig! Han vägrar att äta pizzan som den är. Utan han lägger på säkert trettio lager ost plus remouladsås. Det kan ju inte vara gott. Han brukar alltid lägga på allt vi har i kylskåpet, sin egna lilla häxblandning.

Nej nu ska jag läsa klart Nobels testamente. Har bara några få sidor kvar, äntligen är den lite spännande. Har varit den segaste boken om Annika hittills tyvärr. Får hoppas på mer fart i nästa.

Grattis Theo, 3 år idag!


Idag fyller min älskade prins år! I present har han fått pipleksaken som ligger bredvid honom. Så glad han blev! Så nu ska jag busa med honom. Vi hörs senare raringar!

My one mistake was that I never let you down


Bilder från lookbook.nu

Helsvart och helvitt. Enkelt men förbannat snyggt. Det är vad jag inspireras av idag!

Idag kom kataloger från apollo och solresor. Jag och Anna ska planera höstens solresa! Förhoppningsvis följer några av våra vänner med också, i så fall åker vi när de har höstlov. Troligtvist blir det Gran Canaria, i oktober någon gång. Så jag ska sätta mig med katalogerna och hitta bästa läge och priser för en resa med sol, bad och uteliv!

100902

Dagens humör: Har fått hosta men är annars på bra humör
Dagens planer: Börja läsa boken "att skriva med kropp och själ"
Dagens kändis:

Vackra Lauren Conrad med snygg väska från Miu Miu

Dagens serie: Grey's Anatomy
Dagens låt: The Pretty Reckless - Miss nothing
Dagens önskan: Att jag i helgen kan gå och köpa lite snygga höstkläder
Dagens smink och hår: Mascara och håret i en knut
Dagens väder: 15 grader och soligt, en del moln

Vill du bli veckans blogg?


Dags för en ny veckans blogg. Blir det du? Nominera dig själv eller någon blogg du gillar så väljer jag ut någon om två - tre dagar.

Nu har jag, Anna och Chribba bastat. Vi kopplar av framför datorn men ska strax se på en film. Vi hörs igen imorgon raringar!

Hey soul sister


Idag har jag och Chribba varit duktiga och lagat mat. Istället för att värma någon pirog som alla andra dagar. Jag tänkte att eftersom Anna var duktig och satte igång diskmaskin, tvättade kläder och dammsög så kunde väll jag också göra något. Det blev makaroner med köttfärs. Enkelt, snabbt och gott!

Nu sitter jag och lyssnar på The Pretty Reckless som jag gjort hela dagen. Kan inte sluta. Men snart ska vi sätta igång någon film. Kommer in med ett sista inlägg senare!

Show me all the things that I shouldn't know


Så här sitter vi idag. Tre personer i ett litet rum med bara två datorer. (Jag stod på Chribbas säng för att kunna ta bilden.) Det är verligen dags att hämta Annas bärbara från OKQ8 känner jag. Fast nu drog Chribba till vardagsrummet för att spela gitarr eftersom jag krävde att få blogga. Han kan inte spela här inne ftersom jag envisas med att spela The Pretty Reckless på högsta volym.

Snart dags att dra till Ica Maxi och hitta en födelsedagspresent till Theo som fyller år imorgon!

The pretty reckless


Den här låten är verkligen underbar. Jag är nog kär i Taylor Momsen's röst. Coolare tjej får man leta efter.
Förälskade mig i låten första gången jag hörde den och nu kan jag inte sluta lyssna. Tror Anna har börjat bli galen på mig. Men strunta i henne och njut ni också!

If only you knew how much I needed you to need me

Allting från topshop.com

Såg att de gjort om Topshop's hemsida. Riktigt fint nu! Mer stilrent. Outfiten ovan skulle jag gärna bära idag. Är förresten himla sugen på att shoppa. Nu får vi bara hoppas att jag får jobb snart så jag kan börja spendera igen. Annars lever man inte!

Sitter i killarnas rum tillsammans med Anna, vid varsin dator. Fick sms om att hennes dator har kommit nu, vad snabba de är. Får se om vi orkar gå och hämta den eller om vi väntar tills mamma kommer hem. Eller så snor jag bilen! Jag menar, hur stor är risken att polisen stannar än? Haha nejdå, men hade en bildröm inatt och är oerhört sugen på att köra! Måste fixa körkortet.

100901

Och så var det höst!

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Umgås med Anna
Dagens kändis:

Vackra Vanessa Hudgens i en speciell klänning

Dagens serie: House
Dagens låt: The calling - Wherever you will go
Dagens önskan: Att någon kan passa Theo i helgen så jag kan göra något annat än att sitta hemma
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 18 grader och sooool

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!