Jobb 12.00 - 16.00

Hej igen!
De ringde från jobbet och undrade om jag ville testa på att jobba lite idag. För att se hur det går med knät. Det säger jag då inte nej till.

Så ska dra till mamma för att hämta cykeln eftersom mitt busskort börjar gälla imorgon. Ska bli intressant att se hur det går att cykla med knät... Men det är i alla fall bra träning.

Vi hörs när jag kommer hem, annars imorgon!

How much I missed simply because I was afraid of missing it


En bild från i lördags då Lind tupperade Annas hår. Hon gjorde även mig fin i håret, snälla vackra tös!
Lind kom en timme tidigare än de andra så åt vi middag tillsammans. Alltid trevligt att träffa henne, känns som att vi ses för sällan!

Idag är som sagt sista dagen innan jag börjar jobba igen. Börjar med stängningsvecka. Vilket känns lite jobbigt. Det går nämligen inga bussar hem till mig på natten. Så får se hur jag tar mig hem. Sami jobbar kväll så han kommer också sent. Som tur är ska mamma passa Theo imorgon så slipper han vara ensam. Då hon ska ta honom till veterinären. Min lilla prins har blivit dålig och vi ska kolla vad det kan vara. Jag hade självklart följt med om jag hade hunnit.

Från kungliga operan


Blev tvungen att blogga igen när jag såg att bilder från i fredags låg uppe
här.
Sami sa förut att han är 181 lång, jag svarade "näää det är du inte alls. Jag är 165 och du är inte så mycket längre än mig". Han tyckte att jag var knäpp.

Okej, nu när jag ser bilden förstår jag varför. Han är väll klart längre än mig då! haha
Och yes, mitt lovely knäskydd var förstås på.

Sista helgen innan jobb

Hej allesammans! Gårkvällen var underbar. Nu har Anna tyvärr dragit till Göteborg med kameran, så jag har inga bilder att bjuda er från kvällen. Men trevligt var det!

Idag är jag trött! Sami och jag har varit och handlat på Ica Maxi. Han är nu och lämnar bilen till sin mamma så jag tänkte lägga mig och se en film. Bloggar igen imorgon, då ska uppdateringen bli bättre! Sista lediga dagen då jag på tisdag börjar jobba igen!

Förberedelser för kvällen


Lite iPhone bilder från igår! Var ett himla fint event på Kungliga Operan. Även om man blev väldigt hungrig. Var många timmars minglande innan föreställningen började. Det enda som de bjöd på vår små mackor. Så hungrig blev man! Jag och Sami tog en fika efteråt. Äppelpaj med chailatte, good stuff!

Idag är det fullt upp. Jag och Anna har bjudit över ca 12 härliga tjejer till lägenheten! Det blir att föra innan vi drar ut. De flesta ser lägenheten för första gången. Så jag och Anna har städat och gjort iordning här hemma. Nu håller vi på och väljer kläder för kvällen. Ni får outfit senare!

Fredag med event


Nej skorna är inte så roliga till kläderna men har man problem med knät så har man.
Ska snart börja röra mig in mot stan för att möta älskling. Eventet är först 17 som jag sa. Men vi tänkte sätta oss och ta någon fika innan eller kolla lite i butiker. Det är ju faktiskt löning idag! Inte att glömma.

Hoppas ni får en fin dag raringar! Vi hörs ikväll eller imorgon igen.

Tunika - H&M
Kofta - Zara
Jeans - Cubus
Skor - DinSko

Balettföreställning på Kungliga Operan ikväll!


Jag har blivit bjuden på ett riktigt roligt event! Klockan 17.00 ska jag och Sami till Kungliga Operan för att se premiären av balettföreställningen SYNC. Blir nog spännande, framför allt en annorlunda fredag.

Som ni ser är jag uppe tidigt! Man blir inte av med så mycket energi när man går hemma så lägger man sig vid 23.00 är man superpigg 08.00. Bara så ni vet. Anna lär vara förvånad när hon vaknar.

A person doesn't have to be perfect to be exactly what you need


Nej jag och Sami har inte bråkat, som vissa trodde efter det tidigare inlägget. Det är faktiskt riktigt bra mellan oss! Han är så fin min pojkvän. Jag är så kär att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Nej morgonen handlade om något helt annat. Jag förstår att ni börjar spekulera direkt, det är naturligt. Men man måste respektera privatliv också. Så då är det bättre från min sida att inte nämna något över huvud taget.
Men jag mår bra! Är glad över att sjukskrivningen snart är över så jag kan återgå till jobbet (på tisdag). Man blir rastlös av att gå hemma. Tur att jag har Theo som ser till att jag kommer ut på dagliga promenader.

I wanted to fly so you gave me your wings


Kärlek, som alltid, från weheartit.com

Nu drömmar jag mig bort till varmare breddgrader! Den här morgonen har helt klart varit intressant. Vet inte hur mycket jag kommer orka blogga idag. Jag hör av mig senare istället!

Vill du bli veckans blogg?


Jag älskar den här bilden på Sami, mig och Theo! Vi ser ut som en liten familj hihi.

Dags för någon att bli veckans blogg! Nominera dig själv eller din favoritblogg! Väljer ut någon imorgon.

Miss almost. Miss maybe. Miss halfway


Den senaste timmen har jag spelat poker, som jag saknat! Gick dock inte så bra. Spelade en double or nothing turnering. 5 personer dubblar insatsen, 5 personer får ingenting. Jag kom på plats 6 av 10, alltså precis utanför prissumman. Åkte ut med KK, sjukt surt. Men det var härligt att spela igen!
Ännu bättre när man har spotify i bakgrunden. Just nu lyssnar jag mest på Daughtry och Anya Marina.

Ny nätbutik!


Från och med 3e mars kommer hela Sverige kunna njuta av
Zara's fantastiska utbud! Det var väll ändå på tiden?
Jag hade inte haft något emot att klicka hem de tre klänningarna ovan.

Ikväll är det livet på BB på tv! Jag har förresten läst föräldrabloggar hela morgonen. Från gravida till nyblivna föräldrar. Finner det oerhört intressant! Så ni får gärna tipsa om ni har några favoritbloggar.

Sunny mornin'


Igår blev det varsin cider framför wii party. Mysigt! Sen är cidern ovan (lemon) så förbannat god, rekommenderas!

Idag har jag inga speciella planer. Ut med Theo i det fina vädret och lite småstädning. Även om jag gjorde grovjobbet igår. Så blir väll att spela Zelda på mitt ds-spel! Och kolla in bokrean, fast över nätet.

Tisdag


Bloggar lite snabbt för nu är honey här så då bör man vara social! Kimy är också på ingång så jag gissar att det blir en riktig wii-kväll ikväll. I like! Cider har vi också, livet är en fest.

Topp, skjorta - Zara
Byxor - Nelly.com
Kängor - DinSko

Mitt och Annas kök


Ni har länge bett om att få se min och
Annas lägenhet men det har aldrig blivit av. Men här har ni i alla fall vårt kök! Ganska litet, men tokfint och nyrenoverat. Vi har även diskmaskin vilket är alldeles lovely. Det hade jag inte i Italien och jag kom ihåg hur trött man blev på att behöva handdiska allt. Speciellt när man hade gäster.

Nu är jag klar med sminket så ska släppa ut mina inbakade flätor så får vi se hur lockarna blev. Kommer in med en outfit lite senare! Måste få i mig lunch också.

So what if it hurts me?


Anna och Kimy satt framför varsin dator igår. Gissar att det var facebook som dominerade mest. Även att de satt och skickade små meddelanden till varandra över siten. Riktiga facebook nördar båda två!

Jag och Sami satt istället och kollade på Big Brother som var himla roligt. Längtar tills det börjar ikväll!
Nu sitter jag förresten vid min egen dator igen. Känns så bra! Nu när viruset är borta. Så jag håller på och för över de bilder jag hunnit lägga in på Annas dator till min egen istället. Ska även lägga över foton på min externa hårddisk. De hade ju kunna försvinna helt! Vill jag inte riskera igen. Sen blir det att få på sig smink och andra kläder än dessa mjukisar. Senare får ni en outfit!

110222

Dagens humör: Lite trött men på bra humör!
Dagens planer: Jag och Anna ska städa lägenheten när hon kommer hem från jobbet vid två. Sen umgås med älskling i eftermiddag
Dagens kändis:

Otroligt vackra foton på Rachel Bilson från tidningen C

Dagens serie: Big Brother! Hur roligt var inte avsnittet igår?
Dagens låt: Eric Saade - Popular
Dagens önskan: Att våren kommer snart!
Dagens smink och hår: Lila ögonskugga, foundation, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt, självlockigt (har sovit med inbakade flätor)
Dagens väder: Sooool och - 6 grader

My own chef


Jag kände inte alls för att laga mat idag, är så himla seg! Sen efter min stora lunch orkar jag inte så mycket. Så tänkte bara ta en köttfärspaj som jag värmer i mikron. Så honey fixar mat till sig själv, Anna och Kimy. Köttbullar med makaroner, kanongott!

Någon mer än jag som längtar tills Big Brother börjar ikväll? Har alltid varit en riktig Big Brother nörd och är så glad att det är tillbaka. Kan nog bli en kanon säsong skulle jag tro! Nu stänger jag av datorn så hörs vi imorgon istället. Då från min egen laptop, viruset är nämligen borta nu! Lovely. Får tacka min underbara pojkvän för hjälpen.

Nu är nog magen glad


Mamma ordnade riktigt god pastasallad till lunch! Med tonfisk, ägg och keso. Kan inte bli mycket bättre.
Vi kom precis ut från bastun och har suttit ute i kylan ett tag. Det är något magiskt med att gå från 70 grader till minus 7 på några sekunder. Sen lånade mamma ut sin dyra hudkräm så nu är min hy babylen.
Får allt ta och komma hit oftare!

Nu ska jag ta ett stort glas kallt vatten och läsa några bra bloggar. Later!

Hemma hos mamma


Efter att ha mött mamma gick vi hem till mig där vi såg på säsongspremiären av Big Brother. Ska bli riktigt roligt att följa! Roligt även att det är så varierande karaktärer. Inte bara en massa blåsta blondiner och uppstoppade killar som inte vet vad ödmjukhet är för något. Kan bli riktigt intressant att se hur de fungerar tillsammans!

Efter Big Brother övertalade mamma mig att följa med till henne för lunch och bastu. Jag som gått hemma i veckor nu hade inte problem med lite miljöombyte. Sami borde sluta vid halv fyra ungefär så då kommer han och hämtar mig. Skönt att slippa gå hem! Har blivit flera långa promenader idag.

Som ni ser på Theo's svans är han himla glad över att vara i huset han växte upp!

Dreaming of you


Kärlek från weheartit.com

Godmorgon allesammans! Nu ska jag och Theo klä på oss yttekläder och gå och möta mamma. Jag har lånat hennes busskort den här helgen eftersom mitt gick ut i fredags. Så hon ska få tillbaka det. Hon är ledig idag eftersom hon har varit i Finland.

Vi hörs igen när jag kommer hem!

Handboll och shopping


Lite iPhone bilder från idag. När Sami hade samling drog jag och Kimy till Haninge Centrum. Hon köpte en klocka och jag en Hello Kitty klocka/alarm. Vet inte vad det är med den där katten alltså. Klarade inte av henne alls förut, men nu är jag alldeles frälst! Finns det något sötare? Sedan vi började med Hello Kitty på jobbet har jag börjat samla. Man blir glad bara av att titta på henne.

Köpte även en eyeliner från Make Up Store. Turkos. Så snygg!! Blir att bära nästa helg då jag och Anna har fixat tjejkväll. Sen blev det en till kontroll till wii, så nu har vi alla fyra som behövs! Blir riktig wiikväll när Anna kommer hem från jobbet, ska bli grymt kul!

Sen blev det match, en riktigt jämn sådan också! Slutade tyvärr med förlust för Sami's slag. Två bollar ner, surt.
Men min snygging spelade bra i alla fall!

Nu ska vi äta middag. Laxpudding för mig och Sami och köttfärspaj för Kimy. Nam nam.

Livet ur min iPhone


Här är lite foton från igår! Tagna med min mobil. Först jag och pappa hemma hos mina kusiner. Ni anar inte hur många foton vi tog innan han blev nöjd. Sen var det en bild där han sa "här blev jag bra... fast bara jag". Visst är han snäll?

De andra bilderna tog jag på mig och Sami igårkväll. Ser ni bilden högst upp till höger? Det är vår hårboll mellan oss, lilla Theo. Som han myste!

Nu har jag, Sami och Kimy varit och handlat mat på Ica Maxi. Vi passade på att hälsa på Anna som jobbar på McDonalds där. Nu är vi hemma och ser på reprisen av Livet på BB. Sami verkar så där lagom intresserad... Han spelar på sin mobil istället.

Klockan fyra har han handbollmatch så då blir det att titta! Sen får vi se vad vi hittar på ikväll.

Grattis Lucas!


Det var riktigt mysigt att träffa släkten igen! Vi firade min kusin Lucas som fyllde 12. Vi fikade och pratade om trevligher som bra iPhone appar och om befordringar på arbeten.
Ovan är lite foton jag tog under dagen. Visst har jag fina kusiner?

Nu är jag och Sami hemma hos mig. Väntar på att melodifestivalen ska börja. Hoppas det är bra bidrag ikväll!

Lördag med släkten


Här har ni dagens outfit! Ja som ni ser har vi lite kartonger att få bort... Vårt förråd har börjat bli fullt.
Idag ska jag hem till mina kusiner för kalas. Blir nog mysigt! Det bästa är att mitt knäskydd får plats under jeansen. Så nu behöver jag inte få kontiga blickar på vägen dit...

Sami slutar jobba vid fyra så då hör han av sig. Så får vi se om han också kommer dit eller så möts vi på vägen och åker hem till mig. We'll see.
Ha en fin lördag raringar! Tar med mig systemkameran så bildregn lovas! Förhoppningsvis redan ikväll, annars imorgon.

T-shirt - Topshop
Cardigan - Zara
Jeans - Gina
Stövlar - DinSko

Nytt från Erik Linder

¨
Cecilia, en gammal vän till mig hörde av sig här om dagen. Hon känner Erik Linder och undrade om jag kunde tipsa mina läsare om att man just nu kan få hans senaste singel alldeles gratis. Allt ni behöver göra är att gå in på hans
hemsida och sen fylla i uppgifterna ovan. Svårare än så är det inte!

Minns ni inte Erik? Han har varit med både i Talang och i Melodifestivalen. Ni kan även söka upp honom på spotify. Jag har redan flera av hans låtar på en av mina spotifylistor. Hans röst är verkligen ljuvlig.

Sunshine morning


Vackra Nicole Richie i en snygg jeansklänning. Skulle jag gärna bära i vår! Om jag inte visste att tatueringar på foten gör pissont hade jag gärna skaffat en likadan som henne. Den är så snygg! Men i så fall måste jag lära mig att inte vara rädd för smärta. Efter att knäskålen hoppade ur led känns det ganska hopplöst.

Ringde jobbet igår som sagt för att kolla om jag kunde provjobba nästa vecka. De tyckte att jag skulle börja den första mars som bestämt ändå. För de hade redan hittat en ersättare för den här månaden och ordnat allt med försäkringskassan. Så jag får gå ett tag till här hemma! Måste hitta på saker att göra... annars kommer jag att bli galen.

Like ice-cream with strawberries


Jag hittade bilder i kameran jag aldrig ens överfört till datorn. De är från nyårsafton, när vi var hemma hos mamma för middag.

Nu har jag läst ut Elsas värld! Den var bra helt klart, längtar redan till tredje delen. Får se vad jag börjar läsa för bok nu. Har så många att välja bland. Ett lyxproblem jag älskar.

Air Force


Idag bär jag älsklings mjukisbyxor. De är så förbannat sköna! Sweden Air Force står de på dem. Hur cool är jag? Sami fick byxorna när han gick lumpen.

Nu är det dags att göra sig iordning! Borsta tänderna och kanske hitta lite fina kläder. Har verkligen bott i dessa byxor hela veckan. Därför ni inte fått några outfits! Ska även ringa jobbet och kolla om jag kan provjobba på onsdag några timmar. Se hur det går med knät. Men tänkte vänta tills rusningen är över. Annars kommer ingen kunna svara i telefonen ändå.

Crazy girls always have more fun




Jag hade en riktigt mysig kväll med
Anna igår! Vi drack vin, åt ravioli (vilket höll på att inte gå först... men är man kreativ och halvt galen så går det... kolla videoinlägget nedan)

Vi spelade Wii party som var riktigt roligt! Lär jag och Sami spela idag också, det är verkligen beroendeframkallande. Han slutar redan vid 14.00 idag så jag är glad. Tills dess ska jag ta ut Theo på en promenad, få i mig frukost och spela Zelda. Bra fredag, inte sant?

Filmen Letters to Juliet var förresten riktigt bra! Se den om ni inte redan gjort det. Verona är verkligen vackert, där filmen utspelas. Fick mig att längta tills jag och älskling åker till Rom! Ska bli underbart att få användning av det italienska språket igen.

Vad gör du när kniven gör jobbet?


Jag och Anna har ordnat en syskon kväll ikväll. Vi öppnade första flaskan rosé innan middag. Vilket betyder att man kommer med galna idéer när det väl är dags för middag. Öppna konserv med kniv? Varför inte.
PLEASE DON'T TRY THIS AT HOME! Enjoy ;)

Nu är Sami på väg hit. Har inte berättat för Anna ännu. Men jag behöver min prins. Och så som vi har pimplat är det dags att sova snart. Det gör jag bäst med honey. Men först! Kladdkaka och filmen Letters to Juliet.

Cupcakes love


Jag och honey köpte riktigt goda cupcakes här om dagen. Bilden gör dem inte rättvisa, de var himla fina!
Är sugen på att testa göra egna. Någon som har något bra recept?

Nu ska jag läsa ut Elsas värld. Sen kommer nog Anna snart skulle jag gissa. Vi ska ha en Anna-Maria kväll var det tänkt. Inga pojkvänner eller flickvänner, bara vi två. Blir att dricka lite gott rosé och till det.. ravioli haha! Vad gillar ni vår kombo?

Spelgalna jävlar


Sami lät mig som alla hjärtans dag present få välja ut något av allt jag kikat på den senaste tiden så skulle han köpa det till mig. Jag valde länge mellan skor och kläder men tillslut blev det ändå Wii spelet Mario Sport Mix som mitt hjärta slog extra slag för. Vi spelade det igårkväll och det var sjukt roligt! Lär vara ännu roligare om man är fyra som spelar, istället för att spela mot datorn. Vi har tre kontroller nu, så bara en till som saknas för att det ska kunna ordnas!

När vi var där fann jag Wii spelet Party. Då jag älskar Wii resort var jag tvungen att kika närmare på det. Den innehåller 80 minispel som är perfekta för hela familjen. Man fick även en kontroll med, den svarta, som separat kostar 700 kronor. Spelet + kontrollen gick på 500. Så jag förstår egentligen inte hur de får separata kontroller sålda.

Men nu har vi en massa spel att roa oss med! I like. Blir att utmana Anna ikväll.

Watch me as I go


Här har ni min sötnos favoritplats! Han vill alltid sitta och titta ut. Vad jag saknar min dator där jag också har photoshop. All inspiration och fotoglädje har försvunnit i samband med att jag inte längre kan använda datorn. Håller fortfarande tummar och tår att det går att fixa.

Idag skulle jag och Anna ha gått till frisören tillsammans. Men efter att ha funderat lite bestämde jag mig för att inte göra det. Jag har inte så mycket pengar just nu, så här dagarna innan löning. Men främst beror det på att jag fått lägga ut en massa pengar den här månaden. Pga mitt onda knä och det hemska vädret (bussar som ställts in så jag fått ta taxi istället.) Jag ska få både resegaranti och försäkringspengar men det lär nog dröja ett tag.
Så nu köper jag bara nödvändiga saker fram till löning. Okej, igår kunde jag inte hålla mig då jag och älskling drog till Elgiganten... Berättar lite senare vad vi köpte, nu måste jag äta frukost!

Oboy Daim


När jag och Sami var och handalde mat häromdagen fann jag Oboy med Daim. Jag kunde inte låta bli att köpa. Hur gott?! Onyttigt javisst, men ibland får man.

Sitter nu och tittar på programmet livet på BB. Ett av mina favoritprogram! Ser det med en skräckblandad förtjusning. Kommer säkert inte kunna titta på det när jag väl är gravid. Men förlossningar är något jag alltid varit fascinerad av.

Sami drog precis till träningen. Det känns konstigt att inte träna tillsammans. Jag har inte ens bestämt mig för om jag kommer fortsätta när knät är bra igen. Det får vi se. Just nu är jag för rädd att knäskålen ska hoppa ur led igen.

Kärlek till Zelda


För det första måste jag berömma vår brevbärare! Hon kommer alltid tidigt. Hos mamma fick jag alltid vänta till 15.00 - 16.00 på posten. Här kommer den mellan 13.00 - 14.00. Och då är det ändå vinter nu! Lovely.

Idag fick jag ett trevligt paket från cdon.com. Vilket förresten är bästa siten för spel, filmer och böcker. Alltid låga priser, alltid snabb leverans. Jag beställde DS spelen Donkey Kong och Zelda, nostalgi som bara den från när man var liten! Sen som alltid får man en pocket för bara 19 kronor när man beställer för över 400 kronor. Boknörd som man är tackar man inte nej till det erbjudandet! Blev de två första böckerna i vampire diaries serien som är samlade i en pocket. Uppvaknandet och kampen. Jag som älskar tv-serien kommer garanterat gilla böckerna! Blir att läsa när jag är klar med Elsas värld.

Har hunnit testa båda spelen och de är roliga båda två. Men inget slår Zelda! Ren och skär kärlek. Nu ska jag återvända till mitt nya beroende!

Favorit i repris


Jag och Lind har gjort många videoinlägg tillsammans. Ovan har ni min favorit! Från när hon var och hälsade på mig i Milano. Det var galet varmt (runt trettio grader) och vi var lika flummiga som alltid. Antagligen för att vi inte sovit så mycket natten innan. Så blir det alltid när vi träffas.

Nästa gång jag får träffa min stjärna? Den 26e februari förhoppningsvis! Då jag och Anna har bjudit över en del tjejkompisar till lägenheten. Blir att föra här och sen drar vi ut, blir awesome skulle jag tro!

Just when I thought that life couldn't get any better


Igår hämtade jag ut mitt nya objektiv! Känns skönt att kunna fotografera outfits från en meters håll igen. Var drygt när man var tvungen att springa till andra sidan av rummet innan den tickat ner sina tio sekunder. (När man använder självutlösaren) Det nya är 18 - 200mm så nu funderar jag på att sälja mitt 70 - 300. Kommer i första hand lägga ut den i bloggen, om ingen är intresserad här lägger jag ut den på tradera. Så ni får hålla utkik!
Vet ni redan nu att ni är intresserade kan ni maila mig på [email protected]

Anyway, idag är det onsdag och planerna är inte många. Däremot imorgon ska jag och Anna in till stan tillsammans! Jag ska färga håret och sen blir det eventuellt shopping. Fast mitt konto har börjat eka tomt så får nog snarare bli att jag ser min syster shoppa istället. Men färga håret ska jag allt! Vill ha det lite brunare än vad det är nu, och jämnare.

It was worth it in the end


Fyra outfits jag burit, vilken är din favorit?

Nu kom älskling hem så jag ska vara social! Ha en fin eftermiddag och kväll raringar.

Latte Art


Gillar du precis som mig latte och cappuccino? Jag hittade Latte Art på Ica Maxi och var tvungen att pröva.
Man värmer så mycket som man vill ha i mikron och sen skummar. Jag dricker hälften kaffe och hälften mjölk. Blir tokgott verkligen! Var inte så dyrt heller, en förpackning kostade 12 kronor om jag inte minns fel.

Nu har jag suttit och spelat gitarr, var så länge sedan sist. Det är något väldigt harmoniskt med gitarrspel, önskar att jag tog mig mer tid till att spela.

Black and white


Från weheartit.com

Jag är sjukt sugen på att skaffa en tatuering! Älskling har två jättefina, en på armen och en tiger över revbenen på magen. Jag vill antingen ha fåglar som ovan, fast mindre. Eller texten "se non vai via, Il mondo é qui" som betyder "om du inte flyr är världen här" ungefär, på italienska. En annan text jag tänkt mig som också är på italienska är "vivere senza rimpianti" som betyder "lev utan ånger".

Så vi får se om det blir en tatuering snart! Är inte helt hundra på vart jag skulle vilja sätta den. Är sugen på handleden men vet inte om jag vill ha en tatuering som alltid syns. Det skulle inte vara så populärt i mitt yrke heller. Så kanske i nacken. We'll see!

Nu ska jag återgå till senaste numret av Elle.

Who could ask for more?




Först något tråkigt. Min dator har fått virus. Ett ettrigt jävla virus som håller på och tar sig igenom hela datorn och låser min möjlighet att göra något alls. Så datorn är nu avstängd tills vi kommer på hur vi kan fixa det. Sami's systers pojkvän är duktig med datorer och Sami tror att han kan hjälpa mig.
Hur jag fick viruset? Ni vet bloggen här på blogg.se som är skriven av en 15 årig mamma? Som blivit så känd nyligen? När jag gick in i hennes blogg kom viruset upp från ingenstans. Trodde verkligen inte att man kunde få virus av en blogg (!). Men jag var inte inne på något annat. Så får sitta med Annas dator till min fungerar som den ska igen. Fan att det var så länge sedan jag förde över bilder till min externa hårddisk. Tur att man har bloggen där man lägger upp en massa foton.

Anyway, gårkvällen var himla lyckad! Började med att mamma kom över för att önska en fin alla hjärtans dag. Vi drack cappuccino och pratade om det mesta. När hon gick hem började jag duka för middagen. Sami kom vid sex-tiden så gjorde vi middag tillsammans. Oxfilé med pommes och bea-sås. Underbart gott!

Vi avslutade kvällen i soffan framför 27 dresses, en riktigt mysig film. Av mig fick Sami en tröja från nelly.com.
Han vet att jag har kollat in en hel del nätbutiker och hittat guldbitar som jag är sugen på att klicka hem. Men det har blivit lite väl mycket den senaste tiden så jag har satt köpstopp på mig. Så hans present till mig var att jag får välja ut någon av dessa guldbitar som han köper till mig. Hur söt? Min pärla! 

Måndag med myskväll


Ni anar inte hur mycket jag har gjort idag! Inte bara hann jag ta hand om mig själv med en dusch och sedan smink och hår. Blev en svart outfit för ovanlighetens skull!

Men jag har även städat hela jäkla lägenheten. Det var jobbigt det! Vardagsrummet och mitt sovrum känns plötsligt så mycket större, nu när det inte ligger saker överallt. Drog även fram dammsugaren som alltid skrämmer Theo. Känner mig nöjd med mig själv. Älskling borde vara stolt! Som är på väg hem från jobbet. Vad jag längtar efter honom.

Ni får ha en underbar måndag och alla hjärtans dag! Kärlek till er!

Klänning - Gina
Halsband - Pimkie
Klocka - Guldfynd
Skor - Nelly.com

Min och Sami's första videoinlägg


Här har ni videoklippet! Nog märks det att det är första vi gör tillsammans allt. Får bli att göra massor! Sami klagade efter på att hans röst låter konstig. Själv är jag så van att höra mig att jag inte tänker på det längre.
Han får allt ta och vänja sig! Hihi Enjoy

There's a fire starting in my heart


Lite mobilbilder från i lördags! De tre första är från när vi fikade hos mamma. Trötta Theo (efter en långpromenad) var glad över att vara hos "mormor" igen. Vad gillar ni väskan från Vernissage? Det är faktistk vin! Ni kan gissa om jag blev sugen på att stjäla hem den.

På kvällen drog jag och Sami på bio, som sagt. Då såg jag texten ovan på toalettväggen. Tyckte att det var hysteriskt roligt. Speciellt med tanke på att jag och Sami har ett internt skämt angående "careface"
Har precis slagit in hjärtats present. Tycker att det för en gångs skull blev en fin inslagning! Brukar inte vara så bra på sånt. Okej, Anna hjälpte mig. Hon och Kimy håller på och gör sig iordning nu, de ska in till stan för mat och bio. Mysigt! Själv ska jag hoppa in i duschen.

Kommer in snart med videoinlägget jag och Sami gjorde igår!

Alla hjärtans dag


Godmorgon allesammans! Idag är det en himla fina dag. Solen skiner och man känner sig på bra humör. Kan det vara för att det är alla hjärtans dag? Vet att vissa stör sig på denna dag. Jag förstår dock inte varför. Att fira en kanelbulle har folk inga problem med. Eller mors dag. Två dagar som är lika köpta av butiker som denna. Men så fort det handlar om kärlek ja då blir det ett problem. Använda argument som "ja men ska man inte visa kärlek varje dag?" Då tänker jag kontra med "ska man inte visa sin mamma omtanke varje dag" Slappna av istället! Njut av en dag då man kan visa extra omtanke till de man älskar. Vänner, familj och kära.

Jag ska städa lägenheten idag, den ska bli tokfin! Sen kommer älskling hem runt fyra så har vi eftermiddagen och kvällen tillsammans. Det blir att se någon mysig film och laga mat tillsammans. Precis så som jag vill spendera denna dag.

Trassel var förresten grym! Se den i 3D om ni planerar att se den. Vissa 3D-effekter var nämligen magiska. Som när de sitter i båten. Ni förstår vad jag menar om ni ser den!

Trassel ikväll


Hej bloggen!
Sorry för dålig uppdatering, har inte haft tid! Drog hem till mamma för att fira Orvokki som fyller år på tisdag.
Jag och Sami gjorde ett videoinlägg på vägen som jag lägger upp imorgon. Det får ni inte missa!

Nu är vi hos honom där vi ätit mat. Känns som att det var evigheter sedan vi var här sist, Tiffany var jätteglad att se mig. Och jag att träffa henne igen! Blir att sova här inatt och sen dra till Sami's match imorgon.
Nu ska vi snart ta bilen till Heron City och se Trassel. Verkar vara en riktigt rolig film så det ser vi framemot!

Puss och kärlek

Vad gör tjejer när de går på toa tillsammans?


Videoinlägg från igår! Jag och Lind är nog inte helt normala. Enjoy!

You wanna get crazy? Cause I don't give a fuck


Gårkvällen blev lyckad! Man kan inte ha annat än roligt när man är med min älskade Lind. Förresten hittade vi en skylt som det stod C. Lind på! Som ni ser ovan. Tyckte att det var lite coolt med tanke på att hon heter Cecilia men jag kallar henne för Lind.

Anyway, kvällen började med att jag mötte upp henne på NK. Hon stod och valde mellan två grymt snygga klockor från Emporio Armani och ville ha smakråd. Åh vad jag måste dit när lönen kommer! Helt sjukt hur mycket fint som finns.

När hon köpt klockan gick vi över gatan till Friday's för goda drinkar. Där blev det att prata om våren. Hon och hennes kille ska till Rom i vår men de har inte bokat ännu. Så jag försöker övertala henne att åka samma weekend som mig och Sami! Vore så roligt.

Efter Friday's blev det att dra till skeppsholmskyrkan där Panos Emporio hade sitt 25-årsjubileum. Det var väldigt mycket folk och vi bjöds på mat och dryck. Man såg en del kända ansikten. Som Sebastian Krantz och Maria Montazami. Vi var tvugna att ta en bild med henne, hon är ju så grym! Se så små jag och Lind är bredvid henne.

Efter eventet drog vi vidare till Café Opera som man fick gratis inträde till. Där dansade jag en meter från Anders Bagge som flera gånger log mot mig. Ganska weird kväll helt klart. Sen blev det att vänta på en nattbuss som inte kom pga snökaoset. Blev att ta en taxi och betala 600 kronor. Sved som fan. Nu ska jag se hur man fixar resegaranti! Pengarna ska jag ha tillbaka, jävla sl.

Idag mår jag som jag förtjänar. Ska äta pommes frites till frukost. Knät värker efter alldeles för mycket aktivitet igår. Så det blir en vilodag idag!

Torsdag med Lind och event


Kvällens outfit! Lite dålig kvalité på bilden men jag har inte tid att ta en ny. Ska gå till bussen om en halvtimme. Inviger klänningen jag fick av pappa i födelsedagspresent. Min far har god smak i kläder!

Sen blir det förstås andra skor tyvärr. Har bara inte bestämt mig för vilka ännu och en outfit utan skor känns så tråkig. Måste välja några utan klackar som tål snö och passar till outfiten. Lycka till Björklund typ. Hade det varit sommar hade man kunnat sätta på sig några söta ballerinor istället. Men, men. Har några tankar.

Har inte bestämt mig för om jag släpar med mig systemkameran ikväll eller om jag nöjer mig med digitalkameran. Men bilder kommer i alla fall! Kanske ett videoinlägg om ni har tur också.

Vi hörs igen imorgon kära bloggläsare!

Klänning - Gina
Kofta - Pull & Bear
Pumps - Glömt namnet på butiken, finns i Port73

All I want is a little piece of heaven


Det var en läsare som undrade vad jag är sugen på att köpa just nu. Och det är mycket ska ni veta!
Våren är på väg (jag struntar i snökaoset utanför) och det betyder underbara plagg i härliga färger och material.
Jag vill välkomna solen i söta klänningar, gärna med fina mönster som den ovan. Som jag just nu faktiskt funderar på att klicka hem direkt...

Tygväskor är billiga och även ett bättre alternativ om man tänker rent miljövänligt. Hur snygg är inte den från have2have?

Ringar är klart mer intressanta idag än vad de brukade vara. Det finns hur många olika som helst att välja på. Då pratar vi inte bara färger och motiv. Nej varför inte kedjor eller ringar som sträcker sig över hela handen? I like.

Sen bästa till sist, skorna. När snön smälter bort tänker jag inviga alla mina nya par jag haffat åt mig de senaste månaderna! Jag planerar att nå molnen med mina skyhöga klackar.

Vad vill du bära i vår och sommar?

Change the color of the sky


Se så mysigt min prins har det! Han har byggt sin egen koja. Jag kände hur han rörde runt bredvid mig. När jag kollade upp hade han fixat både kudde och täcke. Min lilla raring!

Nu snöar det, så typiskt. Har inte gjort det på flera dagar men självklart ska det börja när man ska iväg. Och inte vill att håret ska bli förstört. Men, men, det blir vad man gör det till!

110210

Dagens humör: På bra humör!
Dagens planer: Ska möta upp Lind utanför Friday's senare så ska vi ta en drink. Sen blir det att gå på Panos Emporio's 25-års jubileum. Blir nog kul!
Dagens kändis:

Otroligt vackra Ashley Olsen

Dagens serie: Gossip girl
Dagens låt: Daughtry - Life after you
Dagens önskan: Att jag hittar en outfit till ikväll som är fin och samtidigt döljer mitt knäskydd. Kan bli svårt
Dagens smink och hår: Foundation, rouge, ögonskuggans färger beror på vad det blir för outfit, svart eyeliner och mascara. Håret utsläppt
Dagens väder: 1 grad och molnigt (typiskt, nu ska det bli kallare igen)

Onsdag med chillkväll


Här har ni dagens outfit! Som ni redan såg, lite grann, i videoinlägget.

Jag och Sami har precis ätit laxpudding till middag. Galet gott! Vi ser på tv nu, något skitprogram så jag passar på att lägga upp outfiten istället. Klockan åtta ska vi se "Livet på BB" som jag tokälskar. Har alltid varit fascinerad av förlossningar. Sen ska vi äta chips framför filmen Jumper. Så mysnivån är hög!

Skjorta - Nelly.com
Ringar - Styebytyra.se
Pumps - Catwalk

Don't ever feel like you're less than fucking perfect


En vlogg! Andra på en vecka, helt otroligt va? Jag pratar om min knäskada. Om hur knäpp hela den dagen var då olyckan inträffade.
Minnet tog slut i kameran så det sista kom inte med. Stackars er som måste leva utan "vi ses i bloggen" hälsningen.
Enjoy!

Nu sitter Sami på bussen så jag och Theo ska gå och möta honom. Kommer in med en outfit senare!

Dagens fråga - Kärlek


Jag ger nytt liv åt mina kategorier! Någon dagens fråga har vi inte haft sedan förra sommaren.
Det är alla hjärtans dag på måndag och dagen tänker jag spendera med mitt hjärta. Det blir god mat, lite tända ljus och se någon mysig film. Har även köpt en present som jag hoppas han blir glad över. Ser framemot att spendera eftermiddagen och kvällen med Sami! Planerar en storstädning av lägenheten undertiden han jobbar så det blir riktigt fint. Anna kommer att vara hos Kimy så vi har lägenheten för oss själva.

Har ni några alla hjärtans dag planer?

This is the last time I give up this heart of mine


Den här produkten ramlade ner i min brevlåda här om dagen. Cliniderm av Aco som är en serie av bra produkter för huden. Den ovan hjälper känslig hud som lätt blir torr eller röd. Passar mig, speciellt den här tiden på året!
Finns på apotek för 249 kronor.

Har precis varit ute i solen med min prins. Som han älskar det! Jag med för den delen.
Dags att damma av solbrillorna.

I can't stop loving you


Kärlek från weheartit.com

Bilderna ovan får mig att sakna mitt hjärta. Han jobbar som vanligt men kommer i alla fall hem tidigare än vad han gjort de senaste dagarna. 18.30. Då ska jag se till att bjuda på någon god mat!

Anna är hemma just nu men hon ska snart till jobbet och kommer även hon sent. Jag har börjat bli rastlös av att bara gå hemma. Knät värker och än dröjer det någon vecka innan jag kan återgå till jobbet. Så jag får se till att göra nytta, som lite skolarbete!

Duellen - Shakira vs Ashley


Vi tar en outfit imorgon istället. Är för lat efter duschen för att orka göra mig iordning. Älskling kommer ändå hem sent och då blir det att sova.

Något vi inte haft på en evighet är duellen! September var senast. Shakira tävlade då mot Agyness och vann stort, 24 röster mot 6. Den här gången möter hon Ashley. Vem får din röst? Sockersöta Shakira eller vardagschica Greene?

Inne- och utelista nr 60



INNE

- Mina och älsklings framtidsplaner. Vad sägs om kryssning med övernattning på spahotell? Ridning i ett naturreservat? En weekend i Rom? Thailand i januari 2012 och New York under sommaren eller hösten 2012? Även inplanerad solsemester nu i sommar. Frågan är bara vart vi vill åka. Anna frågade här om dagen "säg någonting som ni inte ska göra".
- Mode. Mitt modeintresse just nu är större än någonsin. Väntar otåligt på nästa nummer av Elle.
- Vänner. Serien då alltså. Kan se den om och om igen. Sen får väll mina riktiga vänner också vara med på inne-listan.

UTE

- Vintern. Den är alldeles för lång här i Sverige. Hade jag bott kvar i Milano hade jag haft vår nu.
- Knäskål som hoppar ur led. Förbannat ont är vad det gör.
- Vi har ingenting gott hemma.

Somliga ljus brinner aldrig ut


Nu har jag varit och hämtat ut paket! Blev skjortan ovan från Nelly.com, jag är helt förälskad! Ska ha den idag så ni får en outfit senare. Måste bara hoppa in i duschen först. Blev även lite underkläder. Hur sköna som helst!

När jag kom hem såg jag att ringarna från stylebytyra.se hade kommit. De sitter perfekt! Har dock tagit av dem tillfälligt, inte så lätt att hamra på tangenterna med dem på.

Nu är det dags för ännu ett köp! Har hittat ett billigt objektiv som ska göra det lättare att ta outfitsbilder igen.

Every rose has its thorn

Allting från net-a-porter.com

På torsdag innfinner sig ett stort event i Stockholm som jag har blivit bjuden på. Ska ta med mig Lind och jag tror allt vi kommer få en grym kväll! Problemet är som vanligt vad man ska ha på sig. Dresscode är glamour och min garderob känns allt annat än glamour. Kommer heller inte kunna ha högklackat pga mitt knä. Ska hämta ut paket från Nelly idag så då passar jag på att kolla lite i butiker. Förhoppningsvis hittar jag något. Annars blir det att rota här hemma!

Jag skulle inte ha något emot att bära outfiten ovan. Tyvärr har jag inte några månadslöner över på kontot.

Are you feeling strong enough to love someone?


Jag och Anna åt fullkornspannkakor igår. Så gott! Det blev extra mysigt med tända ljus.

Jag och Sami har precis sett ett avsnitt av vänner. Han drog precis till jobbet och jag passade på att sätta mig här. Han kommer hem vid elva ikväll igen. Anna jobbar till nio så henne ser jag inte förrän sent. Så får se vad jag kan hitta på idag! Blir en promenad med Theo i det fina vädret. Får se hur långt jag orkar gå innan knät strejkar.

Måndag


Här har ni bild på dagens outfit! Blev en ganska basic utstyrsel, passande för en måndag. Plus en färgklick för att pigga upp!

Har varit en mysig dag med Anna. Även om vi mest tagit det lugnt. Hon drog precis till Kimy så jag och Theo är själva. Sami jobbar kväll och kommer inte vara hemma förrän vid elva. Så jag tänkte slå på en film nu.
Ni får ha en mysig kväll kära läsare!

Topp, halsduk - H&M
Halsband - Guess
Kofta, jacka - Zara
Byxor - Nelly.com
Skor - Skopunkten

Mary & Angy på promenad


Sådär! Nu fick jag det allt att fungera. Här har ni videoklippet jag och Anna gjorde tidigare idag. Lite flummigt, som alltid. Såg att jag senast la in ett videoklipp i oktober. Inte okej! Lovar att bli bättre från och med nu. Enjoy

Snabb fråga!

Hörrni! Evigheter sedan jag la in videoklipp på bloggen. Jag får det inte att fungera.
Förr valde man ju "bädda in" kopierade texten och valde  html delen.
Men av någon anledning händer inget? Någon som vet varför?

Addicted to shoes


Här har ni den! Min fina skohylla som jag placerat i sovrummet. Där bara mina finaste och mest älskade skor är välkomna. Tex senaste paret till min samling. De från Nelly.

Jag och Anna var precis ute med Theo. Vi gjorde en videoblogg som ni ska få senare. Det var då inte igår! Vi tog även lite outfitsbilder. Men nu ska jag lägga mig och läsa Elsas värld. Underbara bok.

I don't wanna wait I want it now


Hur fina?! Beställdes i fredags från stylebytyra.se. Vänstra ringen gick på 89 kronor och den högra för 129.
Hoppas de kommer i brevlådan idag eller imorgon!

Nu ska jag och Anna se på någon film. Vi hörs senare kära bloggläsare!

110207

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Umgås med Anna
Dagens kändis:

Whitney Port klär sig alltid snyggt, även när hon flyger!

Helgens film: I rymden finns inga känslor, den är verkligen underbar
Dagens låt: Rihanna - California king bed
Dagens choklad: Noblesse original
Dagens smink och hår: Har inte bestämt mig om jag ska ha smink eller inte ännu. Håret utsläppt
Dagens väder: 2 grader och molnigt

Work it


Man skulle kunna tro att söndagar betydde att slöa i soffan. Men har man egen lägenhet måste man se till att hålla den fin också. Vi har bytt plats på lite möbler så att det ser finare ut. Vilket betyder att jag måste få in böcker och liknande på nytt. Allt som var så fint! Typiskt mig att inte vara nöjd direkt.

Men nu är mitt hår fräscht igen i alla fall! Mamma tog några centimeter och det slitna är borta. Passade även på att färga mina färglösa ögonbryn. Sami har dragit hem för att lämna bilen till sin mamma som kommer behöva den imorgon. Han kommer tillbaka hit vid halv fyra så får vi se vad vi hittar på.

Nej, dags att fylla på bokhyllan igen!

Fixar söndag


Jag och älskling såg på Moulin Rouge igår. Säkert fjärde gången jag såg filmen, så underbar!

Idag är det fullt hus här. Kimy och hennes vän är här, Anna däremot jobbar. De var ute igår och valde att sova här. Mamma har kommit för att klippa mitt hår. Hon och Sami möblerar just nu om. Jag hade gärna hjälpt till om det inte var för mitt knä. Harry fixar lampor, tredje gången gillt. Det har alltid krånglat men nu verkar det som att vi äntligen ska få ljus.

Bloggar later!

Vilmas dop


Dopet var riktigt mysigt! Vilma var så duktig och började inte gråta. Sen drog vi till en lokal i Hammarby sjöstad där det blev fika. Jag lärde farfar hur man fotograferar manuellt med systemkamera och busade med min lilla kusin Hugo.

Efteråt åkte jag och Sami till Ica Maxi där vi åt på donken och sen storhandlade. Plånboken är lite tommare men kyl och frys desto fullare. Nu har vi massa god mat till den kommande veckan! Sen drog vi till mamma för att hämta Theo, hon har tagit hand om honom under dagen.

Ikväll blir det att se melodifestivalen. Har ont i knät efter att ha gått så mycket idag så ska ta en värktablett.
Vi hörs imorgon snyggingar!

You and me


Idag är ingen vanlig dag för det är min och älsklings dag. När vi träffades så läkte du mitt hjärta. Gjorde mig hel.
Jag vill alltid vara med dig hjärtat!

I wanna be rain that taste like wine


Här är lite bilder från igår! Blev att jag glömde bort kameran till slutet av kvällen igen. Anna och Kimy var inte så sugna att hamna på bild, tråkiga töser. Så jag och Sami fick stå för posandet. Mamma som tagit bilderna på oss. Hon tryckte först kameran i ansiktet på mig. Jag försökte förklara det här med 50mm och att man kan behöva stå lite längre bort.

Kvällen var lyckad hur som helst! Vi bastade och åt god mat. Sen såg vi Let's dance och Parlamentet.
Idag ska jag och älskling på dop. Det är min toksöta kusin Wilma som blir döpt. Blir nog mys!
Men först frukost.

Fredag hos mamma


Idag är man färgglad! Vilket matchar mitt goda humör. Sami är på väg hit för att hämta upp mig. När han kommer drar vi till centrum så jag kan hämta ut mitt paket från Nelly. Mina skor och byxor har kommit! Sen drar vi direkt till mamma där det blir middag. Vi ska även basta och bara koppla av. En fredagskväll helt i min smak.

Tar med kameran så ska försöka vara en flitig fotograf! Har ju blivit lite si och så med det den senaste tiden. Kameran har mest samlat damm. Jag skyller på årstiden.

Ha en underbar helg världens bästa läsare!

Tunika - Gina
Topp - Divided by H&M
Kjol - Annas
Skor - By Malene Birger

I never cared untill I met you


Så här älskar Theo att ligga. Han har genom fönstret utsikt över hela området och allt som försigår. När man måste iväg och lämna honom själv så står han i fönstret och kollar efter än. Ni anar inte hur svårt det är att gå när man vänder sig om och ser hans lilla oförstående ansikte i rutan!

Igår läste jag som sagt ut Safe Haven av Nicholas Sparks. Den var ganska långtråkig för det mesta men blev mer intressant mot slutet. Nu läser jag andra boken av Sofi Fahrman, Elsas värld. Jag älskade den första boken, även om det märks att Sofi egentligen inte är författare. Men böckerna är mysiga och får än att må bra. Sånna böcker som får mig att vilja skriva. Men jag har aldrig tid. Tänkte ta tag i det där igen i sommar, då jag kommer ha mer tid plus att mina studier är avslutade.

Nu ska jag göra mig iordning så ni kan få en outfit!

I wanna be everything except for your mistake


I vanliga fall har jag jobbat långa stressiga pass på McDonalds så när jag och älskling väl ses är jag så slut att jag slockar i hans armar. Igår när jag gick hemma hela dagen blev jag otroligt kärlekstörstig. Ville få hem min snygging så jag kunde pussa på honom. Hela tiden. Något jag sedan gjorde. Anna och Kimy kom hem och fann oss i soffan. De tyckte att vi var otroligt tråkiga och asociala. Anna drog tillslut upp kameran och fotade bilderna ovan.

Jag vet inte vad jag ska säga. Annat än att jag känner samma sug efter Sami idag som jag gjorde igår.
Kom hem älskling, jag kan fixa ett lika fint knäskydd till dig så kan vi vara sjukskrivna tillsammans!

Sponsrat inlägg: Casino


Är du sugen på att spela casinospel? Så som blackjack och roulette?
Hos
Casino får du tips på bra siter och de lär dig även bra knep så du kan bli bättre.

Jag spelade mycket Texas Hold'em förut, som många av er nog minns. Jag har funnit mina favoritsidor och har även två riktigt bra pokerböcker. Men hade jag vetat om den här siten när jag startade hade jag säkert sluppit en del dåliga sidor! På Casino får man recensioner som man kan gå igenom noggrant. Så man sedan vet säkert vilken site och vilket spel som passar än själv bäst.

Jag har vunnit en del pengar när jag spelat, men aldrig några stora summor. För mig handlade det mer om att ha roligt än att bli rik. Däremot funderar jag och Sami på att gå till något Casino och spela "på riktigt". Nu kan jag mest strategier men när man inte har datorskärmen att gömma sig bakom gäller det att lära sig ett pokerface också.

Någon av er som också tycker det är roligt med spel?

The moon is never bigger than your thumb


Jag och Sami lagade mat tillsammans igår. Blev gott kött tillsammans med pommes och sallad. Sen kall bearnaise sås och guacamole vid sidan om. Vi delade även på en flaska vitt som Sami köpte med sig efter jobbet och nybakade baguetter. Vilken lyx!

Idag slipper jag laga mat. För jag, Anna, Sami och Kimy ska hem till mamma för middag. Sen blir det att basta, ska bli riktigt härligt! Skönt med en chillkväll. Jag kan inte göra så mycket mer med mitt onda knä.

Torsdag med Sami


En outfit! Det var inte igår. Första i nya lägenheten till och med. Fy fan vad svårt det var att få till en bild! Jag måste fota med mitt 50mm's objektiv (vilket alltid påminner mig om att det är dags att investera i ett nytt objektiv). Så då gäller det att hitta en bra plats som ger än bra ljus och att man står tillräckligt långt ifrån för att hela kroppen ska få plats i bild. I fortsättningen kommer jag vänta tills Anna eller Sami kommer hem så de kan knäppa av en bild. Men det blir bäst resultat när lägenheten är full av dagsljus. Vilka problem jag har va?

Sen ljuger bilden lite. Skorna kommer jag inte ha på mig, mina underbaringar som får stå på min skohylla. Som ni också ska få se! Kanske kan fixa en bild imorgon. För jag går bara hemma idag. Sen valde jag att tillfälligt ta bort mitt underbart fina och trendiga knäskydd. Som jag satt utanför leggingsen. Det lyser i blått och är en härlig färgklick. Jag lovar er, snart kommer ni alla gå i ett likdant knäskydd!

Anyway, blir nog inget mer bloggande ikväll. Sami är på väg hem och har köpt lite god mat till oss. Anna joinar oss senare också. Lovely lovely!

Linne - Topshop
Halsband - Annas
Kavaj - Zara
Latex - Gina
Stövlar - DKNY

When will I learn to let someone in


Jag och Theo har en riktig mysdag idag. Inlindade i filtar. Han har sovit sedan han åt och jag har legat och läst boken Safe haven av Nicholas Sparks. Har bara några sidor kvar nu och det är riktigt spännande! Så blir att läsa ut den så fort jag är klar med det här inlägget. Så får vi se om det kommer en recension imorgon.
Vill ni veta någonting komiskt? Lind hade ingen aning om att jag läser boken. Men när hon var här i fredags visade det sig inte bara att vi just nu läser samma bok utan även låg på precis samma ställe. Spooky.

Veckans blogg - Linda Haglund


Linda är veckans blogg! Hon är inte bara förbannat söt utan skriver också en riktigt fin modeblogg. Hon bjuder på inspirerande bilder, visar senaste köpen och verkar även ha intresse för inredning. Har ni inte hittat hennes blogg ännu? Ja då är det dags att ge den ett besök!

Var precis ute med Theo. Var riktigt läskigt. Skippade kryckorna för att kunna hålla i kopplet. Haltade fram på is. Tur att det är Sami som tar nästa promenad. Han har firmabilen idag och får ta hem den. Skönt för honom som då kan sova lite längre imorgon än om han hade åkt kommunalt.

Without you I'm not right


Det var länge sedan jag nätshoppade men igår kunde jag inte låta bli! Har letat efter perfekta skinnbyxor som inte kostar en förmögenhet hur länge som helst nu. Igår hittade jag mitt drömpar inne på nelly.com. Hade tur, beställde xs och såg nu att de är slut i den storleken. Dog lite när jag såg skorna också, så de fick klickas hem också! Hoppas de kommer imorgon så jag inte måste vänta hela helgen.

Det var först när allt var beställt som jag kom på att jag har mitt förbannade knäskydd som ska sitta på i tre månader. Kommer se ganska galet ut under skinnbyxorna. Men jag kan nog skippa skyddet ibland. Vad gör man inte för att känna sig snygg?

Vill du bli veckans blogg?


Länge sedan vi hade en veckans blogg! Vill du bli det eller känner du någon med en förbannat bra blogg? Tipsa!

Jag har testat att gå i lägenheten utan kryckor idag. Börjat stödja på benet. Läkaren sa att det var viktigt att jag gör det så tidigt som möjligt. På så sätt blir vägen tillbaka till friskt knä lättare. Det går någolunda bra, har inte alls lika ont som jag hade de första två dagarna. Det är faktiskt skönt att få sträcka ut på det lite. Är samtidigt livrädd att jag ska trampa snett eller ramla så att knäskålen hoppar ur led igen, då den är extra känslig nu när ledbandet är skadat. Den smärtan vill jag aldrig vara med om igen. Men det borde inte hända, då jag bär ett speciellt knäskydd hela tiden. Som ska sitta på i tre månader.

Sami är på väg hem nu så får vi se vad vi kan hitta på. Blir nog inget mer bloggande idag skulle jag gissa. Men nu kan ni inte klaga på min uppdatering i alla fall!

The smell of june and the taste of your tongue


Blev kaffe och salamimackor till frukost. Så gott! Ibland är jag lite bättre på att äta frukost alltså. Till skillnad från igår då jag tryckte i mig en halv chipspåse. Tyvärr var mjölken slut så blev svart kaffe, men bättre än inget.
När jag gick förbi jobbet igår passade jag på att dricka cappuccino. Vi anställda får dricka gratis kaffe och jag har blivit beroende av både cappuccino och latte. Hur ska jag klara mig nu när jag är sjukskriven?! Får allt se till att börja jobba snart igen alltså!

på tal om latte, visst är mina lattekoppar underbara?! Från Ikea.

Did you forget that I was even alive


Vackra foton från weheartit.com

Jag drömde inatt att jag var bland alldeles magisk natur. Kameran var med och jag blixtrade av tusentals bilder. Det var så härligt! Nu känner jag för att dra iväg till Irland eller varför inte Nya Zeeland för att hitta något utöver det vanliga.

Igår lämnade jag sjukintyg till jobbet så de vet varför jag inte kan jobba. Alla var jättetrevliga mot mig vilket var skönt. Tydligen är min knäskada hetaste skvallret på jobbet just nu :p

Idag ska jag plugga!

Kiss me quick, but make it last


Nog märks det att det är två tjejer som bor i den här lägenheten. Så här proppat är vårt badrumsskåp. I like!
Nu lär det nog dröja ett tag till innan ni får bilder på lägenheten. Blir svårt för mig att göra det fint när jag knappt kan gå. Allting tar verkligen längre tid nu. Bara att ge Theo mat är en kraftansträngning. Likaså att få på sig ett par byxor. Det tar två minuter att gå till bussen men jag kommer behöva ta en omväg pga mina kryckor. Blir lite svårt att gå i isbacke med dem.

Ska bara läsa lite bloggar, få på mig linser, och sedan rör jag mig mot jobbet! Ska som sagt bara lämna sjukintyg. Kanske köpa något att äta också, lite jobbigt att laga mat till sig själv just nu. Längtar efter älskling som kommer hem vid fyra.

There's nothing you can do to me no more


När man är sjukskriven förtjänar man glass! Så det åt jag och Sami igårkväll. Köpt sånna där underbara crunchy bitar av choklad. Beroendeframkallande.

Igår badade jag och Sami tillsammans. Efter några svordomar då det var så gott som omöjligt att ta sig ner till vattnet med mitt knä. Var ännu värre att komma upp igen. Var på väg att ge upp och stanna där tills knät slutade göra ont. Så där drygt tre månader.

Får se hur det går hos sjukgymnasten. Det kommer endast vara smärta. Jag är så sjukt trött på att ha ont nu. Jag orkar inte mer. Men om musklerna ska stärkas runt ledbandet igen är det bara att bita ihop.

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaka


Snygg, snyggare, Richie! Härligt att hon plockat fram sin underbara Chanel. Vill också kunna gå runt i shorts. Våren känns väldigt långt borta idag.

Dagens planer blir att umgås med Theo! Härligt va? Sen måste jag till jobbet för att lämna sjukintyg också. Hoppas de har kopiator för jag har bara ett sjukintyg och det ska till försäkringskassan. Jag hoppas att det går bra att gå till bussen. Är livrädd för att ramla! Känns lagom kul att ha skadat ledbandet när det är ishalt utomhus. Tur att mina kryckor har sånna där taggar eller vad det kallas för. Känns som att jag ofta tappar ord nuförtiden.

Nej, dags att få i sig frukost! Dagens viktigaste mål, you know.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!